עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by עודדוס,

אהלן חבר'ה, אני מתכוון לקנות בקרוב את ה-Dell Inspiron N3010,עם מעבד i5-460M וכרטיס מסך ATI 5470 1GB גודל המסך הוא" 13.3 . האם למישהו יש ניסיון עם המחשב הזה? במידה וכן אשמח לשמוע חוות דעת. אם למישהו יש רעיון למחשב אחר, יותר טוב, באותה קטגוריה- אשמח לשמוע עליו. תודה עודד

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by kdani,

היום כבר אפשר למצא ניידים עם מעבד XEON, אשמח לשמוע אם משהו בקיא בפרטים אלו מהמעבדים עדיף למחשב נייד (מטרה - גרפיקה, תכנות, אולי גם VM על המחשב) מבחינת ביצועים, צריכת חשמל, עלות/תועלת ? שמתי לב שאין הרבה השוואות ברשת בין שני המעבדים בהקשר הזה (כנראה בגלל שמדובר במשפחה אחרת, אבל לשם שינוי אפשר להכניס את שניהם לאותו מחשב היום)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. היי, יצא לי תהתסכל לא מעט על מחשבים ניידים דרך הגרופון, יש שורה שרשום מוחדש מוגדר כעודף מלאי או משהו כזה.. המחיר נמוך כצעט בחצי השאלה אם זה באמת מחשב חדש כמו שהם טוענים שאפילו לא נעשה בו שימוש ובאמת האם שווה לקנות מחשב כזה? תודה לעוזרים,

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by uziwe,

הי, בשעה טובה הגעתי היום לחנות TMS. על סמך המפרטים שהוצעו לי בפורום, בנו לי 2 מפרטים, אודה מאוד לעזרה באיזה כדאי לבחור (מצורף קובץ). כמו כן מצרף את השאלון (כפי שתראו חרגתי קצת מהתקציב המקורי). בנוסף אני מתלבט בנוגע לכרטיס מסך. יש אפשרות שאחליף את המסך בעתיד הקרוב. האם כדאי לי למתוח עוד ולהשקיע בכרטיס חזק יותר: GTX560TI 6950 או ממש ל"התפרע" : 7850. תודה רבה על עזרתכם. עוזי השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי: 3300 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות ,אם אין ברירה 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כולל חדשים), הורדות, עבודה במספר תוכנות במקביל…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. בקשה למפרט של מחשב אני רוצה מחשב מפלצתי לגיימינג ושירוץ במהירות שיא שמערכת ההפעלה תשב על פלאש דרייב SSD אני חייב מארז שוכב גם אם זה אומר HTPC אני צריך שהמחשב הזה יהיה מפלצת לפחות לחמש שנים אני יודע שזה דורש הרבה יצירתיות ממכם אבל אני מקווה שתצליחו תודה תקציב מקסימאלי : 6500-7000 האם לנצל את כל התקציב או לחסוך : מומלץ לנצל את כל התקציב לאיזה צרכים המחשב : הכול בעיקר משחקים סרטים, מסמכים מוזיקה עריכת תמונות וסרטים במידה והמחשב מיועד לגיימינג :המשחקים הם בעיקר HEROES' DIABLO וכו' אני רוצה שהמחשב ידע להריץ משחקים בקסימום שלהם לפחות לחמש שנים הבאות מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית שאליה יחובר המחשב) : LCD 40" לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב : גבוהות מאוד האם יש רכיב שאין צ…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. תקציב 9000 ש"ח תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים האם לשנות משהו אני מחפש מחשב לביצועים למשחקים לסרטי HD קיצר שיטוס ושיפעיל הכל בלי פשרות במסגרת התקציב הנה המפרט:

• 31 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני רוצה שהמחשב שלי יריץ בצורה טוב (לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות) את BF4. יש לי כרגע - QUAD Q8400 2.66 GTS250 4GB RAM לוח אם דפוק של אינטל את BF3 אני מריץ סבבה. אני לא יודע אם לקנות רק כרטיס מסך RADEON HD7850 2GB בעלות של 1190 ש"ח או את המפרט הבא - I7 38320 3.6 RADEON HD7850 2GB 2X4GB זכרון SSD 120GB Asus P9X79 Deluxe s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 1866Mhz, 4xPCI-E בעלות כוללת של 5000 ש"ח (מארז וכו' אני אשתמש במחשב הקיים)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Yago,

שלום לכולם!!! המחשב הזה: http://www.pcone.co.il/product/view/1200 www.notebookcheck.net/Review-HP-Pavilion-dm3-1010eg-laptop.23337.0.html יש לי אופציה לקנות אותו מחבר טוב במחיר זול. מה דעתכם עליו? האם הוא טוב? לשימושי סטודנט (גלישה+אופיס)... חשוב לי גם חיי סוללה טובים (לפחות 3 שעות עבודה סבירה). אשמח לשמוע מה דעתכם. תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by mike666,

שלום, אני מחפש נייד 13' לטובת סביבת פיתוח VS אחרי הרבה קריאה בחרתי ב V13 בגלל שהוא דק וקל ומוגדר בין NoteBook ל LapTop מבחינת הביצועים ( אולי יותר דומה לNoteBook) נכנסתי לאתר של דל לבצע הזמנה וראיתי שהם הוסיפו עוד דגם חדש חדש - שנראה כמו בדיוק מה שאני מחפש מסך 13 עם מעבד I3 באותו מחיר של ה V13 - שזה 669$ רק שהדגם החדש 3300 כולל מצלמה משופרת מעבד משופר בהרבה וכונן DVD צורב הנה הבעיה. חבר שמגיע מארה"ב בסוף החודש יכול להביא לי את הV13 שזה מחשב שנבדק בהרבה אתרים וקיבל ציונים טובים אבל המעבד שלו יחסית חלש - המשלוח יגיע תוך שבוע מהיום. אם אני מזמין את הדגם החדש שעל פניו נראה הרבה יותר טוב אבל לא "מוכר" המשלוח יגיע בסוף החודש (בדקתי באתר של דל) ואצטרך לעבוד עם חברת שליחוי…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם, ראשית כל, התרשמתי מאוד מהמקצועיות והסבלנות של חברי הפורום ואני מודה לכם מראש על עזרתכם. אני מחפש מחשב DTR עבור בני הנוער שלי. אי אפשר להגדיר אותם כגיימרים אבל הוא ישמש גם עבור משחקים כדוגמת Battlefield Bad Company 2 המחשב יקנה בארץ בתקציב 5500 פלוס מינוס משיטוט בחנויות ובאינטרנט יצאתי מבובל לגמרי בחנות אחת המליצו על HP 2130 בחנות שניה טושיבה L 505-141 ובחנות שלישית דל 1558 אני אישית חשבתי על LENOVO, כי לי אישית יש דגם עתיק של IBM R51 שעובד מצויין כבר 5 שנים, ללא תקלות. אבל בכל החנויות אמרו לי- LENOVO זו לא האייכות של IBM האם זה נכון? היות והמחשב יהיה כמעט כל הזמן רק בבית, המשקל וזמן סוללה לא קריטיים, ומה שהכי חשוב זה ביצועים וכמובן אמינות ואחריות. לגבי מות…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם, זהו הפוסט הראשון שלי באתר וקודם כל אני רוצה לומר שהאתר הזה בכלל והפורום הזה בפרט מצויינים! דבר שני, אני צריך עזרה במפרט מחשב בתקציב של 8300 - 8700 שח אני רוצה לבנות מחשב חדש לחלוטין כלומר שתקציב זה יכלול בתוכו: 1) מעבד 9) מארז 2) לוח אם 10) מסך 3) זיכרון 11) עכבר 4) דיסק קשיח 12) מקלדת 5) כרטיס מסך 13) רמקולים 6) צורב DVD 14) ספק כח 7) כ. רשת (אופציונלי) 15) כ. טלויזיה (אופציונלי) 8) כ. קול 16) אל פסק 17) מדפסת + סורק (אולי משולב?) מספר הערות: א) אני רוצה את המחשב בשביל משחקים, אני לא גיימר קיצוני אלא גיימר בינוני כך שכ. מסך מה MID RANGE יספק אותי בהחלט, מה גם שאני רוצה לעסוק בעריכת תמונות (פוטושופ וכדומה) כמו כן כמובן שאם …

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by yoni_r,

amd 3200 (939 venice coreמעבד msi k8n neo4-f 939 pcxלוח אם 256x2 400 ddrזכרון 160gb s-ata western-dדיסק קשיח msi nx6600 td256e כרטיס מסך nec 3540a x16 dual layer צורב aoc ht750 מסך מה אתם אומרים על המפרט??? ומישו יכול להגיד לי באיזה חנות הכי זול המפרט

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום. החברה שאני עובד בה החליטה לתת לחלק נכבד מהעובדים במתנה את המעבד Intel Core 2 Quad QX9770 Extreme אני רוצה לבנות סביב המעבד הזה מפרט טוב לשימוש בעיקר ביתי . אינטרנט ואופיס. בלי משחקים כבדים ! המחיר למפרט הוא בסביבות ה2000 ש"ח

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. האם ניתן לקלוט שידורי טלויזיה ממחשב נייד? האם יש כרטיס טלויזיה בתקן USB? אילו תחנות הוא קולט? במידה וקיים עד 250ש"ח מה הכי משתלם?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Guy_1710,

אני סטודנט למדעי המחשב ומחפש מחשב נייד חדש * מטרות המחשב? בעיקר לימודים, אז חשוב שיהיה קל ונוח להקליד עליו. סרטים ומשחקים לא כבדים הם מטרה משנית. * גודל המסך? חשוב שיהיה מסך איכותי מאוד, בכל מקרה לא מעל 15.6 ולא מתחת ל13.3 * רזולוציית המסך? 1920x1080 או יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מאוד num pad, ובכללי שהמקלדת תהיה programmer friendly. * משקל רצוי? כמה שיותר קל, אבל לא על חשבון איכות בניה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר במסגרת התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? 3.0 USB לפחות 2 חיבורים. HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD בלבד, לא כונן היברידי. 250 גיגה, אם יהיה 512 אפילו טוב יותר * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתח…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך אבל בלי להתפשר על איכות ב) במידת הצורך\ עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב , עבודה משרדית, תכני HD שימוש ביתי סטנדרטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?כן רצוי ,אבל בלי להתפשר על איכות הרכיבים של המחשב (ציוד היקפי לא חייב להיות ברמה גבוהה למעט הרמקולים שיהיו באיכות טובה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה כן ורצוי גם מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. זקוק להמלצה…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוני- פרו אבולושן פיפא 15, צפיה בסרטים, מוזיקה * גודל המסך?לא קריטי, עדיף 14 ומעלה * רזולוציית המסך? לא מבין מדי, שיראו יפה.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי.. אמנם אמור להיסחב איתו לפעמים אבל בגדול השימוש הוא לבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כל עוד לא תיגמר אחרי שעתיים שלוש זה בסדר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 750 gb * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא מבין בזה.. חי בישראל.. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף אבל לא קריטי (אני סטודנט ולפי מה שראיתי אצלכם א…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. בניתי את המפרט הבא: https://pcpartpicker.com/list/CPtLbj PCPartPicker part list / Price breakdown by merchant CPU: Intel Pentium G4620 3.7GHz Dual-Core Processor ($108.75 @ B&H) Motherboard: Asus PRIME B250M-PLUS Micro ATX LGA1151 Motherboard ($95.00 @ B&H) Memory: Corsair Vengeance LPX 16GB (2 x 8GB) DDR4-3200 Memory ($115.00 @ B&H) Storage: Western Digital Blue 4TB 3.5" 5400RPM Hybrid Internal Hard Drive ($169.99 @ B&H) Case: Antec P50 MicroATX Mini Tower Case ($64.99 @ B&H) Power Supply: EVGA SuperNOVA NEX 650W 80+ Gold Certified Fully-Modular ATX Power Supply ($79.89 @ B&H) Optical Drive: LG WH14NS40 Blu-Ray/DVD/CD Wr…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. מיועד לילד בן 6.5 בעיקר למשחקיו וללימודים חשוב מסך 17" טוב! מה דעתכם על ההצעה של שמיר מחשבים ל amd ב 3590 ש"ח עם שדרוג ל: כרטיס מסך mx 440 עם 128 מגה בתוספת 250 ש"ח מסך lg 17 f700b

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. היי, הייתי צריך עזרה בקשר ללוח אם ומעבד (בפורום המתאים) וקצת חרגתי מהנושא אז אני אתחיל כאן מהתתחלה רק יותר קשור. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, בלי מסך, מקלדת, עכבר וכו' רק את המחשב עצמו, ואני לא יודע איזה רכיבים אני לא צריך הארדדיקס כי כבר יש לי ואני לא צריך כרטיס מסך כי גם אותו יש לי בקשר לכל השאר, כאן אני צריך את העזרה שלכם איזה רכיבים כדאי, אני לא מחפש מחשב על שיחזיק לי לכמה שנים טובות אני צריך מחשב שיחזיק לי שנה-שנה וחצי ושיפעיל משחקים בלי בעיות התקציב לכל זה הוא בסביבות ה2000-2500 שקל אני חוזר, אני לא צריך כרטיס מסך או הארדדיסק! תודה!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם, האם נתקלתם או שמעתם על התופעה של חימום יתר בכלל של המחשב ובפרט של החלק העליון השמאלי של מחשב - היכן שמניחים את יד שמאל ע"מ להקליד? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by LIOR1994,

האם זה מקום לקנות ממנו מחשב נייד יש להם מבצע מחשב DELL S4520 ב-2500 שקל אשמח מאוד לחוות דעת אני גר בקריית אונו אם יש חנות אחרת מומלצת אשמח לשמוע

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by bono_71,

מחפש נייד לשימוש כללי+פוטושופ בתקציב של 4000 ש"ח נתקלתי במחשב הזה..http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=774517 למישהו יש ניסיון איתו? המחשב יהיה מחובר בבית,זמן סוללה לא חשוב,וגם לא משקל... מופיע בKSP ב4000 וקצת,3 שנות אחריות בבית הלקוח..

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אוקיי אז אתמול הזמנתי מפרט מחנות בשם tms למי שמכיר. זה המפרט: [table][tr] [td]מק"ט[/td] [td]שם המוצר[/td] [td]כמות[/td] [td]מחיר[/td][/tr] [tr] [td]AM3955BB[/td] [td]AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box[/td] [td]1[/td] [td]₪559[/td][/tr] [tr] [td]SCMG2100[/td] [td]Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT[/td] [td]1[/td] [td]₪213[/td][/tr] [tr] [td]G990XAUD3[/td] [td]Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990X+SB950 Chipset[/td] [td]1[/td] [td]₪573[/td][/tr] [tr] [td]VM20001W2Z[/td] [td]ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE[/td] [td]1[/td] [td]₪436[/td][/tr] [tr] [td]S12II-620C[/td] [td]Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ …

25. אז ככה, הנני מבקש המלצה בשביל מחשב לחבר. המחשב ישמש לצרכים הכי בסיסיים שיש - גלישה באינטרנט, הורדת ושמיעת מוסיקה, סרטים בפורמטים הכי פשוטים כמו AVI, ללא שום HD או MKV ותוכנות אופיס למיניהם כמו WORD,ACROBAT וכו'. התקציב עד 1500 ש"ח גג, בעיקרון החבר אמר שעד 1200 ש"ח ככה שאם אפשרי להיכנס גם לסכום הזה זה גם בסדר. למרות התקציב הנמוך, אין פירושו שאני מבקש מחשב שהוא פנטיום 2...חשוב שהמחשב יעבוד כמו שצריך, ללא שום תקיעות(בהתבסס על הצרכים של משתמש ציינתי),יהיה בעל מרכיבים איכותיים ולא ירעיש יותר מדי - אני לא מבקש קירור הכי שקט שיש במחיר של 500 ש"ח, אבל גם שלא ירגיש כי יש לו תחנת רכבת בבית. דיסק קשיח כמה שיותר גדול בלי לצאת ממסגרת התקציב שציינתי. *אין צורך במקלדת,מסך,רמקולים,רק המא…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים