עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חייב מפרט למשחקים עם עכבר מקלדת וווינדוס. בתקציב של 3000 שקלים חייב עם כפול ליבה של אינטל. תודה מראש!~

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  2. היי, אשמח לשמוע מבעלי המחשבים הנ"ל, מה בערך זמן הסוללה האמיתי בשתי רמות: - שימוש בסיסי: אינטרנט, אופיס, מוזיקה - שימוש יותר אינטנסיבי: צפיה מתמשכת (כאילו 10) של סירטוני youtube ברמה נמוכה, או סרט מלא. אני גם עושה מוזיקה ומתכנת, אבל על זה הרוב לא ידעו לענות, אני מניח. על ה-Q330 אני מוצא נתונים שונים בכל מני כתבות, או בסקירות ב-youtube (מישהו דיווח על 2.5 שעות של שימוש לא מאוד אנטנסיבי). אודה לכם אם תענו לי, וולטר

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב - עבודה משרדית ואינטרנט? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? פשוטות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ציוד היקפי לא צריך. רק מחשב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול …

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  4. התקציב הוא בשאיפה - מכיוון שאני מוסיף SSD יש סיכוי לא קטן שזה יחרוג - לא נורא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, עריכה גרפית, תכני HD, עבודה עם המון תוכנות במקביל. השימוש במחשב הוא כבד במיוחד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל. מ- Battlefield 3 ועם משחקי Indie מפוקסלים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. בעצם בעיה פשוטה ש HP לא לוקחת עליה אחריות ואין לה פיתרון, היא שאי אפשר לכבות את האורות שהמחשב יוצר. הלוגו המואר בחלק האחורי של המסך וה LED ים המעצבנים בחלק הקדמי מהבהבים כל הלילה ומאירים את החדר - אי אפשר ללכת לישון עם מוזיקה או אפילו להשאיר את המחשב בלילה להורדה. שלא נדבר על זלילת סוללה מיותרת! בקיצור חברה חרא שכל מה שחשוב לה זה לפרסם את עצמה על הגב של הלקוחות שלה, ולא באמת לתת מענה למה שהלקוחות רוצים וצריכים כדי להנות מהמוצר. לסיכום : להיתרחק כמו מאש ! תגובה של HP תתקבל בברכה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by rank,

יש לי היום מחשב בן שנה בערך שאני רוצה לשדרג , יש לי 2400 שקל תקציב . המפרט שלי היום זה : מעבד E6600 2.4 GHZ כ"מ PRO X1950 512MB לוח אם PDS3P GIGABYTE מארז בסיסי ב250 שקל ,ספק 450W דיסק קשיח SATA 2 250GB WD זיכרון 2 GB של KINGSTONE . מעבד אני רוצה לעשות לו OC (אז כנראה אני יצתרך צלעות קירור ב150 מינימום ) , כרטיס מסך תומך בDX10 (וכמובן יותר טוב משלי וגם מסדרת ה9800 של GFORCE ) ואם ישאר כסף אז גם דיסק קשיח נוסף . תודה לעונים ...

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by kfirr1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כל עוד שיש עלות תועלת משתלמת עד 7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנת 3D MAX בעיקר וקצת תוכנות דומות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לצורכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3k+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא כאלה יותר מדי שמאמצים תמחשב world of warcraft שמאוד מאמץ תמעבד ו overwatch שמאמץ יותר תכרטיס מסך וcs go פה ושם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  9. עם אפשרות לשדרוג בעתיד מעוניין במארז עם הרבה מאווררים ואפשרו למסננים עם PCIE 2 בנתיים זה הכונן הקשיח Seagate Barracuda XT 2000GB ST32000641AS לא ברור לי כל כך מה לגבי מעבד ומעוניין בכרטיס מסך מבית NVIDIA יש לי נסיון רע עם ATI ומעוניין בSLI לפחות 6GB RAM

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  10. שלום רב, משהו מאוד מציק לי בהגדרות של הT61 שלי. כאשר אני מחזיר את הנייד למצב עבודה ממצב של הייברנייט. במידה ואני לא נוגע במקלדת או מזיז את העכבר בשתי דקות הראשונות שהנייד העלה את הויסטה. הוא מחליט לחזור בשנית למצב של היברנייט. לא בריא במיוחד לנייד ומעצבן בטירוף! לא הצלחתי למצוא מידע על כך ברשת. אשמח לעזרה, בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  11. Started by Arturh87,

אני צריך מפרט למחשב המורכב מהחלקים:מעבד, זיכרון, לוח אם, כרטיס מסך, מסך, מארז, הארד דיסק בלבד(יש לי את שאר החלקים) בסביבות 3000 ש"ח (לא מעוניין ב OC והמחשב מיועד לגלישה באינטרנט ולמשחק). תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by zohar678,

קיבלתי היום במישלוח את המחשב הנייד הראשון שלי. רציתי לדעת כמה זמן יהיה עלי להטעין את הסוללה בפעם הראשונה? האם אני חייב להפעיל את המחשב בכדי שהסוללה תיטען או שהוא יכול להיות במצב כבוי? כמה זמן הסוללה מחזיקה ללא חשמל? (6 תאים) רוב הזמן המחשב יהיה מחובר לחשמל, האם יהיה כדאי להוציא את הסוללה ולהשתמש בא רק במיקרים בהם אני רוצה לנייד את המחשב? אם אני משאיר את המחשב דלוק במשך שעות רבות זה גורם נזק?

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  13. Started by Itaitg,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא יותר מ500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי מסך של טלויזיה 32 אינץ׳ אבל לא יודע מה הרזולוציה ואם כדאי להשתמש בה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בניניות עד גבוהות 3. האם יש …

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  14. Started by yardenp4,

קניתי מחשב חדש הצרכים שלו הם לרוב משרדיים: intel core i3 540 3.06 ghz fan for intel CPU s1156 Gigabyte GA-H55M-D2H Kingston 2GB DDR3 1333mhz Samsung spinpoint F3 500GB LG GH22NS DVDRW X22 CoolerMaster Elite 335 Black ATX Chieftec 450W PSU 14cm fan, 24pin, active pfc APS-450S EDIMAX wireless nLITE PCI Adapter השאלה שלי היא קודם כל איך המפרט ? ואל תפחדו "לבאס" אותי על מה שקניתי. ו 2. איך הספק כח אמרתי למוכר שיביא לי מה שהוא חושב שטוב, לצערי לא היה מארז נורמלי שכולל גם ספק כוח. 3. האם הקירור למעבד מספיק ? בהנחה שלא אכפת לי משקט או לא שקט..? תודה מראש (:

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  15. המחשב הישן כבר לא סוחב ואני בקושי מריץ FSX ואם אני מוסיף Add On אז בכלל הוא מקרטע, גם במשחקים אחרים הוא לא משהו אז החלטתי שהגיע הזמן להתקדם למשהו חדש וחזק יותר, אשמח לעזרתכם, אני מעוניין במחשב חזק שיריץ FSX ותוספות, אני לא חובב של אוברקלוק ואני מעוניין להתקין VISTA כדי להנות מ DX10, כרגע יש לי מסך 22' LCD ואני חושב להחליף מתי שהוא בעתיד ל 24' של DELL. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. היי רוצה לקנות בימים הקרובים תחנה מבוססת i7. מודע למחיר שלו אבל באמת ובתמים זקוק לכוח עיבוד רב עבור קומפילציות יום יומיות מתישות. אראה בו סרטים, עבודה משרדית רגילה, לא אשחק בו בשלב זה. הולך להריץ XP כהוסט (מודע למגבלה של 4GB, אבל רוצה לנצל את היתרון שב- triple channel ולא יכול להסתפק ב- 3GB) מבקש חוות דעת לגבי: 1) האם המארז הנ"ל שקט? מעוניין במארז שקט, קטן, קל לנשיאה, פשוט, שחור, ללא דלת קדמית ובלי חלונות\ניאונים וכו' 2) מתכוון להריץ את שני הדיסקים ברייד 0 בשביל ביצועים. העדפתי על ה- 7200.12 של סיגייט בגלל שאין אותם בזיגזג וגם הבנתי שהבלאק גם בסדר. 3) כרטיס המסך נראה לי מושלם - צריך לתמוך ב- 1920x1200 בווינדוז, חוץ מזה יתרון גדול שיש לו את שלושת סוגי היציאות 4) לקחתי את ל…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by איתמר בן עזרי,

שלום אני מעוניין לקנות את המחשב הזה, איך הוא בשביל סטודנט שלא מצריך תוכונת כבדות בעיקר וורד וכאלו ויוטיוב ומה הכוונה שהוא מוגדר עסקי? מה זה בידיוק אומר אשמח לפירוט האם למישהו יש את המחשב הזה?, האם יש בדגם הזה בעיות נפוצות או דברים שעצבנו או עלולים לעצבן במהלך השמימוש איתו? תודה ולילה טוב

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. כבר יש לי מפרט פחות או יותר של המחשב החדש שאני רוצה, בשלב ההתלבטות אצל מי לקנות את המחשב אבל עכשיו חשבתי על זה שאולי כדאי לי לחכות ל שבוע הבא ל black friday אני יודע שיש כל מיני מבצעים של black friday בדיסקים קשיחים וכל מיני ציוד היקפי אבל על מחשב קומפלט יכול להיות שגם יהיה ? black friday ואולי אחרי זה גם ה cyber monday..

19. לא מתוכנן שום OC עדיף שיהיה שקט והעיצוב פחות קריטי

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  20. אני רוצה לקנות את המחשב בערך עוד שבוע...שבוע וחצי וזה המפרט שחשבתי עליו... הוא מיועד במיוחד למשחקים הכי כבדים שיש ושיעבדו חלק בצורה הכי טובה שיש מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EX38-DS4 ¤917 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39386 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤356 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤388 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996558 מסך SAMSUNG 20" 206BW 2ms LCD WIDE ¤1304 כמות:1 http://www.skypc.co.il/pl_product~206BW~9~0.htm כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤919 כמות:2…

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  21. Started by talia27,

היי אני פונה לעזרתכם בחיפוש אחר מחשב נייד-לשימוש בעיקר בדרכים וללימודים בהמשך.. התקציב הוא 3000. מעדיפה 13 אינץ', אבל גם 14 מתקבל. קראתי גם כאן ובעוד מקומות על lenovo E330, אבל הבנתי שהוא מגיע ללא מערכת הפעלה, ולקנות אחת כזאת זה עוד תוספת כסף שלא נכנסת בתקציב...אז הדגם הזה, ועוד אחרים עם אותה הבעיה לא באים בחשבון. תודה!

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  22. Started by 1_AviV,

שלום. לפני כשנתיים התייעצתי כאן על לפטופ ועד היום אני ממש מרוצה ממנו. בבקשה תעזרו גם לחבר שלי . עדכון זה דחוף כי הוא רוצה לקנות עוד היום או מחר! הוא לומד לתואר ראשון והוא צריך מחשב נייד שיהיה נוח ללימודים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל אם יש סיבה טובה. 2. מה שימושי המחשב ? אופיס בעיקר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? עכבר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך כרטיס מסך יוקרתי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ?4 בערך. 6. האם מתוכנן אוברקלוק ?לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועד…

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  23. שלום חברים! צריך עזרה. רוצה לעזור לידידה שלי לקנות מחשב חדש. . מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בסיסי כמו גלישה פלוס משחקים (בינתיים רק PES 2013 אבל לא יודע מה ילד ירצה לשחק) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PES 2013 (אולי יותר כבדים בהמשך). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  24. זה סביבות המחיר שאני מוכן לשלם. אזה מהם מומלץ יותר: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 או: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3683&CatCode=1

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  25. צריך מפרט ב3.5K למשחקים, המפרט מהמפרטים לא עוזר כי לא מצאתי בשום חנות את הלוח של ASROCK

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.