עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, אשמח לעזרתכם בהערכת מחיר לרכיבים הבאים: 1. כרטיס מסך Gigabyte HD7950 OC עם אחריות לעוד שנה בערך 2. מסך Acer GD235hz 120HZ ללא אחריות, מצב מצויין, ללא שריטות, ללא פיקסלים שרופים 3. אוזניות SteelSeries Siberie Elite Prism חדשות בקופסא, לעולם לא נפתחו - את האוזניות אני מקבל שבוע הבא אחריות תקפה מול SteelSeries 4. מחשב נייח: i5 750 4gb ram 1333mhz Gigabyte HD6850 לוח אם Gigabyte - לא זוכר דגם, אבל משהו די בסיסי מארז Thermaltake תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. שלום רב, Chevy היקר המליץ לי על המחשב הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=886528 לצערי המחשב הזה נגמר במלאי באילת. אך בשיטוטיי ראיתי לכאורה את אותו מחשב בדיוק במחיר מצויין: https://www.pc365.co.il/product-1532-Lenovo_Ideapad_G510_59404258_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 (ויותר מזה, באתר של KSP מופיע באותו דף את שני המק"טים על אותו מחשב, הקישור כרגע לא זמין כי אזל המלאי: http://ksp.co.il/?uin=21505 ) השאלה שלי היא, האם זה אותו מחשב בדיוק או שמא יש פה קאץ'? המק"טים הם: 59426602 ו 59404258. אשמח לתשובה כי אני כבר חייב לקנות מחשב. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by hadarK,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) שימוש בתוכנה sketchup * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) גבוהה ככל האפשר, עדיפות לFHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיפות לכך שהמקלדת תכלול numpad * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציא…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by shlooks,

אהלן, מחפש המלצה למפרט בשביל חבר... תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח, אם אפשר לחסוך עדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אופיס, סרטים, גלישה. משחק בעיקר ב- Mount & Blade - ארצה מחשב שיהיה מסוגל להריץ את הגרסה החדשה שעומדת לצאת בצורה כמה שיותר חלקה וגם את The Elder Scrolls Online 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 - אין לי בעיה עם קצת רעש 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?? לא מתוכנן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת ה…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Koby Mashiach,

אני צריך מפרט מחשב שיתאים בעיקר למשחקים אבל גם לעריכת וידאו 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת וידאו, תכני HD וכמה שאפשר גם עריכת גרפית (לא חובה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battle filed, far cry וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). dell ultrasharp u2312hm (זה המסך שאני רוצה) -לאילו הגד…

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K ניתן לחרוג, אך העדיפות היא לחסוך אם אפשר. 2. מה שמושי המחשב? עמדת ניטור למערכת ייעודית, עמדה שרצה 24 שעות. העבודה דורשת למעלה מ20 טאבים בכרום פתוחים בו זמנית + מספר סקריפטים שרצים ברקע אחת לכמה זמן ותופסים משאבי זכרון בעיקר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב שיהיה שקט? 7, עדיפות לנסות ולשמור על השקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 8. האם ישנה העדפה היכן לרכוש את המחשב? לא. אזור תל אביב- הרצליה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בקרוב, במהלך השבועיים הקרובים. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? רק שידע להתמודד עם העומס המופעל עליו בו זמנית ושלא יישחק מהר. 11. האם חשוב לשמור על …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by IdolAdmin,

שלום, אני צריך מפרט למחשב ביתי עם יכולות עיבוד לעריכת וידאו מהגו פרו. זה מה שאני בניתי..אני קונה באילת בשביל המחיר אז אני מכיר רק KSP..אם יש לכם מה להציע יתקבל בברכה.. הרכבתי בלי כרטיס מסך כי אני מאמין שהמעבדים החדשים אמורים לסחוב עיבוד גרפי כזה, מה אתם אומרים? http://ksp.co.il/?uin=19242#complist

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Dvich,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש להכליל מסך בתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by raviv1989,

מחפש מחשב לא למטרות גיימינג. רק למטרות לימודים ואינטרנט. * מטרות המחשב? לימודים ואינטרנט * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כל דבר יהיה טוב * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - מסך מגע יכול להיות נחמד, חשוב שהמחשב יהיה סופר שקט (עד כמה שניתן), מהיר ונוח לשימוש. המחשב לא למטרות גיימינג אז לא צריך כרטיס מסך חזק. אני רק ר…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by T-boon,

היי, שימוש: אופיס ומשחקים של facebook לא ראיתי צורך בכרטיס מסך, הכרטיס שבמעבד אמור להספיק. יש לה מסך וציוד הקפי. ראיתי במפרטים מומלצים מערכות מבוססות i3 וזולות יותר, אבל חשבתי שאם כבר קונים אז שיהיה חזק יותר ויחזיק ליותר שנים... בבקשה חוות דעת על הרכיבים. תודה. http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=15657

• 36 תגובות
    • 5k צפיות
  11. Started by dannyg,

רציתי לקנות מחשב ALL IN ONE של HP (קניתי לפני חצי שנה לאמא שלי ורציתי לקנות גם לעצמי). שמתי לב באתר של HP למחשב מיני שנתלה מאחורי המסך הרגיל ובעצם זה ממש מחשב רגיל ועוצמתי (שימוש ביתי בסיסי הכולל עריכת וידאו קלה של סרטונים משפחתיים). מחשב AIO עולה כ 5000 ש"ח (i5 מגע) ומכיל ממש הכל, המחשב השני לצערי חוץ מהאתר של HP לא ממש ראיתי באינטרנט. השאלה היא כמובן מה לקנות (בהנחה שמסך מחשב תקין יש לי, אם אבחר במחשב השני). http://www8.hp.com/il/he/products/desktops/product-detail.html?oid=7077090#!tab=features

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  12. Started by Shayb25,

שלום, אני שוקל למכור את המחשב. המצב שלו מצוין, כמו חדש אבל בן שנה וחצי. הדגם: Satellite u840 - 10q זיכרון: 4GB. אין בו שינויים, זה הדגם הרגיל עם חלונות 7. תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by lahav500,

אצטרך עזרה בבחירת מחשב נייד. * מטרות המחשב: עריכ גרפית- solidworks, סרטים ופוטושופ. * גודל המסך: 15.6" * רזולוציית המסך? מאמין ש1920 FHD אבל לשיקולכם לפי הצורך שלי * משקל רצוי: אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: העדפה לssd או שילוב (ראו פרטים למטה) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: אלה דרישות המערכת של התוכנה- http://www.solidworks.com/sw/support/SystemRequirements.html בנוסף לכך, אשתמש במחשב לסרטים, פוטושופ וכדומה. הבנתי שצריך מעבד חזק + כרטיס מסך שיתמוך כמו שצריך בתוכנה (ומינימום 8…

• 13 תגובות
    • 9.6k צפיות
  14. שאלת אגב- איך בכלל אפשר להגיע למחירים שונים ב KSP ע"י בחירת מחשב מומלץ והחסרת פריטים נבחרים (נסו והווכחו)? 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה כבדה, מעט משחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -אינני מעודכן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). samsung 24" 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף כמה שיותר גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by na_g0,

http://srv2.jpg.co.il/10/5493301665444.jpg' alt='5493301665444.jpg'>

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by raden,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: the witcher 3, GTA5, the crew, skyrim, the division, batman arkham knight ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך א: 22 אינץ - רזולוציה של 1024 על 768 מסך ב: 42 אינץ - רזולוציה לא ידועה (איך לבדוק?)…

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. ברשותי מחשב כ-3 שנים. משמש בעיקר לגלישה, צפייה בסרטים ומעט משחקים לא כבדים. לאחרונה המחשב מרגיש מאוד כבד ואיטי (אין הרבה דברים שרצים ברקע, אין תוכנות לא רצויות). ברצוני לדעת האם ישנו רכיב/רכיבים שניתן או מומלץ לשדרג בעלות לא גבוהה אשר יביאו לשיפור ביצועי המחשב ויאפשרו חוויית שימוש ומשחק גבוהים יותר. מצ"ב המאפיינים שלו: מעבד- inetl i3 2100 3.1 לוח אם- asus p8h61 le b3 זכרון 1*4g 1333ddr3 ספק- 450w אין כרטיס מסך נפרד במידה ומומלץ לשדרג רכיב כלשהו, האם לבצע זאת בארץ או איביי? תודה

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  18. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99-%d7%9e%d7%92%d7%a2-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9b%d7%9d-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%a2%d7%9c%d7%9d/

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. דבר ראשון תודה לכל מי שיעזור לי פה מראש , אני לא כ"כ מבין במפרטי מחשב אז תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות שלא אין לי כרגע הרבה כסף . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות שלא , אם אין ברירה אז אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים , משחקים משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המח…

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  20. Started by tpoo40,

אני קונה ביום רביעי מחשב חדש ורציתי לדעת אם המפרט שבחרתי כדאי והאם כדאי לשנות בו משהו. זה המפרט המקורי ללא השינויים: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7532 השינויים הם: שידרוג למארז Thermaltake דגם V3 שידרוג לדיסק קשיח Western Digital Blue 1TB SATA2 / SATA3 7200RPM 64MB Buffer דיסק SSD Kingston V300 2.5" SATA3 120GB [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] נתונים: תקציב המקסימאלי 4.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך מה שימושי המחשב? בעיקר עבודה משרדית, מדי פעם משחקים וסרטים בHD. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום רב, אשמח לעזרתכם. 1. התקציב המקס' הוא כ-7.5K (כולל מסך). אודה לכם אם תוכלו לנסות ולחסוך לי כמה שיותר. 2. המחשב מיועד לגיימינג, גלישה אינטנסיבית ותכני HD. השימוש הוא תדיר. 3. המשחקים הם כל משחקי ה-AAA של התקופה האחרונה וברצוני להריץ אותם על ההגדרות הגבוהות ביותר ברזולוציה של 1080 ולשמור כמה שיותר על 60 FPS. המסך שבחרתי הוא Dell 24" LED U2414H, אודה לכם אם תוכלו לחוות דעה לגביו. 4. אין צורך בציוד היקפי מעבר למסך. 5. השקט חשוב, אבל ברמה של 5 נגיד... 6. לא מתוכנן OC. 7. יש צורך ב- Windows ובהרכבה בחנות. 8. אין העדפה לחנות מסויימת, את המפרט הרכבתי מ-STARTPC. אם אפשר אז שהחנות תהיה בתל-אביב. 9.הקנייה מתוכננת לשבועיים הקרובים. 10. לא מתוכנן שדרוג עתידי. 11. אני…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מי שמכיר אני אשמח לשם / כתובת / אתר. כמובן שאני מחפש חנות אמינה.

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  23. Started by Gigiben,

אני בזמן האחרון מנסה (נואשות) לקנות מחשב וכל פעם מסיבה אחרת כלשהי אני לא מצליח (דבר אישי, שלצערי פגע בממון שלי ומנע ממני את היכולת לקנות כבר את המחשב...) בכל מקרה חשבתי אולי לחפש דרכים שיוזילו לי את הערך של המחשב וחבר אמר לי שדרך amazon יהיה הרבה יותר זול לאותם חלקים, ובכן הלכתי לאתר וחיפשתי את כל החלקים ומסתבר שחבר שלי צדק חלקית. אומנם כל החלקים יחדיו שווים בערך 3600 שקל (קצת יותר מ1000 דולר) אך שמעתי שיש מכס וכל מיני מסים אחרים שיעלו את המחיר הרבה יותר (מחיר המפרט בארץ קצת מעל 5000 במחיר הכי זול שמצאתי) עכשיו לגבי זה יש לי כמה שאלות, הראשונה היא מה אחוז המכס מהמחיר של הפריטים (אני אצור רשימה שלהם למטה) האם זה בכלל שווה לי לקנות והאם אני יכול לצפות שהפריטים יגיעו לבי…

• 54 תגובות
    • 15.3k צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב בקרוב עד סכום של 2000 שח בערך לאמא שלי שמתעסקת בעיקר לשימוש יומ-יומי (אינטרנט, סרטים, תוכנות עריכה למניהם) מצאתי את המחשב הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=882589 כמובן ללא מערכת הפעלה, אני אתקין בעצמי. האם מחשב כזה מומלץ לרכישה או שהמחיר אומר הכל ? רציתי לרכוש את המחשב הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=884642 אבל ראיתי שהוספת שקלים בודדים אפשר להנות ממעבד יותר טוב אשמח לעזרה / להמלצה של מחשב. תודה רבה חברים

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio, eclipse, VMWare באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Team fortress 2, BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך ב…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים