ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
זקוק להמלצה של מיפרט לעריכת וידאו( גם אנלוגית )על בסיס אינטל, בעלי ניסיון מעשי - האם pinnacle או כרטיס וידיאו אחר? ללא מסך ,כרטיס קול בסיסי,מערכת קירור טובה ושקטה ! תקציב 4000 שח -+ בנוסף המלצה לצורב מתאים האם יש יתרון משמעותי למפרט ה-AMD שהצעתם בסוף יוני בכ-4700? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב חדש למטרות גיימינג. כלומר אני רוצה להריץ משחקים כבדים על מסך 19 אינטש עם פול פילטרים והגדרות. התקציב הוא 4אלף גג. ללא כל חריגה. התשלום הוא למזומן מטרות המחשב הן בעיקר למשחקים כבדים כגון קרייסיס COD 4 R6V AC GRID WIC וכל משחק חדש... כמו כן הורדות וצפייה בסרטים. ציוד היקפי לא נחוץ. מה אני לא צריך זה צורב DVD קורא דיסקטים ואני אסתדר עם כרטיס קול מובנה. העדפה יש לי לכרטיס מסך SAPHIRE RADEON 4850 PRO TOXIC או ל4870 (סטוק רגיל) אם יהיה מצב לדחוס אותו בתקציב... אין לי בעייה עם מעבדי AMD כל עוד לא זקוק אוברקלוק למעבד בשביל שלא יהיה צוואר קבוק אבל עדיין ידוע לי שאינטל מובילים עם המעבדים בתקציב של 500-900 למעבד... אני זקוק לקירור טוב ושקט עד כמה שאפשר והעיצוב…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעבר הייתי פעיל בפורום אך בפעמים האחרונות כל פעם שאני נכנס זה בעיקר לקבלת עזרה במפרט. אשמח גם הפעם לקבל מעט הכוונה. אני מודע לכך ש10K הוא סכום גבוהה ואף בזבזני במיוחד שאין צורך בציוד הקפי, אך אציין שאאבד סכום נכבד מהכסף אם לא אנצל את כולו. אשמח אם אוכל לקבל מפרט בסכום הזה גם אם הוא מעט בזבזני. אם חובה לחרוג אז מקסימום 50 שח. המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים אך ישומש גם להפעלת תכני HD ועבודות משרדיות שונות. אין כרגע כוונה לעשות OC. אני מעוניין שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן ללא שידרוגים שונים אך אשמח אם יבנה בצורה כזאת שתאפשר עידכון בעתיד. כאמור אין צורך בשום ציוד הקפי, המסך איתו יעבוד המחשב הוא Dell 2407 A04 ברזולוצית 1920X1200. אין צורך לכלול מערכת הפעלה (אך …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני אנסה לפרט לפי חוקי הפורום על מנת לתת כמה שיותר מידע. אני סטודנט ומחפש מחשב נייד שישמש אותי בלימודיי. עד עכשיו השתמשתי בHP PAVILION ישן שקיבלתי עם מעבד AMD חלש (שדרגתי לו את הזכרון + סוללה) אך הוא שבק חיים. הגיע הזמן לחדש בסביבות 3000-3500 שח מטרות עיקריות של המחשב - אינטרנט (מספר חלונות ודפדפנים בו זמנית) יישומי אופיס (גליונות אלקטרונים באקסל) ישומים סטטיסטיים SPSS מטרות משניות (שעליהן אני אוותר אם זה לא נכנס לתקציב) צפיה בסרטים בשעות הפנאי + תוכנות שיתוף קבצים כמו יוטורנט ואי מיול (בד"כ אני משתמש בנייח בשביל זה) אבל זה לא העיקר כפי שכבר כתבתי. גודל המסך - עד עכשיו היה לי 15.6" והסתדרתי איתו מצויין, עבדתי גם עם מקבוק 14" שהרגיש לי בסדר. ז"א בין 14 ל15.6. משקל רצוי - …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מבקש חוות דעת למפרט הבא. המחשב יורכב אצלי אז אין הגבלה לחנות אחת. הרכבתי אותו בעצמי אבל כיוון שלרוב אני מרכיב מפרטים לשרתים ולא למחשבים אישיים אני אשמח לשמוע את דעתכם. התקציב מינימלי ביותר. כמה שפחות עדיף. מעבד: Core i3-2120 ב-547 ש"ח אצל KSP. לוח אם: Gigabit GA-H61M-S2V-B3 ב- 319 ש"ח אצל זיגזג. זיכרון: 2GB ב- 80 ש"ח אצל KSP. מארז (כולל מאוורר קדמי שקט): Cooler Master Elite 342 ב- 175 ש"ח אצל KSP. קירור למעבד (הוא מגיע בלי): Scythe Shuriken Rev B - SCSK-1100 ב- 120 ש"ח אצל KSP או RSM. מאוורר אחורי: Artic Cooling F8 80mm ב- 30 ש"ח אצל KSP כונן DVD: Samsung SH-S223 ב- 115 ש"ח בזיגזג. ספק כוח: עדיין לא מצאתי. תקציב מירבי: 200 ש"ח. אני צריך הספק של 350W. יציאה לכרטיס גרפ…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב למטרות עבודה משרדית. (אינטרנט, מסנג'ר, אופיס לפרטיו, וכולי.) המפרט מגיע מאתר גטאיט במחיר של 1690 ש"ח, כולל המסך. כמו כן ישמש למשחקים כבדים כמו סוליטייר ושולה המוקשים. (לא מעבר..) כמו כן, האם ניתן לחבר ללוח אם המצורף כרטיס מסך ATI X800XL שנקנה לפני כחמש או שש שנים?[br]פורסם בתאריך: 18.02.2011 בשעה 19:03:32 BTB
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני די סגור על המסך הזה http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=44518&af=10 + אני מטלבת בין זה http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=AMD2400PRO&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=63&aff=Zap לזה http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=259 אחי שלי אני יודע לבנות מפרט ואני יודע שבמפרטים שהבתי יש ספק,מארז.......גנרים. אבל המחשב לאחותי שחוץ מאינטרנט ואיי סיי היא לא תעשה כלום עם המחשב יש עוד אפשרויות יותר טובות?
-
- 30 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע מה דעתכם על המפרט הבא. התקציב הוא עד 6000 ש"ח. אני לא מתכנן OC או לשפר את המחשב בחלקים אחרים. המחשב ישמש בעיקר למשחקים וראיית סרטים (אני רוצה שהמשחקים הכי כבדים יעבדו לי על המחשב עם ההגדרות הכי גבוהות ובלי תקיעות....) תודה רבה. מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤927 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤552 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤354 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤422 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon …
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12800 זכרונות: DDR3 1600Mhz 3x2GB Kingston HyperX Triple Channel CL9-9-9-27 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9210 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9424 כרטיסי מסך: Sapphire HD 6770 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12741 צורבי DVD: LG DVD±RW GH22NP x22 Beige IDE (Oem) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=642…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט למחשב חדש בעיקר לשימוש למשחק סימולאטור טיסה (FSXׂ) עד 3.5K ללא ציוד הקפי וללא מסך תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? עד K3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות עד 3.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה? משחקים ,בעיקר סימולאטור טיס (FSX א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב FSX . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אל תיבהלו מהמחיר אבל השקעתי לא קצתבאיסוף הכסף וההורים החליטו להירתם ולעזור קצת...אבל בעיקרון ה20 מתחלק למחשב לגיימינג+מארזים ומודינג, ומסך של 18אינטץ' (לא 17 ולא 19!!!) מעדיף של Viewsonic מהדגמים החדשים...אז כבר הלך רוב הכסף 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?20K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)מחשב לגיימינג OC ולמודינג אני מזכיר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.מסך מעולה של 18" 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צור…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט הנוכחי שלי הוא i7 2600k לוח gigabyte p67a-ud4-b3 16gb זכרון 980ti כרטיס מסך מסך asus pg27a כוננים samsung evo 850 500gb wd gold 10tb wd gold 12tb wd red 3tb ספק seasonic 860w platinum המחשב התחיל לגמגמם לאחרונה ולקרוס והאמת שהתחיל להימאס לי לעשות כל חצי שנה פורמט ולהתקין הכל מחדש אז החלטתי שבמקום פורמט הגיע הזמן להתחדש. חשבתי על המפרט הבא מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 10700K / 1200 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1730 קירור למעבדים: Noctua NH-D15S CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 343 לוחות אם: Gigabyte Z490 AORUS PRO AX…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לפני קניית מחשב נייד ודי מבלבל אותי העיניין של המעבדים , האם זה עד כדי כך משנה איזה מעבד אני לוקח , הכוונה לג'וק שעליו T5600 , T7200 , T2400....(במעבד dou 2). ראיתי באתר hp העלמי שניתן להרכיב שם מחשב נייד לפי דרישה , מישהו אולי מכיר חנות כזאת בארץ שניתן להרכיב נייד לפי דרישה ושזאת תיהיה גם חנות אמינה ולא יקרה. ועוד דבר איך הניידים של msi?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקשיבו אני דיי חדש בעעניין הזה ואני לומד וזה עכשיו אני ממש רוצה ללמוד לנתח את המפרט (אני יודע שאני נשמע כמו ליימר) בכל מקרה אני יודע לפרק את המחשב וזה אבל יש לי עם זה קצת בעייה אני ממש מבקש עם מישהו כאן גבר ובטוח יש אז אולי מישהו נגד ייביא נגיד 2 מפרטים (טוב ולא טוב) והוא יינתח כל דבר במפרט איתי יעני כאן בפורום וייגיד מה זה אומר וכמה זה הממוצע ממש תודה לכל העוזרים זה דיי חשוב
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, היום הייתי אצל טכנאי מחשבים על מנת לתקן את המחשב אסוס שלי, והוא אמר לי שהפלסטיקה שמחזיקה את הציר נשברה(2 השושבינות משהו כזה) ויהיה קשה לו למצוא את החלק הזה והפנה אותי לשלוח את זה לחברה, המחשב נייד שלי באחריות וכבר שלחתי אותו פעם לתיקון בשביל תקלה פשוטה יחסית כמו מקש שלא עובד כמו שצריך ולקח להם יותר מחודשיים להחזיר לי את המחשב נייד(חודשים בשבילי היום בלי מחשב זה מצב לא אפשרי) לכן אני מאוד לא רוצה לשלוח את המחשב נייד לתיקון שלא נדבר שהפעם זה שבר שבחיים לא יקחו על זה אחריות ויבקשו ממני מחיר, אם המחיר בדיקה הוא 200 שקל אני לא רוצה לחשוב איזה מחיר מנופח יקחו ממני על תיקון של זה. חשבתי להזמין את החלק מהאינטנרט, ודבר ראשון אני מקווה שמישהו הבין לאיזה חלק אני מתכוןן שצריך …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקציב הוא 3200 בערך, מה דעתכם על המפרט הבא? הלכתי על AMD, פעם ראשונה בחיי. קצת מפחיד, אבל ביחס ביצועים-מחיר הוא בהרבה מעל אינטל.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני מתעניין עכשיו ב ssd. אמרו לי שיש מספר גבהים (*גובה פיזי) ושכדאי לשאול, שלא יהיה פדיחות שזה לא נכנס פיזית במחשב -מה הגובה המקסימלי שאפשר לשים בלפטופ זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, זהו הפוסט הראשון שלי באתר וקודם כל אני רוצה לומר שהאתר הזה בכלל והפורום הזה בפרט מצויינים! דבר שני, אני צריך עזרה במפרט מחשב בתקציב של 8300 - 8700 שח אני רוצה לבנות מחשב חדש לחלוטין כלומר שתקציב זה יכלול בתוכו: 1) מעבד 9) מארז 2) לוח אם 10) מסך 3) זיכרון 11) עכבר 4) דיסק קשיח 12) מקלדת 5) כרטיס מסך 13) רמקולים 6) צורב DVD 14) ספק כח 7) כ. רשת (אופציונלי) 15) כ. טלויזיה (אופציונלי) 8) כ. קול 16) אל פסק 17) מדפסת + סורק (אולי משולב?) מספר הערות: א) אני רוצה את המחשב בשביל משחקים, אני לא גיימר קיצוני אלא גיימר בינוני כך שכ. מסך מה MID RANGE יספק אותי בהחלט, מה גם שאני רוצה לעסוק בעריכת תמונות (פוטושופ וכדומה) כמו כן כמובן שאם …
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז הנה המפרט הכמעט סופי שלי Foxconn TLA475S USB Front True Power 350W NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Albatron K8NF4X nForce 4X Motherboard Samsung 512MB DDR-II DDR 533 Memory Computer Assembly Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-e 128Mb Bulk Video Card האם הוא טוב ומה לגבי הלוח אם אמרו לי שהוא לא משהו מה אתם אומרים עדיף ללכת על משהו אחר אם כן אז על מה? האם הזיכרון טוב? או עדיף משהו אחר? אה ואני צריך שתמליצו לי על כרטיס רשת או שיש כבר אחד משולב בלוח אם ...אין לי מושג?…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני חדש פה.. לפני קניית מחשב. שיקוליי העיקריים הם: מחשב חזק ומהיר יחסית, אם כי אני לא גיימר, אבל מריץ אפליקציות כבדות מן הממוצע. לגבי מהירות וחוזק - אני סגור על הרמה שהחלטתי. בנוסף ולא פחות חשובים - היציבות והאמינות. כלומר, אני מעדיף למשל לוותר קצת על נפח זכרון דיסק קשיח, אבל לא להתפשר על איכות מארז או ספק כח. בטח לא להתפשר על תוצרת מחברה אמינה וידועה. הצעות שקיבלתי: ראשונה (מ TMS): [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
כבר יותר משנתיים אני חולם שיהיה לי מחשב שמשחקים בינוניים ומעלה יעבדו עליו כמו שצריך והנה זה בא, קיבלתי תקציב של עד 13,000 שח נטו לקנות את הקופסא שתריץ את המחשקים הכי כבדים בקלות ושיספיק לי לכמה שנים. השקעתי הרבה מחשבה לפני שבחרתי כל חלק. יתכן שטעיתי בכמה דברים אז אנא תקנו אותי אם טעיתי. כל המחירים לקוחים מ-PcHardware. Intel PIV 2.8C 800MHz -1949 Gigabyte GA-8KNXP Intel 875P -1375 nVIDIA GeForce FX 5900 Ultra -~3000 Corsair 256Mb Pc3200 Cas2 X2 -1010 Western Digital Raptor 36.7 10,000Rpm -928 Teac Floopy Drive -52 Asus DVD-ROM 16x48 -270 Sony E430P 19" FLAT -2623 Logitech MX700 Cordless -426 Antec Lanboy Aluminium Case -759 =12,392 שח אני עדיין לא סגור על הרמקולים, על ה…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט ואופיס וצפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא חייב אך עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, Expr…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני משתמש מק בשלוש שנים האחרונות (Macbook7,1, הלבן). אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיריץ לינוקס כלשהו (מתלבט בין Debian, Ubuntu או Mint). בגלל שאני רגיל לאיכות של המק, אני רוצה שהרכישה הזו לא תהיה הפתעה לא נעימה (לדוגמה, הבנתי שסביר שהאינטגרציה של הTouchpad לא תהיה חלקה כמו שהתרגלתי), ולכן אני מתייעץ: מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בינוניים ומטה, מה שייתמך), צפיה בסרטים, תכנות (מתכנן להתחיל ללמוד בשנה הבאה) והרצת VM או שניים מדי פעם. מסך: 14 אינצ', מאט. מעבד: i5 Haswell (4200U) כרטיס מסך: דיסקרטי של nVIDIA יהיה נחמד (במחיר הזה אין הרבה אופציות חוץ מה740m), בהנחה שמערכת ההפעלה תצליח להתממשק איתו. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי שכפתורי הלחצן יהי…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי חבר'ה אני מתכנן בשבוע הבא לרכוש מחשב גיימינג חדש מאחר שהמחשב שלי כבר בקושי סוחב סופרמריו . חפרתי וחקרתי המון עד שהגעתי למפרט הסופי הזה . אמרו לי לחכות לi5 אבל אין לי מושג מתי הוא אמור להגיע לארץ . בעיקרון אני סגור על הכרטיס מסך על הזכרונות על הקירור ועל המסך המצויין של DELL . אני מתלבט לגבי הלוח אם כי אני הולך לעשות OC רציני אני מתכנן להגיע עם המעבד ל 4.0GHZ . אני גם מאוד מתלבט בין ה4890HD TOXIC לבין ה BFG nVIDIA GeForce GTX 275 896MB DDR3 PCIe ההבדל בין שני הכרטיסי מסך הוא 20 שקלים . אני לא מבין מה מיוחד בטוקסיס אומרים שהוא כמעט משתווה לGTX285 אבל מה שיש בוא זה כולה קרור יותר טוב וOC מהמפעל אז אני יכול לקנות HD4890 רגיל ולהגיע איתו לOC בהרבה יותר חזק מזה של המפעל …
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט די בינוני, אפילו נמוך, הדרישות נמוכות 1. מעבד סביר 2. לוח פשוט, אך, אני מעוניין ב8 חיבורי SATA, עקב ריבוי הHDD והכוננים האופטיים. 3. ספק חזק שיחזיק את הכוננים הנ"ל (אני לא הולך להתפרע עם כ. מסך זוללי הספק), מצד שני יהיה קירור מים ומאווררים 4. זכרון - 1 GB יעשה את העבודה 5.כ. מסך, אין שום בעיה עם OB, במקרה הגרוע , אחד זול מסדרה 8 . לגבי הHDD, אני פשוט אעשה "מכרז" בין כמה חנויות על כמות של HDD, אני מאמין שאני אשקיע כ300 ש"ח על כל HDD . מבחינתי אין שום בעיה עם רכיבים בעלי פוטנציאל לOC, ויש לי עדיפות לכאלו.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-