עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 3K - זה לא בשבילי , ביקשו ממני לבנות למישהו מפרט ואני לא הכי מעודכן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל אפשר גם לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות אולי בכלל לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים לילדה קטנה, עבודה בword וכו', אינטרנט ... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך לקנות מסך חדש אמרו לי אז שיהיה בגודל סטנ…

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by yuvalrdt,

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! הסטודיו 14 (דל) האהוב שלי מתחיל לצערי להראות סימני גיל והחלטתי להתחיל לחפש מחשב חדש. אני כרגע מתלבט בין שני מחשבים: levono z40 ו dell vostro 5470. אני מחפש מחשב 14 אינצ' עם כרטיס מסך, מעבד i5 חזק (2.4 ומעלה) או i7 חלש. זה מחשב שישמש ללימודים אבל גם צרכי מולטימידה, משמע משחקים (ברור לי שכשמדובר בכרטיס מסך פשוט יחסית זה יהיה בהגדרות נמוכות) ועדיפות למסך באיכות טובה. הלנובו נראה עסקה טובה יותר בהינתן והמסך שלו הוא FULL HD, הוא מגיע עם 8 גי'גה RAM במקום 4 ואפילו כונן DVD שזו תוספת נחמדה לדעתי. מצד שני, אני קצת דואג לגבי איכות ההרכבה שלו בהשוואה לדל, והבנתי שהרמקולים שלו בעייתיים. הדל גם קל יותר בכמעט חצי קילו (2 מול 1.6) מה דעתכם? האם יש שיקול…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yoel12,

שלום, אשמח לדעת כיצד מפעילים את הטורבו במעבד i5 4210u והאם צריך להפעילו.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Nadav8889,

אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב ללימודים. בתכלס כבר הזמנתי את הדל ווסטרו 5470 אבל ביטלתי עסקה עקב התלונות הרבות של אנשים על הwi if שלו. אני בתכלס רוצה מחשב שדי דומה לווסטרו. קל משקל, מהיר והכי חשוב אמין(אחריות טובה ושאין תקלות ידועות. תקציב סביבות ה4000 שקל. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 13.3-14 אינץ׳ מספיק לי. * רזולוציית המסך? האמת שאני לא כל כך מבין בזה. אני בדרך כלל גם לא מרגיש בהבדל בין מסכים אז זה לא כל כך משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? סביבות 1.5 קילו. אפשר קצת יותר או פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני מקווה לקבל לפחות 5 שעות עבודה אם זה אפפשרי(לפטופ ראשון שלי). * האם יש צורך ביציאו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by nazgull,

. מה התקציב המקסימאלי?1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה עבודה משרדית,משחקים דפדפן,אופיס וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)officeכ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי דפדפן,אולי דברין פשוטים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מסך 17" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Sh1,

מחפש מחשב בסיסי. אין צורך במשהו חזק מבחינת ביצועים. יש צורך במשהו אמין 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים וסוליטר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by most,

שלום לכולם, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 תמיד עדיף מט * רזולוציית המסך? פחות קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא ממש * משקל רצוי? יהיה על תקן נייח אז לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כנ"ל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חצי טרה מספיק * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אשמח להצעה עם וללא מ"ה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה שתתן אחריות מלאה ורחבה (רצוי 3 שנים) * כל דרישה מי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום קהילה ברצוני לשדרג את כרטיס המסך הקיים שלי שהוא : Gigabyte GeForce GTX 560 Ti ,אשמח להמלצות ,לצורך המלצה נכונה מוצרף מפרט מחשב מלא למטה. מפרט מחשב: CPU Type QuadCore Intel Core i7-3770, 3800 MHz (38 x 100) Motherboard Name Gigabyte GA-Z77-D3H (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 1 mSATA, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Panther Point Z77, Intel Ivy Bridge System Memory 8150 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce GTX 560 Ti (1280 MB) ספק הכוח הוא seasonic 750W תקציב: כ-2500 ש"ח ועדיפות לליבת NVIDIA תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימולטור הטיסה Microsoft Flight Simulator X א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

10. שלום, אני מחפשת לקנות מחשב נייד חדש לצורכי עבודה - עריכה גרפית (כאשר כמה תוכנות פועלות במקביל) קיבלתי המלצות על 2 דגמים : http://www.microcenter.com/product/438186/N551JK-MH71_156_Laptop_Computer_-_Gray_Aluminum לעומת http://www8.hp.com/il/en/products/laptops/product-detail.html?oid=7344587#!tab=specs מבחינת מחיר - את ה ASUS אחותי הביאה לעצמה מחו"ל ב 1000 דולר, ואולי תיהיה לי אפשרות גם להביא בעתיד (אגב, לא מצאתי את הדגם הזה בארץ) את ה HP דווקא לא הצלחתי למצוא בחו"ל, בארץ הכי זול שמצאתי היה 6400 שקל. חברים שונים העלו טענות שונות כמו ה HP אומנם עם מעבד פחות חזק, אבל יש לו כרטיס מסך של 4גיגה (לעומת 2 באסוס) וSSD שמפצים על זה היתרון היחידי כרגע שאני רואה לאסוס הוא שהמעבד חזק …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מי פה יודע מה המשמעות של השם שלי? מי שיגלה יזכה! אני רציני ב 100 אחוז!

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  12. שלום, אני מחפשת לקנות מחשב נייד חדש לצורכי עבודה - עריכה גרפית (כאשר כמה תוכנות פועלות במקביל) קיבלתי המלצות על 2 דגמים : http://www.microcenter.com/product/4..._Gray_Aluminum לעומת http://www8.hp.com/il/en/products/la...587#!tab=specs מבחינת מחיר - את ה ASUS אחותי הביאה לעצמה מחו"ל ב 1000 דולר, ואולי תיהיה לי אפשרות גם להביא בעתיד (אגב, לא מצאתי את הדגם הזה בארץ) את ה HP דווקא לא הצלחתי למצוא בחו"ל, בארץ הכי זול שמצאתי היה 6400 שקל. חברים שונים העלו טענות שונות כמו ה HP אומנם עם מעבד פחות חזק, אבל יש לו כרטיס מסך של 4גיגה (לעומת 2 באסוס) וSSD שמפצים על זה היתרון היחידי כרגע שאני רואה לאסוס הוא שהמעבד חזק יותר, אבל מפחדת מהתחממות של הארד דיסק (סיבובים לעומת פלאש ב HP) מב…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  13. היי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמעט כלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים אינטרנט אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך מסך 20# -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני ,גבוה ? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, סרטים ואינטרנט * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? HD 1366x768 מספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 תאים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?500GB * כונן אופטי? לא קריטי אבל עדיף * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חברות אמריקאיות (HP/DELL וכו') * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שלוש שנים אחריות לפחות התקציב הוא 2000 ש"ח בערך אבל אפשר לעלות עד 2500 ואם לפי דעתכם זה לא מספיק עדיין אז תגי…

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by yehonatan28,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לצורך לימודים בסכום של עד 2,500 ש"ח חשוב שהמסך יהיה מספיק גדול (בסביבות ה-16 אינצ', אם אני לא טועה) אשמח להצעות. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום. חבר שלי רוצה לקנות את הNUC עם ה i3. 90אחוז מהשימוש הוא עבודה משרדית, אבל תהיה גם עריכת סרטים, האם זה ישפיע על בחירת המעבד? האם בעקבות העריכת סרטים צריך משהו חזק יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  17. Started by Judge,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Saints Row IV, Far Cry 4 וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ' נראה לי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  18. קצת חסרים פריטים אבל בו ננסה. מעבד I3 תושבת 1155 לא יודע אם זהSANDY או IVY לוח אם H61 לא יודע דגם מדויק אבל אמור להיות חדש באחריות זיכרון - 4 גיגה 1600HMZ דיסק קשיח - 500 גיגה קירור - כנראה סטוק של אינטל מארז ספק - EZCOOL T-280D HTPC +EZCOOL 400W (גנרי/חצי גנרי?) כרטיס מסך - מובנה בלוח צורב DVD כמה שווה?

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד עד 2200 ש"ח ללא חריגות. השימושים העיקריים בו יהיו גלישה באינטרנט - מיילים, פייסבוק, יוטיוב וכו', אופיס, צפיה מזדמנת בסדרות, ועריכות אודיו בסיסיות בתוכנת Cubase (אין לי כוונה להפעיל VST's כבדים במחשב הזה, אלא לעבוד מהדרך כשאפשר). מאחר ומדובר בתקציב נמוך, אני לא מצפה למחשב שיעשה את כל הדברים הנ"ל במהירות האור, אך כן מצפה למחשב שיתמודד עם המשימות הללו באופן הגון, וללא קרטועים ממושכים. ספציפיקציות רצויות: 1. גודל המסך - עד 15.6 אינץ'. רצוי מאט, בהנחה וזה בכלל קיים בסכומים האלה. 2. רזולוציה - HD 1366x768 3. משקל - אין הגבלה 4. זמן סוללה - עדיפות ל6 שעות ומעלה 5. יציאת HDMI - יתרון. USB3 - כנ"ל. 6. גודל כונן קשיח - אין חשיבות…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב חדש לגיימינג. אני לא גיימר כבד שמשחק את כל המשחקים החדשים ברזולוציות הכי גבוהות אבל כן חשוב לי שהמחשב יוכל להתמודד עם חיבור של 3 מסכים ו2-3 משחקים פתוחים במקביל חבר הציע את המפרט הבא ואמר שלמקרה שלי אולי כדאי להביא כרטיס מסך יותר חזק ולהוריד קצת מהמעבד אשמח לחוות דעתכם. תודה! Intel Quad Core i7 4790 3.6Ghz S1150 Gigabyte GA-H87M-HD3 S1150 8GB Transcend DDR3 1600Mhz NVIDIA Gigabyte GTX660 2GB GDDR5 WF2 OC SSD Kingston 120G Sata3 V300 Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty Zalman Z1 + Seasonic 520W 80+ BUNDLE LG DVD-RW X24 GH24NS90 Scythe Ninja 3 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ק…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by taltarablus,

פרוייקט קיקסטארטר מוצלח של חברה בשם Atom Computer מוכיח לנו שמחשב PC זעיר יכול להיות גם חזק ומתקדם לכתבה: http://hwzone.co.il/neutron-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%95%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%aa%d7%99-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93/

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. היי.. אז המחשב הוא בעיקר לעריכת תמונות ולעבודה עם תוכנות כמו לייטרום ופוטושופ. לא נראה לי שיהיה OC בשימוש הזה. אני רוצה לדעת אם הרכיבים מספיקים מתאימים לשימוש הזה? והייתם ממליצים לשדרג ללוח-אם אחר? או שהוא גם טוב.. אני רוצה גם להוסיף SSD אבל לא החלטתי על איזה. אשמח גם להמלצות נוספות.. תודה [ATTACH=CONFIG]7806[/ATTACH]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by shalem1996,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות משחקים קלים(gta san andreas הכי כבד שירוץ עליו), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או 17.3 מבריק * רזולוציית המסך? רצוי FHD אם אין אפשרות אז HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? דבר ראשון ללא trackpoint דבר שני אפשרי נאמפד * משקל רצוי? לא עקרוני הוא תחליף לנייח * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא עקרוני כל כך הוא לרוב יישב בבית אבל אפשרי 5 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, usb 3.0 , RJ45 * Bluetooth? לא עקרוני * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB הכי טוב ומהיר שנכנס בתקציב * כונן אופטי? הכוונה לצורב? אז כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא בהכרח * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צ…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by xSunRize,

* מטרות המחשב: מחשב לשימוש אישי כמו אינטרנט, שימוש רב בתוכנות כמו אופיס. * גודל המסך? 15 / 13 אינץ'. * רזולוציית המסך? שתהיה מספקת לעבודה עם אופיס ואינטרנט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? בסיסי, טאץ'פאד, מקלדת. * משקל רצוי? רצוי שיהיה מחשב, קל, אבל לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יחסית, כן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? לא. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 אבל אם יש הבדל קטן לטובת ה-1TB אז 1TB. * כונן אופטי? רצוי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות רגילה בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם זה לא מובנה במחשב, אז לא, אפשר פרוץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by YairZ,

מסתבכים בקניית מחשב נייד? לא יודעים איזה דגם מתאים לכם וכיצד לבחור? המדריך הזה יעשה לכם סדר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%aa-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93/

• 22 תגובות
    • 5.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים