ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,398 דיונים בפורום זה
-
טוב חברים הגיע הזמן שאני אחליף את המחשב שלי אחרי 4 וחצי שנים. אני מחפש מחשב שתכלס יעשה הכל. אינטרנט, תוכנות, סרטים , מוסיקה ומידי פעם גם משחקים. לא מתוכנן OC , לפחות לא בזמן הקרוב. בניתי פה מפרט שניראה לי סבבה רק חשוב לי להתיעץ פה לפני. זה המפרט מ SKYPC: פריטים מק"ט תיאור הפריט סכום ביניים 39250 לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 מחיר לפריט - 585.00 ¤ 585.00 ¤ 37321 כרטיס מסך Gigabyte GeForce 7600GS PCI-E 256MB מחיר לפריט - 644.00 ¤ 644.00 ¤ 6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,010.00 ¤ 1,010.00 ¤ T667UA1GC זכרון למחשב SUPER TALENT 1G 667MHZ מחיר לפריט - 600.00 ¤ 1,200.00 ¤ 250ks דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB מחיר לפריט - 433.00 ¤ 4…
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום חברים,אני מעוניין בחשב ביתי בתקציב 2000 שח" עם חריגה של 200 שח. לא צריך מסך ולא ציוד היקפי,כמובן שצריך מארז וספק וללא מערכת הפעלה. אני מחפש משהו שיהיה אפשר לצפות בו בסרטים ברמה טובה וחוץ מיזה השימושים הרגילים של אינטרנט מוזיקה ואופיס. כמובן שיהיה אפשרות לשידרוג בעתיד כמה שאפשר. תודה מראש לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? מעדיף שהתקציב יהיה כמה שיותר נמוך אך אם יש צורך רב אז עד 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשב מיועד לגיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. middle earth shadow of mordor , The Evil Within -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ רזולוציה- 1920/1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבניית 2 מחשבים- 1. במחשב הראשון אני צריך רק מארז, מעבד, לוח אם, זיכרון וכרטיס מסך (אני מעוניין בכרטיס מסך למשחקים). יש לי הארד דיסק SATA1 120GB התקציב - 2500 שקל. 2. במחשב השני אני צריך מארז, מעבד, לוח אם וזיכרון. יש לי פה הארד דיסק 80 IDE, וכרטיס מסך 9600XT (שמעתי שיש לוחות אם שיש בהם מקום גם ל AGP וגם PCI-E - הלוחות הללו טובים?). התקציב - 1500 שקל (ראיתי שיש מחשבים טובים באייבורי באתר שלהם בתקציבים שאני מציב פה, אבל אני מעדיף שאתם תבנו את המפרטים...). תודה רבה ושבת שלום לעוזרים ולכולם...! ינון
-
- 12 תגובות
- 909 צפיות
-
-
קודם כל זה השאלון שמילאתי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא מבין בזה כל כך אבל אם אפשר לחסוך אז כמובן שעדיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני לא חושב שיש סיבה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס, גלישה עם הרבה טאבים, סרטי hd ישירות למחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, המחשב הישן של אחותי הלך לעולמו, הגיע הזמן לקנות חדש. השימושים שלה הם בעיקר: ICQ, IE , OFFICE ואולי אחותה הקטנה קצת משחקים - לא רציני. מאס שקניתי את המחשב שלי (מימין) הפסקתי להיות מעודכן כך שאני לא יודע מה לבחור. מקריאה קצרהה שמעתי שאמור לצאת הלוח הזה GA-MA74GM כי הכרטיס תצוגה מוסנהה טוב, יש טעם לחכות לו? או שאינטל שוב מומלצים פה? אשמח להצעות.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל התייחסות סופית לשני המחשבים הבאים. היקר הוא למשחקים ועבודה שוטפת, והזול רק לעבודה שוטפת, לסרטים וסדרות (הוא מחובר במקביל למסך פלזמה) ואולי פיפ"א או משהו פה ושם. מסכים לא נכללים בתקציב, אבל למשחקים אני קונה דל 2007FP ולמשרדי סמסונג 971P. אני יודע שמאד ממליצים פה על מארז nzxt apollo, אבל הוא ממש מצועצע בעייני ואני לא רוצה מארז עם אורות. אני חושב שהאפולו + ספק עולה בערך כמו הP150 רק שהאנטק הוא סולידי ושקט. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ₪1095 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ₪709 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ₪1674 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS ₪432 צורב DV…
-
- 12 תגובות
- 732 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רק אם ממש כדי אז עוד 100-150 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?crysis ,cod וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא מבין בזה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד למשחקים ואני רוצה שיהיו לו הדברים הבאים: 1. זיכרון 2 ג'יגה 2. כרטיס מסך שיחזיק משחקים ברמה טובה... 3. מעבד סנטה רוזה החדש 4. ואם אפשר אחריות ל-3 שנים... התקציב שלי הוא 6500 שקל... מצאתי באייבורי נייד GX600 שדיי עונה על הדרישות שלי, רק שחסר לו עוד ג'יגה (שאני אוסיף אם הוא כדאיי), ועוד אחריות... http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1307&maincat_no=135&cat2_no=271 יש עוד מחשב כמו HP DV6680 , רק שהוא בא עם כ.מסך חלש יותר ואני מעדיף ת-8600GT... מה אתם אומרים שכדאיי לקנות? האם יש עוד ניידים טובים בטווח המחירים הזה? תודה רבה לעוזרים..!
-
- 12 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם! הגיע הזמן להשתדרג ולקנות מחשב חדש אחרי חמש שנים ואשמח לעזרתכם. בניתי מפרט לאחר שקצת עברתי קצת בין הדיונים השונים והצלחתי לבנות מפרט ב5000 ש"ח אבל התקציב שלי הינו 4500, אשמח לעזרכתם איפה אפשר לקצץ קצת.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וסרטים.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Battlefield 4,Watch Dogs, GTA 5, The Witcher 3 - בקיצור כל המשחקים הכי חדשים -מהי …
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אודה לעזרה למפרט מחשב לדרישות הבאות: תקציב בסביבות 6000 שימושים: תכנות, פוטושופ קבצי RAW גדולים, VIRTUAL MACHINES, קידוד וידאו, מעט עריכת וידאו בסיסית. שקט: סביר - לא קריטי. מארז: נוח להרכבה, מקום לפחות 5 דיסקים + SSD. חשוב: פילטרים נוחים לניקוי למאוררים, USB3 * לא משחקים * OC אולי קל בהמשך. ללא ציוד היקפי. תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אנא עזרו לי בבניית מפרט למחשב בתקציב עד4.5k -5k .5 כולל מסך. ליישומים של משחקים ,ומדיה,ואופיס רב תכליתי. אני כבר השתגעתי מרוב הצעות אנא נסו לפקס אותי יש לי מספר שאלות 1- מעבד האם עדיף dual core pD3.4G OR CONROE E6300 2- ראיתי בהצעות מחיר ב kps לוח אם AS ROCK?מבית ASUS מישהוא שמע על הלוח המלצות. 3- על איזה רכיבים מבחינתכם לא להתפשר על האיכות אנא דרגו לי את החשיבות 4- האם יש בטענה שמערכת הפעלה חוקית גורמת לפחות נזקים? תודה על עזרתכם האדיבה אני חייב לרכוש בימים אלו מחשב אנא עזרתכם המהירה וכל טוב לכם.
-
- 12 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, הנני מעוניין לרכוש מחשב חדש. אני לא מבין גדול בעיניין המפרט, לכן אשמח לקבל הצעות. התקציב שעומד ברשותי כרגע הינו עד 3000 שקל. הייתי מעוניין לדעת אם בסכום כסף זה אוכל להרכיב מפרט איכותי כלומר: שיריץ משחקים חדשים על גרפיקה טובה + , שימוש נוח בפוטושופ ברמה חובבנית + אכות שמע (סאונד) פחות או יותר שתהיה כמה שיותר גבוהה למקסימלית, אך כמובן שיעמוד בתקציב שציינתי. כמובן שאוכל להנות מסרטים באכות HD גבוהה . וזהו בערך ... תודה רבה לכל מי שיתרח לעזור..
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן חייב לנצל את הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך 24\27 ומקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) 5 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9.…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך להרכיב מחשב לפנסיונר - בשווי עד 2600 ש"ח -כולל מסך... כמו שהבנתם הוא לא צריך הרבה .. בעיקר אינטרנט .. איזה מחשב אתם מציעים ? ואיפה כדאח לקנות אותו ? (מחשב חדש..) שאלה נוספת : כל הקטע שזה מין עבודה כזאת בשבילי .. אני צריך להרכיב תפריט של המחשב , לנסוע איתו להזמין אותו , להביא את המחשב הביתה (מרכיבים אותו בחנות) , לחבר את המחשב , להתקין את הווינדווס וכמה תוכנות + ללמד אותו איך להשתמש במחשב.. כמה הייתם לוקחים על העבודה הזאת ? *לטיפשים שביננו : זה לא לסבא שלי .. זה למישהו שאני לא מכיר , הוא פשוט החליט לקנות מחשב לעת זקנתו
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאמור אני לא צריך מסך איתו, אני צריך אותו עם הדברים הבאים: אני רוצה מארז מהדגם הבא: RaidMax Scorpio 868 אני לא מבין במעבדים ולוחות אם אז מה שתתנו יהיה טוב. כרטיס מסך: Radeon 9600pro 128M -DVD (רגיל, לא משולב עם CD) -צורב CDRW -HD של 80 גיגה לפחות... (120 עוד יותר טוב...) -מקלדת רגילה, עכבר אופטי חוטי... (רגיל) שימושים במחשב: משחקים, המון אינטרנט (הרבה חלונות פתוחים), סרטים. דוד
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ¤1101 לוחות אם Asus P7P55D Core I5 Intel CPU ¤1005 מארזים Antec Nine Hundred II No P/S Black ATX Case ¤643 ספקי כח Cooler Master 700W Silent Pro ¤699 זיכרונות Corsair DDR3 4096MB 1333MHZ XMS Dual Channel CL9 i5 ¤499 כוננים קשיחים Western Digital 1TB SATA II CAVIAR GREEN 32MB ¤469 כרטיסי מסך NVIDIA Twintech nVidia GeForce 260GTX XT 1792MB DDR3 216SP PCIe ¤1350 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤5766 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It מה אתם חושבים ? יש לי כמה שאלות : 1. לא מבין בספקים ומארזים - יש מארז או ספק שהוא בפירוש לא טוב וכדאי להתרחק ממנו ? המלצות ? 2. יש באמת צורך להשקיע בלוח כזה או שלוח זול …
-
- 12 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני צריך שתעזרו לי להכין מפרט למחשב חדש בתקציב של 4,000 ש"ח בלי מסך... בניתי מפרט בעצמי ורציתי גם שתגידו לי מה אתם חושבים עליו : מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1014 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤632 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤383 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤387 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT 512MB PCIe ¤581 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV365 צורב Pioneer DVR-212 X18 DVD ¤178 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-212BK קורא כרטיסי זי…
-
- 12 תגובות
- 771 צפיות
-
-
טוב אז ככה המחשב הולך להקנה ביום שלישי הקרוב אז ככה בעקרון המפרט די סגור רק אישרו שיפורים אחרונים מה שחשוב שאני לא רוצה לשדרוג את המשחב בקרוב בכלל!! שיכלול 4G q6600 8800gts bfg oc fatal1ty extremegamer אממ חשבתי על רייד בשביל לקצר זמני טעינה אז גם לכלול מסך לא צריך P182 ספק - cosair520 נראה לי יתאים יש שאלה קטנה על לוח אמ חשבתי על asus p5k-e wifi אבל השאלה אם לא שווה להשקיע עוד 200 שקל בשביל X38 ? שווה את זה? לגבי זכרונות חשבתי על ה קיט של ocz 2*1g 800mhx cl3 במחיר מבצע של 588 שקל בtms אל תתחילו להגיד לא צריך תכרטיס קול זה לא משהו נתון לוויכוח גם על מארז אני סגור אם לא יצא משהו מהפכני שיכול להתחרות בשקט של הP182 זה הכל נראה לי תודה לכולם מראש junior_mg ליאור
-
- 12 תגובות
- 962 צפיות
-
-
זה מפרט שהציעו לי -מה אפשר לשפר לוח אם - Asvs p5vd2 - mx מעבד - kingston - 1024 mb ddr2 כרטיס מסך - 7300gs 256mb 512nb *לוח אם - תומך dual core *מעבד - intel p-d lga dual core 250GB -hrad disc sata2 ללא תוספת של מקלדת עכבר DVD וכו'... מפרט עד 5000 מה אפשר לשפר...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עכשיו בהתלבטות איזה מחשב נייד להביא, זה לא המחשב הראשי שלי אלא מחשב משני. גודל המסך שאני רוצה זה 13״-15״, מעדיף מעבד I5, זיכרון 3-4 ג׳יגה ראם, כרטיס מסך שיוכל להריץ סרטי full HD במסך חיצוני ובשלו בלי לקרטע, שיהיה סבבה למשחקים(לא כבדים מידי נגיד GTA SA) ויריץ אותם על איכות סבירה אבל זה לא השימוש העיקרי שלו. שימוש עיקרי בגדול יהיה מסנג׳ר אנטרנט שירים וכל מיני דברים די בסיסים, אבל לפעמים משחקים ועריכת תמונות כל מיני דברים בסגנון.. חשוב לי שהוא יהיה מעוצב יפה, ועדיפות שישקול כמה שפחות למרות שאני לא סגור עדיין אם אני מעדיף אותו קל מבחינת משקל או עם מפרט ממש טוב כי בתקציב הזה אני לא יוכל להביא שילוב של שניהם. ולגבי כונן דיסקים, ממש לא אכפת לי אם יש או אין במחשב אבל תכלס…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט מחשב משפחתי, דגש על מעבד וזיכרון, כרטיס מסך אפשר אפילו ללכת על המובנה ב-780G של AMD, אבל מצד שני המעבד צריך להיות של אינטל כי פוטושופ מנצל אינטל יותר טוב (אם אני מבין נכון). צריך להכניס בתקציב הזה (לוחץ, אני יודע) 2GB של זיכרון, מעבד חזק, וכרטיס מסך סביר, אין צורך להתפרע כאן. כמובן שמומלץ שיהיה מחנות פה באיזור המרכז, בשביל שיהיה נוח להגיע לקחת את המחשב + במקרה של תקלה, שיהיה נוח להחזיר אותו ולתקן אותו. אפשרי? מפרט לחברים טובים. בברכה, אורן.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקחתי את אחד המפרטים המומלצים באתר וקצת שיניתי אותו. המחשב מיועד לשימוש הכללי שלי שכולל עבודה ופיתוח (עם מכונות וירטואליות- עד 2-3 שרצים במקביל), עריכה גראפית (Photoshop וכו'), וגם משחקים. אני משחק על מסך 24 אינץ' משחקים כמו GTA, COD, just cause ו-assassins creed, אבל לא מתעקש על מספר פריימים כל עוד זה לא מפריע למהלך המשחק. (למרות שאם אפשר אז למה לא?). לא צריך לכלול מערכת הפעלה/ אופיס ציוד היקפי וכדו' והזמנתי מארה"ב דיסק SDD 250 GB אז לא הוספתי אותו למפרט. יכולת ההרכבה שלי מוגבלת לחיבור דיסקים וכרטיסים, אז אני כן צריך שירכיבו לי אותו בחנות. לא אוהב את כל העיצובים המוגזמים האלו של המארזים- מספיק לי מארז שחור פרקטי עם חיבורים מקדימה- אבל כן חשוב לי על שקט (7 בסולם עד …
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז אני צריך מפרט לחבר עד 5500 שקל לא כולל מסך למשחקים בעיקר , שהמחשב יחזיק הרבה זמן,צורב,מקלדת ועכבר אלחוטיים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב בתקציב 2000 ש"ח. המחשב מיועד לגלישה, סרטים וגם כמה משחקים - לא נראה OC. אני חשבתי ללכת כבר על מערכת Quad Core. אני מתלבט נורא איפה לבצע הרכישה - חנות עם נגישות (לא שיהיה בחור נידח), אחריות, מקצועיות ושירות טוב. מה ממליצים לי? יש לי מפרט מאייבורי: Processor: Intel Quad Q8200 Mobo: GA-EP45-UD3L Gigabyte HD: Samsung 500Gb SATA II Memory: Kingston 2GB CArd Graphics: Point of View nVIDIA Geforce 9300GS 512MB PCIe יצא בסביבות ה-2200 ש"ח את הכרטיס מסך חשבתי להחליף ל- ZOTAC 9600GT - כדאי? מה אתם אומרים על המפרט? תודה, מיסי
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-