ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
עם בוא השנה החדשה, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש. מסך מחשב כבר יש (dell p2414h חביב הפורום) וכנ"ל ציוד הקפי. ליתר ביטחון, הנה התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים (הורדות, סטרימינג וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Dragon Age inquisition, Star Citizen, Far Cry 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא של אשתי ביקש ממני סיוע בבחירת מחשב משרדי לשימוש שלו בעבודה. אני כבר שנים עם מק ואין לי מושג מה קיים בעולם ה-pc. אנא עשו מצווה ותסייעו הדרישות שלו למחשב הן: 1. גלישה באינטרנט. 2. עבודה עם אופיס (אקסל וחישובים מורכבים). 3. ראיית סרטים/שימוש בגוגל ארת׳. דברים נוספים: 1. לא חייב cd. למעשה מחשב בלי יקבל עדיפות. 2. כרטיס wifi במחשב 3. המחשב צריך להיות חזק גם בעוד 3 שנים. תקציב: עד 3000 ש״ח (למרות שהצעות באיזור יתקבלו בברכה). תודה, אבי
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה בקניית מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן במה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה ? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה( ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.דגש על הmmorpg ודוטא2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך), מסך בגודל 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות( גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%94-%d7%9c%d7%90-%d7%a2%d7%95%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%a8-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%a7%d7%a6%d7%aa-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הייתי שמחה לקבל עזרה בנידון אני מחפשת מחשב עם כמה מאפיינים - תקציב: 3300 ש"ח - מסך גבוה (אם יש כזה מונח). - SSD או אפשרות להרחיב לSSD - יציאת HDMI - מעבד i5/i7 - צורב - 8GB מינימום הערות: המחשב אמור להתאים לעבודה על תוכנות יחסית כבדות (תכנות וקימפולים).
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
לקניה בארץ עד 3000 (חריגה מינימלית) * מטרות המחשב? לימודי עיצוב מולטיטאסקינג ועריכה בסיסית * גודל המסך? 15.6/14 עדיפות למט * משקל רצוי? מקס' 2.3 עדיפות לפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מחשב לא מכוער, מעוצב יפה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי את המפרט הזה כרגע: AMD Phenom II X4 945 Box מעבד זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 II Advanced ספק כח Seasonic S12II 520W PowerColor Radeon 5770 HD עוד 2 הארדיסקים ללא SSD (לא זוכר מה הם וכנראה שזה לא משנה גם) אני שוקל אולי פשוט לקנות מחשב חדש ב4K... העניין מה עדיף, אם אפשר לשדרג את המחשב הנוכחי ב2K ולהגיע למצב של להריץ את המשחקים החדשים (בעיקר אני רוצה BF4 על הגדרות גבוהות יחסית). תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, המחשב התחיל לקרטע, זה מתבטא באתרים שפתאום קופאים, המאוורר רועש ומחשב שלפעמים לא נדלק. באזור מגוריי ישנן לעתים הפסקות חשמל, אחרי הפסקת חשמל אני מוציא את כבל החשמל מהמחשב לדקה ולאחר מכן כאשר אני מנסה להדליק את המחשב, הוא לא מגיב או שהוא מרסט את עצמו ונדרשת חזרה על הוצאת החשמל והכנסתו כדי שהמחשב יידלק. אני מעוניין להתחדש במחשב חדש בעל מארז קטן. את המארז להבריג לשולחן העבודה וכן את כל הכבלים לחבר לתחתית שולחן העבודה וכל זאת במטרה שלא יהיו כבלים על הרצפה. אני צריך לחבר מודם, ראוטר, מדפסת,סורק ומסך. יש לי מקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה אך ליתר ביטחון צריך שבמארז תהיה כניסה רגילה (סגולה) למקלדת וכניסת usb נוספת לעכבר. השימושים: אופיס, גלישה באינטרנט, שימו…
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אחי מחפש לקנות מחשב נייד השימושים שלו הם גיימינג כבד תכנות ועריכה גרפית הלנובו הנ"ל נראה משכנע ועדיין מתלבט אם לקנות אותו או מחשב אחר (קונה מKSP אילת) הלנובו - http://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&select=.268..271..159..211..1947.&list=1&sort=2&glist=1&uin=25566&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 האסוס - http://ksp.co.il/?uin=25519 או שעדיף את הAsus G751JT-T7060H חבר שלו סיפר לו שהאחריות והשירות של אסוס על הפנים ושלא כדאי להתקרב. כל השנים האלה היה לנו רק מחשבי DELL והם הוכיחו את עצמם כאמינים מאוד על אסוס ולנובו אני לא יודע יותר מדי מבחינת אמינות ואורך חיים
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל מפרט למחשב גיימינג בסכום כולל של 6,500 ש"ח ללא מערכת הפעלה, בחריגה של עד 500 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 כולל חריגות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כל שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF\COD\AC\FC4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני רואה שיש פה הרבה הודעות בנושא אז אני מתנצל מראש. אני מחפש מחשב ללימודים בסיסיים, כלומר - הדרישות הן גלישה באינטרנט ו-וורד. גודל מסך: 14", לא פחות ולא יותר. אני גם רוצה שזה יהיה מחברה שנתפסת בעיני כאיכותית, כמו לנובו או דל, אבל אם תגידו אחרת אני אשקול ברצינות. עד עכשיו לפי הדרישות אפשר למצוא מחשב כמו Lenovo IdeaPad G40-70, שהוא מבחינתי סביר לחלוטין. הבעיה היא שהדרישה היא גם זמן בטריה ארוך - לפחות 5 שעות. זה מקפיץ את המחיר. ראיתי שיש מחשבים של דל מסדרת Dell Latitude 14 - 3000 שמתיימרים לתת זמן בטריה ארוך מאד, ועולים משהו באיזור 3200. אז השאלה הראשונה היא האם באמת אפשר עם מחשבים במחיר הזה להשיג זמן בטריה ארוך (ראיתי אפילו דיווחים על 7 שעות, במחשב ללא SSD זה נראה …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 2100 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם יש שיפור משמעןתי בעוד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים, מוזיקה, ריבוי חלונות גלישה פתוחים, משחקים ללא הרבה גרפיקה (מנג'ר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21" רחב לדעתי fullHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מומלץ? כדי? למישהו יש ניסיון? אילו חסרונות יש חוץ מעניין הביטוח? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני יהיה בארצות הברית עוד מעט והחלטתי לקנות שם או להזמין מאמזון למלון מחשב נייד בעיקר לגיימינג ועבודות גרפיות תלת מימדיות. התקציה הוא עד 1500$ ללא חריגות. מחייב 32 ג'יגה זיכרון וכונן SSD לפחות למערכת ההפעלה ולתוכנות הגרפיות. מהתרשמות שלי המחשב המיועד בתקציב הזה הוא msi gt70 dominator-895. מבחינת גודל הוא "17.3. http://www.amazon.com/GT70-Dominator-895-i7-4800MQ-Gaming-Laptop/dp/B00IXQE2R0/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1420719398&sr=8-4&keywords=msi+gt70+dominator-895#productDetails דבר שני שחשוב שאני אוכל לעבוד עם המחשב גם בחוץ וגם כשיש שמש. אני יודע שיש מסכים שברגע שאתה בשמש אתה לא רואה כלום. בעיקר הדגש הוא על איזה מחשב יתמודד יותר טוב עם גרפיקה כבדה ומשחקים. …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי מחשב חדש מרשת KSP רציתי להתייעץ לגבי המפרט שלו : מעבד אינטל Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד Corsair Hydro H80i High Performance Liquid CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל MSI H97-GAMING 3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 1xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP זכרונות Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 1600MHz 1 כרטיסי מסך MSI GTX970 Gaming 4GB OC GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1 כונני SSD Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III 1 צורבי DVD Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Black Sata 1 ספקי כוח Seasonic 750W Active PFC Modul…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב חדש מכוון שלשדרג את מה שיש לי כרגע יהיה רק בזבוז כסף. אני לא יודעת מה נחשב לתקציב טוב למחשב גיימינג חזק, והכוונה שלי בחזק, זה אחד שיריץ את כל המשחקים שיש נכון לעכשיו ב-ULTRA. אין פשרות, חשוב לי ביצועים מאוד. אני יכולה לתת עוד פרטים לגבי מה המחשב צריך לכלול, כמו SSD, קירור טוב, מארז FULL TOWER.. אני עדיין לא רוצה מפרט מכוון שאני כנראה אקנה עוד הרבה זמן מחשב, אני פשוט רוצה לדעת מהוא התקציב המומלץ למחשב גיימינג טוב, שישאר טוב גם עוד ארבע שנים. עוד משהו שיכול להיות חשוב.. אני מתכוונת ללמוד בעתיד תכנות, C sharp וכול', אז אני מניחה שצריך מחשב עם מעבד חזק. תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שעדכנו את המפרטים המומלצים באתר וחשבתי לקנות את המפרט הזה: [TABLE=width: 1027] [TR=class: specs even] [TD=class: part]מעבד[/TD] [TD=class: model]Intel i5-4460 3.2Ghz Tray[/TD] [TD=class: price]850 ₪[/TD] [/TR] [TR=class: specs odd, bgcolor: #F7F7F7] [TD=class: part]פתרונות קירור למעבד[/TD] [TD=class: model]Arctic Freezer 7 Pro / i11 or Scythe Katana 3/4[/TD] [TD=class: price]130 ₪[/TD] [/TR] [TR=class: specs even] [TD=class: part]לוח-אם[/TD] [TD=class: model]Gigabyte GA-H81M-HD3 or Asrock H81M[/TD] [TD=class: price]300 ₪[/TD] [/TR] [TR=class: specs odd, bgcolor: #F7F7F7] [TD=class: part]זכרונות[/TD] [TD=class: model]G.Skill/Samsung/Hynix/Kingston/Crucial/Patri…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Motherboard Gigabyte h97 GAMING 3 LGA1150 CPU intel Intel Core i5 4690K tray CPU Cooler arctic colling Arctic Freezer i30 Graphics Card Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 RAM G-Skill Aegis 1x8GB DDR3 1600Mhz RED Power Supply SeaSonic SSR-650RM 650W ATX12V Hard Drive Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 250GB SSD
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם וצהרים חמימים! 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, גלישה, מוסיקה, אופיס... אם CS החדש יעבוד אז מה טוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS GLOBAL OFFENSIVE, LEAUGE OF LEGENDS וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך של הנייד 15.6" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אייסר לא מחכה לאף אחד - ומשיקה עם פתיחתה של תערוכת CES השנתית לפטופ גיימינג עם מצלמה הטכנולוגיה הדומה לקינקט של מיקרוסופט, זאת לצד לכרומבוק עם מסך של 15\" לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%a8%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%aa-3d-%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%95/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב שישמש בעיקר למשחקים. מחשב חזק שיחזיק להרבה זמן (בערך 8 שנים, או עד שאני אשרוף עוד כרטיס מסך ) כמה פרטים כללים: 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב: 8k, אפשר לנסות לחסוך. ניתן לחרוג מהתקציב עד ל-10k . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב: בעיקר משחקים, ומעט תכני HD . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי הדור הבא: watch dogs, dragon age:inquisition ועוד הרבה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 32 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למחשב נייד שיהיה שימושי עבורי ללימודי הנדסת חשמל (כולל הרצת MATLAB) חשוב לי שהמחשב יהיה דק, קל (עד 2 ק"ג), חזק, מאיץ גרפי חזק, כונן SSD, מסך HD בגודל 14" תקציב עומד על 4000-5000 ש"ח. האם מישהו מכיר מחשב כזה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל עוד זה לא פוגע משמעותית בביצועים המטרה לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לשימוש ביתי (תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים) ולעבודה גרפית בתוכנות דו מימד של אדובי CS5: פוטושופ, אילוסטרייטור ואינדיזיין ובמידת הצורך יהיה שימוש גם בתוכנת קורל 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. הא…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב חדש בתקציב של 4000 ש"ח +- קיבלתי את ההצעה הזאת לא מזמן ורציתי חוות דעת עליה השימושים שלי הם בסיסיים+ הרצה של כמה משחקי רשת כגון CS GO WOW וכדומה להלן המפרט: לוח אם Gigabyte GA-Z97-HD3 מעבד Intel® Core™ i7 4790 3.6GHz 6MB 1600MHz זיכרון Kingston 8GB DDR III 1600MHz Dual Channel פלאש דיסק Kingston 240GB SSD SATA III דיסק קשיח W . D 2 TB 7200rpm SATA III Purple מארז ATX Case Phantom White + USB 3.0 ספק כח Hec 600W + Active PFC כ.מסך Sapphire R9 270X 4 G DDR5 OC PCI-E כ.קול On board (HAD) 7.1 Channel כ.רשת On board (10/100/1000) כונן אופטי LiteOn DVD-RW x 24 SATA Black סה"כ : 4500 ₪ אם יש לכם משהו יותר טוב שאתפ יכ…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מודע לזה שבשביל מחשב לעבודות גרפיקה 3D צריך להשקיע לא מעט, אני מחפש משהו שיתן לי מענה טוב התחלתי שאני אוכל לעבוד איתו ועם הזמן לשדרג חלקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3,000 ש"ח, אפשר לחרוג במעט אם זה ממש הכרחי לכרגע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית ועבודות גרפיקה 3D 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - כנראה שלא אלא אם זה יהיה הכרחי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-