ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
היי לא מזמן חבר שלי קנה בהשארתכם את החלקים הבאים: AMD 939 3500+ עולה לי 548ש"ח http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6826 BIOSTAR TFORCE עולה לי 389ש"ח http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=7007 HEC COMPUCASE 6A19+400W ART עולה לי 327ש"ח http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6998 7600GS DDR III (בהשראתי ) עולה לי 579ש"ח http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2222 אני מתכנן לקנות את אותם החלקים: *מעבד *לוח *מארז *זכרון *כרטיס מסך (7600GS DDR III קונה ממקום נפרד) חלקים שאין צורך לקנות: -יש לי HD 80GB של WD אלא IDE -צורב DVDLG ללא ציוד היקפי כולשהו הסכום שאני מציע הוא 2300ש"ח ללא חריגות,האם יש אופציה טובה יותר? (אנ…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בן שנתיים בערך אין דיסקים או חוברות Q8200 asus p5g41t-m LX kingston ddr3 2*2Gb ram radeon x1950 עם accelero s1 (קירור פסיבי) ספק hec 400W 120mm antec 200 כונן DVD יימכר ללא הארד דיסק.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על פי הפירוט הר"מ. תודה! 1. התקציב: 4,500 ₪, לנצל את כל התקציב, ניתן לחרוג עד 500 ₪. 2. שימושים: עבודה משרדית, פיתוח אתרי אינטרנט, עבודות גרפיקה. תוכנות עיקריות: מיקרוסופט אופיס (כבד), אדובי פוטושופ (כבד), VMWARE (מכונות וירטואליות) (כבד) 3. ציוד הקפי: אין צורך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 6 6. אוברקלוק: לא מתוכנן 7. מערכת הפעלה: אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. אזור המרכז. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? 7 ימים מהיום. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אשמח לראות SS…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מטרות המחשב? משחקים כבדים בינוניים * גודל המסך? לא פחות מ14 * משקל רצוי? ממש לא חשוב אני בחור גדול עם גב חזק... (= * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עד 7 שעות עבודה יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חובה הולך להיות הרבה מחובר למסכים ומקרנים * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? שיהיה צורב * כונן Bluray? אפשר אך לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אפשר אך לא הכרחי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי שלא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק DELL או ASUS....הדגמים שציינתי ================== היי אני דיי ננעלתי על 2 המחשבים הנ"ל...דיי מתלבט הדל נראה לי יות…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתלבט בין המחשב הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10285&perur=2&t=1&c=331 לבין המחשב הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10432&perur=2&t=1&c=320 שניהם באותו מחיר פחות או יותר, אז איזה עדיף ? (המעבד של ה- Asus הוא מהסדרה החדשה sandy bridge אבל ה- HP הוא בכל זאת i5) ושאלה קטנה נוספץ: איזה מעבד נחשב יותר טוב: זה - Intel Core i3-2310M או זה Intel Core i3-380M תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום.. אני חושב לקנות מחשב חדש בסכום של עד10K שישמש בעיקר למשחקים כבדים ותכנות (אני תוכניתן..) - ללא אוברקלוקינג כנראה. אני צריך גם ציוד הקפי, כל מה שנדרש. השאלה שלי היא האם זו תקופה טובה לקנות מחשב בסכום כזה? ברור שזו שאלה שאף פעם אין עליה תשובה ברורה אבל אני אשמח לשמוע כמה דעות בעניין. במידה ולדעתכם זו תקופה טובה לקניית מחשב- תתנו מפרטים מתאימים וחזקים. תודה מראש ((:
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש נייד זול שיתאים לסטודנט, ודי ננעלתי על Lenovo S310, ניתן לראות באתר של לנובו ישראל או בזאפ. הבעייה היא שאני לא מצליח למצוא עליו ביקורת בשום מקום, אני חושב שאולי הוא נמכר תחת השם הנ"ל רק בארץ\מזרח תיכון ולכן קשה למצוא עליו ביקורות. חיפשתי דגמים של לנובו עם מפרטים דומים, אבל לא מצאתי אחד שהייתי בטוח לגביו שהוא המקביל הנוכרי. לשאלתי - האם מישהו התנסה עם המחשב הנ"ל ויכול לחוות עליו דעה? שאלתי באחת הזולות בזאפ לגבי אחריות והתשובה שקיבלתי הייתה "האחריות של יצרן - שנה איסוף והחזרה" - האם למישהו יש ניסיון עם השירות של לנובו? אני לא מחפש המלצה למחשב אחר, די יודע מה אני רוצה ובכל מקרה בתקציב שלי אני מאוד מוגבל. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי אופציה לקנות כרטיס מסך Radeon HD 6950 ב-300 ש"ח מחבר (המחיר סביר?) ולהעביר אותו למחשב שלי. אם אני עושה את זה, יהיה לי HD 6870 פנוי. איך אני יכול להשמיש אותו במחיר הכי נמוך, אבל שייתן ביצועים סבירים (כולל מסך, רמקולים, ומקלדת ועכבר זולים)? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא באזור ה10000שח, ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Photoshop + AfterEffects עריכת סרטונים בPremier Pro + Filmora 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני משדרג את המחשב המעפן שלי( duron 1200) למכונה של ילדים גדולים ,אני צריך "סה"כ" מעבד,לוח אם,זיכרונות,כ.מסך,מארז+ספק תקציב של 4000 ש"ח כאשר בשלב זה לא יתבצע OC (אני עדיין לא מכיר את התחום בכלל). המפרט שלי טיפה שונה לא יצא לי לפגוש כזה בפורומים לכן דעתכם חשובה לי אולי משהו חשוד בו: CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU [ ¤ 702 ] 1 Motherboards for AMD : Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0) [ ¤ 885.88 ] 1 Memory : Kingston DDR-RAM 256MB PC3200 Memory [ ¤ 342.54 ] 2 Video Cards : ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card [ ¤ 1297.26 ] 1 Cases : Enermax CS-3181L-S Case w/Neon Lighting (P/S not included) [ ¤ …
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי בן 7 וחצי סיים את הקריירה בכבוד. אין יותר כוח לתקן או רצון כזה, אז הגיע הזמן למחשב חדש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל =] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים וגם קצת כבדים, תכני HD, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. world of warcraft, משחקים קלים וגם קצת כבדים the witcher 2, לא משהו שלא רץ על המחשב הקודם.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקס…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי , אני מחפש מפרט מחשב לגיימינג : 1. מה התקציב המקסימאלי 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לגיימינג, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch \ starcraft 2 \ doom 4 \ battlefield 1 .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)."1920X1080, 24 -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת די דחוף לי לקבל תשובה עוד היום או מחר בבוקר! היה מפרט מצויין שאני הכנתי בעזרתכם מנעה מחשבים,אבל אבא ואח שלי(הארנק והנודניק שמקבל תמחשב,בהתאמה) החליטו על דעת עצמם לעשות היום תהזמנה בKSP והיא: NEC 3540 A מארז ג'נרי מכוער(עם ספק ג'נרי) וניס 3000+ טווינמוס 512MB PC3200 מעאפן (סטיק אחד) מסך דוחה של מאג WD 80 GIG S-ARA GB 6600 GT GB K8NF - 9 מגעיל האם יש איזושהי תקווה לאוברקלוק(ברוב טיפשותם הם ביקשו ת'סטפינג החדש,למרות שבפירוש אמרתי להם שבוע 17 או 23 ומעלה,האם כדאי להחליף?(1))? הכרטיס מסך לא נראה טוב לOC(האם כדאי להחליף לXFX?(2) הזכרון נראה מעאפן בטירוף,אין לי מושג איזה צ'יפ יש לו(האם כדאי להחליך (3)?) הלוח-אם מפחיד אותי לאללה,הוא נראה אחד מהלוחות האלה ש…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב100, 200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, הולך להתחבר לטלוויזית smart tv של סמסונג כך שהוא גם ישמש כמדיה סנטר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD משחקי יריות וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר למסך 46 אינץ. דגם f7500. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, במפרטים המוכנים אין מפרט מיועד לצרכים שלי, וגם החיפושים בפורום רק בלבלו אותי יותר ממה שהייתי. אני צריך מחשב ללא מסך, ללא ציוד היקפי וגם יש לי כבר צורב DVD. כלומר: אני מעוניין במעבד, לוח אם, זכרון, HD, כרטיס מסך, מארז וספק/מאווררים המטרות: מערכת הפעלה XP. עיבוד תמונה (פוטושופ) פיתוח RAW (למי שלא מכיר זה מעין המרת קבצים ממצלמה דיגיטלית בפורמט RAW ל JPEG) office, eMule , גלישה באינטרנט, ו winamp. לעיתים קרובות כמה מהתוכנות הנ"ל רצות במקביל. אין צורך בביצועים בתלת מימד. אין צורך במשחקים. (לכן לדעתי אפשר להתפשר על כרטיס גרפי פחות חזק) לא צריך לכלול מערכת הפעלה או הרכבה. היום אני עם HD של 40GB שכבר מלא. לכן אני מעדיף HD גדול ומהיר (אולי 160?). כמו כן, נראה…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.ksp.co.il/hmain.php הנייד השלישי בעמוד. (לא יכולתי לתת לינק ישיר,הם בעמוד אחד) מה דעתכם עליו? ממליצים לי?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה ליקנות מחשב למשחקים כאילו דה הבעיה היא שאני כבר כמה שנים טובות לא נגעתי במחשב בעיות תקציב אז ככה שאני לא מבין עכשיו כלום במיפרטים החדשים אז ככה יש לי בערך 5000 להוציא על מחשב מישחקים בלי מסך ואם אפשר להסביר לי אם שווה לחקות ל 2Q בשביל המעבדים של INTEL או מה הקטע עם VISTA ו DX10 האם זה אומר שאני יצתרך עוד פעם לשדרג? בתודה מראש עדי
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש מפרט שיתחבר על LCD 32' אינץ של סאנסוי מסדרת סאקורה ( אני לא מאמין שזה FHD אלא רק HDR ) מעדיף AMD-ATI מאשר NVIDIA. מחפש מפרט טוב למשחקים. עם אפשרות לשדרוג, לגבי OC אני כן מעוניין רק שאני לא יודע איזה חנויות תומכות באפשרות כזו במרכז ( אין לי רצון או אפשרות לסוע לחלקים אחרים בארץ ששם שמעתי שיש חנויות טובות ) אכפת שיהיה לא רועש. אבל זה לא סוף העולם. נפח הארד דיסק לא כזה חשוב. לא צריך מערכת הפעלה. יש לי מהמחשב הקודם. דיי עיקש לגבי מארזים. ככה שלא הייתי רוצה שתכלילו אותו אלא רק לציין איזה תקן צריך בשביל החלקים המוצאים כלומר MIDI TOWER או FULL TOWER וכו'. למרות שיש לי בבית CM690 של קולר מאסטר אני מאמין שזה מארז טוב לא? בכל אופן תודה רבה לעוזרים מקווה שזה מספיק מידע כדי ליצ…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להחליף את הגרוטאה שלי: Celeron Tualatin 1200@1600 378MB SDRAM @133 Radeon 8500LE המחשב הוא לשימוש כללי. עיבוד תמלילים, טבלאות, מולטימדיה, משחקים ועוד. אין לי תקציב מוגדר. אני שואף להוציא כמה שפחות כסף- כל עוד החלק יתן תמורה הגונה ויתן ביצועים סבירים. אני לא צריך- חומרה: צורב וכרטיס קול. ציוד היקפי: הכל נשאר. OC צריך להילקח בחשבון. אבל אני לא מתכנן ממש להשקיע בזה כסף. לקחת את החלק הכי טוב להמהרה בטווח הסביר של מחיר המוצר. כרגע זה מה שחשבתי עליו: שילוש 1 AMD Sempron 64 Bit 2800+ Socket 754 Tray CPU 450 ש"ח בלוג'יק ASROCK K8NF4G 349.00 ב PCdiscount SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz 590 שח בנועה סה"כ שילוש 1390 ש"ח שילוש 2 AMD SEMPRON 3000 TRA…
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן לכולם, צריך את עזרתכם בהתלבטות לגבי מעבד,אני די סגור על הדגם N56 של אסוס,רק לא בטוח האם כדאי להשקיע עוד 770ש"ח על i7? אלו 2 הדגמים: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20392 4379 ש"ח. http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=11199&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he 5152 ש"ח עבור מעבד i7. הצרכים שלי הם לימודים,תכנות,ושאר הצרכים הבסיסיים.אני לא גיימר,לא מעבר לDIABLO3. וכל השאר מתאים לי בול בדגם הזה,ביצועים,זיכרון,רזולוציה,סאונד,מסך,הכל! וכמובן שהלפטופ סקסי ונראה מעולה,מאוד מזכיר את הMAC.שזה יתרון בשבילי. דעתכם בנושא המעבדים? תודה, רומן.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני במחשבות לקנות מחשב גיימינג בעלות של עד 10K לא כולל מסך, מקלדת ועכבר. העיניין הוא שטכנולוגית אני לא מעודכן מאד בשינויים הקיימים בשוק ואני מנסה להבין האם יש כזה דבר "זמן נכון לרכוש מחשב?" אני לא רוצה להיות במצב שבו אני קונה מחר מחשב ובעוד חודש חודשיים יוצאת טכנולוגיה חדשה לגמריי. שלא תבינו לא נכון, ברור לי שכך או כך טכנולוגניות משתנות כערף עין אבל אני לא רוצה להיות ב "רגע האחרון" לפני שהטכנולוגיה משתנה. לכן, האם אתם חושבים שזהו זמן טוב לקניית מחשב גיימינג או שמה עלי להמתין מספר חודשים לטכנולוגיה חדשה? ובכלל, האם יש פורמולה ידועה של תיזמון לקראת רכישה טכנולוגית? אני מקווה שהשאלה שלי תעזור לעוד מספ…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום היום עשיתי ביקור בשני החנויות ולשניהם יש את אותו המפרט, AMD Athlon 64 (3000+) - 512K Cache [754 Pin]- RETAIL 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original Gigabyte GA-K8NS (nForce3 250) - ATX Pointofview- Geforce 6600GT 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA NEC DVD-RW NEC 3500 x16 DUAL LAYER - bulk NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE Genius Comfy KB-10X keyboard - ps2 Microsoft - Wheel Mouse Optical - PS2/US Creative Inspire 2.1 2500 אוקיי קודם כל ההצעה של ksp למפרט היא : 5060 וההצעה של zigzag להצעה היא: 5358 למה כדאי זיגזג ? יש להם יותר אחריות למה לא כדאי זיגזג ? מחיר ג…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר תקופה ארוכה בה הסוללה של הנייד לא עבדה רכשתי חדשה ( 350ש"ח מקורית מ DCS למחשב HP ). הסוללה הקודמת פשוט הפסיקה להיטען ובכדי לשמור על הנוכחית רציתי לשאול מה הדרך הכי טובה לשמור על אורך חיי הסוללה ( לא שתעבוד יותר זמן שהמחשב דולק, אלא שתישאר בחיים ולא תהרס )? בהנחה שרוב הזמן אני ליד מקור מתח, האם זה תקין להשאיר את הסוללה מחוברת למתח ונגיד פעם ביום לנתק ולהטעין? לבצע פריקה מלאה של הסוללה והטענה מחדש? אשמח לקבל עצות. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי עבר המון זמן מאז שקניתי מחשב. היעד: משחקים כרטיס מסך מהשורה הראשונה עד 1.5k מעבד מהדור החדש i7 אני יודע לעשות oc אבל אני לא חושב שאני יעשה עליו. לא צריך מסך מקלדת ועכבר רמקולים חייב cd?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות NodeJS, WebStorm א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכי FHD 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-