ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
היי, שאלה להשכלה. נגיד ואני קונה מחשב נייד עם צג של 17 כרטיסי מסך של 16 גיגה יהיה מיותר על כזה מסך?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם חבר ביקש ממני לעזור לו לבנות מפרט ללא ציוד הקפי עד 3000 המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט,אופיס,והורדות. חשוב שיהיה-לפחות 4 גיגה ראם,1 טרה דיסק קשיח,וכרטיס רשת אלחוטי. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ 4000 ש"ח, אפשר חריגה, המחיר פחות חשוב. 2. מה שימושי המחשב? תכנות, אינטרנט (מאות טאבים פתוחים בשגרה), סרטים, עריכת וידאו בקטנה. לא נועד לגיימינג, רק שתהיה אפשרות למשחקים ברמה סבירה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - הארדיסק, כונן אופטי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בהחלט חשוב! 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? תוכנות לא, הרכבה צריך …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מציאת מחשב נייד 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: 4,000-5,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עבודה משרדתית, עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?: חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?: שיהיה דק וקל כמה שאפשר, חשוב שיהיה חזק ועמיד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?: לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור המרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מ…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני עוזר לחבר להרכיב מחשב שמיועד לגלישה ושימושים סטנדרטיים, ולעיתים מזדמנות גם לפוטושופ ועריכת תמונות. התקציב נע בתחום 2000-3000 ש"ח ואם אין סיבה טובה, אין צורך לנצל את כולו. יש כבר: מסך 19" (שאולי ישודרג ל-22 בעתיד ברזולוציה של 1680*1050), מקלדת+עכבר. לא מתוכננים משחקים או OC מכל סוג שהוא. הבנתי מקריאה כאן שפוטושופ עובד יעיל יותר עם מעבדי אינטל. מבחינת חנויות ישנה מגבלה לחנויות באזור חיפה. אחרי הסינון המתבקש נשארים עם פנדה, נועה, סקיי-פי-סי. אחת ההצעות שקיבל הינה ההצעה הבאה: Intel Core i5 760 2.8GHZ 8MB LGA1156 BOX, יחידות 1 ₪1000 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=7901 Intel Whitesburg DP55WB LGA1156, יחידות 1 ₪460 http://www.noacomp.co.il/product.asp…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי קיבל מעבד Q9450 והוא רוצה לבנות סביבו מפרט בתקציב של 1500 ש"ח , ואם חייב חריגה אז עד מקסימום 2000 ש"ח. המחשב מיועד לאינטרנט ואופיס , וגם מעט סרטים. אשמח לעזרה, תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עתיד לקנות מחשב יד שניה. אני סטודנט שרוצה לעשות קצת גיימינג אבל אין תקציב למפרט חדש ואפילו לא למפרט שהעלתם ב3000 ש"ח. אז מצאתי את המפרט הבא ביד2, ואני הולך לקנות אותו בימים הקרובים. אשמח לשמוע מה דעתכם. כן, אני יודע שזה ענתיקה, אבל אני רוצה לשחק בOblivion, HL2, ואולי כמה משחקים חדשים. אבל אני לא צריך שהכול יהיה בסטינגס הכי גבוההים אז זה לא קריטי. היה לי בבית מפרט דומה ומשחקים חדשים עדיין רצים עליו (לדוג' Dead Space 2). בכל מקרה, אני הולך לשלם על המערכת הבאה 1350 ש"ח (אני לא יודע את כל הנתונים המדוייקים במחינת היצרנים אבל זה לא משנה לצורך העניין): מעבד: Intel Quad Core Q6600 כרטיס מסך: GeForce 8800GT 512mb זכרון: 2GB DDR2 הארד דיסק: 320GB 16MB (נפח לא קריטי בשבילי, יש …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לפני כשבועיים DELL INSPIRION N5110 CORE I7 2630QM NVIDIA 525M 1GB ואחרי כשתי דקות משחק בקרייסיס הוא מתחמם לרמות של 95 מעלות הן במעבד והן בכרטיס, וכמובן ששאר הרכיבים מתחמים גם אבל לא לרמות כאלו. הטמפ' הנ"ל נשמעות לי גבוהות ביותר במיוחד לאור העובדה שבשימוש רגיל הטמפ' לא עולות על 66. קראתי באינטרנט שרוב המחשבים מתחמים כך אבל למעט הבלאי הברור שקורה למעבד ולשאר הרכיבים לא כתוב אם זה מסוכן. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לשאול מה אתם אומרים על מפרט המחשב הבא שאני יציג בפניכם לפני שאצא לרכישתו. המפרט בנוי למשחקים הכי כבדים כיום בשוק ובעתיד, באיכות הכי גבוהה, ואוליי קצת אוברקלוק פה ושם המפרט הוא: לוח אם : ASUS Striker Extreme מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 זיכרון: 2GB DDR2 800FSB PC2-6400 כרטיס גרפי: PNY Geforce 8800GTS 320MB כונן קשיח: Western Digital WD2500KS מארז: Sagitta Raidmax מערכת הפעלה: Microsoft Windows Vista Home Premium 64Bit Hebrew ספק כח: OCZ GameXStream 700W כונן CD: ASUS S520B Black צורב+ קורא: SONY AWG170AB2 כונן …
-
- 32 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך ביקורת על המפרט e6600 Evga 680i evga 8800gtx cm stacker 832 G.SKILL 4GB(2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory - Retail כן אני צריך 4GB ושזיהיה ב 2GB KIT Thermaltake Toughpower 850W W0131RU – NVIDIA QUAD-SLI APPROVED, FOUR +12V RAIL READY - Retail כנראה אקח משהו אחר אשמח להמלצות אבל שיהיה 850W + חשבתי על ה SS harddisk אני אקנה בארץ אני מבצע OC Subtotal: $2,170.95
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית(אני סטודנט). גרפיקה(תוכנת לייטרום Lightroom לצלמים). ואשמח שתישאר האופציה לעריכת מוזיקה (קיובייס Cubase). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנת לייטרום Lightroom לצלמים- שימוש תדיר. קיובייס Cubase- לעיתים רחוקות. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל החלקים הגיעו המחשב רץ מדהים , הנה כמה תמונות המעבד עומד על 4.7GHZ 1.30V - יציב , טמפרטורות מדהימות , הופתעתי בטירוף מהNOCTUA בנוסף אני אעשה בימים הקרובים OC לכרטיס מסך ואפרסם תוצאות של FIRESTRIKE TEST
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלח אלי מפרט שהזמין והייתי רוצה חוות דעת מארז IN WIN שחור פאנל מבריק USB וסאונד קדמי ספק כח A.PFC 3Y 450W FAN12 POWER MAN INWIN לוח אם G41TM-P33 1GLAN MSI מעבד אינטל 2.93GHz 3MB CORE 2 DUO E7500 מאוורר למארז COLD BIT 12CM זכרון JETRAM TRANSCEND 2GB DDR2 800MHz דיסק קשיח פנימי 320GB SATA2 7200 16MB WD צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS בעיקר מה שאני מעונין לדעת זה על הספק והזכרון לי יש ניסיון עם אייבורי ו - MSI וניסיון טוב אז ככה שלא אכפת לי להזמין בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השימוש של המחשב יהיו גלישה באינטרנט, מייל, משחקים קלים (סימס ודומיו..) והורדות (חילוץ קבצים של 8GB). את המחשב אני אקנה מ-rsm מכיוון שקיים סניף יחסית קרוב לביתי (סניף כפ"ס). לא מתכנן OC, גם לא שדרוג בעתיד. אולי שנמוך. (ארחיב בסוף...). יותקן win 7. זה המפרט: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1212 Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪426 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1294 זיכרון Kingston 2GB DDR2 800Mhz CL6 , יחידות 1 ₪222 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=297 WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS, יחידות 1 ₪218 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=89…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, אשמח לדעת מה ההבדל בין שני הטכנולוגיות והאם הוא משמעותי בהשוואה מivy לsandy אני רוצה לרכוש מחשב אבל יש לו את המעבד sandy core i5 2320 האם המעבד הזה יחזיק לי בחמש שנים הרחוקות?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד חזק שגם יחליף לי את המחשב הביתי, שיחזיק לי 4 שנים טובות.המחשב ישמשם בעיקר ללימודים (הנדסת תוכנה) ופה ושם משחקים. אני לא רוצה להשקיע בסתם הבדלים מינוריים לא מורגשים אך אני בהחלט מוכן להשקיע.אני לא מבין גדול בתחום אבל הגעתי לכמה מחשבים, תעייצו לי בבקשה בעניין..מוכן להשקיע באיזור 6-7 למרות שאם אפשר משהו במחיר נמוך יותר וברמה גבוה קרובה לאלא אני לא שולל.. * מטרות המחשב? תכנות, משחקים כבדים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרש…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני טס לאירופה לתקופה ומחפש מחשב לשימושים הבאים: - אינטנרנט ושיחות וידאו, אופיס וקצת סרטים. (ארדיסק 320G אמור להספיק) - אין לי חובה במערכת הפעלה, אבל כן רוצה אחריות בינלאומית. יש 3 דגמים שנראים לי רלוונטים: הזול בחבורה HP G62-B50SJ - עם שנה אחריות בינ"ל, מחיר אטרקטיבי. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12497 החזק בחבורה probook 4530s - שיש בו מסך מט (לא ראיתי את המסך מט שלו ספציפית ולא ברור אם זה חסרון או יתרון במקרה הזה), מצלמה משופרת -3 שנות אחריות בני"ל. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13297 והמגניב בחבורה ASUS KSE - שגם לו 3 שנות אחריות בני"ל. גרסה ללא מ.הפעלה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=1249…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני פחות מ3 שבועות קניתי מקבוק פרו 13" מהדור החדש, ורציתי לחלוק את הדעה שלי עליו כאן, כי אני חושב שזה יכול לעניין מישהו. זה המוצר השני של אפל שאני קונה בחיים, הראשון היה אייפוד נאנו לפני 6 שנים... תמיד היה לי ווינדווס, החל בדוס, 3.1, 98, xp, ויסטה, 7, ומעולם לא הרגשתי שאני צריך משהו אחר, עד שהתחלתי ללמוד תקשורת חזותית בבצלאל השנה ונדרשנו לקנות מקבוק פרו. בהתחלה התנגדתי לרעיון אבל לבסוף ההנחה והתנאים הטובים שהציעו לנו שכנעו אותי שזו הזדמנות טובה לנסות משהו אחר. הלפטופ הקודם שלי היה HP touchsmart tx2500, מחשב נייד/טאבלט היברידי קטן וחמוד, שסבל מהתחממות יתר קשה אבל עשה את העבודה. אני שונא את אפל. אני לא שונא את המקבוק פרו 13" שלי. זה מחשב טוב. הוא לא כל כך קל, ממש ל…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש לאח שלי מחשב HTPC - תקציב : עד 2500 גג - שימוש : מדיה סנטר -סלוני- (מסך 37" 720P כרגע, בעתיד מסך ל1080) 1) לראות סרטים באיכות טובה 2) גלישה באינטרנט 3) משחקים ברמה גרפית נמוכה-בינונית (PES 11, Magicka וכדומה) - אין צורך בציוד היקפי - לא יודע על רכיב שאני זקוק לו - מפרט מלא - רמת שקט 6-8 (כמות רעש שלא תפריע לראות סרט שקט נראה לי סביר) - בלי OC - אין צורך במערכת הפעלה (יופעל על WIN7 רצוי 64BIT) - אין העדפה ברשת מסויימת, גר ברמת השרון - צריך HDMI OUT וOptic Out SPDIF וUSB קידמי - לא מתוכנן שדרוג מפרט בהמשך חשוב לציין שמהחשב יושב בתוך שלב במעמד בסגנון : http://www.bikudo.com/photo_stock/955833.jpg יש אפשרות לעשות חור מאחורה כדי לשפר את זרימת האוויר אז מומלץ שיהיה מאו…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. אני מעוניין למכור את המחשב שלי. אני מעוניין לדעת כמה אני יכול למכור אותו. מצורף קבץ עם המפרט המלא שלו וקצת תמונת מצב.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך קצת עדיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש משתלם אז קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש למשחקים בדגש על GuildWars 2, ודברים שסטודנטים עושים עם המחשב שלהם בזמן הלימודים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ישנו תקציב נפרד לציון היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? כמה שיותר שקט, קריטי 6. האם מתוכנן אובר…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב! ברשותי רכיבים הבאים: כרטיס מסך נקנה לפני חצי שנה - GEFORCE 650 TI BOOST דיסק קשיה 1TB משחק WATCH DOGS החדש אבל המשחק נתקע ,כי שאר חלקי מחשבי ישנים ואין מספיק זיכרון אני מבקש המלצתכם למפרט כולל ספק ומארז די שקט עד 2200 ₪,ללא .כ.מסך ,צורב ודיסק קשיח לגבי ספק - לפי מחשבון של extreme power supply מומלץ לי 350W לקחתי בחישוב מעבד I5 4590 - האם זה מספיק? אני גר בחיפה,האם שווה לקנות בKSP או לקנות בTMS או כל אתר אחר ? לפני שבוע עדכנתי גרסה 64 ביט,אם אחליף רכיבים צריך להתקין מחדש? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפרט מחשב למערכת משרדית: חלקו מבוסס על הרשימה המומלצת. AMD Athlon XP 2500 + Barton Tray CPU ---> 584 Chaintech 7NIF --->564 DDR Ram 512 MB Winbond 2700 --- 451 WD 40GB 7200 8MB Buffer ---409 Teac Floppy --- 51 CDROM A-Open x56 --- 128 LiteOn 52/24/52 Retail CDRW --- 280 Conexant 56k PCI Modem --67 Microsoft MultiMedia Keyboard+Optical Mouse Kit -- 155 Genius sp-G04 120w Speakers --- 47 Compucase-HEC CI-6825 --- 227 Monitor: Mag-796 FD 17" Diamondtron איזה מאוורר כדאי לקחת ? לא מצאתי את זה שהמלצתם עליו ב - PC-Hardware . איך המסך שבחרתי ביחס ל - LG 795FT ? תרגישו חופשיים לשנות כל דבר במפרט, מלבד מהירות המעבד (אני קונה את זה עבור מישהו שרואה רק מהירות עיבוד לנגד עינ…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני הולך לבנות בעצמי שרת על בסיס P4 או על בסיס AMD 64 BIT המארז שאני הולך להשתמש בו יהיה מסוג RACKMOUNT בגודל U1 אני מחפש אנשים שעשו כבר פרוייקט כזה ושיש להם בקיאות גבוהה מאוד בנושא הזה. התקציב שלי לשרת הוא 5500 שקל (אין צורך במסך כי השרת מיועד להתאכסן בחוות שרתים של אחד מה ISP בארץ) לגבי יבואנים בארץ שעוסקים בייבוא מארזי U1 ושאני דיברתי איתם וניתן לרכוש מהם ישירות את המארז. אז היבואנים הם : יבואן של מארזי חברת COMPUCASE-HEC בישראל פייב אקסיטס http://www.5exits.co.il יבואן של מארזי חברת GENESYS RACK בישראל חברת "רוזטק טכנולוגיות מתקדמות בע"מ http://www.rostec.co.il אם אתם מכירים יבואנים נוספים אז אשמח מאוד אם תרשמו זאת (יבואנים בלבד ולא חנויות) אני צריך …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים כולל מסך 22' ובלי ציוד היקפי. שלא יעבור את ה 6700 שקל כי זה הרבה בלי OC רק אולי שהחנות עושה וזהו, עד 500 GB לא יותר... תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-