עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קודם כל, התקציב לא סגור. חשוב שהמחשב יענה לדרישות. אז אני צריך את המחשב בעיקר לעבודות "משרדיות". צפייה בסרטים (גם HD), גלישה באינטרנט ולפעמים משחקים. אין צורך בכרטיס מסך חזק, יש לי כרגע 8500GT ואני מרוצה. העיקר שלא יהיה מובנה. צריך כונן קשיח גדול (500 יהיה נחמד, אם אי אפשר אז 250), מסך 15.4" והמשקל לא משנה יותר מדי, רק שהמחשב יהיה אכן נייד . אשמח לקבל הצעות. מקווה לקבל תשובה בניגוד לפעמים הקודמות שביקשתי כאן עזרה תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 29.06.2008 בשעה 15:31:30 http://tms.co.il/product/4887הציעו לי את זה. נראה לא רע. עם 160 ג'יגה אני יכול להסתדר, אבל הבעיה היא האחריות שהיא שנה אחת בלבד.[br]פורסם בתאריך: 29.06.2008 בשעה 16:57:17 טוב אולי ננסה בדרך אחרת...מ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מעבד P4 3.0C לוח : Abit ic-7 זכרונות: GeIL DDR-RAM 512MB 3500 Ultra Platinum Memory הארד דיסק: Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD כ.מסך: Sapphire R9800P פלופי רגיל כונן DVD של TEAC מקלדת+עכבר: Microsoft Multimedia Keyboard Microsoft Optical Trekker Mouse מארז: Compucase-HEC CI-6919 (עם ספק דיי איכותי של 300W) מטרת המחשב: משחקים (החדשים, ושיריץ אותם טוב! זאתמרת הגדרות גבוהות) אני גם מתכנן OC בעתיד... וגם סרטים ומוזיקה (אבל אם הוא טוב למשחקים אז הוא גם מספיק טוב לזה..) כל זה (כולל הרכבה) עולה 5900 התקציב הוא 6000 אבל השאלה שלי היא בקשר לזכרונות: עדיף לי לקנות 2 סטקים של 512 במהירות 3200 או להשאר עם סטיק אחד של 3500? ואולי כדאי להוריד את המעבד ל 2.8C (שזה ית…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by barduck,

שלום, אבקש עזרה בהמלצות למפרט לשרת NAS - אני זקוק למארז, לוח אם, מעבד, צורב DVD וזכרונות עם הנתונים הבאים: 1. המארז הכי קטן שניתן להשיג שיוכל להכיל 4-5 דיסקים קשיחים וכונן DVD , עדיף שיהיה בצורת "קוביה" (דהיינו לא גבוה וצר) 2. השרת יעבוד 24/7 לכן הדגש הוא על חיסכון בחשמל, זאת אומרת המעבד הכי חסכוני שיש. 3. כמה שיותר שקט, אם ניתן להשתמש בקירור פאסיבי ולהוריד מאווררים, מה טוב. 4. אני אשתמש ב RAID בתוכנה לכן אין צורך בבקר על הלוח. 5. אין צורך לכלול דיסקים קשיחים (אקנה בנפרד) התקציב גמיש, חשוב לי שיהיו הדרישות שהזכרתי וסה"כ המפרט הוא די צנוע, אני מניח. תודה מראש - barduck

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אז ככה: מעבד אינטל D.C 1.8GHZ E2160 775 800 NHZ מאוורר למעבד אינטל 775 לוח אם ASUS 775 P5B-V-VGA-L-S זיכרון פנימי איכותי MEMORY 1GB DDR2 667 דיסק קשיח מהיר 250GB SATA WD 16MB 7200 כונן צורב די וי די DVDRW X52 X32 X16 X48 כרטיס מסך VGA ATI X1550 SUPER 512MB מסך דק שטוח דגם SCREEN L.G. 17TFT 1719 סכ"ה כולל מע"מ : 4500 ש"ח העתקתי את זה בדיוק כמו שזה מופיע חוץ מהמארז מחשב אז האם זה שווה? מה שאני בעצם מחפש זה מחשב למשחקים די כבדים בזמן שאני מדבר בסקייפ או משתמש בעוד תוכנות ברקע ואני רוצה מעבר בין התוכנות לדוגמא בין האינטרנט למשחק כבד בצורה מהירה וגם עריכת וידאו בתוכנות הכבדות כלומר שיעבדו בצורה חלקה אבל זה רק פלוס לא צריך איזה פריט מיוחד בשביל זה . התקציב הוא בערך 4500 לא מעבר…

• 12 תגובות
    • 916 צפיות
  5. Started by mx-3,

שלום, חבר שלי מחפש מחשב חדש, שיריץ לו יפה משחקים עכשוויים..... אני יודע שזה תקציב נמוך בשביל גיימר, אבל מה שאפשר... תודה..

• 12 תגובות
    • 827 צפיות
  6. טוב, רובכם מן הסתם לא זוכרים, אבל לפני כחודש וחצי פתחתי תרד די דומה, ובו הרכבתי מפרט די דומה, והתכוונתי גם לקנות אותו, אבל בדיוק כמה ימים אחרי שברתי ת'יד וכל זה נדחה, אז הנה המפרט הנוכחי שברצוני לקנות אחרי ה -10 בנובמבר (יש ירידת מחירים של מעבדי אינטל) : CPU : Intel Pentium IV 1.8GHz 512K Socket 478 CPU BOX - [894 NIS] Cooler : Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! - [119 NIS] Motherboard : Gigabyte GA-8SG667 SIS 648 (533Mhz,AGP x 8,5.1 Sound,ATA133,USB 2.0) - [520 NIS] Memory : DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory - [531 NIS] Hard Disc : Maxtor 60GB 7200 rpm ATA133 HDD - [587 NIS] Floppy : - [56 NIS] CD/DVD-RW : Lite-On 40x12x48 Bulk CDR…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. מה דעתכם? http://www.tms.co.il/preview/spec/q7xu6v2m אני עומד לקנות אותו לפי דעתי זה מפרט מעולה..מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 852 צפיות
  8. Started by statuslev,

אני מתכוון לקנות מחשב בתקציב עד 3500 אני וחבר בנינו מיפרט: דגם מחשב: computer מעבדי ‏AMD: Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8091 לוחות אם למעבדי ‏AMD: GIGABYTE 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11870 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10227 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11651 כרטיסי מסך: ASUS GTX460 DirectCU TOP 768MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10803 צורבי DVD: Samsung SH-S223B DV…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Noam Bro,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, CS:GO, Rocket League, H1Z1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1366x768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. לא כולל: מסך, כרטיס מסך, פלופי , CD , מקלדת , עכבר ורמקולים. תודה

• 12 תגובות
    • 979 צפיות
  11. שלום, אודה מאוד לעזרתכם בבניית מפרט עדכני. חשוב : שהמחשב יהיה שקט - נמצא בחדר שינה, מעבד חזק יחסית, כרטיס מסך איכותי (שיתאים למשחקים בשנים הקרובות). כמו כן האם יש המלצה לחנות באזור חיפה ? השאלון: להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי: 3300 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לא,אם אין ברירה 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כולל חדשים), הורדות, עבודה במספר תוכנות במקביל, צפייה בסרטים, טלווזיה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, PHOTOSHOP, ILLUSTRATOR, INDESIGN - CS5 וצפיה בתכני HD (FULL HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כ…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by asaf16,

התקציב אינו גמיש אף לא בשקל ואם אפשר אז גם לרדת מתחת לכיוון ה-3. * מטרות המחשב? משרדי, לימודים, קצת סרטים, כל מיני תוכנות שירוצו (לא גרפיקה). * גודל המסך? 13-14, רצוי FULL HD בשביל להשאר בקדמה. טאץ' יהיה בונוס נחמד. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? וואלה לא. * משקל רצוי? לא כבד. בחורה קטנה כזו. הייתי אומר עד קילו וחצי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, יחסית. שיוכל לעבוד 6 שעות נניח. מוכן גם לשמוע על טיפה פחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, טריוויאלי שיהיה USB3 וHDMI (או לפחות מינידיספליי), ג'ק לאוזניות. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? היא אומרת שהיא צריכה לפחות חצי טרה. נורא הייתי רוצה שיהיה לה SSD כמו שצריך שהמחשב ירוץ כמו סילון. אני יודע שחצי טרה כזה לחלוטין לא בתקצ…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Idani26,

היי לכולם, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט מחשב לשימוש בייתי/משרדי/ רב תכליתי שיכלול בין היתר : כרטיס מסך חיצוני, דיסק SSD, כרטיס רשת אלחוטי, דיסק רגיל בנפח 1 טרה וזיכרון פנימי של 16 גיגה ראם. התקציב שלי הוא עד 4000 שקל ואני גר באזור ראשון לציון אז החנות צריכה להיות בקרבת מקום. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. אני נתקל עכשיו בכל מיני מודעות למחשב מוחדש (לא 'מחודש') שאומרות שמדובר במחשב שלא היה בשימוש של אף אחד אלא סתם עודף ממלאי יצרן. האם כדאי לי בכלל לשקול לקנות מחשב כזה? אה, ואחריות בכל המחשבים הללו היא תמיד רק שנה ולא שלוש. תודה!

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by eliorbb,

שלום אני רוצה לרכוש מחשב חדש (אם אפשר לנצל את המבצעים של הבלאק פריידי כמה שיותר) . מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים סרטים וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן לגיימיניג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BF far cryוכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום רב אני מעונין לרכוש מחשב שולחני חזק למשחקים לגיימר בינוני ומגוון שמושים אחרים. אבקש מכם הצעת מחיר סופית במחירי מזומן למחשב לפי המפרט הבא. המחשב צריך לשמש למיגוון מטרות כגון גרפיקה ווידאו ברמה ביתית חובבנית, משחקים, אופיס, סרטים . ארצה להשאר בהשקעה של עד 3500 ₪ על המחשב כולו. רשמתי מפרט עקרוני עם שאלות ליד כל רכיב אך אם יש המלצה לחלופה במחיר דומה אשמח לשמוע. חשוב שהמחשב יהיה שקט אך שיכול לעבוד במאמץ עבודה מתמשך עם ספק כח איכותי ומארז איכותי מאוורר היטב. מאידך איני רוצה להשקיע יותר מדי במארז ובספק מעבר למשהו אמין וטוב. אשמח לשמוע הצעה למארז טוב ברמת מחיר סבירה כרטיס מסך – אמור לשמש למשחקים ברמה בינונית אך ארצה להשאר ברמה של עד 500 ₪ לא ארצה להשקיע מעבר לזה בכרטיס. רשמת…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני מתחיל ללמוד קורס עריכת וידאו אני ילמד תוכנות אדובי: פרמייר,אילוסטרייטר ופוטושופ, מחפש לקנות מחשב נייד טוב ופשוט לתפעול, מעדיף מחברות DEEL או LENOVO אשמח להמלצות מ KSP או מכל מקום בארץ. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 תיתכן חריגה עד 1000 ש''ח נוספים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ערכת וידאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה ח…

19. היי, אשמח להמלצה על דגם מחשב נייד מוצלח לפי הצרכים הבאים: לא חברה בבעלות סינית (לא לנובו ואחרות). מגבלה מוזרה, אני יודע :-) מחיר הכי נמוך שאוכל. מוכן לשלם במשקל שיעמוד במשימות עריכת תמונות. אני משתמש ב-Affinity, וראיתי באתר שלהם (כאן) שהדרישות למחשב Windows הן: ראיתי שיש כל מיני Dell Inspiron סביב 5000 ש״ח. יש דגם ספציפי שתוכלו להמליץ? זה סדר הגודל של המחיר? תודה מראש

20. Started by Mikle3,

היי, קיבלתי מחברה בשם "שי מחשבים" בהרצליה מפרט למחשב משחקים ואני רוצה לדעת האם הוא שווה את המחיר / מה אתם הייתם משנים או מוסיפים. התקציב הוא בערך 5500, והמטרה היא להריץ משחקים באיכות בינונית ומעלה. אני לא צריך ציוד הקפי ואני מניח שאני לא אעשה overclocking. כמו כן אם מישהו מכיר את החברה ויודע להגיד עד כמה איכותית היא וכו, אני אעריך גם את זה. המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO Q6600 2.4ghz 8M קירור למעבד: GlacialTech 5710S Heat pipe cooler, focus on the toppest level of overclocking the latest CPU silently, זיכרון: CORSAIR KIT TWIN2X1024A-6400, XMS2-6400 2x64Mx64, non-ECC 240 DIMM, unbuffered, 5-5-5-12, 64Mx8 DRAMs, matched pair, with Heat Spreader לוח: INTEL DP35DP 1333MNZ …

• 12 תגובות
    • 963 צפיות
  21. Started by freakagnux,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר וגם קצת תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין לי מושג, החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1400*900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

22. Started by jara14,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שיהיה פתוח לכל האפשרויות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1360X768 גודל מסך: 32 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by yoav1000,

מה דעתכם על המחשב הזה: מעבדי אינטל Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB Corsair דיסקים קשיחים Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB כרטיסי מסך ASUS EN7600GS Silent 512MB, TV, DVI, PCI-E כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY none כרטיסי קול none כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות none מארזים HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) + ספק כוח מקלדות Logitech Logitech Internet Pro White עכברים Logitech Logitech Optical Wheel USB (U96) רמקולים GPT 2.1 מסכים N…

• 12 תגובות
    • 859 צפיות
  24. 1 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית,אפשרות להרצת תכני HD, משחקים כגון GTA IV, World of warthcraft וכו'. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) - אופיס,אינטרנט וכו' ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17" לא מאמין שאפילו HD READY. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA IV, World of warthcraft וכו'. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by demostans,

קיבלתי הצעת מחיר למשחב שנועד לסטודנט (למחשבים) וחשוב לי לשמוע את דעתכם עליה. בכל מקרה, המחשב צריך לעבוד טוב במשך 4 השנים הקרובות לפחות והוא לא מיועד למשחקים בכלל. חשוב לי לשמוע בעיקר דעות לגבי המעבד, לוח האם והזכרון (DDR 1 או 2?) אבל כל הערה תתקבל בברכה... אז הנה המפרט: לוח אם GIGABYTE 81915ME-GL מעבד INTEL P4 64BIT 2MB 775PIN FRESCOTT HT זכרון 256MB DDR2 400*2=512 דיסק קשיח W.D. 80 G.B. 7200 SATA צורב LG 52 32 52 מקלדת, עכבר, רמקולים כונן 1.44 מארז מפואר 2 יציאות USB קדמיות 500W מסך מאג 17" AH778 מערכת window xp home מחיר ההצעה 3900 ש"ח. נ.ב. תודה ל bose על הפעם הקודמת...

• 12 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים