עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היו לי פה כבר דיונים במשך כמה חודשים. אבל בסופו של דבר אנשים שיכנעו אותי לחלוטין!! (ותודה לallammo ולאחרים) במקום ללכת ולקנות מחשב, עם דברים כמו מעבד QX9650 או QX9750 שלבד רק עולים בין 5 ל7 אלף. אני קונה מחשב שכולו (בלי ציוד היקפי) עולה מחיר כזה. ובשאר הכסף שאחסוך אוכל גם להחליף מחשב (או לשדרג בצורה מאוד רצינית) כל שנה. התכנון הראשוני היה להוציא על המחשב קרוב ל20 אלף ללא ציוד היקפי, ועם ציוד היקפי זה היה מגיע ל30. זה המחשב שהרכבתי לאחר כל העצות של אנשים פה, תגידו לי דעתכם והאם יש משהו שלדעתכם הוא בזבוז או אפשר לשפר. שימו לב שאני מתכנן OC כבד ולהשתמש בתור התחלה בכרטיס קול שעל הלוח אם (לכן חשוב לי כן כרטיס טוב על הלוח אם) וכרגע נשאר עם המסך 19 LCD שלי, כלומר לא עו…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום! אולי תוכלו להרכיב לי בבקשה מפרט למחשב מבוסס AMD? אני לא צריך: מסך, צורב, CD ROM, FLOPY, מקלדת עכבר, ורמקולים. מעבד AMD בבקשה מעל 2000 MHZ, אם אפשר אז גם 512 RAM כרטיס מסך חזק ומארז אלומיניום טוב, בבקשה גם ספק כוח חזק בהתאם. לוח אם שיתמוך בAGPx8. קירור טוב למעבד וכרטיס קול טוב. תקציב: מקסימום 5500 שח תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by camera,

שלום לכולם, אחי מעוניין לשחק משחקי מחשב ברמה גבוהה וכמעט קנה PS4 ואז נודע לו שמחשב ברמה גבוהה יוכל להפעיל משחקים ברמת גרפיקה משמעותית טובה יותר מPS. במחשב הוא יוכל להשקיע 4K, טכנאי מחשבים שימכור לנו את המחשב (יש לו אינטרס לומר שהמחשב טוב יותר...) טוען שבסכום כזה יהיה ניתן להפעיל משחקים ברמה הכי גבוהה (Crysis, Thief, BF4 וכו') בגרפיקה מקסימלית בFBS טוב, האם זה נכון?, אני מניח שהוא התכוון למחשב כז בערך: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10196 אם זה נכון אז למה יש מחשבי גיימרים הרבה יותר יקרים אם למשחקים אין צורך בכאלה ביצועים? מה היתרונות לPS4 מול מחשב באופן כללי. תודה רבה!, הוא קצת לחוץ על זה, אשמח לתשובות ממי שמבין.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Googleness,

שאלון: שלום לכולם, נפל לי סכום כסף בלתי מתוכנן וזה די מתאים כי אני צריך מחשב למשרד חדש שפתחתי. כרגע יש לי מחשב די טוב שאני מרוצה ממנו עם חלקים לא רעים בכלל ובנוסף שידרגתי לא מזמן את הציוד ההיקפי שלו + מסך המחשב. לכן נפלה לי המחשבה לשדרג את המחשב האישי שלי במספר רכיבים חדשים עם טכנולוגיות חדשות שיאפשרו לי בעתיד המאוד רחוק לשדרג ומצד שני לקצור מתוכו את החלקים הישנים ולהצמיד אותם לרכיבים פשוטים יותר כדי להרכיב לי מחשב למשרד. זה המפרט שלי היום: OS: Windows 8.1 Pro 64bit CPU: Intel Core i5 2500K Motherboard: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 Internal Memory: G.Skill Sniper 4X4GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 Kit Graphic Card: MSI GTX750Ti Twin Frozr OC 2GB DVD Multi Drive: LG GH24NS BT Dongl…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. לא דרוש ציוד היקפי רק שיהיה הרבה מקום בקשיחים.. רצוי טרה לפחות.. אם נכנס עוד בתקציב אז מצויין לא משנה גם אם זה מבוסס AMD או INTEL העיקר שיהיה הרבה זיכרון ומעבד טוב כיון שהוא יהיה בעיקר לעריכת וידאו חוץ מאופיס ואינטרנט השקט חשוב מאוד.. קריטי - 10/10 תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. קודם כל רציתי לדעת מה ההבדל בין כונן עם מהירות של 7200 לכונן SSD, מה כל אחד מהם נותן למחשב נייד? ואני ישמח אם יסבירו לי כמה SSD נחשב מספיק ולמה הוא הכי יתן תפוקה. אני צריך מחשב שמיועד למשחקים וסרט FHD

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם, זהו הפוסט הראשון שלי באתר וקודם כל אני רוצה לומר שהאתר הזה בכלל והפורום הזה בפרט מצויינים! דבר שני, אני צריך עזרה במפרט מחשב בתקציב של 8300 - 8700 שח אני רוצה לבנות מחשב חדש לחלוטין כלומר שתקציב זה יכלול בתוכו: 1) מעבד 9) מארז 2) לוח אם 10) מסך 3) זיכרון 11) עכבר 4) דיסק קשיח 12) מקלדת 5) כרטיס מסך 13) רמקולים 6) צורב DVD 14) ספק כח 7) כ. רשת (אופציונלי) 15) כ. טלויזיה (אופציונלי) 8) כ. קול 16) אל פסק 17) מדפסת + סורק (אולי משולב?) מספר הערות: א) אני רוצה את המחשב בשביל משחקים, אני לא גיימר קיצוני אלא גיימר בינוני כך שכ. מסך מה MID RANGE יספק אותי בהחלט, מה גם שאני רוצה לעסוק בעריכת תמונות (פוטושופ וכדומה) כמו כן כמובן שאם …

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by eli33,

טוב אז הנה המפרט הכמעט סופי שלי Foxconn TLA475S USB Front True Power 350W NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Albatron K8NF4X nForce 4X Motherboard Samsung 512MB DDR-II DDR 533 Memory Computer Assembly Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-e 128Mb Bulk Video Card האם הוא טוב ומה לגבי הלוח אם אמרו לי שהוא לא משהו מה אתם אומרים עדיף ללכת על משהו אחר אם כן אז על מה? האם הזיכרון טוב? או עדיף משהו אחר? אה ואני צריך שתמליצו לי על כרטיס רשת או שיש כבר אחד משולב בלוח אם ...אין לי מושג?…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Ev,

אני רוצה להרכיב מחשב כשיש בידי את הרכיבים הבאים: 1. מעבד I7-2600K 2. כרטיס גרפי HD4830, 512M 3. ספק 500W FSP ז"א שחסרים לי לוח אם, DDR3, מארז וקירור. הדרישות שלי מהמחשב הן: 1. שקט 2. יאפשר OC 3. קטן במידת האפשר(בעתיד אולי יעבור לסלון) 4. עדיפות ללוח אם של אינטל 5. תקציב גמיש ~3 אלף 6. שימוש: משחקים ותוכנות אנליזה מטמטיות (לא שזה משנה, כבר יש לי את הכרטיס הגרפי והמעבד) חשבתי על לוח אם DP67BG, מארז בסגנון ANTEC P183 (שקט, אך קצת יקר לטעמי), אשמח לצעות!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Sven,

שלום רב, קיים ברשותי מחשב שרובו בן כ- 6 שנים ולמרות שהוא עובד (כמעט) בלי בעיות אני מרגיש בחוסר ביצועים מסוים בעיקר במולטיטאסקינג וזמני טעינה במשחקים. על כן, התחלתי לחשוב שאולי כדאי לי לשדרג אותו קצת אבל לשמור חלק מהחומרה הקיימת כדי להוזיל עלויות. פשפשתי קצת במדור יד שניה אך לא מצאתי יותר מדי דברים מעניינים. התקציב שלי הוא לכל היותר 2000 שקלים, בלי חריגה. מטרות המחשב הם גלישה באינטרנט (טאבים מרובים) האזנה למוזיקה, עבודה עם אופיס ומשחקים מזדמנים - דברים כמו sw:tor, coh, warhammer 40k, ויריות למיניהם. אני משתמש במסך 22" של דל ברזולוציה של 1680*1050. אינני צריך צורב, דיסק קשיח, ספק וציוד היקפי, המפרט הנוכחי שלי נמצא מתחת לתמונת הפרופיל. (לצורך העניין הספק הוא sii 520w של סיסו…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by gal55,

שלום לכולם צריך את עזרת הפורום בבחירת מחשב נייד לבת הזוג שמתחילה לימודי רפואה. יש עדיפות כמובן למעבד מהדור החדש של אינטל הבעיה היא שאנחנו נהיה די מוגבלים לכמה דגמים שהגיעו עכשיו מכיוון שהמחשב ייקנה בשבוע הבא. בנוסף אני מתלבט אם הפונקציה של מסך מגע תהיה לה שימושית או לא אבל אשמח לבחון אופציה כזו(לי זה מאוד עוזר בלפטופ מהעבודה). המחשב ייקנה מאילת.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by tgolin,

HP עורכת recall על סוללות של מספר לא קטן של דגמים (ביניהם חלק מסדרות ה-dv6xxx וה-dv2xxx הפופולאריות). הסוללות מהוות סכנה להתלקחות. אם יש לכם כזה מחשב שווה בהחלט לברר, חוץ מהעובדה שלהתלקח זה בטח לא מצב רצוי תקבלו גם סוללה חדשה שתרענן את המחשב. http://bpr.hpordercenter.com/hbpr/M14.aspx

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אני מבקש חוות דעת למפרט הבא. המחשב יורכב אצלי אז אין הגבלה לחנות אחת. הרכבתי אותו בעצמי אבל כיוון שלרוב אני מרכיב מפרטים לשרתים ולא למחשבים אישיים אני אשמח לשמוע את דעתכם. התקציב מינימלי ביותר. כמה שפחות עדיף. מעבד: Core i3-2120 ב-547 ש"ח אצל KSP. לוח אם: Gigabit GA-H61M-S2V-B3 ב- 319 ש"ח אצל זיגזג. זיכרון: 2GB ב- 80 ש"ח אצל KSP. מארז (כולל מאוורר קדמי שקט): Cooler Master Elite 342 ב- 175 ש"ח אצל KSP. קירור למעבד (הוא מגיע בלי): Scythe Shuriken Rev B - SCSK-1100 ב- 120 ש"ח אצל KSP או RSM. מאוורר אחורי: Artic Cooling F8 80mm ב- 30 ש"ח אצל KSP כונן DVD: Samsung SH-S223 ב- 115 ש"ח בזיגזג. ספק כוח: עדיין לא מצאתי. תקציב מירבי: 200 ש"ח. אני צריך הספק של 350W. יציאה לכרטיס גרפ…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Avraham Yurkevich,

* מטרות המחשב? המחשב נועד לשימוש כפול 1. מחשב נייד ללימודים (בעיקר אופיס) 2. שימוש כמחשב בייתי לכל דבר (בבית אני מחבר אותו לסט אלחוטי ומסך 22 חיצוני) שישמש לגלישה באינטרנט (לפחות 6-7 כרטיסיות במקביל) צפיה בתוכן fhd בעת הגלישה (מסך מפוצל) * גודל המסך? עדיפות ל13.3-14 (המחשב הנוכחי הוא 15.6) * רזולוציית המסך? עדיפות לfhd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קומפקטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך מינימום 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות 2 יציאות USB 3.0 * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 GB עדיפות לכונן SD למערכת הפעלה * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אוקיי, אני צריך מפרט עד 3.5k. מעבד : q6700 קירור למעבד : לא ממש מבין בדגמים השונים, תמליצו לי אחד שמתאים לoc. לוח אם : לא מבין גדול.. בעיקרון צריך שיהיה אמין, שיאפשר oc משמעותי, לא חשוב לי רייד וכדומה. זיכרון : חשבתי על 2 ג'יגה, אם התקציב מאפשר אז 4. הארד דיסק : 500 ג'יגה בעיקרון, תמליצו על חברה ודגם מומלץ.. צורב : הבנתי שה Asus DVD-RW 2014L1T מצויין, מסכימים? מארז + ספק : מאוד התלהבתי מהסגיטה 2, הבנתי שמגיע איתו ספק של 400w - הספק שווה משהו? איך המארז? אני מתכנן לקנות מtms, אז תבססו את המפרט על המחירים שלהם. זהו בעיקרון, נתחיל ונראה עד איזה סכום מגיע המחשב, אם ישאר משהו, אפשר לקחת כרטיס מסך פשוט, בכל מקרה המחשב לא למשחקים רציניים, כך שאפילו כרטיס מובנה יתאים. ת…

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by tando,

שלום לכולם, אתחיל בכך שהמחשב הנייד הזה מיועד ב99% לצורכי לימודים מחוץ לבית. בבית יש לי מחשב נייח, ואני מניח שיהיה לי נוח יותר להשתמש בו כשאחזור מהלימודים. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, עריכה גרפית קלה (פוטושופ וכו'), משחקי רשת קלים, סרטים (בעדיפות נמוכה). * גודל המסך? מעדיף 14. לא יצא לי להתרשם ממסך מט במציאות, להמלצתכם. * רזולוציית המסך? סטנדרטית, לא זקוק לFHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אם קיימת בשוק מקלדת "בולטת", כמה שיותר דומה למקלדת של מחשב נייח - אשמח. * משקל רצוי? כמה שפחות, לא יותר מ2.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, חשוב לי שיספיק ליום לימודים של בערך 10 שעות. להמלצתכם - כל מי שהיה סטודנט…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם, אחרי כ 14 שנה של שימוש במחשב נייד, נראה לי שהגיע הזמן לעבור למחשב נייד. השימוש העיקרי יהיה משרדי - מספר חלונות אינטרנט, יישומי אופיס למיניהם וכדומה. עם זאת, חשובים לי המהירות ואורך חיי הסוללה. מהמחשב של החברה התרגלתי קצת לתכונת הטאצ' שהיא די נוחה אך לא יודע עד כמה הכרחית. חשוב לציין, היום, אחרי התייעצות עם איש המכירות ב IVORY הזמנתי את ה LENOVO YOGA 2 לניסיון בסניף על תקן מוחדש / מוחזר (המהלך עלה 100 ש"ח) והוא אמור להגיע בימים הקרובים כדי שאוכל לנסות אותו ואז להחליט אם לרכוש אותו או לא. המחשב מכיל דיסק קשיח SSD 128GB, מעבד INTEL CORE I5, מסך 13", FULL HD וסוללה 6 תאים. המחיר אחרי הנחה של כ 900 ש"ח (בגלל היותו מוחדש / מוחזר) 3,700 ש"ח. לסיכום, מצד אחד אני רוצה …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום יש לי מחשב עם המפרט להלן cpu - AMD Ryzen 5 1600 זיכרון - 16.0GB Dual-Channel DDR4 @ 1064MHz לוח אם - Gigabyte Technology Co. Ltd. AB350-Gaming 3-CF (AM4) כרטיס מסך - 2047MB NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB (MSI) חשבתי על לשדרג אותו ב 2000 - 1600 ש"ח בערך הייתי שמח לאור הנתונים הטכניים למעלה מה החלק שהכי כדאי להחליף מבחינת ביצועים אני חשבתי על כרטיס מסך 4060 ב 1500-1600 ש"ח שימוש המחשב הוא בעיקר גיימינג - משחקים כמו fallout 76 , guild wars , new world וכו..

19. שלום רב. המפרט שמצוין למטה מבוסס על מפרט שראיתי פה מאחד מחברי הפורום למישהו עם צרכים דומים לשלי. לפי השאלון שלכם, אלו הדרישות שלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא קריטי. מעדיף מערכת חזקה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה באמת קריטי לא נעשה סיפור מעוד 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי סטנדרטי. קצת משחקי רשת. תוכנות אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי ה…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום, רציתי לדעת אם ישנם ניידים זולים (עד 3K) הכוללים חריץ mSATA לחיבור של SSD בנוסף לקשיח הקיים? (משיטוט מצאתי או בעלי קשיח הייבריד, או בעלי מסכים קטנים יותר, או מחשבים יקרים מהסדרות העסקיות) בנוסף , האם חיבור אחד כזה עצמאית מבטל את האחריות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכם, בני בן ה - 13 מעוניין להיכנס לתחום הגימינג אשמח לקבל המלצות למחשב גיימינג (מחשב בלבד ) עבורו ברמת מחיר של 4-5K לילד שרק נכנס לתחום ואין לדעת לאן יתפתח. כמו כן צג איכותי וטוב ברמה של 2000 ש"ח. שימושי המחשב הינם בעיקר למשחקים אבל גם מערכת הפעלה עם תוכנות אופיס לשימוש יומיומי תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. --> אז ככה , אני חוזר עם הבקשה אליכם לקבלת מפרט בשבילי 1 התקציב המקסימלי שלי הוא 5000 ש''ח , לא ניתן לחרוג ממנו אבל ניתן לניצול עד הסוף , ז''א לא לחסוך. 2 המחשב מיועד בעיקר למשחק און-ליין כבד גרפיקה , השימוש יעשה כל יום (המשחק הוא WoW - The Lich King) מסך שיש ברשותי הוא מסך טוב 22" Samsung SyncMaster T220P הרזולוציה במשחק היא 1920x1200 , הרזולוציה המקסימלית של המסך היא גם כן 1920x1200 3 אין צורך בשום ציוד היקפי , רק המארז עם כל הפריטים בתוכו 4 מבחינת השקט של המחשב בשבילי זה לא חשוב , ז''א עפילו בסולם מ10-1 מצידי שזה יהיה 1 העיקר שכל המאווררים ומערכות הקירור יעשו את עבודתם כמו שצריך. 5 מבחינת אוברקלוק - כן מתוכנן אוברקלוק רק איני יודע עדיין באיזו רמה כי אי…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by oren384,

אני זקוק למחשב שכל מטרתו היא להתחבר לשרת מרוחק. השרת חזק מאוד (מכיל 4 GPU מסוג GeForce GTX 1080 Ti וכל החומרה שתומכת בהם מסביב) והוא זה שיבצע את כל החישובים. המחשב שאני רוצה לקנות יתחבר למסך גדול (32'') ויתחבר לשרת מרחוק דרך האינטרנט (לא באותו משרד) דרך VNC וצריך להיות מסוגל להציג את מה שקורה על השרת (כולל, למשל, צפייה בתמונות) אבל מעבר לזה לא ירוץ עליו שום דבר לוקאלית (חוץ מנגיד דפדפן אינטרנט). הרזולוציה של המסך היא 4K, אבל הרזולוציה של ה VNC היא רק 1920X1000, אז לא באמת צריך מחשב שיודע לשדר למסך ב 4K. כביכול נראה לי שכל מחשב אמור לעמוד במשימה הזו, אבל אין לי ניסיון בזה אז אני רוצה חוות דעת של מישהו שמבין, במיוחד מהבחינה של התצוגה…

24. Started by bony123,

שלום אני קונה מחשב מטורף למשחקים כבדים והייתי ב ksp והם אמרו לי שזה המפרט הכי טוב שאני יכול להוציא ב מחיר הזה האם כדי לקנות אותו והוא יחזיק לי להרבה זמן כלומר בעוד 2 3 שנים בסניפים. מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core i7 940, s1366, 8MB 1 2880 2880 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS כמות מחיר סה"כ Rampage II Extreme s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E 1 2080 2080 זכרונות‏ DDR III 1333Mhz כמות מחיר סה"כ 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel 1 1080 1080 כרטיסי מסך‏ ASUS כמות מחיר סה"כ GTX 295 1792MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI HDMI PCI-E 2.0 1 2850 2850 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II 1 570 570 מאווררים וגופי…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום, הנה הבקשות שלי: האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל כמה שצריך! במידת הצורך - כמה שצריך אבל רק אם זה ממש הכרחי אני מדבר פה על מחשב בינוני -. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקי מחשב בעיקר כמו:Conter Strike:Source, COD:BO לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד - בינוניות. האם יש צורך בציוד היקפי ?כן! אני רוצה שבתקציב יכללו המוצרים הבאים: עכבר(של רייזור), מקלדת(לא חשוב כל כך אם היא מקצועית או לא). אוזניות של סטיל- סירייס,פאד של סטיל-סירייס(QCK HEAVY). ומסך LCD בגודל בינוני(אין לי מושג באינצ'ים). עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?5 לא מעוניין לעשות אוברקלוק. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים