עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by LoK_fanboy,

ערב טוב, עובדת איתי מישהי שמעוניינת להשקיע ולקנות לאפטום מצויין לגרפיקה. התקציב עולה גבוה מאוד, ובלבד שיענה על הדרישות הבאות: *חזק! *צג כמה שיותר גדול. פחות מ-17 אינץ' לא אופציה. *טכנולוגית תצוגה מתקדמת. בשנה האחרונה חל שיפור משמעותי במסכי הלאפטופים מהליגות הגבוהות (למשל ה-Retina של המק-בוק פרו) והיא מעוניינת בלאפטופ עם צג שכזה. "סתם לאפטופ עם רזולוציה 1920x1080" לא יעשה את העבודה, צריך משהו עם פאנל דמוי-IPS או איך שלא קוראים לזה *אחריות בינלאומית טובה (היא קונה בארה"ב ויש לה תוכניות על אוסטרליה) *עדיפות ללאפטופ שמגיע עם שנאי 220/110V. שזה סה"כ סטנדרט אבל התפלאתי לראות ש-AlienWare מגיע עם מטען תומך 110V בלבד >.> *מגיע עם Windows לגבי מפרט אני די ביססתי לה משהו מהסגנ…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9084&perur=2&t=1&c=339 אני חושב לקנות אותו בדיוטי פרי ב1300 דולר. אני מתלבט בינו לבין ה- L650-10H שהוא 200 דולר פחות. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by AcidBurn10,

שלום חברים ! אני צריך מפרט למחשב. השימוש: משחקים חדשים , סרטים , אינטרנט .. בקיצור הכל. תקציב - עד 5500 ש"ח. המלצה לספק .... מארז אני כבר אראה בעין לא צריך HD ולא צורב DVD חשבתי על המפרט הבא: Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb Box GIGABYTE GA-965P-DS4 LGA775 SAMSUNG DDR2 512MB 667MHZ CL5 (2x512) סה"כ 1 ג'יגה צריך המלצה לכרטיס מסך למשחקים .. לא במחיר מוגזם .. עד 1300 ש"ח. וד"א , 965 זה הצ'יפס האחרון של אינטל ?? או שעדיף לקחת לוח עם צ'יפס של 945 , 955 או 975 .. הלוח הזה (של ג'יגהבייט למעלה) מגיע עם 2 סלוטים PCI-E. זה במקום CF או SLI ?? מה גם שלא נראה לי שיהיה לי שימוש בעתיד ב-CF או SLI ... תודה

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. טוב אז תראו אני אמור לקבל מחשב אני לא יודע ממש את המפרט המדויק שלו זה בערך מה שאני זוכר פנטיום 4 1.6 מגה הרץ זכרון 256 הארד דיסק 40 ג'יגה כרטיס מסך VOODOO3 אני חושב... מסך 19 אינצ' של MAG רמקולים Altec Lansing ADA880 כרטיס קול, לא זוכר וזה דווקא פרט חשוב פה אני חושב..... ??? עכשיו אני מנגן על גיטרה וקצת על קלידים ואני מנסה להכנס קצת יותר לתחום של עריכת מוזיקה והייתי רוצה לדעת איך אני יכול להפוך את המחשב למחשב שיותר לעריכת מוזיקה,? כלומר אני חושב שאני יצטרך גם לשלב את הגיטרה ואני ירצה אולי כניסות עם אפשרויות לשליטה באפקטים דרך המחשב לגיטרה, הקלטה, עריכה וכל מה שמסביב, ואני לא יודע מאיפה להתחיל..... תודה. אבי נוסבאום. האקדמיה לצחוק.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנת דיאגנוזטיקה לחומרה של הלפטופ.. תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימוש בסיסי של אינטרנט, סרטים (בחיבור לטלוויזיה) ויישומי אופיס. התקציב הוא עד 2500 – 3000 ש"ח באילת. מה דעתכם על המחשב הזה: http://ksp.co.il/?store=eilat&enter_zap=1&uin=22915&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap האם הוא מומלץ? האם הנתונים לא גבוהים מדי אל מול מה שאני צריך והאם כדאי להרחיב אחריות ל 3 שנים תמורת כ 250 ש"ח? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Dima323,

http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/notebook-dell-156-720p-vostro-3550-silver-3210m-free-dos-p-13726?cPath=126 או http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20617 את VOSTRO יכול לקבל ב 3360 ש"ח את LATITUDE אני יכול לקבל ב 4000 ש"ח יתרונות של LATITUDE: מסך - 1080P ולא 720P משקל - 300 ג"ר פחות - לא באמת חשוב לי כי המחשב יהיה נייד רק בתוך ההבית. היתרונות של VASTRO: כ 650 ש"ח זול יותר מ LATITUDE השאלה האם FHD וזה שהסידרה היא LATITUDE ולא VOSTRO שווה תוספת של כ 650 ש"ח ?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום ותודה מראש קודם כל. אין לי שום הבנה בסיסית במחשבים, אני משחק במחשב במשחקי ספורט ולא יותר מזה, ככה שהשימוש העיקרי הוא מסנג'ר, אינטרנט, שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים. ומשחקי ספורט. המסך שברשותי הוא 19 אינץ' לדעתי, אבל יש לי בחדר LCD 27 אינץ' שיש לו חיבור PCI (נדמה לי שזה השם (: ) ככה שסרטים, סדרות ומשחקי ספורט אני משחק על המסך הזה. התקציב הוא באיזור ה-2,500, אפשר חריגה קטנה אם זה באמת הכרחי לעבור את ה-2,500, אם אפשר לרדת מהמחיר זה בכלל יהיה עדיף. מה שבאמת חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. עוד משהו: יש לי רמקולים 5.1 בחדר ויש כרטיס קול במחשב הישן שתומך בזה. אם יש צורך בכרטיס חדש או משהו אז לקחת בחשבון. לגבי סרטי HD: אם יריץ זה יהיה מאוד נחמד כי ה-LCD בחדר הוא HDREADY אבל לא חייב. …

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Chevy,

דגם ממשיך לסדרת ה-N56 המוצלחת, במחיר מפתיע בהתחשב במפרט החזק, מעבד I7, כרטיס מסך GTX 760M, מסך מט FHD, זיכרון 16GB (!), סוללת 6 תאים, מקלדת מוארת. http://www.microcenter.com/product/421115/N56JR-MH71_156_Laptop_Computer_-_Black_Aluminum במחיר מבצע כרגע של 1000$ בלבד בארה"ב. חיסרון - מסך לא IPS שזה קצת מבאס אבל בהשוואה לדגמי ה-N56 הקודמים אז המסך TN הוא מעל הממוצע ובהחלט ברמה טובה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by mordydd91,

אחרי הדיון הפורה שהיה לי בפורום לוחות אם ומעבדים כאן הגעתי לכמה נקודות חשובות שאני רוצה שיהיה : אני בונה מחשב לטווח הארוך לכן אני הולך על 3700X ויש לי כרגע LPX CL15 2X8GB 3000MHZ (שאם אני אצליח למכור אני יקנה עם יותר MHZ) בגלל שזה לטווח הארוך אני מוכן להשקיע קצת בלוח שיעמוד בOC ומבחינת החשמל. אחרי סינונים רבים הגעתי ל2 לוחות שאני מתלבט עליהם: 1. Gigabyte X570 Aorus Pro 2. x570 -Asus ROG Strix X570-E Gaming 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,תכנות,מכונה וירטואלית,תכני HD ומעלה,קצת עבודה משרדית,הכל מהכל.. הכי חשוב שיה…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by barzanger,

אז התקציב עומד על כ 2K גג אני לא רוצה להשקיע יותר מידי וגם לא צריך מחשב שלם יש מארז ספק כוננים הארד דיסק של 80 אבל לא עליו להתבסס הפכתי אותו לנייד אני בעיקר גולש מוריד סרטים אשמח אם אפשר בתקציב הזה לכניס מחשב שיתמוך HD אם לא לא חשוב הכי חשוב זה מחשב שירוץ מהר חלק הארד דיסק כמה שיותר גדול ומחשב אמין אין העדפה למעבד לא משנה החברה בנוסף שתהיה אפשרות שדרוג בעתיד מעבד וכו' פתוח להצעות תודה מראש

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by civic,

איך ניתן לדעת? יש חיבור במחשב בשילוב USB איזה סוג 1 או 2?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. המפרט הוא חזק.... אני חושב לקנות אותו אך לפני כן רציתי לשאול אם הוא מספיק טוב (למשחקים כבדים!) המפרט : מעבד: Intel Core 2 Duo 3.0Ghz E6850 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DQ6 זיכרון: Corsair Dominator TWIN2X2048-8500C5DF - 2048Mb Set כונן קשיח: Segate 320GB 16Mb SATA2 כרטיס מסך: GeForce Asus 8800GTX 768Mb כונן אופטי: LG DVDR-W x18 SATA ספק: Enermax 620W Liberty SLI Ready מארז: Gigabyte 3D Aurora Silver/Black דעתכם בנושא?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני רוצה להריץ עליו קיובייס (עריכת סאונד) אז צריך ווינדוס הכי קליל. איזה ווינדוס יותר קל, 8 או xp? וכמובן, מה הכי מומלץ אליו? תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by l0ki,

אהלן, אשמח להמלצות למחשב לגיימינג 4K וגם למסך מתאים. מבחינתי חשוב שיהיו שני עוגנים: 1. מסך 4K שתומך בטכנולוגיית Gsync (חשבתי על asus rog swift pg279q). אפשר מבחינתי גם לפצל את הקניה של המחשב והמסך לשתי חנויות שונות. 2. כרטיס מסך מתאים למשחקיות 4K בפריים רייט מעל ל - 30 (ככל הנראה GTX 1080). 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות ה12 פלוס מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר בפחות אז בוודאי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. היי, אני כבר הרבה זמן לא קניתי נייד,ואשמח לעזרה. השימושים: כתיבה (אופיס) ושימוש באינטרנט. נקודות חשובות: 1. משקל: עד 1.5 קילו 2. מקלדת: נוחה. אהבתי מאוד את המקלדות הישנות של IBM, וגם החדשות של לנובו ממש נוחות. 3. עמידות פיזית של הפלסטיקה והצירים. 4. כונן SSD של 250 ומעלה. אני מתכנן לקנות את המחשב בארהב. (טס לשם בקרוב) ואין תשלום על מכס/משלוח. כרגע מצאתי את הטינקפד 13. שעולה 710$. יש מחשבים ברמה הזו יותר זולים ? (אני מעדיף לנובו/דל כרגע) אשמח להמלצות/הערות. תודה! thinkpad 13

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. כלומר אלה עם צ'יפסט 400, כמו B450 וכו'. זה אמנם נאמר כבר באתר, בדיון אחר, אבל מן הראוי לתת לזה דגש חזק יותר, וזו מטרת הת'רד הזה. https://www.itworldcanada.com/article/amd-zen-3-processors-will-be-incompatible-with-400-series-and-older-motherboards/430513 לידיעתכם ושיקולכם .

18. אהלן, יש לי מחשב נייד של סמסונג מדגם np270. ניסיתי להתקין וינדאוס 7 במקום וינדאוס 8 כך: ביטלתי את ה SECURE BOOT בביוס, נכנסתי ל BOOT של ה CD של וינדאוס 7, מחקתי את המחיצה הראשית (שהיה מותקן בה וינדאוס 8) וכאשר באתי להתקין, הוא רשם לי שאין באפשרותי להתקין, מכיוון שסגנון המחיצה הוא GPT. עכשיו הבנתי שבוינדאוס 8 הם שינו שם את השיטה במערכת קבצים ושאני צריך להחזיר בחזרה ל MBR. האם זה נכון? ואם כן, מהי הדרך הקלה והמהירה לעשות זאת ? להתקין וינדאוס 8 מחדש ולשנות דרך ה CMD ? אשמח לעזרה, תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. האם המפרט הזה:http://img66.imageshack.us/img66/6384/untitled3yb1.jpg טוב? התקציב הוא 6K ואם תוכלו להכין משהו יותר טוב אשמח. זכרונות אני חייב 2GB, מעבד דיואל קור של אינטל, נראה לי שהכי כדאי הD805. משחקים אני לא משחק הרבה, אבל אני רוצה כרטיס מסך שמשחקים פשוטים יוכלו לעבוד בו טוב ומשחקים ממש כבדים על בינוני, אני לא גיימר. אני גם לא עורך סרטים, או מתעסק בגרפיקה. חובה צורב DVD, אף פעם לא עשיתי OC אבל יתכן ואעשה OC כי המעבד הנ"ל מעולה לOC, אז גם צריך קירור. בנוסף, לא צריך ציוד הקפי כמו מקלדת, מסך, עכבר וכו'. האם אני צריך להוסיף כרטיס קול, כי בדקתי באתר של DFI ובלוח אם יש כרטיס קול מובנה אם אני לא טועה. אז אם אין/ הכרטיס ול המובנה לא שווה הרבה אשמח לקבל המלצה על כרטיס קול (לא מש…

• 34 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום, כיום יש לי מחשב מבוסס i5-2500k עם 16GB זכרון ולפני שנתיים הוספתי לו SSD של אינטל (240GB) והוא מספיק לי לרוב שימושי היום יום. לאחרונה התחלתי קצת לערוך סרטונים והוא קצת מתקשה. אני טס לארה"ב בקרוב ואוכל להביא משם גם קצת חלקים (נגיד ראיתי שלקנות i7-6700k זול יותר בכ 400 שקלים בארה"ב). אשמח לקבל המלצה למפרט, ולחלקים שאוכל לקנות שם (כמו מעבד, זכרונות אולי לוח אם וכרטיס מסך) בנוסף יש לי 2 מסכים של דל שמחוברים למחשב ואיתם אני עובד (יש להם חיבורי DVI), ועוד טלויזיה שמחוברת (ב HDMI) כדי לצפות בסרטים מידי פעם, לכן צריך לפחות 3 יציאות למסך, אז אולי צריך להוסיף כרטיס מסך.. כרטיס מסך שיש לי היום: GTX460 ספק ומארז שיש לי היום: Cooler Mast…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אהלן, בדקתי מחשב חדש שאני רוצה לקנות ומצאתי בדיל טוב את המחשב הנ"ל Acer Aspire 7750G-2414G75Mnkk http://arna-software.co.il/aecommerce/c2178/135586.php במחיר הזוי של 3600 ש"ח... נשמע הגיוני? כי זה ממש זול, או שזה מתבטא באיכות הרכיבים ושאחרי חצי שנה צריך להחליף מקלדת ואת כל השטויות מסביב? לשם השוואה אני בעל DV6 של HP מהדגם הישן 1330EJ ואני מרוצה מאיכות החלקים עד כה כבר שנתיים. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by קוזמו,

מעבד: INTEL 4690 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.5Ghz - BOX ₪1097 לוח אם: ASUS H81M-K ₪320 זיכרון: G.SKILL DDR3 8GB (1X8GB) 1600MHz 11-11-11-28 NT ₪418 כרטיס מסך: SAPPHIRE VAPOR-X R9 280X 3GB GDDR5 OC WITH BOOST ₪1395 צורב DVD: LG DVDRW GH-24NS70 X24 BLACK SATA ₪108 מארז: COOLERMASTER K350 (FRONT USB3) w/o PSU ₪292 ספק כוח: SEASONIC M12II EVO 620W BRONZE - MODULAR - RETAIL ₪475 דיסק קשיח: WD BLACK 1TB SATA3 ₪409 נא להתעלם מהמחירים המופיעים פה, ולהתייחס למפרט בלבד. האם יש משהו שממש כדאי להחליף או לשנות? מחשב למשחקים בלבד ברזולוצייה של עד 1920X1080, כאשר אין שום חשיבות לשקט או שום דרישה מיוחדת אחרת. אך ורק משחקים.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. איפה ניתן לראות מבחר רב של ניידים לפני קנייה. כמעט כל מקום יש בעיקר hp . למישהו יש מושג איפה יש LG, Asus. והכי חשוב - thinkpads של לנובו. כמו כן, אני מחפש אתר שאפשר לפלטר בו לפי ניידים עם תצוגה מט (led). לא מצאתי עדיין.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום, אני מתחיל באוקטובר הקרוב לימודי הנדסת תוכנה, וביחד עם זאת בא הצורך במחשב נייד שישמש אותי בלימודים וגם בתור מחשב אישי בין הלימודים. חשוב להגיד שאני פחות בקיא בתקציב אז רשמתי תקציב כללי שנראה לי הגיוני (ולכן הוא גמיש ל2 הכיוונים), ובנוסף הבנתי שעיקר ההתעסקות שלי בתחום יהיה תחת סביבת EMU, ויזואל סטודיו, ו - MATLAB. * מטרות המחשב? להוות מחשב ללימודים בעיקר בסביבות שציינתי אבל גם לשימוש אישי כמו סרטים (XBMC בחיבור לTV) ואינטרנט. בלימודים השימוש הוא: EMU, ויזואל סטודיו, MATLAB וככל הנראה יריץ תשתית של VMware. שימוש ביתי: צפיה בסרטי FHD בחיבור לטלויזיה, מוזיקה ואינטרנט. * גודל המסך? 15 אינץ+- * רזולוציית המסך? סטנדרטית * משקל רצוי? רצוי שיהיה קל, לא במ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500-7500 , אבל עדיין שישמור על תמורה מול מחיר שמצדיקה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תיכנות (python / c# (visual studio2019) , עבודה גרפית ועריכת סרטים - פוטושופ , פילמורה , לייטרום , פריימיר וכו' משחקים (לאחיינים בעיקר) , תוכנות נוספות - Autocad , orcad 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק רמקולים , הנוכחים כבר עשו את שלהם. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי samsong ssd 860 evo 500gb * 2 ח…

דיונים חדשים בפורומים