עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה מסך בערך ב1200 ~ 1400 שקל .. ואני רוצה את Q6600 ו 2 גיגה זיכרון ו Gforce 8800 אני לא יודע כמה זה יעלה לי ב22 ליולי לכן אני שואל אותכם כמה זה יעלה ב22 ליולי ?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום, במסגרת חיפושים אחרי מחשב נייד הנועד לשמש לצורכי לימודים תכנות וגיימינג קל, נתקלתי ב Lenovo z500 שלדעתי עונה על הצרכים שלי ומשתלם יותר בהיבט היחס חומרה-מחיר ליתר הדגמים/חברות בטווח מחיר זה. (אגב, אם יש לכם המלצה אחרת אשמח לשמוע אותה). ההתלבטות שלי היא בין שני הדגמים הנ"ל: http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=9893 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=10746 או בקיצור, גרסאת הtouch או הגרסה הרגילה. ההבדל במחיר פחות מ-300 ש"ח, הוא מבחינתי יותר זניח. ההבדל המשמעותי מבחינתי הוא הבדלי המשקל. 2.2 ק"ג למחשב ללא מסך המגע, 2.8 ק"ג למחשב עם מסך המגע- הבדל משמעותי שכן אני מתכנן לקחת את המחשב לחדרי ההרצאות ולמעבדות לצרכי תכנות (סטודנט להנדסת תוכנה) על בסיס יום יומי וכמובן שי…

3. דרישות: מחשב משרדי קטן. תקציב עד 2500 שקלים. חשבתי על NUC מה אתם אומרים? מפרט: NUC I5 4250U-1785 זיכרון DDR3L G.Skill 4gb-220 HD- WD Scorpio 7200RPM 750GB. הNUC מגיע עם 3 שנים אחריות, הזיכרות אחריות לכל החיים וההרדיסק 5 שנים. המחירים מKSP. סה"כ 2365 האם יש חנות נוספת שמוכרת NUC לצורך השוואת מחירים? מה אתם אומרים? למישהו יש נסיון עם הNUC? האם יש אלטרנטיבה אחרת? מה ההבדל בביצועים בין I5 4250U ל I5 4460 למשל?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. מה אתם אומרים על המחשב מול המחיר אני שוקל לקחת אותו מחר לגבי החנות זה לא נראה לי משנה כי האחריות מול דל ולא מול החנות http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=N5010I3370M&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he הצרכים שלי הם אינטרנט, סרטים, מוזיקה, ומעט משחקים קלים מה אתם אומרים ??

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, עבודות (סטודנט), אינטרנט, עריכת תמונות כבדות (צלם חובב). - אולי בעתיד עבודה עם תכנות כבדות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף באזור ה15", אין לי בעיה ליותר או פחות (עד 14") אם זה מוזיל את המחיר. - לא יודע לגביי מסך מט או מבריק, כרגע יש לי מחשב של לנובו G550 גודל 15.6" מסתדר איתו יופי. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא מהותי לי. * דרישו…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by dekken,

ובכן, אני מחפש מפרט למחשב גיימינג כבד. שיוכל להריץ לי משחקים כמו BulletStorm, Crysis 2 בכייף ובקלות, וכמובן משחקים שיצאו בעתיד הרחוק. יש לי העדפה לכרטיסי מסך של ATI, עקב חוויות גרועות עם Nvidia, אבל מה שתשימו יעבוד. אני לא מבין גדול ב OC, אבל אם זה יהיה פשוט מספיק, או מישהו מהחנות יוכל לעשות את זה בשבילי, יהיה מעולה. יש לי כבר מסך Dell U2311H. 1080p כמו כן אני לא צריך כונן קשיח, יש לי 1TB של סמסונג. למרות שאפשר להוסיף כונן SSD להריץ עליו את המערכת הפעלה, אם נשאר תקציב עודף. חשוב מאוד: שיהיה ספק מודולרי, נמאס לי מהכבלים. ושיהיה מארז גדול ומאוורר. חנות באזור ראשון לציון/תל-אביב. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by idDFdd,

אז ככה, אני מתכנן לקנות ציוד מאוד מאוד חזק שיסחוב לי בעיקר סימולטורי טיסה כמו FSX עם הרבה תוספים שלוקחים הרבה מאוד משאבים.... שיסחוב את הסימולטור בלי למצמץ בכלל, והסימולטור הזה דורש מערכת מאוד מאוד חזקה שהכל ירוץ חלק. חשבתי על מפרט בסגנון כזה, לשים לב שאני קונה בנוסף שלושה מסכים והסימולטור יעבוד על רזולוציה מאוד גבוהה.... - מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1399 קירור למעבד: Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support כמות: 1 - מחיר: ₪121 לוח אם: Biostar TP67XE P67 Chipset - B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪616 מארז: Lancool Midi Tower PC-K62R1 Drag…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Venice ASUS A8N-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 Asus Extreme N6600GT PCIe 128MB x2 Maxtor 160GB SATA 150 NCQ 8MB 7200 RPM Hard Drive Oem NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk LG DVD 16x48 Black OEM Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 C3 Antec TruePower 480 Watt ANTEC SX 1040B II Black Performance Series II SOHO File Server Logitech® Media Keyboard Logitech® MX518 Gaming-Grade Optical Mouse Altec lansing ATP 3 2.1 מה אתם חושבים על המפרט מה לדעתכם אני צריכה לשנות אשמח אם גם תפרטו את הנימוקים לשינויים

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. האם המפרט הזה:http://img66.imageshack.us/img66/6384/untitled3yb1.jpg טוב? התקציב הוא 6K ואם תוכלו להכין משהו יותר טוב אשמח. זכרונות אני חייב 2GB, מעבד דיואל קור של אינטל, נראה לי שהכי כדאי הD805. משחקים אני לא משחק הרבה, אבל אני רוצה כרטיס מסך שמשחקים פשוטים יוכלו לעבוד בו טוב ומשחקים ממש כבדים על בינוני, אני לא גיימר. אני גם לא עורך סרטים, או מתעסק בגרפיקה. חובה צורב DVD, אף פעם לא עשיתי OC אבל יתכן ואעשה OC כי המעבד הנ"ל מעולה לOC, אז גם צריך קירור. בנוסף, לא צריך ציוד הקפי כמו מקלדת, מסך, עכבר וכו'. האם אני צריך להוסיף כרטיס קול, כי בדקתי באתר של DFI ובלוח אם יש כרטיס קול מובנה אם אני לא טועה. אז אם אין/ הכרטיס ול המובנה לא שווה הרבה אשמח לקבל המלצה על כרטיס קול (לא מש…

• 34 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל וטיפה יותר אבל רק אם זה תוספת חשובה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, עבודה משרדית, תכנות, סרטים, שימוש בתוכנות וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות ו-IDE'S באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אבא שלי מוכן להשקיע 2000 שקל על מנת להוריד את רמת הבלגן והצעקות בבית (שמתרכזות בעיקר סביב המחשב) המטרה היא לקנות מחשב פשוט (אך אמין) שישמש לאינטרנט , word , ושאר דברים שלא צורכים משאבים רבים... אבל קודם כל לפני שתביאו לי מפרט אני רוצה לשאול גם האם עדיף אולי לקנות מחשב יד שנייה ? שיהיה יותר חזק אבל בפחות עלות ...

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט, להלן הצרכים: * תקציב ~3500 ש"ח * קנייה בישראל * מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך 6 שעות עבודה לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? לא חובה אבל כדאי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by tmpusr,

חבר טוב זקוק למחשב נייד עם מסך 15' לשימוש משרדי ותוכנות סטטיסטיקה באופן מזדמן. תקציב עד 3K אבל גמיש. הוא כבר קנה HP ProBook 4530S מבוסס I5 ב-2950 ש"ח בלי שהספיק להתייעץ איתי. לא מכיר את הדגם - מה דעתכם עליו? יש חלופות משמעותית עדיפות (אפילו עם תוספת מה בתקציב)? זקוק לעצה זריזה כי הוא כבר שילם מקדמה ואם צריך לשנות זה ממש עכשיו... תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by yoni_r,

מעבד: p- 4 3.0 Gh'z lga 775 לוח אם: asus P5GD1 lga 775 intel 915p זכרון: 2x256 400 mhz כרטיס מסך:nvidia Geforce 6600 128mb pci-e כונן קשיח: w.d 120 gb 8 mb cach s-ata

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Hoobastank,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 2800ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכת וידאו , משחקים כמו FIFA CSGO א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פוטושופ, סוני וגאס -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא. …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. טוב אז ככה אני צריך מפרט למחשב חזק מאוד למשחקים .... אין הגבלת תקציב אבל זה הדרישות מהמחשב מעבד 64 ביט AMD + לוח מתאים שיהיה כמה שיותר חזק ומהיר גיגה זיכרון כרטיס מסך (צריך להיות של ATI) הכי חזק הארדיסק 250 SATA אפשר גם 2 יותר קטנים בRAID אם זה יהיה עדיף... צורב ונגן דיוידי מסך 19 אינטש איכותי כמה שיותר רמקולים טובים 5.1 מקווה שלא שכחתי כלום אם כן תשאלו... המחשב מיועד בשביל חבר שלי שכרגע גר באנגליה....לא חסר כסף והוא רוצה מפרט למחשב ממש חזק וביקש את עזרתי... אז היחלטתי להתיעץ איתכם אז קדימה לעבודה תודה מראש לכול העוזרים וזה גם דיי דחוף הוא מתכוון לקנות אותו בימים הקרובים...

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום אנשים , אז ככה: מטרות המחשב שלא יתאמץ בכלל להפעיל ולהשתמש ב2 התוכנות . photopshop וIllustrator , ושימושים כללים skype \ office , אין שימוש במשחקים גודל המסך 13\15\17 מט משקל רצוי לא כל כך משנה - המחשב ישב לרוב בבית האם נדרש זמן סוללה ארוך? לרוב בבית אבל עדיין זה מחשב נייד... האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ( זה כבר סטדנרט לא? ) Bluetooth? לא קריטי האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף לפחות לשנה . האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשרי האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן APPLE אבל לא …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום חברים, יש לי היום מחשב נייד של אסוס עם מסך ברמה די נמוכה. אני מחפש מחשב נייד חדש כשרוב מה שמעניין אותי זה מסך באיכות הגבוהה ביותר שאפשר למצוא. אני עובד שעות רבות מול המחשב, בעיקר הרבה קריאה וכתיבה ולכן חשוב לי מאוד מסך איכותי שיאפשר עבודה של שעות רבות מולו. מצ"ב שאלון כנדרש: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K, אפשרי לחרוג לשם קבלת תמונה איכותית ומסך איכותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? קריאה מרובה, כתיבה מרובה, אינטרנט, סרטונים מצגות וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכי…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום רב. שאלת תם בנוגע להבאת מחשב נייד מחו"ל. אם אני קונה מחשב נייד בחו"ל ומביא אותו לארץ, האם אני יצטרך לעברת את המקלדת? או שלא אצטרך לעשות כלום בכדי שאוכל לכתוב בעברית? איך זה עובד? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by AWings,

מחפש מחשב גיימינג בין טווחי עלויות של 5500 עד 5800 שקל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיפות שלא, אבל אם זה משמעותי אז עד 200 שקל גג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד וקל כאחד. league/valorant/bf/random steam games וכו וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין כזה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by dexie,

היי חברים, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט מחשב עדכני, זריז, מהיר, שקט ולטווח עבודה ארוך. אצטרך את עזרתכם לגביי הפריטים הבאים: מעבד אינטל, לוח אם, מאורר למעבד, זכרונות, ספק כוח, ומארז. יש ברשותי כבר הארד דיסק SSD+SATA III, כרטיס מסך, מסך, מקלדת עכבר. טיילתי קצת באתר של KSP, זה מה שיצא לי: מעבד אינטל : Intel Core i7 4820K 3.7Ghz 10MB L3 Cache s2011 - Box מאוורר למעבד : Antec Kuhler H2O 1250 Liquid Cooling System לוחות אם למעבדי אינטל : Gigabyte X79-UD3 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 2133Mhz, 4xPCI-E זכרונות : Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 2133MHz ספקי כוח : Antec High Current Gamer 620W Modular Active PFC 13.5cm P…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום חברים, אני ממש מתלבט ומבקש לקבל המלצה מקצועית לרכישת אחד מהניידים האלה: 7348-55008G2HITW8 Dell Inspiron 13 7348 IN-RD33-8532 5480-52004G54GWTY Dell Vostro 5480 VM-RD33-8941 מה שחשוב לי מעבר לביצועים זה איכות הבנייה ונוחות העבודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by idann,

תקציב 6.5K~. מטרות גיימינג, תכנות וחישובים הנדסיים. מפרט: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151v2 CM8068403358316 - Intel - i7-8700 Coffee Lake Six cores CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 4.6 GHz - Intel UHD Graphics 630 - Socket LGA1151v2 - 14nm - 12MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1432/1403 ₪ פתרונות קרור - מאווררים למעבדים DCACO-FP701-CSA01 - Arctic - Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 - 775/1150/1151/1155/1156/1366/AM3/AM2 /AM2/939 - 115W - 127mm (H) - Ultra quiet - 92mm - PWM fan... שנה אחריות כמות: - 1 - 102/100 ₪ לוחות אם - In…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by almogco,

1. מה התקציב המקסימאלי?5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-GTA\BF4\CRYSIS וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מעוניין לקנות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום לכולם, זהו הפוסט הראשון שלי באתר וקודם כל אני רוצה לומר שהאתר הזה בכלל והפורום הזה בפרט מצויינים! דבר שני, אני צריך עזרה במפרט מחשב בתקציב של 8300 - 8700 שח אני רוצה לבנות מחשב חדש לחלוטין כלומר שתקציב זה יכלול בתוכו: 1) מעבד 9) מארז 2) לוח אם 10) מסך 3) זיכרון 11) עכבר 4) דיסק קשיח 12) מקלדת 5) כרטיס מסך 13) רמקולים 6) צורב DVD 14) ספק כח 7) כ. רשת (אופציונלי) 15) כ. טלויזיה (אופציונלי) 8) כ. קול 16) אל פסק 17) מדפסת + סורק (אולי משולב?) מספר הערות: א) אני רוצה את המחשב בשביל משחקים, אני לא גיימר קיצוני אלא גיימר בינוני כך שכ. מסך מה MID RANGE יספק אותי בהחלט, מה גם שאני רוצה לעסוק בעריכת תמונות (פוטושופ וכדומה) כמו כן כמובן שאם …

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים