עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים, אשמח לשמוע את דעתכם לגבי המפרט הבא, האם יש מקום לחסוך בעלויות בלוח האם? האם הייתם משנים משהו? יש עדיפות ל9900K על פני הKF? בנוסף אשמח אם תוכלו להמליץ על המארז השקט ביותר בתקציב דומה לשל זה. תודה מראש. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151v2 BX80684I99900KF - Intel - Intel Core i9-9900KF Eight cores 9th Gen CPU - 3.6 GHz - Max Turbo Frequency 5.0 GHz - Socket LGA1151v2 - 14nm - 16MB cache - 95W TDP - Box... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 2115/2073 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151v2 Z390-AORUS-PRO-WIFI - Gigabyte - Z390 AORUS PRO - PRS4... שלוש ש…

2. Started by papushka,

מחפש לקנות מחשב גיימינג תקציב עד 15K לא אכפת לי רעש יופי העיקר ביצועים שיריץ משחקים עד האיכות הכי גבוה עם FPS גבוה עם מסך של 360 HRZ ו240

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by aviking21,

הי שלום לכולם ... אני מחפש מחשב כבר כמה זמן ולא מצליח להחליט מה אני צריך אז ככה אלה הדרישות ללא oc בכלל רצוי אינטל שההיה שקט לפחות גיגה זיכרון לא מיתכוון לשדרג בשנתיים הקרובות בכלל צריך מחשב כולל הכל (מקלדת סבבה עכבר רמקולים ומסך 19 דק שההיה כמה שיותר טוב במסגרת התקציב) אז ככה שימושים עיקרים שלי הם אינטרט והורדות אבל בעיקרון אני רוצה גם כרטיס מסך כי אחים שלי משחקים לפעממים מכוניות וכל מני דברים אז כרטיס מסך עד 500-600 ההיה מצוין יופיו של המארז לא משנה לי ממש רק שההיה 4 יואס בי מאחור ושתיים מקדימה תודה לכולכם אתם עושים עבודה פצצה פה בפורום

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by romansah9,

שלום לכולם. דוד שלי החליט להחליף את המחשב הנייח הישן של המשפחה שלו (פנטיום 3 מתפרק עם וינדוז xpלא מקורי) בלפטופ זול יחסית. זה לא המחשב היחיד שלהם, והם מסתדרים טוב מאוד מחשב נייח של HP עם i3 בלי כרטיס גרפי. דרישות מהלפטופ: שימושים- עבודה משרדית עם קצת צפייה בסרטים. מסך- 15 אינץ', לא יותר. זה סתם יגרע בניידות שלו (למרות שהוא לא יזוז יותר מידי). מחיר- עד 3k עם חריגה מקסימלית של 100₪, למרות שנראה לי שאפשר להסתדר עם פחות. דיסק קשיח- לפחות 500GB. סוללה: סביר פלוס. לא צריכים להגזים אבל נראה לי ש 4+ שעות יספיק בהחלט. מערכת הפעלה- נראה לי הגיוני פה לבקש גם וינדוז 8.1. אם אפשר לכלול גם אופיס בחבילה זה יכול להיות ממש טוב. יצרן+אחריות- לא מתעקש יותר מידי, אבל לדעתי Dell. דרוש מו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shisho8,

אהלן אנשים , ראיתי את המפרט פה של אחד הגולשים ורציתי חוות דעת ואפשרויות שיפור : אז ככה התקציב הוא 6000 כולל מסך 17 אינץ (לא זקוק ליותר) הייתי רוצה לשנות את הכרטיס מסך ל8800 ואולי מארז יותר איכותי שיהיה הכי שקט שאפשר. כמו כן להוסיף מסך טוב למפרט . תודה ! מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤562 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤359 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון OCZ DDR2 1024MB 667Mhz CL5 X2 ¤195 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ26671024V כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe ¤733 http://skypc.…

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  6. Started by gaby1992,

שלום ותודה מראש לבוניי המפרטים אני צריך מחשב שיריץ הכול על V.HIGH שיהיה חזק במיוחד אני לא צריך שום ציוד היקפי לא מתכנן OC יש לי מסך 24" (אז אני די סגור על כרטיס 4870HDx2) נא להתחשב בדרישה של הכרטיס מסך!!!! תודה

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד של אפל, השימושים שלי הם די רגילים (אינטרנט, מסמכים, וידאו, חיבור מרחוק לעבודה), ברור לי שכל מחשב נייד עם חלונות יכול לעשות את העבודה בחצי מחיר אבל אני בכל זאת מעוניין לרכוש MAC אודה לייעוץ שלכם, ועכשיו ללבטים: בכל מקרה אני מחפש נייד עם מסך קטן אז אני אקנה את ה-13.3 בין אם זה AIR ובין אם זה PRO האם מספיק לי לרכוש את דגם ה-AIR ולהשקיע בזיכרון של 16GB או לחלופין לרכוש את דגם ה-PRO עם זיכרון של 8GB האם כדאי לעשות את הקפיצה הנוספת ולקחת את דגם ה-PRO עם המעבד החזק יותר? התקציב שלי הוא 7,500 (הרכישה תתבצע באילת אז אני מסתכל על מחירים לפני מע"מ ואני מוגבל ל-IDIGITAL או ל-KSP/אייבורי) ת…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by DeanT,

שלום לכם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לביתי. בשל העובדה שהמחשב החדש יתפוס את מקומו של אחד המחשבים הנוכחיים, אין צורך בציוד היקפי. אשמח לקבל המלצות למפרטים היתאימו לצרכים הביתיים הרגילים, לסרטים (לא חובה), וגם לקצת משחקים (קצת, אך מדובר בחדישים ביותר). תקציב מקסימלי: 2,500 ש"ח. מחכה להמלצותיכם! תודה מראש, דין.

• 7 תגובות
    • 545 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין במפרט של מחשב טוב ואיכותי שבו אני אעשה כל מיני עיסוקים רגילים, וגם הכי חשוב, אשחק בו במשחקי מחשב.. אני לא אשחק בהרבה משחקים, אך במשחק אחד או שניים, שאני מניח שהם די כבדים. ( pro evolution soccer אם אתם מכירים ) אבל אני רוצה שהאיכות של המשחק והמהירות לא יפגעו כמובן. כמובן אני מדבר רק על המחשב, בלי שום ציוד היקפי, והתקציב שלי נע בין 2000 ל2500 כמובן יותר זול הרבה יותר טוב. אין לי העדפה לחברה מסויומת, ולא איכפת לי איך שהמחשב יעוצב וכו'.. גם הרעש לא מפריע לי. אני בטוח מתכוון לשחק בpro evolution soccer 2009 ואולי רק במשחק הזה וזהו... ואני לא מתכוון לשלם במזומן. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולמצוא לי כמה שיותר זול, ד"א אני לא צריך צורב ולא כונן דיסקטים... ואם יש דבר…

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by YuvalGov,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-1,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים ממגוון ז'אנרים, בעיקר משחקים חדשים (AC, SC, BAO וכו') -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי מסך ישן, 1680X1050, אבל המליצו לי לקנות גם מסך חדש, האם כדאי? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 31 תגובות
    • 4.7k צפיות
  11. Started by galtmm,

. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,HTPC,תכני HD ותוכנות כבדות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תוכנות עריכה גרפית, עריכת וידאו ובניית משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו crysis,COD,Assassins creed ובכללי משחקים די כבדים וגם כאלה שייצאו אפילו עוד 3 שנים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22" 1920X1200 …

• 10 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by Arcadeguy,

היי לכולם. אני עוזר לחבר לבחור מחשב נייד למטרות לימודים ועבודה כללית(אופיס וכו'), ומהבדיקה שערכתי הגעתי למחשב הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=32445 על פניו המחשב נראה מעולה, יש לו מעבד מהדור החדש וטוב יחסית לתקציב(נכון?), 8GB RAM, אסאסדי בעל נפח 256GB, צג גדול יחסית ובעל פאנל IPS, והוא גם קל. רציתי לדעת מה אתה חושבים? יש משהו שעדיף בתקציב הזה? ושאלה נוספת, כתוב שהמסך נפתח כאלכסון, למה ציינו את זה? אשמח למענה מהיר כי עוד היום מתוכננת רכישה. תודה רבה והמשך יום טוב.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by nahum8,

הטבל הזה החליט לקנות מחשב ב10K, ככל הנראה לא אכפת לו לזרוק את זה עוד שנה-מקסימום, לפח. לא משנה כמה ניסיתי לשכנע אותו שמחשב ב4000-5000 יעבוד אותו דבר כמו מחשב במחיר הזה...אולי באחוז או שניים פחות, הוא עדיין עומד על שלו. בקיצור, בניתי לו מפרט, מיועד לOC גבוה, אין צורך בקרור מים, מה שמפריע לי פה זה הלוח אם, אני לא סגור עליו, עדיף לקחת את הSTRIKER? משחקים כבדים+מסך 37FHD. -אבקש מכם לא לבנות מחשב, היות וכל החלקים כאו כמעט בטוחים. רק לעזור לי לבחור לוח אם מתאים או להשאיר אפילו את הDFI. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1439 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם DFI LANParty UT X48-T3RS ¤1381 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4711079392045 …

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by MihaDude99,

היי לפני כמה ימים מצאתי מחשב נייד במחיר יחסית זול (לדעתי) מישהו יכל לעזור לי?, להגיד לי עם הוא יריץ משחקים כמו: ARMA 2, Call Of Duty Ghost, Battlefield 4 על איכות טובה?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. בעיקרון אני מתכנן לבצע כל מיני עבודות עם המחשב שלי בניית משחקים אפליקציות מודים וכאלה וגם מודלים למדפסת תלת מימד או CNC עכשיו חשוב לי לציין שאני רוצה לפתח את זה כתחביב אני לא מתכנת או מהנדס מוצר מיקצועי אבל אני כן רוצה בזמן הפנוי שלי ליצור כל מיני דברים נחמדים ושיצאו טוב עכשיו לפי מה שהבנתי לעבודה בתלת מימד צריך כרטיס מסך של QUADRO אבל אני שואל עם אני רוצה את המחשב גם למשחקים וגם לעבודה (תחביב) האם אני יכול או עדיף לי כבר לקנות כרטיס מסך של GEFORSE

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אנא המליצו על נייד בארה"ב עד 800$ ללא חריגות. המחשב ישמש לסטודנט לעבודות כלליות. תודה.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by danielly,

אני מתכנן לקנות מחשב בחודש וחצי הקרובים לדעתכם כדאי לי לחקות לסדרה החדשה של GeForce או ללכת על 5850?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  18. Started by alon2500,

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: ivory, office depot, bigbox, bug מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ, רק ממודיעין (החנויות שציינתי נמצאות שם). מתי מתוכננת הרכישה: בחודש הקרוב תקציב: עד 3000 שקל יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: תלוי. יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר. חברת המחשב הניד המועדפת: מוכרים כמו dell, hp, toshiba, apple, מה שמומלץ. מערכת הפעלה מועדפת: windows 8\7\mac גודל כונן קשיח מועדף: 500GB ומעלה משקל הנייד המועדף: לא משנה, עדיף קל D: גודל הצג: בינוני כזה, לא קטן ולא גדול מדי, באמצע כזה.. זמן סוללה רצוי: כמה שיותר. צבע המחשב הרצוי: כסוף, לבן. אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה DVD, ומחשב טוב! מה מטרת שימוש המחשב? …

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  19. Started by miim17,

קונה ב KSP. במידה ואפשר לקצץ קצת במחיר, אני אשמח . מה דעתכם ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  20. Started by Naor_S,

אז ככה מאז ומתמיד אני זוכר את הפורום הזה כ- נראה לי הכי טוב שיש ברשת (בישראל) הרבה זמן לא הייתי פה, היום נרשמתי מחדש כי גם הרבה זמן לא התעסקתי בכל ה״קטע״ הזה של המחשבים. קראתי פה כמה כתבות ופוסטים לפני שכתבתי את הנושא הזה. אני ידבר ישר ולעניין - אני רוצה לרכוש מחשב חדש וטוב וחזק שבעיקרון ישמש אותי כמעט ורק למוזיקה. אין לי שמץ של מושג איזה מחשב יש לי אבל יש לי אותן כבר איזה 8 שנים ובכל ה-8 השנים החלפתי רק איזה 4-5 חלקים גג - הוא עלה בזמנו בסביבות ה-6 אלף. נכון שהשדרוגים בעקבות ״בלאי״ עם הזמן עלו כסף. אבל זה לא מפריע בגדול. ואני יודע שהטכנולוגיה היום בכלל עשתה מהפכים ובהרבה הרבה יותר טובה. ככה שבתכלס אם אני קונה היום מחשב חדש ב-1000 ש״ח למרות הכל ולמרות שיש סיכונים והחלקים …

• 27 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by Holography,

אני צריך את חוות דעתכם על המפרט הבא: 6000 ש'ח תודה

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  22. Started by House M.D.,

היי, ברשותי מחשב מדגם Dell n5010. לפעמים אני משאיר אותו להוריד בלילה אז אני צריך לכבות את המסך שלו כך שהמחשב יישאר עובד ולא ייכנס לשינה. הגדרתי בהגדרות צריכת חשמל שכאשר המחשב מחובר לחשמל, סגירת המכסה רק תכבה את המסך ולא תשים אותו במצב שינה. הבעיה היא שכאשר המכסה של המחשב סגור הרבה זמן והוא עובד, הוא מתחיל להתחמם מאוד-במיוחד הדיסק הקשיח. אני צריך דרך לכבות את המסך של המחשב כך שהוא יישאר פועל אבל עם מכסה פתוח. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by PandaCore,

שלום חברים , בניתי מפרט למחשב גיימינג ומשרד בתקציב של 6500 ש"ח וצריך את דעתכם: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 721 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 34 eSports DUO - Red כמות: 1 - מחיר: ₪ 196 לוחות אם: Gigabyte B450 Gaming X כמות: 1 - מחיר: ₪ 415 זכרונות RAM: DDR 4 16G (8GX2) 3200 CL16 DARK Za TEAM כמות: 1 - מחיר: ₪ 318 מארזים: CoolerMaster MasterBox TD500 Mesh White w/ctrl Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 414 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W EARTHWATTS GOLD PRO כמות: 1 - מחיר: ₪ 369 כונני SSD: Addlink SSD 1.0TB S70 M.2 2280 NVMe כמות: 1 - מחיר: ₪ 683…

24. אהלן, אני חדש בפורום ואשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא את מפרט המחשב שהכי מתאים עבורי, במחיר של עד 4500 ש"ח (אני אשקיע כ-1300 ש"ח נוספים לטובת מסך 22"). בעיקרון המחשב הוא בשביל אבא שלי, שהוא מתכנת במקצועו. אני מחפש מחשב שיריץ בעיקר אינטרנט ותוכנות אופיס למיניהן, אך שיהיה מסוגל גם להריץ ויז'ואל סטודיו במידת הצורך, וכן משחקים (אני לא גיימר כבד, אך אני בהחלט מעוניין בכרטיס מסך שיהיה חזק באופן יחסי לאותם פעמים שאני אשתמש במחשב - אם זה לטובת משחקים, ואם זה לענייני גרפיקה, לעתים נדירות יותר). קיבלתי המלצה על המפרט הבא, שהוא פחות או יותר עומד בתקציב שלי (יוצא כמעט 4000 שקל מבלי לכלול מסך, מארז וציוד היקפי). תציצו במפרט, ותראו אם אכן שווה/משתלם להשקיע עבור הרכיבים האלה, או שיש רכיב…

• 3 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.