ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
למי שיודע ולמי שלא- אני עורך וידאו יש לי כבר כמה מערכות- כולם מבוססות על אותו כרטיס עריכה "אגדי" - CANOPUS DVSTORM2. עכשיו רכשתי עוד כרטיס כזה, משומש. צריך עכשיו עוד מחשב. המטרה במערכת הנוספת היא חסכון בזמן- לבצע בה רנדורים ודגימות מהכרטיס עריכה, ואז להעביר את החומר עם מגירות למחשבי העריכה החזקים יותר. בגדול יש לי מחשבים כ"כ חזקים, שבהם אני עובד ואני לא רואה צורך להשקיע ולקנות מחשב חזק רק לצורך המטרה שלי... חשבתי על: 1. לחפש משהו יד 2- הבעיה שכולם רוצים יותר מידי כסף על מחשבים ישנים וטובים (מבוססי P4C800, ו 9600XT) ועל חדישים יותר- אותם מחירים כמו בחנות. 2. לרכוש חדש. לוחות-רק אסוס. זיכרון יספיק 512 מהיר, מעבד גם 2.8 יהיה מעולה. (הרי את כל העבודה הכרטיס עריכה עוש…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר טוב שלי ביקש ממני להכין לו מפרט טוב עד כ- 4000 ש"ח בלי חריגות אז ככה הוא לא מתכנן OC לא צריך ציוד הקפי (מסך, מקלדת,עכבר וכל מה שמסביב) מה שצריך זה מעבד לוח אם (אפשר כרטיס קול מובנה) כרטיס מסך דיסק קשיח צורב DVD זכרונות מארז ספק (ואם שחכתי משהו אני אוסיף בהמשך לא עולה לי כרגע בגלל השעה חח) המחשב יהיה לאינטרנט, מוזיקה, הורדות, משחקים (לא הכי כבדים אבל אם כבר אפשר אז למה לא שלא יתאכז הם ירצה בעתיד איזה מחשק טוב) תודה מראש לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך ביקורת על המפרט e6600 Evga 680i evga 8800gtx cm stacker 832 G.SKILL 4GB(2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory - Retail כן אני צריך 4GB ושזיהיה ב 2GB KIT Thermaltake Toughpower 850W W0131RU – NVIDIA QUAD-SLI APPROVED, FOUR +12V RAIL READY - Retail כנראה אקח משהו אחר אשמח להמלצות אבל שיהיה 850W + חשבתי על ה SS harddisk אני אקנה בארץ אני מבצע OC Subtotal: $2,170.95
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב למטרות עבודה משרדית. (אינטרנט, מסנג'ר, אופיס לפרטיו, וכולי.) המפרט מגיע מאתר גטאיט במחיר של 1690 ש"ח, כולל המסך. כמו כן ישמש למשחקים כבדים כמו סוליטייר ושולה המוקשים. (לא מעבר..) כמו כן, האם ניתן לחבר ללוח אם המצורף כרטיס מסך ATI X800XL שנקנה לפני כחמש או שש שנים?[br]פורסם בתאריך: 18.02.2011 בשעה 19:03:32 BTB
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עתיד לקנות מחשב יד שניה. אני סטודנט שרוצה לעשות קצת גיימינג אבל אין תקציב למפרט חדש ואפילו לא למפרט שהעלתם ב3000 ש"ח. אז מצאתי את המפרט הבא ביד2, ואני הולך לקנות אותו בימים הקרובים. אשמח לשמוע מה דעתכם. כן, אני יודע שזה ענתיקה, אבל אני רוצה לשחק בOblivion, HL2, ואולי כמה משחקים חדשים. אבל אני לא צריך שהכול יהיה בסטינגס הכי גבוההים אז זה לא קריטי. היה לי בבית מפרט דומה ומשחקים חדשים עדיין רצים עליו (לדוג' Dead Space 2). בכל מקרה, אני הולך לשלם על המערכת הבאה 1350 ש"ח (אני לא יודע את כל הנתונים המדוייקים במחינת היצרנים אבל זה לא משנה לצורך העניין): מעבד: Intel Quad Core Q6600 כרטיס מסך: GeForce 8800GT 512mb זכרון: 2GB DDR2 הארד דיסק: 320GB 16MB (נפח לא קריטי בשבילי, יש …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום בוקר טוב. לאחר שעברתי על האתר, קראתי, החכמתי, ו...הסתבכתי כמו שאני מבין AVID הנה תוכנה לא קלה, ואני הולך להתעסק איתה הרבה בתקופה הבאה בחיים שלי. אני לא יודע האם זה יהיה עם הMC5 כיוון שהיא לא משומשת ברוב התעשייה בארץ, ככה שמבחינתי זה הולך להיות עוד הMC4 או אפילו MC2.8 אז לפי מה שהבנתי יש לתוכנה הזאת רכיבים מאוד מומלצים שכדאי לעבוד איתם, וכאן אני צריך אותכם - יש לי יותר מידי פרטים בראש שקראתי כאן, ואני כבר לא יודע מה בדיוק לבחור. תקציב: 4,000 ש"ח צורך: AVID (אולי גם פוטושופ ליתר ביטחון) --ללא מסך וללא ציוד היקפי-- מעבד - אינטל לוח אם - מאוד מעדיף אינטל כרטיס מסך - מאוד מעדיף NDIVIDIA כונן קשיח - Seagate (צריך 2 כוננים, אחד למערכת הפעלה, ואחד …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דרישות: מסך: עדיפות משמעותית ל 14.1" , אם לא אז 15.4" (בצער רב...) מעבד: T7250 ומעלה כ.מסך :Nvidia 8400M זיכרון: 2 ג'יגה דיסק קשיח : 120Gb ומעלה אני אתן את הדגמים שביניהם אני מתלבט ואת מחיריהם: אשמח להמלצה מה לקנות. DELL http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=80 מחיר מזומן ב קיי.אס.פי - 5590 ש"ח. LG 1: http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=1474 מחיר בירדן פי.סי- 6300 ש"ח . 2: מבצע ב KSP E500-S.AP7DE T7500 2.2GHz אותו מחשב כמו האופציה הקודמת רק עם 160Gb במקום 200Gb מחיר-6090 ש"ח ASUS http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5803&perur=2&t=1&c=331 מחיר סופי כולל 2 ג'יגה זיכרון 6350 ש"ח (קיבלתי הנחה). בעיקרון אני מאוד רוצה נייד 14.1" , הא…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מחשב נייד, רצוי של IBM או LENOVO. מצא חן בעיני הX61T של לנובו. התקציב הוא 1000 שח, אם זה שווה את זה, אפשר לחרוג קצת. אני סטודנט, אז המחשב צריך להיות נייד, 1.5 קילו. לא משחק משחקים. קצת matlab (למי שלא יודע, זו תוכנת חישוב, בעיקר משתמשת במעבד). וקצת עיבוד 3D, מה שאומר שצריך כרטיס מסך בנוני. tablet, תפס לי את העיין. =) אם יכנס בתקציב, אני ישמח. ושמעתי שהוא עדין, זה נכון? תציאו משו, תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שליש מהמחשבים הניידים מתקלקלים בתוך 3 שנים גרף זהה אך ברור יותר לפי סוג תקלה: נטבוקים לעומת ניידים בסיסיים וניידים יקרים: מה דעתכם? הסקר באנגלית (המקור) מצורף ב-PDF באדיבותו הרבה של Ivan. תודה. והנה הלינק המקורי: http://www.squaretrade.com/pages/laptop-reliability-1109/ [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתחיל בכך שהמחשב הנייד הזה מיועד ב99% לצורכי לימודים מחוץ לבית. בבית יש לי מחשב נייח, ואני מניח שיהיה לי נוח יותר להשתמש בו כשאחזור מהלימודים. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, עריכה גרפית קלה (פוטושופ וכו'), משחקי רשת קלים, סרטים (בעדיפות נמוכה). * גודל המסך? מעדיף 14. לא יצא לי להתרשם ממסך מט במציאות, להמלצתכם. * רזולוציית המסך? סטנדרטית, לא זקוק לFHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אם קיימת בשוק מקלדת "בולטת", כמה שיותר דומה למקלדת של מחשב נייח - אשמח. * משקל רצוי? כמה שפחות, לא יותר מ2.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, חשוב לי שיספיק ליום לימודים של בערך 10 שעות. להמלצתכם - כל מי שהיה סטודנט…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, כפי שניתן להבין מהכותרת אני מחפש לרכוש מחשב נייד שיחליף את המחשב השולחני שלי. מצאתי לי כבר כמה מתמודדים פוטנציאליים אך אשמח לשמוע עוד הצעות ממכם בגדול, אני די מתלבט בין בחירה בנייד מתקדם עם שבב מרובע ליבות, מסך FHD וכרטיס מסך ייעודי שיעלה כ-5,000 ש"ח, לבין בחירה בנייד בעל מפרט צנוע יותר שיוכל לעלות 3,000 ש"ח או משהו בסביבה הזאת - אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה תהיה הבחירה המושכלת ביותר בהתבסס על הדרישות שלי. מטרות המחשב: צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט במספר רב של טאבים במקביל ועבודה בפוטושופ. אם אפשר לקחת בחשבון גם הרצה של משחקים "קלים" יחסית (פיפא 14, NBA 2k14) זה יהיה נחמד. מסך: גודל 15 אינץ'. הרזולוציה פחות חשובה לי, אך אני כן מחפש נייד עם מסך איכותי שיציע בהיר…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זהו, המחשב שלי שווק חיים אחרי שש שנים בערך (עם שדרוג זיכרון וכ. מסך), הגיע הזמן להתחדש. למרות שאני לא כל כך שלם עם ההחלטה על מחשב שולחני (זן הולך ונעלם, למעט למתכנתים וגיימרים... אבל אני גם וגם), אולי עדיף מחשב נייד? מצד שני אני שונא לעבוד על מחשבים ניידים - שונא את המקלדת, שונא את משטח המגע, את הבטריה קצרת החיים, את כל תוכנות הרקע הייחודיות להם... בכל מקרה: . מה התקציב המקסימאלי? 4000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נעול לכאן או לכאן. שיהיה יחס עלות-תועלת גבוהה, זה הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, וכמובן גלישה וקצת אופיס ב) במידה והמחשב מי…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (לא הרבה), תכנות, סרטים (HD). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio - כל הזמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - לא משהו כבד במיוחד. (יש לי כבר כרטיס מסך ואני לא רוצה להחליף אותו כרגע..) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של 24 אינץ ובשביל לראות סרטים מסך 32 אינץ -לאילו הגדרות…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לקניית מחשב נייד. מתגובות ששמו פה אנשים אני ראיתי את המחשב הזה ודי אהבתי אני צריך רק חוות דעת ואם לפי דעתכם לא מומלץ אז אשמח לשמוע על הצעות למחשבים אחרים אז ככה- אני צריך את המחשב לסרטים (Full HD) אני מחבר את המחשב לטלוויזיה. קצת משחקים והרבה אינטרנט. עכשיו הוא נראה לי די מתאים המחשב חוץ מזה שהוא 500GB (SATA) 5400rpm ולא7200rpm משמעותי? והאם לקנות בksp את המחשב? ואם לא למה לא? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, זקוק למפרט הבא - מסך 14 אינץ' מעבד i5 Haswell (החסכוני מספיק). כונן SSD (נפח החל מ-120). מקלדת מוארת. עדיפות לתוצרת Dell. מערכת הפעלה כלולה. סוללה טובה. די מקובע על הדרישות. באחרונה רכשנו 4 ניידים של דל מסדרת הלטיטוד ואנחנו מרוצים, הציבו לי דרישה לאחד נוסף עם המפרט שלמעלה (לא קריטי לטיטוד). אם אפשר המלצה גם מהיכן לרכוש אשמח, כל ה-4 שרכשנו היו מחודשים אז זו גם אפשרות. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 (עדיף שלא) 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד ועבודה משרדית קלה( word excel) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DayZ Bf3/4 Gta V ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24אינץ 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב שברשותי: (לפטופ) intel pentium 2 300Mhz processor IBM ThinkPad memory: 64MB HarDisc: ~5.5Gb מחשב בזיוני שאירגנתי בקומבינה מחבר בלי לשלם עליו שקל, השאלה אם אפשר להריץ עליו XP??? (כעת מריץ 98) הערה חשובה! כמובן שיכולתי להריץ בגוגל מה הדרישות לXP אבל זה לא מה שאני מחפש, אני מחפש או אחד עם נסיון עם מחשב נייד בסגנון הזה או מישהו שמבין יותר לעומק את הדרישות ולא מסתכל באופן שטחי על מפרטים ברחבי האינטרנט (מה שיכולתי לעשות בדיוק באותה צורה..) תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם מישו יבנה לי מפרט למשחקים בתקציב של 2600-2700 אני מודע לעובדה שזה לא יותר מידי, אבל בכל זאת חשוב לי שהמחשב כן יריץ משחקים(גם חדשים - לאו מחויב שבדרישות מקס'..אבל בכל זאת...) לא צריך OC, ציוד הקפי. במסך יש יציאת DVI(אם זה רלוונטי) ועוד משו, שיהיה ניתן לשדרג אותו בעתיד(נגיד בטווח של שנה וחצי - שנתיים) - נגיד להוסיף זיכרון אם צריך השקט לא כזה רלוונטי, אבל שלא יהיה טרקטור(המחשב פועל בחדר שישנים בו) תודה לעוזרים!!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעיקרון 6,000 ש"ח. אם באמת יש צורך, אז ניתן לחרוג עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? בעיקרון אני מתחיל ללמוד רחוק מהבית ולשם כך נוצר הצורך ללפטופ שיחליף את המחשב הנייח והישן שלי שנמצא בבית. לפעמים אני משחק (כרגע עם המחשב הנוכחי והישן כבר לא כלכך אפשרי.. כרטיס מסך GTX 560Ti, מעבד 9500GT ישן ו-4GB RAM, כן אני מודע לצוואר הבקבוק), לפעמים אני עורך בפוטושופ ובסוני וגאס (לכיף). אשמח למחשב חזק שמעבר לכך שיספק אותי מבחינת השימוש בו כסטודנט, יאפשר לי להנות בגיימינג ובעריכה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אשמח למחשב נייד שהמאווררים…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5K, אפשר לחרוג אם צריך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD (יש לי כבר 3) כרטיס מסך (יש לי Nvidia GeForce GTX 1070) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אף אחד לא ישן בחדר כשהוא דלוק. יהיה טוב שהוא לא יהיה רועש מספיק כדי להפריע לשחק / לעבוד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אני לא סגור על איך, אז לא. 7. האם הא…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מציאת מחשב נייד 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: 4,000-5,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עבודה משרדתית, עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?: חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?: שיהיה דק וקל כמה שאפשר, חשוב שיהיה חזק ועמיד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?: לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור המרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מ…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין במחשב בתקציב כמה שיותר מינימלי - אם אפשר אפילו לרדת מ3k זה עדיף. המחשב יהיה למטרת תכנות, נמצא בחדר השינה ואולי בעתיד למטרת עריכת אודיו כך שהשקט חשוב. כרטיס מסך בסיסי ביותר (לא מתכוון לשחק משחקים) וכמובן אופק שדרוג. אני מודע לכך שהמעבדים החדשים יגיעו בחודש חודשיים הקרובים, ואני לא פוסל לחכות עד אז. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2.5k עד 3k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות + אופציה לעריכת אודיו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ו…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית - לימודים * גודל המסך? 13.3" * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4.5 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יהיה נחמד HDMI, לא חובה * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אוקטובר נכנס ואיתו הלימודים... הגעתי לשני המחשבים האלה ואחרי דילמות רבות עדיין אין לי מושג מה עדיף. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-350m.htm http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=WD865EA&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he היתרון של ה DELL זה שיש לו 3 שנים אחריות והוא יותר קל. היתרון של HP זה כרטיס…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני סטודנט לאנימציה בבצלאל ונמאס לי לחכות עד שאני חוזר הביתה כדי להתחיל לעבוד. כבר התיעצתי בפורום לגבי קניית נייח והוא בהחלט מספק אותי בכל הקשור לעבודה כבדה ורנדור - אבל הוא לא נייד. השימוש העיקרי לנייד מלבד גלישה וצפיה בסרטים יהיה עבודה עם תוכנות גרפיקה, בעיקר 2d (פוטושופ, פיינטר, תוכנות אנימציה) אבל גם 3d ועריכה (מאיה, זי-בראש, אפטר אפקטס...) הוא לא צריך להיות מפלצת (את העבודה הרצינית אני עושה בבית) אבל אשמח אם יהיה מסוגל להריץ את התוכנות בעומס סביר. לגבי התקציב, אין לי ממש מסגרת מגבילה אבל גם אין לי דרישות תובעניות כך שאני מעדיף נייד שהכי משתלם ביחס למחיר, מקסימום ביצועים בשביל מינימום כסף. הנייד יקנה בארץ, אשמח לקבל המלצות על ספקים או מאיפה להזמין. (אני ירושלמי אם זה …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12800 זכרונות: DDR3 1600Mhz 3x2GB Kingston HyperX Triple Channel CL9-9-9-27 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9210 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9424 כרטיסי מסך: Sapphire HD 6770 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12741 צורבי DVD: LG DVD±RW GH22NP x22 Beige IDE (Oem) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=642…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-