ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
לאחר תרדים שלי ועיון מעמיק בשל אחרים הגעתי למפרט שאודה לכם אם תוכלו לתת את ברכת הדרך . המחשב מיועד בעיקרו עבור משחקים וקצת קידוד של סרטים ( ידוע לי שאינטל עדיף בזה אך לצערי זה מייקר לי את התקציב ולא אכפת לי שהקידוד יקח יותר זמן ). לא מתכן OC ואין צורך בציוד היקפי . אודה להתיחסותכם בעייקר לגבי : 1. האם הקירור שעל המעבד טוב או שצריך להחליפו ? 2. האם הספק הזה יחזיק את המערכת בצורה טובה ? 3. האם אוכל להשיג את אותו מפרט ביותר זול במקומות אחרים ? 1 x כרטיס מסך Sapphire ATI X800GT 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express Retail ¤1056.44 2 x זיכרון A-DATA DDR 512Mb PC-4000 (32*8) CL 2.5-3-3-8 AD512M400 ¤667.22 1 x דיסק קשיח Western Digital 160 gb 7200 SATA II 8 mb Buffer ¤517.10 1 x…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מבין כל כך בזה ולכן אני ישמח לעזרה, זה מחשב למשחקים אני רק יגיד לכם מה אני צריך 120GB MAX צורב DVD מסך 17" (אם אפשר HD) 1.5G-2G רם כ. קול טוב+ (לא צריך יציאה של 5.1 אבל שהאיכות של הכ. קול תהיה טובה מאוד) ושהכל יהיה מחנות אחת
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנה המפרט המושלם שלי, נראה אתכם אומרים שהוא לא טוב! מעבד: Intel D 820: Pentium 4, Dual Core, 64 bit לוח אם: P5LD2 Asus זיכרון: DDR2 1024Mb 533MHz Kingston הארדיסק: WD1600JS Western Digital כרטיס מסך: CONNECT3D Radeon X800 GTO 256mb GDDR III DVI-I + VIVO ספק: FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan צורב DVD: LG GSA-4167B ראוטר חסר לי, וכל השאר לא צריך לרשום.. 5000 ש"ח, המחיר לא כולל מסך. מה אתם חושבים? ><
-
- 31 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום בוקר טוב. לאחר שעברתי על האתר, קראתי, החכמתי, ו...הסתבכתי כמו שאני מבין AVID הנה תוכנה לא קלה, ואני הולך להתעסק איתה הרבה בתקופה הבאה בחיים שלי. אני לא יודע האם זה יהיה עם הMC5 כיוון שהיא לא משומשת ברוב התעשייה בארץ, ככה שמבחינתי זה הולך להיות עוד הMC4 או אפילו MC2.8 אז לפי מה שהבנתי יש לתוכנה הזאת רכיבים מאוד מומלצים שכדאי לעבוד איתם, וכאן אני צריך אותכם - יש לי יותר מידי פרטים בראש שקראתי כאן, ואני כבר לא יודע מה בדיוק לבחור. תקציב: 4,000 ש"ח צורך: AVID (אולי גם פוטושופ ליתר ביטחון) --ללא מסך וללא ציוד היקפי-- מעבד - אינטל לוח אם - מאוד מעדיף אינטל כרטיס מסך - מאוד מעדיף NDIVIDIA כונן קשיח - Seagate (צריך 2 כוננים, אחד למערכת הפעלה, ואחד …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3768 הדגמים הגיעו! כל אחד מהם יותר יפה מהשני. עזבו את הטכנולוגיה המובנית בהם: את ה- Solid State Drive שאפשר לשים ב-XPS M1330, את התאורת LED האחורית, את כרטיסי המסך של 8400M GS, את האפשרות לכונן Blue Ray. גם אפשר לבחור את הצבע של המחשב! כנסו לאתר של DELL ותראו מה זה אתר ידידותי למשתמש וחווית קניה של מחשב נייד. אני מחכה ליום שבו יהיה אפשר להרכיב ככה מחשב בארץ. אני מתלבט בין ה-XPS M1330 ל- Inspiron 1420. מה דעתכם? דרך אגב, אפשר לבחור שם מעבד עם 800MHZ FSB אבל הזכרונות הם רק 667MHZ. זה משמעותי?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט ואופיס וצפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא חייב אך עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, Expr…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים באטלפילד 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש ר…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, הרבה זמן שלא נכנסתי לפורום והנה ההשלכות- המחשב הישן התפגר אחרי 8 שנים והגיע הזמן להחליף. אני יודע שבכל מה שקשור לבניית מפרט, זה המקום. אז בבקשה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח.א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים ומשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty, gta 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זהו, המחשב שלי שווק חיים אחרי שש שנים בערך (עם שדרוג זיכרון וכ. מסך), הגיע הזמן להתחדש. למרות שאני לא כל כך שלם עם ההחלטה על מחשב שולחני (זן הולך ונעלם, למעט למתכנתים וגיימרים... אבל אני גם וגם), אולי עדיף מחשב נייד? מצד שני אני שונא לעבוד על מחשבים ניידים - שונא את המקלדת, שונא את משטח המגע, את הבטריה קצרת החיים, את כל תוכנות הרקע הייחודיות להם... בכל מקרה: . מה התקציב המקסימאלי? 4000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נעול לכאן או לכאן. שיהיה יחס עלות-תועלת גבוהה, זה הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, וכמובן גלישה וקצת אופיס ב) במידה והמחשב מי…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לקניית מחשב נייד. מתגובות ששמו פה אנשים אני ראיתי את המחשב הזה ודי אהבתי אני צריך רק חוות דעת ואם לפי דעתכם לא מומלץ אז אשמח לשמוע על הצעות למחשבים אחרים אז ככה- אני צריך את המחשב לסרטים (Full HD) אני מחבר את המחשב לטלוויזיה. קצת משחקים והרבה אינטרנט. עכשיו הוא נראה לי די מתאים המחשב חוץ מזה שהוא 500GB (SATA) 5400rpm ולא7200rpm משמעותי? והאם לקנות בksp את המחשב? ואם לא למה לא? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הבעייה שהמסך חשוך מאוד כלומר רואים תמונה אבל היא חלשה התקשרו אליי מהמעבדה ולטענתם מדובר בהחלפה של לוח אם, זה נראה לכם הגיוני?! הם רוצים על זה 2000 שקל יש לי לנובו SL400 מעבד P8400 עם אינטל 4500HD מה אתם אומרים איך אני יכול לדעת שלא עובדים עליי? זה לא נראה לי הגיוני שמדובר בתקלה של לוח אם. שאלה שנייה במידה וזה באמת הלוח אם האם כדאי לי להשקיע את הכסף? או לקנות אחד חדש? אין לי אחריות מן הסתם
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1.התקציב מקסימאלי - אם כי תתכן גמישות קלה למפרט שיהיה מיטבי בשבילי . 2.עבודה מישרדית - גיליונות אקסל מרובי נתונים ונוסחאות כ100 מגה גודלם+ תוכנות נוספות פתוחות במקביל + מספר דפדפנים פתוחים בו זמנית. כמו כן המחשב ישמש גם לגיימינג קל עד בינוני אך לא חשובה לי הרזולוציה הכי גבוהה או ההגדרות הגבוהות ביותר של המשחק. כמו כן צפיה בסרטים. 3.דרוש מסך . 4.חוץ מכונן דיסקטים צריך הכל . 5.--- 6.השקט חשוב ברמה 6-7 אם עוד ישאר משהו מהתקציב אשמח ששימושו יהיה למחשב שקט יותר. 7.לא מתוכנן במחשב אוברקלוק 8.אין צורך בהרכבה בחנות,יש מי שמרכיב לי, כ"כ אין צורך במערכת הפעלה. 9.אני גר בבני ברק ויש לי את אייבורי ו-KSP בסביבה,אבל הבנתי שהם לא כאלה מומלצים,כך שאשמח לשמוע את דעתכם ל…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. לפני שבוע-שבועיים בערך פתחתי פה נושא לבקשה של מפרט למחשב. אנשים ענו לי ולקחתי את ההערות שלהם לתשומת ליבי. החלטתי להגדיל את התקציב מעט כי נושא השקט במחשב חשוב לי מבלי שיפגע בביצועים. לפי המלצות החברים בפורום וחיפושים הגעתי למפרט הסופי כנראה ורציתי לדעת מה דעתכם עליו לפני שאני מזמין אותו. המחשב ישמש למשחקים על הגדרות גבוהות ככל הניתן וסרטי HD. קרוב לודאי שלא יהיה OC למערכת. שדרוגים בעתיד הם בגדר אופציה בלבד. המפרט: AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition Tray, יחידות 1 ₪938 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1119 Gigabyte GA-790XTA-UD4 +SB750 CHIPSET, יחידות 1 ₪716 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1539 Scythe Mugen 2 - Infinity, יחי…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לקהילה, הקטנטנים כבר גדלו ומתחילים לקבל משימות מחשב בבי"ס, להתעניין במשחקים וכו'. אנחנו מעוניינים לקנות מחשב נייח לשימושי office בעיקר אבל שיוכל להתמודד גם עם משחקים כדוגמת מיינקראפט (זה הקטע שלהם כרגע). מה שחשוב לנו - אמינות ועמידות. תקציב: 2000-3000 כולל מסך. לגבי המסך - אין דרישות מיוחדות. האם מחשב בקופסה קטנה (מיני? טייני?) רלוונטי? אשמח להמלצות. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? שרירותית אמרתי עד 4K - אבל יכול חרוג או לחסוך לפי הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לבית לעבודות מגוונות: שירטוט למדפסת תלת מימד - כרגע משתמש ב-fusion 360. עריכת וידאו מזדמת. קצת עריכה גרפית. תוכנות GIS, Autocad. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מחשב ואל פסק 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה סביר - לא אוהב רעש אבל אין צורך להגזים בהשקעה בה…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, היה לי נסיון טוב מהמפרטים שמפרסמים פה באתר, הפעם אני צריך מחשב לגיימינג ורציתי לדעת האם המפרטים המפורסמים עדכניים כי הבנתי שזה קריטי בחומרה של גיימינג. בנוסף, לא ראיתי המלצה במפרט למסך. האם לדעתכם אפשר לרכוש מחשב לגיימינג של פורטנייט, מיינקראפט , ראפט וגם עריכה חובבנית של וידאו ב 4500 שח כולל מסך? אפשר לחגוג ב 500 שח.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט הנוכחי שלי הוא i7 2600k לוח gigabyte p67a-ud4-b3 16gb זכרון 980ti כרטיס מסך מסך asus pg27a כוננים samsung evo 850 500gb wd gold 10tb wd gold 12tb wd red 3tb ספק seasonic 860w platinum המחשב התחיל לגמגמם לאחרונה ולקרוס והאמת שהתחיל להימאס לי לעשות כל חצי שנה פורמט ולהתקין הכל מחדש אז החלטתי שבמקום פורמט הגיע הזמן להתחדש. חשבתי על המפרט הבא מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 10700K / 1200 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1730 קירור למעבדים: Noctua NH-D15S CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 343 לוחות אם: Gigabyte Z490 AORUS PRO AX…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוכש את הנייד שלי בארה"ב, הדרישות שלי הן שהמחשב יהיה מהיר ויעיל, הן בעבודות: משרדיות, צפייה בסרטים בזמני הפנוי, עריכה בפוטושופ קלה ובתור סטודנט למדעי המחשב שיחזיק מעמד איתי במשך כל התואר. אני כיום משתמש במחשב נייד די ישן למטרת הלימודים והוא ממש איטי, שוקל 2.5 ק"ג למרות שזה לא מטריד אותי וחיי הבטרייה שלו נורא קצרים (תוך שעה הוא יכול להיגמר), וזאת הבקשה השנייה מהמחשב, שחיי הסוללה שלו יהיו יותר ארוכי טווח ממנו. בדקתי מספר מחשבים בגודל ''15.6: I5: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=8910487&CatId=4935 **************** http://www.abt.com/product/78611/Lenovo-20C6008SUS.html I7: http://www.abt.com/product/78609/Lenovo-20C6008…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרתכם מאוד. אחותי ואני קונים מחשב נייד לאמא שלנו * מטרות המחשב?שימוש ביתי, עבודות, חיבור המחשב לטלוויזיה וצפייה בסרטים/סדרות, אינטרנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 6'15. * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מזתורמת? HDTV, DVD, USB, כל השאר בונוס גדול. * משקל רצוי? אין חשיבות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין כל כך חשיבות, רוב הזמן הוא יהיה מחבור לחשמל. עדיף זמן סוללה ממושך כמובן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDTV, DVD, USB, כל השאר בונוס גדול. * Bluetooth? אפשרי. לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אך אני לא מוכן לקחת HP . נראה לי עדיף d…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלון: שלום לכולם, נפל לי סכום כסף בלתי מתוכנן וזה די מתאים כי אני צריך מחשב למשרד חדש שפתחתי. כרגע יש לי מחשב די טוב שאני מרוצה ממנו עם חלקים לא רעים בכלל ובנוסף שידרגתי לא מזמן את הציוד ההיקפי שלו + מסך המחשב. לכן נפלה לי המחשבה לשדרג את המחשב האישי שלי במספר רכיבים חדשים עם טכנולוגיות חדשות שיאפשרו לי בעתיד המאוד רחוק לשדרג ומצד שני לקצור מתוכו את החלקים הישנים ולהצמיד אותם לרכיבים פשוטים יותר כדי להרכיב לי מחשב למשרד. זה המפרט שלי היום: OS: Windows 8.1 Pro 64bit CPU: Intel Core i5 2500K Motherboard: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 Internal Memory: G.Skill Sniper 4X4GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 Kit Graphic Card: MSI GTX750Ti Twin Frozr OC 2GB DVD Multi Drive: LG GH24NS BT Dongl…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב למטרות עבודה משרדית. (אינטרנט, מסנג'ר, אופיס לפרטיו, וכולי.) המפרט מגיע מאתר גטאיט במחיר של 1690 ש"ח, כולל המסך. כמו כן ישמש למשחקים כבדים כמו סוליטייר ושולה המוקשים. (לא מעבר..) כמו כן, האם ניתן לחבר ללוח אם המצורף כרטיס מסך ATI X800XL שנקנה לפני כחמש או שש שנים?[br]פורסם בתאריך: 18.02.2011 בשעה 19:03:32 BTB
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית (סטודנטיאלית), אינטרנט, צפייה והורדת סרטים, מוזיקה וכו'. אבל עם אופ' שדרוג עתידי (אם ארצה להוסיף משחקים) - הוספת כרטיס מסך איכותי בעתיד (כרגע אין צורך). מיועד לשלוש שנים לפחות. כמה דרישות : HD 120GB צורב כמובן מקלדת ועכבר אלחוטיים יעבוד עם מסך דק 17' (נקנה בנפרד) תקציב 4000-4500 (אם נשמע לכם יותר מדי - רק תגידו....) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ב-3000,אם אפשר בפחות,לשימוש ביתי ושיוכל להריץ משחקים חדשים בצורה הכי סבירה שאפשר(למרות שזה לא מיועד לכך) וגם הדברים הבאים: -כולל מסך,ללא רמקולים,דיסק קשיח יספיק 20GB, -יש לי התלבטות בין לוח משולב עם הכל כולל כ.מסך ו512 זכרונות,לביןלא משולב ו216 או אם צריך אז 512 זכרונות-לא עדיף את האפשרות הראשונה(טוב וזול)?? -הכרחי מארז בסכומים של 390 ש"ח,או שאין הבדל ואפשר יותר זולים?? -אפשר להכניס RADEON 9550 בתקציב כזה?(לא נורא אם לא) תודה לכל העונים
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנה המפרט שהרכבתי אשמח לשמוע הצעות לדברים שצריך להחיליף Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1071.89 ] 1 Motherboards for Intel : MSI 865PE Neo2-LS Motherboard (HT, Dual DDR400, 5.1 Sound, S-ATA, AGP8X, Intel LAN, USB 2.0) [ ¤ 686.17 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 295.94 ] 2 Video Cards : Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard [ ¤ 1895.86 ] 1 Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT [ ¤ 155.14 ] 1 Cases : Simbadda Master I LU Midi Tower Case Silver 480 Watt [ ¤ 276.63 ] 1 Subtotal : ¤ 4677.57
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-