עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כרטיס מסך: geforce gtx 560 ti מעבד:e8400 לוח אם:ga-ep43-ds3l

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. היי חברים, אני בעוד שלושה שבועות עובר לתקופה של שנה או אולי יותר ללונדון ואני מתלבט מה לעשות עם המחשב שלי. את המפרט המלא שלו אתם יכולים לראות בפרופיל שלי. המארז מאוד גדול ולשלוח אותו בדואר זה לא אופציה כי זה יעלה יותר מ-1000 ש"ח פלוס יהיה לי מע"מ באנגליה. יש את האופציה של לארוז אותו טוב טוב ולשלוח אותו בטיסה אבל לכו תדעו מה יכול להדפק בזמן ההעברה. ההתלבטות שלי היא האם להשאיר אותו בארץ, לקחת את הקשיחים איתי ולבנות שם מחשב חדש לגמרי או להעביר אותו איתי לאנגליה במטוס ולהסתכן בנזק. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by idan003,

הי לכולם, זה המפרט שלי כרגע: לוח: G.sniper M3 מעבד Intel i5 3570K ivy bridge מאוור למעבד: Corsair Hydro H80i ספק: SeaSonic 860W Platinum-Series כרטיס מסך: Rendon r9 290oc 4GB האם אני צריך לשדרג? (או לחכות לסידרה הבאה של המעבדים?) יש לי קצת בעיות בOC והייתי צריך להוריד אותו כדי שהמחשב הפעל בצורה טובה. עוד משהו המאוורר המים שלי של קרוסייר הוא על מצב וורוד ולא על הלבן שהיה פעם מישהו יודע למה? וגם אני מחפש להוסיף שני מסכים במקום 1 בשביל עבודה (בעיקר בתוכנות ופוטושואפ) יש המלצה לגבי זה? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Rbix,

אשמח לקבל חוות דעת על Dell New Inspiron 14 5000 5447. http://ksp.co.il/?uin=25791 אשמח בעיקר לדגשים על מסך, זמן סוללה, ביצועים והפעלת משחקים קלים. תודה

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. איך המחשב הזה בתור מחשב לילד בן 12 לצורך אינטרנט אאוטלוק אופיס וכ'ו. ( לא למשחקים) http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BOXDN2820FYKH0-4-500 [h=4]NUC SFF Kit - Intel Celeron N2830 (New Version) - Intel® HD Graphics - 4GB SODIMM 1333/1600Mhz DDR3L - 500GB 5400RPM HDD, HDMI 1.4a, Mini PCIe, 1xUSB3.0, 2xUSB 2.0, Gigabit LAN, Built-in Intel® Wireless-N 7260BN 802.11bgn, Bluetooth 4.0, Audio Jack[/h] אין צורך בכונן או צורב. האם פתיחת מספר טאבים/חלונות גלישה במקביל לפתיחת אאוטלוק ואופיס יאטו אותו משמעותית או שיסחוב? במקום מחשב סטנדרטי על הרצפה.... תודה!

7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג, רצוי שיחזיק לשנתיים הקרובות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד 4 זאת הדוגמה הכי טובה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט הקלטות צריבות וכו' * גודל המסך? לא קריטי * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם:

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by omertgm,

AMD 3200+ socket 939 2*1GB 2*512MB הכל DDR400\PC3200

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. בוקר טוב לכולם, אני צריך מחשב נייד וחשבתי למכור את הנייח בן ה 7.5 כדי לכסות חלק, גם אם קטן, מהעלות. אלה הם פרטי המחשב: מעבד: Intel Core 2 Duo 4500 לוח אם: Asus GA-P-35-S3 כרטיס מסך: Palit 9600 1GB DDR III זיכרון: Kingston DDR II 800 2GB דיסק קשיח: Western Digital 160GB SATA II (1600JS) - חשוב לציין: הדיסק לא במצב מעולה מבחינה טכנית. כונן אופטי: Asus DRW 1814BLT SATA כרטיס הרחבה: IEEE 1394 FireWIRE חלקים נוספים (שהוחלפו בשידרוג): Kingston DDRII 667 1GB ASL GeForce 7300 GT 256MB DDR II המסך זה XEROX 20" עם כיסוי זכוכית למסך שבתקופת קניית המחשב עלה 1,600 ש"ח. אולי אמכור אותו גם. תודה רבה לכל המגיבים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by dask1,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ובארץ פה הכול יקר בהרבה מחול... אני רוצה לקנות משם כרטיס מסך מעבד וזיכרונות... בגלל שכרטיס מסך נראה לי הוא הכי שביר ופוטנציאל הרס במשולח, רציתי לדעת אם יש פה מישהו שקנה מאמאזון כרטיס מסך והאם הוא הגיע תקין ? היו לו איזה בעיות מיוחדות במכס ? ואם נגיד הכרטיס הוא לדוגמה של Gigabyte בארץ הם מביאים עליו אחריות ? תודה רבה.

12. Started by guyb7,

לפני כחודש וחצי ביקשתי כאן מפרט לפיתוח עד 4000 ש"ח. קיבלתי מפרט שהתכוונתי לקנות, אבל בגלל בעיות במעבר דירה העיניין נדחה. אני מצרף פה את הבקשה המקורית שלי והמפרט שקיבלתי, ואשמח לשמוע אם יש במקרה איזה דיל שיכול להיות יותר משתלם עכשיו. תודה! גיא --- 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח, ניתן לחרוג ל-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אינטנסיבי (IDE, וירטואליזציה והרבה פרוססים שרצים בו זמנית) רזולוציית מסך טבעית: 1680x1050, גודל מסך: 22" 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? קיים הארד-דיסק של 1TB שמשמש כארכיון שאפשר להשתמש בו (לא חובה) 5. עד כמה חשוב ה…

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  13. Started by שועל האש,

של chieftec full tower DA01BLD עם דלת שקופה עם המארז יש 5 מאווררים של Thermaltake מאוד חזקים זרימת אוויר מאוד גדולה (אפשר לחבר להם חיישני חום או דימר לכל אחד) + בקר מאווררים ל 3 מאוררים כמה הוא שווה ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ronmar,

זה המחשב שלי שקניתי לפני כמה שנים ואני רוצה למכור אותו.. רציתי לדעת כמה הוא שווה ויש בו 8GB RAM לא 4

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by 00Amir,

כיום ברשותי נייד של דל , הנייד כמעט מושלם מבחינתי , חוץ מהמסך שהוא HD לא הכי איכותי. יש לי אופציה לעבור למאק של אחי, הוא לא הכי חדש אבל הוא I5 סבבה והכי חשוב עבורי זה האיכות מסך. השאלה שלי היא: אצלי יש לי SSD עם מערכת חלונות 8.1 . אם אני מוציא את ה SSD שלי ומכניס אותו למאק, זה יעבוד? מה יקרה?

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by kobi_sion,

ברשותי מחשב פנטים I5 4 GB זיכרון עם כרטיס מסך של ראדון 5800 ושני דיסקים קשיחים של 1 TR כ"א המחשב משמש להורדות והיתי משחק בו BF3, BF2 ו NFS במשחקים החדשים כגון BF 4 הוא אמור לסחוב פחות (הבדיקה של WILL IT RUN BF4 ממליצה על החלפת כרטיס מסך והגדלת זיכרון) בנוסף בכוונתי לחבר אותו בקרוב לטלויזיה ע"מ לראות איך זה לשחק על מסך גדול אם אני מגדיל זיכרון ל 8 GB או ל 16 GB ומחליף כרטיס מסך - ראיתי שאפשר לסגור את הפינה ב 750 ש"ח לכרטיס טוב ואולי גם איזה SSD יש טעם ללכת על זה או להמתין כחצי שנה ולהתחדש במחשב חדש ? קובי

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by פאריה,

אהלן אני מעוניין לרכוש מחשב חדש , יש לי כבר מסך 27 של lg . המחשב צריך להריץ את התוכנות פוטושופ ,סקצאפ, אוטוקד, 3d max ,רוויט וכל תוכנה שמשמשת לתכנון ולעיצוב של תלת מימד . העבודה איתו היא על בסיס יום יומי וכל 5 שנים אני מתכנן להחליף מחשב , כרגע יש לי טושיבה סטלייט 5500 נייד שקניתי לפני 5 שנים והוא נתקע כאשר הקבצים נהיים כבדים ולוקח לו הרבה זמן להגיב . אני צריך מחשב שיעבוד עם התוכנות האלו במהירות. מה ההמלצות שלכם עבורי ? האם התקציב מציאותי? תודה פארי

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by imperious,

שלום לכולם בשבוע הבא אתחדש לי במחשב שמיועד בעיקר לגיימינג ואני רוצה גם לעשות לו OC קל, התקציב שלי הוא 6500, מבקש את דעתם לגבי המפרט ואם יש הצעות לשיפור יתקבלו בשמחה וברכה תודה מראש לכל העוזרים: Intel HasWell Core i7 4790K Socket 1150 8MB 4Ghz Tray, יחידות 1 ₪1720 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4907 קירור למעבד Scythe Mugen 4 CPU Cooler SCMG-4000, יחידות 1 ₪220 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4671 Gigabyte GA-Z97-D3H Socket 1150 Z97 Chipset DVI+HDMI+VGA, יחידות 1 ₪660 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4830 זיכרון למחשב G.Skill Aegis 8GB (8GBx1) DDR3 1600Mhz F3-1600C11S-8GIS CL11 , יחידות 1 ₪415 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=…

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  19. Started by Omer DA,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3-14 עדיפות למסך מאט וIPS * רזולוציית המסך? 1920X1080 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת מוארת יהיה נחמד * משקל רצוי? עד 2.0 KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 3 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD חובה,עדיפות ל256. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא* האם נדרשת אחריות בינלאו…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מטרות המחשב: עבודות סטודנטית, גם בבית וגם במוסד הלימודי. ריבוי לשוניות, עבודה בתנאי תאורה משתנים. מסך: בין 12 ל - 14. הגודל פחות קריטי כל עוד נשמר משקל קל במיוחד (יפורט בהמשך). חשוב מסך מט! (ללא מגע). רזולוציה: לא מהווה קריטריון מהותי. דרישות מיוחדות לקלט: מקלדת איכותית ונוחה. שקטה! מקשים שמגיבים ומורגשת הלחיצה. משקל: כמה שפחות. עדיפות לאזור ה - 1.5 קילו. מעל 1.7 זה כבר שובר עסקה זמן סוללה: כמה שיותר בהתחשב בשאר הדרישות.. ברור שלא יתאפשר סוללת 6 תאים מאסיבית בסוג כזה של מחשב.. (מחשב שירוץ 4/5 שעות בשימוש רצוף וללא הטענה זה יפה). יציאות מיוחדות: לפחות 2 יציאות USB. כונן קשיח: גודל פחות פקטור - יותר עדיפות לכונן SSD. אופציה גם להיברידי אבל פחות... כונן אופטי…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. Started by m31115,

שלום יש לי מחשב נייד DELL - vostro 1320 מותקן חלונות 7 פרו. שהסוללה שלי מלאה 100%. אני מנתק ספק חיבור חשמל למחשב נייד. תוך 5 או 10 דקות המחשב נייד ניכבה. הרי סוללה מלאה 100% הסוללה תקינה. למה מחשב נייד ניכבה? אגב: ביטלתי ניהול צריכת חשמל שומר מסך הכל.עדיין אותו בעיה. מה המקור הבעיה תקלה הזה? בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by alergic,

מפרט שאספתי לחבר וחורג מהתקציב. אם תוכלו להמליץ על חלקים שכדאי להחליף באולי זולים יותר כדי להיכנס לתקציב. לגבי ה SSD מאוד אפשרי שיקנה בחול בהפרש של כ450 ש"ח...מה שיאפשר להכניס את המפרט לתקציב. אם זאת אני פה כדי לשמוע דעה נוספת מאנשים חכמים ממני שאולי יודעים על חלקים שווי ביצועים במחיר נמוך יותר. כ.מסך ללא צורך כרגע. המחשב יהיה מחשב משחקים כשדרוג למערכת מאוד ישנה, מעבד ה I7 נבחר בגלל השרידות הגבוהה שלו בעתיד כשיהיו יותר תוכנות/משחקים שישתמשו ב Multi-Threading ואז המצאות 4 ליבות עם HT יעזרו. אבל כמובן שאני שמח לשמוע דעות שונות ממני ואם אכן יוכח שמעבד I5 טוב יותר מאשר I7 למחשב משחקים ללא OC אז כמובן שאקח אותו. תודה מראש לכל העוזרים: מעבד Intel Core i7 4790 Tray 1,599 - 1,459…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by token_toker,

שלום לכולם, יש לי מחשב HTPC המחובר לטלויזיה FHD 51" כאשר הוא משמש כמחשב לצפיה בסרטים, הורדות, משחקים חברתיים כמו פיפא, NBA ומשחקי רשת. המפרט שלו הוא: מעבד: 3.10Ghz Intel Core i3-2100 לוח: DH67BL זיכרון: 6GB כרטיס מסך: HD6770 ספק: 380 antec earthwatts SSD של 250 קשיח של 4TB נכון להיום כבר קשה לו להתמודד עם משחקים כמו ה-NBA2K15 והפיפא 15 ולכן רציתי את דעתכם/הצעתכם לשדרוג המחשב. התקציב העומד לרשותי נע בסביבות ה-1300 ש"ח. בנוסף יש לי ספק Corsair 650TX 52A @ 12V במיקרה ואצטרך להחליף ספק לשדרוג. תודה מראש חברים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. * מטרות המחשב? תיכנות אנדרואיד וקצת league of legends בשעות הפנאי * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביב ה14 אינץ ומעדיף מסך מט * רזולוציית המסך? לפחות 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים-שלוש מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? צריך יציאת HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רוצה SSD, מעדיף 256 גיגה אבל גם 128 יכול להיות בסדר * כונן אופטי? מיותר, לא רוצה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. Started by spike_staff,

שלום אנשים, לא מזמן התחדשתי בלפטופ גיימינג G751 ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה סמסונג (HD 1920X1080 מהחדשות) דרך HDMI. עכשיו הבעיה היא שכאשר אני סוגר את המכסה של הלפטופ התמונה בטלויזיה הופחת להיות לא חדה פתאום וספציפית במשחק פרו 2015 אין אחרי סגירת מכסה אפשרות לשחק ב פול HD. למרות זאת כאשר המכסה של הלפטופ פתוח התמונה בטלויזיה חדה ויפה. איך אני מסדר את העניין הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים