ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט לפי הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, אופיס, קצת משחקים (למשל שgta5 יעלה אפילו ברזולוציה נמוכה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא ממש, אבל אם יהיה קטן יותר זה בונוס נחמד 7. האם האם יש…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב נייד לסטודנטית הנדסה תעשיה וניהול עד 4000 שקלים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח - קנייה מאילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים בסיסיים, ייתכן שבעתיד יהיה צורך בהתקנת תוכנות לימודיות כבדות ושפת תכנות כמו Pyton דרישה לנפח גדול של זכרון - 16 ג'יגה מינימום 3. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD חובה 4. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות למסך גדול יחסית - 15 ומעלה אבל מצד שני שתיהיה יכולת למשקל קטן (לסחוב אותו)…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 ש"ח ללא חריגה. או מחשב יחסית חזק ב 6,500 לעבודה שלבסעיף 2 + מחשב כתחנת רנדור בלבד ב 3,500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מידול תלת מימד ב 3dStudio MAX ורנדורים ב VRAY + עריכות עיבוד תמונה גרפיות בפוטושופ ואפטר אפקט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. חוץ מאשר שוקל להחליף מסך. כרגע עובד עם 2 מסכים 19" של סמסונג איכותיים. אשמח להמלצה למסך עד 1,500 ש"ח בגודל 29-34" עם כיול צבעים טוב לעבודה גרפית. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
סתם משהו שניסיתי, להרכיב מפרט שנחשב בעקרון למחשב הטוב בעולם.. האם באמת מחיר של מחשב כזה הוא בסביבות ה-33 אלף ש"ח? יש סוגים של מחשבים שנחשבים חזקים יותר? מה לדעתכם צרכים של מחשב כזה? כמובן שאפשר לחסוך עוד קצת עם גרסה זולה יותר לכרטיס המסך לדוגמה אבל סתם הלכתי על העקרון הזה.. מפרט כזה יחזיק עשור אתם חושבים? גם SLI יש כאן.. מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד מעבד: 8421 ₪ - * חדש * - AMD Ryzen 32C 2990WX Max Boost 4.2Ghz Threadripper קירור מים למעבד: 837 ₪ - CORSAIR H150I PRO RGB 360MM לוח אם: 2227 ₪ - X399 Threadripper AORUS EXTREME זכרון: 4630 ₪ - * מבצע * - 64G …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, רציתי לדעת מה דעתם, אני מעונין במחשב פשוט לשימוש משרדי כמו המפרטים שמצויים בחלק "מפרטים מומלצים". קראתי שמומלץ מאוד לשלב היום כונן SSD למערכת ההפעלה בנוסף לדיסק קשיח רגיל. כיצד הייתם ממליצים לשלב (דגמים ספציפיים) באחד המפרטים הקיימים? למה כדאי לשים לב בקניית כונן SSD? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב כשיש בידי את הרכיבים הבאים: 1. מעבד I7-2600K 2. כרטיס גרפי HD4830, 512M 3. ספק 500W FSP ז"א שחסרים לי לוח אם, DDR3, מארז וקירור. הדרישות שלי מהמחשב הן: 1. שקט 2. יאפשר OC 3. קטן במידת האפשר(בעתיד אולי יעבור לסלון) 4. עדיפות ללוח אם של אינטל 5. תקציב גמיש ~3 אלף 6. שימוש: משחקים ותוכנות אנליזה מטמטיות (לא שזה משנה, כבר יש לי את הכרטיס הגרפי והמעבד) חשבתי על לוח אם DP67BG, מארז בסגנון ANTEC P183 (שקט, אך קצת יקר לטעמי), אשמח לצעות!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לשאול לגבי ה-3 שנות אחריות שדל מעניקה במקרה של תקלה איך השירות מתבצע? לקוח מגיע עם המחשב לחנות והחנות דואגים לשלוח את זה למעבדה ? הלקוח מגיע עצמאית למעבדה ראשית שנמצאת בסוף העולם ? שליח מגיע עד הבית ? מישהו יודע מה הנוהל ? האם זה משתנה מחנות לחנות? תודה אהה ועוד משהו איפה אני יכול להשיג vostro 1015 כבר בדקתי בשלוש חנויות ולאף אחת אין במלאי ולא ידוע מתי יהיה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב חדש והתקציב שלי הוא בערך 5500~ השימוש הוא בעיקר משחקים ללא OC, משחקים כמו: Crysis, Wolfestien, UT3 וכו.. רזולוציה מקסימלית היא 2560X1600, ללא ציוד היקפי. אין צורך במערכת הפעלה, הרכבה בחנות. אני גר בחיפה אז אם אפשר חנות מהאזור אם אין עדיפות לחנות מסויימת. הרעש מפריע לי והשקט דיי קריטי... האחריות על המחשב חשובה לי אז אם יש על זה ידע אני אשמח! נתנו לי הצעה שנשמעת לי טוב ואני מחפש משהו בסגנון הזה.. והיא הולכת ככה: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray - מחיר (775) EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E Gigabyte - מחיר (455) 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel - מחיר (450) 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS - מחיר …
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני זקוק למפרט שלפי דעתי עדיף שיהיה מבוסס על P4 שיהיה מיועד במיוחד לAVID ול AFTER EFFECTS עד 7500 שקל לא כולל מסך
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מעבד, לוח אם, זיכרונות ומארז(וספק) ב 2600 ש"ח (בתוספת ל X800GT, WD 250GB sata2 16MB BUFFER) תודה!
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב חברים... אני צריך לבנות מחשב חדש בימים הקרובים וזקוק לעזרתכם . השימושים שלי הם בעיקר ללימודים של ניהול רשתות לכן אצטרך לעשות בו מכונות וירטואליות חזקות.. בנוסף אשמח בעתיד להפוך אותו לגיימינג כבד אך כרגע אני לא רוצה כרטיס מסך.. חלקים שלא צריך כרגע הם כרטיס מסך וכוננים קשיחים כי יש לי כבר ssd פנוי בבית. מבחינת תקציב 3-4 אלף..כמובן שעדיף כמה שפחות... התחלתי לבנות מפרט ב-ksp מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי לפטופ של סמסונג. בן שנה וחצי ואין עוד אחריות. כאשר מחברים לחשמל יש אייקון של טעינה אבל האחוז לא עולה בכלל. מה הבעיה? איך מתקנים? מישהו יכול להמליץ על מעבדת תיקונים אמינה וזולה במרכז?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נסו לחסוך אם ניתן לעמוד בדרישות גם ללא הסכום המלא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, ספציפית CS GO חשוב לי שהמחשב יעמוד בדרישות של המשחק ויריץ אותו בצורה מעולה וחלקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש המלצה למחשב נייד לשימוש כללי ב3000 אלף בערך אפשר לחרוג קצת עם יש משהו ששווה את זה. אני משחק בעיקר רק במשחק אחד(league of legends) והיתי רוצה שהוא יריץ אותו בצורה חלקה בהגדרות בינוניות לפחות. זמן סוללה ומשקל לא מעניין אותי, רצוי 15 אינץ', עדיפות למסך כמה שיותר טוב ודיסק קשיח של 7200RPM או משולב עם SSD. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מבין כלום בנושא הזה . כאילו אני משחק במחשב וזה אבל אני לא גיימר או משו ואני לא בונה על מחשב ב 7000 שקל , אני רוצה מחשב שפשוט המשחקים יעבדו בו כמו שצריך יש לי מחשב דיי ישן ליפני שנתיים הוא כבר נחשב זקן מאוד אך עדין המשחקים עובדים עליו , אני בעיקר צריך ת'מחשב בישביל הורדות , ומשחקים מישו יכול לעזור לי למצוא מפרט טוב עד 2700 שקל ? תודה מראש תמיר.
-
- 33 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל המבינים בנושא ! אני צריך את עצתכם בנוגע למפרט מסוים. אני לא מבין כ"כ במחשבים ניידים אך משהו חסר לי בעין במפרט , הכרטיס מסך. והינה הוא המפרט : משהו מוזר לי בזה שלא רשום כרטיס מסך . שאלה שניה כמה אמור לעלות מפרט כזה? תודה ! לינק לתמונה http://shay4.coi.li/computern.jpg
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני נוסע לאנגליה לכמה שנים ורוצה לרכוש שם מחשב חדש.לפני הכל,האם כדאי לקנות נייד או PC?האם שם זול יותר?רצוי שהמחירים יתאמו את אנגליה,בפאונדים אם אפשר. לשאלותיכם: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד: כפי שציינתי - 3000-4000 ש"ח (700 פאונד) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל.אפשר גם להגיע ל-4000 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מה-4000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD,שימוש משרדי,גלישה באינט',משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).דפדפנים לצורך גלישה,משחקים,Visual Studio 2010,SQL server,פיתוח…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחדש נייד עד 3300 ש"ח. אנחנו עוברים עוד 10 ימים בערך לארה"ב ואני חייב שיהיה לי את המחשב כאשר אני מגיע. לכן כל אפשרות רכישה ושליחה כבר עכשיו בתוך ארה"ב רלוונטית (יכול לתת כתובת) אז AMAZON או כל אתר אם דיל טוב אחר. קנייה בדיוטי פרי, בארץ.. בקיצור כל האופציות תקפות! תודה לכולם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש ביתי, שיחות וידאו, OFFICE, צפייה בYOUTUBE וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500, גמיש, ניתן גם לחסוך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב צריך לשמש במחשב ביתי קלאסי + להכיל מאגרי מידע ומנועי חיפוש כמו "אוצר החכמה" ו "פרוייקט השו"ת" (מאגרי מידע תורניים) לא יהיה שימוש רב במשחקים, שימוש בסיסי מאד באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפי…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מחשב גיימינג בין טווחי עלויות של 5500 עד 5800 שקל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיפות שלא, אבל אם זה משמעותי אז עד 200 שקל גג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד וקל כאחד. league/valorant/bf/random steam games וכו וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין כזה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם מצרף מפרט שבניתי שאשמח לשמוע דעות לגביו רוב הזמן המחשב ישמש לעבודה (סביבת פיתוח ואינטרנט), כאשר לרוב רצים עליו סביב השני מכונות וירטואליות. כרגע אין לי צורך במארז, אשתמש בקיים, חושב בהמשך לרכוש ANTEC P10 FLUX, השקט. מעבד Intel Core i7 10700 2.9Ghz 16MB Cache s1200 - Tray קירור - Arctic Liquid Freezer II 120 CPU Cooler לוח אם - Gigabyte H470 HD3 LGA1200 זיכרון - G.Skill Ripjaws V 2x16GB 2666Mhz DDR4 CL15 Kit כרטיס גרפי - Gigabyte GTX 1650 SUPER OC 4GB GDDR6 אחסון - Samsung 970 EVO M.2 MZ-V7E1T…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא כתבתי כאן מאז ימי biodome באזור 2002 אבל תמיד כיף לחזור - מקווה שעדיין עוזרים כאן כמו פעם. אני מנסה להרכיב מחשב למשפחה שיוכל לענות על השימושים השונים של הבית. חשוב לציין כי המחשב ממוקם בסלון ולכן חייב להיות שקט שקט שקט. התקציב הוא בסביבות 7000 ש"ח לפני מע"מ (לא צריך לחשב את המע"מ - כולל מע"מ לעוזרים סביבות 8500) התקציב גמיש מאוד אך אנא הסבירו את הסיבות לשינוי והצדקתן. המחשב משמש בעיקר לעבודה משרדית על תוכנות כגון winedt latex וmathlab. בנוסף הוא ממוקם בסלון ומחובר לApple Cinema HD Display 30 אינץ' על רזולוציה של 2560x1600 ולכן כשמריצים סרטים בHD הוא חייב להיות מסוגל לעמוד בכך. הסביבת עבודה עצמה חמה עקב קיומו של UPS און-ליין גדול שמחזיק את כל החשמל אזור (מחש…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ בעיקרון כל התוכנות של אדובי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4 crisys3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מחשב משרדי לצרכים די בסייסים - מיילים(OUTLOOK)/אופיס/גלישה מהירה בלי תקיעות ושיהיה בו הרבה מקום למסמכים. המליצו על המחשב הזה - http://www.wallashops.co.il/נייח-HP-דגם-ELITE-8100-4GB-1TB-i7-WIN-7/pi6NB0D65E1D ואשמח לקבל חוות דעת ממכם. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב גיימנינג בתקציב של עד 3500 ש"ח כולל מסך מקלדת עכבר וכו' המחשב נועד להרצת משחקי רשת, סימולטורים וכו' ומעט גלישה התלבטות נוספת היא בין מחשב נייד לנייח
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-