עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם! יש לי מחשב נייד זקן שאני לא מתכוון להחליף בשנה הקרובה. לאחרונה הוא התחיל להתחמם יתר על המידה (אפילו בהשוואה לקיץ הקודם). אשמח לקבל המלצות על משטח קירור טוב וזול יחסית (גבול עליון למחיר - 150 ש"ח). אם יש איזה משטח קירור סופר-מיוחד שעולה יותר, אז אני אשמח לשמוע למה שווה להשקיע יותר בשבילו. תודה מראש לעונים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by maxth,

ברשות אחי מחשב נייח ברצונו למכור באיזה מחיר מומלץ למכור

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by asi1998,

אני מתכנן לקנות נייד השבוע. הוא ישמש לי לאינטרנט,אופיס סרטים ולימודים. אני אמור ללמוד שנה הבאה "מערכות מידע" תואר שיש בו גם תכנות. על פי מה אני אמור לקבוע את גודל המסך? שראיתי מסכים בגודל של 13.3 זה נראה לי קטן מדי. חוץ מזה אני לא יודע עד כמה זה פרקטי לקחת מחשב נייד למכללה. האם מישו יכול להגיד לי איזה גודל מסך כדאי לי לקנות כרגע? *** אני יודע שאני יכול לחכות לשנה הבאה ולראות מה יהיו הצרכים שלי בלימודים, אבל כרגע אני ללא מחשב ואני ממש זקוק לאחד. ההתלבטות העיקרית שלי היא הגודל. תודה רבה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. יש לי מחשב נייד חדש, למוד ניסיון מהסיפורים של מחשבים ניידים מתחממים כולם ברמה כזאת או אחרת (אם כי אין לי מאיץ גרפי פרט למובנה) אני מעדיף שהטמפ' תהיה בשליטה כבר בשלב מוקדם אני מתעניין אם כן במשטח קירור, אבל איך יודעים מה לקנות? http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=633 יש למשל 3 דגמים של zalman במחירים שונים - אני מבין שההבדל הוא בגודל, מה עליי לבחור? בכלל ההיצע הוא די דל, ואולי אני מגזים וקונה שלא לצורך.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד עם מסך כמה שיותר גדול שמיועד לעבודה משרדית, וורד ופאור פוינט בעיקר. בתור אחד שכל החיים השתמש במחשבים נייחים, יש לי 0 הבנה בנושא של ניידים. זה מחשב שמיועד לאמא שלי, היא לא רוצה מחשב נייח, ומעדיפה ניידץ למרות שהיא לא לוקחת את המחשב מחוץ לבית. התקציב הוא עד 5000 ש"ח. העיקר הוא מסך גדול (כמה שאפשר), רזלוציה טובה, לא צריך גיימינג. אבל משהו שיהיה מספיק חזק להריץ סרטונים ביוטיוב וכל זה. הסוללה לא קריטי, כי זה מחשב שעומד במקום ותמיד ליד חשמל. לא משנה לי החברה, לא צריך טאץ' וכל מיני שטיקים מעבר לזה. משהו פשוט. צריך שיגיע עם ווינדוס 10 בעברית. באותו נושא, האם כדאי לנסות לבדוק מחשבי מיני? פה אני מבין אפילו פחו…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום אני צריך עזרה לפני רכישת מחשב נייד ללימודי אדריכלות ועיצוב פנים אנחנו עובדים עם תוכנות כמו סקצ'אפ ואוטוקד וכו' אם תוכלו לעזור לגבי רכישה ואומדן מחיר של מחשב נייד מתאים ואלו רכיבים חשוב שיהיו חזקים... תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום, אבא שלי מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותו בעיקר לעבודה משרדית וצפייה בסרטים. יש אפשרות לקנות את המחשב בארה"ב. גודל מסך רצוי - 15" משקל - לא משנה סוללה - ממוצעת יציאות - HDMI בלוטות' - כן כונן קשיח - HDD, מינימום 320GB כונן DVD, אין צורך בצורב אחריות בין לאומית - אם המחשב יקנה מארה"ב אז כן רישיון למערכת הפעלה - אם נכנס בתקציב העדפה לחברה - Dell, או לפחות לא Lenovo - הוא מפחד לקנות מחברה סינית. תודה מראש על העזרה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. הי אייבורי מציעים מפרטים די בזול, ורציתי לדעת מה דעתכם.. אני מחפש מחשב בסיסי לנערה בת 16 שישמש לסרטים אינטרנט ומוסיקה..כלום מעבר לזה ןאני מנסה לבזבז פחות מאלף מאתיים שח... אני מודע למוניטין של אייבורי ורציתי לדעת אם לדעתכם שווה לקחת צאנס על המיפרט הבא: מארז איכותי מותג IN-WIN ספק כח מותג IN-WIN Power Man 350W יתרון חשוב: ספק כח בטכנולוגיית Active PFC שנתיים אחריות לספק הכח מעבד 3 שנים אחריות--AMD Athlon™ II Dual Core 260 3.2GHz לוח Gigabyte דגם 3 שנים אחריןות --GA-M68MT-S2 Hitachi 500GB SATA2 16MB Buffer 3 שנים אחריות 3 שנים אחריות -Kingston 2GB DDR3 1333MHz צורב LG SATA DVD שנתיים אחריות אני יכול להחליף את הספק ל FSP 300-60HCN 300W אבל רק עם שנה אחריות כל העניין…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום לכולם! אני מתכנן להחליף את המחשב הנייד שלי עקב בעיות גודל ומשקל (שלי 17 אינטש וכבד לאללה). אני מחפש מחשב חדש שיספיק לי ללימוד הנדסת חשמל בטכניון. אני מחפש מחשב דק וקל, ועם זאת מספיק חזק להחזיק תוכנות כמו MATLAB וכד'. כמו כן אני מצפה שהסוללה לא תגמר כל כך מהר ושתספיק ליום לימודים - מאמין שעד 6 שעות. עדיף שיהיה עם אחריות ל-3 שנים. מע' הפעלה WIN8/10 (לא שזה משנה לי כל כך). תקציב של 3.5K ש"ח מקסימום 4K ש"ח. אני מתכנן לרכוש את המחשב בישראל בחודש הקרוב, אם כי דוד שלי מגיע מ LA עוד כחודש ואם שם יותר זול משמעותית אז הוא ישמח לרכוש עבורי. לפי הדוח : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. AMD ATHLON XP 2400 + FAN LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro פעמיים -> Winbond DDR 256MB 2700/333mhz Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128mb Simbadda Master I LU Midi Tower Case Black 400w Logitech MX300 Optical Mouse Retail VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD סה"כ 4,270 ש"ח אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. לקחתי את העכבר הזה , בגלל שה500 גדול מידי , וזה בעיקר למשחקים. ואת הכרטיס מסך הזה , כי שמעתי שהוא הרבה יותר טוב , עם איוורור יותר טוב. וכרטיס מסך כנראה שאני יעשה אוברקלוק. זכרונות פעמיים , כדי לנצל את ה doul memmory בלוח אם. רציתי לקבל דעות , והצעות לשיפור.. ולא לקחתי את האיפוקס מכיוון שאמרו לי שאם אני לא עושה אובר קלוק , אז הלידטק יותר טוב , ויות…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by aboren,

היה לי מחשב סמסנוג 15.6 עם כרטיס מסך של NVIDIA ושמתי לו SSD של 256 גיגה I7 ו6גיגה זכרון נגנב אתמול מביתי. אני רוצה מחשב חדש. מה ההמלצות? השימושים: משחק מנג'ר פוטושופ תוכנות עריכת סרטים. גלישה תקציב 3500-4000 ש"ח תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Started by bony123,

שלום אני קונה מחשב מטורף למשחקים כבדים והייתי ב ksp והם אמרו לי שזה המפרט הכי טוב שאני יכול להוציא ב מחיר הזה האם כדי לקנות אותו והוא יחזיק לי להרבה זמן כלומר בעוד 2 3 שנים בסניפים. מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core i7 940, s1366, 8MB 1 2880 2880 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS כמות מחיר סה"כ Rampage II Extreme s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E 1 2080 2080 זכרונות‏ DDR III 1333Mhz כמות מחיר סה"כ 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel 1 1080 1080 כרטיסי מסך‏ ASUS כמות מחיר סה"כ GTX 295 1792MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI HDMI PCI-E 2.0 1 2850 2850 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II 1 570 570 מאווררים וגופי…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם מצרף מפרט שבניתי שאשמח לשמוע דעות לגביו רוב הזמן המחשב ישמש לעבודה (סביבת פיתוח ואינטרנט), כאשר לרוב רצים עליו סביב השני מכונות וירטואליות. כרגע אין לי צורך במארז, אשתמש בקיים, חושב בהמשך לרכוש ANTEC P10 FLUX, השקט. מעבד Intel Core i7 10700 2.9Ghz 16MB Cache s1200 - Tray קירור - Arctic Liquid Freezer II 120 CPU Cooler לוח אם - Gigabyte H470 HD3 LGA1200 זיכרון - G.Skill Ripjaws V 2x16GB 2666Mhz DDR4 CL15 Kit כרטיס גרפי - Gigabyte GTX 1650 SUPER OC 4GB GDDR6 אחסון - Samsung 970 EVO M.2 MZ-V7E1T…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. מחפש מחשב לגיימינג בתקציב של 3500 ש"ח עם אפשרות חריגה קלה. כולל הכול: מקלדת, עכבר , מסך, מערכת הפעלה. האם ניתן למצוא מחשב נייד בתקציב הזה עם ביצועים שיספיקו להרצה סבירה של משחקים? המשתמש הוא נער בן 14 בלי שאיפות טכנולוגיות כך שלא צפוי אובר קלוקינג. במדור מפרטים מומלצים באתר נראה שהמפרט שמתאים לתקציב הזה עם תוספת מסך וציוד היקפי הוא הנמוך כשהמפרט הבא אחריו בתור הוא בסביבות התקציב ללא ציוד היקפי בבירור מהיר נראה שרוב החנויות נותנות כמעט אותו דבר ולכן מה הנקודות החשובות לבדוק בהשוואה ביניהן? אני יודע שהתקציב קצת לוחץ ולכן רציתי לדעת על מה לא להתפשר ועל מה כן. מעבד i5 או אפשר להתפשר על פחות? יש הבדלים משמעותיים בין …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by oraven,

היי יש לי מחשב עם כרטיס מסך ATI 7970 GHZ מומהר ל 1230\1600 מעבד I5 3750K יש לי בעיה במשחקים של נפילות FPS מוזרות עכשיו זה משום מה במשחקים שלא דורשים יותר מדי לדוגמא COD עובד לי פחות טוב מ BF משחקי תפקידים יש לי נפילות אפילו בדיאבלו 3 קראתי קצת בפורמים עם אנשים שיש להם אותו מפרט כמו שלי שמדברים על סוג של צוואר בקבוק למרות שזה לא הגיוני כי לפני שקניתי את המפרט עשיתי מליון בדיקות כולם מדברים על OC ל 4.3 והכל נפתר כמעט הקטע שהלוח אם שלי לא תומך ב OC לא היה לי כסף באותו זמן. עכשיו החשיבה שלי היא לקחת את המחשב ל TMS לתת להם להחליף לי לוח אם וקירור והם יעשו לי המהרה (אמרו שזה אפשרי) עכשיו השאלה היא כזאת מישהו פה יודע אם זה יפתור חלק מהבעיות ? או שאני סתם עושה טעות.. חשבתי להשקי…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. * מטרות המחשב? המחשב למטרות עבודה ולימודים - חייב להיות מעבד חזק Core2. * גודל המסך? 13~14 אינץ - שיהיה כמה שיותר נייד * משקל רצוי? גם כאן משקל של 2 קילו כולל מטען המקסימום * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך - עכשיו קראתי על X301 ו-T400S שהזמנים מאכזבים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אני אשמח ליציאת HDMI, אך DVI גם אפשרי. * בלוטות? כמובן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 גיגה? רצוי SSD * צורב DVD? לא קריטי - משקל עודף * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על X301 ו-T400S אך חשוב לי זמן סוללה ארוך ואשמח לטיפים. * דרישה נוספת שחובה בשבילי - מודם סלולרי מובנה. תודה רב…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by c5123,

הי אני רוצה לקנות מחשב חדש ב 6 עד 7K המחשב בשביל משחקים כמו Oblivion יש כמה חלקים שאני לא צריך : HD יש לי 260G ,סיד רום וצורב ,מסך,ו sound card טוב אז מה אתם ממליצים?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אני רוצה מחשב עד 4000 ש"ח לבית ספר ולמשחקים(שהמורים לא רואים ;D) לא משחקים חדשים מאוד, בעיקר משחקי ספורט. עדיפות ל HP PAVILION : http://www.mgsh.co.il/scripts/Shop.dll?language=Heb&shop=1119&kind=ViewShop&idprod=231_1 אבל אני לא חושב שהכרטיס מסך יצליח להריץ משחקים חדשים. בין 3000 ש"ח ל4000 ש"ח.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by fireskill,

שלום, בניתי לחבר מפרט בעזרת אלעד- כמו שאמרתי וזה המפרט http://img436.imageshack.us/img436/5417/gali30ls.jpg זה מKSP סכום המחשב צריך להיות 7000ש"ח (אין לעבור)

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים חדשים (אבל אני לא גיימר כ"כ), עריכת מוסיקה, פוטושופ, סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). עכשיו מזדמן (בסופ"ש, חייל) אבל עוד מעט משתחרר אז תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים חדשים וישנים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך ב…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. זה המפרט: מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1140 1 1140 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 790 1 790 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 570 1 570 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 720 1 720 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 360 1 360 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 (Black) 40 1 40 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 Black 195 1 195 ציוד רשתות? מודם / פקס Price Units Total 56k V92 PCI 50 1 50 מארזים? Price U…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. זקוק בדחיפות למפרט חזק למשחקים.! כולל מארז נחמד, מבוסס 64ביט,לא צריך oc. כמובן למשחקים כבדים. תודה רבה!!!!!!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכולם אני מעוניין שמחשב חדש אשר יחזיק מעמד כמה שנים טובות צרכים : עבודה שוטפת - OFFICE INTERNET משחקים - אני לא גיימר מטורף אבל אוהב לשחק בייחוד משחק כגון NFS ו CALL OF Duty עריכת וידאו - סרטים בייתים זה המפרט הראשוני מ - KSP אנא הרגישו חופשי להחליף כל חלק (בייחוד אני לא בטוח לגבי הכרטיס מסך) המטרה היא כמובן להגיע לתקציב בעל עלות תועלת מקסימאלית המסך המיועד הינו vp930 אני לא מתכנן OC בשלב זה אולי עוד שנתיים שהמחשב כבר יתחיל לזייף במשחקים חדשים Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB 1280 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 655 זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS x2 980 כרטיסי מסך GIGABYTE 7900GS 256MB GDDRIII, TV, 2xDVI, PCI-E 1100 דיסקי…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. ערב טוב לכולם וחג שמח, לפני כחודש וחצי אחי טס לארה"ב וניצלתי את ההזדמנות לקנות לפטופ. הבאתי לו דגם ספציפי והוא חזר עם אחר לצערי.. זה הדגם : Asus - Q551LN-BBI706, קישור להמחשה מחנות Best Buy(לא החנות ממנה נרכש המחשב) : http://www.bestbuy.com/site/asus-fli...&skuId=7289029 בכל אופן - בקשת העזרה שלי מתחלקת ל-2 : 1. איך מחשב כלכך חדש שלא מותקן עליו כלום ולא נצבר עליו שום עומס לא מתפקד כלל? חוסר התפקוד בא לידי ביטוי ב- תקיעות חוזרות ללא סוף, איטיות של מחשב ישן מאד וחיי סוללה של שעתיים בלבד(בעבודה רצופה)!!! איך דבר כזה קורה ? יכול להיות בגלל שהמחשב הוא 32ביט ולא 64?! 2. הבנתי מאיזשהו מקור שניתן להחליף את הווינדוס ל-64ביט ללא תשלום איכשהו באתר של מיקרוסופט(איכשהו נשמר הסירי…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. הי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס,אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?- 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?כן, WIN10, אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איז…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים