עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by oren384,

אני זקוק למחשב שכל מטרתו היא להתחבר לשרת מרוחק. השרת חזק מאוד (מכיל 4 GPU מסוג GeForce GTX 1080 Ti וכל החומרה שתומכת בהם מסביב) והוא זה שיבצע את כל החישובים. המחשב שאני רוצה לקנות יתחבר למסך גדול (32'') ויתחבר לשרת מרחוק דרך האינטרנט (לא באותו משרד) דרך VNC וצריך להיות מסוגל להציג את מה שקורה על השרת (כולל, למשל, צפייה בתמונות) אבל מעבר לזה לא ירוץ עליו שום דבר לוקאלית (חוץ מנגיד דפדפן אינטרנט). הרזולוציה של המסך היא 4K, אבל הרזולוציה של ה VNC היא רק 1920X1000, אז לא באמת צריך מחשב שיודע לשדר למסך ב 4K. כביכול נראה לי שכל מחשב אמור לעמוד במשימה הזו, אבל אין לי ניסיון בזה אז אני רוצה חוות דעת של מישהו שמבין, במיוחד מהבחינה של התצוגה…

2. Started by jambo222,

ערכתי מפרט למחשב המשמש למשחקים. המפרט הזה יקר ואני מחפש דרך להוזיל אותו מבלי לפגוע משמעותית ביכולת של המחשב ( אתגר ) העלות של המפרט היא ₪ 5466 i7-6700K Skylake Quad core CPU - 4 GHz - Max Turbo Frequency 4.2 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 95W TDP - Tray 1 ₪ 1687 GA-H170-HD3 - Gigabyte H170 - LGA1151 - H170 - 4x DDR4 up to 64 GB at 2133 MHz - PCIe x16 - PCIe x4 - 2x PCIe x1 - 2x PCI - 2-Way AMD CF - M.2 - 2x SATAe - 6x SATA3 - 8x USB 3.0 - 6x USB 2.0 - ATX (30.5 x 19.9cm) …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4,000 (מעוניין לשים עליו כרטיס מסך ישן שיש לי כרגע, ולאחר כמה חודשים לקנות כרטיס ראוי באיזור ה2,000). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושים כלליים + גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? בשלב זה, לא (יש לי מסך ישן שאחליף בהזדמנות). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין לי צורך בHDD נוסף. צריך רק NVME 500\1000, תלוי בהפרשי מחירים. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. המחשב לא יהיה בחדר שינה, אבל אשמח …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום! לפני כחמש שנים רכשתי מחשב (לאחר התייעצות בפורום ), שמטרתו הייתה בעיקר עיצוב גרפי, כולל תוכנות עריכת כבדות 3D, סרטים ומשחקים. היום אני בקושי מצליח להתקין משחק על המחשב, ורציתי לדעת האם עליי להחליף את כולו או שניתן לבצע שדרוגי חומרה ספציפיים. intel Q9550 2.83 Gigabyte GA-EP43-DS3L 6GB RAM (DDR2) ATI HD4850 512MB זהו בגדול הבסיס שלו. אשמח לדעת מה דעתכם, וזו תעזור לי מאוד. תודה!

5. שלום לכולם, ברצוני לקבל המלצה למחשב חדש. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג חשוב לי במיוחד איכות המארז והספק, וכן שיהיה כונן SSD אמין של 64 ג'יגה לפחות. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו all around מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24 אינץ'-1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בכלל לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. יש לי בבית מחשב נייד של HP, דגם pavilion dv6000. עשיתי הפעלה מחדש למחשב, התחיל התקנה רגילה של XP דרך הדיסק שלו, אבל בחלון הכחול של ההתקנה (עוד בהתחלה) אני מקבל הודעה שהדיסק הקשיח לא זוהה. אני יודע שאני אמור להביא דרייבר מסויים, כמו שאני עושה עם המחשב הנייח שלי, שמאפשר זיהוי של הדיסק הקשיח, אבל אני לא מוצא את הדרייבר הזה. מישהו יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט זול ב3000 ש"ח מקסימום, הדרישות שלי הם: 1.כוח עיבוד כמה שיותר חזק, אני צריך לבצע *הרבה* חישובים עם המעבד, יותר מהר יותר טוב. יש גם מצב לאוברקלוקינג. 2. כרטיס מסך סביר מינוס, זה לא מחשב למשחקים. 3. לא צריך צורב, מסך, מארז, מקלדת, עכבר, רמקולים וכדומה. 4. אני מעדיף פנטיום 4 אבל אין לי שום בעיה לקנות את'לון אם הוא יתאים יותר לדרישות. 5. המחשב יקנה רק בעוד 3 שבועות אז אם יש משהו ששוה לחכות, אין בעיה. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום 1. תקציב: ללא הגבלה במחיר 2. שימושי המחשב : עבודה משרדית בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי : ללא צורך בציוד הקפי 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן , וינדוס, ללא גירסה מועדפת 7. מתי מתוכננת קניית המחשב? וחצי שנה הקרובה לכן אם יש מחש שצריך לצאת באופק הוא גם יכול להיכנס לרשימה 8. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? USB.... 9. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא בשלב הזה יש התלבטות בין ( , ThinkPad X1…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם, אני קונה מחשב נייח חדש למטרות גיימינג שישמש אותי, בתקווה, ב5-6 השנים הקרובות, עם אפשרות לשדרוג באמצע הדרך. 1. התקציב 6000 ש"ח ואמור לכלול מחשב וציוד היקפי מלא כולל מסך חדש. א. מעוניין למצות את התקציב. ב. במידת הצורך, יכול לחרוג בעד 1000 ש"ח ממנו. 2. המחשב ישמש ללימודים, מדיה ומשחקים. א. שימוש יומיומי בתוכנות משרדיות בסיסיות (אופיס, דפדפן). שימוש מזדמן בתוכנות סטטיסטיות (R, מאתלב, סטטה וכו'). ב. אני מעוניין להיות מסוגל להריץ כל משחק שיצא בשנים האחרונות ואת מרבית המשחקים החדשים שיצאו בשנים הקרובות, בהגדרות גרפיות גבוהות, על רזולוציה 1080p 3. ציוד היקפי: מעוניין לקנות מסך חדש של 1080p בגודל 22-25 אינץ', חשוב שיהיה איכותי. בנוסף מחפש אוזניות טובות. כמו כן קונה מקל…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6200 ש"ח כולל מסך יעודי 24 אינטש ומעלה עם רזולוציה 1920X1080 ומעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לבזבז על מה שלא נותן ביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לצורכי אנימציה שיוכל להפעיל תוכנות כמו ,photoshop flash ,tvpaint ,premiere ,after effects בצורה אופטימלי רצוי גם למשחקים כמו GTA V ,כרטיס מסך רק NVIDIA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רק מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל,…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. ב"ה שלום חברים, אשמח לשמוע את חוות דעתכם המקצועית לגבי מפרט למחשב VFX שמיועד במקביל לסימולציות עצומות ורינדורים כבדים מאד !! בעיקר בתוכנות : Vray - 3D-max - Realflow - FumeFX- Octane render - Houdini - Aftereffects התקציב שלי עומד על 23,000 ש"ח, להלן המפרט: FSP Hydro G 750W PFC Gold 80+ Intel Core i7 6900K / 2011-V3 Box Gigabyte GA-X99-SLI Retail Corsair Water Cooling H115i - לעבודה עם אוברקלוקינג 4X Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3000 (לסימולציות כבדות מאדד) Samsung SSD 1.0TB 850 EVO 2.5" SATA III - למערכת הפעלה 2X - WD 4.0TB 64MB SATA3 Red NAS WD40EFRX 9 - לשמירת cache של סימולציות ורינדורים Nvidia TITAN X 12GB Pascal - לסימולציות ומנועי …

12. Started by atari3,

דגם Lenovo Yoga 3 Pro M-5Y70 כסוף ללא שריטות או פגמים מיוחדים התקנה נקיה של ווינדואז 8.1. נקנה בKSP במרץ השנה, אחריות לשנה תודה! עריכה: עלה ללא מעמ 5470 (נקנה באילת)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Yair Fishbein Korn,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שנראה לכם... אני זורם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב? סרטים, וורד(סטודנט), אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? ראיתי שאתם אוהבים להמליץ מפלונטר... אין לי בעיה כל כך למרות שאני גר בנתניה ומעדיף בksp, א…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by unitech,

המפרט שלי חשבתי על לשדרג לכרטיס הזה: 3060 RTX מ-TMS בנוסף, אשמח להמלצה על ספק כוח מתאים, ו-SSD NVME (אזור תל אביב, לא חובה מTMS, אבל יהיה עדיף בשביל הנוחות). תודה רבה מראש !

15. Started by AloNs01,

אהלן חברים! עברו כבר בערך שש שנים והגיע הזמן לשדרג את החמוד הקטן P: המפרט שלי כרגע: מעבד Q9550 כ. מסך HD4870 לוח אם DFI X48 זכרונות 2X2G של Transcend ספק כח 550 אבל עושה מלא בעיות אז חובה להחליף מארז Antec 300 שאין סיבה להחליף (רק אם יש איזה דיל ספק-מארז משתלם) כונן 2T של Seagate חדש התקציב המקסימאלי לשדרוג הוא 2500 ש"ח, בלי לחרוג. עדיף לנסות לחסוך אם יש איפה.. המחשב בעיקר למשחקים החדשים שייצאו, בהגדרות הכי גבוהות שאפשר להוציא מהתקציב, ברזולוצייה 1680x1050. מבחינת ציוד היקפי אני מסודר,ולא צריך לכלול במפרט מארז שאני יותר ממרוצה משלי כרגע, או אם אפשר להציל עוד איזה חלק ולחסוך אז מעולה. הרעש העיקרי של המחשב הוא מהמארז ומאוורריו, כך שרעש פחות קריטי, נגיד 6/10 אני לא מתכנן אוב…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. כמה רגעים לפני קנייה יש לי התלבטות בין שני דגמים, השימושים שלי הם בעיקר גרפיקה עריכת וידיאו ותלת-ממד התקציב הוא 12K+ lenovo thinkpad w510 החדש של לנובו : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14822 יתרונות: מעבד i7 820QM , כרטיס מסך nVidia Quadro FX880M 1GB. חסרונות: רזולצית מסך של 1920x1080P ומחיר של 12K (אומנם בתקציב אבל עדיין גורם ללב להתכווץ). לעומת ה dell precision m4400 קישור: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11345 יתרונות: רזולצית מסך של 1920x1200 , מחיר של 10K, יש גם כאלו שמתלהבים ממקלדת מוארת שזה נחמד אבל לא בעל משקל לדעתי, ויציאת HDMI שלמען האמת מעולם לא יצא לי להשתמש או להתעסק עם זה עד כה. חסרונות:מעבד מסדרת ליבה כפולה T9900, כרטיס מסך קצת פחות טוב N…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by regevk,

היי המערכת שלי היא מעבד I7 8700K לוח - GIGABYTE AROUS ULTRA GAMING Z370 זיכרונות CORSAIR 16GB מהירות 3000 ספק כוח - ASUS 750W כרטיס מסך - MSI 3070RTX 8GB וכוננים - NVME 1TB , SEAGATE 2TB , SSD 240GB השאלה היא האם יש טעם לשדרג לדור 12 או לחכות , הכל רץ חלק אבל המעבד כבר ישן לא? שימוש עיקרי גיימינג משחקים כגון - COD , BATTELFIELD 2042 , FORZA 5 , CYBERPUNK 2077 ובנוסף : איזה רמקוליםהייתי ממליצים לגיימינג ומוזיקה ? 2.0 ללא סאב

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by DARK-MIND,

שלום לכולם, חבר שלי קונה מחשב בתקציב של 10,000 ש"ח כולל מסך. הצרכים של חבר שלי מהמחשב הם: משחקים, OC וקצת עריכה. המפרט: CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1063.89 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [ ¤ 588.25 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit [ ¤ 1462.07 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 [ ¤ 159.65 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 669.87 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 Pro C3 128MB DDR…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. המחשב חדש . 3:30 שעות בהירות נמוכה גלישה בלבד איזה 10 כרטיסיות של אקספלורר , בלי תוכנות 3:50 שעות ב10 אחוז.. הדיסק קשיח הוא 7200 סל"ד תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. 1. התקציב המקסימלי הוא עד 5 אלף אפשר לחרוג לחסוך כמה שאפשר 2. השימושים הצפויים של המחשב זה בעיקר משחקים א) שימוש עיקרי : משחקים +גלישה ותדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * proview 22 אינצ' * משחקים חדשים ושעתידים לצאת * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (6) 7. האם מתוכנן אוברקלוק כן אוברקלוק עתידי (בינוני). 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה: לא. וכן הרכבת המחשב בחנות 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מ…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by GOBLIN17,

איך המפרט טוב לסכום כסף הזה? [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by sma,

שלום לכולם, אני כבר מיואש לחלוטין מרוב אופציות וללא מקור מהימן שיכול לסדר לי אותן בראש. אני מעוניין לקבל עזרה בקביעת מפרט למערכת הבאה: 1. מעבד amd 64 3000 939/754 או p4 3.0. - מקסימום יחס עלות תועלת. 2. דיסק קשיח 160 Gb sata. - מינימום עלות, הבנתי שסך הכול כולם די דומים, תקנו אותי אם אני טועה. 3. זכרון 1Gb dual\regular. - האם השוני בביצועים שווה את ההפרש במחיר? 4. לוח אם סביר מתאים. - תומך בכל מה שצריך וזול. 5. מארז סביר. - מינימלי. השיקולים שלי מופיעים ליד כל סעיף. אני מבקש רק שתסבירו את הקונפיגורציה שתציעו. השימוש של המחשב יהיה למשחקים, אינטרנט והקרנת סרטים (לא קידוד). אני לא יודע אם זה אפשרי בפורום אבל המלצה על חנות סבירה במרכז גם תעזור מאוד. תודה מראש על העזרה, שלומי

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by zbeng,

פירמטתי את המחשב שלי ויש לי הרבה בעיות עם הכרטיס מסך. הסתכלתי על המפרט וראיתי שיש לי כרטיס מסך AMD Radeon 8750M אבל למרות זאת כל פעם שאני פותח את המחשב אני מקבל הודעה no amd graphics driver is installed מ-amd catalyt software. כעקרון אם אני מרסט את המחשב כמה פעמים פתאום אין לי את הבעיות האלה אבל שאני מנסה להוציא אותו מ"מצב שינה" הוא פתאום לא מצליח "להתעורר" והוא פשוט משמיע קולות וכלום לא קורה. למטה יש את התמונה של מה שמוצג לי שאני נכנס לdevice manager ואני כל הזמן מתקין את הדריבר מחדש והכל פועל טוב עד שאני מכניס את המחשב למצב שינה ושהוא מתעורר הבעיה חוזרת שוב. כרגע אני בכלל לא יכול להכניס אותו למצב שינה אין לי אפילו את האפשרות במחשב, רק אחרי שאני מתקין את הדריבר של הכרט…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ItachiSan,

שלום, אשמח לשמוע מה דעתכם על המפרט הבא. התקציב הוא עד 6000 ש"ח. אני לא מתכנן OC או לשפר את המחשב בחלקים אחרים. המחשב ישמש בעיקר למשחקים וראיית סרטים (אני רוצה שהמשחקים הכי כבדים יעבדו לי על המחשב עם ההגדרות הכי גבוהות ובלי תקיעות....) תודה רבה. מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤927 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤552 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤354 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤422 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon …

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by gad57,

יש לי לפטופ של PACKARD BELL מדגם EN TK11BZ, המחשב בא עם מעבד E 350 שנתקע בהרצת סרטים ב 1080P. (בדקתי,בעת הרצת סרט המעבד לא יורד מ99% והזיכרון עומד על כ 2.5 גיגה ) מצאתי בEBAY שניתן לרכוש מעבד מאותה תושבת (FT1) בכ100 ש"ח,(E450/E1200/E1800). אצלי המעבד לא מולחם וניתן לפירוק, השאלה היא אם הביוס יזהה את המעבד למרות שהוא מסדרה יותר "מעודכנת"? למישהו יש ניסיון בשדרוג שכזה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים