ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
תודה לעוזרים! אני מעוניינת לרכוש נייד לאמא שלי שישמש בעיקר לחיבור לטלוויזיה וגלישה. ראיתי כמה אופציות באייבורי וKSP (רק מהם אני מוכנה לרכוש ויסלחו לי כל האחרים) לגבי הדגמים, אתן בסוף לינקים תודה לעוזרים מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? צפייה בTV וגלישה במיטה לפני שינה ללא תוכנות מיוחדות למעט אופיס פשוט. -מהי הרזולוציה הטבעית ? סביבות 16 גודל מסך ורזולוציה מתאימה לצפיה במסך רחב וגדול -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות + (לא צופה בHD) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8 6. האם מתוכנן אוברק…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז כמו שהבטחתי , להלן ביקורת קצרה אך מקיפה שבצעתי ל ASUS U36SD בצעתי כמה בנצ'מרקים - אני אביא את התוצאות כמו שהם בלי לנתח אותם - היות ובאמת אין לי מושג בנושא הניתוח. חלקתי את הביקורת לפי תחומים ובכל תחום אני אביא ניתוח קצר . עד כאן חלק המבוא ועתה לביקורת . ASUS U36SD-RX057V תמונות : מה בארגז ? מחשב,סוללת 8 תאים,תיק עם לוגו של ASUS,עכבר ASUS קטן,הוראות הפעלה ,מטען ,מטלית למסך ודיסק (אין כונן אבל יש דיסק.. ) משטח פנימי מסך כניסות גב המחשב קצת מסביב : -המחשב מגיע עמוס בתוכנות ושטויות שASUS טרחו לשים בפנים מבעוד מועד..קצת מציק אבל אחרי 15 דקות הסרתי כל מה שהיה מיותר. - בדגם הזה יש גם קורא טביעות אצבע ,אמצעי נחמד לאבטחה בנוסף לסיסמא . - מצלמת ר…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים לאחר האשכול הזה (שאפשר למחוק אותו מנהלים, מצטער) גיבשתי דעה לגבי המפרט. בחרתי בחלקים שמתאימים למק כי אני מתקין גם מק+וינדוס, אך גם אם לא אצליח להתקין מק כמו שצריך אשאר עם וינדוס.רציתי לשמוע חוות דעת בבקשה על המפרט לפני שאני קונה אותו עד מחר.התיכנון הוא לעשות OC למעבד למקסימום (האם כדאי לעשות גם לחלקים אחרים ?) CPU i7 2600K - 1490 KSP CPU COOLING Noctua NH-D14 - 310 KSP MOTHERBOARD Gigabyte Z68X-UD5-B3 - 1220 KSP MEMORY 4X4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 - 1160 KSP HARD DRIVERS Crucial SSD 128GB - Already owned DeskStar 2TB 7200RPM 64MB 6Gb/s SATA III - 790 KSP DeskStar 2TB 7200RPM 64MB 6Gb/s SATA III - 790 KSP VIDEO CARD PNY QUADRO 4000 2GB…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי את הלפטופ שרשום בכותרת והתקנתי עליו וינדוס 7..אני מנסה לחבר אליו מסך חיצוני ביציאת VGA וביציאת HDMI ללא הצלחה..התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך מהאתר של לנובו אבל עדיין אין תגובה,אני לוחץ על הכפתור שמעביר בין מצבי המסך וגם פה אין תגובה..המחשב נקנה מפה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22447&cf=zap והוא בעל כרטיס מסך INTEL 4000,כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך דרך המחשב שלי,רשום שהדרייברים עובדים והכל בסדר.. אין לי פיתרון שעולה לי בראש לבעיה אולי למישהו יש את הלפטופ והייתה לו את אותה הבעיה והוא פתר אותה?,או שלמשהו יש כיוון לפיתרון? בתודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לביצוע חישובים ברשתות BlockChin שונות. לשם כך אני צריך 4 כרטיסי מסך, ומעבד שידע להתמודד עם העומסים הנובעים מהפעילות. בסופו של דבר המפרט שאני רוצה לקנות הינו: CPU: AMD Ryzen Threadripper 1950X - 930EUR Motherboard: ASRock X399 TAICHI - 350EUR CPU Cooler: Noctua NH-U14S - 80EUR SSD: Samsung PM961 NVMe - 256GB - 105EUR Memory: Kingston HyperX Savage - DDR4 - 208 EUR בארץ עולה בערך 840 ש"ח לאחד. GPU: MSI/ASUS GeForce GTX 1050 Ti 4GT OC X4 מכיוון שהמחיר בארץ של המעבד הוא פסיכי (5,000 ש"ח, שבאירופה עולה 900 יורו כ-3,800 ש"ח), אזי הזמין גם את הלוח אם (בארץ יש רק את הדגמים הנח…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב חזק המיועד למשחקים בלבד וללא מסך. חשוב לי שיהיה מעבד AMD - חשבתי על 4200 AMD Athlon 64 X2 Dual-Core כ.מסך חזק במיוחד --- אולי X1800XT או 7900gtx (בסגנון) זיכרון 2G 1024*2 של קינגסטון או סמסונג (אמרו לי שעדיף 512*4 זה נכון?) זהו בעיקרון.. תודה ;D
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, חיפשתי, התייעצתי - הגעתי לשני הדגמים הללו. בתקווה שהשאלה לא כללית מידי: מה דעתכם? http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=825307,823734 חג שמח זיו
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקציב:2000 ש"ח לא חובה לנצל את כל התקציב, לא לחרוג. שימושים: אופיס, אינטרנט, מוסיקה , מטלב וכו'. לא צריך: מסך, עכבר, כונן FLOPPY, כ. מסך. ציוד היקפי נצרך: לא צריך OC: לא יהיה שימוש בOC. שקט: חשוב שהמפרט יהיה שקט 10 מתוך 10. מערכת הפעלה: אין צורך במערכת הפעלה. חנות: לא מכיר, חשבתי מאיבורי, KSP שדרוג: לא מתוכנן שדרוג של כ. מסך. זכרון: לא יודע לגבי שדרוג שלו. מעבד: לא יודע לגבי שדרוג שלו.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מפרט שיתחבר על LCD 32' אינץ של סאנסוי מסדרת סאקורה ( אני לא מאמין שזה FHD אלא רק HDR ) מעדיף AMD-ATI מאשר NVIDIA. מחפש מפרט טוב למשחקים. עם אפשרות לשדרוג, לגבי OC אני כן מעוניין רק שאני לא יודע איזה חנויות תומכות באפשרות כזו במרכז ( אין לי רצון או אפשרות לסוע לחלקים אחרים בארץ ששם שמעתי שיש חנויות טובות ) אכפת שיהיה לא רועש. אבל זה לא סוף העולם. נפח הארד דיסק לא כזה חשוב. לא צריך מערכת הפעלה. יש לי מהמחשב הקודם. דיי עיקש לגבי מארזים. ככה שלא הייתי רוצה שתכלילו אותו אלא רק לציין איזה תקן צריך בשביל החלקים המוצאים כלומר MIDI TOWER או FULL TOWER וכו'. למרות שיש לי בבית CM690 של קולר מאסטר אני מאמין שזה מארז טוב לא? בכל אופן תודה רבה לעוזרים מקווה שזה מספיק מידע כדי ליצ…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בקושי), צפיה בסרטים (בעיקר דרך HDMI). * גודל המסך? לא משנה כ"כ * משקל רצוי? לא משנה כ"כ * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה כ"כ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא משנה כ"כ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה כ"כ * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף, אבל בתאכלס לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף לא HP או MSI אלא אם יש משהו מיוחד ששווה את זה סה"כ מחשב בלי דרישות מיוחדות מלבד מקלדת מלאה (ז"א עם כפתורי המספרים בצד ימין). המחשב אמור לסחוב כחמש שנים אז ש…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברה, אני רוצה לבנות מחשב עם ביצועים טובים (עריכת וידאו/גרפיקה/קצת משחקים). אני מתלבט לגבי לוח של (ASUS (A8N-E או DFI , גם לגבי הזכרונות של Corsaire , Samsung, PQI . מארז של Thermaltake או Comucase, גם לגבי ספק? חשבתי על כרטיס מסך עד 1000 שקל (לא יודע של איזה חברה) . דיסק אני מניח של SATA2 WD. לא צריך כונן DVD או CD. ללא מקלדת/עכבר. ללא מסך. בקיצור קופסא עם קירור טוב, מעבד טוב, לוח טוב, זכרונות טובים ואם אפשר גם כרטיס מסך טוב . אני מעדיף מפרטים מניסיון אישי אבל לא חייב. תודה מראש,
-
- 38 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! ברשותי המחשב: HP Pavilion dv6514ej זה המפרט: http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=453&PID=29017 (Intel® Core 2 Duo Processor T7500 ) שאלתי היא: האם המעבד של המחשב הנ"ל תומך ב 4 גיגה ראם? אם אני אוסיף והוא אינו תומך, הלוח יכול להישרף??? כעת יש במחשב 2 כרטיסים של 1 גיגה ראם וברצוני להחליפם ב2 כרטיסים של 2 גיגה ראם. נ.ב אני מודע לעובדה שבכדי שהמחשב ישתמש בכל ה-4 גיגה ראם ולא רק ב3.2 גיגה ראם יש צורך תקין מערכת של 64 סיביות. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות לפטופ נוסף קטן, לצרכים בסיסיים אבל קצת יותר מגלישה/אופיס (לא למשחקים). חשבתי על הנטבוק Asus Eee PC 1015PEM, עם מעבד חדש Atom Pineview N550 1.5 Ghz Dual Core, שעולה בסביבות 2000 ש"ח. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=11164 אבל שמתי לב שי ב-2400, יש את ה-Lenovo ThinkPad Edge 11 NVZ3BIV, מחשב שנראה יותר מתקדם, עם מעבד AMD Athlon™ II Neo על-1.7 Ghz (יש גם גרסה יותר יקרה עם i3-380um). http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=11140 שאלות: - איך הביצועים היחסיים של ה-AMD? הוא מתקרב יותר ל-netbook או ללפטופ בינוני? - איך הביצועים של ה-N550? מרגישים הבדל משמעותי בינו לבין N450 ממוצע? (שניהם עם אותו זיכרון, וכו'). - אפשר להגיד שה…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב נייד זקן שאני לא מתכוון להחליף בשנה הקרובה. לאחרונה הוא התחיל להתחמם יתר על המידה (אפילו בהשוואה לקיץ הקודם). אשמח לקבל המלצות על משטח קירור טוב וזול יחסית (גבול עליון למחיר - 150 ש"ח). אם יש איזה משטח קירור סופר-מיוחד שעולה יותר, אז אני אשמח לשמוע למה שווה להשקיע יותר בשבילו. תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברה, אני רוצה לקנות מחשב חדש שהשימוש העיקרי שלו יהיה גיימינג. המחשב שלי עתיק ולאחרונה כשניסיתי משחקים שדורשים קצת יותר מהמחשב כמו Natural Selection 2 או Warframe לדוגמא אז הבנתי שאני חייב להחליף מחשב. שאלתי בפייסבוק ומישהו הציע לי מפרט אבל אמר לי גם לפרסם כאן כדי לקבל עוד עצות. הנה מה שהוא הציע לי: http://www.tms.co.il/preview/spec/ghr3b9ev התקציב שלי יכול להגיע עד כ-6000 ש"ח אבל אני באמת מעדיף לא להוציא את הכל אם אני יכול. יש לי כבר מסך, מקלדת וכל שאר הדברים. כרגע יש לי הארד דיסק של 500 ג'יגה שבקושי מספיק לי אז אני מניח שכדאי לקחת משהו באותו סדר גודל. יש המלצות? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בסיסי, תכני HD ואולי קצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הדגם של המחשב הוא: Compaq Presario 1500 processor Intel® Pentium® 4 2.2GHz standard memory 256MB DDR cache 512KB integrated Cache hard drive 30GB optical drive DVD/CD-RW Combo graphics ATI Mobility Radeon 7500 (32MB DDR SDRAM) modem Mini PCI 56K ITU (V.92) modem display 15" colour TFT XGA (1024 x 768 resolution) I/O Interfaces (1) Parallel port, (1) IEEE 1394 port, (1) PS/2 port, (1) S-video port, (1) VGA port, (1) Port Replicator connector, (1) Headphone/Line-out, (1) Microphone in, (1) AC power connector, (1) RJ-11, (1) RJ-45, (1) Infrared port, (2) USB 2.0 port security Features Power-on password, Re-enforce Security Lock compatibility/compliance Advance Configuration…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב נייח חדש שישמש לצרכים ביתיים ולימודים וגם לגיימינג מעבד - Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם - Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זיכרון - G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT דיסק קשיח - Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III צורב - LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM מסך כבר יש לי - Dell P2314H אשמח לשמוע חוות דעת לגבי הרכיבים הנ"ל, חשבתי על אפשרות של לקנות את הרכיבים האלו מksp אילת ואת השאר (כרטיס מסך ומארז+ספק כוח מאחת החנויות המומלצות פה) וכך להוזיל את העלות הכוללת של המחשב, מה דעתכם? האם המפרט בסדר? ואיזה מארז+ס…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי, אתם מכירים את זה שכשה אתם קונים מחשב רגיל, אז בדר"כ אתם קונים את כול החלקים בנפרד ואז מרכיבים הכול? הבנתי שבמחשב נייד אי אפשר לעשות ככה, אז אם אני רוצה לבנות מפרט בעצמי, אז למי אני פונה כדי שייבנה לי את המחשב אם המפרט שאתה רוצה? יש אולי חברה מיוחדת לזה? או שאני צריך לפנות לאנשים? עזרה בבקשה..
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מחפש עבור חבר המלצה למחשב All in one (מקווה שזה המינוח הנכון), הכוונה שלי היא למחשב שהוא בעצם רק מסך סגנון iMac רק PC.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מעט מאוד פוטושופ ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - עבודה משרדית, אופיס וגלישה באינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?X 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 4K, בגודל 27 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אני קונה מחשב בימים הקרובים. מטרה: גיימינג הרכבתי בKSP עומד בתקציב. מה דעתכם על המפרט זה? והינה המפרט: מעבדי אינטל Core i5 750, s1156, 8MB Box לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55A-UD4P s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS כרטיסי מסך GIGABYTE GTX 275 896MB GDDR3 DX10 DVI HDMI PCI-E 2.0 צורבים LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA מארזים Enermax Chakra ECA-5001 Full-Tower 25cm Monster Fan Black/Silver (No PSU) ספקי כוח CoolerMaster Silent Pro 600W Modular 13.5cm Fa…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר 5 שנים עם לפטופ W530 (מפרט i7 3720QM, 16GB DDR3, 500GB HD, Nvidia Quadro K200M), ששימש בעיקר לגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטר, קצת פרימייר ואפטר אפקטס) ושימושים כלליים (סרטים, גלישה, אופיס) - הגיע הזמן להשתדרג שכן ה-W530 כבר מראה סימנים רציניים של עייפות החומר. בשביל לחסוך כסף ועקב חוסר הצורך בניידות החלטנו לעבור גם למחשב נייח. עכשיו רק נשאר להרכיב מפרט... התחלתי לחקור את העניין כאן וברחבי הרשת ונותרתי בעיקר מבולבל. למשל, ידוע ברחבי הרשת שלא רק שתוכנות של אדובי לא מנצלות יותר מ-4 ליבות, אלא שמעבדים עם יותר מ-4 ליבות הם איטיים יותר. האם בעתיד יתמכו? כנראה שכן. מתי? לא ידוע. לא פורסם שום דבר אפילו לא לגבי תמיכה עתידית כרגע - מה שלדעתי די שם בצד כרגע רייזנים למ…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
asus p4s533 ל"א pentiom 4 2.4ghz geforce 4 mmx440 64mb 512mb ddr 256*2 מה אני צריך לשפר במפרט הזה והצעות לרכיבים במחירי ביניים ככה לא הכי יקר אבל שיחזיק לעוד איזה שנה+ ככה.. תודה
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפי בקשת רן מילשטיין, הנה המפרט החלומי אותו הרכבתי בדקות אחידות.. ;D INTEL P4 2.53GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache1,570 ¤ Lian-Li PC-71 1,316 ¤ LITE-ON 40X12X48 Retail Black395 ¤ Aopen DVD 1648266 ¤ Hercules Game Theater xp 6.1575 ¤ MSI GeForce4 TI4600 - VTD 2,077 ¤ WD 120GB 7200RPM 8MB 1,112 ¤ Eizo Flexscan F980 9,366 ¤ Samsung DDR 512MB 2700 / 333MHZ 888 ¤ Enermax 350W EG 365P VE 389 ¤ HP-920C587 ¤ Gigabyte GA-8PE667 Ultr880 ¤ ALTEC LANSING ADA890 2,336 ¤ TEAC FLOPPY DRIVE BLACK 1.44 137 ¤ 3Com EtherLink 10/100 PCI NIC with Management 223 ¤ LOGITECH QuickCam PRO USB 605 ¤ Logitech Internet Navigator 176 ¤ Logi…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-