ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? סביב 2,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי אז לחסוך, אבל גם חריגה קטנה אפשרית. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביבות 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה ביתית כלומר אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים HD. מדי פעם עריכת סרטים ברמה בסיסית (MOVIEMAKER או PINNACLE). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי פירסום באתר של KSP שמאד שימח אותי בכך שאני נוסע לחופשה בזמן הכי אידאלי השנה, KSP עושים הורדות מחירים גדולים להרבה מהלפטופים שלהם לסוף השנה, ואם מוסיפים להנחות הקיימות את הנחות המעמ אז יוצא ממש משתלם..ככה נראה לי לפחות, אולי הם סתם מחרטטים והמחיר ההתחלתי מאד גבוהה. אני לא באמת מבין לכן באתי להתייעץ אתכם. אני רוצה לקנות מחשב עד מקסימום 3500 שקלים http://ksp.co.il/?select=.271. אין לי דרישות מיוחדות חוץ מזה שיהיה לכל הפחות 15.6 אינטש אחרי שראיתי את המחירים בסניף אילת עם המבצעים אין גם סיבה שאתפשר על מעבד לכן חשוב לי שיהיה I7 עם תדר שעון גבוהה ועם כרטיס מסך ברמה גבוהה. אז מה אתם אומרים, מה הייתם קונים באילת בתקציב הזה? נ.ב. אם יש עוד דברים שאתם ממליצים לקנות שם באילת …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מבקש חוות דעת על המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/h2cvyl1m הצעות לשיפור יתקבלו בברכה. אני מודע לכך שאין כרטיס מסך. תודה
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, מחפש עבור חבר מחשב נייד עם הקריטריונים הבאים: דיסק SSD מסך מגע מסך 15 תקציב: עד 4,000 אני לא מצליח להבין מדוע, אבל כמעט אין דגמים שמגיעים עם SSD, כולם מגיעים עם דיסקים רגילים או איזה סוג של SSD קאש, בחלק מהחנויות שמתמחות בניידים אני רואה שאפשר תמורת תוספת תשלום להחליף את הדיסק הקיים ב SSD, השאלה אם זה לא פוגם באחריות למחשב? זה לא יפגום ב RECOVERY של המחשב אם חלילה הוא יצטרך? ולכן אני מחפש דגם שמגיע "מהמפעל" עם SSD, אשמח להמלצה בנושא . תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה פירמטתי את המחשב הנייד שלי lenovo b560 ואין לי את הדיסק שקיבלתי איתו עם הדרייברים. חיפשתי באין סוף מקומות לאיזה PACK של כל הדרייברים אבל כלום לא עבד. אשמח אם מישהו פה יוכל להציל אותי. תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שיכול להריץ תוכנות עיצוב ותלת מימד (revit, autocad וכו'). גודל מסך: 15 אינצ' מחשב של חברת dell בלבד. תקציב: 6,500 (גמיש) תודה רבה. :-)
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
הלוח בן כשבעה חודשים עם אחריות לעוד שנתיים+ מצבו מצוין כמובן. עמוד המוצר בפלונטר עמוד המוצר באתר Gigabyte
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, שמתי את עיניי על כמה מחשבי ASUS, DELL ורציתי לדעת האם יש "אותיות קטנות" או טיפים כלשהם שידוע לגבי הדגמים הללו, אולי משהו לא טוב במפרט שלא שמתי לב אליו. הדגמים הם: 1) מחשב נייד ASUS דגם:R409LB-WX020H http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-ASUS-%D7%93%D7%92%D7%9DR409LB-WX020H-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-Core-i5-%D7%92%D7%95%D7%93%D7%9C-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-14/pi1INB64CB6F 2) מחשב נייד ASUS דגם: R304LP-C1067H http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-ASUS-%D7%93%D7%92%D7%9D-R304LP-C1067H-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-Core-i5/pi1IN6D8DAA0 3) מחשב נייד "14 ASUS דגם:R455LD-WX031H http://www.wallashops.co.il/…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה הפוליסה לגביי "Dead on arrival" , מה קורה במידה והמוצר שהזמנתי מגיע פגום , מהם הזכויות שלי ? איפה אני יכול למצוא מידע לגביי האחריות והתנאי רכישה על המוצרים שאני קונה ?, אני לא מוצא שום פרטים לגביי אחריות ותנאי ההחזרה באתר אמאזון. תודה לעוזרים. - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה , מצאתי את מה שאני צריך.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד (לא בהכרח מהבלאק פריידיי) וקצת הסתבכתי בחיפושים, אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב? עבודה משרדית, לימודים, צפייה בסרטים וכו' * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינצ', עדיפות למבריק * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? מעדיף לא לעבור את ה2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל-SSD של לפחות 128 גיגה, או כונן רגיל של 500+ * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WINDOWS 8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *ח…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב כבר 3 שנים בערך ואני חושב שהגיע הזמן לשדרג אותו ולנצל את הBF.. איפה אפשר וצריך לשדרג אותו כדי שיריץ משחקים כבדים חלק כמו GTA V, NBA 2K 15..
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אני יכול לחסוך 500 ש"ח+- ברכישת מעבד וזיכרון ראם דרך אמאזון לעומת חנות מקומית , שווה לוותר על האחריות הניתנת ברכישה בחנות מקומית ? http://www.amazon.com/gp/product/B00J8E910Y/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER http://www.amazon.com/gp/product/B00KPRWAX8/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
[TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]31574[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Intel Core i3 4160 3.6Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]20020[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Arctic Alpine 11 Rev.2 CPU Cooler[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]29831[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=bgco…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת ווידאו, וסתם חיטוט באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe CC שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר שיש כיום בשוק, על המקסימום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי מסך 1680x1050, אבל סביר מאוד שבעוד כמה חודשים אקנה מסך נוסף 1920x1080, וארצה להשתמש בשניהם (יהיה נחמד גם אם…
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?): משחקים קלים ושיעורי בית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? : לא פחות מ- 15.6 אינץ' - לגבי מאט או מבריק אני לא יודע את ההבדל, לרב המחשב יהיה בבית. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - עכבר אלחוטי * משקל רצוי? - קל ככל האפשר - המחשב מיועד לילדה בת 10. * האם נדרש זמן ס…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 ש"ח אם ההבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים, ושיחזיק כמה שנים קדימה Far cry 4, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FHD אני שוקל לקנות משהו יותר טוב -לאילו הגדרו…
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
* מטרות המחשב?: עבודות משרדיות,הרבה סרטים ומוזיקה,פוטושופ,מעט משחקים(אולי שעה בשבוע) * גודל המסך? 15-16,לא מבריק,לא סובל את זה. * רזולוציית המסך? FHD ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאות סטנדרטיות HDMI וכו' * Bluetooth? מן הסתם * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 750 GB במינימום * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * מקלדת גדולה ונוחה,מוארת(לא קריטי אבל בונוס) המליצו לי הרבה על הAsus N56JK-CN028H, האם יש לאן לעלות ממנו בתקציב המדובר?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ZOTAC NVIDIA GeForce GT 640 Synergy Edition 2 GB DDR3
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני יודע שיש כבר ט'רדים דומים בפורום ועדכניים, והסיבה שאני פותח עוד אחד היא כי יש עכשיו black friday, ויש מוצרים מוזלים ברחבי הרשת, גם בארץ - ואני אשמח לנצל אותם.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג עד 4000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח, גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מעבר לvisual studio לא עולה לי.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הייתי רוצה לשחק במשחקים שיצאו השנה על רזולוציה קרובה למק…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן, אז לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אהיה מוכן לחרוג אם התוספת תאפשר לי להשיג את המטרה שבגינה אני קונה את המחשב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב רב-תכליתי חזק, הן לעבודה משרדית והן לגיימינג (בנוגע לגיימינג, ראו פירוט בהמשך). אני לא משתמש בתוכנות מקצועיות כלשהן שדורשות עוצמות עיבוד גבוהות (תוכנות עריכה, למשל), אבל במהלך עבודה שוטפת אני עוסק הרבה בהמרת קבצי אודיו, הצפנה ודחיסה של קבצים, ועוד. כלומר, במהלך השימוש השוטף שלי לא יהיו "פיקים" של עוצמות עיבוד, כמו שימוש בתוכנות…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי חברים, קניתי לפני שבוע לאפטוב חדש (DELL E7440), אחלה מחשב חוץ מזה שלפעמים כשאני מחבר אותו לחשמל (לא בכל שקע חשמל, רק בחלק וכשהוא על בטריה אין בעיה כלל) הוא רוטט בעת שאני נוגע בו. מה נראה לכם שאפשר לעשות במצב כזה? תודה!!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי מעבד שקניתי בארה"ב 4790K ואני רוצה לבנות מחשב סביבו. חלק מהחלקים הנוכחיים שלי אני אשמר למחשב הבא כי שידרגתי לא מזמן. הנה הפרטים הרלונטיים: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - תלוי ברמת הכדאיות. המחשב מיועד לתקופה ארוכה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - התקציב הוא 3 אפשר להגיע ל3.5 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים בעתיד - עבודות עיבוד כבדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - תכנות בשפות שונות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -FULL HD 24ִ 3…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב. אני עובר דירה בימים הקרובים, ולכבוד המאורע החלטתי לקנות מחשב חדש כמה שיותר מוקדם. על פי הערכה לא מדויקת של הרכיבים שאני רוצה שהמחשב יכיל, הגעתי לתקציב בערך של 5K עבור המחשב, 1K עבור המסך. עבור הציוד ההיקפי עוד לא בדקתי מחירים ואפשרויות, הקצבתי בערך 1K שאני מקווה שיכללו גם עכבר ומקלדת גיימינג שמעולם לא היו לי. אני עוד מתלבט כמה להוציא על ציוד היקפי, אשמח לשמוע את דעתכם על החלוקה, והאם מקלדת ועכבר גיימינג זה הוצאה שווה. הציוד ההיקפי פחות קריטי בשלב זה, כי אני מאמין שאני אוכל להשיג עכבר, מקלדת, אזניות ורמקולים זמניים, וייתכן שבחודשים הקרובים תהיה לי הזדמנות לרכוש בארה"ב רכיבים מה שיגדיל את האפשרויות שלי. אשמח לשמוע המלצות על ציוד היקפי הזמין בארה"ב. …
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב משחקים אשר נרכש לפני כשלוש שנים (לערך). מפרט נוכחי: 1TB HD Gigabayte PH67-UD3-B3 לוח אם GTX 570 כרטיס מסך 8GB זכרון המטרה - לשדרג ככל הניתן על מנת לתמוך במשחקים מודרניים. חשבתי להוסיף למחשב SSD של 240 ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה. כמו כן, מחפש עצה למה לעדכן את כרטיס המסך - הלוח תומך ב Crossfire ולא ב SLI (למיטב הבנתי) ולכן נניח שכל האפשרויות פתוחות (כרטיס בודד של NVIDIA או שניים של ATI). כמו כן, האם שווה להשקיע בעוד זכרון (כרגע יש 2 סטיקים של 4GB מסוג DDR3-1333) או להחליף? תקציב משוער - עד כ 3000 ש"ח. תודה! ניר
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-