ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
קניתי ASUS EEE ויחד איתו קיבלתי DVD להתקנת WIN7, העתקתי את תוכן הDVD לדיסק קשיח חיצוני וניסיתי לעשות ממנו BOOT אבל הוא לא מצליח. איך אני יכול להתקין את המערכת על הנטבוק?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפרט המחשב: MacBook Pro ,13 Retina ,i5 2.6Ghz ,8G DDR3, 512G Flash נגיד ואמרו לכם שיש לכם אפשרות לשידרוג אחד. ל- i7 2.8Ghz או 16G DDR3 מה הייתם בוחרים? השימושים שלי מהמחשב יהיו ללימודים,תוכנות עריכת מוזיקה ו-Traktor ומדיי פעם משחקי מחשב. נ.ב אין אפשרות לשדרג בעתיד את הזיכרון פנימי מה שנבחר במעמד הרכישה זה מה שיהיה. תודה מראש :]
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בידיעות של סוף שבוע היתה הצעה של ZED מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-אינטל מקורי-G41TY-Trinity valley-1600MHZ-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel® Core2 QUAD Q8200/1333Mhz/45Nm-ליבה מרובעת לביצועים מעולם אחר זיכרון-kingston/samsung-4096MB PC6400-HYPER-800MHZ-למהירות מסחררת כרטיס מסך-FX 9500GT-1024MB/DVI/HDMI-לגרפיקה עוצרת נשימה(כולל יציאת MEDIA CENTER) דיסק קשיח-samsung/HITACHI-500GB(0.5TB) SATA IIנפח איחסון אין סופי.. כונן -DVDRW X22 S.ATA-המהיר בעולם בטכנולוגית S.ATA כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S יציאות נוספות-FULL HD VIDEO+DVI+HDMI+אנטי …
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב אמור להגיע מחר וזה תמונה של הקבלה עם כל הרכיבים , http://img833.imageshack.us/img833/597/hfgr.jpg כרטיס מסך יגיעה בהמשך, אם מישהו יוכל להמליץ על אחד עד ה 500 שקל, המחשב ישמש למשחקים כמו GTA IV ותוכנות עריכה כמו פוטושופ, Sony Vega . תודה רבה לעונים (:
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ 4000 ש"ח, אפשר חריגה, המחיר פחות חשוב. 2. מה שימושי המחשב? תכנות, אינטרנט (מאות טאבים פתוחים בשגרה), סרטים, עריכת וידאו בקטנה. לא נועד לגיימינג, רק שתהיה אפשרות למשחקים ברמה סבירה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - הארדיסק, כונן אופטי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בהחלט חשוב! 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? תוכנות לא, הרכבה צריך …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי המכשיר הוא עבור חבר שלא מבין גדול במחשבים הוא ישמש אותו ליצירת קשר עם הבת שלו בגרמניה. רצויה חנות אמינה מאיזור אור יהודה מטרות המחשב? אינטרנט * גודל המסך? "15.6 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? יכול להיות מועיל * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בהתאם לתקציב * כונן אופטי? לא חושב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא הוא מחפש נייד טוב לאינטרנט. התקציב הוא 2600 ש"ח. צריך שיכלול תיק ועכבר.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לחוות דעתכם על המפרט הבא עבור מתכנת בתודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
*עריכה* ערכתי את ההודעה בהתאם לחוקי הפורום. תודה רבה על הערה שלום חברים, תחילה אציין שלפני שפרסמתי את ההודעה, חיפשתי ברשימת המחשבים המומלצים אבל לא מצאתי משהו, ובכלל, אני מעדיף לקבל המלצה מהמבינים ביותר * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים. רצוי שיעבוד מהר למטרות אלה. * גודל המסך? 13 אינץ' * רזולוציית המסך? לא רלוונטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?עדיף מקלדת מוארת, אין דרישות מעבר לזה * משקל רצוי? כמה שיותר קל, לכל היותר 1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI מספיק * Bluetooth? לא נחוץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בין 250GB ל500GB, רצוי SSD אך לא חובה * כונן אופטי? לא נחוץ * האם דרושה תמיכה בת…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היו לי פה כבר דיונים במשך כמה חודשים. אבל בסופו של דבר אנשים שיכנעו אותי לחלוטין!! (ותודה לallammo ולאחרים) במקום ללכת ולקנות מחשב, עם דברים כמו מעבד QX9650 או QX9750 שלבד רק עולים בין 5 ל7 אלף. אני קונה מחשב שכולו (בלי ציוד היקפי) עולה מחיר כזה. ובשאר הכסף שאחסוך אוכל גם להחליף מחשב (או לשדרג בצורה מאוד רצינית) כל שנה. התכנון הראשוני היה להוציא על המחשב קרוב ל20 אלף ללא ציוד היקפי, ועם ציוד היקפי זה היה מגיע ל30. זה המחשב שהרכבתי לאחר כל העצות של אנשים פה, תגידו לי דעתכם והאם יש משהו שלדעתכם הוא בזבוז או אפשר לשפר. שימו לב שאני מתכנן OC כבד ולהשתמש בתור התחלה בכרטיס קול שעל הלוח אם (לכן חשוב לי כן כרטיס טוב על הלוח אם) וכרגע נשאר עם המסך 19 LCD שלי, כלומר לא עו…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך ביקורת על המפרט e6600 Evga 680i evga 8800gtx cm stacker 832 G.SKILL 4GB(2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory - Retail כן אני צריך 4GB ושזיהיה ב 2GB KIT Thermaltake Toughpower 850W W0131RU – NVIDIA QUAD-SLI APPROVED, FOUR +12V RAIL READY - Retail כנראה אקח משהו אחר אשמח להמלצות אבל שיהיה 850W + חשבתי על ה SS harddisk אני אקנה בארץ אני מבצע OC Subtotal: $2,170.95
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בחנות www.com4u.co.il, ובה מבחר די טוב ומחירים טובים עוד יותר. הרכבתי למשל את המפרט הבא: 1,178.12 1,178.12 1 מעבד AMD Athlon 64 3000 BOX מעבדים AMD 133336661 668.98 668.98 1 לוח אם מדגם EP-8KDA3J מבית EPOX לוחות אם עבור AMD EP-8KDA3J 982.76 491.38 2 זכרון מבית TWINMOS בגודל 512MB DDR 400MHZ זכרונות Twinmos512 408.49 408.49 1 דיסק קשיח WD 80GB 7200 RPm 8MB Buffer Serial ATA דיסקים קשיחים 4788885551 2,486.48 2,486.48 1 כרטיס מסך מבית ALBATRON מדגם GeForce 6800GT 256MB כרטיסי מסך 6800GT 374.59 374.59 1 מארז מדגם CHENBRO GAMING BOMB PC 61166 קיים ב 3 צבעים מארזים + ספקי כוח 13669877 319.69 319.69 1 ספק כוח למארז Thermaltake TT420AD 420 WATT 2 FAN…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, בניתי לחבר מפרט בעזרת אלעד- כמו שאמרתי וזה המפרט http://img436.imageshack.us/img436/5417/gali30ls.jpg זה מKSP סכום המחשב צריך להיות 7000ש"ח (אין לעבור)
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/ky7dbjp4 זכרונות יש לי 8gb 1333 וקשיח גם לא מעוניין ב ssd מה אומרים ללכת על המפרט הזה?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה חודש הבא מחשב חדש התקציב הוא 8000 שקל תתנו לי מפרט חזק והמחשב מיועד למשחקים הכי חדשים והכי טובים וכמובן משחקים כבדים כולל ציוד הקפי
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מבקש חוות דעת למפרט הבא. המחשב יורכב אצלי אז אין הגבלה לחנות אחת. הרכבתי אותו בעצמי אבל כיוון שלרוב אני מרכיב מפרטים לשרתים ולא למחשבים אישיים אני אשמח לשמוע את דעתכם. התקציב מינימלי ביותר. כמה שפחות עדיף. מעבד: Core i3-2120 ב-547 ש"ח אצל KSP. לוח אם: Gigabit GA-H61M-S2V-B3 ב- 319 ש"ח אצל זיגזג. זיכרון: 2GB ב- 80 ש"ח אצל KSP. מארז (כולל מאוורר קדמי שקט): Cooler Master Elite 342 ב- 175 ש"ח אצל KSP. קירור למעבד (הוא מגיע בלי): Scythe Shuriken Rev B - SCSK-1100 ב- 120 ש"ח אצל KSP או RSM. מאוורר אחורי: Artic Cooling F8 80mm ב- 30 ש"ח אצל KSP כונן DVD: Samsung SH-S223 ב- 115 ש"ח בזיגזג. ספק כוח: עדיין לא מצאתי. תקציב מירבי: 200 ש"ח. אני צריך הספק של 350W. יציאה לכרטיס גרפ…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחבר את המחשב הנייד שלי ASUS UL30VT לLCD שלי SAMSUNG C530, חיברתי את הכבל HDMI ליציאות ב2 המכשירים, אבל על הטלוויזיה רשום לי "אין אות - בדוק את מקור המתח ואת חיבור הכבל של ההתקן המחובר או בדוק את בחירת המקור". מה אני יכול לעשות כדי שזה יעבוד?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות נייד לצורך לימודים. קראתי את המדריך לבחירת נייד משנת 2014 שפרסמתם(אם קיים מדריך מעודכן אשמח לקבל קישור), ואלה המסקנות שהסקתי: מעבד: מסדרת U דיסק קשיח: כונן SSD. האם עדיף כונן רגיל? סוללה: 3 תאים עם קיבולת כוללת (WHR) נמוכה (בשביל להשיג זמן סוללה ארוך ומשקל קל). מסך: בגודל "13.3 או "14 אינץ עם רזלוציה טובה. איני יודע איזה גימור לבחור (מט או מבריק?). אני רוצה חיבור USB 3, HDMI,קורא כרטיסי זיכרון וסוללה נשלפת. האם כדאי לקנות מתאם לכרטיסים או לHDMI במקום חיבורים? לדעתי המפרט הבא מתאים לצרכיי (אם לדעתכם כדי להשים דגש על דברים אחרים תגידו). כמו כן מהיכן לקנות אם אני גר בחדרה?. תודה על העזרה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים * גודל המסך? רגיל * רזולוציית המסך? FULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עכבר אלחוטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עד 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל עד 500GB * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אבל שתהיה מובילה בתחום כמוHP? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם חשוב שיהיה קל במיוחד ודק! שבת שלום
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום, הצטרפתי כי המליצו לי על הקהילה פה(: אני מעוניין לקנות מחשב חדש, מחשב חזק, שמסוגל לעשות מולטיטסקינג טוב.(המטרה - להריץ משחק חדש,ושעדיין אוכל להיות באינטרנט, לראות סרט וכו'). תודה רבה לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7500, רק אם זה באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, אבל גם קצת עריכה, סרטים HD.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תקציב של 5 אלף ש"ח לקניית המחשהב עצמו, ללא ציוד היקפי ומסך. אני רוצה לקנות את המחשב בחנות באיזור המרכז בלבד....לא בנועה מחשבים בטוח אין לי מושג איזה מעבד לקנות, AMD או אינטל, חשבתי על הקונרו E6600 או על הE6400, ובמAMD חשבתי על ה4200X2 לוח אם, אין לי מושג מה לבחור, של האינטל די יקרים, מתחילים ב1000 ש"ח + .....של AMD פחות יקרים. אשמח לקבל את המפרט הטוב ביותר שאוכל לקבל בתקציב הנ"ל. הדרישות שלי: כרטיס מסך עד 1100 ש"ח זכרון 2 ג'יגה 667 הארד דיסק 250 ג'יגה מינימום תודה ניב
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב חזק שיריץ חלק ויסטה ומשחקים לא הכי כבדים שיש .. מה שאני צריך זה מעבד לוח אם זכרון (לפחות 2 ג'יגה עדיפות ל4) דיסק קשיח (500 ג'יגה) צורב די וידי כרטיס מסך dx10 יחסית חזק מארז.. תודה רבה רבה לעוזרים ואני לא בטוח אבל נראה לי שאני מעדיף אינטל
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש כבר כמה ימים ניידים ועברתי על הרבה עמודים פה בפורום. ראיתי שההמלצות בעיקרון לנייד 13.3 הוא על לנובו E330 ועל 3460\3360 VOSTO. בעיקרון הנייד ישמש לצפייה רוב הזמן, להתנייד בין חדרי הבית. מידי פעם לקחת אותו ללימודים ועבודה. * מטרות המחשב: אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים עריכה גרפית (פוטושופ אילוסטרייטור מאיה) זה יהיה יחסית נדיר משחקים קלים (אופציה נחמדה) * גודל המסך? לא פחות מ13.3" לא מבריק * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל מעדיף לא לעבור בהרבה את ה2KG. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 3 שעות יהיה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI USB3.0 רצוי. * בלוטות: אופציה נחמדה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל מינימלי 100GB. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? אין צורך * …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש, השימושים יכללו משחקים כבדים למשך תקופה (מקווה) ארוכה. עבודה עם עיבוד מוזיקה וסרטים, ותקווה שהמחשב יהיה מספיק חזק ולא יתקע.. מעבד - Intel i7 - 3770 3.4Ghz s1155 1590 ש"ח לוח אם - Gigabyte Sabertooth Z77 1250A"ח זיכרון - Corsair Vengeance 4x4GB 550 ש"ח כרטיס מסך - Asus HD7850 2GB 1490 ש"ח דיסקים קשיחים: Crucial 128GB SSD 750 ש"ח Western Digital Caviar Green 2TB 630 ש"ח צורב - LG DVD+RW Bluray Combo 300 ש"ח קירור - Scythe Mugen 3 220 ש"ח מארז - Fractal Design - Define R3 530 ש"ח ספק כח - Seasonic M12II-650 555 ש"ח מסך - Dell U2312HM 948 ש"ח *כל המחירים מ - KSP פחות או יותר המחיר של כל זה מגיע ל 9000 ש"ח. רציתי לדעת מ…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP Pavilion DV6 1410ej ואני מעוניין לחברו למערכת הקולנוע הביתית. אני מחבר לTV על ידי כבל HDMI (רואים ושומעים תקין) ,אבל את השמע הדיגיטלי אני מעוניין לחבר למערכת ההגברה (ולא ל TV) שיש לה כניסות SPDIF מסוג RCA ואופטי. במחשב עצמו אין יציאות כאלו, אבל הבנתי שאם מחברים תחנת עגינה מתאימה, דרכה אפשר לקבל את היציאות האלו. אני לא יודע איזו תחנה אני צריך, אם זה באמת כך, או שיש פיתרון אחר.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה קורה ? בשעה טובה ההורים שלי החליטו לקנות מחשב חדש הבייתה כי הישן (מלפני 8שנים הלך) אז אני אקבל את המחשב החדש והמחשב שלי יעבור להורים שלי. אז ככה.. התקציב 400 ש"ח כולל מסך. לא חייב להיות מסך ממש טוב העיקר שיעבוד ויראו בו טוב כי ההורים שלי ישתמשו בו והם עיוורים חחח רמקולים עכבר ומקלדת לא צריך. אבל חשוב שיהיה בו כרטיס רשת וצורב DVD. אני רוצה מחשב חזק למשחקים ושיהיה קר כי תמיד היו לי בעיות של חום ! אני מודע לכך שאי אפשר לעשות מחשב בתקציב הזה מושלם למשחקים אבל שיהיה כמה שיותר טוב בבקשה.. לא מתכנן OC.. תודה רבה
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-