עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום יש לחבר שלי מחשב נייד: EXCEL ATX-1021. מה שקורה שהמטען שלו לא עובד.הפכתי את כל האינטרנט כדי למצוא לו מטען הן בישראל והן באיביי או כל מקום אחר,אבל פשוט הדבר הזה לא קיים. מישהו אולי יודע מי היבואן של המחשב הזה בארץ,או מהיכן אני יכול לקנות מטען למחשב זה?אפילו בזאפ המחשב הזה לא מופיע. בתודה מראש שי נ.ב-אני מניח שהבעיה היא המטען ולא הבטריה,כי המחשב בכלל לא נדלק.אם הבטריה לא הייתה עובדת,אז אחרי הכל המחשב היה יכול להדלק דרך המטען.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לכולם, אני צריך חוות דעת על מפרט מKSP. הדרישות של המחשב הן כוח עיבוד גדול (לתוכנות שמבצעות חישובים מתמטיים) ומספיק זיכרון כדי להתמודד עם בוחטא נתונים. נמצא מפרט בKSP שנראה מתאים. מה דעתכם? יש מה לשפר במסגרת התקציב? דגם מחשב: iSB1 מעבדי אינטל: Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11721 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8717 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H67M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12286 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: H…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by inflictioNz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסטודנט כמה חלונות אופיס במקביל גלישה באינטרנט ואולי קצת סרטים או צפיה ישירה KODI וכאלה לא משהו מיוחד. העיקר שלא יתקע שיש כמה חלונות אופיס או אינטרנט פתוחים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס כל יום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב ש…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by 6Hades6,

שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד במחיר סביר, ומצאתי את הדגם: Asus X550VC R510VC-XX112H כמועדף עלי ברגע זה. המפרט שלו מצוי כאן: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11328 אשמח לשמוע ביקורות על חברת Asus (מדפדוף בפורומים נראה כי הדעות חלוקות לגביהם, כך שאני לא בטוח למה להאמין >< ) ובפרט על המחשב הנ"ל. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. העגלה שבקה ואני מעוניין להחליף למחשב שישמש בעיקר לעיבוד תמונה (פוטושופ) ועריכת וידאו בסיסית (וידאו של הילדים). במפרטים המומלצים לא ראיתי מפרט ספציפי לשימושים. אני יודע שאני רוצה 2G זיכרון. FIREWIRE . אם אפשר שיהיה בעל פעולה שקטה. הבנתי שDUAL CORE יתן הבדל גדול בביצועים. אני לא גיימר אז הכרטיס מסך יכול להיות בסיסי. המפרט ללא מסך והתקציב 5-6 K. מה את אומרים ?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אהלן, אז התחדשתי במחשב נייד Dell Vostro 1220. אבל מסתבר שהעכבר מגע לא מגיע עם האפשרות לעשות SCROLL... האם יש תוכנה חיצונית או תוכנה של DELL שתגרום לו לעשות את הפעולה הפשוטה אך כה חשובה הזו? אגב אם תרצו אני מוכן בכיף לעשות פה סקירה למחשב...

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. במקום חלק מהרכיבים במיפרט עד 2500 למישחקים הציעו לי את הרכיבים הבאים: לוח אם MSI-K8MM-V כ-מסך MSI NX6600LE TD256E PCI-E מה דעתכם? האם רכיבים אלה טובים? תודה ali baba

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Koby,

שלום לכולם אני קונה מחשב שבוע הבא ואני צריך הצעות לשיפורים במפרט המחשב מיועד למשחקים ואוברקלוק בעקרון זה המפרט: 1 x Thermaltake ARMOR full Tower + WINDOW - BLACK 983.26 ש"ח 1 x Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 1,998.99 ש"ח 1 x Gigabyte- 7950 GX2 1GB-DDR3 - PCX - Retail 3,377.02 ש"ח 1 x NEC DVD-RW NEC ND 4570 x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK 239.01 ש"ח 2xWD Raptor X 150GB - 10,000RPM 16MB 1 x GIGABYTE GA-965P-DQ6 (965P) - ATX 1,465.58 ש"ח Thermaltake Toughpower 750W 1 x 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 800MHz 1,885.32 ש"ח 1 x Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tech 259.03 ש"ח בעקרון הדברים שאני לא בט…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום לכולם. אני מנסה להרכיב מפרט לאמי המבוגרת שיחליף את הקיים - ישן וחלש, תופס נפח יקר בתוך נישה לעבודה, ובעיקר מרעיש. מתכוון להציב את החדש במארז שוכב ושקט על מדף מעל המסך במקום לידו. להלן התיחסות לשאלון ומיד המפרט שהרכבתי כטיוטה ושאלות מיקוד: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש טעם. לא על חשבון שקט. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3K אם יש הצדקה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כללי - אינטרנט, אופיס, משחקים קלים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

10. Started by Sivan Franke,

שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למטרות גיימינג והבנתי שזה המקום לקבל עצות בנושא, אז לענייננו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי Blizzard בכלל ובעיקר Heroes of the Storm & OverW…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by 45misha45,

יש לי מחשב אפל חדש מחו"ל אני רוצה להוסיף לו עברית. אני לא יודע אם כדאי לי לחרוט את המקלדת, צישהו עשה את זה? אני מעדיף שהמקום של החריטה על המקלדת יהיה בירושלים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by daniesto,

. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נסו לחסוך אם ניתן לעמוד בדרישות גם ללא הסכום המלא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, ספציפית CS GO חשוב לי שהמחשב יעמוד בדרישות של המשחק ויריץ אותו בצורה מעולה וחלקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by papushka,

מחפש לקנות מחשב גיימינג תקציב עד 15K לא אכפת לי רעש יופי העיקר ביצועים שיריץ משחקים עד האיכות הכי גבוה עם FPS גבוה עם מסך של 360 HRZ ו240

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by ToyMan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש רק בתוכנות קטנות כמו SKYPE וDEAMON TOOLS וכאלה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 3 אני רוצה לשחק לפחות על HIGH חלק.. .. RAGE.. SKYRIM.. THE WITCHER 2 ומשחקים כבדים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by ran500,

היי המליצו לי על המחשב נייח: קירור נוזלי של alienware מקורי Gtx970 12 ram I7 3960x xtreme edition 6 ליבות מארז alienware Aurora r4 מהדורה מוגבלת לשימוש עבור משחקים האם המפרט טוב?

16. מארז 932 HAF COOLERMASTER שחור ספק כח CMPSU-750TX 750W CORSAIR מעבד אינטל 3.3GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 2500K לוח GA-P67A-UD4 GIGABYTE (המתוקן) מאוורר למעבד AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD BIT זכרונות 1600MHz 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel CL7 כרטיס מסך HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E כמות 2 דיסק קשיח פנימי 2TERA SATA2 64MB C.G WD דיסק קשיח פנימי 1TERA SATA3 7200 64MB C.B WD צורב SATA LG DVDX24 DL שחור GH24NS50 מסך מחשב רחב Dell U2311H ** אני אהפוך את הכרטיסי מסך ל6970 במערך CROSSFIRE הקירור למעבד יספיק? המעבד לא יעבור המהרה.. עדיפות לאיבורי

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. לפני מספר שבועות התחילה בעיה הזוייה לחלוטין במחשב. אני מנסה לכתוב ופתאום המקש \ כאילו נתקע למרות שבפועל המקש לא נתקע. אני מקבל ככה \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ בלי הפסקה. עשיתי סריקה לוירוסים, ניקוי Spyware, אבל כלום לא עוזר. טוב, עשיתי שחזור להגדרות מפעל דרך Recovery, אבל עדיין הבעיה ממשיכה. למחרת יצרתי קשר עם אמטל לתאם איסוף למחשב וחוק מרפי פעל. הבעיה נפתרה. ביטלתי את האיסוף. המחשב עבד שבועיים בלי בעיות ועכשיו הבעיה חזרה רק באופן אחר. מקש כלשהו נתקע, אבל לא ה-\ אלא משהו אחר. מכירים את השורה בדפדפן אינטרנט איפה שכותבים את הכתובת של האתר? אז כאילו החץ הקטן שפתוח את ההיסטוריה נתקע. ככה כל הזמן קופץ. לא רק בדפדפן אלא בכל מסך במערכת הפעלה. משהו הזוי. השגת…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום לכולם, יש ברשותי את המחשב עם המפרט הבא: ‏Athlon 64 5600+ M2N-E 1GB Kingston‎ *2 ‏7300GT Silent 256MB ‏250GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ *2 WD 500GB 22CM 420w real ez cool אני רוצה לקנות מחשב חדש, לשימוש משרדי. אני צריך שהמפרט יכלול כ.מסך טוב למשחקים כדי שאוכל לשים אותו במחשב הישן שלי, ובחדש אני אשים את ה7300GT. התקציב הינו: 2100 ש"ח ציוד היקפי כולל: מקלדת,עכבר, מסך נרכש בנפרד 226BW בעלות 950 ש"ח תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לשימושים שונים כמו אינטרנט, חיבור לטלויזיה בHDMI, קצת פוטושופ, קצת visual studio ותוכנות שאוהבות RAM... . מה התקציב המקסימאלי? באיזור ה 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי שצריך להגיע לאיזור ה4000... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רשמתי למעלה... ואם משחקים זה ממש בקטנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כללי להכל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. קודם כל שלום לכם , רק הצטרפתי וכבר אני שואל שאלות המטרה : מחשב לשימושים כלליים , המחשב אצלי עובד 24 שעות ביום ( ועוד כמה בלילה ) , בעיקר אינטרנט , לפעמים תכנות ועבודות גרפיקה קלות בעתיד יש רצון לעריכת וידאו בייתית וכמובן סרטים איך לא משחקים אני לא ממש משחק , ואני לא ממש עושה OC ( בעיקר כי אני מעדיף לשמור על המחשב קר ככל האפשר כי הוא עובד רצוף לחלוטין וברוב הזמן כשאני לא לידו ) הרעיון למחשב הוא משהו כזה : ‏CMV T39D 20'' LCD 8ms DVI‎ 1390 6300 1050 (BOX ) IB9 565 twinmos 2*1gb 810 x1550 512 saphire 530 (כולל יציאת HDTV ) Western D KS 345 Compucase CI-6A21 240 HEC 450TDT 450W 23…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט, עיבוד תמלילים, תכנות, תוכנות מידול, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות מידול - כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בינוני. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין לי דוגמאות ספציפיות. משחקי RTS עדכניים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכי 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by .AloN,

אני מתכוון לקנות מחשב עוד מעט (מחכה שירד המחיר של המעבד) וריציתי לדעת אם כל הרכיבים תואמים: Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Motherboard AMD Athlon 2600+ XP (333 Mhz) Tray CPU DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory Leadtek Winfast Geforce 4 TI4400 MyVIVO 128MB DDR Video Card Enermax FS-710B 350W Black Case אשמח לשמוע גם על הצעות להחליף רכיבים תודה לכם

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by SpEcToR,

מעבד: core 2 dou E6600 330$ לוח אם: Asus P5B 150$ זכרון: G.Skill 1GB x 2 800Mhz 5-5-5-15 כרטיס מסך: sapphire X1800XT 512M2 320$) דיסק קשיח: WD 160GB שח415 מארז + ספק: sunbeam transformer 350NIS (noacomp.co.il) enermax liberty 400W 360NIS מקלדת עכבר: 120 שח

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by SpazaM,

תקציב - 2.5 גג 3 לא מעוניין להשתגע בתקציב שימושים - גיימינג קל , אם משחקים חדשים אז על ממוצע לא רוצה להשתגע על ביצועים מטורפים(אבל אני כן אוהב לשחק) , ובנוסף לימודים מכללה. כרגע הגודל מסך שלי הוא 1024 X 1280 ובעתיד אני אחבר לטלוויזיה חסר לי כרטיס מסך ולוח אם , אני שובר תראש בקיר אני לא רוצה זבל אני בראש של להשקיע פעם אחת כמו שצריך ושיהיה לי ראש שקט, אני רוצה להשקיע בכרטיס מסך טוב ובלוח אם איכותי אבל כל פעם אפשר להוסיף עוד כמה עשרות שקלים ולצאת עם משהו יותר טוב, ובסוף יוצא שהוספתה 500 600 שקל ולא 30 שקל. דרך אגב אני משלם על המחשב לבד ובנוסף כיום יש לי הוצאות על מכללה כל חודש , ככה שאני מקווה שתתחשבו ולא סתם תנסו בכוח לדחוף דברים סתמיים. בכל מקרה על זה אני נעול(חוץ מהקירו…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהסגר על מחשב נייד מכל האופציות שאספתי לי, ואולי תציעו לי גם חדשות. * מטרות המחשב? לימודים (עבודה על VMWARE), הקמת כמה שרתים וירטואלים (לפעמים במקביל) וגם שיהיה לו כרטיס מסך ייעודי כדי לשחק קצת משחקים מעבד: i7 זכרון: אפשר גם 4, אני אשדרג אחר כך עד 8 או 12 (כמובן שעדיף מחשב שיש לו אפשרות הרחבה ל-16 ולא רק ל-8) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15' אינץ', לא חשוב מאט או מבריק * רזולוציית המסך? אם אפשר FULL HD בתקציב אז למה לא, אם בא על חשבון דברים אחרים אז ממש לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת שכוללת numpad חובה, אם יש אפשרות גם עם תאורה אחורית * משקל רצוי? לא משנה, הניידות היחידה תהיה לסחוב אותו על הגב בפעם בשבוע…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים