עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by אורי סלמן,

מודעה בפייסבוק . מחשב במצב מעולה לאחר פרמוט כולל ווינדוס 10 מארז שחור חברת antec עם 3 מאווררים יציאות USB מקדימה ומאחורהמעבד intel core i5 cpu 650 3.20 ghzזיכרון ram 4 gb ארדיסק 500 gb לוח אם של asus כולל hdmi מובנה הכל נקי מבפנים יש לציין כי חסרה הלוחית האחורית בלוח ראו תמונה שאלות בפרטי אני צריך מחשב בשביל עבודה אינטרנטית . סקייפ ועריכת תמונות בoffice 365 שווה 900 שקל ? תודה לכל העוזרים עריכה : המחשב ללא כרטיס מסך לכן הוא כתב חסר לוחית מאחורה הוא התכוון שאחת הפחיות חסרה מאלה ששמים לכרטיס המסך

2. אני מחפש לאח שלי מחשב HTPC - תקציב : עד 2500 גג - שימוש : מדיה סנטר -סלוני- (מסך 37" 720P כרגע, בעתיד מסך ל1080) 1) לראות סרטים באיכות טובה 2) גלישה באינטרנט 3) משחקים ברמה גרפית נמוכה-בינונית (PES 11, Magicka וכדומה) - אין צורך בציוד היקפי - לא יודע על רכיב שאני זקוק לו - מפרט מלא - רמת שקט 6-8 (כמות רעש שלא תפריע לראות סרט שקט נראה לי סביר) - בלי OC - אין צורך במערכת הפעלה (יופעל על WIN7 רצוי 64BIT) - אין העדפה ברשת מסויימת, גר ברמת השרון - צריך HDMI OUT וOptic Out SPDIF וUSB קידמי - לא מתוכנן שדרוג מפרט בהמשך חשוב לציין שמהחשב יושב בתוך שלב במעמד בסגנון : http://www.bikudo.com/photo_stock/955833.jpg יש אפשרות לעשות חור מאחורה כדי לשפר את זרימת האוויר אז מומלץ שיהיה מאו…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Intel Core i7 4770K Corsair H105 ASUS Maximus VI Hero ASUS 780Ti G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz SNIPER Edition LV Corsair Force SSD 60GB Samsung EVO 120GB Western Digital Caviar Black 500GB SeaSonic G-Series 650W Gold Modular Corsair Obsidian 750D Corsair Link Cooling Kit NZXT USB Expansion IU01

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by regevk,

היי המערכת שלי היא מעבד I7 8700K לוח - GIGABYTE AROUS ULTRA GAMING Z370 זיכרונות CORSAIR 16GB מהירות 3000 ספק כוח - ASUS 750W כרטיס מסך - MSI 3070RTX 8GB וכוננים - NVME 1TB , SEAGATE 2TB , SSD 240GB השאלה היא האם יש טעם לשדרג לדור 12 או לחכות , הכל רץ חלק אבל המעבד כבר ישן לא? שימוש עיקרי גיימינג משחקים כגון - COD , BATTELFIELD 2042 , FORZA 5 , CYBERPUNK 2077 ובנוסף : איזה רמקוליםהייתי ממליצים לגיימינג ומוזיקה ? 2.0 ללא סאב

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by r89641,

היי מבקש את דעתכם לגבי בחירת החלקים להרכבת מחשב. מעבד Amd Ryzen 5 3600 3.6Ghz AMD BOX כרטיס מסך Asus GTX 1050 Ti Cerberus 4GB OC GDDRS 2XDVI HDMI DP PCI-E לוח אם Gigabyte A520M HAM4, AMD A520 ,DDR4 PCI-E, DVI, HDMI כונן קשיח Crucial MX500 CT250MX500SSD1 250GB SSD SATA III מארז מחשב Generic MicroATX Black זכרון מבקש המלצה בין 16-32 gb

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by talje,

שלום רב אני מעוניין במחשב אשר ימוקם בסלון ושתקציבו לא יעלה על 2,500 ש"ח. שימושי המחשב: -עבודה שוטפת -גלישה אינטרנט ושימוש בישומי אופיס -צפייה בסרטים ובסדרות, גם באיכות גבוהה -האזנה למוזיקה -הקלטת וצפייה בתכנים בעזרת כרטיס טלוויזיה בעל שלט אשר מותאם לחלונות 7 (או ויסטה לצורך העניין) בקשות: -שקט עד כמה שאפשר -נפח איכסון גדול (עדיפות לטרהבייט) -מארז שוכב יש להוסיף כי כמו שציינתי קודם לכן, על מחשב זה הולכת לרוץ מערכת הפעלה חלונות 7 עם תוכנת המדיה סנטר. יישומים כגון Google Earth, תמונות ומצגות למיניהן, משחקי דפדפן קלילים ותוכנות קלות לעריכת תמונות (לא פוטושופ). במידה ואת\ה חושבים שאפשר להפיק שיפור רב והכרחי לצורת עבודה שוטפת עם הדברים הנ"ל בעזרת תוספת מסוימת לתקצ…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. זה המפרט: מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1140 1 1140 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 790 1 790 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 570 1 570 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 720 1 720 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 360 1 360 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 (Black) 40 1 40 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 Black 195 1 195 ציוד רשתות? מודם / פקס Price Units Total 56k V92 PCI 50 1 50 מארזים? Price U…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Sheva,

שלום לכולם! אני רוצה להרקיב מחשב טוב למשחקים, קצת עריכה (לא רציני), ולשימוש יומי. אחרי שבוע של חיפושים ואני לא מעודכן בחידושים הגעתי למערכת כזאות התקציב שלי 3500-5000 אין צורך בציוד הקפי, אין צורך במסך, לא מתוכנן אוברקלוק אין צורך לכלול את התוכנות, מארז יש לי מהמחשב הישן אני חושב שהוא מתאים... לוח אם: ASUS MAXIMUS EXTREME III SOCKET1156 מעבד: INTEL CORE I7 2600K 3.4 GHZ , S1155, 8MB זכרון: DDR3 2X4 PATRIOT GAMER2 DUAL CHANNEL כרטיס מסך: ASUS HD 5850 1GB GDDR5 דיסק קשיח: 'WESTERN DIGITAL 1TB SATA III 7200RPM 64MB ספק כוח: CORSAIR CX 600W ACTIVE PFC 12CM FAN מה דעתחם על המחשב? מה חסר? מה לא מתאים וצריך להחליף? מראש תודה!

9. Started by ~shir~,

המחשב הנייד שלי ( מסוג dell Latitude E7440) עבר בעצמו למצס טיסה ( ולכן אין לי יכולת להתחבר ל-wifi) וזה לא משהו שאני יכולה לשנות בהגדרות הפשוטות של המחשב. זה קרה לי גם אתמול אבל בניגוד להיום אז הצלחתי לסדר את זה באופציה של סריקת בעיות. מישהו מכיר את הבעיה או יודע איך אני יכולה לטפל בה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? למידת מכונה (המון שימוש בזיכרון RAM ומיקבול על GPU) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש העיקרי של המחשב יהיה עבור פיתוח ועבודה על למידת מכונה. אומנם המחשב לא ישמש עבור gaming, אבל יש חשיבות גבוהה מאוד לכרטיס המסך (אשמח אם יכנס בתקציב gtx 1080). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by ryuujin,

מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300~400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HTPC ושרת הורדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא מתוכנן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב FHD מסך LED 60 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב נייד מסדרת VOSTRO 5470 דגם VM-RD33-7319 לטענת החנויות הבאות: http://www.megabuy.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-vostro-5470-vm-rd33-7319-%D7%93%D7%9C http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24344&cf=zap http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/vm-rd33-7319.htm http://fre.co.il/items/240620 מחשבי DELL הנמכרים דרכם מגיעים עם אחריות יצרן מלאה הכוללת טיפול/איסוף מבית הלקוח למשך 3 שנים, האם יש אמת בדבר? מישהו ביצע רכישה ונתקל בבעיות בבואו לממש אחריות? תודה מראש, שקד

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Bar Weinstein,

תקציב - 3000-4000, קנייה בארץ * מטרות המחשב- צפייה בסרטים ועריכת סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 * רזולוציית המסך - איכות מסך גבוהה מאוד , העדפה לFHD * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות -HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - לפחות 500, ואם אפשר אז גם SSD האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא בהכרח * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא חייב, אבל אם אפשר רק יוסיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- מסך איכותי, שהמחשב יוכל לעבוד מהר כשיש הרבה חלונות באינטרנט ותוכנות עובדות בו-זמנית תודה .

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): 3500 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 500 • האם לנצל את כל התקציב או ףלנסות לחסוך? עד 4000, תתפרעו . כמובן שאם אפשר לחסוך, אז למה לא שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל בינוני | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: titanfall, titanfall2, csgo, battlefield 4 • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לא דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? (קטן | בינוני | גדול | שוכב (מאוזן) | אין חשיבות) אין חשיבות (גודל המארז חשוב גם לזרימת אוויר טובה) • האם תבצע Overc…

15. Started by xbuka,

אני לפני קניית מחשב נייד ודי מבלבל אותי העיניין של המעבדים , האם זה עד כדי כך משנה איזה מעבד אני לוקח , הכוונה לג'וק שעליו T5600 , T7200 , T2400....(במעבד dou 2). ראיתי באתר hp העלמי שניתן להרכיב שם מחשב נייד לפי דרישה , מישהו אולי מכיר חנות כזאת בארץ שניתן להרכיב נייד לפי דרישה ושזאת תיהיה גם חנות אמינה ולא יקרה. ועוד דבר איך הניידים של msi?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by LENOVO,

אני שם את המטען בחשמל וכלום!!! לא נדלקת הנורה של הסוללה הוא למראה שהוא מחובר לחשמל פשוט לא קורה כלום!! למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. http://www.tms.co.il/preview/spec/dr6clngh האם המפרט טוב יחסית לתקציב של 5.5k? אם אני הולך לכיוון של oc, ומחליף את המעבד ב3570k אני יראה קצת יותר שיפור בfps בbf3 למשל? חשוב לי גם לשמור קצת על אופק לשדרוגים בעתיד. בעיקר של הכרטיס מסך. האם הספק כח, הזכרונות והלוח אם מתאימים לoc בכלל? ד"א, חשבתי להזמין בשבוע הבא אבל ראיתי שצפויה ירידת מחירים של ati. מתי אתם חושבים שזה יכנס לתוקף? תודה, יונתן.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. הדיון נפתח בעבור חבר * תודה מראש היי אני סטודנט ומפתח אתרים אני מחפש מחשב חזק לעבוד איתו אני לא מחפש כמות איחסון גדולה אלא מחשב שסוחב ויסחב גם לכמה שנים הקרובות ולמנוע מעצמי לקנות כל שנה מחשב חדש. אני מפתח WEB ככה שאני צריך מחשב שסוחב את האינטרנט טוב ושיסחב גם לשנים הקרובות ולא "יתישן" מהר. דברים כמו משקל פחות מציקים לי בעיקר רמת ביצוע ועבודה * מחיר - 2500 ואפשר לחרוג ל3000 * מטרות המחשב? לסטודנט, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), פיתוח אתרים בעיקר - תכנות דיי קלות (הכי חשוב שזה יהיה מחשב דיי חזק וסוחב כדי שאני לא אצטרך להחליף מחשב גם שנה הבאה או עוד שנתיים כי האינטרנט תמיד מתפתח.. , פוטושופ בקטנה, תמיכה בלינוקס - אני יודע שפעם היו הרבה בעיות ע…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום! יש כרגע יש לי מחשב פנטיום 3 733 מגה הרץ עם 256 זיכרון פנימי (SDRAM). כרטיס מסך ג´י פורס 2 64 מגה, 60 GB הארד דיסק של Westran Digital, כל שאר הרכיבים סטנדרטיים (מודם, כרטיס רשת וכדומה..). עכשיו, לאחר שיכנועים רבים הצלחתי לשכנע את ההורים לשדרג לי את המחשב. היות וכל הרכיבים שלי טובים (ואני לא צריך יותר) חוץ מהמעבד, המארז, הזכרונות והלוח אם שאני יצטרך לקנות כי הם לא מתאימים למעבד חדש (אני מסתדר עם בג´י פורס 2) אז החלטתי להחליף רק את המארז, מעבד, לוח-אם וזיכרונות. הלכתי לחנות באיזור מגורי שיצא לי לקנות מהם כבר והמכירים סבירים מאוד והשירות טוב והן הציעו לי את הדברים הבאים במחיר הבא: לוח אם: Gigabyte GA-8IE533 Intel 845E מעבד: 1x INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. היי אשמח להמלצות למשהו שתואם את הצרכים שלי: * מטרות המחשב? מחשב שיתפקד כמחשב יחיד: צרכי משרדיים + סרטים + (לעיתים נדירות יותר) עבודות הקלטה ועריכת מוסיקה (סקיצות) עם CUBASE 7.5 וספריות דגימה כבדות. ללא גיימינג * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6, העדפה למאט (אולי אהיה מוכן להתגמש על זה אם זה יהיה דיל ברייקר יחיד). זוויות הצפייה צריכות להיות יחסית טובות * רזולוציית המסך? נראה לי HD מספיק. שיהיה מודרני ומספיק טוב לסרטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מינימום 3 כניסות USB ועדיף יותר, מקלדת מלאה * משקל רצוי? כמה שיותר קל, לא שיא הקריטיות. עד 3 ק"ג? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי, לא יצא הרבה…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by oren3475,

הי, בכמה לדעתכם אפשר למכור מסך Apple Cinema Display 27"? בן 3-3.5 שנים, כזה חדש עולה 5,000 ש"ח ב-iDigital או 1,000$ בחנות של אפל בארה"ב. במצב מצוין, כמו חדש. תודה רבה! אורן

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכולם, התבקשתי על ידי קרובים לבנות להם מפרט למחשב. הדרישות שלהם לא גבוהות ובהתאם לכך גם התקציב כ2000 עד 2500 שקלים לא כולל מסך וציוד הקפי. זו פעם ראשונה שאני קונה מחשב ככה ואני צריך את העצה שלכם בנושא. מנסיוני ניסיתי להרכיב להם מפרט בבחירה אישית שלי ועל כן אני שואל קודם כל, אני לא רוצה שהמוכר ידחוף לי מפרט משלו עם מה שהוא רוצה שאני אקנה, אבל אם תוכלו ליעץ לי כיצד רוכשים מחשב על ידי מפרט בבחירה אישית? חשבתי על הרכיבים הללו: מעבד: Intel Core i3 4130 Haswell 3.4Ghz לוח אם: Asus H81M-A זכרון: Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz כ. מסך: Asus GT630 2GB הארד דיסק: WD Blue 1TB SATA III ספק: Corsair VS450 450W מה דעתכם? האם לדעתכם ניתן במחיר הזה להחליף ברכיבים יותר…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by massinvallus,

ממה שאני מבין המפרט שלהם זהה מלבד הסוללה והמסך, האם הביצועים שלהם יהיו זהים? באופן מפתיע המחיר של ה3350 (מסך יותר קטן) הוא זול יותר ב300 שקל.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. מה שחשוב - מסך של 13.3". שיוכל להריץ מאטלאב היטב. מה שרצוי - אחריות ארוכה ככל האפשר איסוף מהבית חברה שאכן מספקת שרות טוב המלצות ?

25. שלום לכם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט למחשב עתידי. הצרכים שלי מהמחשב הם: - גרפיקה (פוטושופ ופלאש) - בניית אתרים - גיימינג - הרצת סרטים התקציב שלי הוא עד 8000 (לא כולל מסך ואביזרים נלווים). תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים