ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
האם למישהו יש נסיון עם מחשבים ניידים של clevo (נסיון אישי, אל תתנו לי הפניה לאתר שלהם) ? האם האיכות שלהם סבירה ? (מבחינת איכות חומרים וגימור, ארגונומיה ונוחות שימוש) ? האם יש שירות סביר בארץ ? איך הם ביחס לשמות הגדולים יותר (HP, IBM, DELL) ? אני אשמח לכל מידע בנושא.
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי השבוע את ה-Dell V131 החדש שלי בתצורת I3, 4GB ו-500GB דיסק קשיח. מכיוון שאני לא כל כך מעודכן במבחנים והבנצ'מרקים האחרונים, אני אשמח להריץ כל מבחן שרק תבקשו לפרסם כאן
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בכ2500 ש"ח המפרט להלן: Pentium 4 1.5 Ghz socket 423 intel d850GB 256 Rdram Geforce 2 mx 400 Generic Psu 250 generic case אין לי מושג מה כדאי לי לשדרג, הצעות יתקבלו בברכה. אין שמושים עיקריים קצת מהכל תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט מחשב לבן דוד שלי, המפרט יוזמן מהזיגזגים והדרישות שלו הן כאלה: 1) אז כפי שמצוין בכותרת התקציב הוא עד 4500 ש"ח עם אפשרות לחריגה של עד איזור 4700. 2) המחשב מיועד למשחקים לגודל מסך של 22". 3) אין צורך בציוד היקפי, לא יהיה אוברקלוק ואין חשיבות לשקט. 4) חשוב שהדגש יהיה על כרטיס מסך ומארז (שיראה יפה ), לי יש את הXASER האחרון של טרמלטק והוא רצה אחד כזה, אבל אחרי שהוא שמע את המחיר הוא כבר לא רוצה אבל זה בערך הסגנון שהוא מחפש. ניסיתי ליצור לו מפרט דומה לשלי אבל לא ממש הצלחתי (המפרט לא מעודכן בפרופיל).
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לשדרג את המחשב שלי (מחשב בן 4 שנים) תקציב 1500 ש"ח. אני משתמש בו לתכנות ומשחקים. עריכה קטנה: הזיכרון שיש לי 4 GB 2*מה שרשום במפרט המפרט הנוכחי שלו הוא: תודה רבה, איתי.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות מחשב למטרות גיימינג כבד, והוא מעוניין לקנות אותו דווקא מאייבורי מחשבים (שיקולי מיקום וכדומה). המפרט הכי טוב שהצלחתי להרכיב לו בתקציב הנ"ל (עדיף לא לחרוג) הוא: Amd Phenom 2 9550 לוח אם Gigabyte דגם GA-MA790X-UD4P 4 GB זיכרון קינגסטון 800 MHZ. Radeon HD 4870 Vapor-X 1024MB GDDR5 HD WD 500GB ספק כוח HEC 500 WATT מארז Thermaltake WingRS 201 סה"כ מחיר למפרט הנ"ל: 3,500 ש"ח. יש לכם הצעות לשינויים שלא ייקרו משמעותית את מחיר המחשב? ויש לי התלבטות נוספת לגבי הזכרון. האם כדאי לקחת לוח אם שתומך ב-DDR3? ואם כן איזה? נ.ב אל תציעו חנויות אחרות הוא סגור על סניף מסוים של אייבורי.
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
http://www.extremepc.co.il/product.aspx?p_id=7377 המחיר לדעתי מצויין והכל מתאים לדרישות שלי הדבר היחיד שיש לי ספק לגביו זה המעבד השאלה שלי היא האם המעבד הנ"ל יצליח להתמודד עם ווינדואס 7 - לא גרסת סטארטר נ.ב HD יעשה בעיות?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
טוב שלום, אני מנסה לבנות HTPC ואני צריך את עזרתכם בתיכנון המפרט שלו... למעשה הוא הולך ליהיות מחשב ממש פשוט... ברמה נמוכה, מכיוון והוא מיועד סך הכל לצפייה בסרטים ומוזיקה כל מה שאני צריך למעשה זה: *לוח אם *מעבד *כרטיס מסך עם TV-OUT איכותי עד כמה שיתאפשר *הארד דיסק *זיכרון (512 יספיק לדעתי) DVD יש כבר ומארז כמובן אני יבנה... שכחתי משהו? אז ככה... לגבי הלוח אם... אני לא סגור עוד אם אני רוצה לוח בגודל סטנדרטי או ללכת על הMINI ATX... מה שאני סך הכל צריך מהלוח זה סלוט AGP אחד 2 סלוטים של כרטיסי הרחבה יספיקו ו2 סלוטים של זיכרונות מקסימום... אבל מה שעוד חשוב הוא שהחיבורים האחוריים שלו יכללו USB (מה שלא ניראה לי יהווה בעיה ועדיף מאד שיהיו גם על הלוח עצמו חיבורי USB נוספים על מנת שא…
-
- 35 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. המפרט של המחשב שלי עכשיו הוא: Q8200 2..33GHz 9500GT 500GB ספק כוח- ezcool 12 cmf 450w real זיכרון- 2gb ddr2 800mhz kingston סטיק אחד של 2GB WINDOWS XP 32 BIT לוח אם- אסוס p5ql pro p43 רוב השימושים של במחשב הם גלישה באינטרנט ומשחקים כמו פיפא, מנג'ר, פרו וטיפה NFS ניסיתי להפעיל פיפא על המחשב וזה עבד גרוע אז החלטתי שכדי לשדרג את המחשב. התקציב הוא באיזור 1000 ש"ח. אשמח אם מישהו יוכל להציע לי הצעות איך לשדרג את המחשב תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול מה היתרון במחשב עם אחסון מסוג msata בנוסף לכונן קשיח רגיל. אני שוקל לקנות vostro 5470 ויש דגם עם כונן 500GB ודגם נוסף עם כונן זהה +32GB msata. ההבדל בניהם הוא באזור ה200 ש"ח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לשמוע חוות דעת שלכם על המפרט המחשב מיועד לשימוש בייתי אוטוכאד,פוטושופ,סרטים,מוזיקה,אינטרנט מעבד Intel E7300 corer 2.66g 3mb 65w 900mhz לוח אם Gigabyte GA-G32m-S2L זיכרון 4gb 800 mhz דיסק קשיח 500GB Seagate כרטיס מסך Axel 9400GT 512mb כרטיס קול 5.1 chanel HD צורב Samsung x20 ספק כוח Ez cool 400w מארז Ez cool k110c תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
ראיתי באתר www.RCL.co.il בדף הראשי מחשב נט בוק עם מסך 7 " זמן סוללה - 5 שעות ו משקל של פחות מקילו בודד מגיע עם מע' הפעלה LINUX עם אופציה ל WIN XP המחיר שמוצע שם למזומן ,|הדגש| 879 ש"ח |סדגש| מחשב מעולה ע"פ הסירטון /סקירה שנמצא באתר מאת TIGER DIRECT זה הלינק : http://www.rcl.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=87 Fic Sylvania G Netbook אני שוקל לקנות אחד כזה , זה ממש זול למחשב נייד .. מה דעתך ?
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: KSP או IVORY אבל אם ממליצים משהו אחר אפשר .. מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: שבועות קרובים תקציב:5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: אין עדיפות אבל הבנתי שעדיף ASUS או DELL מערכת הפעלה מועדפת: לא ממש מעניין גודל כונן קשיח מועדף: לא קריטי משקל הנייד המועדף: משהו נוח ללימודים.. גודל הצג: חובה 15.6 לדעתי יתאים זמן סוללה רצוי: כמה שיותר צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה עם 8G ראם , יציאת HDMI וחיבור USB 3, שיהיה גם כרטיס מסך חזק יחסית. תודה
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני מקווה שזו לא הודעה שחוזרת.... עברתי על כמו עמודים פה ולא מצאתי אני מחפש מפרט למחשב HTPC זול וטוב בטווח המחירים שבכותרת לא כולל מארז ושיהיה P4
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה השימושים שלי יהיו בעיקר אינטרנט ואופיס, תיכנות, עריכת תמונות בפוטושופ, צפייה בסרטים, ואולי קצת עריכת וידיאו. אין לי צורך בתאימות למשחקים. הוא מתוכנן לפעול 24 שעות ביממה, אז חשוב לי שיהיה שקט. אין לי ניסיון בOVERCLOCK, אבל אני מוכן לנסות אם זה יתן תמורה יותר טובה לכסף. התקציב גמיש, אבל אין לי בעיה להזמין כל חלק בנפרד אם זה ייצא יותר זול למרות המשלוח. לא עשיתי את זה לפני, אבל נראה לי שלא תהיה לי בעיה להרכיב לבד. תודה רבה וסליחה על החפירות
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים ללא מסך ומיוד הקפי כבדים ושימוש אישי (אינטרנט, סרטים, מוזיקה) בסביבות ה 4000 שח יש אפשרות לחריגה.. תודה
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש להחליף לוח, מעבד וזכרון (ברשותי ספק של EZCOOL 450W). שימוש לעבודה בלבד (אופיס), אינטרנט והורדות. גג של הגג 900 שח תודה חברים.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי אנשים, המחשב הוא בשביל אחיין, זה התקציב... משחקים אפשר להגידש הוא משחק הכל. farcry \ crysis ו GTA4 בקרוב. לגבי המסך אני דיי נעול על ה Samsung T240 אלה אם יש לכם אופציה טובה יותר בגודל הזה ("24). מה שמשאיר בערך 5300 למחשב עצמו לגבי המחשב, הכיוון שלי היה E8400 + overclock ואז כמובן שגם צריך קירור נורמלי. חשבתי להגיע איתו לאיזור ה 3.6-3.8 4gb 800hz 500gb - 640gb HD4870 1gb palit צורב DVD רגיל.. מארז, רצוי FULL TOWER , אני לא אוהב את הצפיפות שבקטנים. צבע שחור, ובלי כל הצבעיים והתאורה, משהו אלגטני ו"בוגר" יותר. לגבי הלוח אם אני ממש לא יודע, אני לא יעשה לו CF בעתיד, אבל חשוב לי לוח אם טוב במיוחד לאובר קלוק. לגבי כרטיס קול, אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר בכבל בודד שיתן לי 5…
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מעוניין בנייד לצרכי גלישה באינטרנט אבל שיהיה באמת תותח במשימות הגלישה בלי תקיעות אני הולך לחרוש עליו בלי להתחיל לסגור ישומים .לא משתמש בתוכנות גראפיים .אני אשתמש בתוכנות כמו GOOGLE EARTH למשל.אבל אני רוצה שהוא יפעיל כמה יישומים בפת אחת.לגבי משחקים לא הולך לשחק משחקים כבדים .מקסימום FIFA 2008 .לגבעי סרטים אני יחבר אותו על הLCD לניגון סרטי HD .מבחינת תקציב לא חשוב .העיקר שהנייד ימלא את תפקידו במשימות האלה ולא יותר מזה.מה בנייד המומלץ במינימום הוצאות לצרכים האלה?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מחשב למשחקים וסרטים, OC בסיסי e6400 - 1420 leadtek 8800gts 320mb - 2160 gigabyte ds3 - 750 Geil 2Gb DUAL CHANNEL KIT DDR2-667Mhz Plus CL4 GD22G667P - 1600 (איך הזכרונות?, כי אין מבחר יותר מידי) Antec Neo HE 550 EC 550W - 770 WD250GIGA 16MB - 480 HEC 6A21 - 250 (ילך טוב עם הכרטיס מסך והספק?) יכול להיות שהמחיר קצת גבוה לכל פריט בכמה עשרות שקלים אבל נראה לי שכדאי בגלל שזאת חנות מקומית קרובה לבית ומקום אמין מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב דיי עגלה (עשיתי טעות שקניתי AMD, טעות שלא תחזור), והגיע הזמן להחליף אותו. יש סיכוי טוב שהכרטיס מסך במפרטים האלה יוחלף לאחד מהכרטיסים החדשים של nVidia שיגיעו בקרוב, אני לא אוהב ATI בכלל, אבל כרגע אין אלטרנטיבה טובה של nVidia במחירים של הכרטיס הנ"ל של ATI. בכל מקרה המחשב ישמש למשחקים \ גרפיקה \ עריכת וידאו פה ושם על מסך 19" (רזולוציה של 1280x1024) שיש סיכוי שיוחלף מתישהו בקרוב ל22" או 24". יש הבדל של 500 שקל בין המפרטים, אבל לא קריטי, מה שיהיה טוב יותר אקח. חשוב לי לדעת אם הi7 s1366 באמת שווה את ההפרש (והוא גם מאפשר 6 ג'יגה זכרון במחיר יחסית שפוי - כמעט כמו 4 ג'יגה בs1156). או שבכלל עדיף לי לחסוך במעבד ולקחת i5 750 עם כרטיס מסך ב2000+ שקל? עד כמה ההבדל בין i…
-
- 36 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מחשב לגיימינג, ולעריכת מוזיקה, זה העיקר, על המסך אני נעול כל השאר לריטוש מלא שלכם חשוב לי רק להגיד שיש לי התלבטות עצומה בנוגע ללוח אם, הנטיה היא לאסוס כי ה AIOC שלהם מוצא חן בעיני, גם ה FIREWIRE ON BOARD ושזה לא HYBRID של DDR2 ו DDR3 רוצה נטו DDR2 (גם ככה לא יהיה טעם לגעת ב DDR3 בשנתיים הקרובות) תודה לכל העוזרים. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤999 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם ASUS P5K ¤658 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31100 כונן קשיח Western Digital WD 5000AVJS 500GB ¤601 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AVJS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 ¤584 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X2048-6400C4 כרט…
-
- 13 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
היי יש לי נייד של לנובו 3000 n100 הסוללה שלו הפסיקה להטען ועומדת על 0 אחוז תמידית למישהו יש מידע או הצעה בנושא? (האחריות נגמרה לפני שבוע )
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
Hi All, First, please forgive me not writing in Hebrew... something in my laptop got screwed up... Anyway, I need help in building a spec for a new development machine (also, this machine would probably also run games, display video files etc...) - my budget is roughly 1,000$ - for that I would like: * CPU - recommendations? Intel/AMD? * RAM - 2GB * HD - at least 160GB SATA I need this machine to be as quiet as possible. That's about it I guess... Thanks in advance for your help AP
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-