עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום! יש כרגע יש לי מחשב פנטיום 3 733 מגה הרץ עם 256 זיכרון פנימי (SDRAM). כרטיס מסך ג´י פורס 2 64 מגה, 60 GB הארד דיסק של Westran Digital, כל שאר הרכיבים סטנדרטיים (מודם, כרטיס רשת וכדומה..). עכשיו, לאחר שיכנועים רבים הצלחתי לשכנע את ההורים לשדרג לי את המחשב. היות וכל הרכיבים שלי טובים (ואני לא צריך יותר) חוץ מהמעבד, המארז, הזכרונות והלוח אם שאני יצטרך לקנות כי הם לא מתאימים למעבד חדש (אני מסתדר עם בג´י פורס 2) אז החלטתי להחליף רק את המארז, מעבד, לוח-אם וזיכרונות. הלכתי לחנות באיזור מגורי שיצא לי לקנות מהם כבר והמכירים סבירים מאוד והשירות טוב והן הציעו לי את הדברים הבאים במחיר הבא: לוח אם: Gigabyte GA-8IE533 Intel 845E מעבד: 1x INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום רב! ברשותי רכיבים הבאים: כרטיס מסך נקנה לפני חצי שנה - GEFORCE 650 TI BOOST דיסק קשיה 1TB משחק WATCH DOGS החדש אבל המשחק נתקע ,כי שאר חלקי מחשבי ישנים ואין מספיק זיכרון אני מבקש המלצתכם למפרט כולל ספק ומארז די שקט עד 2200 ₪,ללא .כ.מסך ,צורב ודיסק קשיח לגבי ספק - לפי מחשבון של extreme power supply מומלץ לי 350W לקחתי בחישוב מעבד I5 4590 - האם זה מספיק? אני גר בחיפה,האם שווה לקנות בKSP או לקנות בTMS או כל אתר אחר ? לפני שבוע עדכנתי גרסה 64 ביט,אם אחליף רכיבים צריך להתקין מחדש? תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Mithrillx,

היי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,500 במקרה ויש שיפור משמעותי בחומרה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ופיתוח, battlefield v, modernwarfare 2, fortnite, etc, 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, 24\25 1080, בעתיד אעבור ל27\1440, תודה. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) N\A 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפ…

4. שלום חברה, צריך את עזרתכם בגדול אני בונה לחבר מפרט למחשב כאשר פרט לשטויות העקריות רוב העבודה תהיה בתוכנות AUTOCAD ו ARC+ (זה העבודה שלו) ויכול להיות שיותר טוב להם P4 אבל אני לא יודע, בנוסף הוא רוצה גם לשחק אבל לא ללכת על פי המשחקים בהרכבה אלא רק לאפשר הרצה סבירה של משחקים. פרט לכך מאד מאד חשוב המסך כי רוב היום הוא מול המסך ולכן לא להתפשר שם. המחשב צריך לכלול צורב DVD ומסך LCD ,מארז טוב ומאוור, אבל מארז סולידי (בלי חיזרים אורות טראנס ושאר פרפראות) ספק אמין כמובן, במידה ולא נכנס בתקציב מסך נורמלי ניתן להתפשר על CRT אבל רצוי שלא. התקציב הוא בין 6000 ל7000 שקל אבל רצוי לכיוון ה 6000. אינ מקווה שיש פה חברה שמכירים את התוכנות מבחינת דרישות וידעו לעזור לי אשמח לכל יעוץ. The Z-Gu…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אוקיי אז אתמול הזמנתי מפרט מחנות בשם tms למי שמכיר. זה המפרט: [table][tr] [td]מק"ט[/td] [td]שם המוצר[/td] [td]כמות[/td] [td]מחיר[/td][/tr] [tr] [td]AM3955BB[/td] [td]AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box[/td] [td]1[/td] [td]₪559[/td][/tr] [tr] [td]SCMG2100[/td] [td]Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT[/td] [td]1[/td] [td]₪213[/td][/tr] [tr] [td]G990XAUD3[/td] [td]Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990X+SB950 Chipset[/td] [td]1[/td] [td]₪573[/td][/tr] [tr] [td]VM20001W2Z[/td] [td]ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE[/td] [td]1[/td] [td]₪436[/td][/tr] [tr] [td]S12II-620C[/td] [td]Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ …

6. לאחר 5 שנים עם לפטופ W530 (מפרט i7 3720QM, 16GB DDR3, 500GB HD, Nvidia Quadro K200M), ששימש בעיקר לגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטר, קצת פרימייר ואפטר אפקטס) ושימושים כלליים (סרטים, גלישה, אופיס) - הגיע הזמן להשתדרג שכן ה-W530 כבר מראה סימנים רציניים של עייפות החומר. בשביל לחסוך כסף ועקב חוסר הצורך בניידות החלטנו לעבור גם למחשב נייח. עכשיו רק נשאר להרכיב מפרט... התחלתי לחקור את העניין כאן וברחבי הרשת ונותרתי בעיקר מבולבל. למשל, ידוע ברחבי הרשת שלא רק שתוכנות של אדובי לא מנצלות יותר מ-4 ליבות, אלא שמעבדים עם יותר מ-4 ליבות הם איטיים יותר. האם בעתיד יתמכו? כנראה שכן. מתי? לא ידוע. לא פורסם שום דבר אפילו לא לגבי תמיכה עתידית כרגע - מה שלדעתי די שם בצד כרגע רייזנים למ…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Googleness,

מזל טוב מחשב חדש, (מותר דיון התלהבות?) בכל מקרה מי שמתעניין המפרט: http://repo.cellcom.co.il/MediaServer/PDF/Lenovo_U550_Windows_7_Netbook_speciffication.pdf הזמנתי דרך סלקום אז המחירים כדלהלן: המחשב 99.9 ש"ח X 36 חודשים מודם סלולרי 10 ש"ח X 36 חודשים חבילת גלישה (2.8 / 1.2) ללא הגבלת נפח ב120 ש"ח בהתחייבות ל18 חודשים (אחר כך אפשר לבטל). היתרון מבחינתי שאפשר היה להזמין מבלי לעשות עסקה נפרדת אלא חלוקה דרך החשבונית ואז לא מתמלאת לי המסגרת אשראי. מזל טוב וסתם היה נחמד לשתף.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני מחפש מחשב נייד עד 1500, שימושים: תוכנות כמו visual studio, לראות סרטונים בסטרימינג, משחקים נוסטלגיים (כמו 3 generals, warcaft), וסטרימינג מקונסולה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות כמו visual studio, לראות סרטונים בסטרימינג, משחקים נוסטלגים (כמו 3 generals, warcaft), וסטרימינג מקונסולה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים נוסטלגים (כמו 3 generals…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by oren384,

אני זקוק למחשב שכל מטרתו היא להתחבר לשרת מרוחק. השרת חזק מאוד (מכיל 4 GPU מסוג GeForce GTX 1080 Ti וכל החומרה שתומכת בהם מסביב) והוא זה שיבצע את כל החישובים. המחשב שאני רוצה לקנות יתחבר למסך גדול (32'') ויתחבר לשרת מרחוק דרך האינטרנט (לא באותו משרד) דרך VNC וצריך להיות מסוגל להציג את מה שקורה על השרת (כולל, למשל, צפייה בתמונות) אבל מעבר לזה לא ירוץ עליו שום דבר לוקאלית (חוץ מנגיד דפדפן אינטרנט). הרזולוציה של המסך היא 4K, אבל הרזולוציה של ה VNC היא רק 1920X1000, אז לא באמת צריך מחשב שיודע לשדר למסך ב 4K. כביכול נראה לי שכל מחשב אמור לעמוד במשימה הזו, אבל אין לי ניסיון בזה אז אני רוצה חוות דעת של מישהו שמבין, במיוחד מהבחינה של התצוגה…

10. היי, אני מעוניין במחשב נייד שיחליף לי את המחשב נייח בבית מכיוון שאני רוב היום לא נמצא בבית וגם בבית אני מעדיף להתנייד עם המחשב. מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט, מיילים וסרטים! בקשר למשחקים אני לא GAMER , אבל מידי פעם אשמח לשחק ב FIFA או משהו כזה ואם יש אפשרות לשחק במשחקים יותר חזקים עדיף שיהיה. * גודל המסך? אני מעדיף 13-14 אינץ אבל במידה והמחשב קל גם 15 זה בסדר. * רזולוציית המסך? עדיפות גבוהה ל QHD או לרטינה מכיוון שאני אוהב לראות סדרות וסרטים באיכות גבוהה. * משקל רצוי? רצוי שיהיה קל ולא לבנה אבל לא זקוק למחשב במשקל של MACBOOK AIR * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. אבל עדיפות מעל 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? בעיקרון נורא חשוב HDMI ו ?USB3 אבל זה קיים בכל מחשב היום. גו…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני לא מבין כל כך בזה ולכן אני ישמח לעזרה, זה מחשב למשחקים אני רק יגיד לכם מה אני צריך 120GB MAX צורב DVD מסך 17" (אם אפשר HD) 1.5G-2G רם כ. קול טוב+ (לא צריך יציאה של 5.1 אבל שהאיכות של הכ. קול תהיה טובה מאוד) ושהכל יהיה מחנות אחת

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם, המתנתי עד עכשיו עם הקנייה בגלל הפשלה של INTEL, לפי מה שהבנתי הבעיה אכן נפתרה. אז הגיע הזמן לחגוג. כבר הוצאתי מעל 2000 שח עבור המסך, אז יש לכם עוד 4500 שח לביזבוזים. 1. התקציב כפי שציינתי בסביבות 4500 שח.עדיף לחסוך עם ניתן. מארז וכן הלאה. במידת הצורך, ניתן לחרוג מהתקציב ב 500 שח. 2. המחשב נועד לעבודה בתוכנה גרפית תלת מימדית כגון Rino, ומשחקים ב 3D כגון two worlds 2 ,tomb rider. את המסך כבר קניתי, מסך 120Hz לתלת מימד LG W2363D.המסך ברצולוציה FHD 1080/1920 . 3. רצוי גם ציוד היקפי מקלדת ועכבר,אני לא צריך משהו מיוחד "wire less או ל- gameming". 4. הכי חשוב המלצה, היכן לקנות את המשקפיים IR ולא RF !!! 5. אין כל כוונה לבצע אוברקלוק. לא מבין ולא מכיר משהו שמבין,…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by aytek,

שלום, יש לי בבית מחשב ישן (לא כ"כ ישן - בן שנה וחצי), עם המפרט הבא: מעבד ATH64 3800x2 D.C AM2 AMD לוח אם MSI K9N6SGM AM2GF6100 AMD זכרון CEON 2GB DDR-2 800MHz דיסק קשיח HITACHI 160GB 8MB SATA2 צורב SATA NEC 7170S DVDx18 כרטיס קול מובנה 7.1 כרטיס רשת מובנה. אני רוצה להסב אותו למחשב HTPC והשאלה שלי היא האם זה אפשרי ללא החלפת המרכיבים העיקריים (לוח אם, מעבד, זכרון, דיסק) ברור לי שאני רוצה להוריד את המאוורר על המעבד ולשים קירור פסיבי ברור שצריך להחליף מארז למארז HTPC. יכולת הקלטת שידורי טלויזיה לא כזו חשובה לי (יש לי yes MAX HD). אבל אני רוצה כרטיס רשת אלחוטי ומקלדת ועכבר אלחוטיים, אולי גם להוסיף יכולת BT ללא סטיק USB. מה האופציות שלי? תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. זה המפרט: מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1140 1 1140 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 790 1 790 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 570 1 570 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 720 1 720 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 360 1 360 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 (Black) 40 1 40 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 Black 195 1 195 ציוד רשתות? מודם / פקס Price Units Total 56k V92 PCI 50 1 50 מארזים? Price U…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. הבעייה שהמסך חשוך מאוד כלומר רואים תמונה אבל היא חלשה התקשרו אליי מהמעבדה ולטענתם מדובר בהחלפה של לוח אם, זה נראה לכם הגיוני?! הם רוצים על זה 2000 שקל יש לי לנובו SL400 מעבד P8400 עם אינטל 4500HD מה אתם אומרים איך אני יכול לדעת שלא עובדים עליי? זה לא נראה לי הגיוני שמדובר בתקלה של לוח אם. שאלה שנייה במידה וזה באמת הלוח אם האם כדאי לי להשקיע את הכסף? או לקנות אחד חדש? אין לי אחריות מן הסתם

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by shaulr,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד שקניתי אותו עם מערכת הפעלה ויסטה. אני מעוניין לפרמט ולהתקין windows 7 . האם זה אפשרי ? האם אין סיכון ? תודה מראש שאול

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום, אני כבר קרוב לשנתיים עם לפטופ די חזק שקניתי תחת האשליה שלפטופ עם מפרט טוב יכול להוות איזושהי תחלופה למחשב נייח למשחקים. המחשב מתחיל להראות סימני עייפות, ובשביל לתת לו עוד כמה שנים טובות לחיות(ולפנק את עצמי) החלטתי לקנות מחשב נייח חדש שישמש בעיקר לגיימינג(Guild Wars 2, Diablo 3, ועוד משחקים שיבואו), כאשר כמובן שיהיה לי שימוש של גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ותיכנות עם כל מיני סביבות עבודה (MATLAB VISUAL STUDIO ועוד) המחשב הולך לרוץ על שני מסכים, שהעיקרי הוא עם רזולציה 1920 על 1080. התקציב שלי הוא 5000 ש"ח, חריגה של עד 500 שקל שתביא לשיפור ניכר אפשרית. אני לא מעוניין בOC, לא עכשיו ולא בעתיד. אין לי צורך בציוד היקפי, אין לי צורך בכונן דיסקים. הייתי רוצה מפרט מIQPC htt…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by almogco,

1. מה התקציב המקסימאלי?4-4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-GTA\BF4\CRYSIS וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 22 רזולוצייה 1440*900+טלויזייה 40 FULL HD כך שאין צורך במסך כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

19. תקציב:2000 ש"ח לא חובה לנצל את כל התקציב, לא לחרוג. שימושים: אופיס, אינטרנט, מוסיקה , מטלב וכו'. לא צריך: מסך, עכבר, כונן FLOPPY, כ. מסך. ציוד היקפי נצרך: לא צריך OC: לא יהיה שימוש בOC. שקט: חשוב שהמפרט יהיה שקט 10 מתוך 10. מערכת הפעלה: אין צורך במערכת הפעלה. חנות: לא מכיר, חשבתי מאיבורי, KSP שדרוג: לא מתוכנן שדרוג של כ. מסך. זכרון: לא יודע לגבי שדרוג שלו. מעבד: לא יודע לגבי שדרוג שלו.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. מערכת הפעלה windows 8 32bit celeron 1005m GeForce 710m אני חושד שהכרטיס המסך לוקח את הזיכרון.... איך אני מבטל את זה? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - hardware reserved רשום לי 1.7gb

21. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית (סטודנטיאלית), אינטרנט, צפייה והורדת סרטים, מוזיקה וכו'. אבל עם אופ' שדרוג עתידי (אם ארצה להוסיף משחקים) - הוספת כרטיס מסך איכותי בעתיד (כרגע אין צורך). מיועד לשלוש שנים לפחות. כמה דרישות : HD 120GB צורב כמובן מקלדת ועכבר אלחוטיים יעבוד עם מסך דק 17' (נקנה בנפרד) תקציב 4000-4500 (אם נשמע לכם יותר מדי - רק תגידו....) תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. 1 - תקציב עד 2 אלף 3- לנסות לחסוך כל עוד זה לא בא על חשבון האיכות. 4- שימושי המחשב הינם למידת תכנות . 5 - הגדרות גרפיות שיעלו את המשחקים הנ"ל באיכות סבירה . 6 - יש צורך באביזרים נלווים - לא 7 - השקט חשוב - 5 8 - לא מתוכנן אוברקלוק 10 - מעוניין להזמין מחו"ל 11 - לא מתוכנן שדרוג מחשב בעתיד חשוב שיהיה קל ככל האפשר וזול.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. היי, אני אשמח לעט סטיילוס לטאבלט WINDOWS שלי....והייתי שמח מאוד אם היה לו קצה קשיח ודק - כמו זה שיש בעט של גלקסי נוט. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by m.l,

שלום לכולם, הנני משתמש מאוד ותיק פה אך לא פעיל פה בפורומים כבר זמן רב. נתקלתי בבעיה ואני צריך את עזרתכם. יש לי כרגע מחשב סוני VAIO, על המחשב מותקנת מערכת הפעלה ויסטה HOME. וכידוע היא כבדה, מסורבלת ובכללי המערכת הפעלה הכי גרועה שנקלתי בה אי פעם. יש לי אפשרות להתקין וינדוס 7 על המחשב, אני פשוט לא מוצא את הדרייברים של המחשב ברשת, גם לא באתר של סוני, אני מתכוון כמובן לדרייברים של הכרטיס מס, כרטיס קול, רשת וכדומה, כול הדרייברים של סוני שמותקנים כרגע, ואני צריך שיהיו מותאמים לוינדוס 7.(או שאפשר להשתמש בדרייברים של XP?) בכללי לא מצאתי את הדרייברים בכלל. לא של ויסטה ולא של XP ולא של 7. הדגם הספציפיי של המחשב (אם זה משנה) זה: PCG-7143M סידרה NS11-SERIES יש למישהו אפשרות לעזור לי …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by bagtoshop,

אפשר לקבל עזרה לקניית מחשב נייח ? בגדול המחשב לשימוש משרדי כולל אינטרנט . יש חשיבות למהירות המחשב . עד 1800 ש"ח . מה דעתכם על המחשבים האלה? https://www.biz-coupon.co.il/coupon.php?id=1498 https://www.azrieli.com/o/ec8a9c41-5972-4869-bfb1-4aec6c55fd0f?utm_source=dailyd&utm_medium=rss&utm_campaign=dailyDeal_ec8a9c41-5972-4869-bfb1-4aec6c55fd0f

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.