ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
עקרונית המפרט שאני מתכוון להזמין הוא: לוח GIGABTE GA-K8NXP-9 מעבד Athlon 64 (תלוי בתקציב סופי 3000 או 3200) 2X512 DDR מארז CoolerMaster Centurion 5 + ספק כוח 350W של CoolerMaster הארדיסק 160G SATA (+ הארדיסק קיים 60G PATA) DVD LiteOn כרטיס מסך PCI-E עד 1000ש"ח אולי צורב DVD (תלוי בתקציב סופי) המחשב ישמש לשימושים רגילים (סרטים מוזיקה אינטרנט) + גרפיקה 2D כבדה יחסית, בניית אתרים וקצת תכנות, מתישהו גם להתקנה מקבילה של לינוקס. לא לOC ולשאלות: איזה צורב DVD? עדיין NEC, PIONEER מומלצים? איזו חברה לזכרונות? והכי חשוב, כרטיס מסך - מצד אחד אני לא משחק משחקים על המחשב אז אני לא צריך מפלצת, מצד שני אני לא רוצה שהכרטיס יהיה צוואר בקבוק בכזו מערכת מעוד צד אני מחבב הרבה יותר את הTVOU…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני כבר שאלתי פה ושם כמה שאלות ובניתי את המפרט הבא, רציתי את דעתכם. מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ¤561 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם Gigabyte GA-G31M-S2C ¤276 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39261 כונן קשיח Samsung HD321KJ 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤251 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD321KJ זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤214 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5 PCIe ¤850 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DDO צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤131 כמות:1 http://www.skypc.co.il/pr…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שנראה לכם... אני זורם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב? סרטים, וורד(סטודנט), אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? ראיתי שאתם אוהבים להמליץ מפלונטר... אין לי בעיה כל כך למרות שאני גר בנתניה ומעדיף בksp, א…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז אחרי הרבה שיקול דעת קניתי בסוף את האסוס N55SF. לאחר הקנייה התברר לי שהמעבד של המחשב הזה הוא 2630QM ולא 2670QM כמו שמצוין באתר. אך לא התווכחתי כי בכל זאת קיבלתי מחיר ממש מצוין. 4400 ש"ח... :-) השאלה שלי היא האם המעבד הזה יעשה לי בעיה עם משחקים? אם מישהו מעוניין לראות את הביקורת שלי על המחשב היא עוד מעט תופיע בזאפ. שאלה נוספת: המטען של המחשב ממש ענק! (ממש!) כ"כ שאי אפשר להתנייד איתו. אתם יודעים אם אפשר אולי לקנות מטען קטן יותר? או שהוא כ"כ גדול בגלל ה-I7? בנוסף, כמה עולה סוללה של 9 תאים של אסוס? כמה זמן היא מחזיקה? אני צריך להתנייד עם המחשב כשאני הולך לאונ'. אני לא מתכוון להריץ משחקים על סוללה חח.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 שח' 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - כדוגמת Baldur's Gate 3, Elden Ring, Cyberpunk 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אני מחפש לשדרג רק את הלוח אם, מעבד וזכרון (כנראה גם צריך לחדש קירור למעבד במידה והנוכחי לא תואם) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד (אורות, חלונות וכו׳) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של ה…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 2. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לחסוך לכוון 2500, אם בעלות תועלת זה סביראז חריגה של עד 3500 3. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מחשב מיועד להיות HTPC בסלון, אך מכיוון שהוא המחשב היחיד בבית הוא יקבל גם:עריכה של תמונות עד 10 מגה תמונה (בפוטושופ), מעט פרויקטים ביננוים בsolidworks 2010 ושימוש משרדי רגיל. מחובר למקרן 1200*1600 בחיבור DVI ול 32"ב-HDMI 4.האם יש צורך בציוד היקפי - לא 5. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב – אין לי צורך בכרטיס טלויזיה 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - מספיק שקט כדי להיות בסלון 7. האם מתוכנן אוברקלוק –כרגע לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה – לא, יעבוד עם WINDOWS 7 9. מאיזו חנ…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל וטיפה יותר אבל רק אם זה תוספת חשובה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, עבודה משרדית, תכנות, סרטים, שימוש בתוכנות וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות ו-IDE'S באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Also available in: Poppy Pink Sony - VAIO Laptop with Intel® Core™2 Duo Processor - White Model: VPC-CW17FX/W | SKU: 9528996 Customer Reviews: 4.9 Read reviews (52) -------------------------------------------------------------------------------- Shipping: Usually leaves our warehouse in 1 business day Estimate Arrival Time Store Pickup: Check Stores -------------------------------------------------------------------------------- Special Offers: Save $70-$100 on Software: Find Out How Save 50% on Select Antivirus: See How Save $40-$60 on Select Printers: See How Financing: Great Financing Offer Our Price:$829.99 Printer friendly printing Choose the pages you would lik…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בשדרוג המחשב שלי כך שיתאים ל BF3 ב-HI לפחות ולשנתיים הבאות. התקציב שלי- 2000 ש"ח (כ-1000 ש"ח לכרטיס מסך) אבל עדיף לצמצם ככל הניתן כי בכל זאת מדובר בשידרוג.. המפרטי הנוכחי: Gigabyte P35-DS3L Windows 7 SP 1 (32 bit) Intel Core2 Quad CPU Q6600 @ ...[/r] Nvidia GeForce 8800 GT3 GB Internal Memory (RAM) ספק כוח 500W [*][/l]אני מעוניין לשדרג את המחשב וכבר איבדתי את שפיותי, איזה כרטיס מסך כדאי? 560GTX או 650GTX (או בכלל 570GTX) , ואז האם צריך להחליף ספק כוח, האם לקנות כרטיסי זיכרון טובים יותר? ראיתי ביד 2 כרטיסי מסך לא רעים במחיר של 1000 שח ומה בכללי אתם חושבים על קניית חומרה מיד שנייה. בקיצור, הלכתי לאיבוד תודה רבה לעוזרים …
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! ברשותי המחשב: HP Pavilion dv6514ej זה המפרט: http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=453&PID=29017 (Intel® Core 2 Duo Processor T7500 ) שאלתי היא: האם המעבד של המחשב הנ"ל תומך ב 4 גיגה ראם? אם אני אוסיף והוא אינו תומך, הלוח יכול להישרף??? כעת יש במחשב 2 כרטיסים של 1 גיגה ראם וברצוני להחליפם ב2 כרטיסים של 2 גיגה ראם. נ.ב אני מודע לעובדה שבכדי שהמחשב ישתמש בכל ה-4 גיגה ראם ולא רק ב3.2 גיגה ראם יש צורך תקין מערכת של 64 סיביות. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב? עד 4,000 ש"ח 2. מטרות המחשב? אינטרנט (עבודה במס' טאבים במקביל), אופיס, צפייה ב FHD, עבודה עם תוכנות ומוזיקה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? ללא כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני נוטה לבחור במארז הבא: Cooler Master Sileo 500 אך אשמח לשמוע הצעות נוספות אם יש. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? קיימת דרישה למערכת שקטה ככל האפשר (ראו סעיף 9) 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב בלבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? אני שם דגש…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מארז שקט מאד כי המחשב יהיה בחדר שינה . 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני hd ומשחקים . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bfd וכו.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבובות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש מחשב לאחי, כרגע לי יש את המחשב הנ"ל ואני לא משחק,משמש רק ללימודים וצפייה בסרטים FHD האם ניתן להוציא את הכרטיס מסך מהמחשב שלי ולהוסיף לשלו וכך לנצל את מירב הכסף לחלקים אחרים. http://www.tms.co.il/preview/spec/2egkds5j - המפרט שלי מלפני שנה. רוצה להוציא את הכרטיס רק אם אפשרי וכדאי ולהוסיף לחדש. 1.מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קל, לימודים ותכנות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ידוע, המשחקים הרגילים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , BIGBOX יוצאים במבצעים על 2 ניידים מחשב נייד קל במיוחד 995 גרם אייסר ACE דגם A150 http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=995&ProductID=14582&VariantID=14587〈=he או ASUS EeePC 1000H http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=997&ProductID=14597&VariantID=14598〈=he מה זה המעבד הזה 1.6 ATOM שווה בכלל ? תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל, שלום לכולם. אני מתשמש חדש כאן. כבר הרבה שנים לא קניתי מחשב חדש ובגלל תפקיד מאוד תובעני בצבא, לא הצלחתי להמשיך לעקוב אחר מחירים וביצועים של רכיבי חומרה. לכן אני פונה אליכם. המחשב שאני מעוניין לרכוש הוא מחשב לגיימינג. אני מעוניין במחשב שמבוסס על מעבד אינטל (לא בטוח אם עדיף לי i5 או i7 - אני פתוח להצעות), בכל מקרה, אני אכניס את זה לפורמט המומלץ, לנוחיותכם: תקציב מומלץ של 5,500 (עד 6,000 זו חריגה סבירה) - צריך לכלול מערכת הפעלה. 2.המחשב ישמש בעיקר לגיימינג, אך גם לגלישה באינטרנט. א) תוכנות עיקריות: משחקים, ווינדוס 7. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מעוניין במסך 22 אינץ', רחב, בעל MS נמוך ורזולוציה גבוהה ככל האפשר - עם המסך התקציב יכול להגיע גם …
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקציב - 2.5 גג 3 לא מעוניין להשתגע בתקציב שימושים - גיימינג קל , אם משחקים חדשים אז על ממוצע לא רוצה להשתגע על ביצועים מטורפים(אבל אני כן אוהב לשחק) , ובנוסף לימודים מכללה. כרגע הגודל מסך שלי הוא 1024 X 1280 ובעתיד אני אחבר לטלוויזיה חסר לי כרטיס מסך ולוח אם , אני שובר תראש בקיר אני לא רוצה זבל אני בראש של להשקיע פעם אחת כמו שצריך ושיהיה לי ראש שקט, אני רוצה להשקיע בכרטיס מסך טוב ובלוח אם איכותי אבל כל פעם אפשר להוסיף עוד כמה עשרות שקלים ולצאת עם משהו יותר טוב, ובסוף יוצא שהוספתה 500 600 שקל ולא 30 שקל. דרך אגב אני משלם על המחשב לבד ובנוסף כיום יש לי הוצאות על מכללה כל חודש , ככה שאני מקווה שתתחשבו ולא סתם תנסו בכוח לדחוף דברים סתמיים. בכל מקרה על זה אני נעול(חוץ מהקירו…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי ויש לי הרבה בעיות עם הכרטיס מסך. הסתכלתי על המפרט וראיתי שיש לי כרטיס מסך AMD Radeon 8750M אבל למרות זאת כל פעם שאני פותח את המחשב אני מקבל הודעה no amd graphics driver is installed מ-amd catalyt software. כעקרון אם אני מרסט את המחשב כמה פעמים פתאום אין לי את הבעיות האלה אבל שאני מנסה להוציא אותו מ"מצב שינה" הוא פתאום לא מצליח "להתעורר" והוא פשוט משמיע קולות וכלום לא קורה. למטה יש את התמונה של מה שמוצג לי שאני נכנס לdevice manager ואני כל הזמן מתקין את הדריבר מחדש והכל פועל טוב עד שאני מכניס את המחשב למצב שינה ושהוא מתעורר הבעיה חוזרת שוב. כרגע אני בכלל לא יכול להכניס אותו למצב שינה אין לי אפילו את האפשרות במחשב, רק אחרי שאני מתקין את הדריבר של הכרט…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברה, אני רוצה לקנות מחשב חדש שהשימוש העיקרי שלו יהיה גיימינג. המחשב שלי עתיק ולאחרונה כשניסיתי משחקים שדורשים קצת יותר מהמחשב כמו Natural Selection 2 או Warframe לדוגמא אז הבנתי שאני חייב להחליף מחשב. שאלתי בפייסבוק ומישהו הציע לי מפרט אבל אמר לי גם לפרסם כאן כדי לקבל עוד עצות. הנה מה שהוא הציע לי: http://www.tms.co.il/preview/spec/ghr3b9ev התקציב שלי יכול להגיע עד כ-6000 ש"ח אבל אני באמת מעדיף לא להוציא את הכל אם אני יכול. יש לי כבר מסך, מקלדת וכל שאר הדברים. כרגע יש לי הארד דיסק של 500 ג'יגה שבקושי מספיק לי אז אני מניח שכדאי לקחת משהו באותו סדר גודל. יש המלצות? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה בבחירת מפרט למשחקים בתקציב של 3200 ש"ח, רצוי מהחנות Skypc.co.il. ללא ציוד היקפי, ללא דיסק קשיח, ללא כוננים אופטיים, צריך מארז וספק כוח. I805 מעבד Intel Pentium D 805 2.66GHz 2x1 MB מחיר לפריט - 589.00 ¤ 589.00 ¤ 39105 לוח אם GIGABYTE GA-8I945PG מחיר לפריט - 555.00 ¤ 555.00 ¤ twin667 זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 מחיר לפריט - 492.00 ¤ 492.00 ¤ 6A19-400 מארז COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 400TRT 20/24P מחיר לפריט - 435.00 ¤ 435.00 ¤ LV155 כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT TDH 256M מחיר לפריט - 916.00 ¤ 916.00 ¤ סיכום הזמנה סכום ביניים : 2,987.00 ¤ מה דעתכם על המפרט הנ"ל? איך הוא יסתדר עם משחקים שיצאו בעתיד, כמו Crysis ומשח…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש: יש כבר ג'יג'ה זיכרון(מיקרון), 2 הרד דיסקים WD80GB 8MB-CAHCE, מארז, מקלדת, עכבר, מסך ורמקולים. המחשב למשחקים, לא ל OC. המפרט צריך לכלול: 1. מעבד A64 - ההבדל בין 512K ל 1MB זיכרון מטמון משנה מאוד? 2. לוח ל A64, שיהיה צ'יפסט טוב, בכל תמיכה ב RAID, וכל הפיצ'רים הרגילים: כ.קול(לא חייב מאוד איכותי, סביר+), כרטיס רשת, USB..... 3. NEC 2510A 4. X800 PRO של חברה טובה. 5. ספק כוח איכותי וחזק. 6. קירור למעבד(אם אין סטנדטי). עדיף לחסוך כמה שיותר ולא לבזבז סתם, לתת תמורה טובה למחיר, למרות שהוא לא מוגבל. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב! מטרת המחשב הזה הוא בעיקר אינטרנט/אופיס/פוטושופ אבל אם כבר קונים מחשב חדש יהיה נחמד להינות מהמשחקים הקיימים בשוק. השאלה היא איזה מפרט לקחת? 2500 של עריכה גרפית/משרדי או למשחקים? בינתיים התמקדתי על המשחקים (למרות שהכרטיס גרפי שם מאוד יקר ואולי כדאי להשקיע בתוספת זיכרון?) אך אם דעתכם שונה בעניין אשמח לשמוע אותה מספר שאלות בנוגע למפרט: 1.במידה ובחנות שאני רוכש את המחשב אין את גוף הקירור המוצע במפרט, במה אני יכול להחליף אותו? 2.המעבד יעשה את העבודה או שכדאי להשקיע כסף נוסף בשביל אינטל? 3.אני מודע לחשיבות של המארז אבל זה לא מוגזם להשקיע 16% ממחיר המחשב על מארז? זה לא איזה מחשב על... 4.ולקינוח- סתם שאלה כללית: למה DDR2 ולא 3? ואם כבר למה לא 1066MHz? טוב יש כאן …
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות - עבודה בפייטון בשפת R לעיבוד נפחים גבוהים של נתונים סטטיסטיים ,סרטים,עבודה שוטפת - office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב כזה בעיקר לגלישה באינטרנט אבל שיהיה מסוגל להריץ משחקים בצורה "ניתנת למשחק" עד 4300 שקל עם מסך LCD17 בלי לחרוג בשקל מהתקציב
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. מחפש מחשב נייד חדש. אשמח להמלצות. שימוש ביתי פלוס עבודה בדרכים לפעמים. חשבתי על מחשב מתקפל 2 ב-1 כולל מסך מגע. צריך שיהיה מסך 15.6״, המליצו לי בכיוון לנובו יוגה 9i. 16GB ram, 4K HUD , 1T מאוד התרשמתי. אך התבאסתי על חסרונות- מעבד i7 מדור 10 ולא 11. מגיע עם כרטיס מסך משודרג שלא בטוח שאני צריך (מייקר ומכביד על המשקל). אין יציאת HDMI ובאופן כללי לא מספיק חיבורים.... אשמח להמלצות
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-