ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,449 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה, צריך את עזרתכם בגדול אני בונה לחבר מפרט למחשב כאשר פרט לשטויות העקריות רוב העבודה תהיה בתוכנות AUTOCAD ו ARC+ (זה העבודה שלו) ויכול להיות שיותר טוב להם P4 אבל אני לא יודע, בנוסף הוא רוצה גם לשחק אבל לא ללכת על פי המשחקים בהרכבה אלא רק לאפשר הרצה סבירה של משחקים. פרט לכך מאד מאד חשוב המסך כי רוב היום הוא מול המסך ולכן לא להתפשר שם. המחשב צריך לכלול צורב DVD ומסך LCD ,מארז טוב ומאוור, אבל מארז סולידי (בלי חיזרים אורות טראנס ושאר פרפראות) ספק אמין כמובן, במידה ולא נכנס בתקציב מסך נורמלי ניתן להתפשר על CRT אבל רצוי שלא. התקציב הוא בין 6000 ל7000 שקל אבל רצוי לכיוון ה 6000. אינ מקווה שיש פה חברה שמכירים את התוכנות מבחינת דרישות וידעו לעזור לי אשמח לכל יעוץ. The Z-Gu…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לי לפטופ (Acer Aspire 9424) עם ווינדוס XP עליו. מלפני מספר ימים, ללא שום טריגר נראה לעין, הוא נכשל ב-boot ומבצע אתחולים חוזרים בלולאה. ניסיון להעלות אותו ב-safe mode כשל גם, אבל ברשימת הקבצים שנטענים בביצוע safemode, הקובץ האחרון שנטען לפני האתחול הוא agpcpq.sys מה שיכול להצביע על בעיית תצוגה כלשהי. ניסיתי להעלות אותו מדיסק של ווינדוס XP, אבל הוא טוען "No Operating System Found" אע"פ שאותו דיסק מאתחל מחשב אחר ללא בעיות. לשם הניסיון, בדקתי גם דיסק נוסף של Win7 (לא הצליח) ושל Win98 (שם אני מצליח להגיע לתפריט האתחול של הדיסק שמבקש לבחור בין אתחול מה-HD לאתחול מהדיסק. אם אני מאתחל מהדיסק כלום לא קורה ובמקרה השני, אני שוב נכנס ללולאת אתחולים). לפני שהוא מבצע אתחול מופיע מסך כח…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרכבתי מפרט מחשב אצל מרדנית - זה המפרט הסופי שלי המחשב מיועד למשחקים (בעיקר סימולטורים כמו Microsoft FS2004) וגלישה באינטרנט אם למישהוא יש רעיונות לגבי החלפת רכיבים ועדיין לשמור על המחיר של 3600 ש"ח שיגיב... []Mother Board: ABITIS7E(i865PE)+ SB+LAN HT FSB800 [abit]530NIS CPU: Intl Pentium 4 2.6GHz 512kb Fsb800mhz (S-478) [intel] 1070NIS VGA Card: Innovsion/Sparkles GeForce FX 5200 128MB DDR +TV 410NIS Drive: Mitsumi 1.44MB Floppy Disk Drive [MITSUMI] 50NIS Hard Disk:WD 80Gb 7200rpm ATA100 8MB Buffer [Western Digital]470NIS 2*Memory:HYNIX 256MB PC3200 400Mhz [HYNIX]270NIS DVD: : Toshiba DVD x 16 [Toshiba]200NIS Case: : Magnetic MIDI 400W(…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בשדרוג המחשב שלי כך שיתאים ל BF3 ב-HI לפחות ולשנתיים הבאות. התקציב שלי- 2000 ש"ח (כ-1000 ש"ח לכרטיס מסך) אבל עדיף לצמצם ככל הניתן כי בכל זאת מדובר בשידרוג.. המפרטי הנוכחי: Gigabyte P35-DS3L Windows 7 SP 1 (32 bit) Intel Core2 Quad CPU Q6600 @ ...[/r] Nvidia GeForce 8800 GT3 GB Internal Memory (RAM) ספק כוח 500W [*][/l]אני מעוניין לשדרג את המחשב וכבר איבדתי את שפיותי, איזה כרטיס מסך כדאי? 560GTX או 650GTX (או בכלל 570GTX) , ואז האם צריך להחליף ספק כוח, האם לקנות כרטיסי זיכרון טובים יותר? ראיתי ביד 2 כרטיסי מסך לא רעים במחיר של 1000 שח ומה בכללי אתם חושבים על קניית חומרה מיד שנייה. בקיצור, הלכתי לאיבוד תודה רבה לעוזרים …
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.spacenet.co.il/pl_product~1005HA~2~19.htm http://www.spacenet.co.il/pl_product~eeepc1001px-XP-160-6C~2~19.htm איזה מהם עדיף? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב מצויין של DELL LATITUDE E5410, מחשב מצויין מכל הבחינות. א-ב-ל, לפעמים יש לי בעיה בקליטה של האינטרנט האלחוטי שלנו בבית (אני מניחה שזה בגלל המיקום של הראוטר ואין אפשר להזיז אותו עד למחשב שלי), לעיתים הוא פשוט לא מצליח להתחבר או שהחיבור מאוד איטי. אבל לשכנים אין שום בעיה יש איזה חיבור חיצני שאפשר לחבר לנייד שיגביר את הקליטה? הראוטר הוא של D-LINK אגב, שאלה נוספת!!! אם יש לי אפשרות בחדר לאינטרנט קווי, אבל אורך הכבל לא מספיק עד המחשב, יש אפשרות למתאם ואז כבל נוסף שימשיך עד המחשב עצמו? ואז אין צורך באינטרנט אלחוטי. או אולי יש אפשרות לחבר ראוטר נוסף בחדר שלי? אין לי מושג.............
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
להלן המפרט http://www.globeshops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JH67A224A רק במקום Q8200 מגיע עם Q6600 מבצע ב-24 תשלומים שוים שאר המפרט אותו דבר אשמח לקבל את דעתכם
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד חדש בקופסא, i7 4790K, תושבת LGA1150. אני רוצה לבנות מחשב לעבודה משרדית + קצת פוטושופ ומשחק אחד (Starcraft). האם אפשרי וכדאי להשתמש במעבד שיש לי או שהוא כבר כל כך ישן שלא כדאי? האם אפשר לנצל אותו שנתיים / שלוש ואז לשדרג? יש לוחות מתאימים / מאווררים למעבד הזה? אשמח אם תעזרו לי, אישית הייתי מעדיף לנצל אותו ולחסוך כסף אבל חשוב לי לשמוע את דעתכם.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אז כמו שהבטחתי , להלן ביקורת קצרה אך מקיפה שבצעתי ל ASUS U36SD בצעתי כמה בנצ'מרקים - אני אביא את התוצאות כמו שהם בלי לנתח אותם - היות ובאמת אין לי מושג בנושא הניתוח. חלקתי את הביקורת לפי תחומים ובכל תחום אני אביא ניתוח קצר . עד כאן חלק המבוא ועתה לביקורת . ASUS U36SD-RX057V תמונות : מה בארגז ? מחשב,סוללת 8 תאים,תיק עם לוגו של ASUS,עכבר ASUS קטן,הוראות הפעלה ,מטען ,מטלית למסך ודיסק (אין כונן אבל יש דיסק.. ) משטח פנימי מסך כניסות גב המחשב קצת מסביב : -המחשב מגיע עמוס בתוכנות ושטויות שASUS טרחו לשים בפנים מבעוד מועד..קצת מציק אבל אחרי 15 דקות הסרתי כל מה שהיה מיותר. - בדגם הזה יש גם קורא טביעות אצבע ,אמצעי נחמד לאבטחה בנוסף לסיסמא . - מצלמת ר…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החברה משיקה גרסה מעודכנת לנייד הגיימינג הקטן שלה, שיגיע יחד עם עמדה ייחודית לכרטיס מסך שולחני חיצוני שתאפשר להקפיץ את הביצועים ברגע לכתבה: http://hwzone.co.il/alienware-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%a2%d7%9d-%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%aa-%d7%9c%d7%97%d7%99%d7%91%d7%95%d7%a8-%d7%9b/
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב "קצת" יותר חזק ממה שיש לי כיום (P4 1.6, 256 RDRAM) ובתקציב של עד 1500 שקל (אם זה אפשרי כמובן). אני יותר מעוניין במעבד של INTEL. מה שאני צריך זה: מעבד לוח-אם זיכרון מארז ואני חושב שזהו... עכשיו יש לי שאלה, יש לי 2 הארד-דיסקים ATA-100, הם יפעלו על המפרט החדש או שצריך לקנות הארד-דיסק חדש? עכשיו לגבי כרטיס מסך, יש לי כרגע ATI Radeon 9600 PRO (פועל על AGP כמובן), אני אשמח אם אפשר להכניס גם במפרט משהו קצת יותק חזק (אולי nVIDIA GeForce 8500GT הבנתי שהוא עולה בסביבות ה- 300 שקל...) אז אם אפשר מפרט עם כרטיס מסך ובלי (השאלה אם הכרטיס מסך שיש לי כרגע יתאים ללוח-אם החדש?) תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב לילדים.. מה התקציב המקסימאלי? 1200 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במיוחד שהמחשב נקנה מאילת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נועד לילדים ,סרטים, גלישה ,משחקי דפדפן וכדו' . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) : 1980X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם וחג שמח, לפני כחודש וחצי אחי טס לארה"ב וניצלתי את ההזדמנות לקנות לפטופ. הבאתי לו דגם ספציפי והוא חזר עם אחר לצערי.. זה הדגם : Asus - Q551LN-BBI706, קישור להמחשה מחנות Best Buy(לא החנות ממנה נרכש המחשב) : http://www.bestbuy.com/site/asus-fli...&skuId=7289029 בכל אופן - בקשת העזרה שלי מתחלקת ל-2 : 1. איך מחשב כלכך חדש שלא מותקן עליו כלום ולא נצבר עליו שום עומס לא מתפקד כלל? חוסר התפקוד בא לידי ביטוי ב- תקיעות חוזרות ללא סוף, איטיות של מחשב ישן מאד וחיי סוללה של שעתיים בלבד(בעבודה רצופה)!!! איך דבר כזה קורה ? יכול להיות בגלל שהמחשב הוא 32ביט ולא 64?! 2. הבנתי מאיזשהו מקור שניתן להחליף את הווינדוס ל-64ביט ללא תשלום איכשהו באתר של מיקרוסופט(איכשהו נשמר הסירי…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף כמה שפחות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צרוך לחרוג. התקציב מספיק. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש בMATLAB, שימוש בVM, ויז'ואל סטודיו ושימושים כלליים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך+מקלדת+עכבר. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? שקט מאוד חשוב. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (א…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר בלפטופ. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3,000. חריגה רק אם ממש קוסט אפקטיבי - 10%. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כמובן. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 100 שקל ערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב משחקי הfps כיום ובכללי הרבה משחקים (החל מבאטלפילד 4 ועד מיינקראפט, גם משחקים כמו ארמה 3 wot ועוד הרבה מתוכננים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 LG FLATRON W2253TQ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם: אבא שלי מעוניין לקנות מחשב לצורכי עבודה ושימושיים משרדיים (אינטרנט, אופיס ותוכנות ייעודיות של המשרד שלו שהן בסה"כ די קלות ואין להן דרישות מיוחדות). התקציב שלו הוא עד 1500 ש"ח עם חריגה של עד 2000 ש"ח (עדיפות לחרוג כמה שפחות, אם בכלל, כמובן) מבחינת משקל אין יותר מדי חשיבות (עדיף שיהיה קל אבל לא על חשבון חריגה מוגזמת בתקציב) גודל מסך - סביבות ה-15 אינץ' הוא מבחינתו יהיה שמח אם יהיה כונן CD, אבל לא מחייב.. אמרתי לו שבסופו של דבר אפשר להתקין היום הכל מדיסק און קיי.. בגדול הוא הולך לעבוד עם המחשב בעיקר בבית ובעבודה, ככה שגישה לחשמל אמורה להיות זמינה כמעט תמיד מעבר לזה, אין דרישות מיוחדות מדי. העיקר שיהיה אמין, לא שברירי ועדיף עם אחריות של 3 שנים.. האם …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ש"ח. אפשר לחרוג מעט אך מעדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב? בעיקר גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסקים קשיחים,כונן דיסקים, בנוסף יש לי ספק של seasonic 500w דגם ss-500et כך שאני לא יודע אם זה מספיק .כרטיס מסך hd7850 2g שבינתיים נשאר,גם מארז אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 המחשב יהיה בחדר ויהיה דלוק כל הזמן 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אני רוכש את החלקים בצורה פרטית אך מחיר המפרט יכולה להיות עפ''י האתר ksp,…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ותודה רבה על הנכונות לעזור אתם אלופים. בשבועות האחרונים עבדתי מהבית על לפטופ i7 של DELL , עם 16GM ראם וכונן SSD. כרגע המחשב בקושי זז ונתקע המון, ממש בלתי אפשרי לעבוד (אפרט מה השימושים לפי הפורמט). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 7000 ש"ח אבל אפשר למתוח לכיוון 7200 אם משהו מצדיק 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש העיקרי הוא תוכנת Arcgis Pro שהיא תוכנה לעבודה עם מפות ושימושים גיאוגרפיים שונים. אני תמיד עם מולטיטסקינג - כלומר פתוח ברקע אקסל, וורד, גוגל כרום הזללן ולפעמים עוד תוכנה קטנה. בנוסף אני עם…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול לעזור לי בבחירה? הראשון - http://ksp.co.il/?uin=23769 השני - http://ksp.co.il/?uin=22462 מישהו יכול לומר לי מה ההבדלים בניהם ומה עדיף מבין השניים? המחיר זהה! תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? סומך על הדעה שלכם תרשו לעצמכם לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell U2311H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, בינואר קניתי מחשב נייד של ASUS 10.1 אינץ בניו יורק, לאחר שנאמר לי כי יש לASUS אחריות בינלאומית לשנה כולל סניפים בישראל. אתמול כאשר פתחתי את המחשב ראיתי כי כשליש מהמסך הפך ללבן עם מעט פסים צבעוניים ולא ניתן לראות בו כלום. בנוסף, היום גיליתי שהסוללה כותבת "מחוברת, נטענת" אבל למעשה היא לא נטענת וכאשר אני מנתקת את המחשב מהחשמל הוא נכסה. המחשב בן 4 חודשים בלבד!!! התקשרתי לסניפים בישראל הכתובים באתר האינטרנט של ASUS אבל כל המספרים מנותקים מלבד אחד שמקשר לסניף FEDEX ובו לא הבינו מה אני רוצה ומה הם קשורים. לאחר אינסוף טלפונים עם ASUS ארה"ב אני מחכה לתשובה מהם לגבי מה עושים עם האחריות בישראל. מישהו יודע מה לעשות? האם אתם מכירים את הסניפים המורשים בישראל? האם יש לASUS נציגות ב…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד: core 2 dou E6600 330$ לוח אם: Asus P5B 150$ זכרון: G.Skill 1GB x 2 800Mhz 5-5-5-15 כרטיס מסך: sapphire X1800XT 512M2 320$) דיסק קשיח: WD 160GB שח415 מארז + ספק: sunbeam transformer 350NIS (noacomp.co.il) enermax liberty 400W 360NIS מקלדת עכבר: 120 שח
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי אתמול HP G6-1150sj ועידכנתי לו BIOS מהדרייברים שיש באתר של HP עכשיו בטעות סגרתי את המסך חצי וזה נכבה, מה עלי לעשות? ניסיתי להוציא את הסוללה לכמה דקות ועדיין לא עולה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל את עצתכם בנוגע לרכישת מחשב חדש. להלן השאלון ותשובותיי: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח. ניתן לחרוג מעט (100-200 ש"ח לכל היותר), אבל רק אם יש צורך הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושי המחשב הם: הרצת תוכנות ומשחקים (לא הכי חדשים) ברזולציית Full HD. לעיתים תכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)? כן, כרטיס מסך מדגם 1070Ti המיועד לקניה מיד שניה. …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-