עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי בעקבות חוות דעת שונות על קניית והתאמת מחשבים לעסק מחפשת יועץ מחשבים לעסק גרפי מתפתח שיגיע ויביא את חוות דעתו אודות רכישת מחשבים לחברה יעוץ מקצועי בהתאמה לנושא הגרפי יש בקהל המלצות? רעות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. אפשר לנעול אני רואה שכ"כ מומלץ לחכות לכרטיסי מסך החדשים אז אני אחכה למרות שאני כבר 5 שנים אם אותו מחשב

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  3. התקציב הוא עד 4000,אבל בעיקרון מעדיף להשקיע פחות(מן הסתם),צריך אותו בעיקר לגיימינג: CPU AMD Ryzen 5 2600 Processor Box (Gen 2) Motherboards Gigabyte B450M DS3H RAM Memory Corsair DDR 4 16G 2400 CL16 Vengeance LPX CMK16GX4M1A2400C16 Cases IPPON Case Thunder 2 Black/White + ANTEC PSU 550W NEO ECO MODULAR 80+ Bulk With New PC Only! Solid State Drives (SSD) Gigabyte SSD 240GB 2.5" SATA3 Hard Drives (HDD) WD HDD 1.0TB 5400 64MB SATA3 Blue 3.5 Video Cards Gigabyte GeForce GTX 1660TI GV-N166TOC-6GD המפרט עומד בתקציב שלי לגמרי,אבל אני לא סגור בעיקר על הcase שכולל גם ספק כוח וככה מוזיל את המחיר..אולי יש גם ד…

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי דל סטודיו 1555 חדש למדי ופתאום שמתי לב היום לכל מיני רעשים מוזרים שמופיעים בזמן שימוש נורמלי במחשב (לא משהו עמוס במיוחד). התיאור הכי טוב שאני יכול לתאר הוא שילוב בין הפרעות חשמליות קטנות ומשחק עם שקית ניילון ליד מיקרופון (ותודו שזה חתיכת תיאור מעניין). בהתחלה חשבתי שזה משהו שקשור למאוורר אבל שמתי לב שהם נשמעים בצורה די קבועה עם גלילה רצופה של דפים במסך בעת גלישה באינטרנט ומגיעים להערכתי מאיזור המסך. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? (אגב, כנראה שבכל מקרה אני אגרום לטכנאי של דל לבוא לבקר אותי להגיד חג שמח, אבל הייתי שמח לדעת).[br]פורסם בתאריך: 2.10.2009 בשעה 00:03:19 OK, אחרי עוד קצת זמן בחברת הרעשים המוזרים הבנתי שהם מגיעים מהספק דווקא (די בוודאות), אול…

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  5. Started by Yair Tal,

חברים יקרים אני מוכר את הסוני 4 פרו שלי אני רוצה להביא מחשב גייצינג עד 2700 יש חייה כזאת? אני לא מבין בזנ בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by tfo,

יש לי צורב, הארד דיסק (IDE אבל זה יספיק בעקרון אם יש מקום בתקציב אפשר הארד דיסק) וספק כוח, צריך: לוח אם, מעבד, זכרון אפילו 512 יספיק, כרטיס מסך (אפשר מובנה בלוח), ומארז.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  7. זה המפרט מפרט מחשב: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box + THERMALTAKE BIGTYPHOON ASUS P5W DH Deluxe 2X G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID WD 200GBJS 7200RPM SATAII CONNECT3D Radeon® X1950 XT 256MB GDDRIII GIGABYTE 3D AURORA ENERMAX LIBERTY 500W ZALMAN ZM-F3 120MM NEC ND-4571 LABELFLASH WHITE/BLACK כונן דיסקטים שחור Creative X-Fi Fatal1ty Champion Series WD 250GB + WD 200GB + SEAGATE 500GB אני עובד עם ויסטה 64 ביט עובד עם החבילה של אדובי CS4 אני חושב שצריך לשפר את המעבד, והכרטיס מסך כי נראה לי כל השאר סבבה תקנו אותי אם אני טועה תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 875 צפיות
  8. הנה המפרט שלי: Sunshine 8088 Black Cobra 480Watt ספק כוח כלול במארז MSI P4N Diamond NF4 SLI DDR2 Socket 775 NVIDIA® nForce4 SLI Intel Edition Chipset Intel Pentium 4 3.6GHz LGA775 2MB 800MHz HT w/ EM64T 660 Box GEIL 1GB (2X512MB) PC2-4300 533MHz DDR2 Ultra Dual Channel Western Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH MyVIVO Extreme 512MB כונן DVD של LG צורב DVD של LG כונן דיסקטים של SONY אל פסק של גמטרוניק 750W מקלדת של לוג'טק (אליט קיבורד) עכבר של לוג'טק MX510 מצלמת איטרנט של לוג'טק רמקולים כולל סאבוופר של סמרט-קום מסך MAG 17 מדפסת של HP 1410 (סורק,מכונת צילום,מדפסת) אל תתחילו להגיד לי למה לא AMD כי שקניתי את המעבד חשבתי שאינטל יותר ט…

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  9. שלום אני מעונים לרכוש מחשב חדש לצורך משחקים וחבר שלי הכין לי מפרט, אבל הוא אמר לי לשאול אותכם אם צריך לשנות משהו צריך להוסיף ספק כח וקרור למעבדים (אני חושב) זה המפרט הסכום הסופי צריך לצאת פחות מ5200 שח מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 8789 AMD Athlon 64 Bit 3200 Socket AM2 Box CPU 489.00 ¤ 1 489 ¤ 1 7048 Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 348.00 ¤ 1 348 ¤ 2 1673 Genius KB-21e Multimedia Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboard 80.00 ¤ 1 80 ¤ 3 8926 DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard 521.00 ¤ 1 521 ¤ 4 9082 Twinmos 512MB DDR-II DDR 667 Memory 338.00 ¤ 2 676 ¤ 5 7236 17" Viewsonic E70F+SB Flat Monitor 551.00 ¤ 1 551 ¤ 6 8990 Logitech V100 Note…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by RDragon,

הרכבתי מפרט עבור מחשב המיועד לעיצוב גראפי, דגש על עוצמת העיבוד. ללא משחקים! שיהיה שקט באופן סביר ויפלוט כמה שפחות חום . מתוכנן OC בין 3.6 ל 3.8GHZ ... אני צריך את המחשב בעיקר בשביל חבילת CS3 ,וקצת לתוכנות כבדות אחרות ותוכנות תלת-מימד ו Fractal ... : Bryce,Vue,Maya,Zbrush,Poser,Terragen,solidworks TextureMaker,Apophysis,INCENDIA... עד 4000 ש"ח ללא ציוד היקפי מIQPC קונה מחר !! שוקל לקחת CM600 במקום ה 590 ולוח אם זול יותר . מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX - זמין במלאי ₪1060 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3 ₪750 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7 - RIPJAWS - F3-10666CL7D-4GBRH ₪539 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4650 512…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by dark_zero,

יש לי מחשב CELERON 700 MHZ SOCKET 370 256 MB SDRAM 133MHZ RADEON 9250 128 MB איך אני יכול לשפר אתהמחשב שיותר משחקים יעבדו עליו אבל בבקשה בלי הגזמות כמו:"תקנה מחשב חדש"או"תקנה GEFORCE 7800

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  12. אני מחפש מחשב קל באופן יחסי (מתחת ל-2 ק"ג) לצרכי אוניברסיטה ועוד (פוטושופ, עריכת וידאו/אודיו, צפייה בסרטים). אני אוהב את מסכי ה-13.3". ראיתי את ה-vostro v130 בחנות, אבל הבהירות של המסך שלו די נמוכה. מה גם שאני חושב שאני מחפש מחשב חזק/מהיר יותר (התקציב שלי גדול יותר). אני רושם HP או DELL בכותרת מכיוון שיש לי אפשרות לקבל מחירים זולים יותר משמעותית. תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש ברשותי מחשב נייד של חברת MSI על המקשים של כל הF (F2 F3 F4 F5 F6 וכו') יש סימנים של קיצורים סתומרת להגביר ווליום ולהנמיך / להשתיק / להכהות מסך ולהבהיר וכדומה רציתי לדעת איך אני מגדיר אותם מכיוון שכרגע הם לא עובדים תודה וחג שמח!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. הי, כמו שכתבתי בכותרת - מחשב דרוש למשחקים, סרטים (גם HD) ושימוש משרדי (אינטרנט+אופיס), בתקציב של ~5500 ש"ח. הכוונה היא לקנות מחשב שיחזיק משחקים חדשים על מסך של 1680X1050 בשלוש, ארבע שנים הקרובות. עוד משהו חשוב - שיהיה יחסית שקט (נמצא בחדר שינה), הייתי אומר חשיבות של 8 בין 1 ל 10 אין צורך בשום ציוד היקפי, ולא מתוכנן overclock. דרושה לי הרכבה בחנות. אין צורך במערכת הפעלה (מתכוון להתקין עצמאית windows 7). אני די סגור על הi5 ועל כרטיסי ה5850HD החדשים - מוכן להשקיע עכשיו יותר על מנת שהמחשב יחזיק יותר שנים. עם זאת, אם אתם חושבים שזו טעות, אתם מוזמנים להציע משהו אחר... כמו כן, היה לי ניסיון טוב עם מארז הantec sonata מבחינת שקט ומבחינת ספק הכוח, ולכן אשמח להמשיך עם אותה …

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by jackofalltrades,

אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים (מפרט בימין), לא משנה לי AMD או אינטל, אבל אני כן רוצה לשמור על הספק ואולי על הזכרונות, אלא אם משתלם כבר לעבור לזכרונות מסוג DDR3 מבחינת מחיר (אהיה מוכן להוסיף עוד ~300שח לזה). כמו-כן, אני כנראה אקנה כרטיס מסך מסוג Radeon 5770. לסיכום, דרושים מעבד ולוח אם (זכרונות?) בתקציב של 1000שח (1300 עם זכרונות).

16. שלום, אני מעוניין במחשב בעל צריכת חשמל ומחיר מינימלי, המחשב יתפקד כשרת קבצים ביתי ומידי פעם יוריד קבצים. מבחינת כוח מחשוב - פנטיום 4~ ומעלה יהיה חזק מספיק ואפילו overkill. 1. מה התקציב המקסימאלי? הרעיון הוא למצוא משהו זול מאוד, 400 ומטה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר, מחיר זה הדבר הקריטי כאן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכלל לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני הולך להתקין לינוקס, לא מתכוון לחבר מסך, לאחסן עליו קבצים והורדות(היה לי פנטיום 3 שעשה את זה בהצלחה עד שמת). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  17. המחשב הינו מחשב לצרכים משרדיים כלומר אינטנרט אופיס סרטים ( צפייה ולא עריכה ) תקציב מוגבל ביותר ( עד 1300 לא כולל מסך וCD ועכבר ומקלדת ) שתי הצעות שאני מתלבט : http://www.extremepc.co.il/exlmarket2/product-info-ext2/100.1.html או http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=66527&saleNo=425068&comp=1#additionalInfo אני מאוד מודה לכם. דרך אגב שאלה: מה המשמעות של מעבד סלרון ( אני מתכוון למשמעות מעשית )

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  18. Started by Farjeman,

שלום לכולם ותודה מראש לתומכים. אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי לצורכי לימודים ואינטרנט, ככה שהדרישות לא בשמיים (אבל כמובן, מקסימום תמורה למחיר כמו שכל ישראלי רוצה...) לפי דעתי, מבחינת נוחות, משקל, זמן סוללה, הכי אידיאלי זה מסך 15.4. כמו שאמתי למעלה, רוב השימושים יהיו לאתרים פשוטים ואופיס, ככה שאין דרישה ב-כ.מסך יקר, חשוב לי להתמקד בזיכרון טוב ומהיר (וכמה שיותר) ומעבד חזק וחסכוני, לפי שמועות שאני שמעתי אומרים שהגירסה של ה-P עונה לדרישות האלו. נפח הארד דיסק 250+ ושהמשקל הכללי לא יהיה בשמיים (היא עדינה...) יש לי בנתיים הצעה אחת אבל אני לא יודע להגיד בוודאות אם היא טובה או/ו החנות אמינה, ככה שאני אשמח לשמוע ממי שיש לו חוות דעת בנושא http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537…

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  19. שכנים שלי ביקשו ממני לעזור להם למצוא מחשב לעצמם ולביתם בת ה- 10. הדברים שהם יעשו עם המחשב: גלישה, ראיית סרטים, שמיעת מוסיקה, משחקים קלים - בסגנון של OFFICE , FLASH וכדומה. הדבר היחיד שהם מבקשים זה תמיכה במערכת קולנוע ביתית שיוכלו לשמוע מוסיקה מהמחשב. (כבל) את המחשב שמתאים להם כבר לא מייצרים ;D , מה שקיים היום יותר טוב ממה שהם צריכים. להזכירכם, המשחקים היחידים שהמחשה יטפל בהם זה משחקים שבת 10 משחקת. כל מיני משחקי פלאש, או משחקים שממש לא ינצלו אפילו את המחשב הכי גרוע בשוק כיום. אני צריך מחשב מורכב עם עכבר, מקלדת, רמקולים (הכל סטנדרטי וזול) ומסך (רגיל, לא שטוח, לא דק, בערך 19 אינצ'). שיהיה רק צורב DVD (אם אני לא טועה הוא צורב וקורא CD ו DVD, נכון?) אחריות של לפחות שנה. אם צר…

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  20. אז ככה זה המפרט החדש שלי שבניתי אותו באתר skypc.co.il מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤947 לוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 ¤624 צורב ASUS DRW-1814BLT X18 DVD ¤174 כונן קשיח Westren Digital WD800AAJS 80GB ¤235 כרטיס גרפי: GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8500GT 256MB PCLE 506¤ מארז כולל ספק HEC 6C60 300W ¤269 סך הכל : 2755 קודם כל מה אתם אומרים עד פה? ועכשיו אני צריך זכרון טוב כי אני משתמש בבת אחת בהרבה דברים על המחשב ככה שאני רוצה כרטיס זכרון 2 גיגה ושיהיה במחיר טוב כי אני לא רוצה לחרוג יותר מדי ושאלה האם אני צריך להוסיף למחשב גם כרטיס קול ומווארים למעבדים\כרטיס מסף\מארז ??? ועוד דבר חשוב אני בקושי משחק במחשב ואני צריך יותר את המחשב כדי שאני יוכל לעבוד בו בצורה מהירה מאוד ולעבוד עלי…

21. Started by Athalef,

שלום! אני מעוניין לשדרג נטבוק יחסית ישן ולא להשקיע יותר מדי כסף - הוספת ראם (4GB שיש לי ממחשב נייד אחר) והוספת כונן SSD. כיצד ניתן לדעת אם יש לנטבוק LG x120 חיבור MSATA? כונני MSATA זולים יותר, ולכן השאלה. לפי מפרט המחשב, האם כדאי בכלל להשקיע בו? כרגע הוא ממש לא זז, אבל מרגיש לי שאם אשדרג אותו יהיה הרבה יותר טוב...מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yuvalki,

virtualization support שלום לכולם אני צריך עזרה קטנה בעניין תמיכת לוחות אם בוירטוראליזציה השאלה היא, איך ניתן לבדוק לפני הקנייה אפשרות תמיכה בוירטואליזציה חברות מומלצות של לוחות GIGABYTE\ASUS תודה לעוזרים ☺ יובל

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  23. כשאני מדליק את המחשב נייד הוא עולה, וגם מערכת ההפעלה עולה (כן, בטוח ב100%), אבל המסך לא מראה תמונה, רק צבע שחור שונה מזה כשהוא כבוי. ניסיתי לחבר את המחשב למסך אחר אבל גם במסך האחר (שהוא תקין ב100%) לא רואים כלום. יש רעיונות למישהו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אהלן, אז לאחר שבעזרת הפורום הזה ממש כאן בניתי מחשב ששירת אותי בנחישות במשך 7 שנים, הוא נפטר בשיבה טובה. אני מנחשת שהשתנו כמה דברים מאז, אז החלטתי לפנות אליכם שוב. בגדול אני צריכה מחשב שישמש אותי לעבודה שוטפת בזמן התואר ולשימוש יומיומי. אם יש אפשרות להשחיל גם גיימינג קל יכול להיות נחמד. הבעיה העיקרית היא שמעבר למה אני יודעת בוודאות שאני צריכה בזמן הקרוב, שזה בעיקר תוכנות אדובי למיניהם סטייל אילוסטרייטר פוטושופ ואינדיזיין, אני לא סגורה על דברים שאני יכולה להצטרך בזמן התואר. (עריכת וידאו?) שמתי גם עין על כמה מפרטים מוכנים, תהיתי אם יש פואנטה להשקיע בהם, אז אשמח לייעוץ. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ואם יש שינוי…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. מחפש מחשב נייד עם מסך 15.4 אינץ' ומעבד של אינטל עם אפשרות ל4GB זכרון פנימי. עיקר השימוש של המחשב הינה חיבוריות לרשת, עיבוד תמלילים, עריכת מצגות הקרנת סרטונים וכד'. אין לי דרישות לעיבוד גראפי מתקדם, למרות שאפשרויות חיבור לכרטיסים חיצוניים תהיה נחמדה. אני מעוניין בחיבוריות גבוהה ככל האפשר: Fire-Wire, Wi-Fi, יציאות USB 2.0 ו-Bluetooth רבות ככל שניתן וכד'. על אף ש-99% מהזמן המחשב יהיה נייח ומחובר לציוד היקפי, אני מעוניין במחשב קל ככל האפשר עם חיי סוללה ארוכים, כדי שאוכל לשאת אותו איתי למקומות שונים. אני מעוניין במחשב מחברה מוכרת כמו IBM, DELL או HP - וכמה שיותר שנות אחריות. עוד דבר חשוב - בתחנת העגינה יש לי כונן קשיח נייד גדול מאוד, כך שאני לא זקוק לזכרון רב במחשב. מאחר ו…

• 1 תגובה
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.