עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by avivlevy,

אני שם מפרט תנו תגובות והאם הוא טוב לOC ומשחקים חזקים מעבדים AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D זכרונות SAMSUNG DDR 1024MB 400mh + (512+1024=1537)z דיסק קשיח1 WD 36/10000 SATA RAPTOR דיסק קשיח2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII צורבי DVD: NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK ספק כח OCZ PS 450W ATX MODSTREAM או Antec TruePower 2 550W SLI READY ואם הם מחזקים SLI? כרטיס מסך eVGA 7800GT 256MB קרור למעבד THERMALTAKE BIGTYPHOON מארז: THERMALTAKE ARMOR VA8000 BLACK http://www.thermaltake.com/xasercase/armor/va8000bws/va8000bws.htm עבכבר :Logitech MX1000 Laser Cordless Mouse רמקולים:CREATIVE SBS VIVID 60 טוב תנו תגו…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, הנה כל המידע שאני יכול לספק לכם: אני צריך מחשב מהיר מאוד, להפעלה של תוכנות כבדות, SQL Server, Visual Studio, Windows Vista, אופיס, לפעמים גם פוטושופ ופלאש. לא רוצה שהמחשב הזה יתקע אף פעם. המחשב מיועד ברובו לעבודה אינטנסיבית וממושכת, ומולטימדיה. משחקים הם לא חובה, אבל רצוי לתמוך. אין לי העדפה ל-AMD או INTEL, כיום יש לי AMD. כן יש העדפה למוצרים ממותגים ואיכותיים. יש לי חשיבות למראה והתאימות במראה של החלקים החיצוניים, כמו מארז, מסך, רמקולים. עדיפות לצבע תואם (שילובים כמו שחור+לבן, שחור+כסף, לבן+בורדו) אני לא מתכוון לעשות OC (לפחות כך אני חושב). אני רוצה (לקוות) שהמחשב יהיה רלוונטי גם בעוד שלוש שנים כמו שהוא, ושבכל מקרה שדרוג חלקים בודדים יהי…

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. מחפש מפרט שיתחבר על LCD 32' אינץ של סאנסוי מסדרת סאקורה ( אני לא מאמין שזה FHD אלא רק HDR ) מעדיף AMD-ATI מאשר NVIDIA. מחפש מפרט טוב למשחקים. עם אפשרות לשדרוג, לגבי OC אני כן מעוניין רק שאני לא יודע איזה חנויות תומכות באפשרות כזו במרכז ( אין לי רצון או אפשרות לסוע לחלקים אחרים בארץ ששם שמעתי שיש חנויות טובות ) אכפת שיהיה לא רועש. אבל זה לא סוף העולם. נפח הארד דיסק לא כזה חשוב. לא צריך מערכת הפעלה. יש לי מהמחשב הקודם. דיי עיקש לגבי מארזים. ככה שלא הייתי רוצה שתכלילו אותו אלא רק לציין איזה תקן צריך בשביל החלקים המוצאים כלומר MIDI TOWER או FULL TOWER וכו'. למרות שיש לי בבית CM690 של קולר מאסטר אני מאמין שזה מארז טוב לא? בכל אופן תודה רבה לעוזרים מקווה שזה מספיק מידע כדי ליצ…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by alfred133,

אני מחפש מחשב בתקציב עד 4000 ש"ח אני צריך מחשב ללימודים ופנאי bug מציאים לי את המחשב TOSHIBA Satellite A300-1EC ב 3996 ב 36 תשלומים הם אומרים שזה הנחה מיוחדת לסטודנטים http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6578 אבל עשיתי בדיקה באינטרנט בעוד חנויות ומצאתי ב ivory מחשבים של del ו LENOVO במחירים קצת יותר זולים ו עם דיסק קשיח יותר גדול. http://ivory.co.il/product.asp?productid=2252&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2250&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2006&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2242&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2211&CatCode=315 אני לא מצליח להחליט אם היתר…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by MyX,

אני קונה מחשב בימים הקרובים. מטרה: גיימינג הרכבתי בKSP עומד בתקציב. מה דעתכם על המפרט זה? והינה המפרט: מעבדי אינטל Core i5 750, s1156, 8MB Box לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55A-UD4P s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS כרטיסי מסך GIGABYTE GTX 275 896MB GDDR3 DX10 DVI HDMI PCI-E 2.0 צורבים LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA מארזים Enermax Chakra ECA-5001 Full-Tower 25cm Monster Fan Black/Silver (No PSU) ספקי כוח CoolerMaster Silent Pro 600W Modular 13.5cm Fa…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by TheRedEye,

אשמח לקבל מפרט למחשב - לא משנה המחיר כי אני לא קונה את זה במחיר המקורי אז זה יכול להגיע ל100 אלף שקל. אני רוצה שיהיה בו : מערך SLI של גיפורס 7900 המעבד הכי טוב של AMD כפול ליבה 4 גיגה זיכרון DDR מערכות קירור כולל מסך CRT מקלדת + רמקולים כרטיס סאונד המחשב מיועד להיות מחשב סופר גיימרי.. קיצר - תתפרעו! לא, אני לא עובד עליכם אני באמת הולך לקנות את זה אבל זה לא בדיוק ממני אז ככה שכן.. ואל תספימו בהודעות - אין מצב שהוא קונה את זה בסדר?!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Fortunes,

walom haverim! zot kvar hahodaaa ha2 weli..pahot o yoter hevanti ma ani tzarih. mahwev le limudim (student wana 1 hawmal), mishakim, emule, sratim. masah bevadaut 15.4 inch zikaron 2 giga hard 120 giga meabed - core 2 duo. rak we ein li musag eize mehem: t5500 t5600 t7200 t7400 t7600 eize mehem matzig yahas bitzuim/mahir hahi savir weyew? kartis masah: gam kan ani bebaaya. ein li kol kah musag ma holeh benayadim. ma ha raiting wel kartisei ati mul nvidia? ve eize mehem yathil lehatsig bitzuim svirim be mishakim? ve haweela hahi hawuva beetzem - efo ani yahol lehahin costumize kmo we ani rotze? ba atar wel dell i efwar laasot costumize bihlal. be p hitzlahti lasim katis ma…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אהלן, הרבה זמן לי כתבתי פה בפורום, אבל שחבר ביקש ממני לעזור לו עם מפרט ידעתי איפה לשאול המחשב מיועד לצפיה בסרטים בFULL HD בטלוויזיה (יחובר גם לטלוויזיה וגם למסך מחשב במקביל אז הוא צריך לשרוד את זה תוך הצגת הסרטים בFULL HD בלי קטיעות על מסך הטלוויזיה) וגלישה באינטרנט בעיקר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל (לא צריך מסך או מערכת הפעלה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז מגניב אבל אם ההפרשי ביצועיים מורגשים אז תזרמו על כל התקציב... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר להגיד 2300 ככה אם זה ממש ממש משתלם, אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט צפיה בסרטים וקצת תיכנות וצפיה בסרטים בטלוויזיה (המחשב יחובר גם לטלוויזיה…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. היי, אני רוצה לקנות לפטופ נוסף קטן, לצרכים בסיסיים אבל קצת יותר מגלישה/אופיס (לא למשחקים). חשבתי על הנטבוק Asus Eee PC 1015PEM‎, עם מעבד חדש Atom Pineview N550 1.5 Ghz Dual Core, שעולה בסביבות 2000 ש"ח. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=11164 אבל שמתי לב שי ב-2400, יש את ה-Lenovo ThinkPad Edge 11 NVZ3BIV, מחשב שנראה יותר מתקדם, עם מעבד AMD Athlon™ II Neo על-1.7 Ghz (יש גם גרסה יותר יקרה עם i3-380um). http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=11140 שאלות: - איך הביצועים היחסיים של ה-AMD? הוא מתקרב יותר ל-netbook או ללפטופ בינוני? - איך הביצועים של ה-N550? מרגישים הבדל משמעותי בינו לבין N450 ממוצע? (שניהם עם אותו זיכרון, וכו'). - אפשר להגיד שה…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום, מעוניין לרכוש מחשב לאחי, כרגע לי יש את המחשב הנ"ל ואני לא משחק,משמש רק ללימודים וצפייה בסרטים FHD האם ניתן להוציא את הכרטיס מסך מהמחשב שלי ולהוסיף לשלו וכך לנצל את מירב הכסף לחלקים אחרים. http://www.tms.co.il/preview/spec/2egkds5j - המפרט שלי מלפני שנה. רוצה להוציא את הכרטיס רק אם אפשרי וכדאי ולהוסיף לחדש. 1.מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קל, לימודים ותכנות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ידוע, המשחקים הרגילים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. מחשב נייד Dell Studio 1555 מחשב חזק במיוחד של DELL, בגודל 15.6 אינטש, עם מסך LED מקצועי התומך ברזולוציית Full HD ! תכונות מיוחדות: • מעבד חזק במיוחד מדגם Intel Core 2 Duo P8600 • כרטיס מסך עוצמתי של ATI מדגם HD 4570 עם 512 מגה זיכרון ייעודי • מסך המציג תמונה ברזולוציית FULL HD 1920x1080 • פונקצית זיהוי פנים (Facial Recognition) מפרט טכני: • מעבד: Intel Core 2 Duo Processor P8600 2.40GHz, 1066MHz, 3MB • מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium SP1 32-bit בעברית • מסך: ´´15.6 Widescreen Full High Definition (1920x1080) WLED with TrueLife • רזולוציה: 1920x1080 • זיכרון: 4GB DDR2 800MHz • דיסק קשיח: 320GB SATA 7200rpm • כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by wombat,

1. מה התקציב המקסימאלי? כ 2700 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לסטודנט, בעיקר לוורד/אקסל/אינטרנט אך בעתיד יתכן שימוש בתוכנות כבדות יותר כמו SPSS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אולי סימס, לא יותר מזה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בסיסי, תכני HD ואולי קצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …

14. Started by liran_elbaz,

יש לי מחשב נייד של HP שקניתי מחול בקיץ ואמרו לי שהוא מחשב תותח לסרטים ומשחקים יש לו יציאת HD כרטיס מסך של READON HD ו-8GB ראם והורדתי השבוע סרט HD באיכות 720P והוא קצת נתקע לי אני לא מבין למה מישהו יכול לעזור לי זה המפרט של המחשב : http://www.eritech.com/hp-pavilion-dv6-6145dx-amd-quad-core-a8-3500m-1.5ghz-8gb-ram-640gb-hdd-dvdrw-amd-radeon-hd6620-with-512mb-video-15.6-inch-754.ht אגב לא יודע שקניתי את המחשב היה רשום 2.2GHZ פה רשטן 1.5 לא יודע למה.. וגם ראיתי סדרה השבוע ב720P ולא נתקע לי אני חייב עזרה תודה !

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by VIpERo,

היי חברים , 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? (אם יהיה צריך להוסיף אפשר קצת לחרוג לאזור ה 3900 במידה וההבדל באמת שווה את זה) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500גג ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים.. ועוד משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - תדיר מאוד. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמה שיותר כבדים בטווח מחיר הזה.. ביצועים וכמובן כמה שיותר תמורה לגרפיקה להריץ על הכי גבוהה שאפשר הכי חשוב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - רק מסך (ללא מקלדת רמקולים ועכבר) 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - מעדיף כבר לחדש הכל חוץ ממה שרשמת…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by joni777,

המחשב שבעקרון חשבתי עליו הוא http://audiolab.co.il/all-products/computers/desktops/541.aspx רציתי לשאול אם למישהו יש רעיון אולי איך להרכיב אותו באתר אחר ולראות כמה כסף זה יצא 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). QBASE פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).שלושה מסכים -לאיל…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by bubbleboy6,

אהלן אני מחפש לקנות מחשב נייד, הסתכלתי בזמן האחרון על המחשב Gigabyte 566N עם המפרט הזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9519 המפרט בקצרה: CPU T8100 2.1 GHz, Memory 2GB, HD 320GB, GeForce 8400GT גם מבחינת מחיר הוא מתאים. (4900 ש"ח...) עכשיו לא מזמן ראיתי את המפרט של המחשב Gigabyte 576V שזה הדגם החדש שלהם: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ProductID=2838 יש לו את הפלטפורמה החדשה, ובעצם הקטע הכי חשוב (מבחינתי לפחות): כרטיס מסך GeForce 9600GT... שלפי מה שאני מבין (תקנו אותי אם אני טועה) שזה אמור להיות אחלה כרטיס מסך ויחסית הרבה יותר טוב מהדגם GeForce 8400 (שיש ב 566N שרציתי לקנות). בעיקרון אני מתחיל ללמוד עוד שבוע באוניברסיטה, (השימוש של…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היי חברים. מחפש נייד עם מסך 13.3 מבחינת דרישות: 1)שיהיה בנוי טוב מאוד 2)מעבד- I5 חדיש מספיק בהחלט 3)זיכרון- 6GB ומעלה 4)SSD למערכת הפעלה (ולא המיני של ה8GB) 5) שיהיה קל תקציב- 4K אפשרי עם חריגה קלה אשמח לכיוון!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by nir15,

שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב100, 200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, הולך להתחבר לטלוויזית smart tv של סמסונג כך שהוא גם ישמש כמדיה סנטר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD משחקי יריות וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר למסך 46 אינץ. דגם f7500. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by izh00,

מעוניין לרכוש מחשב לבני הסטודנט אשמח לעזרתכם שכבר הוכיחה את עצמה בעבר. יש לי אפשרות לרכוש מחשב בארה"ב ולהביא אותו עם בן משפחה שמגיע בקרוב לארץ. אני מתלבט בין שני דגמים של אסוס אחד רכישה בארץ והשני בחו"ל, אשמח לעוד הצעות * מטרות המחשב? לימודים, אינטרנט, משחקים קלים, סרטים ברזולוציה גבוהה. * גודל המסך? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB-1TB * כונן אופטי? אם יש מה טוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אפשרי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בארה"ב התקציב הוא עד 1100 דולר הדגש הוא על מסך 13 אינצ' עד 14 אינצ. כמובן מפרט חזק ככל הניתן מיועד לעבודות גרפיות ומשחקים (לא מעוניין במק). מה שכרגע ההתלבטות שלי היא בין Dell - XPS M1330 לבין מספר דגמים של סוני ואיו שאני עדיין לא סגור על הדגם הטוב ביותר (אשמח להמלצות בטווח המחיר) עוד נייד פוטניציאלי הוא Toshiba Satellite U405-S2856 13.3" מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by classic,

היי, חיפשתי, התייעצתי - הגעתי לשני הדגמים הללו. בתקווה שהשאלה לא כללית מידי: מה דעתכם? http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=825307,823734 חג שמח זיו

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by ebg,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? איזור ה4,000, יכול להגיע עד גג 5,000 אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודות עריכה בתוכנות של אדובי, פוטושופ ובעיקר פרימייר 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא יודע 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות ל15.6 רוצה שהמסך יהיה גדול 7. האם האם יש צורך לכלול …

24. Started by bodeg,

הי, מחפש המלצה ל-desktop replacement - הגבלת תקציב - 15000 ש"ח, יש לי אפשרות לרכוש בארה"ב לפחות 15" משקל או זמן סוללה - בעדיפות נמוכה האפשרויות שאני בודק 1. ThinkPad W510 - מאוכזב מעט מהפורמט החדש של המסך - אני צריך את המחשב לעבודה על מיסמכים ולא צפייה בסרטים 2. ThinkPad W700 - עדיין לא תומך בדור החדש של המעבדים Core i7 3. SAGER NP9280 - חושש קצת מתקלות - אני מבין שאין להם תמיכה או אחריות בארץ 4. DELL - המלצה? מעבר לזה הם מחשבים מצויינים מבחינתי אין ספק שהייתי בוחר בSAGER - מישהו התנסה בלתקן SAGER בארץ? תודה אלון

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by WaRez.,

1. מה התקציב המקסימאלי? [glow=red,2,300] 2000 ש"ח[/glow] . 2. מה שימושי המחשב: [glow=red,2,300]Facebook, YouTube, Office, סרטים וסדרות באיכות HD.[/glow] -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). [glow=red,2,300]המחשב יחובר לשני מסכים, 19'' של סמסונג וLCD 32''.[/glow] 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? [glow=red,2,300]אין צורך בכלל בציוד היקפי. [/glow] 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? [glow=red,2,300]שלא יהיה טרקטור, 5 נניח. -.-[/glow] 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים