עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Rami_h,

והרי המפרט: CPU : P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache)? [ ¤ 1150 ] 1 Motherboard: ?IS7-E (865PE),DDR128b,H-Threding,SATA? [ ¤ 470 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 285.56 ] X2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 439.97 ] 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1062.28 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 79.9 ] 1 CD-ROM: Asus x 52 Black ! [ ¤ 125.39 ] 1 Keyboards : Genius KB-06 PS2 Eng/Heb Keyboard [ ¤ 29.18 ] 1 Mouse : Logitech MX300 High Performance PS2 | USB Optical Mouse [ ¤ 121.49 ] 1 Cases : Simbadda Master I LU M…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by FireCharge,

עברתי די הרבה לאחרונה על כל מני שינויים במפרט ואני מנסה לצמצם קצת עלויות. בניתי אותו בעזרה של חברים ושאלתי אנשים בפורומים מחו"ל ועכשיו אני די מחפש את השינויים הקטנים שלא ישנו את החוזק של המחשב יותר מדי אבל כן יקלו קצת במחיר. אז המפרט: מעבד - i5 4670K לוח אם - Gigabyte Z87-HD3 ספק - Antec HCG 620M 620W מאוורר למעבד - Noctua NH-U14S כרטיס מסך - EVGA GTX770 Superclocked Double ACX זיכון - G. Skill Ares 2x4GB 1866Mhz אחסון - Samsung 840 EVO 120GB מארז - Cooler Master N600 Midnight Black אמרו לי גם ששווה לי להעביר את המאוורר מהחלק הקדמי של המארז אחורה ולהוסיף מאוור נוסף - Arctic F12 120mm חוץ מזה אין צורך בהרכבה, אני מחפש מחשב שקט, אין צורך בהארד דיסק נוסף (אני מעביר את שלי מה…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכת וידאו ואפטר אפקטס, אבל גם גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Premiere Pro CC, After Effects CC, Photoshop CC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC:U,GTAV,COD:AW וכל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כי עדיין לא קניתי מסך. אני משער שאקנ…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ש"ח, עד 1,000 ש"ח חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, הקמת סביבות וירטואליות וכו.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שהמחשב יהיה יחסית שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כרגע לא, אבל לא פוסל אפשרויות עתידיות. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. קודם כל תודה על הפורום - זה משהו שאני מחפש המון זמן! התקציב שלי הוא 3000 ש"ח +/- 500 ש"ח. ומה שחשוב זה באמת במסגרת הזאת להגיע למקסימום. נושא שני מרכזי מאד הוא האחריות ע"ע - כמה שווה לשלם עליה ואיפה ומה... מפרט נדרש: המחשב הוא מחשב משפחתי (אבא + אמא + 3 ילדים גן/יסודי), כלומר: משרדי - אופיס, פאוור-פויינט, מיילים וכו'. תחנת גלישה משפחתית - יו-טיוב, סרטים בסטרימינג, טריילרים, פייסבוק, פורומים, הורדה של סרטים - בינוני, משחקי רשת בינוני. טלויזיה-קולנוע: כ.ט. +עידן5 , צפייה בסרטים מקוריים וצרובים - כבד מאד. גיימינג: heroes VI, CIV5, dragons age, נראה לי שאלו המשחקים החזקים שאני ארצה לרכוש בעתיד למחשב זה. בעיקרון אני אוהב לשחק ומדי פעם נכנס לתקופה - וחשוב לי שבתווך של השנים הקר…

6. Started by bladetriniti,

היי, שאלה להשכלה. נגיד ואני קונה מחשב נייד עם צג של 17 כרטיסי מסך של 16 גיגה יהיה מיותר על כזה מסך?

7. Started by DarkInertia,

לפני פחות מ3 שבועות קניתי מקבוק פרו 13" מהדור החדש, ורציתי לחלוק את הדעה שלי עליו כאן, כי אני חושב שזה יכול לעניין מישהו. זה המוצר השני של אפל שאני קונה בחיים, הראשון היה אייפוד נאנו לפני 6 שנים... תמיד היה לי ווינדווס, החל בדוס, 3.1, 98, xp, ויסטה, 7, ומעולם לא הרגשתי שאני צריך משהו אחר, עד שהתחלתי ללמוד תקשורת חזותית בבצלאל השנה ונדרשנו לקנות מקבוק פרו. בהתחלה התנגדתי לרעיון אבל לבסוף ההנחה והתנאים הטובים שהציעו לנו שכנעו אותי שזו הזדמנות טובה לנסות משהו אחר. הלפטופ הקודם שלי היה HP touchsmart tx2500, מחשב נייד/טאבלט היברידי קטן וחמוד, שסבל מהתחממות יתר קשה אבל עשה את העבודה. אני שונא את אפל. אני לא שונא את המקבוק פרו 13" שלי. זה מחשב טוב. הוא לא כל כך קל, ממש ל…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום אני מחפש מחשב נייד חזק שגם יחליף לי את המחשב הביתי, שיחזיק לי 4 שנים טובות.המחשב ישמשם בעיקר ללימודים (הנדסת תוכנה) ופה ושם משחקים. אני לא רוצה להשקיע בסתם הבדלים מינוריים לא מורגשים אך אני בהחלט מוכן להשקיע.אני לא מבין גדול בתחום אבל הגעתי לכמה מחשבים, תעייצו לי בבקשה בעניין..מוכן להשקיע באיזור 6-7 למרות שאם אפשר משהו במחיר נמוך יותר וברמה גבוה קרובה לאלא אני לא שולל.. * מטרות המחשב? תכנות, משחקים כבדים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרש…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום רב לכם אנשים יקרים. מחרתיים (עד שאני יסיים לכתוב את ההודאה זה יהיה מחר) אני משתחרר מהצבא והחלטתי לקנות מחשב חדש שתכליתו יצירת מוזיקה. מה שאני צריך מהמחשב הזה הוא שיעבוד מהר ויהיה לו סאונד מיקצועי, לכן אשמח אם אוכל לחסוך היכן שאוכל. בגדול הסכום המירבי הוא 5000 ¤ אבל איפה שאוכל לחסוך בלי שיפגע משמעותית בביצועים ובעשיה אני גמיש. מעבדCore"2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB http://www.intel.com/products/processor/core2duo/index.htm לוח אם (בחרתי בלוח כי אני רוצה שיהיה עליו כרטיס לחיבור 2 מסכים ושיתמוך במעבד ובזיכרון {למרות שכתוב 667 אני מתכן OC קליל כפיצוי}) ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E http://www.asrock.com/PRODUCT/ConRoe945G-DVI.htm זיכרון OC…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. הנה המפרט --------------- ?Core2 Duo-E6300-1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache? ASUS ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 2 גיגה זיכרון!!! ?1GB Twinmos? 667 MHZ X 2 GALAXY ?7600GS 256MB DDRII, HDTV, DVI, PCI-E? ??Chieftec Bravo Black +2 מאוורים 1 של 120 מ"מ ואחד של 92 מ"מ ספק כוח ?PSU 500W MAX (400W True) (24pin כולל הרכבה במעבדה+אחריות סה"כ 4570 ש"ח!!!! מה אתם אומרים?!?!?............שווה?!? האם אוכל לעשות OC עם המערכת הזאת?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8,000 שקל, אפשר לחרוג טיפה אם הערך המוסף יהיה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח תוכנה, זקוק להרבה RAM. יודע שבעבור למידת מכונה אזדקק לכרטיס גרפי עם הרבה זיכרון. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? חושב על להוסיף מסך 2K עם קצב רענון גבוה, כרגע לא מסתכל על זה, אבל כן חשוב לי שייתמך ע"י המחשב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שק…

12. מה שמסומן בריבוע שחור זה השדרוג שאני חשבתי לעשות, האם כל המפרט + השדרוג שווה? או לא? אם לא, אז מה לשנות? התקציב הוא 3200-3500 תודה מראש!

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by spike_staff,

שלום, אני מחפש נטבוק שישמש אותי ללימודים. מאוד חשוב לי שהוא יוכל להסתדר עם תוכנות כמו SOLID WORKS וPHOTOSHOP, ולא יהיה יותר גדול מ-13 אינצ'. מחיר עד 3500 אבל אם הדבר באמת שווה אפשר גם ב 4000. תודה לכל העוזרים..

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. הי אייבורי מציעים מפרטים די בזול, ורציתי לדעת מה דעתכם.. אני מחפש מחשב בסיסי לנערה בת 16 שישמש לסרטים אינטרנט ומוסיקה..כלום מעבר לזה ןאני מנסה לבזבז פחות מאלף מאתיים שח... אני מודע למוניטין של אייבורי ורציתי לדעת אם לדעתכם שווה לקחת צאנס על המיפרט הבא: מארז איכותי מותג IN-WIN ספק כח מותג IN-WIN Power Man 350W יתרון חשוב: ספק כח בטכנולוגיית Active PFC שנתיים אחריות לספק הכח מעבד 3 שנים אחריות--AMD Athlon™ II Dual Core 260 3.2GHz לוח Gigabyte דגם 3 שנים אחריןות --GA-M68MT-S2 Hitachi 500GB SATA2 16MB Buffer 3 שנים אחריות 3 שנים אחריות -Kingston 2GB DDR3 1333MHz צורב LG SATA DVD שנתיים אחריות אני יכול להחליף את הספק ל FSP 300-60HCN 300W אבל רק עם שנה אחריות כל העניין…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט ואופיס וצפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא חייב אך עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, Expr…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני מחפש מחשב נייד עד 1500, שימושים: תוכנות כמו visual studio, לראות סרטונים בסטרימינג, משחקים נוסטלגיים (כמו 3 generals, warcaft), וסטרימינג מקונסולה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות כמו visual studio, לראות סרטונים בסטרימינג, משחקים נוסטלגים (כמו 3 generals, warcaft), וסטרימינג מקונסולה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים נוסטלגים (כמו 3 generals…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by ShLoMi.R,

לשימושים כללים לסטודנט בעיקר אינטרנט אופיס שירים סרטים ומשחקים מדיי פעם לא משהו כבד... מה הכי טוב שאפשר להביא במסגרת התקציב? לא צריך מערכת הפעלה מצאתי בנתיים רק http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=744312 וזה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14516 מה אתם ממליצים??משהו אחר אולי??

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by jenok,

שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש של לנובו מחברת KSP, והתברר שהוא בכלל לא מתאים לצרכים שלי - כמובן שלהחליף אותו אני לא יכול והאופציה היחידה שלי זה למכור (ב-KSP אין עם מי לדבר לצערי). השאלה שלי היא כזאת - איפה ובכמה כסף אפשר למכור מחשב בן יומיים שבקושי נעשה בו שימוש, ומה המחיר שכדאי לבקש עליו שיהיה פייר גם לי וגם לרוכש. זה הדגם המדובר: http://ksp.co.il/?uin=24643 תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היי לכולם בסוף החודש חבר שלי טס לארצות הברית ואמור להביא לי משם מחשב נייד אני מעוניין להשקיע עד 1000 דולר כולל הכולל( תיק עכבר שטויות דומות )למחשב אני צריך מחשב לצרכי לימודים ולצרכי מדיה (שימוש גם לצפיית סרטים ,אבל לא הכי קריטית) כ"כ מחשב שיהיה עמיד כמה שאפשר בנסיעות ותנודות(אני לא יודע לשמור על דברים יותר מדי) אדם שמתעסק בייבוא מחשבים מארצות הברית אם שירות אמין ובטוח שהרבה אנשים קנו ממנו ומאוד מרוצים הציע את ההצעה הבאה למחשב ב3600 ש"ח בתנאי שאני דואג להביא את המחשב מארצות הברית דרך החבר. אציג את המפרט ואשמח אם תעזרו להכריע האם לקבל את המפרט או לשלוח אדם שאיננו מבין גדול לקנות לי מחשב עסקי בסכום הנ"ל המפרט: מחשב hp 6910p חדש 3 שנים אחריות (עד אוקטובר 2011) עסקית עד הבי…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אני הולך לקנות את המחשב הזה, כנראה השבוע http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=IFL90&cart=11956106581812157〈=heb מה אתם חושבים? אני לא מצאתי הצעה טובה יותר

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by RawSteel,

יש לי כאן : צורב , סי די רום , דיסק קשיח ודיסק FLOPPY. אני צריך : שילוש קדוש , מארז וכרטיס מסך. תנו לי בבקשה 2 מפרטים. אחד פנטיום אחד אי אמ די. אני מניח שבAMD יהיה כרטיס מסך יותר טוב, אבל בכל זאת תמליצו לי. השימושים הם משחקים, אינטרנט, MP3.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני רוצה שתתאימו לי את המחשב הכי טוב בתקציב הזה 10 אלף שלא יהיה מאיוורי ודגש למהירות גבוה של שימוש ויכולת העמסה שיהיו על המחשב כמה משחקים ביחד לא בהכרח פועלים באותו הזמן. תודה מראש דרך אגב מהר המחשב שלי נהרס וההורים לא מרשים הרבה במחשב שלהם. תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. היי, אשמח לקבל המלצה למחשב ספציפי או לסדרה כלשהי ואני כבר אבחר ממנה את הדגם הרצוי. המחשב ישמש בעיקר לפיתוח תוכנה ולהרצת מערכת הפעלה נוספת בוירטואליזציה. רצוי מעבד i5 M ומעלה, זכרון 6-8 ג'יגה לפחות (אפשר לשדרג לבד אם צריך), דיסק קשיח מכאני + SSD בנפרד (אפשר לשדרג לבד אם צריך). מבחינת מעבד אני צריך שהוא יהיה מעבד של אינטל ויתמוך ב- VT (Virtualization Technology), זה אמור להיות קיים בכל מעבד מסדרת i (אפשר לראות כאן). * מטרות המחשב? פיתוח + וירטואליזציה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 מאט * רזולוציית המסך? לא קריטי, HD READY זה אחלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי, רצוי קל יחסית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרטי * האם…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. מיועד לילד בן 6.5 בעיקר למשחקיו וללימודים חשוב מסך 17" טוב! מה דעתכם על ההצעה של שמיר מחשבים ל amd ב 3590 ש"ח עם שדרוג ל: כרטיס מסך mx 440 עם 128 מגה בתוספת 250 ש"ח מסך lg 17 f700b

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by liranholis123,

שלום לכולם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ש"ח, מעדיף פחות אם ניתן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנות אוטלוק, אקסל וורד, pdf,eDrawings . אקרוניס עבודה גם בתוכנה של הצעות מחיר לחלונות : wwww.operacompany.com התוכנה חושבת המון זמן, הוספתי מפרט למטה. אין הרבה פירוט באתר.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? סט מקלדת ועכבר מסך גדול לצפות בשרטוטים, אולי 32"? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים