ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,449 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי נייד עם כרטיס מסך סביר למשחקים, הייתי רוצה להיות מסוגל להריץ משחקים עם דרישה גבוהה יותר ממה שיש לי. השאלה היא, האם יש כרטיס מסך חיצוני (אם בכלל) שיכול להתאים למפרט? המפרט של הנייד: DELL Inspiron N3010 Intel® Core i5 CPU M 460 @ 2.53GHz ATI Mobility Radeon HD 5470 RAM 4GB אין לי שום מושג על לוח האם סלחו לי על הבורות ואם חסר משהו. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב בסביבות ה3000, אפשרות לחריגונת בכמה מאות בודדים אם שווה את זה. מעבד I5 ולפי מה שהבנתי עדיף שיסתיים בM כי יותר מהיר מהU, חשוב גם 6GB זיכרון ומעלה. חשוב שיהיה מהיר עם אפשרות לפתיחת מספר תוכנות במקביל בלי להתבאס *מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפייה בסרטים * גודל המסך? 13-16 אינץ' *האם חשוב מסך מבריק או מאט? נראה לי שמבריק אלא אם כן עדיף מט * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? איזור ה2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 ומעלה יהיה בסדר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB ומעלה, אפשרי SSD אם לא מייקר בהרבה * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנ…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להתגיש שיש ברשותי hd7850 1gb ראיתי כמה בנצמארקים שאומרים שhd7850 CF חזק יותר מ7970 בכ10~30 תלוי במשחק עכשיו יש מצב שבעתיד הקרוב אשתרג למסך WQHD אז אצתך עוד זיכרון רק בשביל לוודא, amd מאפשרים cf בין כרטיסים עם כמויות זכרון שונות? (אני כמעט בטוח שקראתי שכן) אז יש לכלולל בתקציב hd7850 2gb אם אפשר אני רוצה לעשות oc למעבד ולכרטיסי המסך יש לקחת את זה בחשבון וגם ssd עם 120gb ועוד 1tb קשיח עם אפשרות להוסיף בעתיד cache drive לקשיח אין צורך במערכת הפעלה וכונן דסקים חשבתי על משהו כזה: [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]סוג[/td][/tr][/table][table][tr][td]תמונה[/td][/tr][/table][table][tr][td]שם המוצר[/td][/tr][/table]יצרןאתרזמינותאיפוס כמות מעבד אינטל …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשתף אותכם במפרט שעשיתי לבסיס של מחשב שמיועד לעריכה ומשחקים שאני מעוניין לקנות אני לא מומחה וניסתי להתאים חלקים האם אתם רואים בעיות במפרט ? האם יש רעיונות אחרים יותר טובים במחינת לוח אם ומעבד בעיקר ? הייעוד של המחשב הוא עריכה (תחביב) ומשחקיי VR בעתיד ... (על כרטיס מסך עוד לא החלטי ובינתיים אשתמש בGTX ישן יחסית....דיסקים גם יש מהמחשב הישן) תודה לכולם מעבדים - Intel Socket LGA1151 Intel - i7-7700K Kaby Lake Quad core CPU - 4.2 GHz - Max Turbo Frequency 4.5 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 95W TDP - Tray..l לוחות אם - Intel LGA1151 PRIME-B250M-A - ASUS - 1151 - B…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בקושי), צפיה בסרטים (בעיקר דרך HDMI). * גודל המסך? לא משנה כ"כ * משקל רצוי? לא משנה כ"כ * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה כ"כ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא משנה כ"כ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה כ"כ * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף, אבל בתאכלס לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף לא HP או MSI אלא אם יש משהו מיוחד ששווה את זה סה"כ מחשב בלי דרישות מיוחדות מלבד מקלדת מלאה (ז"א עם כפתורי המספרים בצד ימין). המחשב אמור לסחוב כחמש שנים אז ש…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד בחול מה האפשרות המועדפת לאותיות עברית עלהמקלדת יש מדבקות אני יודע והבנתי שיש הפשרות לחריטת עברית על המקלדת היכן ניתן לעשות חריטה מה העלות והאם זה מצריך פרוק המחשב
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מרכיב מפרט לחבר שלי, שמעוניין במחשב חזק למשחקים ב6000 ש"ח [עם אפשרות חריגה קלה], ללא ציוד היקפי... הרכבתי את המפרט הבא ואני צריך חוות דעת \ מפרטים והצעות שלכם... תודה. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1076 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5N-D ¤754 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31160 כונן קשיח Seagate ST350032AS 500GB SATA2 32MB ¤461 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-12 EM ¤397 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996557 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9600GT Sonic 512MB PCIe ¤927 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28622 צורב ASUS DRW-20…
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? אינטרנט, יוטיוב, אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן CD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן. כולל מערכת הפעלה win10 והרכבת המחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? רצוי מארז קטן ככל הניתן ושיראה טוב …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש (כרגע אני עם ABiT NF7 + AMD Barton 2500 + 1 GB DDR) לצורך עריכת וידאו ותמונות, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים והאזנה למוסיקה. התקציב הוא 3,000 ש"ח , באשראי, עם אפשרות למזומן (במידה והחנות באיזור השרון). מטרות המחשב, כאמור, עריכת וידאו ותמונות, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים והאזנה למוסיקה. אין צורך בציוד היקפי - רק מארז ורכיבים פנימיים אין צורך בצורב DVD (אעביר מהמחשב הנוכחי). אין העדפה לחברה מסויימת. נושא עיצוב המארז אינו חשוב כלל, אך חשוב מאוד נושא השקט, איני סובל מארזים רעשניים ולכן מבקש בכל לשון של בקשה קירור טוב ושקט במיוחד. אין צורך במערכת הפעלה. ברשותי Windows XP עם רשיון. יש צורך ביציאה אופטית בכרטיס קול. יש צורך …
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
CPU: Core i7 870+Noctua NH-D14 Mobo: Gigabyte P55-USB3 RAM: 8GB Kingston HyperX Blu CL9 1333Mhz GFX:HD6950 2GB @ HD6970 2GB HDD: 500GB Samsung Spinpoint F3 HD502HJ אני רוצה לשדרג את המחשב ולמכור חלקים ישנים, כמה בערך שווה כל שרשמתי למעלה? כל הציוד נלווה נמצא, אין אחריות, נקנה בKSP.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מתלבט על מפרט מחשב חדש חלקים שנשארים איתי מהמחשב הישן: MSI 1080 GTX SEA HAWK SEASONIC 620W M12 EVO Samsung 850 EVO 250GB Crucial MX500 240GB Seagate 2TB HDD מעוניין לקנות: מעבד + לוח אם + זכרון + קירור למעבד + SSD NVME 512GB צרכים עיקריים: עבודה מהבית כ 2-3 ימים בשבוע עם התחברות מרחוק, קצת משחקים וקצת עריכת וידאו נוטה להעדיף את אינטל בגלל חיבתי להמהרה, אבל זה לא משהו שהוא חובה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אל תיבהלו מהמחיר אבל השקעתי לא קצתבאיסוף הכסף וההורים החליטו להירתם ולעזור קצת...אבל בעיקרון ה20 מתחלק למחשב לגיימינג+מארזים ומודינג, ומסך של 18אינטץ' (לא 17 ולא 19!!!) מעדיף של Viewsonic מהדגמים החדשים...אז כבר הלך רוב הכסף 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?20K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)מחשב לגיימינג OC ולמודינג אני מזכיר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.מסך מעולה של 18" 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צור…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפרט שבניתי לחבר... אני צריך שתבדקו בשבילי עם החלקים מתאימים אחד לשני כמו המארז והספק וכו' וגם אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על המחשב? http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=540a2825e0892 יום טוב!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הנייד הזה DELL LATITUDE E7450 כרגע בודק קונפיגורציות, רציתי לשאול אם יש למישהו את המחשב ויכול לתת חוו דעת, או אם מישהו שמע דברים טובים או רעים עליו ויכול לשתף. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון הייתה לי יום הולדת ורציתי להתחדש במחשב גיימינג חדש וחזק מאוד שיריץ לי משחקים כבדים כמו cod וrust מעל 100fps בגלל שיש לי מסך 144hz, אז נעזרתי בכמה אנשים מtms מאילת שהרכיבו מחשב חזק ושיניתי טיפה את המפרט, אני רוצה להשאיר את המחיר מתחת ל6000 שקל אז אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה ולומר לי מה אפשר לשפר במחשב הזה או שזה הכי טוב שאפשר לקבל מתחת ל6000 שקל, מצורף המפרט שכרגע יש לי אשמח אם תעזרו לי לשפר אותו עוד ולהשאיר אותו מתחת ל6000 שקל. המפרט: [b]מעבדים:[/b] [url=https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103104]Intel Core i5 10600KF / 1200 Tray[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 822 [b]קירור למעבדים:[/b] [url=https://www.tms.c…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ודיאו מקצועית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Avid media composer סטודנט+פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לשימושים שונים כמו אינטרנט, חיבור לטלויזיה בHDMI, קצת פוטושופ, קצת visual studio ותוכנות שאוהבות RAM... . מה התקציב המקסימאלי? באיזור ה 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי שצריך להגיע לאיזור ה4000... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רשמתי למעלה... ואם משחקים זה ממש בקטנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כללי להכל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פשוט- אופיס וגלישה באינטרנט. מדי פעם סדרות. לא מיועד לתכנות או למשחקים/ או לתוכנות כבדות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 13-14 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא דווקא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מהי העדפתכם לגבי תפוקת-הקול של מחשבכם ?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חבר'הה! לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכם... בחיפושים אחרי מחשב טוב - שימושים: מעולם לא התנסיתי בגיימינג אבל זה כנראה בגלל שמעולם לא היה לי מחשב מספיק חזק, אז אני רוצה מחשב שאני אוכל לשחק בו בכיף באיכות טובה במשחקים החדשים יחסית, פוטושופ, צפייה בסרטים וכו' מסך יש לי יחסית חדש(כחצי שנה) LG 22'' כך שמן הסתם אני לא צריכה מסך. בהתחלה חשבתי על מפרט באיזור ה2000 שקל אבל לאט לאט זרמתי לכיוון ה3500 וכל עוד אתם אומרים שזה מפרט טוב מאד אני זורמת עם המחיר. לא מתכנת לשדרג בזמן הקרוב. קבלו: (מKSP) מעבדי אינטל Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8H67-M LE s1155…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהמשך לשירשור שפתחתי בפורום מעבדים, לוחות-אם וזכרונות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502052.new#new ובהמשך לעצתם של tmpusr ו about:blank אני פותת את השירשור הבא בקשר למפרט למחשב לעריכת וידאו HD, שימוש בתוכנות After effects ו Premiere pro cs5.5. המפרט: מעבד i7-2600k 16GB זכרון של kingstone כ. מסך Gigabyte GTX580 SSD crucial c300 128GB WD black 1TB ספק כוח Thermaltake TT-W0230 850W 3 צורבי DVD (בעתיד יתווסף blu-ray) קירור למעבד scythe katana3 שני מסכי dell u231H * אין צורך במקלדת, עכבר, רמקולים ומארז. לגבי הלוח הייתי בהתלבטות בין Gigabyte p67a-ud7-b3 או z68x-ud7-b3. אחרי שקראתי את זה: http://software.intel.com/en-us/blogs/2011/01/07/intel-quick-sync-video-en…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Premiere - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Rise Of The Tomb Raider (כשיצא), GTA V, Battelfield Hardline, The Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מחפש מפרט עד 10000 ש"ח ללא מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים. שיהיה בו לוחות מבוססי INTEL 925XE מעבד לשיקולכם (גיימר כבד) זיכרון 2x512MB לפי בחירתכם כרטיס מסך - GEFORCE 6800 ULTRA 256MB PCI-E איזה חברה הכי כדאי ? כרטיס קול, וכונן קשיח כמובן. תודה רבה לכולכם, חיכיתי ללוחות האלו וסוף סוף אני קונה מחשב חדש.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב 15.6 כשהתכונות החשובות לי הן : 1. מסך LED איכותי לצפייה בסרטים 2.כרטיס מסך טוב עבור משחקים חדשים כגון GTA 4 3.חיי סוללה סבירים, שזה אומר מבחינתי יותר משעתיים וחצי 4.משקל לא יותר מדי כבד, כלומר לא מעבר ל 2.80 וכמובן הדבר הכי חשוב זה יצרן ודגם אמינים .. ואם כבר באותה השאלה, מה אתם אומרים על מחשבים של ACER? תודה טוב אחרי חיפוש וסינון נותרתי עם שני דגמים: Dell Inspiron 1545 ו ACER AS5738G ל ACER יש מעבד יותר חזק (T 6600) הארד דיסק גדול יותר (500) וגם כרטיס מך יותר טוב ATI Radeon HD4570 512MB וחיבור HDMI http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH6630855 ל DELL כאמור אין שום יתרונות "על הנייר" חוץ מאולי משקל קצת יותר קל וזיכרון יותר מהיר (800 MHZ) ht…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-