ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ניסיתי לבנות כאן מפרט בעצמי לצרכי גיימינג כבדים. ברשותי כרגע GTX 780 וSSD 850 EVO שאותם הוסיף למחשב לאחר הקנייה ולכן אין במפרט SSD או כ. מסך. המפרט נמצא כאן: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=21857 1. 3500 זה התקציב המקסימלי שאני מעוניין להוציא כרגע. אינני יכול לחרוג לא אתנגד אם זה ייצא קצת פחות. 2. כפי שאמרתי זהו מחשב גיימינג "כבד" אהיה מעוניין להפעיל עליו את המשחקים הכבדים ביותר כיום (בעתיד אשדרג ל GTX 980 ואולי כרטיסים מתקדמים יותר שיצאו). 3. הרזולוציה המקסימלית שאני בונה עלייה היא 1920 1080 ואין שום צורך בציוד הקפי. 4. מארז שקט הוא חשוב אבל לא הכרחי. (5) 5. אינני מתכנן אוברקלוק. 6. הייתי מעוניין בלוח אם שמאפשר SLI בעתיד…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז חג שמח ושלום לכולם! אני רוצה לבקש את עזרתכם בקניית מחשב נייד ללימודים. וכן! אני יודע שנפתחו הרבה בקשות דומות בפורום, אבל תמיד כיף לקבל המלצה אישית. אז נעבור לדרישות: * מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),משחקים, צפיה בסרטים,ותכנות. * גודל המסך? 13.3-14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין לי מושג תמליצו לי אתם * רזולוציית המסך? HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, המחשב יתחבר בבית למסך 23(FHD 1920x1080) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ1.8 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ולא פחות מ4-5 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין לי מושג * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? או SSD או משולב. * כונן אופטי? …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד בארה"ב התקציב הוא עד 1100 דולר הדגש הוא על מסך 13 אינצ' עד 14 אינצ. כמובן מפרט חזק ככל הניתן מיועד לעבודות גרפיות ומשחקים (לא מעוניין במק). מה שכרגע ההתלבטות שלי היא בין Dell - XPS M1330 לבין מספר דגמים של סוני ואיו שאני עדיין לא סגור על הדגם הטוב ביותר (אשמח להמלצות בטווח המחיר) עוד נייד פוטניציאלי הוא Toshiba Satellite U405-S2856 13.3" מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צהריים טובים וחג שמח לכולם. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת מחשב ללימודים. * מטרות המחשב? מדעי המחשב. * גודל המסך? 13 אינץ (אני מנסה לשמור על משקל נמוך למחשב). * רזולוציית המסך? רזולוציה שתתאים לתיכנות וכתיבה על המסך עם עט יעודי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מסך מגע מסתובב שאפשר לכתוב עליו נוסחאות במתמטיקה. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 5 שעות פלוס. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 128 SSD פלוס 500 HDD * כונן אופטי? לא חובה וכנראה אני אחליף את הכונן האופטי בכונן קשיח. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרש…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מפרט המחשב: MacBook Pro ,13 Retina ,i5 2.6Ghz ,8G DDR3, 512G Flash נגיד ואמרו לכם שיש לכם אפשרות לשידרוג אחד. ל- i7 2.8Ghz או 16G DDR3 מה הייתם בוחרים? השימושים שלי מהמחשב יהיו ללימודים,תוכנות עריכת מוזיקה ו-Traktor ומדיי פעם משחקי מחשב. נ.ב אין אפשרות לשדרג בעתיד את הזיכרון פנימי מה שנבחר במעמד הרכישה זה מה שיהיה. תודה מראש :]
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום,חבר שלי רוצה מפרט ב7K ללא ציוד היקפי.. הוא אחד שאוהב משחקים כבדים הוא עבד בשביל הכסף הזה הוא רוצה לנצל את זה טוב בניתי לו אחד מה אתם חושבים שצריך לשפר וכו'.. מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 6273 Sunbeam Samurai Gaming P/S not include Black Case 339.00 ¤ 1 339 ¤ 1 6731 AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray 819.00 ¤ 1 819 ¤ 2 6221 Igloo 7200 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 59.00 ¤ 1 59 ¤ 3 3847 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 349.00 ¤ 1 349 ¤ 4 6565 MSI K8N NEO4 Platinium Soket 939 Motherboard 939.00 ¤ 1 939 ¤ 5 1109 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 309.00 ¤ 2 618 ¤ 6 5499 Enermax 420…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין 2 מחשבים האחד של HP השני של TOSHIBA אשמח לעזרתכם בנושא ( אם למישהו יש הצעה למחשב אחר מאותם החברות או מחברה אחרת אשמח לשימוע+הסבר קצר למה) 1. מחשב נייד HP Pavilion dv6-1230 2.מחשב נייד Toshiba Satellite L500-12T שתי המחשבים בערך באותו טווח המחירים, רציתי לדעת אם יש למישהו כבר התנסות עם אחד המחשבים או שיש לו כבר התנסות עם אחת החברות מבחינת שירות ואחריות תיקונים וכו'. תודה מראש לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בבחירה? הראשון - http://ksp.co.il/?uin=23769 השני - http://ksp.co.il/?uin=22462 מישהו יכול לומר לי מה ההבדלים בניהם ומה עדיף מבין השניים? המחיר זהה! תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שיהיה קריר לOC וטוב לריבוי משימות ומשחקים כבדים מארז יפה עם חלוןספק מודולרי איכותי... ללא ציוד היקפי ללא מסך... מה דעתכם על זה? מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9400 : "SLB6B" - BOX ¤1358 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤524 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 DUAL DVI - RETAIL ¤1340 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤334 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤124 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - F2-8000CL5D-4GBPI ¤436 מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU ¤453 ספק כוח: ENERMAX MODU82+ 525W ¤623 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤237 מחיר סופי: ¤5429 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יו אנשים עוד מעט יום הולדת קרב ובא .. אבא שלי הקציב לי כ 3000 ש"ח עכשיו אני חושב לעשות ככה להעביר לאחים שלי את המחשב שלי (מפרט בצד ) ולהשאיר אצלי את ה 40 GB יש לי 8 פנוי בשבילם .. CD ROM יש לי להביא להם (גם CD ROM וגם צורב) של TEAC מסך הם מקבלים Mag 15" כרטיס מסך אני קונה (עדיין לא יודע אבל אני רוצה משהו חזק ) אני מעביר להם את ה 200 MX המסריח שלי (במילא הם משתמשים רק בשביל אינטרנט ומוזיקה...) פלופי :יש לי שתיים ספאר בבית ... מקלדת ועכבר: יש לי יותר מידי בבית אז חשבתי על המפרט שלי ככה : מעבד : AMD Duron 1300 לוח אם : Gigabyte GA-DX7+ זיכרון :Micron DDR 256 MB 333 מארז : Tsunami Virgo יתאים ל AMD ? והאם הוא בא עם ספק ? כרטיס מסך : אני יודע שזה קצת מוגזם אבל חשבתי על GF…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי היום מחשב נייד של אסוס עם מסך ברמה די נמוכה. אני מחפש מחשב נייד חדש כשרוב מה שמעניין אותי זה מסך באיכות הגבוהה ביותר שאפשר למצוא. אני עובד שעות רבות מול המחשב, בעיקר הרבה קריאה וכתיבה ולכן חשוב לי מאוד מסך איכותי שיאפשר עבודה של שעות רבות מולו. מצ"ב שאלון כנדרש: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K, אפשרי לחרוג לשם קבלת תמונה איכותית ומסך איכותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? קריאה מרובה, כתיבה מרובה, אינטרנט, סרטונים מצגות וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכי…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, בינואר קניתי מחשב נייד של ASUS 10.1 אינץ בניו יורק, לאחר שנאמר לי כי יש לASUS אחריות בינלאומית לשנה כולל סניפים בישראל. אתמול כאשר פתחתי את המחשב ראיתי כי כשליש מהמסך הפך ללבן עם מעט פסים צבעוניים ולא ניתן לראות בו כלום. בנוסף, היום גיליתי שהסוללה כותבת "מחוברת, נטענת" אבל למעשה היא לא נטענת וכאשר אני מנתקת את המחשב מהחשמל הוא נכסה. המחשב בן 4 חודשים בלבד!!! התקשרתי לסניפים בישראל הכתובים באתר האינטרנט של ASUS אבל כל המספרים מנותקים מלבד אחד שמקשר לסניף FEDEX ובו לא הבינו מה אני רוצה ומה הם קשורים. לאחר אינסוף טלפונים עם ASUS ארה"ב אני מחכה לתשובה מהם לגבי מה עושים עם האחריות בישראל. מישהו יודע מה לעשות? האם אתם מכירים את הסניפים המורשים בישראל? האם יש לASUS נציגות ב…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי ויש לי הרבה בעיות עם הכרטיס מסך. הסתכלתי על המפרט וראיתי שיש לי כרטיס מסך AMD Radeon 8750M אבל למרות זאת כל פעם שאני פותח את המחשב אני מקבל הודעה no amd graphics driver is installed מ-amd catalyt software. כעקרון אם אני מרסט את המחשב כמה פעמים פתאום אין לי את הבעיות האלה אבל שאני מנסה להוציא אותו מ"מצב שינה" הוא פתאום לא מצליח "להתעורר" והוא פשוט משמיע קולות וכלום לא קורה. למטה יש את התמונה של מה שמוצג לי שאני נכנס לdevice manager ואני כל הזמן מתקין את הדריבר מחדש והכל פועל טוב עד שאני מכניס את המחשב למצב שינה ושהוא מתעורר הבעיה חוזרת שוב. כרגע אני בכלל לא יכול להכניס אותו למצב שינה אין לי אפילו את האפשרות במחשב, רק אחרי שאני מתקין את הדריבר של הכרט…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט די בינוני, אפילו נמוך, הדרישות נמוכות 1. מעבד סביר 2. לוח פשוט, אך, אני מעוניין ב8 חיבורי SATA, עקב ריבוי הHDD והכוננים האופטיים. 3. ספק חזק שיחזיק את הכוננים הנ"ל (אני לא הולך להתפרע עם כ. מסך זוללי הספק), מצד שני יהיה קירור מים ומאווררים 4. זכרון - 1 GB יעשה את העבודה 5.כ. מסך, אין שום בעיה עם OB, במקרה הגרוע , אחד זול מסדרה 8 . לגבי הHDD, אני פשוט אעשה "מכרז" בין כמה חנויות על כמות של HDD, אני מאמין שאני אשקיע כ300 ש"ח על כל HDD . מבחינתי אין שום בעיה עם רכיבים בעלי פוטנציאל לOC, ויש לי עדיפות לכאלו.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנת Autocad + Revit וגם שימושים ביתיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד דרייברים לדיסק קשיח (כנראה sata) שנמצא בנייד לנובו 3000 n200-769 ? ניסיתי לחפש באתר החברה ללא הצלחה - כאן - http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-67855#bios
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בסמסטר הקרוב אני מתחיל את הלימודים באוניברסיטה, ובשביל זה אני מתכנן לקנות לי מחשב נייד כדי להקל לי על החיים. אם כבר אני קונה לעצמי אחד, אני רוצה שהוא יהיה גם מספיק חזק כדי שאני לא אהיה צריך להשתמש במחשב המשפחתי. לכן חשבתי לקנות את הasus n10j. הוא מספיק קטן וקל כדי לקחת אותו איתי לכל מקום. לאחר שדרוג הסוללה הוא יכול לספק זמן עבודה ארוך. השימוש שלי הוא המון גלישה באינטרנט, עבודה עם כמה יישומי אופיס במקביל, מידי פעם אפילו visual studio ולא מעט צפיה בסדרות טלוויזיה וסרטים (כאשר הוא מחובר למסך גדול, לא על ה10 אינץ' שלו). וחוץ מהדברים האלה, הניידות היא משהו שחשוב לי. ולכן הn10j נראה אטרקטיבי. את ההזמנה אני מתכוון לעשות מebay, מה שאומר שהתקציב הוא בערך 750$ לנייד, ועוד בערך 100$…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מחשב לבני הסטודנט אשמח לעזרתכם שכבר הוכיחה את עצמה בעבר. יש לי אפשרות לרכוש מחשב בארה"ב ולהביא אותו עם בן משפחה שמגיע בקרוב לארץ. אני מתלבט בין שני דגמים של אסוס אחד רכישה בארץ והשני בחו"ל, אשמח לעוד הצעות * מטרות המחשב? לימודים, אינטרנט, משחקים קלים, סרטים ברזולוציה גבוהה. * גודל המסך? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB-1TB * כונן אופטי? אם יש מה טוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אפשרי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, מחפש המלצה ל-desktop replacement - הגבלת תקציב - 15000 ש"ח, יש לי אפשרות לרכוש בארה"ב לפחות 15" משקל או זמן סוללה - בעדיפות נמוכה האפשרויות שאני בודק 1. ThinkPad W510 - מאוכזב מעט מהפורמט החדש של המסך - אני צריך את המחשב לעבודה על מיסמכים ולא צפייה בסרטים 2. ThinkPad W700 - עדיין לא תומך בדור החדש של המעבדים Core i7 3. SAGER NP9280 - חושש קצת מתקלות - אני מבין שאין להם תמיכה או אחריות בארץ 4. DELL - המלצה? מעבר לזה הם מחשבים מצויינים מבחינתי אין ספק שהייתי בוחר בSAGER - מישהו התנסה בלתקן SAGER בארץ? תודה אלון
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בתקציב עד 4000 ש"ח אני צריך מחשב ללימודים ופנאי bug מציאים לי את המחשב TOSHIBA Satellite A300-1EC ב 3996 ב 36 תשלומים הם אומרים שזה הנחה מיוחדת לסטודנטים http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6578 אבל עשיתי בדיקה באינטרנט בעוד חנויות ומצאתי ב ivory מחשבים של del ו LENOVO במחירים קצת יותר זולים ו עם דיסק קשיח יותר גדול. http://ivory.co.il/product.asp?productid=2252&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2250&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2006&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2242&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2211&CatCode=315 אני לא מצליח להחליט אם היתר…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים! עברו כבר בערך שש שנים והגיע הזמן לשדרג את החמוד הקטן P: המפרט שלי כרגע: מעבד Q9550 כ. מסך HD4870 לוח אם DFI X48 זכרונות 2X2G של Transcend ספק כח 550 אבל עושה מלא בעיות אז חובה להחליף מארז Antec 300 שאין סיבה להחליף (רק אם יש איזה דיל ספק-מארז משתלם) כונן 2T של Seagate חדש התקציב המקסימאלי לשדרוג הוא 2500 ש"ח, בלי לחרוג. עדיף לנסות לחסוך אם יש איפה.. המחשב בעיקר למשחקים החדשים שייצאו, בהגדרות הכי גבוהות שאפשר להוציא מהתקציב, ברזולוצייה 1680x1050. מבחינת ציוד היקפי אני מסודר,ולא צריך לכלול במפרט מארז שאני יותר ממרוצה משלי כרגע, או אם אפשר להציל עוד איזה חלק ולחסוך אז מעולה. הרעש העיקרי של המחשב הוא מהמארז ומאוורריו, כך שרעש פחות קריטי, נגיד 6/10 אני לא מתכנן אוב…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי היי, מחפש לקנות מחשב עבודה לאימי העוסקת באדריכלות ועיצוב פנים. אני מחפש מחשב שיריץ בעיקר תוכנות CAD, אך גם יוכל לתפקד גם בשימוש בתוכנות אדובי (תכלס אילוסטרייטור ופוטושופ, לא פרימייר וכאלה) מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 (ניתן לחרוג מעט במידת הצורך (גג גג 5500 - עדיף שלא) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (CAD, בלי רוויט, פוטושופ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - ופה יש נקודה חשובה - המסך צריך להיות גדול (לפחות 27, ושיהיה איכותי, עם פלטת צבעים טובה) 4. האם יש רכיב ב…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500-7500 , אבל עדיין שישמור על תמורה מול מחיר שמצדיקה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תיכנות (python / c# (visual studio2019) , עבודה גרפית ועריכת סרטים - פוטושופ , פילמורה , לייטרום , פריימיר וכו' משחקים (לאחיינים בעיקר) , תוכנות נוספות - Autocad , orcad 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק רמקולים , הנוכחים כבר עשו את שלהם. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי samsong ssd 860 evo 500gb * 2 ח…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. אני צריך מפרט מלא למטרת משחקים כמה שאפשר יותר חזק (: כולל מסך 22 הקניה תיהיה היום או מחר גג אשמח להצעות ועזרה תודה !
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערכתי מפרט למחשב המשמש למשחקים. המפרט הזה יקר ואני מחפש דרך להוזיל אותו מבלי לפגוע משמעותית ביכולת של המחשב ( אתגר ) העלות של המפרט היא ₪ 5466 i7-6700K Skylake Quad core CPU - 4 GHz - Max Turbo Frequency 4.2 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 95W TDP - Tray 1 ₪ 1687 GA-H170-HD3 - Gigabyte H170 - LGA1151 - H170 - 4x DDR4 up to 64 GB at 2133 MHz - PCIe x16 - PCIe x4 - 2x PCIe x1 - 2x PCI - 2-Way AMD CF - M.2 - 2x SATAe - 6x SATA3 - 8x USB 3.0 - 6x USB 2.0 - ATX (30.5 x 19.9cm) …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-