עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Fasil,

http://www.tms.co.il/preview/spec/ky7dbjp4 זכרונות יש לי 8gb 1333 וקשיח גם לא מעוניין ב ssd מה אומרים ללכת על המפרט הזה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by omer11a,

היי, אני מתחיל ללמוד בקרוב בטכניון, ואני זקוק למחשב שישמש אותי גם במעונות וגם בבית. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסדרות/סרטים, משחקים עדכניים יחסית. אני גם רוצה להריץ עליו VM, אז כדאי שיהיה חזק מספיק. * גודל המסך? מט. 15.4 (אפשר גם קצת יותר קטן) * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? אין. עדיף לא כבד מדי, כי אני מתכנן לעשות איתו נסיעות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יהיה נחמד אם אפשר יהיה לחבר למסך אחר ו/או לקשיח חיצוני. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB. אם אפשר לשלב SSD למערכת הפעלה, זה יכול להיות נחמד. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by eins,

שלום, אשמח לעזרתכם להמלצה למחשב נייד לסטודנטית שמתחילה לימודים התקציב דל יחסית - בסביבות 2000 שקלים אם יש מחשב שהוא שובר שיוויון שעולה קצת יותר נא לפרסם אם אפשרי שמערכת אופיס כבר תהייה מותקנת במחשב אם דבר כזה קיים גודל מסך מינימום 13 אינץ וסוללה כמה שיותר חזקה בתקציב תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by rroonnii,

מחשב לילדים.. מה התקציב המקסימאלי? 1200 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במיוחד שהמחשב נקנה מאילת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נועד לילדים ,סרטים, גלישה ,משחקי דפדפן וכדו' . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) : 1980X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות…

5. שלום חברים, אני ממש מתלבט ומבקש לקבל המלצה מקצועית לרכישת אחד מהניידים האלה: 7348-55008G2HITW8 Dell Inspiron 13 7348 IN-RD33-8532 5480-52004G54GWTY Dell Vostro 5480 VM-RD33-8941 מה שחשוב לי מעבר לביצועים זה איכות הבנייה ונוחות העבודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט, להלן הצרכים: * תקציב ~3500 ש"ח * קנייה בישראל * מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך 6 שעות עבודה לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? לא חובה אבל כדאי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. AMD ATHLON XP 2400 + FAN LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro פעמיים -> Winbond DDR 256MB 2700/333mhz Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128mb Simbadda Master I LU Midi Tower Case Black 400w Logitech MX300 Optical Mouse Retail VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD סה"כ 4,270 ש"ח אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. לקחתי את העכבר הזה , בגלל שה500 גדול מידי , וזה בעיקר למשחקים. ואת הכרטיס מסך הזה , כי שמעתי שהוא הרבה יותר טוב , עם איוורור יותר טוב. וכרטיס מסך כנראה שאני יעשה אוברקלוק. זכרונות פעמיים , כדי לנצל את ה doul memmory בלוח אם. רציתי לקבל דעות , והצעות לשיפור.. ולא לקחתי את האיפוקס מכיוון שאמרו לי שאם אני לא עושה אובר קלוק , אז הלידטק יותר טוב , ויות…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by roey1,

שלום , עברתי על כמה וכמה שירשורים פה ואני צריך את עזרתכם גם. * מטרות המחשב? תואר ראשון במדעי המחשב , אינטרנט , אופיס וכו' , משחקים אולי FIFA לא יותר, חיבור המחשב לטלויזיה והרצת סרטים 1080HD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם קיים בגודל הזה מקלדת מלאה זה עדיף * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB , אם יש אפשרות עתידית להוספת SSD זה עדיף * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by darkingxx,

המטרה היא תחליף לשולחני בלי שימוש ממשי במשחקים כבדים אבל ההפרש להוספת כרטיס מסך נפרד הוא בדרך כלל כ 300 שקל אז עדיף עם... שיהיה 15.6 עם 3 שנות אחריות 4 ג'יגה זיכרון ו מעבד i5, תאמת כמעט קניתי את ה 5110 של dell עם ה i5 אבל כשבאתי לחנות התאכזבתי מהמקלדת והחלטתי לשאול פה אם יש הצעות אחרות. אגב מה הם הפרשי הכובד והתרוקנות הסוללה בין מחשב עם כרטיס מסך יעודי לבין כרטיס מובנה? תודה לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. המחשב חדש . 3:30 שעות בהירות נמוכה גלישה בלבד איזה 10 כרטיסיות של אקספלורר , בלי תוכנות 3:50 שעות ב10 אחוז.. הדיסק קשיח הוא 7200 סל"ד תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום! לפני כחמש שנים רכשתי מחשב (לאחר התייעצות בפורום ), שמטרתו הייתה בעיקר עיצוב גרפי, כולל תוכנות עריכת כבדות 3D, סרטים ומשחקים. היום אני בקושי מצליח להתקין משחק על המחשב, ורציתי לדעת האם עליי להחליף את כולו או שניתן לבצע שדרוגי חומרה ספציפיים. intel Q9550 2.83 Gigabyte GA-EP43-DS3L 6GB RAM (DDR2) ATI HD4850 512MB זהו בגדול הבסיס שלו. אשמח לדעת מה דעתכם, וזו תעזור לי מאוד. תודה!

13. שלום רב ברשותי תקציב זעום של 2500 ¤ לרכישת מחשב עבור אחיין שמאד אוהב לשחק. ראיתי כמה הצעות מחיר במסגרת התקציב הזה. המוכרים היו חלוקים בדעתם במה יותר כדי לנו להשקיע: מעבד, כרטיס מסך או זכרון. core 2 duo e8400 1333mhz s775, 6MB או Core 2 quad q6600 2.4Ghz, 1066Mhz, 8MB כרטיס מסך zotac 9600GT 512MB או Nvidia 8600GT 2GB זכרון או 4GB זכרון על לבחור אחד מכל קבוצה כדי להשאר בתקציב. מה דעתכם? תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? K16 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב לסתור , את שניהם. לנצל את התקציב ולחסוך איפה שאפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר משחקי MMORPG גם משחקי rpg חדשים , the witcher 3 יכול להיות משחקי יריות גם.. להשאיר אפשרויות לכל סוגי המשחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). wqhd 2560 x 1440 או 3440 x 1440 -לאי…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם אני מעוניין שמחשב חדש אשר יחזיק מעמד כמה שנים טובות צרכים : עבודה שוטפת - OFFICE INTERNET משחקים - אני לא גיימר מטורף אבל אוהב לשחק בייחוד משחק כגון NFS ו CALL OF Duty עריכת וידאו - סרטים בייתים זה המפרט הראשוני מ - KSP אנא הרגישו חופשי להחליף כל חלק (בייחוד אני לא בטוח לגבי הכרטיס מסך) המטרה היא כמובן להגיע לתקציב בעל עלות תועלת מקסימאלית המסך המיועד הינו vp930 אני לא מתכנן OC בשלב זה אולי עוד שנתיים שהמחשב כבר יתחיל לזייף במשחקים חדשים Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB 1280 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 655 זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS x2 980 כרטיסי מסך GIGABYTE 7900GS 256MB GDDRIII, TV, 2xDVI, PCI-E 1100 דיסקי…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום לכולם המחשב הוא למולטימדיה בעיקר (משחקים סרטים מוזקיה אינטרנט) אין צורך בציוד היקפי. כפי שנאמר התקציב הוא עד 10000 ש"ח ועדיף פחות. תודה רבה לעוזרים. יום טוב. עריכה: לא יהיה אוברקלוק

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by trovlet,

1. מה התקציב המקסימאלי: 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחס: אם אפשרי אבל לא פגיעה בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחש כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650X1050 ( אולי אשדרג לאחר הקניית מחשב) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לפי דעתי לא, אבל יש לי ספק שהוא בן 4 שנים עם 650WATT ורציתי לדעת אם אפשרי לכלול אותו או שעדיף שלא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על ה…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by שירה 123,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000, זה המקסימום. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הרצת תוכנות אנדרואיד כמו blustack, סביבות פיתוח שונות במקביל כמו SAP, פיתוח בסביבות ענן (הרבה דפדפנים פעילים במקביל). עדיפות למחשב חזק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב, אבל שלא יהיה טרקטור. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. הא…

19. Started by idfhw,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח, אפשר לחרוג אם יש צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא - יש הכל. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש SSD ו-HDD. כמו כן Geforce GTX 1060, שמתישהו ישודרג ל- RTX 2070 או משהו דומה, אבל לא עכשיו. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב (לא חייב דממה, אבל מחפש שקט). 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם י…

20. Started by Frungy,

היי, המחשב הנוכחי והזקן שלי עושה בעיות ואני מחפש מחשב משחקים חדש בסביבות 3500 שקלים. חשוב - אני באילת בסוף החודש ומחפש לרכוש משם את המחשב, כנראה מאייבורי, אז הייתי רוצה לוודא שכל החלקים אכן נמצאים שם במלאי. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא מאמין שאפשר לחסוך הרבה, אבל אם כן זה מבורך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים אם ממש חייבים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מכל המינים, אבל בעיקר הטוטאל וורים האחרונים, Crusader Kings ו-Skyrim עם מודים, Pillars of Eternity, וויצ'ר 3 כ…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל וטיפה יותר אבל רק אם זה תוספת חשובה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, עבודה משרדית, תכנות, סרטים, שימוש בתוכנות וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות ו-IDE'S באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום. קונה מחשב אצל חבר דילר ביום ראשון. רוצה לשמוע דעתכם... E6700 Gigabyte DS4 Leadtek GF7950 512RAM 1024 X 2 OCZ 667Mhz Liberty Enermax 400W אמרו לי להתייעץ פה כי המפרט לא משהו. רק רוצה לומר שלעולם לא אקנה ATI, כך שהערות על הכ. מסך רק nVidia. תודה על העזרה...

23. Started by jioht games,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד בשביל DJ אני מגיע את המחשבים של אפל אך הם יקרים יחסית למה שהם נותנים. אני מחפש מחשב נייד עם דיסק ssd או רגיל של 240GB ולפחות 8 RAM ושהוא לא היה יקר כמו מחשב של אפל. התקציב הוא בין 1000 ש"ח עד 5,000 ש"ח לא משנה עם הוא בעיה עם מק עליו או ווידוס מיכיון שיש לי ב pc ווינדוס וגם מק לא אכפת לי גודל מסך מקווה שתעזרו לי

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. Started by RAPIDFIRE,

שלום , BIGBOX יוצאים במבצעים על 2 ניידים מחשב נייד קל במיוחד 995 גרם אייסר ACE דגם A150 http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=995&ProductID=14582&VariantID=14587〈=he או ASUS EeePC 1000H http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=997&ProductID=14597&VariantID=14598〈=he מה זה המעבד הזה 1.6 ATOM שווה בכלל ? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. היי, המחשב מיועד בעיקר למשחקים, וצריך כוח עיבודי חזק בשביל כל מני תוכנות ( לא רציניות יותר מדי ). המחשב לא יכלול ציוד הקפי חוץ מרמקולים. מה שחשבתי עליו זה: Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤1375 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=872 Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 ¤467 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=101 Twintech 8800GTS 512MB G92 + G.Skill 4096MB 2GX2 CL4 ¤1700 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1108 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤399 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=211 צורב פנימי DVD+\-RW X 20 תוצרת SAMSUNG דגם 203B SATA ¤159 http://www.foxpc.c…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.