עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kizi,

שלום רב, אני מחפש מחשב נייד, בתקציב של עד 3500 ש"ח. הדרישות מהמחשב: *מיועד ללכת איתו הרבה, אז חשבתי ללכת על 13 אינצ' מסך. *מיועד למשחקים עם גרפיקה לא מטורפת (כגון מנג'ר ומשחקי אסטרטגיה), אז אין צורך בכרטיס מסך מיוחד, אבל מומלץ שיהיה מחשב עם מעבד חזק שיחזיק הרבה זמן. *כמובן שלא פחות מ-4 ג'יגה רם, אם אפשר אפילו יותר. * ייעשה שימוש לצפיית סרטים וסדרות. *עדיפות לאחריות ארוכה משנה. *עוד שנתיים בערך הייתי שמח להשתמש בו גם ללימודים (לא משהון שמצריך תוכנת עיבוד כבדות). אלירן.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by no nick,

asus p4s533 ל"א pentiom 4 2.4ghz geforce 4 mmx440 64mb 512mb ddr 256*2 מה אני צריך לשפר במפרט הזה והצעות לרכיבים במחירי ביניים ככה לא הכי יקר אבל שיחזיק לעוד איזה שנה+ ככה.. תודה

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by rotemC,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל גג (800$) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש הצדקה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-100$. רק אם ממש כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כולם עבודה משרדית+עריכת וידאו קלה+עריכת סאונד+מעט גיימינג+צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בגדול את המשחקי FPS שהוא יצליח להריץ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Guarding angel,

היי לא מזמן חבר שלי קנה בהשארתכם את החלקים הבאים: AMD 939 3500+ עולה לי 548ש"ח http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6826 BIOSTAR TFORCE עולה לי 389ש"ח http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=7007 HEC COMPUCASE 6A19+400W ART עולה לי 327ש"ח http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6998 7600GS DDR III (בהשראתי ) עולה לי 579ש"ח http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2222 אני מתכנן לקנות את אותם החלקים: *מעבד *לוח *מארז *זכרון *כרטיס מסך (7600GS DDR III קונה ממקום נפרד) חלקים שאין צורך לקנות: -יש לי HD 80GB של WD אלא IDE -צורב DVDLG ללא ציוד היקפי כולשהו הסכום שאני מציע הוא 2300ש"ח ללא חריגות,האם יש אופציה טובה יותר? (אנ…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by daniesto,

. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נסו לחסוך אם ניתן לעמוד בדרישות גם ללא הסכום המלא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, ספציפית CS GO חשוב לי שהמחשב יעמוד בדרישות של המשחק ויריץ אותו בצורה מעולה וחלקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by lifewriter,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב חדש והתקציב שלי הוא בערך 5500~ השימוש הוא בעיקר משחקים ללא OC, משחקים כמו: Crysis, Wolfestien, UT3 וכו.. רזולוציה מקסימלית היא 2560X1600, ללא ציוד היקפי. אין צורך במערכת הפעלה, הרכבה בחנות. אני גר בחיפה אז אם אפשר חנות מהאזור אם אין עדיפות לחנות מסויימת. הרעש מפריע לי והשקט דיי קריטי... האחריות על המחשב חשובה לי אז אם יש על זה ידע אני אשמח! נתנו לי הצעה שנשמעת לי טוב ואני מחפש משהו בסגנון הזה.. והיא הולכת ככה: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray‎ - מחיר (775) EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E Gigabyte - מחיר (455) 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel - מחיר (450) 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS - מחיר …

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by ryuujin,

מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300~400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HTPC ושרת הורדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא מתוכנן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב FHD מסך LED 60 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ בעיקרון כל התוכנות של אדובי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4 crisys3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם, לא כתבתי כאן מאז ימי biodome באזור 2002 אבל תמיד כיף לחזור - מקווה שעדיין עוזרים כאן כמו פעם. אני מנסה להרכיב מחשב למשפחה שיוכל לענות על השימושים השונים של הבית. חשוב לציין כי המחשב ממוקם בסלון ולכן חייב להיות שקט שקט שקט. התקציב הוא בסביבות 7000 ש"ח לפני מע"מ (לא צריך לחשב את המע"מ - כולל מע"מ לעוזרים סביבות 8500) התקציב גמיש מאוד אך אנא הסבירו את הסיבות לשינוי והצדקתן. המחשב משמש בעיקר לעבודה משרדית על תוכנות כגון winedt latex וmathlab. בנוסף הוא ממוקם בסלון ומחובר לApple Cinema HD Display 30 אינץ' על רזולוציה של 2560x1600 ולכן כשמריצים סרטים בHD הוא חייב להיות מסוגל לעמוד בכך. הסביבת עבודה עצמה חמה עקב קיומו של UPS און-ליין גדול שמחזיק את כל החשמל אזור (מחש…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם, התבקשתי על ידי קרובים לבנות להם מפרט למחשב. הדרישות שלהם לא גבוהות ובהתאם לכך גם התקציב כ2000 עד 2500 שקלים לא כולל מסך וציוד הקפי. זו פעם ראשונה שאני קונה מחשב ככה ואני צריך את העצה שלכם בנושא. מנסיוני ניסיתי להרכיב להם מפרט בבחירה אישית שלי ועל כן אני שואל קודם כל, אני לא רוצה שהמוכר ידחוף לי מפרט משלו עם מה שהוא רוצה שאני אקנה, אבל אם תוכלו ליעץ לי כיצד רוכשים מחשב על ידי מפרט בבחירה אישית? חשבתי על הרכיבים הללו: מעבד: Intel Core i3 4130 Haswell 3.4Ghz לוח אם: Asus H81M-A זכרון: Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz כ. מסך: Asus GT630 2GB הארד דיסק: WD Blue 1TB SATA III ספק: Corsair VS450 450W מה דעתכם? האם לדעתכם ניתן במחיר הזה להחליף ברכיבים יותר…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 ש"ח ללא חריגה. או מחשב יחסית חזק ב 6,500 לעבודה שלבסעיף 2 + מחשב כתחנת רנדור בלבד ב 3,500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מידול תלת מימד ב 3dStudio MAX ורנדורים ב VRAY + עריכות עיבוד תמונה גרפיות בפוטושופ ואפטר אפקט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. חוץ מאשר שוקל להחליף מסך. כרגע עובד עם 2 מסכים 19" של סמסונג איכותיים. אשמח להמלצה למסך עד 1,500 ש"ח בגודל 29-34" עם כיול צבעים טוב לעבודה גרפית. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)…

12. Started by ShadowFighter,

שלום! אני מחפש לקנות מחשב נייד בעוד כחודש - חודש וחצי.. אין לי ידע בכלל כמעט בחומרה של ניידים, כך שאני מסתמך עליכם בלבד. בגדול אני אהיה סטודנט, שגר מחוץ לבית - ובסופ"ש בבית. אני רוצה מחשב שאני אוכל לראות עליו סרטים, ובעיקר לשחק LOL. שומדבר חזק מידי. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים - League of Legends, צפיה בסרטים (אולי לחבר לטלוויזיה עם HDMI) * גודל המסך? לא קריטי. מעדיף לא קטן מידי... המשקל לא פאקטור * רזולוציית המסך? HD לפחות... אני מניח שזה המינימום? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שומדבר מיוחד.. שיהיה נוח * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות כבד, אבל מעדיף מחשב חזק מאשר מחשב קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיחזיק שעתיים בלי הטעה? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HD…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by DVD,

הראשון של אינטל : מארז : SUPER ATX 400W לוח האם: C4 INTEL 865 PE מעבד: אינטל פנטיום 4 3.0 1M CACHE HTLGA775 זכרון : DDR 512 400MHZ הארד דיסק : 120 GB 7200RFM כרטיס מסך: GF FX 5500 128 MB DVI128BIT LAN 10\100 צורב רגיל LG ומסך LG\MAG 17 ב 3200 השני של AMD הראשון של אינטל : מארז : SUPER ATX 400W לוח האם: GYGBYTE NFORC 4 מעבד : ATHLON 3000 64 BIT 939 זכרון : DDR 512 400MHZ הארד דיסק : 200 GB 7200RFM כרטיס מסך: GF FX 5300 128 MB DVI LAN 10\100 צורב רגיל LG ומסך LG\MAG 17 ב3800 תגידו מה עדיף מהבחינה של המחיר ומה שאני מקבל בו תודה

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. היי :) אני מתכנן לקנות מחשב נייד בקרוב למטרות תיכנות ולימודים. חיפשתי באמזון, ומצאתי כמה אופציות. מה אתם אומרים? מה מהם הכי טוב? או שאולי יש לכם הצעות אחרות? תודה! המחשבים שמצאתי: https://www.amazon.com/VivoBook-Lightweight-WideView-i5-8250U-Fingerprint/dp/B0795W86N3/ref=pd_sbs_147_1?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B0795W86N3&pd_rd_r=d78e168b-7ac1-11e8-8fb9-0343366df76c&pd_rd_w=W8jzf&pd_rd_wg=0RGj9&pf_rd_i=desktop-dp-sims&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_p=5825442648805390339&pf_rd_r=TRSSY9D3EC5JCB6H50PK&pf_rd_s=desktop-dp-sims&pf_rd_t=40701&psc=1&a…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנת Autocad + Revit וגם שימושים ביתיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by yarin.levy2,

אהלן, אני רוצה לבנות מחשב חזק לשימוש אישי מהחנויות KSP או IVORY או שילוב של שניהם. 8 GB ראם. SSD של 240GB מ - KSP (דגם ULTRA 2). 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? איכות בעדיפות ראשונה אבל תמיד טוב לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש אישי עם עומס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. קודם כל רציתי לדעת מה ההבדל בין כונן עם מהירות של 7200 לכונן SSD, מה כל אחד מהם נותן למחשב נייד? ואני ישמח אם יסבירו לי כמה SSD נחשב מספיק ולמה הוא הכי יתן תפוקה. אני צריך מחשב שמיועד למשחקים וסרט FHD

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Osnat Frank,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500, גמיש, ניתן גם לחסוך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב צריך לשמש במחשב ביתי קלאסי + להכיל מאגרי מידע ומנועי חיפוש כמו "אוצר החכמה" ו "פרוייקט השו"ת" (מאגרי מידע תורניים) לא יהיה שימוש רב במשחקים, שימוש בסיסי מאד באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפי…

19. Started by dudu26,

להלן מפרט שהרכבתי לפי המידע בפורום. אודה לחוות דעתכם (השאלון בהמשך): Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray הגיע למלאי, יחידות 1 ₪1103 Arctic Cooling Freezer 13 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪156 Gigabyte GA-Z77X-D3H Socket 1155 Z77 CHIPSET VGA+DVI+HDMI, יחידות 1 ₪797 A-Data Premier 16GB (8GBx2) DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 1 ₪569 TwinTech GeForce GTS450 1GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 ₪487 צורב LG GH24 GH24NS90 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪114 ANTEC P183 v3 Front USB3.0, יחידות 1 ₪797 SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪472 מסך Dell UltraSharp Led U2312HM Rev A01 23" IPS Panel - מיבואן רשמי בישראל !, יחידות 1 …

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by A.J,

שלום,אני מחפש המלצה למחשב נייד לשימוש כללי ב3000 אלף בערך אפשר לחרוג קצת עם יש משהו ששווה את זה. אני משחק בעיקר רק במשחק אחד(league of legends) והיתי רוצה שהוא יריץ אותו בצורה חלקה בהגדרות בינוניות לפחות. זמן סוללה ומשקל לא מעניין אותי, רצוי 15 אינץ', עדיפות למסך כמה שיותר טוב ודיסק קשיח של 7200RPM או משולב עם SSD. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by אורי סלמן,

מודעה בפייסבוק . מחשב במצב מעולה לאחר פרמוט כולל ווינדוס 10 מארז שחור חברת antec עם 3 מאווררים יציאות USB מקדימה ומאחורהמעבד intel core i5 cpu 650 3.20 ghzזיכרון ram 4 gb ארדיסק 500 gb לוח אם של asus כולל hdmi מובנה הכל נקי מבפנים יש לציין כי חסרה הלוחית האחורית בלוח ראו תמונה שאלות בפרטי אני צריך מחשב בשביל עבודה אינטרנטית . סקייפ ועריכת תמונות בoffice 365 שווה 900 שקל ? תודה לכל העוזרים עריכה : המחשב ללא כרטיס מסך לכן הוא כתב חסר לוחית מאחורה הוא התכוון שאחת הפחיות חסרה מאלה ששמים לכרטיס המסך

22. שלום, רציתי לדעת אם ישנם ניידים זולים (עד 3K) הכוללים חריץ mSATA לחיבור של SSD בנוסף לקשיח הקיים? (משיטוט מצאתי או בעלי קשיח הייבריד, או בעלי מסכים קטנים יותר, או מחשבים יקרים מהסדרות העסקיות) בנוסף , האם חיבור אחד כזה עצמאית מבטל את האחריות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Shadow Fighter,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ניתן לשפר את המפרט משמעותית בעוד כ200 ש"ח, אז בסדר. אני לא רוצה להוציא יותר מזה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, DIABLO 3, וכו'. גם משחקי רשת כמו LOL. אשמח להריץ הכל על הכי גבוה בלי FPS DROPS.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080. גודל 23", מסך של LG. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אני מניח? 3.…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by darkingxx,

המטרה היא תחליף לשולחני בלי שימוש ממשי במשחקים כבדים אבל ההפרש להוספת כרטיס מסך נפרד הוא בדרך כלל כ 300 שקל אז עדיף עם... שיהיה 15.6 עם 3 שנות אחריות 4 ג'יגה זיכרון ו מעבד i5, תאמת כמעט קניתי את ה 5110 של dell עם ה i5 אבל כשבאתי לחנות התאכזבתי מהמקלדת והחלטתי לשאול פה אם יש הצעות אחרות. אגב מה הם הפרשי הכובד והתרוקנות הסוללה בין מחשב עם כרטיס מסך יעודי לבין כרטיס מובנה? תודה לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by tgolin,

HP עורכת recall על סוללות של מספר לא קטן של דגמים (ביניהם חלק מסדרות ה-dv6xxx וה-dv2xxx הפופולאריות). הסוללות מהוות סכנה להתלקחות. אם יש לכם כזה מחשב שווה בהחלט לברר, חוץ מהעובדה שלהתלקח זה בטח לא מצב רצוי תקבלו גם סוללה חדשה שתרענן את המחשב. http://bpr.hpordercenter.com/hbpr/M14.aspx

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.