עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by robertok,

שלום לכולם, אשמח לעצת המומחים למפרט הבא(בכוונתי לבצע OC "צנוע" ל 400MHz ב FSB): מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: ASUS P5K-E WIFI-AP Intel® P35 chipset LGA 775 כרטיס מסך : GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - GV-NX86T256D - HEATSINK - RETAIL זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT צורב DVD : LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA דיסק קשיח : SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ מארז : ANTEC SONATA 3 MINI TOWER CASE + 500W EARTHWATTS PSU קרור נוסף למארז : ANTEC 120mm TRICOOL בעיקר חשוב שהמפרט יהיה "מאוזן", כיוון שלא נראה לי שאשדרג מי מהמרכיבים בשנתיים שלו…

• 12 תגובות
    • 832 צפיות
  2. שלום לכולם, קניתי בפסח האחרון מחשב לנובו מדגם C200 3000 עם מעבד 1.66 DC2 ושני כרטיסי 512 RAM 80 HARD DISK G עלה לי 4.4 K כמה שאלות: א. קניתי במחיר סביר? ( אני יודע שזה טפשי לשאול אבל... ) ב. מישהו מכיר בעיות מיוחדות איתו? ( אצלי הוא מתחמם נורא והסוללה נגמרת מהר, בנוסף לכל זה הוא ממש איטי ) אשמח להתייחסויות

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by danield51,

קניתי מערכת 5.1 ואין לי אפשרות להנות ממנה כי הלוח אם שלי לא תומך ב5.1 ,כל הPCI שלי מלאים ולכן אני צריך כרטיס זיכרון חיצוני שיאפשר לי להנות מהמערכת,למישהו יש המלצה שלא תשבור לי תוכנית חיסכון? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. שלום , הייתי מעוניין לקבל הצעת מחיר למפרט מחשב עד סכום של 3500 ( אם צריך לחרוג אז נחרוג , עדיפות שלא..). אני לא מבין גדול במחשב כלל , אבל מה שחשוב לי אלו הדברים הבאים: 1.מארז מאיכות טובה- ושקט. 2מעוניין במחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו , על מנת שעוד שלוש שנים אני לא יצטרך לקנות חדש אלא פשוט לשנות/להוסיף חלקים.(לדוגמא עדיפות של 4 סלוטים לזיכרון) 3.שתהיה יציאה דיגיטלית לא אנלוגית למסךלא לחוץ על כרטיס מסך יכול להיות OB. 4.יציאה של ESATA + USB3 , שעוד יומיים וחצי ,שנצטרך יציאה כזו אז היא תהיה לי זמינה.במארז כבר. 5.רמקולים 2.1 (נראה לי החברה של ALTEC). תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. מה יש בעגלת הקניות? הסר כמות. מוצרים סה"כ AMD Athlon XP 2500 Mobile 1.8GHz 45W 266MHz Barton CPU OEM 590 ש"ח ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD 390 ש"ח OCZ 256MB DDR PC3200 400mhz Premier Series 355 ש"ח Compucase Midi Tower CI-6A19 Black - מאוורר נוסף למארז : ללא מאוורר נוסף 336 ש"ח Thermalright SLK-900A for AMD 207 ש"ח Vantec Tornado 92MM Case Fan 98 ש"ח סה"כ 1,976 ש"ח טוב זה המפרט הסופי אני מתכוון לעשות oc כבד, ואני צריך קירור דחוף דחוף, אז תגידו לי אם זה בסדר תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. בלי מסך וצורב וכל ציו הקיפי מחפש מחשב שיחזק מעמד טובבב ועוד דבר מאיפה אתם מממליצים לי לקנות אותו

• 12 תגובות
    • 932 צפיות
  7. אהלן, 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? בערך 4000 שקל, לא במזומן שטרות (אבל גם לא תשלומים - תשלום אחד בכרטיס אשראי) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, הורדות (שרת קבצים), סטרימינג של וידאו למחשבים אחרים, תכנות והרצת Database-ים של אורקל (כלומר מינימום 4 ג'יגה זכרון). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא - המחשב הישן יעבור דירה וכנראה ש…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Naama800,

שלום לכולם,אשמח מאד מאד לעזרה. אני עומדת לקבל מחשב נייד. השימושים העיקריים יהיו אופיס ותוכנות סטטיסטיות כמו SPSS וSAS. הדרישה היא למחשב חזק, כמה שיותר אמין ועמיד וכמה שיותר קל. אין חשיבות לתקציב עד 7000 שח. אני מתלבטת בין לנובו יוגה 3 עם המפרט הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid...; היתרון שלו הוא משקל מאד מאד קל (1.2) זה מהותי עבורי ומסך מגע (שזה נראה די נוח...). לבין X250 עם המפרט הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid... כאן התרשמתי שהמעבד יותר טוב ובכלל מקריאה בפורום עולה שמדובר בסדרה מאד מאד מוצלחת ואמינה. מצד שני, המחשב מעט יותר כבד, המסך מעט יותר קטן ואין מסך מגע. אני מעדיפה איכות ואמינות על פני שלושת אלו, אבל האם בין המחשבים…

• 12 תגובות
    • 5.6k צפיות
  9. שלום, הייתי מעוניין לשדרג את המחשב שלי בחומרה הבאה : לוח אם, זיכרון ומעבד. אין צורך ב מארז כ.מסך וכל ציוד הקפי אחר. למטרות גימינג ועריכת וידאו אין צורך ב OC. משחקים עיקריים (לא כבדים מאוד) ורצוי על הגדרות וידאו מקסימאליות (גבוהות) ------------------------------- אם אפשר תזבירו לי אם לבחור ב אינטל או AMD ב ASUS או ב GIGABYTE. תקציב: עד 1600ש"ח.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by amisha,

אתחיל בזה שמממממששששששששש נמאס לי , למה אין חברה שתהנדס לך את המחשב שאתה רוצה ?!!? למה ? הדרישות הן אלו , אבל לא מצאתי משהו שמתאים מסך : 13.3 , מט ! חיבורים : HDMI ,USB,VGA . אלחוט - WIFI BT (כמה שיותר תקנים יותר טוב ) דיסק - לא עקרוני . זמן סוללה - מעל 5 שעות . משקל - עד 2 ק"ג . המועמד הקודם היה ה UL30VT-2G , אבל אני דיי סולד ממנו בעקבות המסך המבריק שלו , ומסע ההפחות שיש נגד המסכים המבריקים . ראיתי את הדל 3300 , אבל אין לו HDMI מה עושים ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום חברים חבר שלי מעוניין לקנות מחשב עד 3100-3200 גג זה התקציב :-\ רק מקלדת ועכבר הוא לא צריך יש לו מסך שלא אכפת לו להשאר איתו הוא אומר לי שהוא מעדיף להשאר איתו ולקנות רק תמחשב נראה לי שזה קצת חרא לשחק COD במסך 15 אינץ קוביה לפני 12 שנים נראה לי מבאססס הכל (הוא פשוט לא מכיר משהו אחר אז לא כל כך מעניין אותו ) אבל לדעתי זה באסה השאלה כמה זה יתן לו בפועל הבדלים ואם זה שווה בכלל כי נראה לי המשחקים יראו חרררבה מה אתם אומרים??? המון תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. CPU : Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1372.35 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT AI7 Intel 865PE Motherboard (µGuru,HT, FSB800,SATA RAID,Dual DDR,5.1 Sound,AGP8,LAN,1394,USB 2) [ ¤ 673.92 ] 1 Memory : OCZ 1024MB (2x512) DDR-RAM 4000 Performance Series Dual Channel Kit [ ¤ 1473.49 ] 1 CPU Cooling : Thermalright SP-94 CPU Cooler for PIV [ ¤ 299.94 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 649.93 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Video Card [ ¤ 1569.96 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM LG 16…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by msacco,

טוב אז אני חושב לשדרג את המחשב בתקציב של סביבות 2000-2400 כי הוא טיפה ישן: עכשיו אני לא ממש בטוח מה שווה לי, לשדרג את המפרט הנוכחי?(שדרוג מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, זכרונות, ועקב זה גם ספק כי כנראה צריך יותר וואט ושלי ישן) או כבר להשקיע עוד 500 שקל ולקנות מחשב חדש לגמרי? בעיקרון מבחינת שדרוג חשבתי על המפרט הזה במקרה ואני משדרג ולא קונה חדש: [table][tr][td] [/td][td][/td][td][/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] סה"כ יוצא 2250. וגם כמה שאלות : 1.יש צורך להחליף ספק? 2.יש צורך לקנות מאווררים חדשים? תודה לעוזרים. [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Pac Pac Chick,

זה מפרט למשחקים ולפעמים אני עושה לו קצת אוברקלוקינג (Pentium 4 2.6 (not Prescott ASUS P4P800 Deluxe (?GeForce 4 4400 Ti (Is this just old, or REALLY outdated (Xerox PC3200 512 MB X2 (meaning there are 2 of them (Iomega external DVD burner (this was a family investment, everybody uses it... Can't remember the speeds 16X DVD drive 52X24X52X CD burner (Sony 19'' LCD monitor (my pride and joy... Got it at Passover (Logitech Z680 5.1 speaker system (all the money I had leftover from the monitor, this busted. But it was worth it (Floppy drive (duh (Weird case that I can't seem to find anywhere on the web (including where I bought it... It's got a prodably generic 350W PSU and 2…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Rebellion,

אהלן, אני צריך מפרט למחשב סטנדרטי ביתי. המחשב לשימוש ביתי, אינטרנט, מוזיקה, משחקים גרפיקה מינימלית (לילדים קטנים, אז אין צורך להיסחף בכרטיס מסך) וכד'. שיחזיק להרבה זמן.. שלא עוד שנה אני אצטרך ללכת לקנות חדש. התקציב: מינימום 1700 מקסימום 2000.. נא לא לחרוג.. יש לי רק כמה דברים להעיר לגבי המפרטים.. 1. שכחתי לציין!! אני חובב מעבדי אינטל ומעדיף אותם על מעבד של AMD! סליחה! 2. 500GB הארד דיסק מיותר בהחלט! 200GB יהיו דיי והותר. 3. שהכרטיס המסך לא יהיה מובנה! 4. שהמחשב יוכל להריץ את WINDOWS 7. אשמח לקבל מפרטים מחודשים! תודה! תודה רבה ויום טוב!!

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום הרכבתי את המפרט הזה ורציתי שתגידו לי מה דעתכם עליו מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך אבל לא אכפת לי להגיע למקסימום ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים שהילד יהנה ממשחקים כמו שצריך א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקי FPS בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי שאפשר בתקציב …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני רוצה לקנות מחשב נוסף שיהיה מיועד רק ל-ICQ,MSN וזהו זה. שום משחקים, שום דבר אחר. לא רוצה לבזבז על מחשב שמיועד למטרה כזאת 4000 ש"ח. יכול רק 2000, ושזה יכלול מסך. יש סיכוי למפרט בתקציב הזה? זיכרון 256MB, ON VGA CARD, מעבד מהדור הישן וכו'.

• 12 תגובות
    • 911 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים , תכני HD ,עבודה יומיומית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן, מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זה דגם המסך LG W2486L 24 INCH 1920 x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. צריך להיות במפרט - ספק כוח, זיכרונות, כרטיס מסך, איחסון ומעבד. דגשים - הזיכרונות צריכים להיות DDR2, ובתיזמונים הנמוכים ביותר שאפשרי ב-DDR2-800. ספק הכוח צריך להיות מסוגל להריץ מערך SLI או Crossfire, בנוסף לשאר המערכת. מעבד כפול ליבה. כרטיס מסך שכולל HDCP, תמיכה ב-Dual Link DVI ורצוי שיהיה מספיק חזק להריץ משחקים לפחות ברזולוציה 1920X1200. לגבי הזיכרונות - רצוי 2GB, אבל אם זה מגביל את שאר המפרט - אפשרי 1GB. תודה * עריכה - דרוש גם לוח אם

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by LIOR1994,

השימוש בעיקר הורדות,סרטים וקצת משחקים בעיקר כדורגל כדורסל חשוב שהמחשב יהיה שקט אין צורך ב-OC אני גר ברמת גן אז שיהיה בסביבה

• 12 תגובות
    • 650 צפיות
  21. שלום, אשמח לקבל הצעות למפרטים עד 6000 ש"ח , אפשרות לחריגה קטנה.. המחשב מיועד למשחקים, משחקים חדשים של DX10(כדון קרייסיס..) אין צורך בציוד היקפי ו\או במסך, יש לי מסך 19 אינץ'.. אני לא מתכנן OC, תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by yogevzak,

מעבד: AMD Athlon II X4 651 Quad-Core Processor 3.00Ghzראם: Corsair Value 8Gb 1600Mhz Gddr3לוח אם: Asrock A75-Pro4-Mכרטיס מסך: Sapphire HD 6870 1Gb Gddr5ספק כוח: Corsair VS550קירור מעבד: Scyth Ninja 3מארז: Cooler Master Strom Strykerכונן קשיח: Wg 500Gbכונן אסאסדי: 180Gbמאוורים שבמארז: Corsair af140cooler master 120MM white led X2cooler master 200M

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מחשב לשימוש כללי, מעט משחקים (GTA4, אסטרטגיה כמו TOTAL WAR), שקט בינוני, ללא OC. הצעות לשיפור ודעות יתקבלו בברכה. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000, עדיף 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: מחשב לשימוש כללי, מעט משחקים (GTA4, אסטרטגיה כמו TOTAL WAR) א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. כרגע 19 CRT, אולי בעתיד 22. לא יותר 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. ללא 4. האם יש רכיב שאותו…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by AmorphisM,

לא כולל ציוד היקפי - מסך, מקלדת ועכבר. זה לחבר. חשוב לו מאד שמשחקים ירוצו טוב, לא חייב בגרפיקה מקסימלית + פילטרים. וגם חובה 1 ג'יגה זכרון. X1950 PRO נראה לי המאיץ גרפי הכי המתאים (1200 ש"ח), חוץ מהרכיב הזה הכל פתוח.

• 12 תגובות
    • 918 צפיות
  25. שלום אני צריך עזרה בקניית מחשב לאחיין שלי התותח גיימינג. תקציב: 3.5K אפשר לחרוג עד 4K. שימושים: נטו גיימינג. חנות עדיפה: אין. העיקר חנות מומלצת ושיהיה יחס מחיר לביצועים טוב. ציוד היקפי: צריך מסך מקלדת(רגילה נוחה) ועכבר - קטן וקל שמתאים לילד. לא לוג'יטק! לא מתוכנן אוברקלוק וכו' וכו' שיחזיק מעמד כמה שיותר ואם אפשר שיהיה ניתן לשדרגו בעתיד, מה טוב ! תודה רבה חברים.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.