ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch, Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 24" 144Hz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי חבר'ה אני מתכנן בשבוע הבא לרכוש מחשב גיימינג חדש מאחר שהמחשב שלי כבר בקושי סוחב סופרמריו . חפרתי וחקרתי המון עד שהגעתי למפרט הסופי הזה . אמרו לי לחכות לi5 אבל אין לי מושג מתי הוא אמור להגיע לארץ . בעיקרון אני סגור על הכרטיס מסך על הזכרונות על הקירור ועל המסך המצויין של DELL . אני מתלבט לגבי הלוח אם כי אני הולך לעשות OC רציני אני מתכנן להגיע עם המעבד ל 4.0GHZ . אני גם מאוד מתלבט בין ה4890HD TOXIC לבין ה BFG nVIDIA GeForce GTX 275 896MB DDR3 PCIe ההבדל בין שני הכרטיסי מסך הוא 20 שקלים . אני לא מבין מה מיוחד בטוקסיס אומרים שהוא כמעט משתווה לGTX285 אבל מה שיש בוא זה כולה קרור יותר טוב וOC מהמפעל אז אני יכול לקנות HD4890 רגיל ולהגיע איתו לOC בהרבה יותר חזק מזה של המפעל …
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב שלי מראש היה 2500, חרגתי ממנו ל-3000 ש"ח. השימושים שלי במחשב: סרטים ואינטרנט בעיקר, ולפעמים פתיחה של כמה תוכנות במקביל כמו אופיס, תוכנה לעריכת סרטים, אקספלורר. אחרי בדיקה של מחשבים רבים ויחס תמורה - עלות, מצאתי שמחשב נייד ווסטרו 1015 של דל נותן את התמורה הגדולה ביותר מול תועלת. בקישור הבא, מצאתי אותו במחיר של 3000 ש"ח: http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=1916 קראתי כאן כמה אשכולות, וראיתי שכמה כתבו שהוא חדש ועדיין לא ידועים עליו פרטים, ומאידך מישהו כתב גם כמה חסרונות, באופן כללי לגבי הדגמים של ווסטרו: פלסטיקה זולה, מסך מט, ועוד. רציתי לדעת, מהם החסרונות שידועים לכם ספיציפית על הדגם הזה? היתרונות שאני מצאתי הם: מחיר סביר כמובן מסך לד חדשני, בגודל מצויין - …
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי כאן : צורב , סי די רום , דיסק קשיח ודיסק FLOPPY. אני צריך : שילוש קדוש , מארז וכרטיס מסך. תנו לי בבקשה 2 מפרטים. אחד פנטיום אחד אי אמ די. אני מניח שבAMD יהיה כרטיס מסך יותר טוב, אבל בכל זאת תמליצו לי. השימושים הם משחקים, אינטרנט, MP3.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית (סטודנטיאלית), אינטרנט, צפייה והורדת סרטים, מוזיקה וכו'. אבל עם אופ' שדרוג עתידי (אם ארצה להוסיף משחקים) - הוספת כרטיס מסך איכותי בעתיד (כרגע אין צורך). מיועד לשלוש שנים לפחות. כמה דרישות : HD 120GB צורב כמובן מקלדת ועכבר אלחוטיים יעבוד עם מסך דק 17' (נקנה בנפרד) תקציב 4000-4500 (אם נשמע לכם יותר מדי - רק תגידו....) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך רק את מה שכשתבתי למעלה בקיצר אני צריך מעבד לוח אם וכרטיס מסך התקציב הוא עד 4550 שח.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת איזה יציאה צריך במחשב נייד כדי שיהיה אפשר לחבר אותו לטלוויזית LCD/פלזמה או למסך של מחשב ושתיהיה אפשרות להשתמש במחשב כדי וי די(לצפות ממנו את הסרטים במסך שאליו מחברים אותו) ולהפך - לצפות במחשב במה שיש במסך.האפשרות הראשונה יותר הכרחית. S-Video זה הדבר המתאים? או שיש אולי עוד משהו? ובכלל מה עושה יציאת S-Video ? תודה מראש לעונים
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין מאוד בנייד הבא: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1811 זה Dell Inspiron 6400, עם מעבד Core 2 duo T7200, ועם שדרוג זכרון ל-2 ג'יגה. אשמח לחוות דעת כללית על הנייד הזה. בגדול אני עדיין לא סגור עליו לגמרי, למרות שהוא היחיד שבנתיים מצאתי בתקציב של 8,000 וקצת שיש לו מעבד Core 2 Duo, שלוש שנות אחריות, 2 ג'יגה זיכרון, וצג לא מבריק. אני מאוד רוצה לראות את המחשב בעיניים לפני שאני קונה אותו, כדי להתרשם מאיכות הבניה בכלל ומאיכות המסך בפרט. לכן, אשמח מאוד אם מישהו שיש לו את הנייד הזה יאפשר לי לראות אותו ולהתרשם ממנו (חשוב שזה יהיה Inspiron 6400 חדש יחסית, אבל לא חשוב שהמפרט יהיה זהה). אם יש מישהו כזה מאיזור המרכז אשמח אם הוא/היא יצור איתי ק…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הנ"ל? יש אפשרות להוזיל? חשוב שיהיה גם SSD וגם כונן נוסף בנפח של 1TB. ואני לא בטוח לגבי הבחירה של המארז והזכרונות.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות לפטופ בזמן הקרוב מאוד ואפילו פתחתי כאן אשכול לפני כמה זמן אבל עדיין יצאתי לא סגור בעניין הזה. הגעתי להחלטה מקריאה באינטרנט ואפילו מכאן שכדאי לבחור לפטופ מהשלושה שבהשוואה הזו: http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=850751,841883,841047 דבר ראשון אם תוכלו למצוא לפטופ שלדעתכם יהיה טוב יותר מאלו שנמצאים כאן ברשימה, אשמח לשמוע. השימושים שלי בגדול הם כללים, אינטרנט וקצת עריכה גראפית עם אופציה למשחקים לא קלים אבל גם לא כבדים מדי.. התקציב שלי הוא עד 4000. הבנתי שה NP370 הוא מומלץ אבל לא מצאתי את הדגם הזה עם אותו כ. מסך ( 8750M ), ברוב המקומות אם קוראים בין השורות אז שינו את המפרט ושמו כרטיס מסך פחות טוב. רק באתר הזה מצאתי את הלפטופ הנ"…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
להלן המפרט: האם הגיוני לדעתכם להזמין כעת מחשב כזה לגיימינג? האם מדובר בחיסכון כסף גדול לעתיד, או ש(לגיימינג כמובן)עדיף לקנות כרגע מחשב מבוסס i5 ועוד כמה שנים לשדרג שוב את המחשב (או לקנות חדש)?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט נוכחי: עד 3000 ש"ח, מה אני יכול לשפר במחשב הזה? רמקולים אין צורך, כי יש לי כמה אוזניות בבית צריך מקלדת ועכבר, אסתפק בסט מולטימדיה של מיקרוסופט. המחשב מיועד למשחקים. לחכות עד יציאת המעבדים החדשים או לקנות משהו כבר עכשיו? כי אני רוצה כבר להתחיל לשחק BF2, ועם המחשב שלי אי אפשר (בגלל כרטיס מסך).
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לדעת כמה שווה המחשב הזה כולל כל החלקים. והאם כדאי לי במקום למכור את הכל ביחד לפרק את המחשב לחלקים ולמכור בנפרד כל חלק (איפה הרווח יהיה יותר גדול?). אז זה המפרט (כל החלקים עובדים מצויין): מעבד: P4 2.4C 2400ghz (אני לא זוכר מה בדיוק הC אומר אבל זה יותר טוב מה2.4 רגיל) לוח אם: Asus P4P800 Deluxe זכרון: 256x2 DDR 400mhz כ. מסך: Asus Geforce 4 TI 4600 128MB דיסק קשיח: 80GB Western Digital 7200 RPM 8MB Buffer, ועוד אחד אותו דבר בדיוק בדיוק של IBM HITACHI צורב דיסקים: Asus 52x24x52x צורב די.וי.די: של LG x16 צורב מדהים!!! DVD+-RW תומך בכל הפורמטים של הצריבה. מארז של Compucase הרגיל הזה הלבן (מארז מצויין עם 2 מאווררים אקסטרא בתוך המארז) מאוד מאוד אמין. מסך של TFT של MAG דגם 7…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במקום חלק מהרכיבים במיפרט עד 2500 למישחקים הציעו לי את הרכיבים הבאים: לוח אם MSI-K8MM-V כ-מסך MSI NX6600LE TD256E PCI-E מה דעתכם? האם רכיבים אלה טובים? תודה ali baba
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה חודש הבא מחשב חדש התקציב הוא 8000 שקל תתנו לי מפרט חזק והמחשב מיועד למשחקים הכי חדשים והכי טובים וכמובן משחקים כבדים כולל ציוד הקפי
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקבל המלצה למחשב חדש. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג חשוב לי במיוחד איכות המארז והספק, וכן שיהיה כונן SSD אמין של 64 ג'יגה לפחות. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו all around מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24 אינץ'-1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בכלל לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה שלומכם? אני חדש כאן ולא כל כך מבין בכל המפרטים והדברים הטכניים של המחשב וכו... ראיתי שישנם מספר מפרטים מומלצים למחשב, המחשב הולך לשמש אותי בעיקר למשחקים אך בנוסף למעט עבודה בPhotoshop, אבל בעיקר למשחקים - 95%. ראיתי את המפרט המומלץ הבא: מעבדAMD Athlon-II X3 450 3.2Ghz גרסת BOX390 לוח-אםGIGABYTE GA-MA78LMT-S2280 זכרונות1x4GB DDR3 1333Mhz/1600Mhz מחברה מוכרת220 כונן קשיחSAMSUNG F3 500GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD502HJ190 כונן אופטיBasic DVD-RW, SATA100 כרטיס מסךATI (Sapphire Xtreme) HD5830 1GB GDDR5600 מארזHEC 66RC190 ספק כחEnermax NAXN 450W220 עכשיו זה מפרט מומלץ ב2200 למחשב משחקים - האם המפרט אכן טוב או שאפשר לשפר / להחליף משהו לפי הצרכים שלי?…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם.. האמת אני כבר דיי מיואש, מקווה אולי כאן יוכלו לעזור לי... אני מחפש כבר תקופה מחשב נייד שיצליח לעמוד בקיטריונים שלי, ומשום מה לא מוצא אשמח לעזרה.. אני מחפש ככה: מעבד: i5 , למרות שגם 7 יהיה מושלם אם קיים. זיכרון : לפחות 4 גיגיה כרטיס מסך: אשמח לאחד חזק GT330 ומעלה דיסק קשיח: רק SSD של 256 , וממש רוצה למצוא נייד עם DUAL SSD RAID 0 כמו הסוני אבל לא מוצא, מישהו? מסך: 13 אינץ , אפשרי אולי 14 אבל הוא צריך לעמוד בשאר הקיטריונים עובי: שהיה באמת דק ככול האפשר. ברמות של עובי הVGA .ולא יותר. זה עיקרון מאד חשוב שלי!! משקל: עד 1.5 קילו עם סוללה סוללה: לפחות 7 שעות עבודה אשמח גם ל10.. צורב לא מעניין מקלדת: במידה וקיימת מוארות יתרון משמעותי.. וכמובן שיהיה יפה.. כסף לא מש…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בכ 500 ש"ח במידה ויש משהו מאד ממומלץ ו/או מקבלים תמורה משמעותית על החריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש ביתי פשוט של גלישה באינטרנט, יוטיוב, אופיס, וגם פיתוח תוכנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, דפדפני אינטרנט, visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג אך יהיה נחמד אם אוכל להריץ משחקים חדשים גם אם באיכות בינונ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכת וידאו ואפטר אפקטס, אבל גם גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Premiere Pro CC, After Effects CC, Photoshop CC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC:U,GTAV,COD:AW וכל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כי עדיין לא קניתי מסך. אני משער שאקנ…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהוא ניסה מחשב נייד עם מסך LED במשחקים? האם יש הבדל בחדות התמונה ששוה ללכת על מסך כזה? או שזה יתרון רק בחיסכון בחשמל+בהירות ומה היתרון של הבהירות ומה זה נותן?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בידיעות של סוף שבוע היתה הצעה של ZED מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-אינטל מקורי-G41TY-Trinity valley-1600MHZ-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel® Core2 QUAD Q8200/1333Mhz/45Nm-ליבה מרובעת לביצועים מעולם אחר זיכרון-kingston/samsung-4096MB PC6400-HYPER-800MHZ-למהירות מסחררת כרטיס מסך-FX 9500GT-1024MB/DVI/HDMI-לגרפיקה עוצרת נשימה(כולל יציאת MEDIA CENTER) דיסק קשיח-samsung/HITACHI-500GB(0.5TB) SATA IIנפח איחסון אין סופי.. כונן -DVDRW X22 S.ATA-המהיר בעולם בטכנולוגית S.ATA כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S יציאות נוספות-FULL HD VIDEO+DVI+HDMI+אנטי …
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפירות נוספות בפורום ובגוגל הבנתי שהX4 משתווה לI3 של אינטל. הם גם עולים כמעט אותו דבר, אבל לAMD יש לוחות אם יותר זולים. במילים פשוטות אשמח לחוות דעת על המפרט הבא : צרכים - שיהיה חזק ומהיר בגלישה עם הרבה טאבים ותוכנות פתוחות, צפייה בסרטים דרך חיבור לטלוויזיה. AMD Athlon 2 X4 635 2.9Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪526 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2088 מאוור Cooler Master Hyper 101 Universal, יחידות 1 ₪94 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1965 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪427 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪198 http://www.rsm.co.il/produc…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-