עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Bodix,

CPU: Core i7 870+Noctua NH-D14 Mobo: Gigabyte P55-USB3 RAM: 8GB Kingston HyperX Blu CL9 1333Mhz GFX:HD6950 2GB @ HD6970 2GB HDD: 500GB Samsung Spinpoint F3 HD502HJ אני רוצה לשדרג את המחשב ולמכור חלקים ישנים, כמה בערך שווה כל שרשמתי למעלה? כל הציוד נלווה נמצא, אין אחריות, נקנה בKSP.

2. Started by dekom,

שלום, אני עומד לקנות מחשב מסטארט פיסי עם המפרט הבא: מעבד: 1885 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i7 6700 3.4Ghz + Gigabyte H170-Gaming 3 S1151 זכרון: 410 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 כרטיס מסך: 2170 ₪ - * מבצע חג * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming דיסק קשיח: 285 ₪ - * חדש במבצע * - SSD A-Data 240G Premier SP550 SATA III 5 Years Warranty דיסק קשיח: 225 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty באנדל (מארז + ספק): 649 ₪ - * חדש במבצע * - Corsair SPEC-ALPHA Black - Silver + FSP HYPER 500W 85 Plus קירור אוויר למעבד: 199 ₪ - * מבצע * - Scythe Ninja 3 REV B - S-2011v3 / 1151 / 1150 מחיר סופי…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום לכולם המפרט הנוכחי שלי הוא i7 2600k לוח gigabyte p67a-ud4-b3 16gb זכרון 980ti כרטיס מסך מסך asus pg27a כוננים samsung evo 850 500gb wd gold 10tb wd gold 12tb wd red 3tb ספק seasonic 860w platinum המחשב התחיל לגמגמם לאחרונה ולקרוס והאמת שהתחיל להימאס לי לעשות כל חצי שנה פורמט ולהתקין הכל מחדש אז החלטתי שבמקום פורמט הגיע הזמן להתחדש. חשבתי על המפרט הבא מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 10700K / 1200 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1730 קירור למעבדים: Noctua NH-D15S CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 343 לוחות אם: Gigabyte Z490 AORUS PRO AX…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. מה השווי של הכרטיס הנ"ל? נקנה בארץ לפני פחות משנה, כמובן עדיין עם אחריות. ניתן ליראות את הכרטיס באתר של היצרן: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4890#ov

5. אחרי לבטים רבים, הרכבתי מפרט שאני מתכוון לקנות מIQPC באשדוד. הנה המפרט: מקלדת ועכבר: [..] LOGITECH WIRELESS DESKTOP 2.4GHz MK-250 - זמין במלאי ₪148 מסך: [..] SAMSUNG LCD 24" BX2450 LED 2ms HDMI WIDE - זמין במלאי ₪1399 מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 450 AM3 (3.2GHz) - BOX - זמין במלאי ₪419 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪324 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪245 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1226 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪106 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - זמין במלאי ₪290 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - HEB - OEM - זמי…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. השידרוג הוא כרטיס מסך, מכיוון שהוא לא עובד כבר, השאלה היא האם כדי להנות ממשחקים אני צריך גם לשדרג את המעבד. 2. שימושים עיקריים: כאמור משחקים, וקצת גרפיקה ג. כרגע משחק ברזולוצייה 900/600 (יש לי מסך "19 LG לא שטוח) עם הגדרות נמוכות מעוניין לשחק ב-1280/1024, ואפילו ב-1600/1200 , לא מתכוון כרגע לקנות מסך חדש. אני משחק בפרו אבולושיין, נ.ב.א., COD, ומשחקי יריות ברשת. רוצה כרטיס מסך שיוכל להחזיק גם משחקים חדשים כיום. רוצה לשחק בהגדרות משחק בינוניות - גבוהות 3. אין צורך בציוד היקפי 5. המפרט שלי כולל: לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 DDR2 ATX Motherboard for Intel מעבד: Intel Pentium Dual Core 2.00GHz 1MB E2180 Box CPU, המעבד הוא ללא OC זיכרונות: Kingston KVR800D2N5 (1GB X 2)…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. מפרט שבניתי לחבר... אני צריך שתבדקו בשבילי עם החלקים מתאימים אחד לשני כמו המארז והספק וכו' וגם אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על המחשב? http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=540a2825e0892 יום טוב!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אהלן. התקציב מאוד מזערי, כ1000 שח, לא נדרשת מערכת הפעלה. מחשב לצורכי לימוד בלבד - שיוכל להחזיק וורד,אקסל,וגלישה במספר כרטיסיות בו זמנית. גודל - 15.6 אשמח להצעות * בדקתי בksp ומצאתי את הדגמים הבאים - https://ksp.co.il/?select=.268..271..211.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=

9. Started by snad,

ראיתי שבחו"ל כבר מוכרים את ה 2140 HP Mini עם רזולוצייה 768*1366, מישהו יודע איפה אפשר לראות או לקנות אותו בארץ? http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06b/321957-321957-64295-3841267-306995-3872994-3872996-3950521.html לא ראיתי בזאפ ולא באתר של HP ישראל...

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. זה המפרט שאני מתכוון להזמין בקרוב, אשמח לשמוע חוות דעת והמלצות. אני מעוניין במחשב חזק להפעלת ויסטה, כולל אפשרות להריץ משחקים ברמה גבוהה (אבל לא גבוהה מאוד). מעבד: Intel Core 2 Duo E6700 לוח אם: Asus P5B-V -- האם כדאי לוח אחר? חשוב לי שיהיו 4 מקומות לזכרונות, שאני אוכל לשדרג בעתיד ל-4 ג'יגה (או שכדאי כבר עכשיו לקנות?) זכרון: Kingston 2GB (1x1GB) 800mhz DDR2 כ. מסך: Leadtek geforce 7950gt extreme 512MB ד. קשיח: WD wd2500ks 250GB sata2 16mb cache צורב: LG GSA-H30N x18 מארז: Thermaltake Soprano black (למרות שנראה לי כדאי להתפשר כאן, כי לא מזיז לי איך נראה המארז) זה יוצא דרך מקסימום: 9512 ש"ח, לעומת פלונטר (רק זיכרון של חברה אחררת): 8008 ש"ח. פלונטר נשמע קורץ מבחינת מחיר, אבל …

• 36 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000-7500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כבדים ש-COD ירוץ לעליו בקלות ועוד המשחקים הבאים שיצוא=) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? זה בחדר שלי רצוי שזה היה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות השאר או לפחות האפשרות לכבות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …

12. Started by eyalgola,

יש לי היום מחשב I5 דור 8 עם 16 גיגה זכרון וכ"מ 2070super. הוא כבר קצת מתקשה עם משחקים מודרניים ואני שוקל לשדרג בו את הליבה (לוח אם, מעבד, זכרון ומערכת קרור). אני נוסע לאילת בשבוע הבא, מה המפרט שאפשר להביא בסביבות 3000 ש"ח? אני שואף למערכת mid range סבבה שתחזיק לי עוד 5 שנים בערך עד השדרוג הבא [System Summary] Item Value OS Name Microsoft Windows 10 Pro Version 10.0.19045 Build 19045 Other OS Description Not Available OS Manufacturer Microsoft Corporation System Name DESKTOP-IN314HD System Manufacturer System manufacturer System Model System Product Name System Type …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. intel haswell cpu i7 extreme(i7-4990X) overclocked asus x79 successor motherboard (asus rampage v extreme) corsair dominator platinum ddr3 16gb ram(2800mhz, 4 cards with xmp , overclocked) OCZ RevoDrive 3 X2 PCI-Express SSD 960gb asus gtx690 (x2 sli,overclocked)(nvidia keplar) Corsair H100 CPU liquid cooling seasonic Platinum 1000W psu (80 Plus Platinum) 2x seagate barracuda 3TB HD 7200rpm (with raid 1) (liteon/pioneer/asus) bluray drive nzxt phantom 410 case(white / blue) microlab m880 speakers Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD / Sound Blaster ZxR / Asus XONAR ESSENCE STX blackmagic design intensity pro (hdmi capture card) razer mamba mouse/lycosa mirror keybo…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Gigiben,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 100 שקל ערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב משחקי הfps כיום ובכללי הרבה משחקים (החל מבאטלפילד 4 ועד מיינקראפט, גם משחקים כמו ארמה 3 wot ועוד הרבה מתוכננים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 LG FLATRON W2253TQ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכולם, כבר פרסמתי הודעה דומה לפני חודש אך ייעצתם לי לחכות עד שייצאו המעבדים החדשים וגם להגדיל את התקציב שלי מ5K ל6K. אני הולכת ללמוד שנה הבאה אנימציה בבצלאל וצריכה לרכוש מחשב שישמש אותי בארבע השנים הבאות (כמובן עם אפשרויות לשידרוג במהלך הלימודים). קיבלתי מספר דגשים מחבר. הם ממש לא מספיקים בשביל להרכיב מפרט, אך צריך להתחשב בהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום לכולם! אני מתכנן להחליף את המחשב הנייד שלי עקב בעיות גודל ומשקל (שלי 17 אינטש וכבד לאללה). אני מחפש מחשב חדש שיספיק לי ללימוד הנדסת חשמל בטכניון. אני מחפש מחשב דק וקל, ועם זאת מספיק חזק להחזיק תוכנות כמו MATLAB וכד'. כמו כן אני מצפה שהסוללה לא תגמר כל כך מהר ושתספיק ליום לימודים - מאמין שעד 6 שעות. עדיף שיהיה עם אחריות ל-3 שנים. מע' הפעלה WIN8/10 (לא שזה משנה לי כל כך). תקציב של 3.5K ש"ח מקסימום 4K ש"ח. אני מתכנן לרכוש את המחשב בישראל בחודש הקרוב, אם כי דוד שלי מגיע מ LA עוד כחודש ואם שם יותר זול משמעותית אז הוא ישמח לרכוש עבורי. לפי הדוח : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Nishinga,

התקציב למפרט יגיע עד 4000 ש"ח, ניתן לחרוג מעט למעלה במקרים חריגים אם מדובר באמת בשידרוג נחוץ וחשוב. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג ןגלישה באינטרנט ולעיתים גם לצפייה בסרטים וסדרות. אני מחזיק במסך LG 1900 בגודל 19 אינץ', אני לא זקוק לציוד היקפי נוסף. חשוב לי שהמפרט לא יתחמם וישאר שקט בגלל שבארץ ובעיקר בחדר שלי חם מאוד. אני לא מתמצא באוברקלוקינג ולכן כנראה לא אעשה בזה שימוש. בעיקרון אני מחפש מחשב שיהיה טוב לכמה שנים ויוכל להריץ משחקים בצורה מקסימלית כמה שיותר זמן, לכן חשוב לי שיהיה כרטיס מסך טוב וחדיש. אני לא מבין גדול במחשבים, יש לי ידע בסיסי ביותר ולכן אשמח לכמה שיותר הסברים לגבי החלקים שתבחרו. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פשוט- אופיס וגלישה באינטרנט. מדי פעם סדרות. לא מיועד לתכנות או למשחקים/ או לתוכנות כבדות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 13-14 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא דווקא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. רציתי קצת יעוץ שהעיקר בו הוא כרטיסי מסך, אבל קשור גם למפרטים, אז החלטתי שפה כנראה יהיה המקום המתאים. אנחנו מדברים על שני מחשבים בבית שלי. אחד שלי, אחד של אחי הקטן. שלי: P4 2.6 HT + FX5600 של אחי: P4 1.7 + ASUS GeForce 2 Deluxe המחשב של אחי, כמו שאתם רואים, מיושן יחסית. משלי אני מאוד מרוצה, העניין הוא הכרטיס שלא בדיוק מאפשר הכל. המחשב שלי כחבילה מספק את הצרכים שלי. אני לא רואה סיבה לשנות בו משהו מלבד הכרטיס. הכרטיס סבבה באופן כללי. לא קרה לי שלא הצלחתי להריץ משהו עליו, חוץ מ BF2 שקיבלתי לפני כמה זמן. מה שכן, במשחקים כבדים לא תמיד רואים הכי טוב. המחשב של אח שלי דיי חלש. הכרטיס, שדרך אגב היה קנייה מעולה בזמנו (עד לפני שנה הוא הריץ כל משחק ונתן ביצועים יותר טובים מג'יפה 3 ו 4…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, יש ברשותי מחשב מצויין של DELL LATITUDE E5410, מחשב מצויין מכל הבחינות. א-ב-ל, לפעמים יש לי בעיה בקליטה של האינטרנט האלחוטי שלנו בבית (אני מניחה שזה בגלל המיקום של הראוטר ואין אפשר להזיז אותו עד למחשב שלי), לעיתים הוא פשוט לא מצליח להתחבר או שהחיבור מאוד איטי. אבל לשכנים אין שום בעיה יש איזה חיבור חיצני שאפשר לחבר לנייד שיגביר את הקליטה? הראוטר הוא של D-LINK אגב, שאלה נוספת!!! אם יש לי אפשרות בחדר לאינטרנט קווי, אבל אורך הכבל לא מספיק עד המחשב, יש אפשרות למתאם ואז כבל נוסף שימשיך עד המחשב עצמו? ואז אין צורך באינטרנט אלחוטי. או אולי יש אפשרות לחבר ראוטר נוסף בחדר שלי? אין לי מושג.............

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Thant,

המחשב בן ה5-6 החליט להחזיר את נשמתו לבורא או לפחות אחד מחלקיו - לא ברור לי איזה כרגע - כעיקרון זה מעבד intel core i5 לדעתי haswell כנראה 4500 או 4400 כלשהו עם כרטיס מסך Radeon R9 270 השאלה האם יש טעם לנסות להציל כמה שיותר מהקיים או לנצל את המוות הטרגי ולחדש את השילוש (וגם להחליף את המארז המתיישן שראה ימים יותר טובים Antec 300). במקרה שעדיף לחדש, להלן השאלון, וגם מפרט שחשבתי שעשוי להתאים בתור מישהו שכבר לא ממש בעניינים - וכן יש לי נטיה מושרשת לכיוון מעבדי אינטל מאשר AMD. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? איזור ה3K-3.5 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מש…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by ranrubin1,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 (אפשר לקנות באילת) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות וגיימינג קל ( LEAGUE FO LEGENDS / FORTNITE ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אם יהיה אפשר להשיג את המחשב ללא ווינדוס וככה להוזיל אשמח 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by captaincaveman,

היי, I3 530 2GB 1333 500GB HD צורב LG כלשהו מארז ELITE של COOLERMASTER מסך LCD 17" של ACER AL1717 תודה! עריכה: לוח האם הוא GIGABYTE H55M-S2H

24. היי. אני מחפש מחשב שישמש אותי לעבודות על תכנות של Adobe - פוטושופ וכו'. כרטיס המסך לא חייב להיות חזק במיוחד שכן אין לי צורך ברנדור מתקדם של אנימציה או כוח חישוב גדול של היחידה הגראפית, אלא CPU חזק והרבה זיכרון (אני מניח ש- 4GB יכולים להתאים). אגב: אם מחשב נייד ללא חלונות מוזיל עלויות, אני יכול לקבל Windows 7 Pro ממקום הלימודים. ועכשיו ליתר השאלות.. * מטרות המחשב? תכנית של Adobe * גודל המסך? בערך 15" * משקל רצוי? עדיף קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפה סוללה שיכולה להחזיק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור לטלוויזיה יכול להיות נחמד. * בלוטות? לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח: לא משנה. * כונן CD/DVD? צורב? לגמרי. * כונן Bluray? לא * האם …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום לכולם אני מעוניין שמחשב חדש אשר יחזיק מעמד כמה שנים טובות צרכים : עבודה שוטפת - OFFICE INTERNET משחקים - אני לא גיימר מטורף אבל אוהב לשחק בייחוד משחק כגון NFS ו CALL OF Duty עריכת וידאו - סרטים בייתים זה המפרט הראשוני מ - KSP אנא הרגישו חופשי להחליף כל חלק (בייחוד אני לא בטוח לגבי הכרטיס מסך) המטרה היא כמובן להגיע לתקציב בעל עלות תועלת מקסימאלית המסך המיועד הינו vp930 אני לא מתכנן OC בשלב זה אולי עוד שנתיים שהמחשב כבר יתחיל לזייף במשחקים חדשים Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB 1280 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 655 זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS x2 980 כרטיסי מסך GIGABYTE 7900GS 256MB GDDRIII, TV, 2xDVI, PCI-E 1100 דיסקי…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים