עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אני מעוניין שמחשב חדש אשר יחזיק מעמד כמה שנים טובות צרכים : עבודה שוטפת - OFFICE INTERNET משחקים - אני לא גיימר מטורף אבל אוהב לשחק בייחוד משחק כגון NFS ו CALL OF Duty עריכת וידאו - סרטים בייתים זה המפרט הראשוני מ - KSP אנא הרגישו חופשי להחליף כל חלק (בייחוד אני לא בטוח לגבי הכרטיס מסך) המטרה היא כמובן להגיע לתקציב בעל עלות תועלת מקסימאלית המסך המיועד הינו vp930 אני לא מתכנן OC בשלב זה אולי עוד שנתיים שהמחשב כבר יתחיל לזייף במשחקים חדשים Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB 1280 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 655 זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS x2 980 כרטיסי מסך GIGABYTE 7900GS 256MB GDDRIII, TV, 2xDVI, PCI-E 1100 דיסקי…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by idfhw,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח, אפשר לחרוג אם יש צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא - יש הכל. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש SSD ו-HDD. כמו כן Geforce GTX 1060, שמתישהו ישודרג ל- RTX 2070 או משהו דומה, אבל לא עכשיו. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב (לא חייב דממה, אבל מחפש שקט). 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם י…

3. Started by Br33z3R,

שלום, רציתי לדעת מתי בערך אמורים להגיע מעבדי Sandy Bridge של אינטל? ואם למישהו יש הערכה על השפעת המחירים של המפרטים הקיימים? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. זקוק להמלצה של מיפרט לעריכת וידאו( גם אנלוגית )על בסיס אינטל, בעלי ניסיון מעשי - האם pinnacle או כרטיס וידיאו אחר? ללא מסך ,כרטיס קול בסיסי,מערכת קירור טובה ושקטה ! תקציב 4000 שח -+ בנוסף המלצה לצורב מתאים האם יש יתרון משמעותי למפרט ה-AMD שהצעתם בסוף יוני בכ-4700? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by naamani3,

http://ksp.co.il/?select=.269..396..52.&list=1&sort=3&glist=1&uin=16014&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0#complist המחשב ישמש ללימודים (תואר ראשון מדעי המחשב) סרטים וקצת משחקים- לא גיימינג כבד ולא חשוב לי שיריץ הכל על אולטרה. בעיקר חשוב לי שייסחוב כמה שיותר זמן ואני לא ייתבאס עליו עוד שנה (תאכלס מספיק לי גם מחשב ב2500 אבל אני מניח שהוא לא יריץ אפילו פיפא עוד שנה-שנתיים). כמה נקודות שיש לי התלבטות לגביהן: * SSD - אין לי מושג בזה, לא מבין מה ההבדלים ועד כמה המהירות קריאה\כתיבה היא קריטית (הבנתי שיש הבדלים בין קריאה וכתיבה לבלוקים קטנים וגדולים והרבה שטויות כאלה להגיד את האמת לא מבין בזה). שורה תחתונה אני צריך SSD שעליו אני מתקין את מ"ה …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. קודם כל, שלום לכולם. אני מתשמש חדש כאן. כבר הרבה שנים לא קניתי מחשב חדש ובגלל תפקיד מאוד תובעני בצבא, לא הצלחתי להמשיך לעקוב אחר מחירים וביצועים של רכיבי חומרה. לכן אני פונה אליכם. המחשב שאני מעוניין לרכוש הוא מחשב לגיימינג. אני מעוניין במחשב שמבוסס על מעבד אינטל (לא בטוח אם עדיף לי i5 או i7 - אני פתוח להצעות), בכל מקרה, אני אכניס את זה לפורמט המומלץ, לנוחיותכם: תקציב מומלץ של 5,500 (עד 6,000 זו חריגה סבירה) - צריך לכלול מערכת הפעלה. 2.המחשב ישמש בעיקר לגיימינג, אך גם לגלישה באינטרנט. א) תוכנות עיקריות: משחקים, ווינדוס 7. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מעוניין במסך 22 אינץ', רחב, בעל MS נמוך ורזולוציה גבוהה ככל האפשר - עם המסך התקציב יכול להגיע גם …

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Itzik.J,

שלום, אני מתכנן לשים HTPC שישב לי בסלון ודרכו אוכל לראות את כל הסרטים והסדרות שלי, בנוסף הייתי רוצה להשתמש בו בתור פלטפורמה למשחקים כמו סוג של קונסולה, בתקווה שזה אפשרי בתקציב הזה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 4 אפשר להישתגע ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד וHTPC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני כנראה ישתמש XBMC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.titanfall, bf4, codG -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Guarding angel,

היי לא מזמן חבר שלי קנה בהשארתכם את החלקים הבאים: AMD 939 3500+ עולה לי 548ש"ח http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6826 BIOSTAR TFORCE עולה לי 389ש"ח http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=7007 HEC COMPUCASE 6A19+400W ART עולה לי 327ש"ח http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6998 7600GS DDR III (בהשראתי ) עולה לי 579ש"ח http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2222 אני מתכנן לקנות את אותם החלקים: *מעבד *לוח *מארז *זכרון *כרטיס מסך (7600GS DDR III קונה ממקום נפרד) חלקים שאין צורך לקנות: -יש לי HD 80GB של WD אלא IDE -צורב DVDLG ללא ציוד היקפי כולשהו הסכום שאני מציע הוא 2300ש"ח ללא חריגות,האם יש אופציה טובה יותר? (אנ…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by maxth,

ברשות אחי מחשב נייח ברצונו למכור באיזה מחיר מומלץ למכור

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by danik,

שלום... אני צריך מפרט של מחשב לילד בן 6 גג עד 3000 כולל מסך... לא חשוב AMD/INTEL משהכי טוב בשביל המחשב... אם אפשר אז קצת פחות במחיר.. תודה מראש !

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. יש לי מחשב נייד חדש, למוד ניסיון מהסיפורים של מחשבים ניידים מתחממים כולם ברמה כזאת או אחרת (אם כי אין לי מאיץ גרפי פרט למובנה) אני מעדיף שהטמפ' תהיה בשליטה כבר בשלב מוקדם אני מתעניין אם כן במשטח קירור, אבל איך יודעים מה לקנות? http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=633 יש למשל 3 דגמים של zalman במחירים שונים - אני מבין שההבדל הוא בגודל, מה עליי לבחור? בכלל ההיצע הוא די דל, ואולי אני מגזים וקונה שלא לצורך.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Gamma,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5K, אפשר לחרוג אם צריך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD (יש לי כבר 3) כרטיס מסך (יש לי Nvidia GeForce GTX 1070) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אף אחד לא ישן בחדר כשהוא דלוק. יהיה טוב שהוא לא יהיה רועש מספיק כדי להפריע לשחק / לעבוד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אני לא סגור על איך, אז לא. 7. האם הא…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב נייח חדש שישמש לצרכים ביתיים ולימודים וגם לגיימינג מעבד - Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם - Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זיכרון - G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT דיסק קשיח - Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III צורב - LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM מסך כבר יש לי - Dell P2314H אשמח לשמוע חוות דעת לגבי הרכיבים הנ"ל, חשבתי על אפשרות של לקנות את הרכיבים האלו מksp אילת ואת השאר (כרטיס מסך ומארז+ספק כוח מאחת החנויות המומלצות פה) וכך להוזיל את העלות הכוללת של המחשב, מה דעתכם? האם המפרט בסדר? ואיזה מארז+ס…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. http://pc365.co.il/product.aspx?p_id=21075 VS http://pc365.co.il/product.aspx?p_id=23771 זה פשוט: 128GB VS 256GB I5 HASWELL VS I7 IBY BRIDGE TOUCH SCREEN VS NON TOUCH SCREEN 8GB RAM VS 4GB RAM קשה לי להחליט, אני סטודנט להנדסת תוכנה שנה שנייה. מריץ תוכנות פיתוח כמו Eclipse, Visual Studio. הבנתי שהמגע די חלק חשוב בווינדוס 8. מה גם שסוללה חשובה לי, והכרטיס הגרפי של האסוול יותר טוב. מה אתם אומרים? עריכה: http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i...-Core-i5-4200U אני רואה שההבדלים לא כאלה משמעותיים + ההאסוול חוסך לי סוללה. אני נוטה יותר לכיוון המחשב החדיש יותר. מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, אשמח לקבל המלצה על מחשב נייד בתקציב שצוין למעלה. מאפיינים/דרישות: מטרה - משמש לעבודת office ואינטרנט וגם לצפייה בסרטים (רוב הזמן דרך חיבור לטלויזיה) מסך - חייב להיות מט! גודל - 14, לא מסך מגע! רזולוציה - אין דרישה מיוחדת מערכת הפעלה - עדיפות ל windows 7 ורק אם אין ברירה 8 מעבד - I5 לפחות RAM - 4G אמצעי קלט - touchpad, מקלדת "רכה" משקל - 1.5 - זו דרישה חשובה זמן סוללה - 5 שעות +/- יציאות- 2-3 יציאות USB ו-HDMI כונן קשיח - 500 GB כונן אופטי - לא הכרחי אחריות - 3 שנים בארץ כולל מערכת הפעלה ואופיס חברות מועדפות - asus, dell, lenovo, toshibe כיום משתמשת ב-3500 dell vostro, מחפשת נייד לפחות טוב כמוהו, אמין ועמיד. תודה מראש לממליצים!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Warchief,

היי אני מחפש עבור חבר המלצה למחשב All in one (מקווה שזה המינוח הנכון), הכוונה שלי היא למחשב שהוא בעצם רק מסך סגנון iMac רק PC.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מעט מאוד פוטושופ ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - עבודה משרדית, אופיס וגלישה באינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם, יש ברשותי את המחשב עם המפרט הבא: ‏Athlon 64 5600+ M2N-E 1GB Kingston‎ *2 ‏7300GT Silent 256MB ‏250GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ *2 WD 500GB 22CM 420w real ez cool אני רוצה לקנות מחשב חדש, לשימוש משרדי. אני צריך שהמפרט יכלול כ.מסך טוב למשחקים כדי שאוכל לשים אותו במחשב הישן שלי, ובחדש אני אשים את ה7300GT. התקציב הינו: 2100 ש"ח ציוד היקפי כולל: מקלדת,עכבר, מסך נרכש בנפרד 226BW בעלות 950 ש"ח תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by NoaS,

תקציב: 4000. מקסימום חריגה 5000. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) **- אופיס, עריכה ותרגום מסמכים וספרים, עבודה עם מס' חלונות במקביל. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למאט- קריאת מסמכים. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר(* -13-14" ,עדיפות ל IPS אבל לא חובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? **-לא * משקל רצוי? עד 1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סול…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. במקום חלק מהרכיבים במיפרט עד 2500 למישחקים הציעו לי את הרכיבים הבאים: לוח אם MSI-K8MM-V כ-מסך MSI NX6600LE TD256E PCI-E מה דעתכם? האם רכיבים אלה טובים? תודה ali baba

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by zion561,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 אם חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחק ASSETA CORSA וSQUAD מעוניין לחבר כרגע תמחשב לטלויזיה סמסונג Q90T, קצת עבודות בתוכנת אבלטון 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שלילי,מסך ארכוש בעתיד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה למארז An…

21. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 עדיף פחות, אלא אם זה ממש כדאי ויש עסקה ממש טובה שחבל לפספס 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עבודה. בעיקר אופיס קצת סרטים, קצת ניתוחים סטטיסטיים בסיסיים (SPSS)שיחות וידאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 14 או 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מער…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Shemensoia,

אהלן, אני חדש בפורום כאן. אני סטודנט למדעי החיים וצריך מחשב*נייד* חזק שיוכל לעשות ניתוחי נתונים גדולים מאוד, עבודה עם קוד ותכנות ומולטי טסקינג. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ומתאפשרת חריגה, כי מתכנן לקנות באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש העיקרי יהיה לניתוח גדול של נתונים, כתיבת קוד וכדומה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוס למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by ASTR4L,

מסך asus vg248qe g-sync. מסך ללא פיקסלים מתים כמו חדש עם G-Sync של nvidias.

24. אני מעוניין במחשב בתקציב כמה שיותר מינימלי - אם אפשר אפילו לרדת מ3k זה עדיף. המחשב יהיה למטרת תכנות, נמצא בחדר השינה ואולי בעתיד למטרת עריכת אודיו כך שהשקט חשוב. כרטיס מסך בסיסי ביותר (לא מתכוון לשחק משחקים) וכמובן אופק שדרוג. אני מודע לכך שהמעבדים החדשים יגיעו בחודש חודשיים הקרובים, ואני לא פוסל לחכות עד אז. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2.5k עד 3k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות + אופציה לעריכת אודיו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ו…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום, אתחיל בזה שאומר שהצורך שלי הוא כתיבת קוד, עבודה עם אופיס, אינטרנט, סרטים, hearthstone ו-dota2. כיום יש לי מחשב בן 4 עם מעבד I5 דור 3 ו-8GB RAM שלא מצליח להתמודד עם המשימות הללו. יש לי בעצם התלבטות כפולה. חשבתי על 2 אפשרויות: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=UX330UA-FB109T http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=80VQ002TIV בעיני I5 עם 8GB RAM יספיק, אבל תקנו אותי אם אני טועה. המחשב של אסוס מגיע רזולוציה גבוהה מאוד. אמר לי חבר שבגלל הרזולוציה הזיכרון לא יספיק ולכן עלי ללכת עד דגם עם 16GB, במקרה הזה מחיר קופץ לפה: http://www.pcmarket.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=6142049 …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים