עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by JohnnyBravo,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=9058 איך אסוס בניידים? אני צריך אותו ללימודים,ולמשחקים בין היתר. איך המעבד?כ.מסך? אפשר לקנות נייד "blank"-בלי מ.הפעלה וכל הקישקושים?

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  2. יש לי 5K למחשב ואני מתלבט.. להשקיע בזכרון מהיר של ג'יגה או זכרון של 2 ג'יגה.. אני מאמין בעתיד אני אצטרך את ה-2 ג'יגה יותר ואני לא מתכנן להשקיע עוד כסף במחשב לשלוש השנים הבאות. בקיצור מה עדיף למחשב של משחקים ותוכנות??

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  3. Started by Inzagi,

אני מקווה לקבל כאן מפרט סופי... ככה: אני רוצה מעבד INTEL DUAL CORE 2 E8400 3.0Ghz, אופציה לOC, אז צריך גם לוח אם שיתמוך בו כרטיס מסך שיוכל לנצל מקסימום את הE8400 (שהם לא יגבילו אחד את השני) 2GB זיכרון כונן קשיח 320GB כונן-צורב DVD, כונן-צורב CD, מארז יפה וספק שיחזיק את המערכת. כאמור המחשב מיועד למשחקים והתקציב הוא עד 4,500 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אשמח לכמה סוגי מפרטים..... מחשב שקט זה חשוב אבל ביצועים זה עדיף.... תודה

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  5. Started by roih3,

מחשב לא בעיקר מחשקים אגא גם לדברים אחרים. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  6. שימוש המחשב הוא תכנות, עריכת תמונות והדברים המשרדיים הרגילים. אני מתלבט בין מפרט שיהיה מבוסס אינטל לבין AMD. מלבד לוח אם ומעבד, כל הרכיבים יהיו זהים (אני עדיין מתלבט לגבי מארז ולכן לא ביקשתי מפרט מלא). AMD: AMD Athlon II X4 635 BOX 534 ש"ח Gigabyte GA-880GM-UD2H 469 ש"ח סה"כ 1003 ש"ח Intel: Intel Pentium Dual-Core G6950 504 ש"ח Gigabyte GA-H55M-UD2H 509 ש"ח סה"כ 1013 ש"ח תודה מראש

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  7. Started by SharKiMaN,

דיסק קשיח : SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST250BA9S16 ¤ 398 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1064 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 ¤ 571 זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400PHU2-2GBHZ ¤ 659 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1681 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤ 190 מסך : SAMSUNG LCD 20.1" 206BW 2ms DVI ¤ 1712 מארז : COMPUCASE 6920B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤ 305 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤ 421 סה"כ: 7001 מפרט למשחקים ועוד.... מה ניתן לשיפור? יש אל…

• 10 תגובות
    • 770 צפיות
  8. מעבד-Core 2 Quad Q9450 Intel2.66mhz 1348ש"ח לוח אם-שבו אני לא כל כך בטוח רוצה לקצץ בו אולי-יש למישו הצעה Gigabyte GA-EX38-DS4 740 ש"ח 2-קשיח למחשב 250GB {ביחד 500GB} WD2500AAKSוWestern Digital 230 ש"ח זיכרון-2X2GB או 1X4GB-מה עדיף? KINGSTON DDR II 1GB 1066MHz 170 ש"ח DDR II 2 GB 800MHz KINGSTONE 200 ש"ח צורב ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 125 ש"ח כרטיס מסךnVIDIA GeForce 9800GX X2 1GB 2400 ש"ח ספק כח HEC 600DR-AT EPS 600W PSU 100 ש"ח עד כאן כימעט 3000 שקל בלי כרטיס מסך {שכניראה יגיע מחו"ל-EBAY}-ואני רוצה הצעה לכרטיס מסך אולי עדיף לעשות SLI ל-9600 המסך 19" אולי ישודרג בעתיד אני צריך הצעה למארז זול וכן קירור למעבד תודה רבה

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  9. שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד, אין לי בקשות מיוחדות מהמחשב, עיקר השימוש בו יהיה אופיס, סרטים, מוזיקה ואינטרנט. כמוכן חשבתי על כודל של 15.5 מאחר ורוב הזמן הוא יהיה בבית וחשוב לי מסך ומקלדת גדולים ונוחים לנוחות עבודה. יש המלצות?[br]פורסם בתאריך: 14.09.2010 בשעה 13:41:23 הסתכלתי קצת בזאפ וזה נראה לי נותן תמורה מול מחיר מעוליםhttp://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2248&catId=157 מה אתם חושבים?

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by Yuron,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימושים כמו אינטרנט אופיס איסי קיו וסרטים . עד 4K תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  11. אהלן כולם יש לי מעבד INTEL Q9650 3.0GHZ 12MB BOX לוח GIGABYTE GA-EP45-UD3P ושני סטים זכרונות G.SKILL TRIDENT DDR2 2X2GB (כלומר 8GB בסך הכל) החלקים במצב מצוין ממש כמו חדש.. השאלה היא כמה אני יכול לפרסם כזה מחשב? אשמח לעזרה מכם תודה תודה שחר

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. מה דעתכם על ההצעה הבאה, תמורת 5000 שקלים ב-12 תשלומים ללא ריבית? זו ההצעה הכי טובה שמצאתי תמורת מחיר כזה והיא תספק אותי ביותר לדעתי.... Case ATX Midi Tower Motherboard ASUS A7N8X-X for AMD CPU AMD Athlon XP 2500+ Proccessor CPU Fan "Cooler Master" Professional Fan for AMD Memory 512MB DDR 400MHz Video Card GeForce FX5200 128MB DDR AGP-8 DVI Hard Disk WD 120GB HDD 7200RPM 8MB DVD R/RW NEC DVD [+/-] R/RW Sound Card Sound Card Integrated Lan 10/100 Lan Integrated Floppy 1.44MB 3.5" Floppy Keyboard PS2 Keyboard Mouse Microsoft Optical Mouse Speakers 400W Speakers + Sub מה דעתכם? ושאלה: האם ה-DVD R/RW יודע לצרוב גם מדיות רגילות (CD-R) או רק מדיות DVD? המחשב יהיה לכל מיני מטרות…

• 43 תגובות
    • 5.3k צפיות
  13. 1. מה התקציב? עד 3,300 ש"ח אבל עדיף להתקרב כמה שיותר ל-3,000. תשלום במזומן מחנות במרכז. אני לא קונה מ-KSP וגם לא מאייבורי (נמאס משירות מחורבן!) 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים (דגש על GTA IV), צפיה בסרטים וקולנוע בייתי (HTPC) והורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כרטיס טלוויזיה (לכידה). 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? הכל חוץ מציוד היקפי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא במיוחד. בכרטיסי מסך הייתי מעדיף NVidia בגלל הדרייברים, אבל אני לא שולל ATI 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חשוב לי שתהיה התאמה בין הצבעים (של הצורב והמארז לדוגמה). 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא, על המח…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Rust,

יש לי קצת ניסיון בהרכבת מפרטי מחשב למטרות גיימינג ושימוש כללי, ולאחרונה התחלתי להתעניין באופציה של רכישת מחשב HTPC לסלון. לפחות כרגע מדובר על מחשב לצפיה בסרטים מהאינטרנט/דיסקים/USB, ללא חיבור לכבלים/אנטנת טלויזיה. אין צורך בהרצת משחקים (את זה אני עושה על מחשב אחר). כאשר התחלתי לנסות לברר על הנושא הבנתי שאין לי ממש מושג מאיפה להתחיל. השאלות שהכי הטרידו אותי: מה בדיוק עושה כרטיס טלויזיה, והאם הוא דרוש למחשב המיועד לצפייה בסרטים בלבד? בהרבה מפרטים שראיתי (למשל: תחת "מפרטים מומלצים" באתר הזה ובפורום) ל- HTPC משולבים כרטיסי מסך. האם הדבר נחוץ (בניגוד לכרטיסי מסך on board)? החל מאיזו רזולוצייה? מה המשמעות של חיבור של כרטיס מסך בנוסף לכרטיס טלוויזיה? איך הם מחלקים ביניהם את העבו…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by מוטי2009,

לצוות האתר HWzon בוקר טוב ושלום רב . שמי מוטי חכים וברשותי מחשב נייד יחסית ישן נכון להיום במחשב מותקן זכרון מסוג SDRAM 256 133MHZ ברצוני לשדרג לזכרון SDRAM 512 133MHZ היכן ניתן למצוא זכרונות מהדגם הנ"ל במחיר שפוי רוב המשווקים טוענים שהיות שהזכרון יישן שה להשיגו ולכן הם מפקיעים מיחירים לא הגיוניים לכן אני פונה אליכם בבקשת עזרה המלצה על זכרון בבמחיר שפוי

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  16. Started by Morielll,

אני מחפש מחשב שיהיה לבית לכל המשפחה וגם לי למשחקים מצאתי בינתיים את המחשב הזה בKSP: http://ksp.co.il/?uin=16116#complist ושירגתי את הכרטיס מסך זה המפרט שלו: [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table]אתרזמינותאיפוסכמות[/r]מעבד AMD :[table][tr][td]AMD FX x6 Six-Core FX-6100 Socket AM3+ 3.3GHz Box[/td][/tr][/table]1מאוורר למעבד :[table][tr][td]Generic CPU Cooler For AM2/AM3/FM1[/td][/tr][/table]1לוחות אם למעבדי ‏AMD :[table][tr][td]Gigabyte 880GM-USB3 AM3, 880G, DDR3 1333, DVI, HDMI[/td][/tr][/table]1זכרונות :[table][tr][td]Kingston 2x2GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27[/td][/tr][/table]1כרטיסי מסך :…

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  17. Started by yyy123,

זה המפרט שלי הנוכחי בינתיים: gtx 750 ti 2GB i5 6400 לוח אם h110 4gb ddr3 מה כדאי לי לשפר במחשב שלי? מה אומרים?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. מצאתי לקרובת משפחה את המחשב VOSTRO 3500 ועכשיו צריך להזמינו. ושמעתי שיש בעיה להזמין מDELL.COM עם כרטיס ישראלי. אשמח לעזרה מאלו שהצליחו

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  19. בקשה לעזרה בבחירת מחשב נייד עד 4000 (עדיף באזור K3.5) מיועד לעבודות עם SOLIDWORKS ,תוכנות דומות ושימושים פשוטים . חשוב שיהיה קל -1.7 KG מקסימום מסך FHD מערכת הפעלה לא חשוב כלל העדפה ללא כונן אופטי עדיפות לSSD אך לא כזה קריטי אין עדיפות לחברה עדיפות לכרטיס מסך טוב בשביל התוכנות (עדיפות NVIDIA) יציאת HDMI תמיכה ב4K מינימום 8 גיגה ראם לא קריטי החנות-מעדיף אזור צפון (חיפה) אחריות יבואן\חברה חשבתי על כמה אפשריות : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17003 http://ksp.co.il/?uin=31608 http://ksp.co.il/?uin=30526 אשמח לעוד הצעות תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by uzana2004,

שלום לכולם... אני צריך המלצה למחשב נייד: השימושים שלו הם:שמשחקים יעבדו בצורה טובה,לימודים(OFFICE), ואינטרנט מהיר... אני נוב חבל על הזמן בניידים אז אם מישהו יכול גם לסביר לי על הדרך מה זה כל דבר אני אשמח. תודה מראש לכולם...

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  21. Started by yurek,

שלום כאשר אני פותח את הpresonlize ונכנס ל display setting נפתח לי חלון עם 2 מסכים גם כאשר אין מסך חיצוני מחובר וכאשר אני מחבר מסך חיצוני זה לא פועל בתודה יורם

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  22. Started by hwmember,

שלום, קיימים מחשבים עם מסך בגודל 15.6'' עם רזולוציה "רגילה" - 1366X768 וקיימים עם רזולוצית "FULL HD" - כלומר 1920X1080. השאלה היא, איך זה מתבטא בעבודה היומיומית ? האם האייקונים והכל קטנים משמעותית ב- full_hd ? אם אני מפעיל משחק ברזולוציה "רגילה" על מסך full_hd, הוא יראה פחות טוב מישירות על מסך בעל רזולוציה "רגילה" ? תודה !

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  23. יש לי התלבטות ואני צריך את עזרתכם אני רוצה להרכיב HTPC אבל אני יודע שכרגע אני לא מתכוון לצפות ב- BD ואפילו לא 1080P מכיוון שהטלויזיה שלי מציגה רק (עד) 720P ואין לי כוונה כרגע לשדרג אותה. חשבתי שאם המצב הוא כזה אז כדאי לי לקנות את המינימום האפשרי על מנת לנגן 720P מכיוון שנניח שאני קונה מפרט טוב וחזק שלא ינוצל בכלל בתקופה הקרובה ובעוד שנתיים שלוש יכול להיות שהמפרט הזה יהיה חלש להריץ טכנולוגיות מתקדמות יותר. ולכן אם אני אקנה עכשיו את המינימום אז יהיה לי יותר קל לשדרג בעתיד. האם אני חושב נכון? אם כן, מה המפרט המינימלי בשבילי? אני מתכוון למעבד+לוח או מעבד+לוח+כרטיס מסך

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  24. שלום לכולם,אני עוזר לחבר לרכוש מחשב שמתאים לאולפן הקלטות ביתי. המחשב ישמש לעריכת מוסיקה ולכידת (זו המילה הנכונה?) מוסיקה ישירות מתוך כלי נגינה דרך כרטיס קול. התקציב הוא עד 2000 ש"ח, ואם אפשר לחסוך אז עדיף. מצד שני, אם יש הצדקה לחריגה לטובת ביצועים טובים יותר ניתן לחרוג לגג של 3000 ש"ח. נכון לעכשיו הוא כבר יש לו את החלקים הבאים:1. כרטיס קול USB של חברת PreSonus Audiobox USB (תמונה למטה).2. שני רמקולים של חברת KRK Systems (תמונה למטה).3. מקלדת, עכבר, מסך.אל המחשב יחוברו האינסטרומנטים הבאים: כרטיס הקול כמובן, שני רמקולים, אורגן, גיטרה, מיקרופון ואולי גם אוזניות.חשוב לשמור על אופק שדרוג, כך שאם הוא ירצה לשדרג את אחד הרכיבים בעתיד זה ילך כמה שיותק חלק. 1. מה התקציב…

25. Started by DaNiEL191,

שלום, אני מחפש מחשב נייד שיהיה באיזור ה3K, עדיף מחברות יותר מוכרות, ליבה כפולה, 2GB זיכרון, 160GB ומעלה הארד דיסק, עד 3 קילו, עדיף מסך בגודל 15.6 ( כי הוא יכול להיות גם HD),כמובן עם מצלמה ומיקרופון מובנים, צבע לא חשוב חנות עדיף באיזור חיפה והקריות. עכשיו הוא לשימושים בסיסיים בעיקר,סרטים, אז לא צריך כ. מסך חזק מידי, שיהיו רמקולים טובים ואחריות של לפכות שנה.. אה ולא חייב שתיהיה לו מערכת הפעלה. אז זהו בעיקר מוכן לשמוע המלצות לשינוי המפרט גם. תודה רבה על העזרה. הינה מחשבים שראיתי שתואמים את הדרישות שלי תגידו לי גם מה אתם חושבים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3082&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3447&CatCode=315 http://mardanit.…

• 3 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.