עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yan666,

אני מבקר בקרוב בפראג, האם שווה לקנות שם נייד? יקר\ זול? במידה וזול האם שווה את הפרש המחירים? במידה וכן אשמח להמלצות על חנויות כדאי *

• 3 תגובות
    • 4.4k צפיות
  2. שלום, אישה מבוגרת מעוניינת לקנות מחשב נייד חדש בתקציב בערך 3500 ש"ח (שקיבלה כסף במתנה ומעוניינת לשרוף את כל הכסף בשביל מחשב נייד החדש) ולהחזיק אותו ל10 שנים. לא איכפת לה אם היא קונה מחשב לגיימרים. * מטרות המחשב? מצלמת וידאו לסקייפ באיכות טובה מאוד, אינטרנט ומשחקים בפייסבוק. * גודל המסך? 15 בערך. * רזולוציית המסך? חשוב שאייקונים וטקסטים די גדולים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת כוללת numpad. * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדי (לרוב היא בבית אבל עוברת ממקום למקום) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בערך שש שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבורים מוכנים ל10 שנים הבאות. * Bluetooth? פחות חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1 טרה. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת ע…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך. אבל להישאר ברמת המשתלם. (כדוגמת עלות פר ג'יגה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה, הורדות, HD, מעט פיתוח ובעתיד משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - תדיר/כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - מעט - GTA5. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - בינתיים מתוכנן רק GTA 5. אבל מאיץ גרפי ירכש לאחר ש GTA 5 יצא ויהיו ביקורות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - רזולוצ…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by שלמה10,

אשמח לקבל המלצמה עבור מחשב למשרד + ללא משחקים מצורף מפרט שק" ספק 12 + BLACK Z835 + (2+1)USB • מארזGIGABYTE GA-B85 VGA+DVI • לוח ראשי INTEL CORE-i5 4460 3.2GHZ 6M CORE2DUE • מעבד צלעות + DDR-3 1600 • זיכרון ראשי 8 גיגה קינגסטון SSD מסוג GB128 • דיסק קשיח מהיר ראשי Western Digital • דיסק קשיח 500 גיגה כחול DVD-RW • צורב INTEL • כרטיס מסך מובנה Realtek High Definition Audio • כרטיס קול מובנה Intel® 82579V Gigabit Network Connection • כרטיס רשת מובנה • סט מקלדת + עכבר ₪ סך עלות המערכת – 3300 ₪ 525 - "22 MAG • מסך ₪ 690 - "24 MAG • מסך ₪ • תוספת למקלדת + עכבר מיקרוסופט - 105 ₪ • תוספת לאנטי וירוס מקאפי רשיון לשנה - 90 - ---------------------------------------------------------…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by hardgore1,

הי, 1. איך עדיף? להשאיר את המחשב פתוח ולתת לו לעבור למצב שינה לאחר חצי שעה? או לקפל אותו כל פעם לאחר השימוש? 2. האם זה יכול להזיק לו, אם אקפל אותו כל פעם לאחר השימוש? או שאין בעיה עם זה? 3. אני מוריד כל הזמן דברים.. אם אני מקפל אותו, ההורדה תמשיך? 4. מה קורה למעשה שאני מקפל את המחשב? הבנתי שזה "מצב שינה עמוקה", משהו כזה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. היי המחשב שלי כבר סוס מת, ועוד מעט יוצא GTA V. משמע - זוהי שעת הכושר. אני רוצה מחשב שיריץ בלי בעיה את GTA V, על הגדרות גבוהות ככל האפשר. אם זה דורש שנקרא למחשב "מחשב גיימינג" - שויין. העיקר שיריץ. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300~ 2. מה שימושי המחשב ? אופיס, פוטושופ, GTA V א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V. רבאק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Snake_Eater,

שלום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב חדש. התפקיד העיקרי של המחשב, בנוסף לפעילות השגרתית של גלישה וכתיבת מסמכים, הוא עיבוד תמונות בתוכנות מתקדמות. לכן, הדגש הוא על: 1. כרטיס מסך שיעשה את העבודה. 2.יכולת עיבוד וזיכרון פנימי מספקים. 3. בנוסף לכונן של טרה-בייט, רוצה גם SSD להתקין עליו את המערכת והתוכנות. 4. מסך אופטימלי. תקציב: 5000 ש"ח עם אפשרות להתגמש. תודה!

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by valleyzz,

ברשותי מחשב נייד של Dell דגם Inspirion N4030 בזמן האחרון אני מוצא את עצמי הרבה בנסיעות וזקוק ללפטופ יותר מתמיד ומה אין לי דרך להטעין אותו ברכב מבקש המלצה למטען מחשב נייד לרכב הנתונים החשמליים של המחשב הם: 90w AC(input): 100-240v ~ 1.5A 50-60 Hz DC ( output ): 19.5v ~ 4.62A בינתיים מה שמצאתי באיי ביי זה: http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&alt=web&id=221075465001 תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by IntelPro,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שהנתונים שלו יהיו חזקים. השימוש בעיקר הוא יום יומי ומשחקים כבדים בסוף שבוע (GTA V והמשחקים שיצאו ויצאו השנה) אני צריך מפרט שיספק את הדרישות שלי ויצליח לספק אותי לעתיד מבלי לשדרג אחרי זמן קצר. אז מהנסיון ה"קטן" שלי בחומרה , בניתי מפרט ואשמח ליעוצכם בפאן של החלקים בעיקר אם יש הצעות יותר טובות. *הגדרתי לעצמי תקציב של 8000 ש"ח ואני לא חושב שיותר מיזה נחוץ אבל לא מוכן להתפשר על איכות. דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i7 4790K 4.0Ghz - GMR XTREME מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Ninja 3 Rev.B SCNJ-3100 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus G…

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  11. Started by cheese,

המחשב מראה סימני זיקנה. אני לגמרי לא בעניינים, האם ניתן להשתמש בחלק מהרכיבים או שעדיף לקנות חדש? נרכש בזמנו מ FOXPC וזה המפרט. תודה שם המוצר FoxPc Gamer X84 HD4850 מעבד דגם: Intel C2D E8400 מהירות: 3.0GHZ קרור למעבד: Arctic-Cooling Alpine 7 Pro לוח אם יצרן +דגם : GIGABYTE P43DS3L ציפסט: P43 זכרון יצרן + דגם: GEIL GX22GB6400UDC דיסק קשיח יצרן + דגם: SAMSUNG 640GB 16MB 7200RPM מהירות +נפח: 640GB SATAII 7200RPM 16MB Buffer דיסק קשיח 2 כרטיס מסך יצרן + דגם: Connect3D HD4850 512 AC Cooling זכרון: 512MB כונן אופטי יצרן + דגם: SAMSUNG X22 SATA מארז יצרן + דגם: CoolerMaser CM690 ספק כח יצרן + דגם: SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 התקנה ושרות…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Mics,

* מטרות המחשב עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס * גודל המסך לפחות 15.6 אינג * רזולוציית המסך? HD 1366x768, אם קיים מחשב בתקציב הזה עם FHD 1920x1080 אשמח לשמוע עליו. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה ארוך יכול להיות יתרון. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג"ב, עדיפות ל1000 ג"ב. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: תמיכה מלאה בHDCP אשמח להכוונה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  13. Started by tgen,

אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים בבערך 3500 ש"ח. שמתי לב שבמחיר הזה יש מפרט שהרבה ממליצים עליו מ-TMS. (התמונה התחתונה) העניין הוא שאני מעדיף לקנות מחשב מחנות קרובה אליי כמו KSP. יצרתי מפרט דומה ורציתי לדעת אם הוא בסדר. (התמונה העליונה) לגבי המפרט, כדי לא לחרוג במחיר ירדתי ל-270X ואין לי צורך בצורב. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. כרטיס מסך: geforce gtx 560 ti מעבד:e8400 לוח אם:ga-ep43-ds3l

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. היי חברים, אני בעוד שלושה שבועות עובר לתקופה של שנה או אולי יותר ללונדון ואני מתלבט מה לעשות עם המחשב שלי. את המפרט המלא שלו אתם יכולים לראות בפרופיל שלי. המארז מאוד גדול ולשלוח אותו בדואר זה לא אופציה כי זה יעלה יותר מ-1000 ש"ח פלוס יהיה לי מע"מ באנגליה. יש את האופציה של לארוז אותו טוב טוב ולשלוח אותו בטיסה אבל לכו תדעו מה יכול להדפק בזמן ההעברה. ההתלבטות שלי היא האם להשאיר אותו בארץ, לקחת את הקשיחים איתי ולבנות שם מחשב חדש לגמרי או להעביר אותו איתי לאנגליה במטוס ולהסתכן בנזק. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by idan003,

הי לכולם, זה המפרט שלי כרגע: לוח: G.sniper M3 מעבד Intel i5 3570K ivy bridge מאוור למעבד: Corsair Hydro H80i ספק: SeaSonic 860W Platinum-Series כרטיס מסך: Rendon r9 290oc 4GB האם אני צריך לשדרג? (או לחכות לסידרה הבאה של המעבדים?) יש לי קצת בעיות בOC והייתי צריך להוריד אותו כדי שהמחשב הפעל בצורה טובה. עוד משהו המאוורר המים שלי של קרוסייר הוא על מצב וורוד ולא על הלבן שהיה פעם מישהו יודע למה? וגם אני מחפש להוסיף שני מסכים במקום 1 בשביל עבודה (בעיקר בתוכנות ופוטושואפ) יש המלצה לגבי זה? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Rbix,

אשמח לקבל חוות דעת על Dell New Inspiron 14 5000 5447. http://ksp.co.il/?uin=25791 אשמח בעיקר לדגשים על מסך, זמן סוללה, ביצועים והפעלת משחקים קלים. תודה

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. איך המחשב הזה בתור מחשב לילד בן 12 לצורך אינטרנט אאוטלוק אופיס וכ'ו. ( לא למשחקים) http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BOXDN2820FYKH0-4-500 [h=4]NUC SFF Kit - Intel Celeron N2830 (New Version) - Intel® HD Graphics - 4GB SODIMM 1333/1600Mhz DDR3L - 500GB 5400RPM HDD, HDMI 1.4a, Mini PCIe, 1xUSB3.0, 2xUSB 2.0, Gigabit LAN, Built-in Intel® Wireless-N 7260BN 802.11bgn, Bluetooth 4.0, Audio Jack[/h] אין צורך בכונן או צורב. האם פתיחת מספר טאבים/חלונות גלישה במקביל לפתיחת אאוטלוק ואופיס יאטו אותו משמעותית או שיסחוב? במקום מחשב סטנדרטי על הרצפה.... תודה!

20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג, רצוי שיחזיק לשנתיים הקרובות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 4 זאת הדוגמה הכי טובה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט הקלטות צריבות וכו' * גודל המסך? לא קריטי * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם:

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by omertgm,

AMD 3200+ socket 939 2*1GB 2*512MB הכל DDR400\PC3200

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. בוקר טוב לכולם, אני צריך מחשב נייד וחשבתי למכור את הנייח בן ה 7.5 כדי לכסות חלק, גם אם קטן, מהעלות. אלה הם פרטי המחשב: מעבד: Intel Core 2 Duo 4500 לוח אם: Asus GA-P-35-S3 כרטיס מסך: Palit 9600 1GB DDR III זיכרון: Kingston DDR II 800 2GB דיסק קשיח: Western Digital 160GB SATA II (1600JS) - חשוב לציין: הדיסק לא במצב מעולה מבחינה טכנית. כונן אופטי: Asus DRW 1814BLT SATA כרטיס הרחבה: IEEE 1394 FireWIRE חלקים נוספים (שהוחלפו בשידרוג): Kingston DDRII 667 1GB ASL GeForce 7300 GT 256MB DDR II המסך זה XEROX 20" עם כיסוי זכוכית למסך שבתקופת קניית המחשב עלה 1,600 ש"ח. אולי אמכור אותו גם. תודה רבה לכל המגיבים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by dask1,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ובארץ פה הכול יקר בהרבה מחול... אני רוצה לקנות משם כרטיס מסך מעבד וזיכרונות... בגלל שכרטיס מסך נראה לי הוא הכי שביר ופוטנציאל הרס במשולח, רציתי לדעת אם יש פה מישהו שקנה מאמאזון כרטיס מסך והאם הוא הגיע תקין ? היו לו איזה בעיות מיוחדות במכס ? ואם נגיד הכרטיס הוא לדוגמה של Gigabyte בארץ הם מביאים עליו אחריות ? תודה רבה.

25. Started by guyb7,

לפני כחודש וחצי ביקשתי כאן מפרט לפיתוח עד 4000 ש"ח. קיבלתי מפרט שהתכוונתי לקנות, אבל בגלל בעיות במעבר דירה העיניין נדחה. אני מצרף פה את הבקשה המקורית שלי והמפרט שקיבלתי, ואשמח לשמוע אם יש במקרה איזה דיל שיכול להיות יותר משתלם עכשיו. תודה! גיא --- 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח, ניתן לחרוג ל-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אינטנסיבי (IDE, וירטואליזציה והרבה פרוססים שרצים בו זמנית) רזולוציית מסך טבעית: 1680x1050, גודל מסך: 22" 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? קיים הארד-דיסק של 1TB שמשמש כארכיון שאפשר להשתמש בו (לא חובה) 5. עד כמה חשוב ה…

• 0 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.