עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אבא שלי מוכן להשקיע 2000 שקל על מנת להוריד את רמת הבלגן והצעקות בבית (שמתרכזות בעיקר סביב המחשב) המטרה היא לקנות מחשב פשוט (אך אמין) שישמש לאינטרנט , word , ושאר דברים שלא צורכים משאבים רבים... אבל קודם כל לפני שתביאו לי מפרט אני רוצה לשאול גם האם עדיף אולי לקנות מחשב יד שנייה ? שיהיה יותר חזק אבל בפחות עלות ...

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Barel123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by tomarie,

שלום, אני זקוק למפרט מחשב שיעודו משחקים כבדים, תוכנות לעריכת וידאו, סרטים ומוסיקה. דגש על כרטיס מסך וזכרון, בתודה טום. הרכבתי משהו ורציתי לדעת מה דעתכם: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤873 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤469 כרטיס מסך: XFX PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5 : HD-487A-YDFC - RETAIL ¤1192 דיסק קשיח: SEAGATE SV35 500GB 16MB 7200 RPM PATA - ST3500630AV ¤419 צורב DVD: LG DVDRW GH-22LS30 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤163 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL 5-5-5-18 - PLATINUM EDITION : OCZ2P10664GK ¤415 מארז: THERMALTAKE ARMOR PLUS MX ( BLACK+WINDOW) VH8000BWS w/o PSU ¤579 ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ¤5…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. הצורך הוא לעיצוב גרפי סטטי, ללא אנימציות. תוכנות אדובי: פוטושופ, אילוסטרייטור ואינדיזיין, תודה!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. יו אנשים עוד מעט יום הולדת קרב ובא .. אבא שלי הקציב לי כ 3000 ש"ח עכשיו אני חושב לעשות ככה להעביר לאחים שלי את המחשב שלי (מפרט בצד ) ולהשאיר אצלי את ה 40 GB יש לי 8 פנוי בשבילם .. CD ROM יש לי להביא להם (גם CD ROM וגם צורב) של TEAC מסך הם מקבלים Mag 15" כרטיס מסך אני קונה (עדיין לא יודע אבל אני רוצה משהו חזק ) אני מעביר להם את ה 200 MX המסריח שלי (במילא הם משתמשים רק בשביל אינטרנט ומוזיקה...) פלופי :יש לי שתיים ספאר בבית ... מקלדת ועכבר: יש לי יותר מידי בבית אז חשבתי על המפרט שלי ככה : מעבד : AMD Duron 1300 לוח אם : Gigabyte GA-DX7+ זיכרון :Micron DDR 256 MB 333 מארז : Tsunami Virgo יתאים ל AMD ? והאם הוא בא עם ספק ? כרטיס מסך : אני יודע שזה קצת מוגזם אבל חשבתי על GF…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום רב, אני מחפש מחשב עוצמתי שישרת אותי לפחות לחמש שנים הבאות ללא צורך בשדרוג, התקציב המקסימלי הוא 4,000 עם עכבר ומקלדת, ללא אפשרות לחריגה. (התקציב המקסימלי המקורי היה 3,500 אז אם אפשר גם בפחות מ4 אני רק אשמח) שימוש המחשב יהיה בעיקר לגלישה/הורדות הכנת עבודות ועיצוב בפוטושופ ולבסוף גם גיימינג האמת שאני סטודנט ואין לי כל אחד זמן לשחק.. אבל מידי פעם כשיצא משחק מעניין אני אשמח שאוכל להריץ אותו ללא בעיה. משחקים : בעקרון אני מחפש מחשב שיריץ לי את GTA 5 חלק ללא תקיעות על הגדרות גרפיקה הכי גבוהות או בינוניות + כל פעם שיוצא GTA אני משדרג את המחשב, ולכן זה חשוב לי מאוד שיהיה עוצמתי מספיק על מנת שיוכל להריץ אותו. עוד משחקים לדוגמה הם קרייסיס, היטמן אבסולושן ופאר קריי 3. ר…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by yanki5599,

ברצוני לקנות מחשב בעיקר לצפייה וגלישה + מסך מומלץ

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. תקציב: 3600 ש"ח. מטרה: משחקים נטו אבל כמובן שיהיה VISTA READY על כל מה שמשתמע מכך. OC: בשום פנים ואופן לא. אין חובה לנצל את התקציב במלואו, אבל אני לא צריך לקצץ לטובת רכיבים אחרים, ככה שאם יש צורך, תתפרעו. תודה רבה. נ.ב. אני מתקין את גרסת ה-Ultimate 64 אם זה משנה משהו...

9. אני מבקש חוות דעת למפרט הבא. המחשב יורכב אצלי אז אין הגבלה לחנות אחת. הרכבתי אותו בעצמי אבל כיוון שלרוב אני מרכיב מפרטים לשרתים ולא למחשבים אישיים אני אשמח לשמוע את דעתכם. התקציב מינימלי ביותר. כמה שפחות עדיף. מעבד: Core i3-2120 ב-547 ש"ח אצל KSP. לוח אם: Gigabit GA-H61M-S2V-B3 ב- 319 ש"ח אצל זיגזג. זיכרון: 2GB ב- 80 ש"ח אצל KSP. מארז (כולל מאוורר קדמי שקט): Cooler Master Elite 342 ב- 175 ש"ח אצל KSP. קירור למעבד (הוא מגיע בלי): Scythe Shuriken Rev B - SCSK-1100 ב- 120 ש"ח אצל KSP או RSM. מאוורר אחורי: Artic Cooling F8 80mm ב- 30 ש"ח אצל KSP כונן DVD: Samsung SH-S223 ב- 115 ש"ח בזיגזג. ספק כוח: עדיין לא מצאתי. תקציב מירבי: 200 ש"ח. אני צריך הספק של 350W. יציאה לכרטיס גרפ…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by rani109,

שלום לכולם בשעה טובה נרכש מחשב נייד DELL 1525. התקנתי XP והכל מצויין. חסרים לי דריברים לכרטיס מסך , קול רשת ומודם . איך אני מוצא דיסק עם דריברים (עם המחשב הגיעו 2 דיסקים בלי דריברים ל XP) תודה וגמר חתימה טובה רני http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1644&CatCode=315

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אז ככה... שיהיה מבוסס אינטל.. ללא כרטיס מסך, מסך והרדיסק.. בקיצור: מעבד לוח אם זכרונות dvd כרטיס קול בתודה..

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by RainbowInBlack,

טוב ככה לבן דוד שלי נשרף כל המחשב היום אז בשעה טבוה ומוצלחת נחליף לו את ה גיפורס 4 440 MX שלו ואת הלוח האלום שם + סלרון שהיה לו יש 3000 ש"ח ל- לוח אם +מעבד + זיכרון + כרטיס מסך + מארז + צורב דיוידי אז יש כמה בקשות מעבד AMD64B בין 512 ל 1024 זיכרון לוח אם אני לא מבין בחדשים איזה שתגידו שנכון וטוב ילך כרטיס מסך רציני - נניח 6600GT מארז יפה עם ספק טוב (הוא כבר אמר לי לא קומפיוקייס הרגיל כי הוא לא אוהב את איך שהוא נראה) צורב דיוידי NEC 3540 אני מקווה שהסכום יהיה בסדר צריך שזה יהיה כולל הרכבה שיהיה בלוגיק ושלא יחרוג....יותר מידי מה 3000 ש"ח אם זה יהיה 3300 אז זה עוד בסדר אבל לא ביותר מידי, ולחרוג רק אם חייבים ואם חושבים שזה הכרחי :wink: תודה לכולם רועי:wink:

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. * נפח דיסק קטן, אם אין 256 GB SSD משתלם אז אפשר גם חצי טרה בHD. * רק 8 GB ראם כרגע עם אפיק לשדרוג עתידי. * מסך '23 ומעלה. תודה..

14. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך מה טוב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). המחשב מיועד לעריכת וידאו כרגע בתוכנת pinnacle ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדו…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Blueblood1,

. מה התקציב המקסימאלי? 4000-4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה ממש שווה את זה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אתן לכם להראות לי אופציות ששוות חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות. עבודה עם VMWARE, משחקים מ2016-2017. הרבה תוכנות פתוחות באותו הזמן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום יש לי נייד עם כרטיס מסך סביר למשחקים, הייתי רוצה להיות מסוגל להריץ משחקים עם דרישה גבוהה יותר ממה שיש לי. השאלה היא, האם יש כרטיס מסך חיצוני (אם בכלל) שיכול להתאים למפרט? המפרט של הנייד: DELL Inspiron N3010 Intel® Core i5 CPU M 460 @ 2.53GHz ATI Mobility Radeon HD 5470 RAM 4GB אין לי שום מושג על לוח האם סלחו לי על הבורות ואם חסר משהו. תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף כמה שפחות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צרוך לחרוג. התקציב מספיק. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש בMATLAB, שימוש בVM, ויז'ואל סטודיו ושימושים כלליים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך+מקלדת+עכבר. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? שקט מאוד חשוב. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (א…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום לכולם, כבר פרסמתי הודעה דומה לפני חודש אך ייעצתם לי לחכות עד שייצאו המעבדים החדשים וגם להגדיל את התקציב שלי מ5K ל6K. אני הולכת ללמוד שנה הבאה אנימציה בבצלאל וצריכה לרכוש מחשב שישמש אותי בארבע השנים הבאות (כמובן עם אפשרויות לשידרוג במהלך הלימודים). קיבלתי מספר דגשים מחבר. הם ממש לא מספיקים בשביל להרכיב מפרט, אך צריך להתחשב בהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. בידיעות של סוף שבוע היתה הצעה של ZED מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-אינטל מקורי-G41TY-Trinity valley-1600MHZ-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel® Core2 QUAD Q8200/1333Mhz/45Nm-ליבה מרובעת לביצועים מעולם אחר זיכרון-kingston/samsung-4096MB PC6400-HYPER-800MHZ-למהירות מסחררת כרטיס מסך-FX 9500GT-1024MB/DVI/HDMI-לגרפיקה עוצרת נשימה(כולל יציאת MEDIA CENTER) דיסק קשיח-samsung/HITACHI-500GB(0.5TB) SATA IIנפח איחסון אין סופי.. כונן -DVDRW X22 S.ATA-המהיר בעולם בטכנולוגית S.ATA כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S יציאות נוספות-FULL HD VIDEO+DVI+HDMI+אנטי …

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by OrionG,

מה קורה אנשים קבלו את המפרט החדש שלי (סף סוף ^^) מעבד: AMD 64 3000+ (939) לוח אם: ASUS A8N-SLI זיכרון: kingston 512x2 DDR400 כ.מסך: GIGABYTE PCIE G-FORCE 6600GT מקלדת+עכבר LOGITECH כונן DVD (+צורב DVD מהמחשב הנוכחי שלי) HD: maxtor s-ata 120GB +מסך 17(הוא נשאר ^^) מארז atx UTUPIA BLACK + ספק 500 הכל יצא בסוף 5250 כולל הרכבה בעע אל תביאו לי יציאות של למה זיכרון יקר כי זה מה שהיה שם ולא רציתי להתחיל לרוץ בין חנויות חוץ מזה לדעתי מחשב סבבה מקווה שיגיע עד סוף השבוע

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by nim901,

מה אתם אומרים? האם יש לו wi-fi (שאפשר להתחבר אלחוטי מנקודות חמות?) ואיזה עוד דברים יש לו והאם הוא שווה 3500? מפרט מלא: דגם: AMILO Pro V2020 Edition AMILO Pro V2020 Edition מערכת הפעלה: Microsoft Windows XP Professional Microsoft Windows XP Professional מעבד: Processor support for enhanced Intel SpeedStepTM technology Intel® Pentium® M 725 Intel® Pentium® M 725 GHz 1.60 1.60 Front Side Bus (MHz) 400 400 Second-level cache integrated (KB) on die 2048 2048 מערכת שבבים: Chipset Northbridge Southbridge Intel 855GME ICH 4-M Intel 855GME ICH 4-M זיכרון: System Memory MB DDR SDRAM PC266 256 2x 256 Max. GB up to 2 GB with future modules up to 2 GB with future modules DIMM slots 2…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. אם אפשר תעבירו לפורום כמה המחשב שלי שווה כי לא שמתי לב שהוא קיים בכלל או שתשאירו פה איך שנוח כתבתי את זה אחרי שקראתי את החוקים ולא ראיתי את הפורום "כמה המחשב שלי שווה" כמו שרשום בכותרת AMD Redeon 6600 Series אני רוצה להתעדכן לכרטיס קול יותר עדיף לי כי שקניתי אותו הייתי עם המלצה של אח והוא המליץ לי על כ"מ עכשיו רציתי לדעת כמה הוא שווה ינסה למכור אותו מאמין שבמחיר מופחת כי באמת חוץ מזה שרואים חלק וברור וזה לא כל כך משנה לי כי במשחקים אני לא נוגע התחלתי להתקמד יותר במוזיקה וברצוני לעבור לכרטיס קול + קניית מסך לפיצול וזהו בקיצור אני מבקש בבקשה הערכה כמה שווה הכרטיס כמו שרשום לעיל תודה רבה לעוזרים !

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה ועריכת מוסיקה בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1050 *1680 DELL 22WA -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סטנדרטיות (כרטיס מסך מובנה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Bodix,

CPU: Core i7 870+Noctua NH-D14 Mobo: Gigabyte P55-USB3 RAM: 8GB Kingston HyperX Blu CL9 1333Mhz GFX:HD6950 2GB @ HD6970 2GB HDD: 500GB Samsung Spinpoint F3 HD502HJ אני רוצה לשדרג את המחשב ולמכור חלקים ישנים, כמה בערך שווה כל שרשמתי למעלה? כל הציוד נלווה נמצא, אין אחריות, נקנה בKSP.

25. Started by eitan91,

שלום רב, לקראת השנה הקרבה באוניברסיטה אצטרך מחשב נייד, אני עומד להיות סטודנט למדעי החברה. לא צריך שום מאיץ גרפי כזה או אחר. השימוש המקסימלי שאעשה בו הוא לראות סרטים באיכות HD. עם זאת, חשוב שיהיה קל משום שאלך איתו על הגב לא מעט. מעדיף שיעלה עד 3000 ש"ח אך גמיש. המלצות? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים