עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מחפשת לקנות מחשב נייד חדש לצורכי עבודה - עריכה גרפית (כאשר כמה תוכנות פועלות במקביל) קיבלתי המלצות על 2 דגמים : http://www.microcenter.com/product/4..._Gray_Aluminum לעומת http://www8.hp.com/il/en/products/la...587#!tab=specs מבחינת מחיר - את ה ASUS אחותי הביאה לעצמה מחו"ל ב 1000 דולר, ואולי תיהיה לי אפשרות גם להביא בעתיד (אגב, לא מצאתי את הדגם הזה בארץ) את ה HP דווקא לא הצלחתי למצוא בחו"ל, בארץ הכי זול שמצאתי היה 6400 שקל. חברים שונים העלו טענות שונות כמו ה HP אומנם עם מעבד פחות חזק, אבל יש לו כרטיס מסך של 4גיגה (לעומת 2 באסוס) וSSD שמפצים על זה היתרון היחידי כרגע שאני רואה לאסוס הוא שהמעבד חזק יותר, אבל מפחדת מהתחממות של הארד דיסק (סיבובים לעומת פלאש ב HP) מב…

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  2. היי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמעט כלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים אינטרנט אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך מסך 20# -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני ,גבוה ? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, סרטים ואינטרנט * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? HD 1366x768 מספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 תאים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?500GB * כונן אופטי? לא קריטי אבל עדיף * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חברות אמריקאיות (HP/DELL וכו') * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שלוש שנים אחריות לפחות התקציב הוא 2000 ש"ח בערך אבל אפשר לעלות עד 2500 ואם לפי דעתכם זה לא מספיק עדיין אז תגי…

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by yehonatan28,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לצורך לימודים בסכום של עד 2,500 ש"ח חשוב שהמסך יהיה מספיק גדול (בסביבות ה-16 אינצ', אם אני לא טועה) אשמח להצעות. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום. חבר שלי רוצה לקנות את הNUC עם ה i3. 90אחוז מהשימוש הוא עבודה משרדית, אבל תהיה גם עריכת סרטים, האם זה ישפיע על בחירת המעבד? האם בעקבות העריכת סרטים צריך משהו חזק יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  6. Started by Judge,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Saints Row IV, Far Cry 4 וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ' נראה לי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  7. קצת חסרים פריטים אבל בו ננסה. מעבד I3 תושבת 1155 לא יודע אם זהSANDY או IVY לוח אם H61 לא יודע דגם מדויק אבל אמור להיות חדש באחריות זיכרון - 4 גיגה 1600HMZ דיסק קשיח - 500 גיגה קירור - כנראה סטוק של אינטל מארז ספק - EZCOOL T-280D HTPC +EZCOOL 400W (גנרי/חצי גנרי?) כרטיס מסך - מובנה בלוח צורב DVD כמה שווה?

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד עד 2200 ש"ח ללא חריגות. השימושים העיקריים בו יהיו גלישה באינטרנט - מיילים, פייסבוק, יוטיוב וכו', אופיס, צפיה מזדמנת בסדרות, ועריכות אודיו בסיסיות בתוכנת Cubase (אין לי כוונה להפעיל VST's כבדים במחשב הזה, אלא לעבוד מהדרך כשאפשר). מאחר ומדובר בתקציב נמוך, אני לא מצפה למחשב שיעשה את כל הדברים הנ"ל במהירות האור, אך כן מצפה למחשב שיתמודד עם המשימות הללו באופן הגון, וללא קרטועים ממושכים. ספציפיקציות רצויות: 1. גודל המסך - עד 15.6 אינץ'. רצוי מאט, בהנחה וזה בכלל קיים בסכומים האלה. 2. רזולוציה - HD 1366x768 3. משקל - אין הגבלה 4. זמן סוללה - עדיפות ל6 שעות ומעלה 5. יציאת HDMI - יתרון. USB3 - כנ"ל. 6. גודל כונן קשיח - אין חשיבות…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב חדש לגיימינג. אני לא גיימר כבד שמשחק את כל המשחקים החדשים ברזולוציות הכי גבוהות אבל כן חשוב לי שהמחשב יוכל להתמודד עם חיבור של 3 מסכים ו2-3 משחקים פתוחים במקביל חבר הציע את המפרט הבא ואמר שלמקרה שלי אולי כדאי להביא כרטיס מסך יותר חזק ולהוריד קצת מהמעבד אשמח לחוות דעתכם. תודה! Intel Quad Core i7 4790 3.6Ghz S1150 Gigabyte GA-H87M-HD3 S1150 8GB Transcend DDR3 1600Mhz NVIDIA Gigabyte GTX660 2GB GDDR5 WF2 OC SSD Kingston 120G Sata3 V300 Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty Zalman Z1 + Seasonic 520W 80+ BUNDLE LG DVD-RW X24 GH24NS90 Scythe Ninja 3 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ק…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by taltarablus,

פרוייקט קיקסטארטר מוצלח של חברה בשם Atom Computer מוכיח לנו שמחשב PC זעיר יכול להיות גם חזק ומתקדם לכתבה: http://hwzone.co.il/neutron-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%95%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%aa%d7%99-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93/

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. היי.. אז המחשב הוא בעיקר לעריכת תמונות ולעבודה עם תוכנות כמו לייטרום ופוטושופ. לא נראה לי שיהיה OC בשימוש הזה. אני רוצה לדעת אם הרכיבים מספיקים מתאימים לשימוש הזה? והייתם ממליצים לשדרג ללוח-אם אחר? או שהוא גם טוב.. אני רוצה גם להוסיף SSD אבל לא החלטתי על איזה. אשמח גם להמלצות נוספות.. תודה [ATTACH=CONFIG]7806[/ATTACH]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by shalem1996,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות משחקים קלים(gta san andreas הכי כבד שירוץ עליו), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או 17.3 מבריק * רזולוציית המסך? רצוי FHD אם אין אפשרות אז HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? דבר ראשון ללא trackpoint דבר שני אפשרי נאמפד * משקל רצוי? לא עקרוני הוא תחליף לנייח * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא עקרוני כל כך הוא לרוב יישב בבית אבל אפשרי 5 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, usb 3.0 , RJ45 * Bluetooth? לא עקרוני * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB הכי טוב ומהיר שנכנס בתקציב * כונן אופטי? הכוונה לצורב? אז כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא בהכרח * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צ…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by xSunRize,

* מטרות המחשב: מחשב לשימוש אישי כמו אינטרנט, שימוש רב בתוכנות כמו אופיס. * גודל המסך? 15 / 13 אינץ'. * רזולוציית המסך? שתהיה מספקת לעבודה עם אופיס ואינטרנט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? בסיסי, טאץ'פאד, מקלדת. * משקל רצוי? רצוי שיהיה מחשב, קל, אבל לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יחסית, כן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? לא. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 אבל אם יש הבדל קטן לטובת ה-1TB אז 1TB. * כונן אופטי? רצוי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות רגילה בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם זה לא מובנה במחשב, אז לא, אפשר פרוץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by YairZ,

מסתבכים בקניית מחשב נייד? לא יודעים איזה דגם מתאים לכם וכיצד לבחור? המדריך הזה יעשה לכם סדר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%aa-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93/

• 22 תגובות
    • 5.8k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? לכל היותר 4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל עוד זה יבוא לידי ביטוי באיכות/מהירות המחשב, לא לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, סרטים HD, מוסיקה, תכנות, בעתיד עבודה עם גרפים של שוק ההון וריבוי מסכים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio/ NetBeans - כבד Office - תדיר Bitorrent - כבד Dropbox - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by Tov_Tov,

יש לחברה שלי מחשב נייד HP compaq cq60 - 220ej המחשב דיי ישן אבל עדיין עושה את העבודה, לאחרונה היא התחברה ל100 מגה בהוט, בחיבור קווי היא מקבלת 70 מגה ובאלחוטי 15-20 המחשב הנייד שלי (חדש יותר) מקבל 100 בקווי ו50-60 באלחוטי לכן הבעיה היא לא בתשתית. רוב השימוש שלה במחשב נעשה באלחוטי ובעיקר משמש לצפייה ישירה מתוכן XBMC. בקיצור אני מניח שהכרטיס רשת מיושן ופשוט לא תומך ב100 מגה, צירפתי שני תמונות שבהם ניתן לראות את הNetwork Adapters ומאפייני הDuplex & speed. עכשיו יש לי כמה שאלות בהנחה ואני צודק לגבי כרטיס הרשת: 1) כמה פשוט ואם בכלל ניתן לבצע החלפה של כרטיס רשת פנימי במחשב הנייד הנ"ל ? 2) איזה כרטיס רשת יכול להתאים? האם גם כרטיס רשת שמתחבר בצורת USB יעשה את העבודה? 3) שא…

• 4 תגובות
    • 4.6k צפיות
  17. Started by ShaharSi,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות\לסטודנט למדעי המחשב . * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6-14 מסך מבריק * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת מלאה ומוארת * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כמובן עדיף שיהיה גם VGA * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן SSD של 256 ג'יגה חובה! גם אם אין תמיד אפשר להחליף. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב חדש (בעיקר לגיימינג) בתקציב דיי גדול, של כ6K שקלים, ללא ציוד היקפי... השאלה שלי היא - האם ידוע על רכיבים חדשים שאמורים לצאת בזמן הקרוב יחסית (נאמר, נגיד חודשיים) שבגללם כדאי לי להמתין עם קניית המחשב, או האם לא מתוכנן \ ידוע על כזה דבר ואין למה לחכות עם הקנייה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? גמיש. המטרה לקנות מחשב איכותי שמתאים לצרכים שלי עם תקציב המינמלי ביותר הנדרש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש לגלישה באינטרנט, כמדיה סנטר, לעריכת וידאו ביתית לעתים, למשחקים ולתכנות(סטודנט למדעי המחשב). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- המחשב ישמש להרצת משחקים בכ-100 שעות בשנה. משחק עתידי שהמחשב ידרש להריץ אותו יהיה כנראה gta v, בנוסף למשחקי אסטרטגיה איכותיים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב- עד 24 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם י…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. היי, אני מחפש מחשב שישמש אותי גם לגיימינג וגם לתכנות, ניסיתי להתייעץ עם אנשים וכרגע קצת עברתי את התקציב שתכננתי. כמה פרטים כליים: 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב: 6.5k, אפשר לחרוג ל 7k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב: בעיקר משחקים, תכנות ותכני HD . בתכנות יכול להיות שיהיו על המחשב מכונות וירטואליות (אחת או שתיים במקביל) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי הדור הבא: watch dogs, gta v ועוד הרבה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by man-of-God,

שלום לכולם המחשב מיועד לחבר תודה לכל מי שיעזור. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית , עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כנראה תדיר תוכנות: Adobe InDesign, Premiere , Photoshop ,Illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה ירכוש את…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by OPC,

שלום רב לאחר חיפושים רבים רכשתי לאחרונה Dell XPS14 וכעת ברצוני להוסיף לו SSD. במחשב זה קיים דיסק קשיח 500GB Serial ATA (5400RPM) + 32GB m-SATA SSD. האם כל שאני צריך לעשות זה להחליף את ה-32GB בכונן אותו ארכוש ? האם החיבור של ה-32GB הוא חיבור עצמאי שאינו תלוי בכונן SATA ? מה ניתן לשים על כונן בנפח 32GB ? כמו"כ, אני רואה שיש המלצות על ה-Crucial ואכן את כונן זה רכשתי למחשב הנייח שלי אך נראה של-Samsung Evo 840 יש ציונם יותר טובים באתרי ההשוואה ופער המחירים ביניהם, לפי זאפ, הוא כ-40 ש"ח בלבד - בקיצור מה עדיף ? האם הוא יתאים למחשב שלי ? לגבי ההתקנה, עד כמה היא פשוטה ? וכיצד מעבירים את מערכת ההפעלה (Windows 7) ל-SSD? שאלה האחרונה - הקלדת הנה מקלדת מוארת. האם הוספת אותיות בעברית ה…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by man_,

זה המפרט שתכננתי ללכת עליו. אשמח לחוות דעת לשיפור ואם אפשר לחסוך בחלק מהרכיבים לשמור ביצועים. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 1 - CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh - Tray... 1534/1503 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 1 - H97-Pro4 - ASRock - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 1 x PCI Express x16 slot - 8-channel audio - Gigabit LAN - ... 468/459 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 1 - …

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Cupid Me,

היי חברים צריך את עזרתכם למחשב HTPC שמיועד לסרטי HD בגדול חשבתי על מעבד AMD A6, מארז HTPC, ארבע גיגה זיכרון ודיסק קשיח רגיל בנפח מינימלי שמקובל היום 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גר…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום לכולם. אין לי מושג בחומרה ופרט במחשבים ניידים. מטרות המחשב: אופיס וגלישה גודל המסך: לא חשוב רזולוציית המסך: לא חשוב דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא חשוב משקל רצוי: לא חשוב זמן סוללה: 4 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא חשוב Bluetooth: לא חשוב גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לא חשוב כונן אופטי: לא חשוב האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא חשוב האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא חשוב, אחריות בארץ מספיק האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן!!!!!!!!!!!!!!! האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא חשוב אני מחפש באמת מחשב מנימלי לצרכים מינימלים במחיר מינימלי :] תודה רבה לעוזרים!!@!!@

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.