ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
מעוניין לרכוש מחשב לבני הסטודנט אשמח לעזרתכם שכבר הוכיחה את עצמה בעבר. יש לי אפשרות לרכוש מחשב בארה"ב ולהביא אותו עם בן משפחה שמגיע בקרוב לארץ. אני מתלבט בין שני דגמים של אסוס אחד רכישה בארץ והשני בחו"ל, אשמח לעוד הצעות * מטרות המחשב? לימודים, אינטרנט, משחקים קלים, סרטים ברזולוציה גבוהה. * גודל המסך? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB-1TB * כונן אופטי? אם יש מה טוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אפשרי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - עיצוב עם התוכנה DILIX 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - ללא ציוד הקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי אבל נחמד שיש 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם וחג שמח, לפני כחודש וחצי אחי טס לארה"ב וניצלתי את ההזדמנות לקנות לפטופ. הבאתי לו דגם ספציפי והוא חזר עם אחר לצערי.. זה הדגם : Asus - Q551LN-BBI706, קישור להמחשה מחנות Best Buy(לא החנות ממנה נרכש המחשב) : http://www.bestbuy.com/site/asus-fli...&skuId=7289029 בכל אופן - בקשת העזרה שלי מתחלקת ל-2 : 1. איך מחשב כלכך חדש שלא מותקן עליו כלום ולא נצבר עליו שום עומס לא מתפקד כלל? חוסר התפקוד בא לידי ביטוי ב- תקיעות חוזרות ללא סוף, איטיות של מחשב ישן מאד וחיי סוללה של שעתיים בלבד(בעבודה רצופה)!!! איך דבר כזה קורה ? יכול להיות בגלל שהמחשב הוא 32ביט ולא 64?! 2. הבנתי מאיזשהו מקור שניתן להחליף את הווינדוס ל-64ביט ללא תשלום איכשהו באתר של מיקרוסופט(איכשהו נשמר הסירי…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. לפני הכל אני מבקש אם אפשר לא לצחוק ולא לפטור אותי ב"פחחח...". ראיתי את המפרט הזה : http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=66528&saleNo=425069#additionalInfo מה זה ? מעבד של VIA ? האם זה שווה משהו בכלל , נניח למחשב אופיס פשוט? תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לשימוש על ידי המשפחה שלי. עבודה משרדית + עריכה גרפית בסיסית מאוד בפוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא רלוונטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? [glow=red,2,300] 2000 ש"ח[/glow] . 2. מה שימושי המחשב: [glow=red,2,300]Facebook, YouTube, Office, סרטים וסדרות באיכות HD.[/glow] -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). [glow=red,2,300]המחשב יחובר לשני מסכים, 19'' של סמסונג וLCD 32''.[/glow] 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? [glow=red,2,300]אין צורך בכלל בציוד היקפי. [/glow] 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? [glow=red,2,300]שלא יהיה טרקטור, 5 נניח. -.-[/glow] 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עירכה גרפית - lightroom, after effects, primier pro 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD קיימים HDD קיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בקיץ הקרוב תכננתי לקנות מחשב (עוד מתחילת השנה אני חופר וחורש כדי שאוכל בסופו של דבר לקבל מחשב שלא אוכל להתחרט עליו) ולאחרונה התברר לי שאינטל מוציאה סדרה חדשה של מעבדים (בערך חודש אחרי מתי שאני מתכנן לקנות). ולא רק, גם יש שמועות שאנווידיה עובדת על פיתוח של סדרה חדשה של כרטיסי מסך (gtx7xx?) השאלה היא האם לחכות עוד כמה חודשים בשביל לקנות מחשב שיהיה עדכני ליותר זמן או פשוט לסיים עם העסק הזה בקיץ. אם אתה תוהים המערכת המתוכננת היא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪870 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל הכל אבל אם אין בזה שום תועלת ואפשר לחסוך אז למה לא במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2002. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?תכני HD, תכנות(visual studio ובהמשך עוד תוכנות שקשורות לתכנות) , משחקים על מסך 19 ברזולוציה 1440X900 ומסך LCD ברזולוציה FHD, מולטיטסקינג. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).לימודים-visual c++ אבל בהמשך אני אעבוד עם תוכנות אחרות שאין לי מידע לגביהם כרגע. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, I3 530 2GB 1333 500GB HD צורב LG כלשהו מארז ELITE של COOLERMASTER מסך LCD 17" של ACER AL1717 תודה! עריכה: לוח האם הוא GIGABYTE H55M-S2H
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט :http://www.getit.co.il/Prod/54730/56 מחשב עם אחריות לשנה, דגם שלא מיוצר עוד. פנטיום 4 775 כונן קשיח 40 גיגה כונן CD מארז IBM ניראה כמו מחשב קקה מיקה, ציוד משוחזר ומתוקן , פעם ראשונה אני רואה מחשב מחודש
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - AMD Socket - AM4 YD260XBCAFBOX - AMD - AMD RYZEN5 2600X (Gen2) - 6 Cores, 12 Threads - 3.6/4.2Ghz - 95w TDP - 12nm - BOX with Wraith Spire Fan... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1008/988 ₪ לוחות אם - AMD Socket AM4 B450M-DS3H - Gigabyte - AM4 - B450 - 4x DDR4 3200MHz 64GB - DVI - HDMI - PCIe x16 - M.2 - 4x SATA - 6 USB 3.1 - 8 USB 2.0 - mATX ... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 361/354 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח TC48G30S815_Kx2 - V-COLOR - 16GB (2x8GB) DDR4 3000Mhz - CL15 - 1.35V - RETAIL... אחריות לכל החיים כמות: - 1…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! לאחרונה קיבלתי כמה הצעות למחשבים ניידים, מתוכן אצטרך לבחור אחד. אני צריך מחשב אשר מיועד לגלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפיה בסרטים, עבודות באופיס וגם (ואולי הכי) למשחקים ותוכנות. אז אני לא בור לגמרי, ואני יודע שהמפרטים לא בשמים ולכן אני לא מדבר על משחקים חדשים ביותר, אלא על קצת פחות טובים, עד לשנת 2008 בערך. כדוגמת סדרת ה GTA (חוץ מהאחרון), Black hawk down, Rainbow six וכו'. סתם זרקתי כמה ישנים, אבל אני מקווה שהכוונה ברורה. אני מתייחס דווקא למשחקים כי לפי מה שקראתי במדריכים כאן זה הגורם המשמעותי ביותר, והוא יכול לשנות את מפרט המחשב מקצה לקצה. מה שאני צריך בוודאות במחשב הנייד זה יכולת לאינטרנט אלחוטי (תקשורת WiFi). המשקל לא כ"כ משמעותי בעיניי (אא"כ מדובר בהגזמה)…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4000-4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה ממש שווה את זה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אתן לכם להראות לי אופציות ששוות חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות. עבודה עם VMWARE, משחקים מ2016-2017. הרבה תוכנות פתוחות באותו הזמן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד בארה"ב התקציב הוא עד 1100 דולר הדגש הוא על מסך 13 אינצ' עד 14 אינצ. כמובן מפרט חזק ככל הניתן מיועד לעבודות גרפיות ומשחקים (לא מעוניין במק). מה שכרגע ההתלבטות שלי היא בין Dell - XPS M1330 לבין מספר דגמים של סוני ואיו שאני עדיין לא סגור על הדגם הטוב ביותר (אשמח להמלצות בטווח המחיר) עוד נייד פוטניציאלי הוא Toshiba Satellite U405-S2856 13.3" מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר איזה כרטיס מסך עדיף או INTEL 950 או ה-NVIDIA 6150 , אני יודע ששניהם ONBOARD.?? כמו כן האם המשחק CALL OF DUTY 2 על הגדרות בינוניות ירוץ על כרטיסי המסך האלה? בתודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בתקציב עד 4000 ש"ח אני צריך מחשב ללימודים ופנאי bug מציאים לי את המחשב TOSHIBA Satellite A300-1EC ב 3996 ב 36 תשלומים הם אומרים שזה הנחה מיוחדת לסטודנטים http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6578 אבל עשיתי בדיקה באינטרנט בעוד חנויות ומצאתי ב ivory מחשבים של del ו LENOVO במחירים קצת יותר זולים ו עם דיסק קשיח יותר גדול. http://ivory.co.il/product.asp?productid=2252&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2250&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2006&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2242&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2211&CatCode=315 אני לא מצליח להחליט אם היתר…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לזמן שאני בצבא, ושיהיה אפשר להריץ בו קצת משחקים במחיר יחסית זול מצאתי את זה: http://www.b-iai.co.il/Product/24253...7%93--i7-5500U מחשב נייד דל, N5558 Inspiron מעבד- 5th Generation Intel® Core i7-5500U Processor מסך - 15.6 inch LED Backlit Display with Truelife and HD נפח איחסון- 1TB (5.400 Rpm) Serial ATA Hard Drive זיכרון - 8GB Single Channel DDR3L 1600MHz כרטיס מסך גרפי- NVIDIA® GeForce® 920M 4GB DDR3 מערכת הפעלה - Windows 8.1 64 BIT אחריות- 3 שנים במעבדות DELL ישראל מחיר: 3,640 ₪ מה דעתכם? מתשלם? או שאפשר להשיג משהו יותר טוב באותו מחיר?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
walom haverim! zot kvar hahodaaa ha2 weli..pahot o yoter hevanti ma ani tzarih. mahwev le limudim (student wana 1 hawmal), mishakim, emule, sratim. masah bevadaut 15.4 inch zikaron 2 giga hard 120 giga meabed - core 2 duo. rak we ein li musag eize mehem: t5500 t5600 t7200 t7400 t7600 eize mehem matzig yahas bitzuim/mahir hahi savir weyew? kartis masah: gam kan ani bebaaya. ein li kol kah musag ma holeh benayadim. ma ha raiting wel kartisei ati mul nvidia? ve eize mehem yathil lehatsig bitzuim svirim be mishakim? ve haweela hahi hawuva beetzem - efo ani yahol lehahin costumize kmo we ani rotze? ba atar wel dell i efwar laasot costumize bihlal. be p hitzlahti lasim katis ma…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי -6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך -לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- עדיף שלא אבל גג 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)- משחקים, המון טאבים בכרום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- CSGO, FIFA17, H1Z1- זה מה שאני משחק כרגע, אבל מעוניין לשחק גם במשחקים הכבדים יותר כמו COD, OVERWATCH וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- 1080P אולי בעתיד אשדרג ל 4K... …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לכל מי שיעזור. בתום 5 מ-7 שנות לימודים החלטתי להשקיע במחשב גיימינג שישכיח ממני את הלחץ של לימודי רפואה... הצצתי במפרטים שעלולים להתאים לי אך במה שפורסם עד כה יש חריגות משמעותיות ממה שאני מחפש בנוסף, השתמשתי ב-Wizard של האתר לקבלת שלד של מפרט וצירפתי אותו אחרי הקריטריונים. אינני יודע לשפוט אם הוא ימלא את צרכיי ולכן ההודעה בפורום. בעיקר תהיתי אם הוא שקט, אלמנט חשוב בעבורי. 1. תקציב מקסימלי - 6K. ניתן לנצל את כל התקציב באם יש צורך אך אין אפשרות לחרוג. 2. שימושי המחשב: א) גיימינג - משחקים כמו Bioshock Infinite, Bioshock 2, Deus Ex: Human Revolution, Team Fortress 2. מסך 19" Samsung Syncmaster 931BF 1280x1024 …
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרכבתי מפרט מחשב אצל מרדנית - זה המפרט הסופי שלי המחשב מיועד למשחקים (בעיקר סימולטורים כמו Microsoft FS2004) וגלישה באינטרנט אם למישהוא יש רעיונות לגבי החלפת רכיבים ועדיין לשמור על המחיר של 3600 ש"ח שיגיב... []Mother Board: ABITIS7E(i865PE)+ SB+LAN HT FSB800 [abit]530NIS CPU: Intl Pentium 4 2.6GHz 512kb Fsb800mhz (S-478) [intel] 1070NIS VGA Card: Innovsion/Sparkles GeForce FX 5200 128MB DDR +TV 410NIS Drive: Mitsumi 1.44MB Floppy Disk Drive [MITSUMI] 50NIS Hard Disk:WD 80Gb 7200rpm ATA100 8MB Buffer [Western Digital]470NIS 2*Memory:HYNIX 256MB PC3200 400Mhz [HYNIX]270NIS DVD: : Toshiba DVD x 16 [Toshiba]200NIS Case: : Magnetic MIDI 400W(…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, הרבה זמן לי כתבתי פה בפורום, אבל שחבר ביקש ממני לעזור לו עם מפרט ידעתי איפה לשאול המחשב מיועד לצפיה בסרטים בFULL HD בטלוויזיה (יחובר גם לטלוויזיה וגם למסך מחשב במקביל אז הוא צריך לשרוד את זה תוך הצגת הסרטים בFULL HD בלי קטיעות על מסך הטלוויזיה) וגלישה באינטרנט בעיקר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל (לא צריך מסך או מערכת הפעלה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז מגניב אבל אם ההפרשי ביצועיים מורגשים אז תזרמו על כל התקציב... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר להגיד 2300 ככה אם זה ממש ממש משתלם, אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט צפיה בסרטים וקצת תיכנות וצפיה בסרטים בטלוויזיה (המחשב יחובר גם לטלוויזיה…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב נייד ולא נייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי קבוע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה לא ממש רלוונטית (שיכנס בתקציב),מסך באזור 13+ אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-