עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה מסך בערך ב1200 ~ 1400 שקל .. ואני רוצה את Q6600 ו 2 גיגה זיכרון ו Gforce 8800 אני לא יודע כמה זה יעלה לי ב22 ליולי לכן אני שואל אותכם כמה זה יעלה ב22 ליולי ?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? K16 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב לסתור , את שניהם. לנצל את התקציב ולחסוך איפה שאפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר משחקי MMORPG גם משחקי rpg חדשים , the witcher 3 יכול להיות משחקי יריות גם.. להשאיר אפשרויות לכל סוגי המשחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). wqhd 2560 x 1440 או 3440 x 1440 -לאי…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. המחשב מיועד בעיקר לסרטים ועבודה משרדית ביתית. תקציב עד 2.9K לא מתוכנן OC התבקשתי ע"י חבר לבדוק את המפרט, הוא קיבל את ההצעה ולכן אני יכול להביא רק את הפרטים שקיבלתי. מפרט מוצע: לוח אם ASUS P5KPL-CM אחריות 3 שנים מעבד intel duo core e2180 2.0 ghz;1mb cache אחריות 3 שנים זיכרון 1GB ddr2 667mhz כמות: 2 אחריות 3 שנים דיסק קשיח western digital 160 gig 8 mb cache (SATA אחריות 2 שנים צורב NEC AD7173-S SATA אחריות שנה מארז ATX Midi+450 watt PSU אחריות שנה מצורפת מערכת הפעלה windows XP המחיר כולל הרכבה סה"כ:2450 ש"ח זוהי הצעת מחיר כללית. הוא לא קיבל מחיר מפורט. תודה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by inflictioNz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסטודנט כמה חלונות אופיס במקביל גלישה באינטרנט ואולי קצת סרטים או צפיה ישירה KODI וכאלה לא משהו מיוחד. העיקר שלא יתקע שיש כמה חלונות אופיס או אינטרנט פתוחים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס כל יום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב ש…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by דובי770,

תקציב: עד 3000 ש"ח, רצוי זול יותר. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינצ', 13 גם יתאים. מסך מגע. * רזולוציית המסך 1366x768 ומעלה * משקל רצוי? לא משהו ספציפי, (המחשב עבור קרובת משפחה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) הסטנדרט יספיק, הייתי אומר 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם נכנס בתקציב SSD, מה טוב. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by arieltobiana,

את המחשב הזה: הוא חדש לגמרי אני משתמש בו רק שבוע 3 שנים אחריות אני מוכר אותו כי אני רוצה לקנות מחשב נייד יותר קטן שם המוצר: מחשב נייד Dell Inspiron n5110 i7-2630QM nVidia GT525M אחריות: 3 שנים מעבד: Intel Core i7-2630QM 2.0G זיכרון: 4GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח: 640GB SATA 5400RPM

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by n0stredamus,

אהלן אנשים ... אני צריך קצת הכוונה ... אני רוצה לעזור לידידה שלי בענייני מחשב. .. היא לומדת קורס מאיה ואני צריך לבנות לה מערכת שתהייה מספיק סבבה ולא ביותר מדי תקציב כמובן כולל מסך 17" lcd וכ"ו ... חשבתי ללכת בכיוון של מערכת מבוססת פרסקוט ו512 ddr2 ... האם אפשר בלי כרטיס מסך מטורף ... משהו חמוד , לעמוד בתקציב של נניח עד 5500-6000 ? כולל מסך כמובן .. בתודה ... טל. אני אשמח אם תיתנו לי כמה כיוונים שכדאי ללכת עליהם ...

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. עכשיו, יש בעיה. אני מחליף את השילוש במחשב הקיים (AthlonXP 2100, Gigabyte 7VAX, GeForce4 Ti4400, 768MB DDR266). אני מנסה להוציא כמה שפחות כסף על המחשב, לכן אני רוצה להשתמש בכרטיס מסך וההארדיסקים הנוכחיים (שאותם אני חייב, הם בנפח כולל של 530GB). לפיכך אני זקוק ללוח אם עם חריץ AGP ושאוכל להשתמש בהארדיסקים ATA ולא SATA. חנויות: פנדה קיסריה או KSP נתניה, ורק הם. any help?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by mlunker,

אני מנסה לבנות מפרט פשוט ללא ציוד היקפי בסביבות ה2.5K: מעבד, לוח-אם, זיכרון, מע' הפעלה, ספק ומארז (קירור וכרטיס מסך אם ידרש) המחשב ישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ואפליקציות OFFICE. 2 הדרישות ה"מיוחדות" שלי הן יציאת HDMI (שתזין LCD בגודל 42 אינצ' במרחק 10מ') ויציאת DVI שתזין את מסך המחשב. האם אני יכול להסתפק בלוח-אם לדרישות שלי או שאני זקוק לכרטיס מסך? אם לוח-אם, איזה? אם כרטיס מסך, אז איזה שילוב יעמוד בדרישות העלות שלי? תודה mlunker

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by ddr5,

שלום, ברצוני להרכיב מחשב חדש ואודה מאוד למי שיוכל לעזור לי. דרישות: מלבד שימוש ביתי משרדי רגיל, גם שימוש לא לפרנסתי אלא כצלם חובב בתוכנות פוטושופ ופרמייר. לא למשחקים לא OC. מערכת הפעלה (לא לתקציב) Windows 7 64bit תקציב עד כ 3,000 ₪ בלי ציוד היקפי, עם אפשרות לחסוך. לא לכלול דיסק קשיח וצורב. הקנייה תיעשה ב KSP ברגע שהמפרט יאושר. חיבורים נדרשים: FM/USB2/USB3/ESATA/HDMI/IEEE1394a ניסיתי להכין רשימה הר"מ אבל שאלות: א. האם מהדרישות שלי רצוי כרטיס מסך אפילו זול או אפשר להסתפק בכרטיס מובנה? ב. האם תוכנות גרפיקה עובדות בתאום טוב יותר עם כרטיס מסך מבוסס nVidia או מבוסס AMD? תודה. מעבד אינטל Intel Core i5 4440 3.1Ghz 6MB L3 Cache s1150 – Tray 860 ₪ http://k…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by NuXeR,

היי, אני מעוניין לשדרג את החומרה שברשותי, אשמח לקבל הצעותיכם במסגרת הפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 300 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב מיועד למשחקים, משחק על מסך 28 אינץ רזולוציה 1920 על 1200. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=הש…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by ralamru,

המחשב מיועד לגיימינג כבד,בחרתי בלוח אם הזה מפני שאני חייב יציאת SPDIF. תנו את דעתכם אם יש מקום לשיפור בעיקרון התקציב עד 4K תודה [TABLE] [TR] [TD=width: 100%][/TD] [/TR] [TR] [TD] [TABLE] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%]כמות[/TD] [TD=width: 10%]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪868[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪124[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-H81M-HD3 Front …

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by daniesto,

. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נסו לחסוך אם ניתן לעמוד בדרישות גם ללא הסכום המלא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, ספציפית CS GO חשוב לי שהמחשב יעמוד בדרישות של המשחק ויריץ אותו בצורה מעולה וחלקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום, אני סטודנט לאדריכלות וקיבלתי הצעת מחיר למחשב שאמור לשמש לי לעבודות אדריכלות כגון 3d וכו התקציב הוא בין 2000 ל 2800 המפרט המוצע ב 2500: לוח: Gigabyte G31 מעבד: Intel C2D E7300 FSB1066 דיסק קשיח: 500GB SATA2 ראם: 4GB DDR2 800Mhz כרטיס מסך: ATI HD4670 512MB DDR3 / וכמובן צורב. אשמח את תוכלו לתת לי חוות דעת על המפרט והאם יש צורך בשינוי של משהו תודה מראש..

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by benjamix,

צריך בבקשה עזרה לגבי מפרט שאני הולך לקנות..אני כבר חודש מתלבט ומנסה להרכיב מחשב גיימינג.! אני עדיין לא יודע אם זה מחשב ששווה את הכסף ואם זה בכלל מתאים לי וחשוב לי שהוא יהיה חזק ויישאר אותו כרטיס מסך..תודה מראש לעוזרים!!! מעבד ‏Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray‎ מאוורר למעבד Arctic Freezer Xtreme Rev.2 לוח אם Gigabyte Z77MX-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זיכרון G.Skill 2x8GB DDR3 1333Mhz Ripjaws X Dual Channel CL9-9-9-24 דיסק קשיח Seagate 2TB Green 5900RPM 64MB Sata III ST2000DL003 צורב בלוריי LG UH12LS29 DVD x16 OEM 3D ספק כֹח Corsair GS 700W Active PFC 14cm Fan כרטיס מסך Sapphire HD 7970 3GB GDDR…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Hellroy,

מציאת מחשב נייד 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: 4,000-5,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עבודה משרדתית, עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?: חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?: שיהיה דק וקל כמה שאפשר, חשוב שיהיה חזק ועמיד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?: לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור המרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מ…

17. Started by avipaz,

מעוניינת לקנות נייד בסביבות 4k רצית חוות דעת על לנובו z70-80 FG004KIV i7/i5 וכן על השירות של לנובו ודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by טאז,

שלום יש לי מחשב של חברת LG היה על המחשב אקספי ושם היה לי בלוטוס עובד תקין הכל מעולה החלפתי את מערכת הפעלה לוינדוס 7 התקנתי את תוכנת הבלוטס שהיתה לי באקספי היא עבדת הכל בסדר אבל שאני עשה קליק ימני על האיקון של הבלוטוס רושם לי שהוא לא יכל להפעיל אותו בתודה מראש

19. שלום אני צריך מפרט עד 5800 שקל שיהיה חצי למשחקים חדשים כמו hl2 doom3 וחצי לקידוד מחדש כמו wav to mp3 או mpeg2 to mpeg4 ולכך אני צריך כרטיס מסך nvidia geforce6 כי יש שמה אפשרות שחלק מהקידוד יהיה על הכרטיס מסך דבר שני זה שהכל צריך להיות מזיגזג בנוסף אני לא צריך הרדיסק על רק contraller ide אם יש רק חיבור ל2 כוננים אם יש ל4 אז אני לא צריך contraller ודבר אחרון זה שאני צריך dvd רגיל לא צריך צורב או cd אה יש לי שאלה אם אני לוקח amd שווה לחכות ללוחת אם nforce 4 כדי שיהיה לי את האפשרות לsli?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by idDFdd,

אז ככה, אני מתכנן לקנות ציוד מאוד מאוד חזק שיסחוב לי בעיקר סימולטורי טיסה כמו FSX עם הרבה תוספים שלוקחים הרבה מאוד משאבים.... שיסחוב את הסימולטור בלי למצמץ בכלל, והסימולטור הזה דורש מערכת מאוד מאוד חזקה שהכל ירוץ חלק. חשבתי על מפרט בסגנון כזה, לשים לב שאני קונה בנוסף שלושה מסכים והסימולטור יעבוד על רזולוציה מאוד גבוהה.... - מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1399 קירור למעבד: Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support כמות: 1 - מחיר: ₪121 לוח אם: Biostar TP67XE P67 Chipset - B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪616 מארז: Lancool Midi Tower PC-K62R1 Drag…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכולם, זהו הפוסט הראשון שלי באתר וקודם כל אני רוצה לומר שהאתר הזה בכלל והפורום הזה בפרט מצויינים! דבר שני, אני צריך עזרה במפרט מחשב בתקציב של 8300 - 8700 שח אני רוצה לבנות מחשב חדש לחלוטין כלומר שתקציב זה יכלול בתוכו: 1) מעבד 9) מארז 2) לוח אם 10) מסך 3) זיכרון 11) עכבר 4) דיסק קשיח 12) מקלדת 5) כרטיס מסך 13) רמקולים 6) צורב DVD 14) ספק כח 7) כ. רשת (אופציונלי) 15) כ. טלויזיה (אופציונלי) 8) כ. קול 16) אל פסק 17) מדפסת + סורק (אולי משולב?) מספר הערות: א) אני רוצה את המחשב בשביל משחקים, אני לא גיימר קיצוני אלא גיימר בינוני כך שכ. מסך מה MID RANGE יספק אותי בהחלט, מה גם שאני רוצה לעסוק בעריכת תמונות (פוטושופ וכדומה) כמו כן כמובן שאם …

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. ברשותי נייד של לנובו 3000 N100. הוא עובד עם ווינדוס7 כרגע. ללא התראה מוקדמת, הוא יכול להכבות. בעת העליה יוצג מסך רגיל של ווינדוס לא נכבה כראוי: מצב בטוח וכד'.. המערכת לא מציגה שום הודעות שגיאה אחרי העלייה של המערכת מחדש. אני אפילו לא יודע איפה להתחיל. אין לי שום רמז. חשבתי בהתחלה שיש אולי בעיה כלשהיא במערכת הפעלה ולכן פירמטתי והתקנתי מחדש. מלבד דרייברים ועוד תוכנה או שתיים - icq/messanger/youCam אין כלם על המחשב. דרייברים בלבד. אשמח אם תכוונו אותי מה אפשר לעשות בנידון. תודה!

23. Started by roey1,

שלום , עברתי על כמה וכמה שירשורים פה ואני צריך את עזרתכם גם. * מטרות המחשב? תואר ראשון במדעי המחשב , אינטרנט , אופיס וכו' , משחקים אולי FIFA לא יותר, חיבור המחשב לטלויזיה והרצת סרטים 1080HD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם קיים בגודל הזה מקלדת מלאה זה עדיף * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB , אם יש אפשרות עתידית להוספת SSD זה עדיף * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by noam-r,

הרכבתי מפרט מחשב אצל מרדנית - זה המפרט הסופי שלי המחשב מיועד למשחקים (בעיקר סימולטורים כמו Microsoft FS2004) וגלישה באינטרנט אם למישהוא יש רעיונות לגבי החלפת רכיבים ועדיין לשמור על המחיר של 3600 ש"ח שיגיב... []Mother Board: ABITIS7E(i865PE)+ SB+LAN HT FSB800 [abit]530NIS CPU: Intl Pentium 4 2.6GHz 512kb Fsb800mhz (S-478) [intel] 1070NIS VGA Card: Innovsion/Sparkles GeForce FX 5200 128MB DDR +TV 410NIS Drive: Mitsumi 1.44MB Floppy Disk Drive [MITSUMI] 50NIS Hard Disk:WD 80Gb 7200rpm ATA100 8MB Buffer [Western Digital]470NIS 2*Memory:HYNIX 256MB PC3200 400Mhz [HYNIX]270NIS DVD: : Toshiba DVD x 16 [Toshiba]200NIS Case: : Magnetic MIDI 400W(…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכולם! היום עם I3 דור2 ו2GB RAM. סוחב בקושי במישור. משחק קצת CSS רוצה לנסות אולי CSG או GTA5. הפרטים בכותרת, צריך רק מחשב בלי ציוד. עדיף מKSP כי יש להם סניף בעירי.

דיונים חדשים בפורומים