עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bomba90,

הזנבוק של אישתי UX31A נכבה באמצע שימוש ללא כל התראה מוקדמת. ביצעתי סטרס טסט כשהוא היה מחובר לחשמל והכל היה בסדר. ביצעתי סטרס טסט כשהוא על הסוללה והוא נכבה אחרי 1-2. אישתי מדווחת על כיבוי בצפייה בסדרות/סרטים אבל שהמחשב לא מאוד חם. קלטתי שהוא נכבה כשהמעבד היה על בערך 65 מעלות. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. זה כבר הת'רד השלישי שאני פותח על מפרט המחשב שלי. יש לי מעבד סלרון עם 2.8 GHZ ו 256 MB זכרון. כרטיס מסך ג'יפורס 4 עם 128 MB זיכרון. אני יודע שסלרון זה מעבד רע,ואני מחליף אותו,אז נא לא להעיר על זה בבקשה. רק שאני מצפה לביצועים גבוהים יותר מהמשחקים. אם אשדרג לשתי סטיקים עם אחד 256 MB ועוד 512 MB זיכרון,בקיצור: 768 MB זיכרון. המשחקים יעבדו טוב יותר,אפילו במהירות יותר? ומה עם כרטיס המסך? תמליצו לי. תודה

• 11 תגובות
    • 915 צפיות
  3. שלום, אני משדרג מחשב ישן וזקוק לרכיבים הבאים: מעבד, לוח אם, זכרונות, ספק כוח וקירור למעבד. את המארז והדיסק הקשיח אני מתכנן לשמור לבינתיים מהמחשב הישן. הדרישות שלי הן של מחשב משרדי בעיקר (אינטרנט וסרטים) אבל אני גם מתכנן להריץ עליו די הרבה מטלב. מעדיף שיהיה כמה שיותר שקט. לגבי המחיר, הרף העליון הוא 2000 שח ואם אפשר לחסוך בלי לפגוע משמעותית בביצועים מה טוב. את ההרכבה אני מתכנן לעשות בעצמי. אחרי קריאה בפורום והתייעצויות עם חברים התכנסתי למפרט הבא: מעבד אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207l מחיר 495 מאורר Scythe Katana 3 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10902 מחיר 120 ל…

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  4. Started by spitzi,

מצד אחד, אני מרוצה מהמעבד Intel E8400 שיש לי, וגם לוח האם, ההארד דיסק ו-4GB זכרון מספיקים לי. מצד שני, המארז שבור, בלי I/O קדמי ועם ספק כוח 400W גנרי (אייבורי ...), וכרטיס המסך הוא 7600GS בן 3 שנים. אני חושב לקנות מארז +ספק כוח חדשים + כרטיס מסך חדשים ולהעביר למארז החדש את שאר הרכיבים הישנים. בעוד שנה או כשיתאים לי, אני אשדרג גם את שאר הרכיבים, מה שאומר שהרכיבים החדשים יצטרכו לתמוך מראש בחומרה עתידית. נשמע סביר ?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. ראשית, אני רוצה לשלוח תודה ענקית ל-integral מהפורום על עזרה רבה רבה רבה היי לכולם. בדיוק לפני שנה (סוף 2003) קניתי מחשב חדש. התקציב היה 4.5K וזה היה ללא מסך אבל עם הרכבה. המטרה של הדיון הזה היא לראות מה אפשר לעשות עם התקציב הזה היום - שנה אחרי. או במילים אחרות: מה הוא קצב ירידת הערך של רכיבי מחשב סטנדרטיים. בסופו של דבר, לאחר סקר שוק, השוואת מחירים ודיונים רבים נרכש, ב-15.12.03: מעבד: אינטל P4C 2.6G במחיר 1050 שקל (23.2% מהתקציב) לוח: אביט IS7E במחיר 510 שקל (11.3% מהתקציב) זכרון: שני סטיקיים של KINGMAX BGA 256MB DDR400 במחיר של 520 שקל לשניהם (11.5% מהתקציב) כרטיס מסך: ספיר RADEON 9600XT 128MB בגרסאת באלק במחיר 1030 שקל (22.8% מהתקציב) כונן קשיח: ווסטרן דיגיטאל…

• 31 תגובות
    • 5.5k צפיות
  6. היי, אני מחפש מפרט למעבד+לוח אם+כרטיס מסך ב - 1500. מטרת המחשב היא עבודה משרדית "כבדה" על שני מסכים, אופציית חיבור לטלוויזיה (עדיף כרטיס מסך עם 3 יציאות, 2 למסכים ואחת לטלוויזיה) ואופציה למעט משחקים. יש כל כך הרבה אופציות, אז פניתי אליכם . אין לי עניין ב - OC, אבל יש לי עניין רב במחשב שקט. אין לי בעיה שכרטיס המסך יהיה על הלוח אם, כל עוד הוא עומד בציפיות. כמו כן, אני מעדיף מעבד של Intel (ואולי קצת לחרוג מהתקציב), אבל אשמח לשמוע גם על אופציות של AMD. כבר יש לי: 1. שני זכרונות KVR667D2N5 של Kingston, קצב 667, סה"כ 2GB 2. כונן קשיח WD3200AAKS 3. שCompucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 400W 4. כונן DVD-RW של LG אני רק מחפש את ההשלמות למחשב המלא. תודה רבה!

7. שלום רב, אני צריך הצעה למפרט: * 3500 - 4000 שקל מקסימום * בלי מסך * כרטיס מסך לא יקר 300-400 שקל מקסימום כוון שאני מתכננן לקנות בעוד כחצי שנה אחד טוב במחיר הגיוני. * * למטרות משחקים אינרנט אודיו וידאו חוץ מזה יש לי כמה שאלות: 1. האם יש ירידה במחירים בזמן הקרוב - חודש הבא ז"א תחילת השנה החדשה 2. האם תהיה ירדיה משמעותית במחירים של כרטיסי המסך בעוד כחצי שנה 3. בכללי- איזה חברה יותר טובה בלוחות אם ? gigabyte / epox - אלה הלבטים שלי 4. איזה amd שוה בביצועים ל pentium IV 3 G 5. האן יש הבדל גדול בביצועים בן R 9200 ל R 9250 ? 6. תמצליצו לי כל אחד על החנות המועדפת עליו תודה רבה אנשים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. בכותרת, תודה -ניתן לחרוג ב100 ש''ח. כרגע שמתי לב ל-DV6-2130EJ של HP. אך איני מכיר את הכרטיס מסך GT320M...אשמח לתגובות.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Liorking,

אני רוצה מחשב משרדי אמין, ושקט, שיוחזיק לי עכשיו לאיזה 4 שנים בתקווה. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב שלי הוא עד 2500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לשני תקציבים - אחד חסכוני, (נגיד, עד 1500 שקלים) ואחד לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב הנקוב הוא אחרי bufferים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי, כרטיס מסך, כונן קשיח HD. (SSD כן צריך) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפי…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום לכולם , מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט , אופיס , תכנות אולי קצת אוטוקאד וכדומה , משחקים (BF 3 ) , בגדול אני רוצה שהמחשב יחזיק לי לתקופה ארוכה . * גודל המסך? לא יותר מ 16" (רצוי בסביבות ה15) * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI , ESATA , USB * בלוטות? אין לי צורך מיוחד * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB יותר חשוב שיהיה 7200 סל"ד * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך מיוחד אם יש אפשרות לקבל כחלק מובנה …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Mike_Shinoda,

שלום, רציתי לדעת בכמה אני יכול למכור את המחשב הבא: דגם Lenovo E330 מפרט: מעבד: Intel Core i5 3210M זכרון: 8GB DDR3 אחסון: Segate ST1000LM014 1TB HDD + 8GB SSD (Hybrid) מאיץ גרפי: Intel HD4000 מסך: 13.3 אינץ' LED ברזולוציה 1366X768 קישוריות: Bluetooth 4.0 Wifi 802.11n Gigabit Ethernet יציאות: HDMI LAN/Ethernet 4XUSB יתרת אחריות: 25 חודשים בתודה מראש. בברכה, ליאור.

12. אם אפשר לקבל המלצותיכם למפרט מבוסס פנטיום או שמא מתאים יותר AMD עבור: 1. עריכת וידאו (DV לDVD) 2. משחקים 3. תכנות, גלישה, אופיס וכו. 4. לא צריך OC כי אף פעם לא עשיתי ואין סיכוי שאתחיל עכשיו. כבר רכשתי מסך (959NF) ודיסק קשיח (IDE Seagate 160GB 8MB) צורב DVD ועכבר (לוג'יטק כחול ונחמד לא זוכר דגם) נשאר לי תקציב של 3500 ש"ח עבור: מעבד, לוח, 1 גיגה זיכרון, כרטיס מסך עם TV OUT, מארז + ספק, פלופי (למה צריך פלופי??) מקלדת. מה חשוב לי: 1. לוח עם כרטיס קול ורשת. 2. מקום לעוד זיכרון. 3. ספק שיסחוב בשקט את המפרט. 4. מפרט שלא יבאס אותי גם בעוד שנה. בתודה מראש...

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. כל זה יוצא לי 3400. לפי היצע של עלות ותועלת, מה עלי להחליף\לשפר?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם, אני שוב מחפש מחשב נייד, הפעם לאח שלי, הוא התחיל ללמוד הנדסת מכונות והבנתי שהדרישה העיקרית היא תוכנת סולידוורקס. בהתחלה הבנתי ממנו ומאתר התוכנה שצריך מחשב חזק במיוחד עם כרטיס מסך לגרפיקאים אבל לאחר שחקרתי קצת הגעתי למסקנה שזה לא נכון וגם מחשב "סטנדרטי" של 3000 ש"ח אמור להספיק. בכל זאת, המחשב הזה יהיה המחשב היחיד שהוא יעבוד איתו (אין מחשב נייח) אז הייתי רוצה להכניס כמה שיותר כח שנכנס ב4000 ש"ח תוך כדי הקפדה על התנאים הבאים: חשוב שיהיה אמין מבחינת השירות, זמן סוללה ארוך וכרטיס מסך יחסית חזק. הנה הנתונים מהסטיקי: * מטרות המחשב? SolidWorks ושימוש ביתי (סרטים, מסמכים, אינטרנט), הוא נשבע שהוא לא נוגע במשחקים עד לסיום הלימודים, אבל למקרה שהוא יתחרט, הייתי רוצה לשמור …

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. תקציב: עד 2,500 ש"ח - ללא חריגה מטרת המחשב - בעיקר משחקים. לא תתפסו אותי משחק GTA, ככה שאפשר להמנע מדיונים בנושא הזה, אבל כל השאר...הכי רחוק שאפשר במסגרת התקציב. קיים מסך 17" ללא כוונה לשדרוג בעתיד הפיננסי הנראה לעין. עיצוב לא חשוב. איך אומרים, אל תסתכל בקנקן... על קצת שקט אני מוכן להשקיע, במיוחד אחרי מעל לחצי עשור שיושב לידי מחשב שבטוח שאמא שלו הייתה שואב אבק לא מתוכנן OC ואין צורך בציוד היקפי. אין לי כוונה להתקין ויסטה לכן 2GB זיכרון נראה לי יספיקו בשלב הזה. דיסק קשיח 320GB מספיק, אפשרי להגדיל במקרה שנכנס במסגרת התקציב. אני גר במרכז, לכן אשמח למפרטים ומחירים מחנויות נגישות (לא מאשדוד או חיפה למשל). אין העדפה ספציפית. מודה מראש על עזרתכם

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  16. שלום חברים, מזמן לא הייתי פה... יש לי Minix MINIX NEO Z64 בן כמעט 8 שנים שמחובר לטלויזיה "טיפשה" ומשמש כסוג של סטרימר - לצפייה בשידורי טלויזיה דרך אתרי אינטרנט וסרטים ותמונות בפורמטים שונים מדיסק חיצוני המחשב כמובן כבר לא סוחב - המעבד חלש מדי לגרסאות העדכניות של הדפדפנים והדיסק (32GB) מלא ולמרות כל מאמצי הניקוי, הולך ונסתם עם כל עדכון תוכנה )-: ברור שהגיע הזמן להחלפה. הטלויזיה גם היא זקנה ואני מקווה להחליף אותה בטלויזיה חכמה חדשה בקרוב ואת זו להעביר לחדר השינה - גם שם אצטרך סוג של סטרימר לצפיה במדיה ממקורות שונים. ההתלבטות היא כזו : יש אפשרות לקנות סטרימר אנדרואיד TV לדוגמה GoTV+ בפחות מ-300 ש"ח , האם סטרימר כזה ייתן מענה לצרכיי מעבר לצפייה בחומר שיש עבורו אפליקציות זמ…

17. יש לי מחשב של ג'יגהבייט W566N לרוב אני לא משחק במשחקים והוא פועל בסדר גמור, אבל במשחקים (משחק קל כמו וורקראפט 3) אני מקבל מסך כחול והמחשב מטרסטרט. באתר של ג'יגהבייט אין עידכונים לדרייברים.. השאלה עם כדאי להוריד דרייבירים מהאתר של נוידיה? הכרטיס הוא 8400.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by guyco,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ייקנה באילת, תקציב באילת 5000 ש"ח (כלומר מחיר רגיל בערך 6,000 ש"ח), מתאפשרת חריגה (באיזור 1000 ש"ח חריגה, עדיף לא להשתמש בה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים (לימודי משפטים - המון לקרוא ולכתוב), מולטי-טסקינג + גלישת אינטרנט כבדה (ריבוי טאבים), עבודה משרדית, ולמידה + שימוש בכלי ועזרי AI. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, בין 15.6 אינץ' ל16.3 אינץ', ושלא יהיה "מחשב גיימינג" עם הרבה אורות וצבעים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מו…

19. Started by losarihetze,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב : משחקים,הרצה של מכונות וירטואליות,עבודה משרדית,סרטי hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: hyper v ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 18.5 syncmaster sa100 samsung -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)-לא …

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Adielion,

שלום קיבלתי מדילר הצעה בנוגע למפרט בסיסי ...ורציתי לדעת אם המחיר שווה. לוח אסוס עם צ'יפ 945P אני חושב שהדגם שלו הוא P5LD2 מעבד 3.0 עם 2MB 64Bit ויכרון OCZ 1024 Gold Kit במחיר של 2000 ש"ח משתלם?

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  21. אהלן, איך המפרט הבא למשחקים (בשאיפה ל-GTA IV, אפילו בהגדרות הנמוכות...), ללא ציוד היקפי וללא OC? ושאלה נוספת, האם כדאי להוסיף עד זכרון מעבר ל-2GB בהנחה שהמחשב יריץ XP? תודה מראש מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤424 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤372 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-15 NY ¤75 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-1GBNY כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9800GT 512MB PCIe ¤621 כמות:1…

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  22. הבטרייה דפוקה? המחשב של חברת ACER, במידה והבטריה דפוקה מאיפה אני קונה חדשה? והאם יש חלופית?

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  23. Started by zinguala,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מיני -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע עדיין -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום לכולם, שמי אייל ואני טכנאי מחשבים במקצועי, אני מציין זאת בשביל הסר ספק בכדי לצמצם את כמות התשובות\השערות אשר עלולות להיות לכם. ז"א קחו בחשבון שחשבתי על ...כמעט הכל. ובכן ,הבעייה היא בכל הלפטופים ובכל הסוגים למיניהם, היא קורה רק בדפדפנים למיטב זכרוני. כאשר אנו מגיעים לאתר כזה או אחר, בו אנו מתבקשים להזין נתונים כגון שם משתמש \סיסמא ועוד, אנו צריכים לזוז עם סמן העכבר למשבצת אותה אנו רוצים להזין וללחוץ בתוכה עם קליק שמאלי של העכבר בכדי שהסמן יכנס לפעולה באותה המשבצת. כאשר הסמן מהבהב\עומד במשבצת ואנו נתחיל לרשום קורים שני דברים\בעיות: 1. בעוד שנקליד הסמן לפתע יצא מהמשבצת ונשים לב כי מה שנמשיך להקליד לא יוזן למשבצת. לדוגמא, רשמתי "ירושלים" וב אות' ר', הסמן יצא לפתע וזה או…

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  25. Started by ShahafH,

שלום לכם.. חשבתי לקנות מחשב נייד. השימושים בעיקר משרדיים מסמכים מסנג'ר אינטרנט וקצת משחקים קלים לא כבדים.. לדוגמא משחק הרשת FLYFF. אמ.. הדרישות היחידות שלי זה מסך 15.4 3: תודה.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.