ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך מחשב 1280X1024 LCD ו-LCDTV FHD שהמחשב החדש יחובר אליו ובעוד חודשיים קונה את ה-U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחותי רוצה לקנות מחשב נייד והשימושים שלה הם בעיקר אינטרנט פייסבוק מוזיקה הורדות וצפייה בסרטים אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על מחשב נייד שיכול לאפשר את המטרות האלו וגם שתהיה לו סוללה מאוד טובה ובמחיר שנע בין 2000-3000 ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט כללי: INTEL 2.4 DVD צורב WD 80GB 8MB ראדאון 9700pro מארז Xaser II A6000A Plus Tower Case (4 מאווררים) כרטיס קול Hercules xp. מודם ADSL usb ... MX-700 logitech ואני לא חושב שיש צרכנים נוספים שצריך להתחשב בהם .... דבר נוסף .... אני צריך המלצה לזכרונות טובים (cas 2 פעם היה דבר כזה) ולוח אם מעולה שיתמוך ב AGP*8 sATA לשדרוג עתידי של HD ... וציפסט טוב. אה ... והמלצה על צורב ... בחיים לא היה לי .. חשוב שיהיה טוב ,אני לא רוצה שהוא ימות לי אחרי שנה ... ואין לי בעיה להוסיף עוד כמה $$$ אני רוצה חומרה טובה ...(רק לא להתחיל לרוץ למעבדות) אני לא מתכוון לקנות AMD מפני שרוב השימושים שלי הם בתוכנות שעברו אופטימיזציה למעבדי INTEL.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לאישה מבוגרת שמעולם לא השתמשה במחשב, השימוש המרכזי בו הוא גלישה באינטרנט, שימוש משני מוסיקה, שימוש עוד יותר משני (ובספק) סרטים. אם יהיה שימוש למשחקים לא יהיו דרישות מעבר לסוליטייר המחשב צריך לכלול: - מסך 19 אינץ' - לא צריך משהו יותר מהפשוט ביותר - מקלדת - רצוי משהו ארגונומי שלא ייצור בעיות פרקים - עכבר - כנ"ל, אם יש אפשרות לדחוף עכבר אלחוטי עם מטען שלא צריך להחליף לו בטריות זה מצוין - פדים נוחים לעכבר ומקלדת (ראיתי פעם רצועת סיליקון כזאת ששמים לפני המקלדת, אין לי מושג איפה קונים את זה) - רמקולים - לצורך המוסיקה והרעש של הקלפים בסוף משחק סוליטייר - מצלמת אינטרנט - מערכת הפעלה חלונות XP HOME (זה, בעצם, 520 ש"ח עד כמה שאני יודע.…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Intel Core i5-430M Processor 2.26 GHz with Turbo Boost Technology up to 2.53 GHz 4GB DDR3 1066MHz RAM, 2 SODIMM Slots; 8GB Max 500GB Hard Drive (7200 RPM); Super Multi Optical Disk Drive; Wi-Fi 802.11 bgn 15.6" Full HD 1920x1080 LED LCD Display; NVidia GTS 360M Graphics Engine with 1GB DDR5 dedicated VRAM Windows 7 Home Premium (64 bit) Operating System; Bluetooth; 2.0MP Webcam; Backlit Chiclet Keyboard והאם זה כרטיס מסך חזק למשחקים וגרפיקה? מה יותר טוב GTS או GT?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום, מעוניין בהמלצה על מחשב נייד. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט, אופיס, סרטים, לא משחקים כבדים וכדומה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17.3 בלבד אני לא בטוח מה הכוונה במבריק או מאט, אני רוצה שהוא יהיה "ברור" / בהיר, שנראה טוב. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא אכפת לי, לא צריך מסך מגע. * מש…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי שתעזרו לי לבנות מפרט שיוכל להריץ משחקים כמו CRYSIS וכדומה על דרישות מקס'. התקציב שלי הוא 3200, ללא חריגה, אני מבקש שיהיה מעבד של Intel core 2 , שתי ג'יגה של ראם, כרטיס מסך חזקNVIDIA, או בקיצור מפרט תודה לכל מי שיעזור. לא צריך מסך, וכל ציוד היקפי! תודה!
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט לעבודות גרפיות קלות. תקציב מקסימלי: 2500 ניתן לחרוג עד 400 ש״ח, עדיף שלא שימושי המחשב: עריכה גרפית לעיתים מזדמנות (Photoshop and Illustrator) ועבודה משרדית בשוטף (Word, Powerpoint) יש צורך ברמקולים (פשוטים) שקט המחשב: 4 לא מתוכנן OC אין צורך במערכת הפעלה או תוכנות נוספות. הרכבה בחנות. אין חנות ספציפית, הבנתי שפלונטר סבבה קניית המחשב תתבצע מוקדם ככל שניתן אין בקשות מיוחדות לא מתוכנן שדרוג מסיבי, אשמח לאפשרות שדרוג לRAM בשנים הקרובות מודה לכם מראש, יפתח.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב עד 2000 ש"ח מחשב עם אופציה לשידרוג לאחר שירדו המחירים (שידרוג כרטיס מסך וזיכרון עם תמיכה ב1333MH למעבד)
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של אסוס שנקנה לפני 4 שנים. המחשב במצב שמור . דגם: K52JC מחשב בידור ומדיה ומתאים לגרפיקה ומשחקים , גודל מסך 15.6"'זכרון 4GBDDR3 , דיסק קשיח 500 GBמעבד Intel® Core™ i5-450M Processor (3M cache, 2.40 GHz)סוללה 6 תאים ליתיום , מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 64-Bitכרטיס מסך NVI יש כאן עוד פרטים על המחשב: http://www.laptopdirect.co.il/item.asp?itemid=5214 המחשב נקנה באזור 5000 ש״ח
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
הכותרת אומרת את הכל... אני צריך מחשב לעריכת סאונד ב-4500 כולל המסך, ואני מתכוון להוסיף לו כרטיס מידי בעוד 1500 +-. לא משנה לי אינטל או AMD - מה שיותר טוב בתקציב הזה... המון תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד AMD Phenom II X4 955 Box ₪846 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ955FBGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785G-UD3H ₪438 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950770 כונן קשיח Samsung HD753LJ 3.5" 750GB SATA2 32MB ₪287 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...-35-750SATA32M זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Eco ₪695 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...666CL9D-4GBECO כרטיס גרפי HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪803 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=H577F1GD צורב Sony Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD ₪99 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=918003 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ₪363 כמו…
-
- 12 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום חברים! אמא שלי החליטה שהיא רוצה מחשב נייד... אני לא יודע מה הולך בניידים, אבל אני יודע מה היא צריכה. 1. שהוא יהיה קל. 1.5-2 2. 1 ג'יגה פנימי, אולי אפילו יותר. 3. כונן קשיח גדול. 4. חיבור אינטרנט. 5. כרטיס קול נורמלי. 6. צורב דיוידי. 7. מעבד חזק. אני מאמין שלא צריך ממש חזק, אלא כזה שיתן תמורה טובה למחיר שלו. 8. שהוא יהיה קטן. מחיר אני לא יודע.. היא לא אוהבת לקנות חרא.. אשמח לשמוע המלצות
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 3K, למרות שאמור לעלות פחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן לנסות לחסוך, התקציב שרשמתי הוא משפר מקסימאלית לא רואה סיבה שלא נצליח להרכיב מפרט טוב בפחות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, בעיקר אופיס, מעט עריכת תמונות בסיסית וצפיה בסרטים עד 1080P. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? השקט חשוב, לא להגיע לעלויות גבוהות רק בשביל שקט מקסימ…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם, ולכל העוזרים ! אני מעוניין לקנות מחשב AMD 64 שאני יוכל להפעיל עליו סרטים,משחקים וכל השאר.(עדיפות לSLI ,אבל הכל לשיפוטכם אני לא מבין בזה). צריך להיות במפרט מסך LCD 17 שכבר בחרתי ושהוא יהיה מסך ויאיוסוניק 8MS (דעות על המסך יתקבלו בברכה). בנוסף למחשב אני צריך גם את כל הציוד ההיקפי כולל רמקולים (לפרט מה יותר טוב סראונד או רגיל ) מקדלת ועכבר וכו'. (חוץ ממדפסת). המפרט צריך להיות עם הרכיבים הטובים ביותר ביחס למחיר כמובן חשוב מאוד לשים מעבד חזק שמחשב יוכל לשרוד כמה שנים טובות. תודה, אורי
-
- 18 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב למטרת גלישה באינטרנט. אני בכלל לא מכיר את השוק ואין לי מושג מה כדאי לקנות. אני רוצה לדעת אם שווה לקנות מחשב ניידב במחירים האלה ואם כדאי לשקול את האופציה לקנות מחשב יד שניה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום אני ליאור אני חדש בפורום אשמח לעזרה בבנית מחשב . חשוב לי צייין המטרה שלי זה לבנות את המחשב הכי טוב/ חזק שאפשר מ 2.5K . 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 50 שקל לא נורא אבל לא יותר מי זה . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים , מכונות וירטואליות , וקצת משחקים בשביל הנשמע D: א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיודע לתכונה ספציפית . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן אבל לא רק . -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בניתי מחשב ב-TMS וכנראה מחר או מחרתיים אני קונה אותו, ואני רוצה חוות דעת כלליות: (אל תשאלו אותי שאלות כמו: "אתה יכול להוסיף X ש"ח?" או "אם תוכל למתוח את התקציב ב..." , וזאת בגלל שמתחתי את הגבול עד הקצה לחלוטין.) המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1004 קירור למעבד: OCZ Vendetta 2 - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤245 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3L - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤585 מארז: Coolermaster CM 690 Black Nvidia Edition - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤416 קירור למארז: Arctic Cooling 12L 120mm כמות: 2 - מחיר: ¤35 ספק כוח: Enermax Pro82+ 525W 40A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤543 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 - במלאי כמות…
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? גג 3000ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bf3 guildwars 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 אינצ' רזולוציה 1280X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?לא ממש אכפת ל…
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום בשבוע הזה אני קונה מחשב חדש אחרי ויכוחים ומריבות עם ההורים.אז רציתי עיצה בקשר למפרטי המחשב שאני הרכבתי , במה אני יכול להחליף את הרכיבים למשהו אחר טוב יותר ובעיקר לוח אם כי אנני יודע איזה יהיה מתאים יותר וטוב יותר?. כדי להזכירכם אחרי קניית המחשב אני אתחיל לעשות מודינג למחשב (יהיה משהו פצצה יש לי רעיון נפלא ) ,אני אעלה תמונות לאתר גם. מפרטי המחשב: מעבד אינטל: P-4 2,4 Ghz (512k 533MHz)( לוח אם: P-4S8X AGPx8,sata,lan,USB2.0 (המלצה בעיקר על לוח אם אחר שיהיה טוב יותר ומתאים יותר) ? כרטיס זיכרון: DDR 400 256 MB Samsung כרטיס מסך: V9280 Ti4200 64MB,TV,DVI,AGPx8(asus כרטיס קול: CREATIVE 6.1 Audigy 2 asus X52 …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לכם הצעות? נב. זה צריך להיות מחשב שלם כולל כל הציוד ההקפי ומסך (שיהיה במחשב רק סי די בלי כונן דיסקטים הוא פשוט שונא את זה בדם)
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מחשב למשחקים בתקציב של 7K ללא מסך. הסתכלתי על המפרט הבא ויש לי מספר שאלות: http://hwzone.co.il/specslist/view/111/ 1. האם כדאי להשתמש בלוח X38 במקום P35? 2. האם כדאי להוסיף HD ולעבוד בתצורת RAID5? 3. מה מהירות הזיכרון שאני אצטרך? 4. מכיוון שאני לא מומחה ולא מנוסה אני זקוק למישהו אמין ורציני שירכיב לי את כל העסק (תמורת תשלום כמובן) באיזור חולון והסביבה. יש המלצות / הצעות? תודה, אהוד
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, אני פונה אליכם בשם חבר טוב שלי שמחפש לקנות שני מחשבים ( כוננים בלבד ) ושני מסכים. הייעוד העיקרי שלהם יהיה עיבוד ועריכה של תמונות, קבצים גדולים מאוד ועטירי מגה פיקסלים אשר מצריכים מחשב חזק יחסית. התקציב שלו לכל הסיפור הוא גג 10K, כאשר המחשבה שלו היא להשקיע 7K במחשבים ועוד 3K בשני המסכים. בנוגע למסכים עדיף שהם יהיו בגודל של 22-24 אינץ' ועם פאנל IPS או פאנל שמתאים לגרפיקה חייב שהמחשבים יכללו מערכת הפעלה מקורית ( WIN 7 ) - המחשבים מיועדים לעסק אודה להתייחסותכם המהירה ולסיוע ככל האפשר. תודה מראש וחג שמח! יוסי.
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
יש לו כרגע גם בעיה בכרטיס מסך השני. http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?cc=il&dlc=he&lc=he&product=4293065
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-