ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי להתייעץ: לאחרונה רכשתי מחשב נייד דגם Lenovo u330p. אני מעוניין לשדרג את הכונן קשיח ל - SSD. דיברתי עם השירות והמעבדה והם אומרים לי את הדבר הבא: 1. אני יכול להתקין אותו בעצמי ואין עם זה בעיה - האחריות תהיה על כל המחשב למעט הכונן החדש. (לגיטימי והגיוני). 2. אם בהמשך המחשב יכנס לתיקון/טיפול במעבדה וימצאו בו תקלות/ליקויים שעשויים להיות כתוצאה מהחלפת הכונן - הם לא יספקו אחריות. 3. העלות שהם מבקשים על החלפת הכונן הקיים באחד אחר (שנמצא בבעלותי וכבר עשיתי לו CLONE/GHOST והוא תקין ועובד..) - 180 שקלים. אני מתלבט האם לקחת את "הסיכון" ולהרכיב את הכונן בעצמי - מדובר בפירוק פנל פשוט מאד יחסית, וגם ההחלפה לא נראית מסובכת במיוחד - יש כל מיני לשוניות שצריך למשוך ואין ספק …
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, אני אמור להתחיל ללמוד הנדסת תוכנה באוניברסיטה הפתוחה ואני צריך לקנות מחשב נייד אך אין לי מושג מה לחפש. האם הלימודים האלו דורשים מחשב חזק? אני מניח שלא טוב מסך קטן מידי כי אני אמור לראות הרבה הרצאות בוידאו. אין לי הרבה להשקיע בזה אבל אני ישלם מה שצריך כדי לא להתאכזב, אבל אני לא יודע איזה רמה של מחירים אני אמור לחפש בכלל. אתם יכולים לתת לי כיוון, כדי שאני ידע איזה מפרט לבקש? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים - אינטרנט ואופיס בלבד * גודל המסך? 13 - 14 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא כבד מידי, משהו שאין בעיה לסחוב יום יום. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שיחזיק לפחות יום (יום לימודים) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: לא. תקציב : 2000 - 2500 שקל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ASUS X555L מעבד intel® Core i7-4510U CPU @2.00GHz 2.60GHz זכרון מותקן 8.00GB כרטיס מסך NVIDIA GeForce 820M כל השאר אני לא ככ סגור איך להגיע לזה, אם מישהו יודע אז אני אשמח אם תגידו לי חח, בכל מקרה, אם מישהו מכיר תדגם הזה אז יוכל להגיד לי, קניתי את המחשב לפני כ 4 חודש ואני לא ככ מרוצה ממנו, במצב מצוין ווינדוס 8 מקורי, כמה אוכל להשיג עליו? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לקניית מחשב בארה"ב בתקציב של עד כ- 4500 ש"ח. הצרכים הם: גלישה באינטרנט הורדת סרטים סביבת פיתוח הרצת סביבה וירטואלית חשבתי על המפרט הבא: 13.3 - 14 אינץ מינימום i5 8 GB RAM לפחות 256 SSD רזולוציה טובה מחשב שיהיה אמין עם אחריות גם לארץ. תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לפי הפירוט המצורף 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אינטרנט, משחקי אינטרנט אונליין, צפייה בסרטי HD, חיבור לטלויזיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך ב…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון כנראה לקנות את המחשב הנ"ל, אך אני מוצא אותו בארץ רק עם כרטיס מסך 850gtx. (n551jk. אני מעוניין לקנות את הגרסה עם 860gtx, n551jm . אם אחכה חודש, האם היא צפויה להגיע לארץ? תודה על זמנכם
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אתמול התחלתי לשחק, שמתי לב שפתאום כל המשחקים מתחילים לזוז ממש לאט, מינוס 30 fps. לא מצאתי שום בעיה עם הטמפרטורה לאור העובדה שזה קרה שרק התחלתי לשחק. התקנתי ומחקתי דרייברים וגם זה לא עזר. אחרי כמה זמן המשחקים חזרו לפעול כרגיל מבלי שעשיתי שום דבר. היום קרה אותו הדבר ואחר כך חזר לעבוד כרגיל... מה הבעיה יכולה להיות כאן? המחשב שברשותי זה Asus g750 והוא דיי חדש יחסית.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ,תוכנה לניהול עסק,(איזי טקס),תוכנה למצגת תמונות שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב לצורך מישרדי לשימוש מסיבי הפעולות שאני צריך הם מאגר הלקוחות שלכל לקוח מצורף ההזמנה כקובץ סרוק(ככל הנראה ארכוש תוכנה מסוימת לצורך זה ) שימוש בקטלוג תמונות כ-3000 להצגת המוצרים יש צורך במערכת הפעלה רצוי וינדוס 7 אופיס יש צורך בכרטיס רשת להתחברות למחשבים נוספים 2 יציאות בחזית+קורא כרטיס צריך מקלדת +עכבר מסך לא ברור עדיין התקציב לא מוגבל כמובן בגבול הסביר קיבלתי הצעה ורציתי לקבל חוו"ד ספק 12 + BLACK Z835 + (2+1)USB • מארז GIGABYTE GA-B85 VGA+DVI • לוח ראשי INTEL CORE-i5 4460 3.2GHZ 6M CORE2DUE • מעבד צלעות + DDR-3 1600 • זיכרון ראשי 8 גיגה קינגסטון SSD מסוג GB128 • דיסק קשיח מהיר ראשי Western Digital • דיסק קשיח 500 גיגה כחול DVD-RW • צורב INTEL • כרטיס מ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הי, יש לי לנובו G580. קבוע במקומו. האם זה מזיק לסוללה להיות בטעינה כל הזמן? או שאין בעיה? -הוצאתי את הסוללה. עדיף כבר ככה וזהו לא? האם יכול להגרם נזק לסוללה עקב זה שלא יעשה בה שימוש זמן רב, אפילו מס' חודשים? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה למחשב נייד למשרד + לימודים של אוטוקאד.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מבקר בקרוב בפראג, האם שווה לקנות שם נייד? יקר\ זול? במידה וזול האם שווה את הפרש המחירים? במידה וכן אשמח להמלצות על חנויות כדאי *
-
- 3 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום, אישה מבוגרת מעוניינת לקנות מחשב נייד חדש בתקציב בערך 3500 ש"ח (שקיבלה כסף במתנה ומעוניינת לשרוף את כל הכסף בשביל מחשב נייד החדש) ולהחזיק אותו ל10 שנים. לא איכפת לה אם היא קונה מחשב לגיימרים. * מטרות המחשב? מצלמת וידאו לסקייפ באיכות טובה מאוד, אינטרנט ומשחקים בפייסבוק. * גודל המסך? 15 בערך. * רזולוציית המסך? חשוב שאייקונים וטקסטים די גדולים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת כוללת numpad. * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדי (לרוב היא בבית אבל עוברת ממקום למקום) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בערך שש שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבורים מוכנים ל10 שנים הבאות. * Bluetooth? פחות חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1 טרה. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת ע…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך. אבל להישאר ברמת המשתלם. (כדוגמת עלות פר ג'יגה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה, הורדות, HD, מעט פיתוח ובעתיד משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - תדיר/כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - מעט - GTA5. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - בינתיים מתוכנן רק GTA 5. אבל מאיץ גרפי ירכש לאחר ש GTA 5 יצא ויהיו ביקורות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - רזולוצ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצמה עבור מחשב למשרד + ללא משחקים מצורף מפרט שק" ספק 12 + BLACK Z835 + (2+1)USB • מארזGIGABYTE GA-B85 VGA+DVI • לוח ראשי INTEL CORE-i5 4460 3.2GHZ 6M CORE2DUE • מעבד צלעות + DDR-3 1600 • זיכרון ראשי 8 גיגה קינגסטון SSD מסוג GB128 • דיסק קשיח מהיר ראשי Western Digital • דיסק קשיח 500 גיגה כחול DVD-RW • צורב INTEL • כרטיס מסך מובנה Realtek High Definition Audio • כרטיס קול מובנה Intel® 82579V Gigabit Network Connection • כרטיס רשת מובנה • סט מקלדת + עכבר ₪ סך עלות המערכת – 3300 ₪ 525 - "22 MAG • מסך ₪ 690 - "24 MAG • מסך ₪ • תוספת למקלדת + עכבר מיקרוסופט - 105 ₪ • תוספת לאנטי וירוס מקאפי רשיון לשנה - 90 - ---------------------------------------------------------…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, 1. איך עדיף? להשאיר את המחשב פתוח ולתת לו לעבור למצב שינה לאחר חצי שעה? או לקפל אותו כל פעם לאחר השימוש? 2. האם זה יכול להזיק לו, אם אקפל אותו כל פעם לאחר השימוש? או שאין בעיה עם זה? 3. אני מוריד כל הזמן דברים.. אם אני מקפל אותו, ההורדה תמשיך? 4. מה קורה למעשה שאני מקפל את המחשב? הבנתי שזה "מצב שינה עמוקה", משהו כזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי המחשב שלי כבר סוס מת, ועוד מעט יוצא GTA V. משמע - זוהי שעת הכושר. אני רוצה מחשב שיריץ בלי בעיה את GTA V, על הגדרות גבוהות ככל האפשר. אם זה דורש שנקרא למחשב "מחשב גיימינג" - שויין. העיקר שיריץ. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300~ 2. מה שימושי המחשב ? אופיס, פוטושופ, GTA V א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V. רבאק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב חדש. התפקיד העיקרי של המחשב, בנוסף לפעילות השגרתית של גלישה וכתיבת מסמכים, הוא עיבוד תמונות בתוכנות מתקדמות. לכן, הדגש הוא על: 1. כרטיס מסך שיעשה את העבודה. 2.יכולת עיבוד וזיכרון פנימי מספקים. 3. בנוסף לכונן של טרה-בייט, רוצה גם SSD להתקין עליו את המערכת והתוכנות. 4. מסך אופטימלי. תקציב: 5000 ש"ח עם אפשרות להתגמש. תודה!
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
ברשותי מחשב נייד של Dell דגם Inspirion N4030 בזמן האחרון אני מוצא את עצמי הרבה בנסיעות וזקוק ללפטופ יותר מתמיד ומה אין לי דרך להטעין אותו ברכב מבקש המלצה למטען מחשב נייד לרכב הנתונים החשמליים של המחשב הם: 90w AC(input): 100-240v ~ 1.5A 50-60 Hz DC ( output ): 19.5v ~ 4.62A בינתיים מה שמצאתי באיי ביי זה: http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&alt=web&id=221075465001 תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שהנתונים שלו יהיו חזקים. השימוש בעיקר הוא יום יומי ומשחקים כבדים בסוף שבוע (GTA V והמשחקים שיצאו ויצאו השנה) אני צריך מפרט שיספק את הדרישות שלי ויצליח לספק אותי לעתיד מבלי לשדרג אחרי זמן קצר. אז מהנסיון ה"קטן" שלי בחומרה , בניתי מפרט ואשמח ליעוצכם בפאן של החלקים בעיקר אם יש הצעות יותר טובות. *הגדרתי לעצמי תקציב של 8000 ש"ח ואני לא חושב שיותר מיזה נחוץ אבל לא מוכן להתפשר על איכות. דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i7 4790K 4.0Ghz - GMR XTREME מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Ninja 3 Rev.B SCNJ-3100 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus G…
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
המחשב מראה סימני זיקנה. אני לגמרי לא בעניינים, האם ניתן להשתמש בחלק מהרכיבים או שעדיף לקנות חדש? נרכש בזמנו מ FOXPC וזה המפרט. תודה שם המוצר FoxPc Gamer X84 HD4850 מעבד דגם: Intel C2D E8400 מהירות: 3.0GHZ קרור למעבד: Arctic-Cooling Alpine 7 Pro לוח אם יצרן +דגם : GIGABYTE P43DS3L ציפסט: P43 זכרון יצרן + דגם: GEIL GX22GB6400UDC דיסק קשיח יצרן + דגם: SAMSUNG 640GB 16MB 7200RPM מהירות +נפח: 640GB SATAII 7200RPM 16MB Buffer דיסק קשיח 2 כרטיס מסך יצרן + דגם: Connect3D HD4850 512 AC Cooling זכרון: 512MB כונן אופטי יצרן + דגם: SAMSUNG X22 SATA מארז יצרן + דגם: CoolerMaser CM690 ספק כח יצרן + דגם: SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 התקנה ושרות…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס * גודל המסך לפחות 15.6 אינג * רזולוציית המסך? HD 1366x768, אם קיים מחשב בתקציב הזה עם FHD 1920x1080 אשמח לשמוע עליו. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה ארוך יכול להיות יתרון. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג"ב, עדיפות ל1000 ג"ב. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: תמיכה מלאה בHDCP אשמח להכוונה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים בבערך 3500 ש"ח. שמתי לב שבמחיר הזה יש מפרט שהרבה ממליצים עליו מ-TMS. (התמונה התחתונה) העניין הוא שאני מעדיף לקנות מחשב מחנות קרובה אליי כמו KSP. יצרתי מפרט דומה ורציתי לדעת אם הוא בסדר. (התמונה העליונה) לגבי המפרט, כדי לא לחרוג במחיר ירדתי ל-270X ואין לי צורך בצורב. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-