עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rontg7,

היי, אני רוצה לרכוש נטבוק לצורך טיול גדול. השימוש בנטבוק יהיה אך ורק כדי להיות גורם מקשר בין המצלמה לכונן חיצוני, ועל הדרך לגבות בענן בעזרת WIFI. לכן ארצה שיהיה כמה שיותר זול (סיני) אך באיכות סבירה. למישהו יש ניסיון עם זה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Ghsu1234,

אין ממש העדפות מסוימות. חיבורים רגילים כולל HDMI. עדיפות לנגן דיסקים. הדבר החשוב ביותר בשבילי הוא שהלפטופ יוכל להריץ משחקים ברמה טובה מאד, יחסית למחיר כמובן, ושיהיה מספיק זכרון בכונן ל"גיימר ממוצע"

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. Started by avihaizipel,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 מקסימום א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף ביותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, סדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אכן מיועד גם לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR CRY 4, COD AW, ASSASSIN'S CREED UNITY, GTA V כשיצא כמובן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by eyazlaz,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא הרבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חשבתי גם על לעשות לייב סטרימים עם המחשב, אז לקחת בחשבון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן מיועד לגיימינג ואולי גם לייב סטרים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CSGO, BF4, SKYRIM וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בצי…

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  5. Started by matan_h78,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה שלי, העבודה מתאפיינת רובה עם תוכנת AUTOCAD ותוכנות אופיס. אשמח לעזרה על מפרט נדרש למחשב חזק. התקציב שלי הוא בסביבות 4000-5000 ש"ח אפשרי לחרוג קצת אם צריך. אין צורך בציוד היקפי כגון מקלת עכשיו ומסך. תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  6. Started by yudsim,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב לאמא שלי כל מה שהיא עושה זה לגלוש כשעה ביום וזהו...קצת סרטוני מתכונים במקו... האם המחשב הפשוט הבא יספיק? http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%97-Lenovo-E7300-GeForce-210-1GB-WIN7/pi5QN764D947?sct=r%3d8%26q%3d%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91+%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%97%26ct%3dc%26url%3dhttp%253a%252f%252fwww.wallashops.co.il%252fa90%252fpi-5QN764D947.aspx מאוד זול עם מערכת הפעלה...השאלה היא אם הגלישה לא תתקע ותהיה איטית... יהודה

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  7. Started by Coffe_Shot,

אם אין כרטיס קול ורשת במפרט של מחשב, זה אומר שלא יהיה חיבורים לסאונד והוא לא יקלוט WIFI? או גם בכבל? תודה

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מחשב פשוט לפייסבוק ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).צפיית סרטים ואינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המחשב יחובר גם לסמך מחשב וגם לטלוויזיה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by ozi123,

אם אפשר לארגן לי הצעות גם מהבלאק פריידי או סייבר מאנדיי או מה שלא יהיה... השימושים שלו בעיקר לאינטרנט , צפייה בסרטים, סרטונים וכו...שיהיה חיבורי HDMI וכו... אפשרי גם לקנות מאילת ככה שזה גם יהיה מחיר טוב...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by IDOnoach,

שלום. נשבר לי המסך במחשב הנייד הנ"ל. האם יש לכם המלצה למעבדה באיזור המרכז\ירושלים שבה ניתן להחליף את המסך (אפשר גם מסך משומש). תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Akiles,

צ'בי .. צריך את עזרתך. השימוש העיקרי שלי יהיה מסחר בבורסה, סרטים. הייתי מעדיף שהמסך יסתובב 360 ויהפוך לטאבלט (מסך מגע) מסך IPS מט מקלדת מוארת גודל מסך 13-15 כונן SSD (או פלאש קטן גם מספיק טוב לעלייה מהירה של הווינדוס) פחות חובה: רמקולים איכותיים אין בעיה למתוח את התקיצה גם ל6 - 6.5 אם יש משהו שווה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום חברים. להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? סביב 2,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי אז לחסוך, אבל גם חריגה קטנה אפשרית. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביבות 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה ביתית כלומר אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים HD. מדי פעם עריכת סרטים ברמה בסיסית (MOVIEMAKER או PINNACLE). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ראיתי פירסום באתר של KSP שמאד שימח אותי בכך שאני נוסע לחופשה בזמן הכי אידאלי השנה, KSP עושים הורדות מחירים גדולים להרבה מהלפטופים שלהם לסוף השנה, ואם מוסיפים להנחות הקיימות את הנחות המעמ אז יוצא ממש משתלם..ככה נראה לי לפחות, אולי הם סתם מחרטטים והמחיר ההתחלתי מאד גבוהה. אני לא באמת מבין לכן באתי להתייעץ אתכם. אני רוצה לקנות מחשב עד מקסימום 3500 שקלים http://ksp.co.il/?select=.271. אין לי דרישות מיוחדות חוץ מזה שיהיה לכל הפחות 15.6 אינטש אחרי שראיתי את המחירים בסניף אילת עם המבצעים אין גם סיבה שאתפשר על מעבד לכן חשוב לי שיהיה I7 עם תדר שעון גבוהה ועם כרטיס מסך ברמה גבוהה. אז מה אתם אומרים, מה הייתם קונים באילת בתקציב הזה? נ.ב. אם יש עוד דברים שאתם ממליצים לקנות שם באילת …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by yshekel,

מבקש חוות דעת על המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/h2cvyl1m הצעות לשיפור יתקבלו בברכה. אני מודע לכך שאין כרטיס מסך. תודה

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  15. שלום, מחפש עבור חבר מחשב נייד עם הקריטריונים הבאים: דיסק SSD מסך מגע מסך 15 תקציב: עד 4,000 אני לא מצליח להבין מדוע, אבל כמעט אין דגמים שמגיעים עם SSD, כולם מגיעים עם דיסקים רגילים או איזה סוג של SSD קאש, בחלק מהחנויות שמתמחות בניידים אני רואה שאפשר תמורת תוספת תשלום להחליף את הדיסק הקיים ב SSD, השאלה אם זה לא פוגם באחריות למחשב? זה לא יפגום ב RECOVERY של המחשב אם חלילה הוא יצטרך? ולכן אני מחפש דגם שמגיע "מהמפעל" עם SSD, אשמח להמלצה בנושא . תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by 00x,

שלום לכולם, לאחרונה פירמטתי את המחשב הנייד שלי lenovo b560 ואין לי את הדיסק שקיבלתי איתו עם הדרייברים. חיפשתי באין סוף מקומות לאיזה PACK של כל הדרייברים אבל כלום לא עבד. אשמח אם מישהו פה יוכל להציל אותי. תודה !

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by zilberberg1,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שיכול להריץ תוכנות עיצוב ותלת מימד (revit, autocad וכו'). גודל מסך: 15 אינצ' מחשב של חברת dell בלבד. תקציב: 6,500 (גמיש) תודה רבה. :-)

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. Started by דובי770,

הלוח בן כשבעה חודשים עם אחריות לעוד שנתיים+ מצבו מצוין כמובן. עמוד המוצר בפלונטר עמוד המוצר באתר Gigabyte

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by db1188,

שלום, שמתי את עיניי על כמה מחשבי ASUS, DELL ורציתי לדעת האם יש "אותיות קטנות" או טיפים כלשהם שידוע לגבי הדגמים הללו, אולי משהו לא טוב במפרט שלא שמתי לב אליו. הדגמים הם: 1) מחשב נייד ASUS דגם:R409LB-WX020H http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-ASUS-%D7%93%D7%92%D7%9DR409LB-WX020H-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-Core-i5-%D7%92%D7%95%D7%93%D7%9C-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-14/pi1INB64CB6F 2) מחשב נייד ASUS דגם: R304LP-C1067H http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-ASUS-%D7%93%D7%92%D7%9D-R304LP-C1067H-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-Core-i5/pi1IN6D8DAA0 3) מחשב נייד "14 ASUS דגם:R455LD-WX031H http://www.wallashops.co.il/…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Cons,

מה הפוליסה לגביי "Dead on arrival" , מה קורה במידה והמוצר שהזמנתי מגיע פגום , מהם הזכויות שלי ? איפה אני יכול למצוא מידע לגביי האחריות והתנאי רכישה על המוצרים שאני קונה ?, אני לא מוצא שום פרטים לגביי אחריות ותנאי ההחזרה באתר אמאזון. תודה לעוזרים. - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה , מצאתי את מה שאני צריך.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Started by coconut,

שלום, אני מחפש מחשב נייד (לא בהכרח מהבלאק פריידיי) וקצת הסתבכתי בחיפושים, אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב? עבודה משרדית, לימודים, צפייה בסרטים וכו' * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינצ', עדיפות למבריק * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? מעדיף לא לעבור את ה2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל-SSD של לפחות 128 גיגה, או כונן רגיל של 500+ * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WINDOWS 8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *ח…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ronmar,

יש לי מחשב כבר 3 שנים בערך ואני חושב שהגיע הזמן לשדרג אותו ולנצל את הBF.. איפה אפשר וצריך לשדרג אותו כדי שיריץ משחקים כבדים חלק כמו GTA V, NBA 2K 15..

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Cons,

אם אני יכול לחסוך 500 ש"ח+- ברכישת מעבד וזיכרון ראם דרך אמאזון לעומת חנות מקומית , שווה לוותר על האחריות הניתנת ברכישה בחנות מקומית ? http://www.amazon.com/gp/product/B00J8E910Y/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER http://www.amazon.com/gp/product/B00KPRWAX8/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by Coffe_Shot,

[TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]31574[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Intel Core i3 4160 3.6Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]20020[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Arctic Alpine 11 Rev.2 CPU Cooler‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]29831[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=bgco…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת ווידאו, וסתם חיטוט באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe CC שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר שיש כיום בשוק, על המקסימום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי מסך 1680x1050, אבל סביר מאוד שבעוד כמה חודשים אקנה מסך נוסף 1920x1080, וארצה להשתמש בשניהם (יהיה נחמד גם אם…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.