עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כל הניידים שאני מוצא הם מסך מבריק. מישהו יכול לעזור ולקשר? אני יודע שהם מיוצרים גם בגרסאת מט, אך משום מה מעדיפים לייבא את המבריק לארץ שטופת השמש שלנו... תודה

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  2. שלום לחברי הפורום, אשמח לעזרתכם בנושא הזה. ראשית כל אני חייב לציין שאני מסוג האנשים שמעולם לא היה לו מחשב נייד ומעולם לא השתמש - אני לא חובב של המחשבים האלו, רק של נייחים. אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה, אז, לצערי, למרות שאני לא אוהב מחשבים ניידים, אני חייב לקנות אחד. מבחינת פירוט: * מטרות המחשב? שימוש ללימודים בלבד - אופיס, גלישה באינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אידיאלי באזור של 13,14,15 אינץ'. אני לא בטוח לגבי 10. * רזולוציית המסך? לא מבין בזה יותר מדי, וזה לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? פירוט בתחתית ההודעה * משקל רצוי? כמה שיותר קל, עדיף פחות מ-2 קילו (אם קיים) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חייב * האם יש …

3. Started by vitalik1982,

מישהו יכול לתת חוות דעת על שתי המחשבים האלה ולהגיד מה ההבדלים ביניהם בין: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10569 לבין: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10912

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  4. Started by Amiram Adi,

שלום לכולם אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי מעט ברכישת מחשב נייד...אני מתחילל ללמוד באוניברסיטה הפתוחה וזקוק למחשב נייד.אני בור בתחום ולכן צריך את עזרתכם. מטרת מחשב:שימושים בסיסיים(אופיס וגלישה)סרטים(מאיפה מומלץ להוריד סרטים באיכות טובה שלא יציפו את המחשב בבאגים)?ומוזיקה.באופן כללי אני רוצה מחשב ברמה שאינה בסיסית וחשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מעוצב יפה או צבעוני(אדום/כתום/כחול/צבע אחר)תקציב 3500-4500במקרה שהמחשב שווה באופן יוצא דופן את המחיר אז עד 5k.גודל מסך:לא קטן מידי 13 ומעלה עדיפות ל15חיי סוללה:לפחות 5 שעות(לא סוללה חלשה)יציאות מיוחדות:HDMI(לחבר לטלויזיה)כמה יציאות usb(אפשר לחבר רמקולים?(אני מאוד אוהב לשמוע מוזיקה דרך המחשב וחשוב לי שאיכות השמע לא תהיה גרועה)מעבד:כמה שיות…

5. Started by NeWMe,

שלום הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם לגבי המפרט שהרכבתי המחשב מיועד למשחקים ולשימוש אישי תקציב + - 2000 שח AMD Athlon XP 2200+ Tray CPU Gigabyte GA-7VAXP-A VIA KT400A Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2) DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory Asus Geforce 4 MX440-8X V9180 Magic 64MB DDR TV-Out Retail VideoCard TASK 9988L Screwless Front USB 350W Case w/Transparent X-Window ATX Power Supply 350 Watt for Pentium IV לא כולל מסך ושאר תוספות אני מעוניין לקבל במשחקים (cs) 100 fps לכן הכרטיס מסך, הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם על הלוח אם והתאמתו ל cpu רק מי שמבין נא להגיב .... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום יש לי מחשב נייד של hp שעוד מעט יגמרו לשלם עליו.אני אתן אותו לאחי ואני רוצה לקנות מחשב נייד חדש....אבל אין לי מושג איזה.... אני טס לחול וחשבתי בדיוטי פרי לקנות,אבל יש המון דגמים והמון סוגים ואני טובע בנושא הזה. אני מחפש מחשב נייד,שלא יהיה כבד מידי,שיהיה לו כרטיס מסך טוב כדי שאני אוכל להפעיל עליו משחקים,ושיעבוד מהר באופן כללי.... מבחינת תקציב,אני מוכן להשקיע בנושא הזה 3000-4000 שקל... אשמח לקבל מפרטים למחשבים לפי הקריטריונים האלו. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  7. Started by I7210I,

שלום יש לי נטבוק ויש לי נטסטיק איתו,יש אפשרות לעשות שהנטבוק יהיה ראוטר? תודה

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  8. Started by yyoozz,

שלום אשמח לקבל חוות דעת מקצועית לגבי התלבטות קנייה בין שני מחשבים לנובו 430 דל וסטרו 3450 /3460 אשמח להארות

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  9. הדרישות הן מעבד מרובע ליבה, מחשב למשחקים. המסך הוא LCD17 8MS של סמסונג. (עריכה: המסך בסופו של דבר יהיה LCD Wide 19) מהי דעתכם? מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB 930 1 930 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 495 1 495 זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 280 1 280 כרטיסי מסך‏ Zotac Price Units Total GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 880 1 880 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 280 1 280 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 1 110 מאווררים וגופ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מנסה לעזור לחבר שנתקל בבעיה במחשב שלו (Samsung NP-N102S): אין מיקרופון מובנה שעובד (יכול להיות שבכלל אין מיקרופון מובנה? במחשב בשנת 2012?). יש כניסה אחת למיקרופון/רמקולים - אבל זה לא מזהה מיקרופון אלא רק רמקול. (השימוש של המיקרופון הוא בשביל סקייפ) למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה, רועי

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  11. Started by Drycos,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 14-15.6 * רזולוציית המסך? לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישה מיוחד * משקל רצוי? אין דרישה מיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אין דרישה מיוחדת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין דרישה מיוחדת * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - נראה לי ש-SSD כי ידוע לי שהוא מהיר יותר כ-250G * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? …

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  12. טוב יש לי שאלה בקשר למפרט הבא (שמתוכנן OC) - יהיה לי צוואר בקבוק אחרי OC חביב למעבד? או שאחרי OC חביב למעבד יהיה מצויין ללא צוואר בקבוק??? בעיקרון איך המפרט לתקציב? ובכלל? אחרי חשיבה מעמיקה, שיקולים, וקיצוצים, בחרתי בכרטיס מסך את GTS 320MB, הכרטיס מסך עם OC מהמפעל ואחרי בדיקה קצרה התברר כי יותר טוב מהגרסה של-BFG OC. הוא הכי טוב בסכום 1750+- מהאתר IQPC נכון??? הינה המפרט: מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤680 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤624 כרטיס מסך: XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL מחיר: ¤1780 דיסק קשי…

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  13. Started by רועיזו,

היי, מחפש לחבר נייד. משהו ברמה בינונית+ בתקציב של 3000-3500. ראיתי בשניידר דגם מסויים: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=5050&; נראה שיש בו כל מה שצריך (מעבד I5 דור 5, 8 גיגה זיכרון, יש כונן DVD וכונן קשיח של טרה). אני גם מחבב את החנות (קניתי משם פעמיים, אומנם אנשי המכירות שלהם בטלפון די גרועים אבל אם יודעים מה רוצים, המשלוח מהיר ויש מענה). הדבר היחיד שמטריד אותי זה שהנייד מגיע עם סוללה 4 תאים. זה נשמע לי מעט. יש דרך לדעת מה זה אומר בפועל? לכמה זמן זה יחזיק בשימוש עבודה (לא סרטים או משחקים)? יש הבדל מהותי בין 4 ל- 6 תאים? יש מחשב אחר עם מפרט דומה עם סוללת 6 תאים שאתם מכירים? תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by DJAP,

היום הלכתי לחנות וסוף סוף הזמנתי את המחשב החדש. אני ישמח אם תגידו לי מה אתם חושבים אני חושב שעדיין אני יכול לשנוץת משהו פה ושם: Intel p4 2.8 800mhz 256mb 400mhz X2(צ'יפים של מיקרון) asus P4P800 deluxe FSB 800 P-4 מארז נחמד עם חלון ותאורה וספק 350w WD 120GB 7200 8mb DVD msiאו טושיבה... ATI radeon 9600 non pro 256 mb (לא שאלתי איזה חברה... אם משהו יודע פה זה היה מצויין) כונן דיסקטים 1.44 הסט של מקירוסופט של מקלדת ועכבר אופטי צורב LiteOn X52X24X52 ב 6400 ש"ח תגידו לי אם זה טוב , לא טוב... זה כולל הרכבה והם שמים לי אקס פי ואופיס... (לא שאני לא יכול לעשות את זה לבד.. אבל עדיין.) אז תודה למי שמגיב... ;D

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מחשב מחשב כולל ציוד הקפי ומסך, בעלות 2500 ש"ח.. מחשב לילד קטן, עדיפות לגיימינג קל..

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  16. לדוגמא ראיתי שמישהו פירסם את האתר הזה, ואמר שהם עושים משלוחים לארץ. אני חייב מחשב גיימניג ומאוד מאוד קשה לבחור בזמן הזה מחשב נורמלי במחיר שפוי, אני יכול להוציא 6,000-7,000 ברצון אם המחשב שווה את זה. הבעייה אני לא יודע איזה כיוון, אם זה גי'פורס אז באופן עקרוני רק מהסידרה 480M שהוא עולה הכי יקר אבל עדיין בטווח 7,000 מחו"ל. לדוגמא http://www.xoticpc.com/sager-np8850-built-clevo-w880cu-gaming-laptop-p-2798.html אם זה פחות מזה אז ללכת על או 5870M או GTS360M וגם ראיתי 425M חדש באחד מהמחשבים באתר הזה. עכשיו אני רוצה מחשב לפחות שיפעיל לי משחקים ברמה תמיד הכי גבוהה, בדקתי מחירים בארץ והם סתם 2,000 שקל יותר מכל מחשב בחו"ל ברמה שלו. השאלה קודם כל איזה מחשב לבחור, והאם באופן הכי לא מ…

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. שלום, אני מחפשת לקנות לפטופ לאחותי שגרה בארצות הברית אשר יתאים למינימום דרישות להריץ תוכנה מסויימת של העבודה שלה. השאיפה היא לקנות לפטופ כמה שיותר פשוט וזול שיעמוד בדרישות. להלן המפרט של מינימום הדרישות : Processor :Intel 2nd Generation Core i3/i5/i7 Operating :System Microsoft Windows 7 Memory :4 GB RAM Disk Space :4 GB of free hard disk space Video Card: Dual port graphics adapter with 128 MB of memory, 64 MB per port. Supporting DirectX 9.x or higher Display Settings : 1280x1024x16 bit or higher Network Adapter "Network adapter with TCP/IP Services enabled אני לא כל כך מבינה בדרישות הגרפיות שדרושות. מצאתי את הלפטופ הבא של dell , אבל אני לא בטוחה אם הוא מתאים : http:/…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by tmp2,

שלום שלום. הינה המחשב שאני רוצה לקנות אבל לא כל כך יודע אם הוא שווה וגם לא יודע את המחיר. אני יכול להשקיע בין 4000-5000 פלוס ומינוס. מסך יש לי וגם מקלדת ועכבר ורמקולים. אני רק צריך את המחשב עצמו. וגם צורבים יש לי. אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש . הינה מה שאני מתכנן לקנות: מעבד: ‏Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB‎ (שמעתי שהמחירים יורדים ב 22 ליולי ולכן זה אמור להיות יותר זול) לוח אם: MotherBoard ASUS ‏P5NSLI s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E‎ ‏1GB*2 Kingston‎ 667MHZ DDR2 ‏GeForce NVIDIA 8800GTS 640MB (אני לא יודע איזה יצרן כדאי לקחת ומה ההבדלים ביניהם.=\) ‏250GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ WD מארז: ‏Thermaltake Kandalf VA9000SWA‎ תמונה זה המארז , כי אני חושב שחשוב שהמחשב יהיה …

• 13 תגובות
    • 719 צפיות
  19. הראשון מטרה: סרטים, קצת משחקים פשוטים, ואינטרנט, לא יותר. תקציב עד 4 וחצי אלף. השני מטרה: עיצוב גרפי, אינטרנט וזהו. תקציב: עד 5 וחצי אלף. תודה לכם. עריכה: הציעו לי את הMsiEX600 2.2G 250GB T7500 2G RAM FX 8400 למחשב ב-4 וחצי. מה אתם אומרים? זה דיי דחוף, תודה.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  20. * מטרות המחשב - לעבודה עם פוטושופ + משחקים * גודל המסך - עד 14" * משקל רצוי - לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח - לא חשוב * כונן CD/DVD? צורב - לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא תודה רבה

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  21. Started by wrecker,

אני חושב שהגיע הזמן להשתדרג בשלושת הדברים האלה .. מעבד + לוח אם + זכרונות + קירור למעבד (עם אופציה לOC) שימושים הכבדים = משחקי מחשב, פוטושופ ועיבוד וידאו \ המרות תקציב בין 2000 ל2500 אבל מעדיף יותר בכיוון ה2000 + יש לי סטיגמה רעה על KSP אייבורי וכו', אבל בנתיים מבחינת עלות ומוצר הם די קנו אותי מעבד אינטל Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray 1150שח זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1866Mhz Vengeance Dual Channel CL9-10-9-27 395שח לוח אם Gigabyte Z68XP-UD3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI 650שח סה"כ 2195 שח ותוספת של קירור למעבד אני כבר סומך עליכם שתמליצו לי משהו

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  22. Started by MrCheese,

כיום אני יושב על המחשב הבא AXP 1700+ (המקורי, לא האחרונים עם ליבה שונה) Gigabyte ga-7vtx-h+ 256mb DDR266 GF4ti4600 לאחרונה המחשב התחיל להראות סימני זיקנה (כמו כל מחשב בן יותר משנה), ככה שהתחלתי לחשוב על שדרוג. תהיתי כמה שיפור יביא להחליף את המעבד לAXP 2400+ (באס 266, כי זה כל מה שהלוח תומך בו) ולתקוע עוד 256 מגה זכרון, והאם בכלל יש טעם לשדרוג הקטן והחביב הזה?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  23. Started by paulyoung,

היי, מעוניין במפרט למחשב ביתי לא כולל מסך וציוד היקפי. המחשב מיועד לעבודה משרדית וקצת למשחקים. אם אפשר מעבד dual core , ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך בינוני. אם אפשר אז גם לציין שם של חנות אמינה. תודה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  24. Started by amir69,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?2500-2700 גג 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)עבודה משרדית(icq אינטרנט שירים) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך מקלדת עכבר(אלחוטיים) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב dvd 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני רוצה הצעה על כרטיס טלוויזיה בלי קשר לתקציב 150-300 שיעבוד בלי ממיר(אנלוגי ודיגיטלי) וכרטיס רשת שיספיק לחדר שמפריד בין הראוטר למחשב קיר רגיל(בתקציב) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחש…

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך, עדיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית (תוכנות אופיס), אינטרנט ומעט מדיה (צריבה, itunes, סרטים וכו') 3.. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.- אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 עדיף שיהיה רגוע... 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה …

• 0 תגובות
    • 498 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.