עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים, רוצה להתחדש במחשב חדש והשמח לעזרתכם, יש לי שני מפרטים משלי שהייתי רוצה את חוות דעתכם מה מתאים מהם או האם צריך לשנות משהו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי MMORPG אסטרטגיה ומשחקים כמו GTA V ASSASIN CREED WATCH DOGS וכו.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2209WA DELL 22 1680X1050 וכנראה בעתיד 24" עם FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Talm,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500,אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש יום יומי(הורדות,כמות טאבים גדולה בדפדפן) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3,BF4,assassins creed unity וכדומה...בגלל המחשב שלי כבר מספר שנים לא נגעתי במשחקים שדורשים יותר מדיי... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 כרגע,יש סיכוי שיוחל…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Emmanuell,

אז אני בתהליכים של בניית מחשב וזה המפרט שאני חושב עליו - http://imgur.com/ZbKLKpz אני אשמח לחוות דעת אם אתם ממליצים לשנות משהו וכו'

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  4. 1.מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא בערך 4K עם אפשרות לחריגה במידה וזה משתלם א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) ניתן לחרוג במידת הצורך ואם משתלם ניתן אף להגיע ל4.5K ויותר, מחשב זאת השקעה טובה 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) השימוש במחשב יהיה מרובה והוא מיועד לגיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע חשוב לי שהמחשב יריץ את The Witcher 3 ואת Dragon age Inquisition אבל בגדול אני רוצה להיות מסוגל להריץ את הקוטרים הגדולים שיצאו בשנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1080X1920 עם אפוציה לעוד מסך בעתיד אם זה משנה -לאילו הגדרות גרפיות…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Men7a,

שלום , אני מחפש מחשב נייח לבית, חברה שלי לומדת תקשורת חזותית ומשתמשת המון בתוכנות adobe אני לומד מדעי המחשב ומתעסק הרבה network security וwebmaster אני רוצה מחשב עם 2 מסכים , לא החלטי עדיין על הגודל (עדיין מתכנן את העמדה שלי ואולי אני יתחיל עם מסך אחד ביינתים , אבל זה לשם אני רוצה להגיע) חוץ מהשימושים האלה לא יהיה שום שימוש אחר , לא משחקים ולא סרטים , יש לנו מכשירים יעודיים בשביל זה. אני בונה על תקציב של 3K בערך , ראיתי במפרטים המומלצים כמה מפרטים באזור הזה שנראה לי שיתאימו אבל צריך לעשות בהם שינויים (פה אתם נכנסים) תודה רבה על העזרה והזמן שאתם מקדישים לעזור לי , מעריך את זה מאוד! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שנינו סטודנטים …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by zeevgrim,

אשמח לדעת בכמה למכור את המחשב הנ"ל :

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Niv Krayner,

היי לכולם, אני מחפש לקנות מחשב נייד לצרכי עבודה + casual gaming המחשב צריך להריץ תוכנות כגון סולידוורקס, מטלב, פוטושופ ואולי תוכנות תלת-מימד קצת יותר כבדות כמו בלנדר בעתיד. מבחינת משחקים, דברים שלא יותר כבדים מLoL ובאופן אישי לא חייבים לרוץ באיכות ultra, בשביל זה אני אקנה מחשב גיימינג שולחני. אני מתלבט כרגע בין 2 מודלים הנמצאים בלינקים הבאים: http://ksp.co.il/?uin=25384 http://ksp.co.il/?uin=23194 ההבדל הוא 600 שקל, שהוא משמעותי, אבל לא כל כך כשגם ככה אני משקיע כבר 4K על מחשב. הדברים שהייתי רוצה לדעת הוא מה ההבדל בביצועים בין 8GB זיכרון ככרטיס אחד, או מפוצל ל2 כרטיסים של 4GB ההבדל בין כרטיס מסך של 820M ו840M עבור הדרישה שלי למשחקים - האם יש משמעות אמיתית? ובכלליות בתחום ה…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by billyboy,

שלום חברים, סוף השנה הגיע, והשנה החלטתי לרענן את הציוד שלי. בין הדברים הזקוקים לריענון - נייד חדש. מחפש דגם קל וקטן של לנובו - מסך בסביבות 13-14 אינץ', שיהווה פשרה טובה בין גודל לביצועים. למה לנובו אתם שואלים? שום סיבה מיוחדת, למעט העובדה ש לי זה עדיין מזכיר את ימי הthinkpad העליזים של IBM. אז כפי שאמרתי, מחשב קטן לכל השימושים מסך 13-14, עדיפות למט, משקל נמוך, יציאות וסוללה לא כל כך מעניינים גודל כונן לא משנה - אבל כן משנה שיהיה SSD. אופטי ממש לא, מערכת הפעלה עדיף שכן אבל לא ממש חייב. תקציב סביב ה 3-4, אבל אם אין כל כך היצע בכיוון אז אין לי בעייה לחרוג למעלה. מישהו מכיר מחשב טוב ואיכותי שעונה על הדרישות? (chevy, השמועות אומרות שאתה שולט בעניינים). תודה לכולם …

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by tomb66,

מה התקציב המקסימאלי? 10000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייבים אז אפשר אבל אני מארוד מעדיף שלא מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותוכנות כמו Solid Works, מאט לאב מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיין לא בחרתי מסך אבל אני מחפש מסך 24 אינצ' לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אני צריך מסך איכותי מאוד 24 אינצ' 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט דיסק קשיח רגיל, אני צריך רק SSD אחד …

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ואף ניתן לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד לביצועים טיפה גבוהים יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית קלה, עבודה משרדית וגם תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ CS6, אינדיזיין, משחקים כמו CALL OF DUTY ועוד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CALL OF DUTY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה מקסימלית אני רוצה של 4096*2160 מסך…

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  11. Started by yonash53,

* מטרות המחשב? ישמש בעיקר למולטימדיה ורצוי שגם יריץ משחקים באופן סביר. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15,לא חשוב אם מט או מבריק. * רזולוציית המסך? fhd. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? לא ממש קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?המחשב יהיה מחובר לשקע ישירות, אבל רצוי שגם יחזיק 3-4 שעות שהוא לא מחובר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת hdmi. * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רצוי מעל 750gb. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? .dell, lenovo, asus מודה מראש על העזר…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. לאור העובדה שהאסוס EEE הוותיק שלי (1005HA, בן 5 שנים) מקרטע באופן בלתי נסבל יותר (עקב שדרוג מאולץ לWIN7ׂ, כחלק מהחייאה) אני בחיפושים קדחתניים אחר מחליף זול ויעיל. שימוש: אופיס, אינטרנט. בגדול- תוכנות לא כבדות אבל אני מעוניין בביצועים מהירים וחלקים שמתבטא במהירות תגובה (והתעוררות) ומעבר בין משימות מרובות (לדוג: מספר מסמכים פתוחים, מספר כרטיסיות בדפדפן, PDF במקביל) רצוי (מדורג מהחשוב לשולי): מקלדת נוחה, סוללה, משקל, גודל מסך. לשם השוואה, יש לי חבר עם שימושים דומים ויש לו asus x5502c שפשוט טס ומרחף בקלילות בין כל המשימות (מעבד סלרון!). חיי סוללה מרשימים וגם הוא קל משקל. אמנם המקלדת לא הרגישה לי נוחה בכלל. בשיטוטיי מצאתי את ההצעה הבאה: dell latitude e6220 ב1555 ש"ח אני יודע ש…

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. * מטרות המחשב? תוכנות גרפיות (אוטוקאד רוויט פוטושופ) * גודל המסך? 15.6 לא מגע * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- מקלדת הכוללת numpad, * * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( HDMI, * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? hp מנסיון חיובי. לא בכל מחיר * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אחריות 3 שנים עד בית הלקוח תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Aviad Cohen,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"חא) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3800 ש"ח אם ההבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים, ושיחזיק כמה שנים קדימה Far cry 3, COD, BF4, FIFA, WATCHDOGS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג פחות להתייחס לזה כרגע.. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 65 תגובות
    • 12.2k צפיות
  15. Started by Or1987,

טוב המחשב שלי ממש ישן יש לי אותו 5-6 שנים לא מאמין ששווה הרבה אבל בכל זאת.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ITIsahsaITI,

מפרט המחשב: מעבד: מעבד אינטל 920 QUAD 1366 I7 8MB 2.66GHZ לוח אם: לוח אם MSI 1GLAN X58 PRO-E7.1 כרטיס מסך של: amd radeon r9 200 series MSI ספק כוח: IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN RAM:9 gb מה להוסיף? מה להחליף עם צריך ? עד כמה המפרט טוב? בשביל משחקי מחשב.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  17. Started by ITIsahsaITI,

מפרט המחשב: מעבד: מעבד אינטל 920 QUAD 1366 I7 8MB 2.66GHZ לוח אם: לוח אם MSI 1GLAN X58 PRO-E7.1 כרטיס מסך של: amd radeon r9 200 series MSI ספק כוח: IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN RAM:9 gb מה להוסיף? מה להחליף עם צריך ? עד כמה המפרט טוב? בשביל משחקי מחשב.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכת וידאו ואפטר אפקטס, אבל גם גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Premiere Pro CC, After Effects CC, Photoshop CC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC:U,GTAV,COD:AW וכל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כי עדיין לא קניתי מסך. אני משער שאקנ…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Coffe_Shot,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield, the forest, skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680 1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם ש…

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Mike_Shinoda,

שלום, רציתי לקבל חוות דעת על המחשבים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=20540 http://ksp.co.il/?uin=23659 האם הדגמים הללו שווים את המחיר? או שהייתם הולכים על דגמים אחרים באותו טווח מחירים? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Gershon,

היי אני מעוניין לשדרג את המחשב ב2000שקל אפשר עד חריגה של 500 מחפש גם מסך ב1000-1500 מעדיף חלקים חדשים ולא יד שניה עיקר השימושים הם גיימינג קטן מידיי פעם קוד ודברים כאלה (לא אכפת לי להריץ על nomrall אבל שירוץ חלק) רוזולוציה מקסימלית של המסך 1440x990 זה המפרט מעבד: Intel Dual Core G620 2.6GHZ for 1155 Box לוח אם: Biostar TP67+ H67 Chipset - B3 for 1155 - Sata 3 USB 3 VGA/DVI/HDMI o.b מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 קשיח למחשב שולחני: SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB כרטיס מסך: Sapphir…

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  22. Started by sofix45,

שלום לכולם, הרכבתי מפרט פשוט למחשב אופיס/אינטרנט על סמך הפורום.. [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class…

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 17,700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועריכת וידיאו + קצת תלת מימד בתוכנות הבאות : after effects , premiere , photoshop , maya , cinema 4d א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל מה שציינתי לצורך פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך בכל הציוד היקפי מקלדת , עכבר , רמקולים אשמח להמלצות . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של …

24. Started by Shlomi Bugdary,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, העומס הכי גדול על המחשב יהיה עם מאטלב (תוכנה שצורכת זיכרון) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקיפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח, כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. חומרה נוכחית מארז - thermaltake element g מעבד - i7 860 + קירור - scythe mugen 2 לוח - gigabyte UD 2 + זכרונות Gskill sniper 8gb כרטיס מסך - GTX 570 שנישרף ספק כח - Seasonic SS-620GB S12II-620Bronze אני מעוניין לקנות מחשב חדש והתרשמתי מהמפרט הבא - http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/14 עכשיו השאלה היא האם אני יכול להשאיר ספק כח זכרונות וגוף קירור מהמפרט הישן ולקנות רק מעבד לוח כרטיס מסך ssd והארד דיסק מהמפרט החדש אשמח לתשובות מקצועיות אגב הספק כח והמארז בני 3 שנים והזיכרונות בני שנתיים מחשב שמור !

• 3 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים