עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, עבודות (סטודנט), אינטרנט, עריכת תמונות כבדות (צלם חובב). - אולי בעתיד עבודה עם תכנות כבדות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף באזור ה15", אין לי בעיה ליותר או פחות (עד 14") אם זה מוזיל את המחיר. - לא יודע לגביי מסך מט או מבריק, כרגע יש לי מחשב של לנובו G550 גודל 15.6" מסתדר איתו יופי. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא מהותי לי. * דרישו…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by netanel38121,

שלום רב. רציתי לדעת אם זה צודק למכור את הלוח אם הזה חדש מהאריזה במחיר 1700 במקום 2050 שזה המחיר שלו בחנויות. הלוח עם אחריות מלאה של אייבורי מחשבים למשך שנתיים. קיבלתי אותו כפיצוי על מוצר אחר שהיה לי. הלוח msi x99s gaming ack אשמח לשמוע את חוות דעתכם המקצועית.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by erezb84,

שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא למחשב גיימינג, מה כדאי לשנות וכו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - לא בטוח כי הוא לא בשבילי, אבל עבור משחקים עם גרפיקה יחסית גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צור…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by newnick,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?X 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 4K, בגודל 27 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …

5. Started by y6053287,

1 מעבד intel core i7 2600k 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU core 2 לוח אם ASUS P6T SE 3 זיכרון G.skill F3-16000CL9T-12GBTDD 4 דיסקים קשיחים 1. ocz vertex 2 2.5" 120GB SSD SATA II MLC 2. western digital caviar black 2TB 7200 RPM, 64MB, SATA III 5 כרטיס מסך Gigabyte Radeon HD 6990 GV-R699D5-4GD-B 6 צורב LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 7 ספק כוח Thermaltake ThoughPower 1000W W0115RI 8 קירור למעבד Corsair Hydro H100 Extreme Preformance Liquid CPU Cooler 9 מארז Antec Dark Fleet DF-85 Case המחשב ישמש בעיקר לעריכת ווידאו בתוכנות כמו AFTER EFFECT. PREMIERE, וכו'. אני רוצה לדעת אם כל החלקים תואמים אחד לשני שלא היו לי בעיות והאם יש למישהו הצעות לשיפור או נקודות שלא שמתי לב אליהם…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אהלן, חבר מתחיל ללמוד עיצוב גרפי והוא מעוניין לרכוש מחשב המתאים למטרה בתקציב הנ"ל. אני אישית המלצתי דבר ראשון על DELL וראיתי את המחשב הבא: Dell Inspiron N5010-480464‎ בKSP בפחות מ3900. האם 4GB מספיק או שכדאי להרחיב ל-8GB? האם צריך כרטיס גרפי מיוחד או להסתפק בבילד-אין של אינטל?? תודה על כל תשובה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by arigo,

היי מחפש לרכוש למחשב לוח ומעבד חדשים כרגע יעבוד לאינטרנט, משחקים קלים ואופיס המלצות בבקשה

8. Started by NoaS,

תקציב: 4000. מקסימום חריגה 5000. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) **- אופיס, עריכה ותרגום מסמכים וספרים, עבודה עם מס' חלונות במקביל. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למאט- קריאת מסמכים. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר(* -13-14" ,עדיפות ל IPS אבל לא חובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? **-לא * משקל רצוי? עד 1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סול…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Rhx,

שלום,חבר שלי רוצה מפרט ב7K ללא ציוד היקפי.. הוא אחד שאוהב משחקים כבדים הוא עבד בשביל הכסף הזה הוא רוצה לנצל את זה טוב בניתי לו אחד מה אתם חושבים שצריך לשפר וכו'.. מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 6273 Sunbeam Samurai Gaming P/S not include Black Case 339.00 ¤ 1 339 ¤ 1 6731 AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray 819.00 ¤ 1 819 ¤ 2 6221 Igloo 7200 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 59.00 ¤ 1 59 ¤ 3 3847 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 349.00 ¤ 1 349 ¤ 4 6565 MSI K8N NEO4 Platinium Soket 939 Motherboard 939.00 ¤ 1 939 ¤ 5 1109 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 309.00 ¤ 2 618 ¤ 6 5499 Enermax 420…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Alfies,

המחשב יהיה מיועד לרוב לאינטרנט ול- OFFICE! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by multicore,

http://things.gnod.com/laptops/

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Started by losha,

קניתי נייד ושכאשר אני מתקין וינדוס אני מעוניין שיהיה לי לפני הכניסה לוינדוס בחירה בין שני כניסות אחת ועיברית ואחת ברוסית כלומר שאם אני ילחץ על האיקון שמסמל עיברית הוינדוס יהיה בעיברית וכאשר אני לוחץ על האייקון ברוסית אני מעוניין שהוינדוס יהיה ברוסית.. איך אני עושה את זה?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. השאלה כבר כתובה בכותרת :] בכל מיקרה ה6400 נמצא בקטוגוריית הSMALL BUINESS אפוילו יוצא יותר זול עם מפרט טיפה יותר טוב (הארד יותר גדול) מאשר האינספיריון E5105. מה בעצם ההבדל בינהם? ה1505 יותר טוב? פשוט הבנתי שהמחשבים מהביזנס קלאס יותר טובים וזה לא מסתדר לי. שאלה 2- כרגע ההתלבטות בין HP לDELL. אני כרגע בארהב, ואם אני לא טועה HP נותנת תמיד אחראיות בנלאומית לשנה ואפשר אפילו להרחיב אותה ל3 שנים. כשהאחראיות הבין לאומית של DELL לא מכסה את ישראל. זה יכול להכריע את הכף לטובת DELL... הבנתי הכל נכון?? תודה רבה לעוזרים כמו כן שאלה קטנה, הGEFORCE 8400M FS בכמה דרגות מעל הATI X1400 - יש אישור?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. כל זה יוצא לי 3400. לפי היצע של עלות ותועלת, מה עלי להחליף\לשפר?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. מפרט שבניתי לחבר... אני צריך שתבדקו בשבילי עם החלקים מתאימים אחד לשני כמו המארז והספק וכו' וגם אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על המחשב? http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=540a2825e0892 יום טוב!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. ELSA FALCOX X80 ATI RADEON X800PRO 256MB AMD64 BIT 3200+( WITHOUT COOLING) במעבד, במקום המאוורר שבא איתו, אני רוצה לשים את זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=5213 Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard a-data 500ddr (1024, 2X512) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1103_1104&products_id=6124 ואני יירצה לעשות לו אוברקלוק, יילך סבבה האוברקלוק או שאני יריח שרוף? אה ושכחתי, אני גם צריך כונן קשיח!!! 80 ג'יגה בבקשה!!!! עצות?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום לכולם, בעוד כחודש אני מגיע להונג קונג ואני רוצה לקנות מחשב נייד. הדברים שאני צריך הם אלו - 1. מחשב קל יחסית - 2 קילו ומטה. 2. מחשב חזק - השימוש העיקרי הוא עריכת תמונות וחשוב לי שהמחשב לא יהיה תקוע בכל רגע. 3. סוללה חזקה - שלא תגמר אחרי שעתיים. שמעתי על הDell Vostro v131 עם 4GB RAM אבל אני אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה מראש, עידו

18. . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם התועלת הנוספת נמוכה ביחס למחיר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? Assassin's Creed Black Flag, Far Cry 4, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אהלן, הרבה זמן לי כתבתי פה בפורום, אבל שחבר ביקש ממני לעזור לו עם מפרט ידעתי איפה לשאול המחשב מיועד לצפיה בסרטים בFULL HD בטלוויזיה (יחובר גם לטלוויזיה וגם למסך מחשב במקביל אז הוא צריך לשרוד את זה תוך הצגת הסרטים בFULL HD בלי קטיעות על מסך הטלוויזיה) וגלישה באינטרנט בעיקר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל (לא צריך מסך או מערכת הפעלה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז מגניב אבל אם ההפרשי ביצועיים מורגשים אז תזרמו על כל התקציב... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר להגיד 2300 ככה אם זה ממש ממש משתלם, אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט צפיה בסרטים וקצת תיכנות וצפיה בסרטים בטלוויזיה (המחשב יחובר גם לטלוויזיה…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ziv_tt,

שלום לכולם, מחפש המלצות לתחנת עגינה ל dell vostro a840 לא ממש בקיא במחירים אז אשמח למגוון של דגמים כדי שאוכל לראות מה פחות או יותר מתאים ביחס עלות/תועלת. תודה, זיו.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. להלן המפרט http://www.globeshops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JH67A224A רק במקום Q8200 מגיע עם Q6600 מבצע ב-24 תשלומים שוים שאר המפרט אותו דבר אשמח לקבל את דעתכם

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by mrsph666,

שלום לכולם, ובכן, הוטלה עלי משימה: להרכיב מפרט חזק למחשב קולנוע-ביתי (HTPC), אך לא הוגדר תקציב חד-משמעי. המחשב ישמש כמעין שרת בבית גדול, אליו יוכלו להתחבר מחשבים נוספים ולהוריד ממנו/לשתף מידע, בדגש על סרטים באיכות גבוהה, מוזיקה וכיו"ב. שימושים עיקריים בו: הנ"ל, גלישה באינטרנט, ומדי פעם משחקים (לא כבדים מדי). אציג את הדרישות, ואבקש מכם, חברים יקרים, לעזור לי. - מארז שוכב, רצוי שחור. - לוח אם איכותי - כונן קריאה BluRay - נפח HDD של בין 4TB ל-8TB - מספיק RAM למערכת מהסוג הזה - כרטיס מסך חזק מספיק לסרטים בפורמט MKV באיכות BluRay - תמיכה ב-HDMI וסראונד 5.1 צר לי על חוסר בפרטים חשובים, אך אני בטוח שתוכלו לעזור לי. עוד בקשה - לא ללכת על הרכיבים היקרים ביותר, אלא מספיק איכותיים…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אני מעוניין במחשב למשחקים אבל לא מפוצץ במיוחד ... ראיתי כרטיס מסך של 1GB DDR5 הכולל קירור פסיבי אני מעוניים גם שיהיה SSD רק למערכת ההפעלה (אני חושב שזה מספיק,תקנו אותי אם אני טועה)אז כנראה 30 GB לעניין ההארד דיסק מספיק לי גם 500 לא חייב טרה. המסך 27 אינץ' חייב להיות בעל פאנל IPS הבנתי זה הכי יפה (תקנו אותי שוב אם אני טועה) המחשב חייב להיות שקט לא רוצה לשמוע את המאווררים בכלל ,אני רוצה שלא תהיה לי אפשרות לדעת אם הוא דלוק או לא מרוב שהוא שקט. אני גם טיפה גמיש במחיר (אם זה קצת יותר לא נורא) אני מעוניין שהמחשב יהיה מסוגל להריץ משחק נורמלי (כגון CAL OF DUTY) ב FHD... לא צריך יותר מזה... המארז אמור לשבת על מדף ברוחב 20 אינץ' ושלא יהיה גבוה מידי ..

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Elad1409,

שלום לכם, אשמח לקבל ייעוץ למחשב עד 3500 (ניתן לחרוג) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500₪ אפשר לחרוג. כמובן שאם אפשר בפחות, עדיף! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל (NBA, FIFA). המחשב ישמש כ"שרת" לאחסון סרטים באיכות גבוהה + ישמש לניגון סרטים באיכות גבוהה (4k HDR full blueray) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקוליםומסך)?כן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 7 מ-10. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם ה…

25. שלום לכולם , זה מה שקראתי ב FAQ , אשמח לתשובה לפני שאני משדרג סתם. מצורפת תמונה מCPU-Z [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים