עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, לא כתבתי כאן מאז ימי biodome באזור 2002 אבל תמיד כיף לחזור - מקווה שעדיין עוזרים כאן כמו פעם. אני מנסה להרכיב מחשב למשפחה שיוכל לענות על השימושים השונים של הבית. חשוב לציין כי המחשב ממוקם בסלון ולכן חייב להיות שקט שקט שקט. התקציב הוא בסביבות 7000 ש"ח לפני מע"מ (לא צריך לחשב את המע"מ - כולל מע"מ לעוזרים סביבות 8500) התקציב גמיש מאוד אך אנא הסבירו את הסיבות לשינוי והצדקתן. המחשב משמש בעיקר לעבודה משרדית על תוכנות כגון winedt latex וmathlab. בנוסף הוא ממוקם בסלון ומחובר לApple Cinema HD Display 30 אינץ' על רזולוציה של 2560x1600 ולכן כשמריצים סרטים בHD הוא חייב להיות מסוגל לעמוד בכך. הסביבת עבודה עצמה חמה עקב קיומו של UPS און-ליין גדול שמחזיק את כל החשמל אזור (מחש…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, עבודות (סטודנט), אינטרנט, עריכת תמונות כבדות (צלם חובב). - אולי בעתיד עבודה עם תכנות כבדות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף באזור ה15", אין לי בעיה ליותר או פחות (עד 14") אם זה מוזיל את המחיר. - לא יודע לגביי מסך מט או מבריק, כרגע יש לי מחשב של לנובו G550 גודל 15.6" מסתדר איתו יופי. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא מהותי לי. * דרישו…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by erezb84,

שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא למחשב גיימינג, מה כדאי לשנות וכו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - לא בטוח כי הוא לא בשבילי, אבל עבור משחקים עם גרפיקה יחסית גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צור…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by amitrozen,

להלן המפרטים: HP Compaq 2230s Notebook PC NX598EA: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/321957-321957-64295-3955547-3955547-3764975-3956709.html?jumpid=reg_R1002_ILHE Compaq 610 Notebook PC NX554EA: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/321957-321957-64295-3955548-3955548-3958407-3958466.html המחשב למטרת עבודה עם תוכנות כגון Dreamweaver, photoshop, skype וכו'. אני לא משתמש במחשב למשחקים מלבד התוכנות שציינתי וגלישה באינטרנט, המחשב משמש כמחשב עבודה. אשמח לקבל חוות דעת על הדגמים כולל יתרונות וחסרונות, נושא הניידות, כוח העבודה ועוד. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם התועלת הנוספת נמוכה ביחס למחיר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? Assassin's Creed Black Flag, Far Cry 4, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. בידיעות של סוף שבוע היתה הצעה של ZED מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-אינטל מקורי-G41TY-Trinity valley-1600MHZ-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel® Core2 QUAD Q8200/1333Mhz/45Nm-ליבה מרובעת לביצועים מעולם אחר זיכרון-kingston/samsung-4096MB PC6400-HYPER-800MHZ-למהירות מסחררת כרטיס מסך-FX 9500GT-1024MB/DVI/HDMI-לגרפיקה עוצרת נשימה(כולל יציאת MEDIA CENTER) דיסק קשיח-samsung/HITACHI-500GB(0.5TB) SATA IIנפח איחסון אין סופי.. כונן -DVDRW X22 S.ATA-המהיר בעולם בטכנולוגית S.ATA כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S יציאות נוספות-FULL HD VIDEO+DVI+HDMI+אנטי …

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by sdfyuio,

התקנתי ווינדוז 7 אולטימייד על הטאבלאט ומופיע לי במאפייני המערכת של הווינדוז שאין קלט או עט מגע זמינים עבור צג זה, אך מצד שני בלנובו UPDATE הוא מזהה אותו כן כטאבלט ואף הוריד לי תכנה בשבילו, אך בפועל המגע לא עובד לי כרגע, ואולי אני צריך לשחק בהגדרות התכנה, ואשמח לעצה- מצורפת תמונת תכונות הטאבלט של לנובו. כמו כן כשאני פותח את ארגז הכלים של לנובו, מופיעה הודעת שגיאה ואני מוכרח לסגור את התכנה- מצורפת תמונה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by multicore,

http://things.gnod.com/laptops/

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. אני צריך ביקורת על המפרט e6600 Evga 680i evga 8800gtx cm stacker 832 G.SKILL 4GB(2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory - Retail כן אני צריך 4GB ושזיהיה ב 2GB KIT Thermaltake Toughpower 850W W0131RU – NVIDIA QUAD-SLI APPROVED, FOUR +12V RAIL READY - Retail כנראה אקח משהו אחר אשמח להמלצות אבל שיהיה 850W + חשבתי על ה SS harddisk אני אקנה בארץ אני מבצע OC Subtotal: $2,170.95

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by tomererez,

השימושים הם: יש לי חדר עם מערכת סטריאו 5 ערוצים (יעני 5 רמקולים) וטלוויזיה 52 אינטץ' FULL HD של סמסונג. איכותית ממש. ואני רוצה לשחק על המחשב משחק גיימינג כבדים באיכות גבוהה ובלי תקיעות. המפרט מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 - TRAY ₪977 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55A-UD3R ₪826 זיכרון: [..] G.SKILL "NT" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪471 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1479 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] THERMALTAKE ELEMENT S (BLACK) VK60001N2Z w/o PSU ₪531 סט מקלדת ועכבר: [..] MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 : BV3-00014 - זמין במלאי ₪172 ספק כוח: [..] CORSAI…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום! היום הגעתי למסקנה שהגיע הזמן להיפטר מהגרוטאה שלי שיש כאלה שקוראים לה מחשב ויש כאלה ששואלים אותי למה יש לי משקולת נייר כל כך גדולה על השולחן... הבעיה היא שפעם אחרונה שקניתי מחשב הם הגיעו עם פלופי שבאמת היה גמיש יש לי מסך סביר, הארד דרייב של מקסטור שמתאים לצרכים שלי ושאר אביזרים כגון כרטיס רשת, כרטיס יואסבי, כרטיס פיירוויר מקלדת שאני אוהב ועכבר שאני סוגד לו. אוקיי אז קראתי את המדריך והחלטתי על טווח מחירים: הייתי רוצה לסיים באזור ה3000-3500. אני מחפש: לוח אם מעבד כרטיס גרפי זיכרון על מה תמליצו? אני מתכוון לשחק "חצי-חיים 2" אז כנראה שמומלץ ATI, נכון? תודה על העזרה, כי ממש אין לי מושג מישהו שהציע לי ערכה של כאלה רכיבים ניסה להגיד לי שוידאו אונבורד זה אותו…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by עומרי פ,

היי חברה, אני רוצה לקנות מחשב חדש שהשימוש העיקרי שלו יהיה גיימינג. המחשב שלי עתיק ולאחרונה כשניסיתי משחקים שדורשים קצת יותר מהמחשב כמו Natural Selection 2 או Warframe לדוגמא אז הבנתי שאני חייב להחליף מחשב. שאלתי בפייסבוק ומישהו הציע לי מפרט אבל אמר לי גם לפרסם כאן כדי לקבל עוד עצות. הנה מה שהוא הציע לי: http://www.tms.co.il/preview/spec/ghr3b9ev התקציב שלי יכול להגיע עד כ-6000 ש"ח אבל אני באמת מעדיף לא להוציא את הכל אם אני יכול. יש לי כבר מסך, מקלדת וכל שאר הדברים. כרגע יש לי הארד דיסק של 500 ג'יגה שבקושי מספיק לי אז אני מניח שכדאי לקחת משהו באותו סדר גודל. יש המלצות? תודה רבה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by nafroman,

אז כמו שהבטחתי , להלן ביקורת קצרה אך מקיפה שבצעתי ל ASUS U36SD בצעתי כמה בנצ'מרקים - אני אביא את התוצאות כמו שהם בלי לנתח אותם - היות ובאמת אין לי מושג בנושא הניתוח. חלקתי את הביקורת לפי תחומים ובכל תחום אני אביא ניתוח קצר . עד כאן חלק המבוא ועתה לביקורת . ASUS U36SD-RX057V תמונות : מה בארגז ? מחשב,סוללת 8 תאים,תיק עם לוגו של ASUS,עכבר ASUS קטן,הוראות הפעלה ,מטען ,מטלית למסך ודיסק (אין כונן אבל יש דיסק.. ) משטח פנימי מסך כניסות גב המחשב קצת מסביב : -המחשב מגיע עמוס בתוכנות ושטויות שASUS טרחו לשים בפנים מבעוד מועד..קצת מציק אבל אחרי 15 דקות הסרתי כל מה שהיה מיותר. - בדגם הזה יש גם קורא טביעות אצבע ,אמצעי נחמד לאבטחה בנוסף לסיסמא . - מצלמת ר…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Y.k,

שלום רציתי לדעת מה אתם אומרים על המפרט הנ"ל .. אם יש משהו לשנות אני אשמח לדעת .. בעיקרון התקציב הוא 5000 אפשר חריגות קטנות אבל לא משהו רציני.. תודה מראש (מצורף קובץ של המפרט למקרה שלא שמתם לב חחח) [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכולם, היה לי נסיון טוב מהמפרטים שמפרסמים פה באתר, הפעם אני צריך מחשב לגיימינג ורציתי לדעת האם המפרטים המפורסמים עדכניים כי הבנתי שזה קריטי בחומרה של גיימינג. בנוסף, לא ראיתי המלצה במפרט למסך. האם לדעתכם אפשר לרכוש מחשב לגיימינג של פורטנייט, מיינקראפט , ראפט וגם עריכה חובבנית של וידאו ב 4500 שח כולל מסך? אפשר לחגוג ב 500 שח.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Detox,

חבר עזר לי להסתכל ולבחור פריטים למחשב חדש. אני רוצה מחשב גיימינג אשר בעיקר מתמקד על הרצה חלקה של משחקים כבדים גרפית. התקציב הוא על כ5 אלף ש"ח, והייתי שמח לדעת אם יש לכם שינויים או תוספות שאתם חושבים שצריך לעשות במפרט, בשביל לשפר את האיכות/מחיר שלו. (השתמשנו באתר של TMS כי משם הוא קנה את המחשב שלו) + האם אין באמת צוואר בקבוק? מארז - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W http://www.tms.co.il/product/12472 ₪825 - RAM corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 http://www.tms.co.il/product/12186 ₪381 מעבד - Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray http://www.tms.co.il/product/12799 ₪890 קירור למעבד - Arctic Cooling Freezer i11 http://www.tms.co.il/product/13144 ₪1…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by kastus,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ואפשר לחרוג אם צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? פחות חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. חנות …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום, אשמח לקבל המלצה על מחשב נייד בתקציב שצוין למעלה. מאפיינים/דרישות: מטרה - משמש לעבודת office ואינטרנט וגם לצפייה בסרטים (רוב הזמן דרך חיבור לטלויזיה) מסך - חייב להיות מט! גודל - 14, לא מסך מגע! רזולוציה - אין דרישה מיוחדת מערכת הפעלה - עדיפות ל windows 7 ורק אם אין ברירה 8 מעבד - I5 לפחות RAM - 4G אמצעי קלט - touchpad, מקלדת "רכה" משקל - 1.5 - זו דרישה חשובה זמן סוללה - 5 שעות +/- יציאות- 2-3 יציאות USB ו-HDMI כונן קשיח - 500 GB כונן אופטי - לא הכרחי אחריות - 3 שנים בארץ כולל מערכת הפעלה ואופיס חברות מועדפות - asus, dell, lenovo, toshibe כיום משתמשת ב-3500 dell vostro, מחפשת נייד לפחות טוב כמוהו, אמין ועמיד. תודה מראש לממליצים!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by WaRez.,

1. מה התקציב המקסימאלי? [glow=red,2,300] 2000 ש"ח[/glow] . 2. מה שימושי המחשב: [glow=red,2,300]Facebook, YouTube, Office, סרטים וסדרות באיכות HD.[/glow] -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). [glow=red,2,300]המחשב יחובר לשני מסכים, 19'' של סמסונג וLCD 32''.[/glow] 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? [glow=red,2,300]אין צורך בכלל בציוד היקפי. [/glow] 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? [glow=red,2,300]שלא יהיה טרקטור, 5 נניח. -.-[/glow] 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ronigrr,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ש"ח. אפשר לחרוג מעט אך מעדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב? בעיקר גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסקים קשיחים,כונן דיסקים, בנוסף יש לי ספק של seasonic 500w דגם ss-500et כך שאני לא יודע אם זה מספיק .כרטיס מסך hd7850 2g שבינתיים נשאר,גם מארז אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 המחשב יהיה בחדר ויהיה דלוק כל הזמן 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אני רוכש את החלקים בצורה פרטית אך מחיר המפרט יכולה להיות עפ''י האתר ksp,…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Hoobastank,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 2800ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכת וידאו , משחקים כמו FIFA CSGO א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פוטושופ, סוני וגאס -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא. …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. טוב אז ככה אני צריך מפרט למחשב חזק מאוד למשחקים .... אין הגבלת תקציב אבל זה הדרישות מהמחשב מעבד 64 ביט AMD + לוח מתאים שיהיה כמה שיותר חזק ומהיר גיגה זיכרון כרטיס מסך (צריך להיות של ATI) הכי חזק הארדיסק 250 SATA אפשר גם 2 יותר קטנים בRAID אם זה יהיה עדיף... צורב ונגן דיוידי מסך 19 אינטש איכותי כמה שיותר רמקולים טובים 5.1 מקווה שלא שכחתי כלום אם כן תשאלו... המחשב מיועד בשביל חבר שלי שכרגע גר באנגליה....לא חסר כסף והוא רוצה מפרט למחשב ממש חזק וביקש את עזרתי... אז היחלטתי להתיעץ איתכם אז קדימה לעבודה תודה מראש לכול העוזרים וזה גם דיי דחוף הוא מתכוון לקנות אותו בימים הקרובים...

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. היו לי פה כבר דיונים במשך כמה חודשים. אבל בסופו של דבר אנשים שיכנעו אותי לחלוטין!! (ותודה לallammo ולאחרים) במקום ללכת ולקנות מחשב, עם דברים כמו מעבד QX9650 או QX9750 שלבד רק עולים בין 5 ל7 אלף. אני קונה מחשב שכולו (בלי ציוד היקפי) עולה מחיר כזה. ובשאר הכסף שאחסוך אוכל גם להחליף מחשב (או לשדרג בצורה מאוד רצינית) כל שנה. התכנון הראשוני היה להוציא על המחשב קרוב ל20 אלף ללא ציוד היקפי, ועם ציוד היקפי זה היה מגיע ל30. זה המחשב שהרכבתי לאחר כל העצות של אנשים פה, תגידו לי דעתכם והאם יש משהו שלדעתכם הוא בזבוז או אפשר לשפר. שימו לב שאני מתכנן OC כבד ולהשתמש בתור התחלה בכרטיס קול שעל הלוח אם (לכן חשוב לי כן כרטיס טוב על הלוח אם) וכרגע נשאר עם המסך 19 LCD שלי, כלומר לא עו…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by NuXeR,

היי, אני מעוניין לשדרג את החומרה שברשותי, אשמח לקבל הצעותיכם במסגרת הפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 300 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב מיועד למשחקים, משחק על מסך 28 אינץ רזולוציה 1920 על 1200. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=הש…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by ItsMy§tyle,

אני צריך לוח אם זול עד 600 ש"ח שיתמוך במפרט הזה מחנויות KSP או גולדטופ או זיגזאג 2000 http://www.goldtop.co.il/ www.zigzag2000.co.il www.ksp.co.il וגם ספק כוח זול עד 450 ש"ח 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 Thermaltake VB1430SNSI Soprano Silver Genius SW-5.1 1000 Subwoofer+5 Satllite Sub+5 Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache Leadtek Geforce PX7600GT 7600GT 256MB PCIx16 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original- סטיקים 2 Microsoft OEM Multimedia Keyboard

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים