ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
שלום כבר זמן מה אני חושב לשדרג את המחשב מכיוון שהוא די זבלה ומעפן, חשבתי לקנות את החלקים הבאים: SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E OCZ DDR2 PC2-8500 Reaper HPC Edition אני לא סגור לגבי החלקים למעלה מכיוון שאני לא יודע אם אני אקבל את התמורה המלאה למחיר שאני משלם, אני רוצה לשלם כ900-1000 לכרטיס מסך הכי טוב בהתאם למחיר ולזרוק 200-350 על זיכרון. בעיה נוספת היא שאני מפחד שהחלקים למעלה לא יהיו מתאימים למפרט שכבר יש לי והוא: INTEL DUAL CORE E2140 1 MB 800MHZ (אני מתכנן לעשות OC בהקדם האפשרי ואם זה אפשרי חח) לוח אם ECS 671T DDR2 512MB 667MHZ TWINMOS ואין לי כרטיס מסך ATX 400W אני אשמח לעצות, הארות, הערות ולכל דבר.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דרישות: מסך: עדיפות משמעותית ל 14.1" , אם לא אז 15.4" (בצער רב...) מעבד: T7250 ומעלה כ.מסך :Nvidia 8400M זיכרון: 2 ג'יגה דיסק קשיח : 120Gb ומעלה אני אתן את הדגמים שביניהם אני מתלבט ואת מחיריהם: אשמח להמלצה מה לקנות. DELL http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=80 מחיר מזומן ב קיי.אס.פי - 5590 ש"ח. LG 1: http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=1474 מחיר בירדן פי.סי- 6300 ש"ח . 2: מבצע ב KSP E500-S.AP7DE T7500 2.2GHz אותו מחשב כמו האופציה הקודמת רק עם 160Gb במקום 200Gb מחיר-6090 ש"ח ASUS http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5803&perur=2&t=1&c=331 מחיר סופי כולל 2 ג'יגה זיכרון 6350 ש"ח (קיבלתי הנחה). בעיקרון אני מאוד רוצה נייד 14.1" , הא…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה הולך להיות קצת ארוך. מתנצל מראש. אני אתחיל בתשובות לשאלון הנדרש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הסבר בהמשך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920X1080. בעתיד יותר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לוח אם בן חודשים maximus vi hero עם עוד שנתיים ועשרה חודשים אחריות. רוצה למכור כי אני לא מנצל את היכולות שלו.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9084&perur=2&t=1&c=339 אני חושב לקנות אותו בדיוטי פרי ב1300 דולר. אני מתלבט בינו לבין ה- L650-10H שהוא 200 דולר פחות. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב צריך להריץ WINDOWS SERVER WINDOWS SQL עבור 11 משתמשים לחשבשבת מה עדיף? לחכות ל INTEL I7 920 => חדש בטח יסבול ממחלת ילדות תומך ב DD3 1600 שאלה אם יהיה לז שימוש או Q9550 => פחות מהיר מ E8500 אבל בעל 4 ליבות [ עוד שאלה אם יהיה להם שימוש] או שמספיק E8500=> מערכת הכי מהירה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,500 במקרה ויש שיפור משמעותי בחומרה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ופיתוח, battlefield v, modernwarfare 2, fortnite, etc, 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, 24\25 1080, בעתיד אעבור ל27\1440, תודה. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) N\A 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, המתנתי עד עכשיו עם הקנייה בגלל הפשלה של INTEL, לפי מה שהבנתי הבעיה אכן נפתרה. אז הגיע הזמן לחגוג. כבר הוצאתי מעל 2000 שח עבור המסך, אז יש לכם עוד 4500 שח לביזבוזים. 1. התקציב כפי שציינתי בסביבות 4500 שח.עדיף לחסוך עם ניתן. מארז וכן הלאה. במידת הצורך, ניתן לחרוג מהתקציב ב 500 שח. 2. המחשב נועד לעבודה בתוכנה גרפית תלת מימדית כגון Rino, ומשחקים ב 3D כגון two worlds 2 ,tomb rider. את המסך כבר קניתי, מסך 120Hz לתלת מימד LG W2363D.המסך ברצולוציה FHD 1080/1920 . 3. רצוי גם ציוד היקפי מקלדת ועכבר,אני לא צריך משהו מיוחד "wire less או ל- gameming". 4. הכי חשוב המלצה, היכן לקנות את המשקפיים IR ולא RF !!! 5. אין כל כוונה לבצע אוברקלוק. לא מבין ולא מכיר משהו שמבין,…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקבל המלצה למחשב חדש. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג חשוב לי במיוחד איכות המארז והספק, וכן שיהיה כונן SSD אמין של 64 ג'יגה לפחות. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו all around מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24 אינץ'-1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בכלל לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד שקניתי אותו עם מערכת הפעלה ויסטה. אני מעוניין לפרמט ולהתקין windows 7 . האם זה אפשרי ? האם אין סיכון ? תודה מראש שאול
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך בדחיפות מפרט איכותי המותאם לפעולות בסיסיות על המחשב- אינטרנט לימודים. בנוסף אני צלם, ואני מתעסק במעבר תמונות דיגיטיליות למחשב ברמה גבוהה וחשובה לי האיכות, מתעסק פחות בעריכה. המפרט צריך לכלול: גוף המחשב,מסך, מקלדת,עכבר)- על אילו רכיבים כדי להתמקד ולהשקיע בהם בהתאם לדרישות? ואם אפשר גם הצעה לרמקולים, ולאלפסק. תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני רוצה לקנות מחשב חדש נוסף לבית (לאחר שנעזרתי בכם בעבר והקנייה הייתה מוצלחת) . שימושים : גלישה , הורדות וקצת משחקים והכי חשוב עמיד לאורך זמן... התקציב יחסית דל . אך אציין שאני לא צריכה מסך , מקלדת , עכבר ורמקולים . רק מארז ותכולה פנימית... אם אפשר אז רצוי שהמפרט יהיה מחנות KSP כי כבר קניתי שם מספר פעמים וגם 2 מטר מהבית . ראיתי במפרטים מומלצים אך לא כל החלקים שם ניתנים להשגה בחנות הנ"ל . כמו כן , באתר של KSP יש כל מיני מחשבי מבצע וחשבתי שאולי לקחת משהו משם ולשדרג קצת...אבל הבנתי כאן שזה לא הכי מומלץ. תודה מראש למי שעוזר
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש שיחליף סוף סוף את ה Athlon XP 2500 ואת ה Radeon 9700Pro המזדקנים שלי. התקציב שלי הוא כ-8000 ש"ח (אין צורך במסך ובציוד היקפי). המחשב ישמש בעיקר לתכנות ומשחקים. זה המפרט שהרכבתי, אשמח לחוות דעת והצעות לשיפור: מ- gibornet: MAXTOR 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER - 494 INTEL CORE 2 DUO E6600 - 1999 מפנדה: SONY DVD-ROM x16 Black 144 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 149 Enermax Liberty 400W 475 Arctic Cooling Accelero X2 139 LG GSA-H10 DVD-Recorder Black 210 הרכבת מחשב במעבדה 188 מ KSP: Abit AB9 - 850 1GB Twinmos DDR2 533 x 2 - 860 Sapphire Radeon X1900XT 512MB VIVO - 2170 מ Keynetik: Gigabyte 3D Aurora - 500 סה"כ …
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז אחרי שכל דבר עלה לי על המחשב בצורה מעולה כבר כמה שנים טובות עם ההגדרות הגבוהות ביותר, הגיע כמובן קרייסיס 3 והחל לקרטע, ואני מתחיל לחשוב שהגיע הזמן להחליף את המחשב. מה שיש לי כרגע: intel e6750 intel dp35dp hd6770 1GB CM 690II corsair 650TX M מסך ברזולוציה 1680X1050 בעקרון אני צריך לשדרג את רכיבי הליבה, אבל חשבתי אולי במקום לקנות כרטיס מסך חדש לקנות אחד תואם ולעשות מערך קרוספייר (הספק יחזיק אני מניח, אבל השאלה אם ההבדל בביצועים בין מערך קרוספייר של הכרטיס הזה לבין כרטיס חדש לגמרי יהיו שמיים וארץ או דברים מינימליים?) לא צריך HD (יש 4) וכונן אופטי זו אפשרות אבל לא חובה (יש 2 IDE). בכל מקרה, התקציב הוא באיזור ה2.5, עדיפות לKSP כי אני יכול להשיג שם הנחה קטנה. עריכה: ועוד שאל…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, ישמש למכונות וירטואליות כדבר הכבד ביותר. מסך עדיפות ל-15, אם יש משהו טוב יותר עם 13, אפשר להתפשר. יותר חשוב שיהיה לא מבריק קשיח כמה שיותר גדול מינימום 500 כרטיס מסך שיכול להריץ גם סרטים מידי פעם באיכות HD יציאות USB 3 יציאה למסך חיצוני E-SATA לא חובה אבל אם יש יהיה נחמד WIFI RJ45 BT צורב DVD מצלמה ומיקרופון מובנה לא חובה די חשוב איכות בניה, שהמשטח עליו שמים את הידיים בזמן כתיבה לא ישקע למטה. סוללה, כמובן כמה שיותר זמן ולפחות 3 שעות. משקל עד 3.5 קילו היתי אומר שהרכישה תהיה מארה"ב, אבל המחשבים שם מגיעים לרוב עם שנת אחריות אחת (בארץ כ-3 שנים) והפרש של כמה מאות שקלים ולכן אני חושב שעדיף בארץ. אבל אם יש משהו יוצא מהכלל, אני פתוח לחו"ל (6 אלף ש"ח למחשב נטו).
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (לא הרבה), תכנות, סרטים (HD). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio - כל הזמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - לא משהו כבד במיוחד. (יש לי כבר כרטיס מסך ואני לא רוצה להחליף אותו כרגע..) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של 24 אינץ ובשביל לראות סרטים מסך 32 אינץ -לאילו הגדרות…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, אנימציה, קומפוזיטינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אפטר אפקטס, CINEMA4D, 3DS MAX, פרמייר, משתמש כבד, פרנסה חלקית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מעט מאוד, לא משחקי AAA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינטש, 1920X1200, -לאילו הגד…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך (אבל לא יותר מדי) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי: עבודה משרדית - תכנות , תכני HD. שימוש משני: עריכה גרפית, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Eclipse - תדירות גבוהה, Photoshop, After Effects, Unity - תדירות בינונית-נמוכה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assasins Creed, C&C General -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, קראתי את מדריך הייבוא מחשב נייד מארהב אבל אין לי מושג איזה דגם לבחור. אני רוצה מחשב שיהיה נוח לשימוש, שתהיה תצוגה יפה וברורה, לא נחוצים ביצועים מטורפים. שימוש משרדי כמו אופיס ואינטרנט. כמובן שעדיף שתהיה אחריות בארץ. הנה לינק לדגם שבחרתי באתר שממנו דוד שלי מתכוון לקנות דרכו: http://www.futureshop.ca/en-CA/product/hewlett-packard-hp-15-6-intel-core-i3-350m-laptop-dv6-3034ca-future-shop-exclusive-dv6-3034ca/10146269.aspx?path=661f40c2b0d685d9cbfdd79346ac2f87en02 מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מתענין ברכישת מחשב נייד חדש בתקציב של עד 3500 ש"ח כאשר מתאפשרת חריגה של עד 500 ש"ח. * מטרות המחשב -המטרה הראשית היא כמובן ללימודים(הנדסאי תוכנה) עבודה משרדית,גלישה,צפיה בסרטים (לכן יש צורך במסך כמה שיותר איכותי,דגש מרכזי מבחינתי). * משקל רצוי - לא עקרוני אך רצוי שלא ישקול מעל 2.5 -3 קילוגרם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן,רצוי מעל 5 שעות עבודה(לפחות לפי הגדרת יצרן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא משוה מיוחד. * בלוטות - לא חובה,במקרה הגרוע אקנה משדר/מקלט חיצוני קטן. * גודל מינימלי של כונן קשיח - מעל 250 גיגה עם עדיפות לכיוון ה- 350 * צורב DVD - רצוי אך לא חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא . *עמידות - מחפש מחשב עמיד ולא …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בחנות www.com4u.co.il, ובה מבחר די טוב ומחירים טובים עוד יותר. הרכבתי למשל את המפרט הבא: 1,178.12 1,178.12 1 מעבד AMD Athlon 64 3000 BOX מעבדים AMD 133336661 668.98 668.98 1 לוח אם מדגם EP-8KDA3J מבית EPOX לוחות אם עבור AMD EP-8KDA3J 982.76 491.38 2 זכרון מבית TWINMOS בגודל 512MB DDR 400MHZ זכרונות Twinmos512 408.49 408.49 1 דיסק קשיח WD 80GB 7200 RPm 8MB Buffer Serial ATA דיסקים קשיחים 4788885551 2,486.48 2,486.48 1 כרטיס מסך מבית ALBATRON מדגם GeForce 6800GT 256MB כרטיסי מסך 6800GT 374.59 374.59 1 מארז מדגם CHENBRO GAMING BOMB PC 61166 קיים ב 3 צבעים מארזים + ספקי כוח 13669877 319.69 319.69 1 ספק כוח למארז Thermaltake TT420AD 420 WATT 2 FAN…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רוצים נייד גיימינג מאסיבי שמתחבר לארגז חיצוני וידע לשמור על קרירות בכל מקום ובכל מצב? הכירו את ה-GX700 של אסוס, שמשלב גאונות וטירוף באריזה אחת לכתבה: http://hwzone.co.il/אסוס-מתפרעת-עם-מחשב-נייד-שכולל-עמדת-קיר/
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, זקוק למפרט הבא - מסך 14 אינץ' מעבד i5 Haswell (החסכוני מספיק). כונן SSD (נפח החל מ-120). מקלדת מוארת. עדיפות לתוצרת Dell. מערכת הפעלה כלולה. סוללה טובה. די מקובע על הדרישות. באחרונה רכשנו 4 ניידים של דל מסדרת הלטיטוד ואנחנו מרוצים, הציבו לי דרישה לאחד נוסף עם המפרט שלמעלה (לא קריטי לטיטוד). אם אפשר המלצה גם מהיכן לרכוש אשמח, כל ה-4 שרכשנו היו מחודשים אז זו גם אפשרות. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי לא מעט שאלות והפנו אותי לפורום הזה אמרו לי שיש פה מביני עניין ובאמת נראה שכך אני מחפש מחשב נייד שישרת אותי בכל הצרכים משחקים - guild wars 2 בעיקר עריכה - photoshop עבודה - visual studio 2013 אני צריך להיות נייד, זאת אומרת אם מחר אני טס לזימבבואה לעשות תואר על מדעי האוקיינוס שאני אוכל לקחת את המחשב איתי בבקשה רק כרטיסי מסך של nVidia יש אפשרות לא בטוחה גם לקנות בחו"ל עוד לא ביררתי לעומק מטרות המחשב? מצוין למעלה ^ גודל המסך? 15.6 אני לא רוצה מחשב מפלצתי, ה 17.3 פשוט ענקיים מדי להסתובב איתם רזולוציית המסך? נראה לי שבתקציב הרזולצייה תיהיה מספיק טובה לי (תקנו אותי אם אני טועה) דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שיכלול numpud, ואם אפשר, שיהיה טיפה רווח…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, כפי שניתן להבין מהכותרת אני מחפש לרכוש מחשב נייד שיחליף את המחשב השולחני שלי. מצאתי לי כבר כמה מתמודדים פוטנציאליים אך אשמח לשמוע עוד הצעות ממכם בגדול, אני די מתלבט בין בחירה בנייד מתקדם עם שבב מרובע ליבות, מסך FHD וכרטיס מסך ייעודי שיעלה כ-5,000 ש"ח, לבין בחירה בנייד בעל מפרט צנוע יותר שיוכל לעלות 3,000 ש"ח או משהו בסביבה הזאת - אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה תהיה הבחירה המושכלת ביותר בהתבסס על הדרישות שלי. מטרות המחשב: צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט במספר רב של טאבים במקביל ועבודה בפוטושופ. אם אפשר לקחת בחשבון גם הרצה של משחקים "קלים" יחסית (פיפא 14, NBA 2k14) זה יהיה נחמד. מסך: גודל 15 אינץ'. הרזולוציה פחות חשובה לי, אך אני כן מחפש נייד עם מסך איכותי שיציע בהיר…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-