עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד רצוי 3 גיגה : אינטל\AMD - נמקו לוח אם - ?? זכרון ראם 2*512 לגרפיקה זה המינימום , מי יצרן טוב נחשב ? כרטיס גרפי משחקים - מה לעשות, צעיר בליבי, אבל לא צריך high end פלופי לא נראה לי שצריך בעולם של פלאש סטיקס צורב לא בטוח אם משתלם היום משולב דיווידי שגם צורב ספק כוח + מארז : פה חברה העדפה שלי שיהיה "מדליק" לא איכפת לי להוציא 800 שח על משהו של ANTEC או THERMALTAKE הארדיסק - ???? תעריך 5200-5500 למחשב חזק לגרפיקה + משחקים שלא יהיה משקולת נייר עוד חודשיים

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Tommy,

צריך AMD A64 3000+ או INTEL Pentium 4 3.0 חמוד ג'יגה זכרון כרטיס מסך משהו ati radeon 9800pro לוח אם מארז וספק

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. המחשבים לא ישרתו אותי. מחשב אחד לחברה שלי והשני לחבר. קראתי את כל הפוסטים האחרונים והלא אחרונים, אני מכיר את הדל וסטרו ואינספייר, קראתי על בעיית wifi באחד מדגמי הווסטרו. בכל אופן הבחירה הקלה תיהיה לקחת ווסטרו.אשמח לדעת אם יש הצעות מעניינות. לגבי הבת זוג שלי, היא צריכה מחשב שהשימושים העיקריים שלה יהיו תוכנות אופיס למיניהם(וורד, אקסל, פאוורוינט ושאר ירקות), כמו כן, רצוי שהמחשה ידע להריץ סרטים. מעבר לזה אין לה דרישות אך מה שאני מכיר זה שכדאי שהרזולוצית עבודה תיהיה גבוהה(1920*1200, תקנו אותי אם אני טועה). אבא שלה ביקש שהמחשב יהיה מעל הממוצע ויותר מהסטנדרט. לגבי החבר, אני מאמין שהוא צריך אותה חומרה אך הוא מתכנן ללמוד עיצוב ויהיה לו צורך שהמחשב יריץ חזק וחלק פוטושופ . אם איני …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Puzzler,

עד היום היו לי הרבה מחשבים נייחים, ואני מבין בנושא לא רע. מחשבים ניידים, היו לי מהעבודה, והיו כבירי כוח (לזמנם) עם משקל בהתאם. כעת אני מחפש מחשב נייד אישי, שישמש אותי לנסיעות עבודה – כלומר לא שימוש יומיומי. הסתכלתי ברשת לחפש קריטריונים – אבל אני לא יודע כמה הם אינטרסנטים של חנויות. ולכן גם המלצות אחרות שראיתי כאן בפורום פחות ברורות לי. לפי מדריך השאלות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) הכי בסיסי... גלישה ואופיס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? יכול להיות לא גדול - אבל מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוק…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Nemesis,

לוח: Intel DQ67SW עם vPro ו-AMT לצורך שליטה מרחוק. מעבד: i5-2500 זכרון: 4x4GB G-Skill 1333MHz גוף קירור: Arctic Cooling Freezer 13, או לחילופין גוף קירור מקורי של אינטל. תודה,

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by CyberBot,

עם מסך שימושים מאוד פשוטים ללא ווינדוס כרגע אין חריגה עד להתייעצות נוספת אבל תציגו אפשרות לא גבוהות על שתי שורות ודרישה אחת אני לא ימלא שאלון של השב"כ 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?זה של דוד שלי ז כרגע לא יודע אם הוא ירצה לחרוג אז ברגע שתהיה לי תשובה נוספת אעדכן אבל כרגע לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גלישה נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשבסופר מריו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Sean Mizrahi,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט), משחקים (FIFA 2015) ואולי עוד כמה קצת יותר כבדים(באטל פיילד וכאלה)צפיה בסרטים, סדרות בצפייה ישירה וכנראה שיהיה גם ללימודים כי אני משתחרר עוד חודשיים. * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב. מה שעדיף * רזולוציית המסך? עדיפות לfhd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? הכי טוב שאפשר להשיג במחיר הנקוב . * משקל רצוי? כשאלמד איתו כנראה שאסתובב איתו לא מעט כל עוד הוא לא כבד מדיי זה בסדר אבל לא בהגזמה.. עדיף שיהיה קל ודק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא ככ משנה. * כונן אופטי? לא ככ…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. איפה ניתן לראות מבחר רב של ניידים לפני קנייה. כמעט כל מקום יש בעיקר hp . למישהו יש מושג איפה יש LG, Asus. והכי חשוב - thinkpads של לנובו. כמו כן, אני מחפש אתר שאפשר לפלטר בו לפי ניידים עם תצוגה מט (led). לא מצאתי עדיין.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by MODI,

אני מעוניין לקנות אותו מה דעתכם עליו? השימוש הוא משרדי, סרטים ותוכנות (virtual dj) הוא צריך לפעול לפחות 4 שעות רצוף עם התוכנה הזאת, הוא יחזיק מעמד? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4256

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום. ההודעה הזו תהיה יותר ארוכה מרוב ההודעות בפורום מפרטים, ואני מתנצל על זה מראש. אני אנסה להדגיש את הדברים החשובים במיוחד. אני עורך גרפי, ורוצה להתמקצע בתחום, וכחלק מהתהליך, גם לשדרג את המחשב שלי. זה נחמד מאד להיות עורך גרפי, אבל זה גם חבל מאד אם המחשב שלי לא יכול לעשות בדיוק את מה שאני רוצה, או לפחות בזמן שאני רוצה. אני עובד עם תכנות, בעיקר אלו של אדובי: Adobe Photoshop CS4 Adobe After Effects CS4 שתי התכנות האלו, לדוגמא, יודעות, על פי מה שהבנתי, לעשות ניצול חכם יותר של משאבי המערכת, של ריבוי ליבות (בעיקר 4 ליבות), ושל יכולות העיבוד של כרטיסי מסך מתאימים. (אני מאמין שקוראים לזה GPU). המחשב הנוכחי שלי עובד דיי בסדר, אבל דיי בסדר לא מספיק לי כרגע, והייתי שמח מאד לשדרג ח…

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by liorkim,

1.מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא בערך 5.3K עם אפשרות לחריגה במידה וזה משתלם א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) השימוש במחשב יהיה מרובה והוא מיועד לגיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע חשוב לי שהמחשב יריץ את The Witcher 3 ואת Dragon age Inquisition אבל בגדול אני רוצה להיות מסוגל להריץ את הקוטרים הגדולים שיצאו בשנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1080X1920 עם אפוציה לעוד מסך בעתיד אם זה משנה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה ועריכת מוסיקה בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1050 *1680 DELL 22WA -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סטנדרטיות (כרטיס מסך מובנה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. היי, אני צריך מחשב עבודה / תכנות פשוט שישב בתחנת מעבדה שאני מקים. ירוץ עליו Visual Studio 2010 עם כל מיני תוכנויות שכתובות - ב C# / C++ ותכנות מיקרו-בקרים. כל שאר העבודה תיהיה משרדית, הרבה PDFים ודפדפן עם המון (20+) טאבים פתוחים. ביצועי הגרפיקה פחות חשובים, אבל יהיה נחמד אם אוכל להריץ משחקים מודרניים / קצת ישנים על הגדרות נמוכות, מה שנקרא Casual. לכן אני קצת מתלבט בין A6-3500 של AMD שכאמור מגיע עם כ.מסך יחסית מכובד, לבין ה HD 2000 של אינטל. הרזולוציה של המסך היא 1440*900. מבחינת שקט - חשוב אבל לא קריטי, משהו כמו 6. אין צורך בכונן קשיח, כונן אופטי ובמאוררים למיניהם. את כל אלו יש לי כבר. התקציב, כמו שרשום בכותרת הוא לכל היותר 1000 ש"ח. אבל אני רוצה לחסוך בכמה שאפשר. אין צור…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Sven,

שלום רב, קיים ברשותי מחשב שרובו בן כ- 6 שנים ולמרות שהוא עובד (כמעט) בלי בעיות אני מרגיש בחוסר ביצועים מסוים בעיקר במולטיטאסקינג וזמני טעינה במשחקים. על כן, התחלתי לחשוב שאולי כדאי לי לשדרג אותו קצת אבל לשמור חלק מהחומרה הקיימת כדי להוזיל עלויות. פשפשתי קצת במדור יד שניה אך לא מצאתי יותר מדי דברים מעניינים. התקציב שלי הוא לכל היותר 2000 שקלים, בלי חריגה. מטרות המחשב הם גלישה באינטרנט (טאבים מרובים) האזנה למוזיקה, עבודה עם אופיס ומשחקים מזדמנים - דברים כמו sw:tor, coh, warhammer 40k, ויריות למיניהם. אני משתמש במסך 22" של דל ברזולוציה של 1680*1050. אינני צריך צורב, דיסק קשיח, ספק וציוד היקפי, המפרט הנוכחי שלי נמצא מתחת לתמונת הפרופיל. (לצורך העניין הספק הוא sii 520w של סיסו…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום חברים. אני צריך מפרט למחשב שיעבוד עם תוכנות גרפיקה כל הזמן. לאחרונה נכנסתי קצת לתחום עריכת וידאו, אני עדיין לא יודע האם הוא מתאים לי לגמרי, אבל הייתי רוצה שיהיה במחשב גם יכולת לעריכת וידאו ברמה טובה, או לפחות יכולת שידרוג לכזו רמה. כיוון שאינני מבין בזה יותר מידי, ובפרט בחלקים כמו מארז וספק כח, על כן אין לי תקציב שממנו אי אפשר לחרוג, אלא הייתי רוצה ייעוץ מה נדרש מהמחשב שלי, ואני אתאים את התקציב בדיוק למה שנדרש ממני ומכאן לשאלות: התקציב כאמור לעיל אינו מוגבל אלא רוצה לכלול בדיוק את מה שצריך המחשב מיועד לכל החבילה של אדובי cs כולל הכול. כלומר גם התוכנות של עריכת וידאו צריך מסך טוב לדרישות דלעיל, לא נדרש ציוד היקפי נוסף. שקט באיזור 5-6 לא מתוכנן o.c. איזור מגורים ירושל…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by vic1234,

מפרט לחבר למשחקים בסביבות 4000 בלי ציוד הקפי (בלי מסך רמקולים עכבר וכל זה )

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by evy,

אני מתלבט בין שני המחשבים האלה מי שמכיר,או ממליץ,ההבדלים במחירים כמעט אין הבדל הטושיבה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=30821 הHP http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2188&products_id=29568 השימוש הכללי הוא בעיקר לסרטים ,משחקים ברמה יחסית טובה,אינטרנט ושירים. יש לשים לב שהם אותו מפרט כמעט,רק שיש שוני קטן במעבד,שאני לא יודע אם הוא משמעותי,וגם אחריות ארוכה יותר של טושיבה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. לפני שעולה בכלל הווינדוס מופיע לי ההודעה הבאה: aproblem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. blah blah technical information stop: 0x0000007b (0xf79f3524,0xc0000034, ox00000000,0x00000000) מה שמוזר שניסיתי לעשות BOOT עם DOK שיש עליו גרסה שלLIVE GPARTED אבל הוא נתקע גם בהעלאת הקרנל... לא ממש אכפת לי מהנייד הזה אלא מהחומר שנמצא בו ואני לא מצליח לגשת אליו.. יש הצעות מה ניתן לעשות? ומה בכלל הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היי. אני צריך מפרט מלא למטרת משחקים כמה שאפשר יותר חזק (: כולל מסך 22 הקניה תיהיה היום או מחר גג אשמח להצעות ועזרה תודה !

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by shloosh,

פשוט חשבתי אולי לקנות מחשב חדש..... זה גם אומר שאני צריך למכור את המצלמה הדיגיטלית שלי CASIO-EXZ4 מצלמה מעולה ב-2500 שקל. אז כמה הייתם משלמים על מחשב כזה היום? ואל תהיו מעצבנים ותגידו: "לא הייתי משלם שקל" או משהו כזה.... תודה! AMD Barton 2600 SK7+SF2 coolmod Epox 8rda3+ בגרסא החדשה 2x256 ddr 333mhz samsung gigabyte r9700 pro 128mb maxtor 40GB 7200 rpm 1.44 floppy Aopen x56 cd-rom Tsunami 350W שאגב מעולה תאמינו לי.... מארז raidmax 868 שחור מדהים עם חלון ומאוור לדים בצבע אש. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=173 למי שלא מכיר. 4 מאוורים ג'נרים. תוצאות בבחינות 3DMARK 2003-4956pts 3dmark 2001- 14843pts וזהו נראה לי, תודה לעוזרים!!!!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by אמיר,

1. מה התקציב? התקציב 2000 שקל, עדיין לא ברור אם מזומן או לא. 2. מטרות מחשב- המחשב נועד למטרת לימודים לתלמיד בכיתה י', וגם למשחקים והורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד היקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? - כונן דיסקטים, כונן דיסקים, dvd, צורב, מסך, כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? amd 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?-לא. 7. האם אתם צריכים הרכבת מחשב במעבדה?-כן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?- כן: שבמפרט כרטיס המסך יהיה אונבורד, ושתהיה אפשרות טובה לשידרוג המחשב להפעלת משחקים כבדים והוספת כרטיס מסך טוב בעתיד. החלקים הדרושים בעצם הם: מעבד,לוח אם (עם כרטיס מסך וקול אונבורד), זכרון, מארז+ספק, ולגביי כונן קשיח יכול להיות שאוכל להשיג…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט זול ב3000 ש"ח מקסימום, הדרישות שלי הם: 1.כוח עיבוד כמה שיותר חזק, אני צריך לבצע *הרבה* חישובים עם המעבד, יותר מהר יותר טוב. יש גם מצב לאוברקלוקינג. 2. כרטיס מסך סביר מינוס, זה לא מחשב למשחקים. 3. לא צריך צורב, מסך, מארז, מקלדת, עכבר, רמקולים וכדומה. 4. אני מעדיף פנטיום 4 אבל אין לי שום בעיה לקנות את'לון אם הוא יתאים יותר לדרישות. 5. המחשב יקנה רק בעוד 3 שבועות אז אם יש משהו ששוה לחכות, אין בעיה. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 817.74 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, USB 2.0) [ ¤ 524.57 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 350.88 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 598.91 ] 1 Video Cards : Hercules 3D Prophet 9700 128MB Retail Video Card [ ¤ 1779.06 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.57 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM MSI 16/48 Retail [ ¤ 230.35 ] 1 Monitors : 17" CTX FP705 FLATRON Monitor [ ¤ 976.03 ] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אין צורך להכביר במילים. מחפש מחשב נייד פשוט וזול שיעשה את העבודה עד 1500 ש"ח. מתלבט בין השניים הבאים: https://www.groo.co.il/deal/1013922/asus-laptop/ https://www.groo.co.il/deal/1007816/leptop-hp-i3/ מה לדעתכם עדיף? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by silky,

מדובר בלפטופ. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3,000. חריגה רק אם ממש קוסט אפקטיבי - 10%. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כמובן. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.