עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Avivc4,

שלום, לפני כמה ימים המחשב שלי פשוט לא נדלק, הבאתי אותו לטכנאי והוא אמר שהספק כוח נשרף וביחד איתו לקח גם את הלוח אם. (זה נכון שכשהספק נשרף אז הוא בדרך כלל לוקח עוד חלק?) רציתי המלצה לאיזה לוח אם לקנות ואיזה ספק גם. זה המחשב: מעבד AMD Athlon 64 X2 5400 BOX לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H דיסק קשיח Seagate 160GB SATA2 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024x2) 800Mhz כרטיס מסך Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe מארז HEC 6C28 ספק כוח HEC 450TDT 450W בנוסף, הוא אמר שיכול להיות שנהרס גם הדיסק קשיח אבל זה בסימן שאלה, הוא לא יוכל לדעת עד שלא יתקן את החלקים האחרים. בבקשה תמליצו לי איזה לוח אם וספק לקנות שיתאים למחשב. וגם איזה דיסק קשיח למקרה שהוא גם נהרס. אין הרבה תקציב אז נא להביא חלקים …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום אז דבר ראשון זה המפרט שלי: Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1115.79 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 779.58 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory w/Heat Spreader [ ¤ 636.28 ] 2 Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 501.49 ] 1 Cooling / Modding : Spire HD05040B/S FlowCooler [ ¤ 82.34 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 1564.18 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 - Black…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by zbeng,

פירמטתי את המחשב שלי ויש לי הרבה בעיות עם הכרטיס מסך. הסתכלתי על המפרט וראיתי שיש לי כרטיס מסך AMD Radeon 8750M אבל למרות זאת כל פעם שאני פותח את המחשב אני מקבל הודעה no amd graphics driver is installed מ-amd catalyt software. כעקרון אם אני מרסט את המחשב כמה פעמים פתאום אין לי את הבעיות האלה אבל שאני מנסה להוציא אותו מ"מצב שינה" הוא פתאום לא מצליח "להתעורר" והוא פשוט משמיע קולות וכלום לא קורה. למטה יש את התמונה של מה שמוצג לי שאני נכנס לdevice manager ואני כל הזמן מתקין את הדריבר מחדש והכל פועל טוב עד שאני מכניס את המחשב למצב שינה ושהוא מתעורר הבעיה חוזרת שוב. כרגע אני בכלל לא יכול להכניס אותו למצב שינה אין לי אפילו את האפשרות במחשב, רק אחרי שאני מתקין את הדריבר של הכרט…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ramf,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חזק שיתאים למשחקים (DOOM 3 , FAR CRY וכו'). אני לא מבין גדול בתחום - אז ממש אין לי מושג איך לגשת למלאכת החיפוש. איזה המלצות אתם יכולים לתת לי ?(גם ברמת המפרט וגם ברמת התקציב שלדעתכם צריך להשקיע בנושא). אני יודע שבדרך כלל לא ממומלץ לצפות ממחשב נייד שיסחוב את המשחקים הללו - אבל אני נוסע הרבה ולכן הניידות מאוד חשובה לי. תודה מראש, רם

5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000-5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדיות, מעט תוכנות גרפיות (אילוסטרייטור ופוטושופ), פרמייר (1080P ומעט 4K), מושן גרפיקס (אפטר). רמת שימוש מעטה, כתחביב ולא כמקצוע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא חייב HDD (ובכל מקרה לא יותר מ-2T) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? פשוט וטוב.…

6. אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנת Autocad + Revit וגם שימושים ביתיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. היי, אשמח לעזרתכם. המחשב מיועד לשימוש ביתי סטנדרטי לפי הפירוט מטה (שדרוג של מחשב קיים בן 3 שנים). ההמלצה במדור מבוססת כרטיס מסך O/B - דבר שאני לא רוצה, לכן אני פונה אליכם. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132264&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח יש אפשרות לחריגה קלה. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, משחקים בעדיפות אחרונה (וגם לא כבדים במיוחד). יישומים סטנדרטים: אימיול, טורנט, שירים, אנטיוירוס ,אינטרנט, משחקים קלים יחסית. רזולוציה טבעית 1680x1050, המסך הקיים - Samsung 2233BW 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך? לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. לא צריך ציוד הקפי ולא כוננים לא צורב הסר כמות. מוצרים סה"כ Compucase 6A19 Black Midi Tower 370 ש"ח Maxtor 250GB 7200 16MB 653 ש"ח Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945P Chipset LGA 775 627 ש"ח Enermax Liberty 400W Active PFC 535 ש"ח Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1,420 ש"ח Corsair Value Select 1GB (2x512MB) PC2-4200 DDR2-533 CL4 DC Kit 659 ש"ח LEADTEK WinFast PX7900GT 256MB DVI PCIe 1,949 ש"ח Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 260 ש"ח סה"כ 6,473 ש"ח איך המפרט

9. Started by gll,

כמובן הכל תקין כולל המאוררים תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by ak4ever87,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות - עבודה בפייטון בשפת R לעיבוד נפחים גבוהים של נתונים סטטיסטיים ,סרטים,עבודה שוטפת - office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכולם, לא כתבתי כאן מאז ימי biodome באזור 2002 אבל תמיד כיף לחזור - מקווה שעדיין עוזרים כאן כמו פעם. אני מנסה להרכיב מחשב למשפחה שיוכל לענות על השימושים השונים של הבית. חשוב לציין כי המחשב ממוקם בסלון ולכן חייב להיות שקט שקט שקט. התקציב הוא בסביבות 7000 ש"ח לפני מע"מ (לא צריך לחשב את המע"מ - כולל מע"מ לעוזרים סביבות 8500) התקציב גמיש מאוד אך אנא הסבירו את הסיבות לשינוי והצדקתן. המחשב משמש בעיקר לעבודה משרדית על תוכנות כגון winedt latex וmathlab. בנוסף הוא ממוקם בסלון ומחובר לApple Cinema HD Display 30 אינץ' על רזולוציה של 2560x1600 ולכן כשמריצים סרטים בHD הוא חייב להיות מסוגל לעמוד בכך. הסביבת עבודה עצמה חמה עקב קיומו של UPS און-ליין גדול שמחזיק את כל החשמל אזור (מחש…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by dexie,

היי חברים, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט מחשב עדכני, זריז, מהיר, שקט ולטווח עבודה ארוך. אצטרך את עזרתכם לגביי הפריטים הבאים: מעבד אינטל, לוח אם, מאורר למעבד, זכרונות, ספק כוח, ומארז. יש ברשותי כבר הארד דיסק SSD+SATA III, כרטיס מסך, מסך, מקלדת עכבר. טיילתי קצת באתר של KSP, זה מה שיצא לי: מעבד אינטל : Intel Core i7 4820K 3.7Ghz 10MB L3 Cache s2011 - Box מאוורר למעבד : Antec Kuhler H2O 1250 Liquid Cooling System לוחות אם למעבדי אינטל : Gigabyte X79-UD3 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 2133Mhz, 4xPCI-E זכרונות : Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 2133MHz ספקי כוח : Antec High Current Gamer 620W Modular Active PFC 13.5cm P…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by tal75,

כרטיס גראפי NVIDIA 6600 (חייב להיות צ'יפסט של nvidia- אילוצי תוכנה ) הייתי מעדיף את ה - FX540 אם היתי יכול להרשות לעצמי.... שני ג'יגה זיכרון לא יודע של מי .. מעבד פנטיום D 930/920 (גם כן מאילוצי תוכנה חייב להיות פנטיום ) כפול ליבה 64 ביט לוח Gigabyte 945P GA-8I945P Pro הרד דיסק 80 ג'יגה SAT 2 מארז מגניב עם ספק כח 550 מה אומרים? קיבלתי הצעת מחיר של משהו באזור ב5500 שקל מיועד בעיקר לגרפיקה ולווידאו צריך שיהיה מחשב חזקקקק

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by itsome1,

שלום רציתי להתבלט בנוגע לכמה משחבים ניידים עד 5000 שקל במיוחד בשביל משחקים כמו LOL CS ... יש לי כמה שרציתי שתייעצו לי מה יותר טוב: (ואם יש לכם משהו יותר טוב להמיע אשמח לתגובות הראשון: מחשב נייד DELL דגם 15r-7548 i7-8-4K מפרט טכני: גודל המסך: “15.6 רזולוציה: 3840x2160 כרטיס מסך: AMD Radeon R7 M270 טכנולוגית מסך: 4K Ultra HD Truelife LED-Backlit with Wide Viewing Angle IPS מסך מגע רחב: מסך מגע Touch-screen סוג מעבד: Intel Core i7 דגם מעבד: 5500U מהירות המעבד: 2.4GHz תמיכה ב-TurboBoost עד -: 3.0GHz זיכרון מטמון cache: 4MB נפח זיכרון: 16GB/8GB סוג זיכרון: DDR3 ד.קשיח נפח אחסון: 1000GB חיבור דיסק קשיח: S.ATA כרטיס רשת אלחוטי…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, 1. התקציב הוא עד 4000, בשאיפה לחסוך אם אפשר. 2. השימושים העיקריים הם יצירת אנימציות בתלת מימד + ציור בפוטושופ ופיינטר, עבודה על אפטר אפקטס ויכולת להתמודד עם רנדרים. (מסודר לפי חשיבות) 3. כרגע אין צורך בציוד היקפי.. 4. אפשר לותר על צורב 6. השקט הוא לא קריטי עבורי. (במיוחד אחרי הטרקטור שיש לי כרגע) החשיבות עומדת על 6-7 בערך.. 7.לא מתוכנן אוברקלוק 8. אין צורך במערכת הפעלה, אבל נראה לי שאעדיף שירכיבו לי את המחשב אם זה לא מוסיף עלות גבוהה 9. אין לי חנות מועדפת, כרגע אני נוטה ל Z מחשבים רק בגלל המלצה. אבל אשמח לשמוע המלצות על חברות טובות. אני מאיזור ר"ג. 10.אין בקשות מיוחדות... 11. השדרוגים יהיו חיבור שני מחשבי LCD, זה הכל. 12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? -…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ 4000 ש"ח, אפשר חריגה, המחיר פחות חשוב. 2. מה שימושי המחשב? תכנות, אינטרנט (מאות טאבים פתוחים בשגרה), סרטים, עריכת וידאו בקטנה. לא נועד לגיימינג, רק שתהיה אפשרות למשחקים ברמה סבירה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - הארדיסק, כונן אופטי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בהחלט חשוב! 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? תוכנות לא, הרכבה צריך …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by rotemC,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל גג (800$) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש הצדקה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-100$. רק אם ממש כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כולם עבודה משרדית+עריכת וידאו קלה+עריכת סאונד+מעט גיימינג+צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בגדול את המשחקי FPS שהוא יצליח להריץ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by bezangeloo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שניתן, אבל הביצועים חשובים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם באמת יש צורך, אשמח לשמוע המלצות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שרטוט וחישוב (וכמובן "שימושי סטודנט" רגילים: אופיס וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). autocad, matlab ודומותיהן, כך שחשוב גם מעבד וגם GPU 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במסך, מחוץ לתקציב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by גל11,

מארז שקט מאד כי המחשב יהיה בחדר שינה . 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני hd ומשחקים . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bfd וכו.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבובות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכולם, פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. לנצל את כל התקציב, אם יש אפשרות לדחוס מסך בלי להתפשר על שאר הרכיבים אז אפשר לחרוג בכמה מאות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - גרפיקה נטו. תוכנות: פוטושופ, לייטרום, AVID, PREMIERE ואולי בעתיד עוד תוכנות תלת מימד ועיצוב 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? מקלדת ועכבר נוחים-לא חובה אלחוטיים-לעבודה ממושכת, ללא רמקולים ומסך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? 6-7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא. הרכבה בחנות- כן 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין העדפה. גר בירושלים 10. האם יש בקשות מיוחד…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Bugoji,

שלום לכולם. אני מחפש מפרט למחשב עריכה גרפית עבור החברה שלי שהחלה ללמוד את התחום. בשנתיים הקרובות מדובר על דו מימד בלבד (פוטושופ, אילוסטרייטור וכו'), ובשנה השלישית בלבד על תלת מימד ורינדורים מאסיביים- מאיה (אולי OC וכרטיס מסך אימתני בעתיד אבל לא כרגע). מדובר על תקציב של כ- 7000 ש"ח לבניית מחשב מאפס- ולכן אני זקוק לציוד היקפי כולל מסך, בעדיפות למסך איכותי שניתן יהיה לבלות מולו ארוכות בלי לחטוף כאב עיניים. על בסיס הצעה של חבר (שגם הפנה אותי לפורום) בניתי שני מפרטים מאתרים שונים. כיוון שאני ירוק (יותר מהדשא של השכן) בתחום אני פונה אליכם לעזרה בבחינת המפרטים שלהלן: מ- Skypc: 808 מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W 1,461 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box 562…

• 32 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. מארז - 4000 Thermaltake VC 485 שח ספק - לא קריטי סדר גודל של 250 שח. לוח - ASUS M2A-VM-HDMI 390 שח מעבד - AMD ATHLON X2 6000 460 שח זכרונות - 2 יח' של 2 ג'יגה 800 Kingston 220 שח כרטיס קול - ASUS XONAR 1.3 HDAV - 1100 שח סה"כ 2905 שח. אין צורך בכרטיס מסך בגלל הכרטיס קול. 2 שאלות - האם אפשר לשים מעבד חלש יותר? האם יש צורך בלוח אם כזה תומך HD אם אני מתקין את הכרטיס הזה(של אסוס)? מס' דברים: - המחשב לא למשחקים אך ורק לצפיה בסרטי בלו-ריי וHD 1080P. - תקציב ריאלי בערך 2.5K גג. - אין צורך בציוד היקפי - חשוב שיהיה שקט - לא בטירוף... - כל החלקים שלא רשמתי זה כי אין צורך בהם - התכנון הוא להרכיב לבד - אין צורך בהרכבה במעבדה - זהו... אשמח לתגובות ודעות. (אני כנראה אשנה את המעבד לחל…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. השאלה כבר כתובה בכותרת :] בכל מיקרה ה6400 נמצא בקטוגוריית הSMALL BUINESS אפוילו יוצא יותר זול עם מפרט טיפה יותר טוב (הארד יותר גדול) מאשר האינספיריון E5105. מה בעצם ההבדל בינהם? ה1505 יותר טוב? פשוט הבנתי שהמחשבים מהביזנס קלאס יותר טובים וזה לא מסתדר לי. שאלה 2- כרגע ההתלבטות בין HP לDELL. אני כרגע בארהב, ואם אני לא טועה HP נותנת תמיד אחראיות בנלאומית לשנה ואפשר אפילו להרחיב אותה ל3 שנים. כשהאחראיות הבין לאומית של DELL לא מכסה את ישראל. זה יכול להכריע את הכף לטובת DELL... הבנתי הכל נכון?? תודה רבה לעוזרים כמו כן שאלה קטנה, הGEFORCE 8400M FS בכמה דרגות מעל הATI X1400 - יש אישור?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. תגידו לי רק כמה יעלו המחשבים ואם הספק כוח מתאים למארז בשני המפרטים זה החלק החשוב!! מפרט ראשון : מעבד Intel Pentium Conroe Core 2 Dou E660 2.4G 4mb 775 לוח אם Gigabyte GA-965GM-S2 775 זיכרון Kingston 1GB 667Mhz DDR2 CL4 X2 זיכרון קשיח MAXTOR SATA2 500GB 16MB כרטיס מסך LEADTEK PX8800GTX 768mb PCIE כונן צורב דיוידי DVD-RW LITE ON DUAL Layer X16 כונן CD-ROM X52 קורא DVD מארז מחשב RAIDMAX SAGITTA WINDOW BLACK 921WBS ספק כוח ENERMAX Liberty 500W מסך Samsung 931BF 2ms גג תקציב 8 מפרט שני: מעבד Intel Pentium Conroe Core 2 Dou E660 2.4G 4mb 775 לוח אם Gigabyte GA-965GM-S2 775 כרטיס מסך Nvidia Geforce PX6200TC 256mb LEadtek זיכרון Kingston 1GB 667Mhz DDR2 CL4 X2 זיכרון קשיח MAXT…

• 38 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים חדשים (אבל אני לא גיימר כ"כ), עריכת מוסיקה, פוטושופ, סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). עכשיו מזדמן (בסופ"ש, חייל) אבל עוד מעט משתחרר אז תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים חדשים וישנים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך ב…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים