עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך מחשב בשביל משחקים לא הכי כבדים יותר בשביל תוכנות כמו ADOBE PREMIERE 2 PRO , ADOBE AFTER EFFECTS , PHOTOSHOP וכו' .. אני רוצה מעבד AMD

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): 3500 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 500 • האם לנצל את כל התקציב או ףלנסות לחסוך? עד 4000, תתפרעו . כמובן שאם אפשר לחסוך, אז למה לא שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל בינוני | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: titanfall, titanfall2, csgo, battlefield 4 • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לא דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? (קטן | בינוני | גדול | שוכב (מאוזן) | אין חשיבות) אין חשיבות (גודל המארז חשוב גם לזרימת אוויר טובה) • האם תבצע Overc…

3. Started by curdi1,

שלום לכולם מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד דרייברים לדיסק קשיח (כנראה sata) שנמצא בנייד לנובו 3000 n200-769 ? ניסיתי לחפש באתר החברה ללא הצלחה - כאן - http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-67855#bios

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by shaks,

מדובר במחשב הבא: http://ksp.co.il/?select=.268..271..213..214..2183..2185..580..378..542.&list=1&sort=2&glist=0&uin=28050&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 או בגירסה שלו עם i5 שעולה 400 ש"ח פחות. השימושים שלי במחשב הם מגוונים- אני סטודנט להנדסה, סוחב את הלפטופ שלי דיי הרבה, משתמש במחשב מעבר ליישומים משרדיים גם לתכנות (ככה שיש צורך שיוכל לסחוב כרום וIDE למשל Android studio שאני משער שהוא הכבד מביניהם) ועוד מגוון תוכנות (למשל matlab,wolfram mathematica). הדרישות שהלפטופ חייב לעמוד בהן הן: מעבד I5/I7. SSD. 8 ג'יגה ראם (אפשר גם 4 כל עוד יש אפשרות להרחיב). משקל עד 1.8 קילו. מסך ips / מסך עם זווית ראיה רחבה. אשמח אם למישהו יש דגמים טובים שנ…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. הייתי באופיס דיפו וביג בוקס... אין יותר מידי מגוון שם.. אולי בבאג? מישהו מכיר איזה סניף גדול במיוחד ? אני מחפש לראות ניידים 11-12-13 אינץ אגב אני לא מתכנן לקנות בארץ רק לראות את הגודל המתאים ואז לבקש ממישהו בארה"ב..תודה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי, רוצה מחשב חזק לשימושים שלו שיחזיק יחסית הרבה שנים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בפוטושופ ואיילוסטרייטור, מידול, ריג ואנימציה במאיה וC4D, ועריכת סרטונים בפרמייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לפי הסעיף הקודם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4k -לאילו הג…

7. Started by saharb14,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני צריך לפטופ חזק לעריכת סרטים ועיצובים גרפיים. תקציב : 5000 שקל. אני מוכן להוסיף עוד אלפייה לא יותר. חשבתי על שתי אופציות, חדשה וישנה : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12451 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12505 אני צריך כוח, ביצועים ועיבוד גרפי חזק. אם אפשר לא לכלול חבילות קירור בתקציב כי אני אקנה בנוסף מחוץ לתקציב. אני דיי נעול על ה"אינספיירון" אבל אפשר לשדרג את ה XPS ולהוסיף לו כל מיני דברים שישדרגו אותו בטירוף כמו ראם ו SSD, אשמח לקבל חוות דעת מכם.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום, יש לי מחשב חדש חדש וזה גם המחשב הראשון שהרכבתי לגמרי בעצמי. אשמח לקבל חוות דעת על מה שיש עכשיו ומה היתם מחילפים, משדרגים או מוסיפים.. מפרט מחשב: לוח אם: Intel DH87RL לינק מעבד: Intel Core i7-4770 קירור: Zalman LQ310 לינק מארז: Zalman z12 לינק זיכרון: Kingston HyperX blu - 16GB Kit* (2x8GB) - DDR3 1600MHz כ.מסך: Galaxy GeForce GTX770 GC 2GB לינק ספק כח: (Zalman ZM600-GT (600W לינק דיסק1: Kingston 120GB V300 SATA 3 בשביל מערכת הפעלה (Win7 64bit) לינק דיסק2: WD 1TB Green המחשב משמש בעיקר לעבודה עם תוכנות תלת מימד ורנדרים, מעט לגרפיקה ומעט למשחקים (למעשה יש לי משחק אחד וזה Crysis 3) תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8,000 שקל, אפשר לחרוג טיפה אם הערך המוסף יהיה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח תוכנה, זקוק להרבה RAM. יודע שבעבור למידת מכונה אזדקק לכרטיס גרפי עם הרבה זיכרון. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? חושב על להוסיף מסך 2K עם קצב רענון גבוה, כרגע לא מסתכל על זה, אבל כן חשוב לי שייתמך ע"י המחשב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שק…

10. אהלן חבר'ס, Long time... הרבה זמן לא הייתי בזירת החומרה, ואני לא בקיא בחומר ... אני מצטער שלא עשיתי מחקר קטן על העניין, אבל אני קצר בזמן, ואני סומך עליכם :) אז כמו שאתם רואים, אני צריך מחשב למשחקים, עם מסך LCD וציוד היקפי (בלי מדפסת). אין צורך בכרטיס טלויזיה או כרטיס קול (איכותי...). צורב DVD הוא בעדיפות שנייה, אבל גם בכלל לא יזיק שיהיה. הרכבה במקום (נכלל בתקציב). מחיר- 4500 ש"ח, משלם במזומן. תודה רבה!! עריכה: מסך רגיל, רמקולים 2.1 ממוצעים.

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. חבר הפנה אותי לפורום הזה,מקווה שתעזרו לי כמו שצריך ;D 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בכלל בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי מחשב,ומשחקי רשת כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3,ALL COD,וכל מיני משחקי רשת כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני מחפש מחשב נייד שיוכל להפעיל משחקים לא כבדים במיוחד, אני מתאר לעצמי שמחשב שיכול להריץ משחקים לא הכי כבדים מ2010 או משחקים כבדים בהגדרות נמוכות יספיק לי עד שאני אשקיע את הזמן לבנות נייח רציני למשחקים. תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה בפוטושופ, אילוסטרייטור, ושאיפה לקצת וידיאו. תכנות. משחקי מחשב מעט מאוד (לא גיימר בכל אופן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצי…

14. Intel Pentium 4 2.0GHz 512K 256MB DDR 2100 Gigabyte 8IEX Intel845E Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Seagate 60GB 7200 rpm Hercules Fortissimo 3 HEC 300ART Power Supply(מארז כבר יש לי) זה יוצא הכל 4500 שקל- מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by MPTG,

שלום לכולם, הרכבתי את המפרט הזה ורציתי לקבל את חוות דעתכם: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9371 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12296 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11914 כרטיסי מסך: GIGABYTE GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12064 מארזים: Antec One Hundr…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היי, בת-דודה שלי רוצה לקנות מחשב נייד חדש והיא ראתה את ההצעה הבאה באינטרנט ומתלבטת אם לקנות: http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=572&AuctionId=7699845 היא סטודנטית והשימושים היחידים שלה במחשב יהיו אינטרנט וכתיבת עבודות. ההצעה הזו שווה? ואם יש לכם להציע משהו אחר טוב יותר עד 2500ש"ח אז זה יתקבל בברכה. תודה מראש, יובל

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by brk2k,

אני מנסה לבנות לעצמי מפרט שהוא גם מחשב מעולה וגם טוב לאובר קלוק וזה מה שיצא לי: CPU : AMD Athlon XP 2600+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 569.54 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 558.66 ] 1 Memory : CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 Low Latency CAS2 Memory [ ¤ 981.08 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake Extreme Volcano 12 CPU Cooler for AMD Athlon XP [ ¤ 173.21 ] 1 Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 490.51 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [¤ 1529.95] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Towe…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Goat17,

שלום לכולם המחשב שלי שנקנה עוד ב2007 ושודרג אינספור פעמים מכיל את המפרט הבא CPU - Core2 Q6600 MB- Abit IP35 Pro Memory -OCZ reaper 2G*=8GB GPU-- Geforce GTX560 Ti OS HD-Seagate 500GB ST3500320AS עד היום לא אכזב אותו בתוצרתו הנוכחית.. עד היום שבו ניסיתי להריץ Watch Dogs.. מה ניראה לכם צוואר הבקבוק פה? חשבתי אוטומטית שהכרטיס מסך אבל הסתכלתי בדרישות מערכת וניראה שהוא עומד בדרישות הבינוניות.. עם זאת המשחק לא זז.... גם כשאני מוריד את ההגדרות תצוגה.. מה אתה חושבים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? למידת מכונה (המון שימוש בזיכרון RAM ומיקבול על GPU) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש העיקרי של המחשב יהיה עבור פיתוח ועבודה על למידת מכונה. אומנם המחשב לא ישמש עבור gaming, אבל יש חשיבות גבוהה מאוד לכרטיס המסך (אשמח אם יכנס בתקציב gtx 1080). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Googleness,

שאלון: שלום לכולם, נפל לי סכום כסף בלתי מתוכנן וזה די מתאים כי אני צריך מחשב למשרד חדש שפתחתי. כרגע יש לי מחשב די טוב שאני מרוצה ממנו עם חלקים לא רעים בכלל ובנוסף שידרגתי לא מזמן את הציוד ההיקפי שלו + מסך המחשב. לכן נפלה לי המחשבה לשדרג את המחשב האישי שלי במספר רכיבים חדשים עם טכנולוגיות חדשות שיאפשרו לי בעתיד המאוד רחוק לשדרג ומצד שני לקצור מתוכו את החלקים הישנים ולהצמיד אותם לרכיבים פשוטים יותר כדי להרכיב לי מחשב למשרד. זה המפרט שלי היום: OS: Windows 8.1 Pro 64bit CPU: Intel Core i5 2500K Motherboard: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 Internal Memory: G.Skill Sniper 4X4GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 Kit Graphic Card: MSI GTX750Ti Twin Frozr OC 2GB DVD Multi Drive: LG GH24NS BT Dongl…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by hag911,

ENERMAX ELT500AWT LIBERTY 500W ACTIVE PFC SATA 590.00 590 LOGITECH CORDLESS OPTICAL DESKTOP EX110 184.00 175 BLITZ FORMULA (SPECIAL EDITION) LGA 775/QUAD READY INTEL P35 HD 1549.00 1467 LG L196WTQ 19'' LCD 1:3000 2MS DVI BLACK 1285.00 1270 DVDRW LG H42BK X18 DUAL LAYER BLACK 189.00 168 SEAGATE ST3250620AS 250GB 16MB SATA II 7200 Barracuda 7200.10 408.00 380 קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ 271 מארז NZXT מדגם TRINITY כולל Thermal display 300 ¤ סה''כ:4775 4620 כרטיס מסך Evga8600GT Corsair DHX XMS2 Dominator Dual Channel 2048MB PC8500 DDR2 1066Mhz Memory with Dominator Airflow Fan 224$ 940 Intel Q6600 Retail - G0 Stepping SLACR (L726A) 285$ 1200 2140 סה"כ:6760

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. טוב אז אחרי שחיכתי הרבה חודשים למעבד 64ביט בסוקט 939 כבר נמאס לי לחכות שזה יגיע למחיר שפוי לכן חשבתי לקנות מעבד ולוח אם פשוטים וזולים ואז עוד כמה חודשים... חצי שנה... אני יחליף אותם למעבד 64ביט ב939 עם לוח אם חדש שתומך בכל הדברים החדשים שעדיין לא הגיעו\יצאו (PCI-E\SLI\DDR2\ETC) לכן חשבתי על מעבד AMD2500 + לוח טוב וזול ... הדילמה הכי גדולה שלי היא לגבי הזכרונות ,אני רוצה משהו טוב להרבה זמן שיחזיק ב oc מכובד זה המפרט הזמני שהרכבתי מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 1572 Antec H.Perf Plus View 1000 AMG Case P/S not inc 649.98 ¤ 1 649.98 ¤ אם יש לכם משהו דומה טוב תמליצו 1 1679 AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K) Tray CPU 499.99 ¤ 1…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ak4ever87,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות - עבודה בפייטון בשפת R לעיבוד נפחים גבוהים של נתונים סטטיסטיים ,סרטים,עבודה שוטפת - office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by izh00,

מעוניין לרכוש מחשב לבני הסטודנט אשמח לעזרתכם שכבר הוכיחה את עצמה בעבר. יש לי אפשרות לרכוש מחשב בארה"ב ולהביא אותו עם בן משפחה שמגיע בקרוב לארץ. אני מתלבט בין שני דגמים של אסוס אחד רכישה בארץ והשני בחו"ל, אשמח לעוד הצעות * מטרות המחשב? לימודים, אינטרנט, משחקים קלים, סרטים ברזולוציה גבוהה. * גודל המסך? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB-1TB * כונן אופטי? אם יש מה טוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אפשרי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. מפרט המחשב: MacBook Pro ,13 Retina ,i5 2.6Ghz ,8G DDR3, 512G Flash נגיד ואמרו לכם שיש לכם אפשרות לשידרוג אחד. ל- i7 2.8Ghz או 16G DDR3 מה הייתם בוחרים? השימושים שלי מהמחשב יהיו ללימודים,תוכנות עריכת מוזיקה ו-Traktor ומדיי פעם משחקי מחשב. נ.ב אין אפשרות לשדרג בעתיד את הזיכרון פנימי מה שנבחר במעמד הרכישה זה מה שיהיה. תודה מראש :]

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים