ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על פי הפירוט הר"מ. תודה! 1. התקציב: 4,500 ₪, לנצל את כל התקציב, ניתן לחרוג עד 500 ₪. 2. שימושים: עבודה משרדית, פיתוח אתרי אינטרנט, עבודות גרפיקה. תוכנות עיקריות: מיקרוסופט אופיס (כבד), אדובי פוטושופ (כבד), VMWARE (מכונות וירטואליות) (כבד) 3. ציוד הקפי: אין צורך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 6 6. אוברקלוק: לא מתוכנן 7. מערכת הפעלה: אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. אזור המרכז. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? 7 ימים מהיום. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אשמח לראות SS…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מטרות המחשב? משחקים כבדים בינוניים * גודל המסך? לא פחות מ14 * משקל רצוי? ממש לא חשוב אני בחור גדול עם גב חזק... (= * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עד 7 שעות עבודה יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חובה הולך להיות הרבה מחובר למסכים ומקרנים * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? שיהיה צורב * כונן Bluray? אפשר אך לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אפשר אך לא הכרחי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי שלא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק DELL או ASUS....הדגמים שציינתי ================== היי אני דיי ננעלתי על 2 המחשבים הנ"ל...דיי מתלבט הדל נראה לי יות…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לשידרוג למערכת מסויימת לא חדשה, החלקים שאני מעוניין לשדרג הם: לוח אם, מעבד וזיכרונות. הסכום שעומד לרשותי כרגע הוא 800 ש"ח, אם יהיה צורך (ומשהו אומר לי שיהיה) אז אני אוכל להיתגמש עד לסכום של 1000 ש"ח. עיקר הדברים שאני מעוניין שהשידרוג יעזור בהם הוא ביצועי המערכת במשחקים ובכלל, עבודה קלה בתיכנות (Compailer..) וכל השאר כמובן מאליו. אני מעוניין במערכת אשר תיהיה מבוססת על AMD, אך אם יש פיתרון זול יותר לכיוון הINTEL אני לא אסרב. *חשוב לציין שאני לא מתכוון לבצע OverClock למערכת. אלא הם עיקר הדברים שאני מעוניין לשיפור בעיקבות השידרוג. אשמח להצעותיכם ועזרתכם בנושא. תודה מראש לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לגיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיפ…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר תרדים שלי ועיון מעמיק בשל אחרים הגעתי למפרט שאודה לכם אם תוכלו לתת את ברכת הדרך . המחשב מיועד בעיקרו עבור משחקים וקצת קידוד של סרטים ( ידוע לי שאינטל עדיף בזה אך לצערי זה מייקר לי את התקציב ולא אכפת לי שהקידוד יקח יותר זמן ). לא מתכן OC ואין צורך בציוד היקפי . אודה להתיחסותכם בעייקר לגבי : 1. האם הקירור שעל המעבד טוב או שצריך להחליפו ? 2. האם הספק הזה יחזיק את המערכת בצורה טובה ? 3. האם אוכל להשיג את אותו מפרט ביותר זול במקומות אחרים ? 1 x כרטיס מסך Sapphire ATI X800GT 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express Retail ¤1056.44 2 x זיכרון A-DATA DDR 512Mb PC-4000 (32*8) CL 2.5-3-3-8 AD512M400 ¤667.22 1 x דיסק קשיח Western Digital 160 gb 7200 SATA II 8 mb Buffer ¤517.10 1 x…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכל החברים, צריך עזרה בלהרכיב מחשב לעריכה גרפית, המחשב לא בשבילי אלא בשביל בן דוד שלי. הוא מתעסק בתחום הצילום והעריכת תמונות ווידאו, המחשב מיועד לעסק/פרנסה ולכן החשיבות המרבית זה שהוא ירוץ ולא יתקע יותר מידי. התוכנות העיקריות איתם הוא מתעסק אלו התוכנות של אדובי; פוטושופ, ליטרו, פרמייר (אלו העיקריות על פי מה שאני יודע). בעיקרון התקציב כאמור הוא 5500 ש"ח, אם זה לא מספיק אז רק תגידו ואני אברר איתו לגבי חריגה. אין לו צורך בציוד הקפי, וממה שהבנתי ממנו גם לא בכוננים קשיחים פנימים, יש לו כבר 4 T"B עלייהם הוא עובד. אולי אפשר להוסיף כונן קטן בשביל המערכת הפעלה. נ.ב. העבודה היא בעיקר עם קבצי תמונות ששוקלים המון (קבצי RAW) ולכן אחד הקריטריונים החשובים לו שהמאגרי תמונות (ששוקלים…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני יודע שהחומרה יקרה מאוד, אולם אני די צריך אותה בשביל המכונות הווירטואליות ו-Ms flight x שהוא CPU intensive. מקווה לקבל הערות והארות בונות. בקשר לקירור - אני מתעתד לרכוש את ה-H100I כשייצא. תודה מראש. המפרט :
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לעזרה במפרט הנ"ל מכם חברים, אשמח ללוח אם שמאפשר oc בעתיד אך אינו יקר תודה מראש . מה התקציב המקסימאלי? 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ככל האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ושימוש סטנדרטי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bf3 mw3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 23" 1900*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש מפרט שיתחבר על LCD 32' אינץ של סאנסוי מסדרת סאקורה ( אני לא מאמין שזה FHD אלא רק HDR ) מעדיף AMD-ATI מאשר NVIDIA. מחפש מפרט טוב למשחקים. עם אפשרות לשדרוג, לגבי OC אני כן מעוניין רק שאני לא יודע איזה חנויות תומכות באפשרות כזו במרכז ( אין לי רצון או אפשרות לסוע לחלקים אחרים בארץ ששם שמעתי שיש חנויות טובות ) אכפת שיהיה לא רועש. אבל זה לא סוף העולם. נפח הארד דיסק לא כזה חשוב. לא צריך מערכת הפעלה. יש לי מהמחשב הקודם. דיי עיקש לגבי מארזים. ככה שלא הייתי רוצה שתכלילו אותו אלא רק לציין איזה תקן צריך בשביל החלקים המוצאים כלומר MIDI TOWER או FULL TOWER וכו'. למרות שיש לי בבית CM690 של קולר מאסטר אני מאמין שזה מארז טוב לא? בכל אופן תודה רבה לעוזרים מקווה שזה מספיק מידע כדי ליצ…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לשימושים שונים כמו אינטרנט, חיבור לטלויזיה בHDMI, קצת פוטושופ, קצת visual studio ותוכנות שאוהבות RAM... . מה התקציב המקסימאלי? באיזור ה 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי שצריך להגיע לאיזור ה4000... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רשמתי למעלה... ואם משחקים זה ממש בקטנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כללי להכל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיפשתי ומצאתי את אלו: 1.SONY VAIO VGNBX563B 2.dell inspiron b130 יש עוד המלצות? חובה:מסך 15",HD לפחות 5400RPM,זיכרון 512MB כל השאר אני משאיר לשיקולכם. תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת אילו שימושים ניתן לעשות במחשבים אלו? אלו משחקים הם יכולים להריץ? תוכנות, מה המהירות/הכוח הממוצע/ת שלו (כלומר, כמה תוכנות ואילו ניתן להריץ בו זמנית, מה זמן התגובה הממוצע, מה זמן תגובה ממוצע בשימוש יומיומי, וכו'...), ובעצם כל דבר אחר שלא חשבתי עליו ושיכול לעזור להעריך את הכוח של המחשב... 1) amd athlonX2 4800+\1GB DDR2 800\160 GB HDD\DVDRW |כרטיס המסך הוא- NVIDIA MCP61 . ולוח אם MSI K9M6GM 2) מעבד אינטל 3GHZ,לוח אם MSI 915P COMBO2, זיכרון פנימי 512MB, דיסק קשיח 160GB, כרטיס מסך ATI RADEON X600, צורב DVD. 3) מעבדי אינטל Pentium E5400, 2.70GHz, 800Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חושב לרכוש כנראה בשבועות הקרובים מחשב חדש אני גר באזור חולון - גבול מערב ראשון אני רוצה להשתמש בו בעיקר למשחקים !! , אינטרנט ,מוזיקה, אני צריך הרבה מקום לאחסון של הרבה קבצים מהרשת הביתית שלי , וסרטים לאחי, וכמובן שצריך לשתף הרבה קבצים כדי לצבור קרדיט. חשוב לי שהוא יהיה כמה שיותר יחזיק מעמד לאורך זמן וגם טכנולוגית אני לא בעד שדרוגים כל כמה זמן ... *על המחשב הזה אני ישתמש במסך 60@DELLU2311H 1920X1080 , *על המחשב הזה אני ישתמש ברמקולים של MICROLAB FC330 *ואני צריך המלצה לקניה של עכבר ופד של RAZER הנה לכם מה שעשיתי תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים ומה כדאי לי לבחור תודה גדולה לעוזרים ולמגיבים -מ-ר-א-ש- ! [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מתחילה ללמוד השנה והתואר אינו דורש שימוש בתוכנות מתקדמות, אלא באופיס בלבד. אני מחפשת מחשב טוב ואמין בטווח של 3500 שקלים. מצאתי שניים שאני מתלבטת, מקווה שתעזרו לי להחליט. ובנוסף אשמח להמלצות אחרות. מחשב נייד Dell Vostro 14 5000 5468-72008G25GWLY - צבע זהב http://ksp.co.il/?store=beershevaEast&changeSnif&uin=35596&select=.268..271..214. מחשב נייד Lenovo IdeaPad 500S I7 מסך 14" צבע שחור https://www.payngo.co.il/computers-all/computing-gaming/laptops/ip-500s-14-i7-6500u-8gb-500gb-8gbssd-n16s-gt-2gb-14-fhd-2cell-win10-black-1y.html
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הי עבר המון זמן מאז שקניתי מחשב. היעד: משחקים כרטיס מסך מהשורה הראשונה עד 1.5k מעבד מהדור החדש i7 אני יודע לעשות oc אבל אני לא חושב שאני יעשה עליו. לא צריך מסך מקלדת ועכבר רמקולים חייב cd?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - AMD Socket - AM4 YD260XBCAFBOX - AMD - AMD RYZEN5 2600X (Gen2) - 6 Cores, 12 Threads - 3.6/4.2Ghz - 95w TDP - 12nm - BOX with Wraith Spire Fan... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1008/988 ₪ לוחות אם - AMD Socket AM4 B450M-DS3H - Gigabyte - AM4 - B450 - 4x DDR4 3200MHz 64GB - DVI - HDMI - PCIe x16 - M.2 - 4x SATA - 6 USB 3.1 - 8 USB 2.0 - mATX ... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 361/354 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח TC48G30S815_Kx2 - V-COLOR - 16GB (2x8GB) DDR4 3000Mhz - CL15 - 1.35V - RETAIL... אחריות לכל החיים כמות: - 1…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב מיועד לגיימינג כבד,בחרתי בלוח אם הזה מפני שאני חייב יציאת SPDIF. תנו את דעתכם אם יש מקום לשיפור בעיקרון התקציב עד 4K תודה [TABLE] [TR] [TD=width: 100%][/TD] [/TR] [TR] [TD] [TABLE] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%]כמות[/TD] [TD=width: 10%]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪868[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪124[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-H81M-HD3 Front …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט לאדריכלות וקיבלתי הצעת מחיר למחשב שאמור לשמש לי לעבודות אדריכלות כגון 3d וכו התקציב הוא בין 2000 ל 2800 המפרט המוצע ב 2500: לוח: Gigabyte G31 מעבד: Intel C2D E7300 FSB1066 דיסק קשיח: 500GB SATA2 ראם: 4GB DDR2 800Mhz כרטיס מסך: ATI HD4670 512MB DDR3 / וכמובן צורב. אשמח את תוכלו לתת לי חוות דעת על המפרט והאם יש צורך בשינוי של משהו תודה מראש..
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דרישות: מסך: עדיפות משמעותית ל 14.1" , אם לא אז 15.4" (בצער רב...) מעבד: T7250 ומעלה כ.מסך :Nvidia 8400M זיכרון: 2 ג'יגה דיסק קשיח : 120Gb ומעלה אני אתן את הדגמים שביניהם אני מתלבט ואת מחיריהם: אשמח להמלצה מה לקנות. DELL http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=80 מחיר מזומן ב קיי.אס.פי - 5590 ש"ח. LG 1: http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=1474 מחיר בירדן פי.סי- 6300 ש"ח . 2: מבצע ב KSP E500-S.AP7DE T7500 2.2GHz אותו מחשב כמו האופציה הקודמת רק עם 160Gb במקום 200Gb מחיר-6090 ש"ח ASUS http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5803&perur=2&t=1&c=331 מחיר סופי כולל 2 ג'יגה זיכרון 6350 ש"ח (קיבלתי הנחה). בעיקרון אני מאוד רוצה נייד 14.1" , הא…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי לפני 4 שנים. כרטיס מסך כבר לא משהו. הוא נהרס.. יש לו כל מני ARITIFACTS וחום גבוהה. כתוצאה מ - ARITIFACTS הורדתי את השעונים של הכרטיס (under-clock) כדי שלא יהיו ARITIFACTS וכדי שהכרטיס יוכל לסחוב עוד זמן עד שאמצא כרטיס להחליף אותו. מאורר על 100% כבר חודש+ כי הטמפרטורה עלתה משמעותית, 51 IDLE. מגיע ל- 69 מאמץ. לא ניסיתי לשרוף אותו אז לא העמסתי יותר מדי. מעבד OC ל- 3.5 קירור למעבד בתמונה המצורפת. מאורר קטן מקדימה (מכניס אוויר), מאורר גדול מאחורה( מוציא אוויר). מאוורר על המארז 25 ס"מ מכניס אוויר מהצד. צריך כרטיס מסך חדש שיחליף ויהיה יותר טוב ושקט מ- 8800 GT. המליצו לי על Gigabyte GeForce GTX 460 דעתכם לגבי הגרסאות - 1GB עם Memory Interface 256bit וגם 32ROPs…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום.. אני חושב לקנות מחשב חדש בסכום של עד10K שישמש בעיקר למשחקים כבדים ותכנות (אני תוכניתן..) - ללא אוברקלוקינג כנראה. אני צריך גם ציוד הקפי, כל מה שנדרש. השאלה שלי היא האם זו תקופה טובה לקנות מחשב בסכום כזה? ברור שזו שאלה שאף פעם אין עליה תשובה ברורה אבל אני אשמח לשמוע כמה דעות בעניין. במידה ולדעתכם זו תקופה טובה לקניית מחשב- תתנו מפרטים מתאימים וחזקים. תודה מראש ((:
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז אני משתחרר עוד חודש ויוצא ללימודים עכשיו אני צריך את ההמלצות שלכם לגבי מספר דברים. -איזה שילוב עדיף יש לי 10000 שקל לבזבז על המחשב עכשיו מה עדיף מחשב גיימינג שיהיה בבית בסביבות 5K ונייד נוח לעבודה בסביבות 3-4K או נייד שיהיה גם ללימודים וגם למשחקים?(יש לציין שאת הנייד אני קונה מארה"ב אז התקציב לנייד גיימינג 2K ולנייד רגיל 1K). עכשיו בקשר לנייד גיימינג,האם המחשבים של alienware מומלצים ?יש באתר שלהם את המחשב הבא - http://www.dell.com/us/p/alienware-m18x/pd.aspx יש גם את המחשב הבא שמומלץ שם http://www.dell.com/us/p/alienware-m11x-r3/pd.aspx?ref=M11x - מה אתם אומרים עליו ?יש להם שם עוד מספר מחשבים האם יש אחד יותר מומלץ ? - האם מחשבים עוצמתיים לגיימינג יהיו נוחים גם …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לידידה שלי מחשב ישן ממש של IBM מהסדרה העסקית השינה מאוד שלהם פתרום הוא החליט לנעול את עצמו. הכוונה שמדליקים את המחשב עולה כמו מנעול ומבקש ססמה. הביוס נעול פתחתי את המחשב הוצאתי את הסוללה (הליטיום הקטנה) מתוך כוונה לאפס את הביוס אבל כלום המחשב שוב עולה ומראה שהוא נעול. למשהו יש רעיון מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שיותר קרוב ל5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להתקרב כמה שיותר ל5500 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, facry וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23" שיירכש ביחד עם המחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מצפה מהמחשב בהתחלה להריץ משחק…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב אפל חדש מחו"ל אני רוצה להוסיף לו עברית. אני לא יודע אם כדאי לי לחרוט את המקלדת, צישהו עשה את זה? אני מעדיף שהמקום של החריטה על המקלדת יהיה בירושלים
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-