עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Tzox,

שלום, ניסיתי לחבר את המחשב הנייד שלי ASUS UL30VT לLCD שלי SAMSUNG C530, חיברתי את הכבל HDMI ליציאות ב2 המכשירים, אבל על הטלוויזיה רשום לי "אין אות - בדוק את מקור המתח ואת חיבור הכבל של ההתקן המחובר או בדוק את בחירת המקור". מה אני יכול לעשות כדי שזה יעבוד?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by haimcoen,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כגון: Battlefield 4 Need for Speed: Rivals Crysis fifa 2014uוסרטי fullhd -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם ה…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אהלן. אני עומד לפני קניית מחשב, וניתקלתי בהתלבטות קשה. התקציב הוא עד 8500, כמובן שאני מעדיף להוציא כה שפחות. השימושים הולכים להיות רבים, משחקים, עריכה וידאו\תמונות, קידוד, ניגון HD, וכמובן שגם עבודות משרדיות. די הייתי סגור על הhp dv5-1190 שכולל מפרט נחמד מאוד, אך לאחר שימוש בו עושה רושם שהוא גדול מידי, והמסך לא להיט בכלל. ראיתי את המפרט של הDell studio xps 16 שעושה רושם נחמד מאוד, אך לא מצאתי אותו בשום מקום, ככה שאין לו מושג מה מחירו ומה גודלו. חיפשתי גם מחשב מApple, ששם יש לי כרגע 20% הנחה, אבל למרות זאת המחשבים יקרים מידי. קיים מחשב המציג ביצועים טובים, אך גם בנוי היטב הן באיכות והן בגודל? (כדוגמת MBP) בעיקרון אני מעדיף מסכים קטנים (13\14) אך אני חייב להתפשר עקב הדרישה …

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. היי, הייתי צריך עזרה בקשר ללוח אם ומעבד (בפורום המתאים) וקצת חרגתי מהנושא אז אני אתחיל כאן מהתתחלה רק יותר קשור. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, בלי מסך, מקלדת, עכבר וכו' רק את המחשב עצמו, ואני לא יודע איזה רכיבים אני לא צריך הארדדיקס כי כבר יש לי ואני לא צריך כרטיס מסך כי גם אותו יש לי בקשר לכל השאר, כאן אני צריך את העזרה שלכם איזה רכיבים כדאי, אני לא מחפש מחשב על שיחזיק לי לכמה שנים טובות אני צריך מחשב שיחזיק לי שנה-שנה וחצי ושיפעיל משחקים בלי בעיות התקציב לכל זה הוא בסביבות ה2000-2500 שקל אני חוזר, אני לא צריך כרטיס מסך או הארדדיסק! תודה!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by iii2,

שלום, אני מחפש מחשב ללימודים אקדמאיים לקרוב משפחה. הדרישות הן מאוד נמוכות, אופיס, מחשב מהיר ותו לא. תחילה חשבתי על הכרום בוק, אבל נדרש שטח אחסון (128 GB לפחות) למוזיקה ולהורדות, קשה להסתמך רק על האינטרנט, ולכן הכרוםבוק די ירד מהפרק וחזרתי ללוינדוס. דרישות: מסך קטן, עד 14 אינץ מעבד מהיר , עדיפות ל intel כונן קשיח (אין בעיה לרכוש מחשב עם שטח אחסון קטן ולהחליף בעצמי לSSD, עלות הכוננים נמוכה מאוד היום) אם אפשר אז כמובן מחשב כמה שיותר דק וקל. אין צורך בכרטיס מסך או ווינדוס. עדיפות לרכישה מארה"ב, אמאזון, ebay, במקרה הזה התקציב הוא 400 דולר (ועם יש דגם משמעותית טוב יותר, אני יכול גם לחרוג בעוד 50 דולר). אשמח מאוד לעזרתכם, ניסתי לחפש בעצמי אך הרוב הגדול של המחשבים הוא 15.6 וזה כ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by masterb,

שלום חברים, הזמנתי מחשב נייד "15.6 LED זיכרון 4GB DDR 3 מעבד Core i3 סדרה: Dell Inspiron N5010 במחיר 3,350 ש"ח: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7740265&came=758&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=dell שימושים משחקים, אינטרנט, סרטי HD מה אתם אומרים הן בקשר למוצר והן בקשר למחיר ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Kickapoo,

כל החלקים הגיעו המחשב רץ מדהים , הנה כמה תמונות המעבד עומד על 4.7GHZ 1.30V - יציב , טמפרטורות מדהימות , הופתעתי בטירוף מהNOCTUA בנוסף אני אעשה בימים הקרובים OC לכרטיס מסך ואפרסם תוצאות של FIRESTRIKE TEST

8. הי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס,אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?- 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?כן, WIN10, אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איז…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Murmur,

שלום אני מחפש מחשב לסבתא - מיילים ואינטרנט. ותמונות של הנכדים. חשבתי להרכיב לבד משהו זול (נניח לפי המפרטים המומלצים) ואז חשבתי ללכת על משהו מוכן כמו Dell Vostro 260 : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19302 כי בשביל עוד 200-300 ש"ח אני מעדיף לקנות מחשב מוכן עם אחריות באתר הלקוח (סבתא כאמור) לשלוש שנים. השאלה - האם יש איזשהו מחשב מיני זול יותר / אפשרות להרכיב מפרט זול שתחסוך 500-600 ש"ח ותהפוך את זה לכדאי? אשמח לעצתכם

10. Started by akb,

מעוניינת לרכוש מחשב נייח. מתלבטת בין hp 800G2 עם מעבד i7 מהירות מעבד 6700. לבין Dell Optiplex 7040 עם מעבד i7 מהירות מעבד 6700. מה דעתכם? מי מהם עדיף?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. Started by ramivei,

מה דעתכם על המפרט הבא? והאם הוא יצליח להריץ סרטי HD? זו הדרישה המקסימלית גרפית שיש לי ממנו. תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. רציתי קצת יעוץ שהעיקר בו הוא כרטיסי מסך, אבל קשור גם למפרטים, אז החלטתי שפה כנראה יהיה המקום המתאים. אנחנו מדברים על שני מחשבים בבית שלי. אחד שלי, אחד של אחי הקטן. שלי: P4 2.6 HT + FX5600 של אחי: P4 1.7 + ASUS GeForce 2 Deluxe המחשב של אחי, כמו שאתם רואים, מיושן יחסית. משלי אני מאוד מרוצה, העניין הוא הכרטיס שלא בדיוק מאפשר הכל. המחשב שלי כחבילה מספק את הצרכים שלי. אני לא רואה סיבה לשנות בו משהו מלבד הכרטיס. הכרטיס סבבה באופן כללי. לא קרה לי שלא הצלחתי להריץ משהו עליו, חוץ מ BF2 שקיבלתי לפני כמה זמן. מה שכן, במשחקים כבדים לא תמיד רואים הכי טוב. המחשב של אח שלי דיי חלש. הכרטיס, שדרך אגב היה קנייה מעולה בזמנו (עד לפני שנה הוא הריץ כל משחק ונתן ביצועים יותר טובים מג'יפה 3 ו 4…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום, אני מתחיל באוקטובר הקרוב לימודי הנדסת תוכנה, וביחד עם זאת בא הצורך במחשב נייד שישמש אותי בלימודים וגם בתור מחשב אישי בין הלימודים. חשוב להגיד שאני פחות בקיא בתקציב אז רשמתי תקציב כללי שנראה לי הגיוני (ולכן הוא גמיש ל2 הכיוונים), ובנוסף הבנתי שעיקר ההתעסקות שלי בתחום יהיה תחת סביבת EMU, ויזואל סטודיו, ו - MATLAB. * מטרות המחשב? להוות מחשב ללימודים בעיקר בסביבות שציינתי אבל גם לשימוש אישי כמו סרטים (XBMC בחיבור לTV) ואינטרנט. בלימודים השימוש הוא: EMU, ויזואל סטודיו, MATLAB וככל הנראה יריץ תשתית של VMware. שימוש ביתי: צפיה בסרטי FHD בחיבור לטלויזיה, מוזיקה ואינטרנט. * גודל המסך? 15 אינץ+- * רזולוציית המסך? סטנדרטית * משקל רצוי? רצוי שיהיה קל, לא במ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by bony123,

שלום אני קונה מחשב מטורף למשחקים כבדים והייתי ב ksp והם אמרו לי שזה המפרט הכי טוב שאני יכול להוציא ב מחיר הזה האם כדי לקנות אותו והוא יחזיק לי להרבה זמן כלומר בעוד 2 3 שנים בסניפים. מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core i7 940, s1366, 8MB 1 2880 2880 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS כמות מחיר סה"כ Rampage II Extreme s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E 1 2080 2080 זכרונות‏ DDR III 1333Mhz כמות מחיר סה"כ 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel 1 1080 1080 כרטיסי מסך‏ ASUS כמות מחיר סה"כ GTX 295 1792MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI HDMI PCI-E 2.0 1 2850 2850 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II 1 570 570 מאווררים וגופי…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. השאלה כבר כתובה בכותרת :] בכל מיקרה ה6400 נמצא בקטוגוריית הSMALL BUINESS אפוילו יוצא יותר זול עם מפרט טיפה יותר טוב (הארד יותר גדול) מאשר האינספיריון E5105. מה בעצם ההבדל בינהם? ה1505 יותר טוב? פשוט הבנתי שהמחשבים מהביזנס קלאס יותר טובים וזה לא מסתדר לי. שאלה 2- כרגע ההתלבטות בין HP לDELL. אני כרגע בארהב, ואם אני לא טועה HP נותנת תמיד אחראיות בנלאומית לשנה ואפשר אפילו להרחיב אותה ל3 שנים. כשהאחראיות הבין לאומית של DELL לא מכסה את ישראל. זה יכול להכריע את הכף לטובת DELL... הבנתי הכל נכון?? תודה רבה לעוזרים כמו כן שאלה קטנה, הGEFORCE 8400M FS בכמה דרגות מעל הATI X1400 - יש אישור?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by coben,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (אם זה משתלם). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית , אינטרנט, תכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רק מקלדת נוחה. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. אני מניח גם שלא צריך כרטיס מסך, המובנה יספיק נכון ? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות, אין צורך במערכת הפעלה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים…

17. Started by deso,

אממ, אחריי כמה עדכונים ומפרטים, אני מביא את המפרט האחרון שלי (מצטער ששיגעתי פה כמה אנשים).. אחריי שאתם מסיימים לקרוא, תגידו לי על כל דבר אם הוא טוב או רע,ואל תרשמו לי מפרטים אחרים בבקשה. לוח אם- P5LD2VM Asus chipset 945 690 ש"ח מעבד- Pentium 4 3GHz 64bit Intel 945 ש"ח כרטיס מסך- nVIDIA GeForce NX6600 128MB PCIe MSI 920 ש"ח זיכרון (1)- Kingston 1024MB DDR2 533MHz PC4200 620 ש"ח צורב DVD- LG X16 +- Dual Layer 4167 230 ש"ח ספק כוח- Thermaltake TR2 W0070 430W 24/20/6/4 Pin SATA 290 ש"ח מאוור למעבד- ZALMAN CNPS7700-AlCu 775/478/754/939/94 285 ש"ח דיסק קשיח- Western Digital 160GB WD2000JS 530 ש"ח. מקלדת+עכבר של Microsoft אלחוטיים- 200 ש"ח. ראוטר (עד…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט זול ב3000 ש"ח מקסימום, הדרישות שלי הם: 1.כוח עיבוד כמה שיותר חזק, אני צריך לבצע *הרבה* חישובים עם המעבד, יותר מהר יותר טוב. יש גם מצב לאוברקלוקינג. 2. כרטיס מסך סביר מינוס, זה לא מחשב למשחקים. 3. לא צריך צורב, מסך, מארז, מקלדת, עכבר, רמקולים וכדומה. 4. אני מעדיף פנטיום 4 אבל אין לי שום בעיה לקנות את'לון אם הוא יתאים יותר לדרישות. 5. המחשב יקנה רק בעוד 3 שבועות אז אם יש משהו ששוה לחכות, אין בעיה. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Orel Ha,

אהלן, אחרי שחפרתי לאבא שלי שאחים הקטנים שלי (5-8) צריכים מחשב חדש הוא קם והחליט לעשות את זה. אה מה מה, הבנתי שהסטנדרטים שלי למחשב לא עומדים עם ילדים קטנים, במיוחד בעניין מחיר ותמורה. כאן אתם נכנסים לעניין. אני צריך מחשב שיכול להריץ משחקים כמו: trine 1-2-3, ori in the blind forest ודומים להם וגם שיהיה זול. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by civic,

איך ניתן לדעת? יש חיבור במחשב בשילוב USB איזה סוג 1 או 2?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אז ככה, הנני מבקש המלצה בשביל מחשב לחבר. המחשב ישמש לצרכים הכי בסיסיים שיש - גלישה באינטרנט, הורדת ושמיעת מוסיקה, סרטים בפורמטים הכי פשוטים כמו AVI, ללא שום HD או MKV ותוכנות אופיס למיניהם כמו WORD,ACROBAT וכו'. התקציב עד 1500 ש"ח גג, בעיקרון החבר אמר שעד 1200 ש"ח ככה שאם אפשרי להיכנס גם לסכום הזה זה גם בסדר. למרות התקציב הנמוך, אין פירושו שאני מבקש מחשב שהוא פנטיום 2...חשוב שהמחשב יעבוד כמו שצריך, ללא שום תקיעות(בהתבסס על הצרכים של משתמש ציינתי),יהיה בעל מרכיבים איכותיים ולא ירעיש יותר מדי - אני לא מבקש קירור הכי שקט שיש במחיר של 500 ש"ח, אבל גם שלא ירגיש כי יש לו תחנת רכבת בבית. דיסק קשיח כמה שיותר גדול בלי לצאת ממסגרת התקציב שציינתי. *אין צורך במקלדת,מסך,רמקולים,רק המא…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by shlomia,

שלום, מבקש המלצה למחשב נייד (לא היה לי מעולם ולא מבין כלום). המחשב עבור אשתי לעבודה. הצרכים הם: קל, קטן (חשבנו על 11-13''), אמין, אחריות טובה. השימושים הם אופיס וגלישה באינטרנט. תקציב: עד 3K. עדיף כמה שפחות. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. היי, אני כבר הרבה זמן לא קניתי נייד,ואשמח לעזרה. השימושים: כתיבה (אופיס) ושימוש באינטרנט. נקודות חשובות: 1. משקל: עד 1.5 קילו 2. מקלדת: נוחה. אהבתי מאוד את המקלדות הישנות של IBM, וגם החדשות של לנובו ממש נוחות. 3. עמידות פיזית של הפלסטיקה והצירים. 4. כונן SSD של 250 ומעלה. אני מתכנן לקנות את המחשב בארהב. (טס לשם בקרוב) ואין תשלום על מכס/משלוח. כרגע מצאתי את הטינקפד 13. שעולה 710$. יש מחשבים ברמה הזו יותר זולים ? (אני מעדיף לנובו/דל כרגע) אשמח להמלצות/הערות. תודה! thinkpad 13

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. משחקים : לא! יעוד : מחשב ביתי + שרת mySQL + תחנת פיתוח תוכנה OC : כן, צנוע - בשביל להגיע לFSB תואם בין הCPU לDDR בסיס : COMPUCASE CI-6a19 עם 2 מאווררים של 120 מ"מ הקנייה המתוכננת : Abit NF7-SL AMD Athlon XP 2400+ Tray 0.13 MK DDR 512 mb 3200 PC400 GEIL GOLDEN DRAGON VALUE ALPS 1.44 NEC MAXTOR 160 gb 7200 8 mb Buffer Warranty 36 months ATI 9200SE 128mb DVI Retail Gigabyte 10/100 Lan card Retail Gigabyte 10/100 Lan card Retail EDIMAX ADSL + Cable Router 4 port ( BR-6104) Genius SW-5.1Value 5 Channel Surround Sound System(Sub+5) DVDRW +8/-8 Gigabyte Retail FOXCONN QUIET COOLER FOR AMD SOCKET A (up to AMD3200+) המלצות, תיקונים, זעקות קרב אינדיאנ…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by silky,

מדובר בלפטופ. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3,000. חריגה רק אם ממש קוסט אפקטיבי - 10%. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כמובן. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.