עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by thebenjamin,

היי, רציתי לשאול מה היתרון במחשב עם אחסון מסוג msata בנוסף לכונן קשיח רגיל. אני שוקל לקנות vostro 5470 ויש דגם עם כונן 500GB ודגם נוסף עם כונן זהה +32GB msata. ההבדל בניהם הוא באזור ה200 ש"ח. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם אשמח לשמוע חוות דעת שלכם על המפרט המחשב מיועד לשימוש בייתי אוטוכאד,פוטושופ,סרטים,מוזיקה,אינטרנט מעבד Intel E7300 corer 2.66g 3mb 65w 900mhz לוח אם Gigabyte GA-G32m-S2L זיכרון 4gb 800 mhz דיסק קשיח 500GB Seagate כרטיס מסך Axel 9400GT 512mb כרטיס קול 5.1 chanel HD צורב Samsung x20 ספק כוח Ez cool 400w מארז Ez cool k110c תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  3. ראיתי באתר www.RCL.co.il בדף הראשי מחשב נט בוק עם מסך 7 " זמן סוללה - 5 שעות ו משקל של פחות מקילו בודד מגיע עם מע' הפעלה LINUX עם אופציה ל WIN XP המחיר שמוצע שם למזומן ,|הדגש| 879 ש"ח |סדגש| מחשב מעולה ע"פ הסירטון /סקירה שנמצא באתר מאת TIGER DIRECT זה הלינק : http://www.rcl.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=87 Fic Sylvania G Netbook אני שוקל לקנות אחד כזה , זה ממש זול למחשב נייד .. מה דעתך ?

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  4. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: KSP או IVORY אבל אם ממליצים משהו אחר אפשר .. מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: שבועות קרובים תקציב:5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: אין עדיפות אבל הבנתי שעדיף ASUS או DELL מערכת הפעלה מועדפת: לא ממש מעניין גודל כונן קשיח מועדף: לא קריטי משקל הנייד המועדף: משהו נוח ללימודים.. גודל הצג: חובה 15.6 לדעתי יתאים זמן סוללה רצוי: כמה שיותר צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה עם 8G ראם , יציאת HDMI וחיבור USB 3, שיהיה גם כרטיס מסך חזק יחסית. תודה

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. Started by אלעד6,

אני מקווה שזו לא הודעה שחוזרת.... עברתי על כמו עמודים פה ולא מצאתי אני מחפש מפרט למחשב HTPC זול וטוב בטווח המחירים שבכותרת לא כולל מארז ושיהיה P4

• 11 תגובות
    • 814 צפיות
  6. אהלן חבר'ה השימושים שלי יהיו בעיקר אינטרנט ואופיס, תיכנות, עריכת תמונות בפוטושופ, צפייה בסרטים, ואולי קצת עריכת וידיאו. אין לי צורך בתאימות למשחקים. הוא מתוכנן לפעול 24 שעות ביממה, אז חשוב לי שיהיה שקט. אין לי ניסיון בOVERCLOCK, אבל אני מוכן לנסות אם זה יתן תמורה יותר טובה לכסף. התקציב גמיש, אבל אין לי בעיה להזמין כל חלק בנפרד אם זה ייצא יותר זול למרות המשלוח. לא עשיתי את זה לפני, אבל נראה לי שלא תהיה לי בעיה להרכיב לבד. תודה רבה וסליחה על החפירות

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  7. אני צריך מפרט למשחקים ללא מסך ומיוד הקפי כבדים ושימוש אישי (אינטרנט, סרטים, מוזיקה) בסביבות ה 4000 שח יש אפשרות לחריגה.. תודה

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום חברים, מחפש להחליף לוח, מעבד וזכרון (ברשותי ספק של EZCOOL 450W). שימוש לעבודה בלבד (אופיס), אינטרנט והורדות. גג של הגג 900 שח תודה חברים.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  9. היי אנשים, המחשב הוא בשביל אחיין, זה התקציב... משחקים אפשר להגידש הוא משחק הכל. farcry \ crysis ו GTA4 בקרוב. לגבי המסך אני דיי נעול על ה Samsung T240 אלה אם יש לכם אופציה טובה יותר בגודל הזה ("24). מה שמשאיר בערך 5300 למחשב עצמו לגבי המחשב, הכיוון שלי היה E8400 + overclock ואז כמובן שגם צריך קירור נורמלי. חשבתי להגיע איתו לאיזור ה 3.6-3.8 4gb 800hz 500gb - 640gb HD4870 1gb palit צורב DVD רגיל.. מארז, רצוי FULL TOWER , אני לא אוהב את הצפיפות שבקטנים. צבע שחור, ובלי כל הצבעיים והתאורה, משהו אלגטני ו"בוגר" יותר. לגבי הלוח אם אני ממש לא יודע, אני לא יעשה לו CF בעתיד, אבל חשוב לי לוח אם טוב במיוחד לאובר קלוק. לגבי כרטיס קול, אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר בכבל בודד שיתן לי 5…

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  10. אני מעוניין בנייד לצרכי גלישה באינטרנט אבל שיהיה באמת תותח במשימות הגלישה בלי תקיעות אני הולך לחרוש עליו בלי להתחיל לסגור ישומים .לא משתמש בתוכנות גראפיים .אני אשתמש בתוכנות כמו GOOGLE EARTH למשל.אבל אני רוצה שהוא יפעיל כמה יישומים בפת אחת.לגבי משחקים לא הולך לשחק משחקים כבדים .מקסימום FIFA 2008 .לגבעי סרטים אני יחבר אותו על הLCD לניגון סרטי HD .מבחינת תקציב לא חשוב .העיקר שהנייד ימלא את תפקידו במשימות האלה ולא יותר מזה.מה בנייד המומלץ במינימום הוצאות לצרכים האלה?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  11. מחשב למשחקים וסרטים, OC בסיסי e6400 - 1420 leadtek 8800gts 320mb - 2160 gigabyte ds3 - 750 Geil 2Gb DUAL CHANNEL KIT DDR2-667Mhz Plus CL4 GD22G667P - 1600 (איך הזכרונות?, כי אין מבחר יותר מידי) Antec Neo HE 550 EC 550W - 770 WD250GIGA 16MB - 480 HEC 6A21 - 250 (ילך טוב עם הכרטיס מסך והספק?) יכול להיות שהמחיר קצת גבוה לכל פריט בכמה עשרות שקלים אבל נראה לי שכדאי בגלל שזאת חנות מקומית קרובה לבית ומקום אמין מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  12. כרגע יש לי מחשב דיי עגלה (עשיתי טעות שקניתי AMD, טעות שלא תחזור), והגיע הזמן להחליף אותו. יש סיכוי טוב שהכרטיס מסך במפרטים האלה יוחלף לאחד מהכרטיסים החדשים של nVidia שיגיעו בקרוב, אני לא אוהב ATI בכלל, אבל כרגע אין אלטרנטיבה טובה של nVidia במחירים של הכרטיס הנ"ל של ATI. בכל מקרה המחשב ישמש למשחקים \ גרפיקה \ עריכת וידאו פה ושם על מסך 19" (רזולוציה של 1280x1024) שיש סיכוי שיוחלף מתישהו בקרוב ל22" או 24". יש הבדל של 500 שקל בין המפרטים, אבל לא קריטי, מה שיהיה טוב יותר אקח. חשוב לי לדעת אם הi7 s1366 באמת שווה את ההפרש (והוא גם מאפשר 6 ג'יגה זכרון במחיר יחסית שפוי - כמעט כמו 4 ג'יגה בs1156). או שבכלל עדיף לי לחסוך במעבד ולקחת i5 750 עם כרטיס מסך ב2000+ שקל? עד כמה ההבדל בין i…

13. מחשב לגיימינג, ולעריכת מוזיקה, זה העיקר, על המסך אני נעול כל השאר לריטוש מלא שלכם חשוב לי רק להגיד שיש לי התלבטות עצומה בנוגע ללוח אם, הנטיה היא לאסוס כי ה AIOC שלהם מוצא חן בעיני, גם ה FIREWIRE ON BOARD ושזה לא HYBRID של DDR2 ו DDR3 רוצה נטו DDR2 (גם ככה לא יהיה טעם לגעת ב DDR3 בשנתיים הקרובות) תודה לכל העוזרים. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤999 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם ASUS P5K ¤658 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31100 כונן קשיח Western Digital WD 5000AVJS 500GB ¤601 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AVJS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 ¤584 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X2048-6400C4 כרט…

• 13 תגובות
    • 795 צפיות
  14. Started by Lev-UFO-Child,

:s05:

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by quicks2k,

היי יש לי נייד של לנובו 3000 n100 הסוללה שלו הפסיקה להטען ועומדת על 0 אחוז תמידית למישהו יש מידע או הצעה בנושא? (האחריות נגמרה לפני שבוע )

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  16. Started by ender_shadow,

Hi All, First, please forgive me not writing in Hebrew... something in my laptop got screwed up... Anyway, I need help in building a spec for a new development machine (also, this machine would probably also run games, display video files etc...) - my budget is roughly 1,000$ - for that I would like: * CPU - recommendations? Intel/AMD? * RAM - 2GB * HD - at least 160GB SATA I need this machine to be as quiet as possible. That's about it I guess... Thanks in advance for your help AP

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Classic notion,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13/14 *האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט אבל לא קריטי * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב * משקל רצוי? שלא יהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כדאי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: אני מתלבט אם כדאי מסך מגע, נוטה לחשוב שזה סתם גימיק. הדגש הוא שהמחשב יהיה קל וזמן סוללה סביר. תודה

18. Started by Akimbo,

להלן מפרט המחשב שאני קונה בקרוב: Processor: INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache MotherBoard: EPOX EP 4G4A+ 845G 533MHZ Video Card: Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO Sound Card: Creative Live 5.1 Retail Memory: Corsair CMX512-3500C2 HD: WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case: Enermax FS-710-B 350W CD-Rom: LG X52 Floppy: Teac Floppy 1.44 אם יש הצעות, הערות.... אה כן: לא צריך מסך, לא צריך צורב, לא קונה כרטיס קול טוב ורמקולים בגלל שאני שומע באוזניות (מיקום לא יעיל של המחשב)

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by spitzi,

שלום, מחשב האייבורי שלי (כן כן) בן 3 שנים ומכיל כך: לוח האם הזה של MSI (לא מפתיע). Chipset GeForce 7100, Southbridge nForce 630i, אם זה משנה למה שאני הולך לשאול. מעבד E8400 Core 2 Duo שעובד יפה ומהר. 4 ג"ב זכרון של מושקין, DDR2 800 MHz. טפו טפו, גם עובד בסדר ויפה. כרטיס מסך (לא און-בורד) עם Nvidia GeForce 7600 GS, 256MB. שאלה: בהנחה שיש לי ספק כוח מספיק טוב, מה כרטיס המסך הכי חזק גרפית שהמחשב שלי יכול לסחוב במקום ה-7600GS המסכן ? כרטיס שיאפשר לי לשחק ברזולוציית 1024 על 768 עם הגדרות גרפיות גבוהות ככל הניתן. תודה.

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  20. Started by danielzy,

במיוחד למשחק Battlefield Bad Company 2 לא מתוכנן OC. אין צוריך בציוד כלשהו. אני בניתי משהו עם i5 ו 5770 עם Antec Sonata III 500w ב 4300 ש"ח. אם יש לכם עוד הצעות..

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  21. שלום. אני מבקש לרכוש לוח אם Z68 עבור מעבד 2500K. בעיקר מתלבט בין http://www.ebay.com/itm/ASRock-Z68-PRO3-LGA-1155-Intel-Z68-HDMI-SATA-6Gb-s-USB-3-0-ATX-Intel-Mother-/290634854456?pt=Motherboards&hash=item43ab2ff038#ht_4015wt_1089 לבין http://www.ebay.com/itm/NEW-Gigabyte-GA-Z68P-DS3-Desktop-Motherboard-Intel-/380385199898?pt=Motherboards&hash=item5890b9871a#ht_3089wt_1189 כמובן, אלה הם רק שני דוגמאות. קשה לבחור, במיוחד משום שהדרישות שלי לא ממש מיוחדות. מה שכן, אפשרות ל OC עתידי (נאמר 4.5) תהיה מבורכת מאוד. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  22. Started by stormme,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K, חריגה של עד 0.5K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג ועריכה גרפית כמו פוטו שופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא מאוד קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

23. הנה המפרט: הביעו את חוות דעתכם. המחשב הוא למטרת משחקים בינונים לא GTA IV אלא פיפא וכאלה. אני רוצה שהוא יחזיק לפחות 3 שנים. אסור שהתקציב של המחשב כולל המסך והרמקולים יחרוג מ- 4500 שקל (כמו שתיראו אצלי) המארז-עיצוב לא משנה אלא ביצועים.חשוב שיהיה שקט מאוד ולא יתחמם.

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  24. זה לאחיין שלי- עכשיו התחיל להכנס לכל הקטע של השוטרים [table][tr][td][table][tr][td]C550T[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Core i3 550 3.33Ghz 4MB Cache Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪489[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]N560OC1GI[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 - Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪1073[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]K4G1333[/td][/tr][/table][table][tr][td]Kingston 4GB DDR3 1333[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr]…

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by tomer861,

שלום לכולם ברשותי מחשב די ישן זה המפרט שלו amd 3000+ oc 1.98 2giga ddr 400 kit ati x800 gto abit an8 ultra maxtor 60g maxtor 30g wd 160g sata מארז של thermaltale skall ספק corsair vx450w ברצוני לשדרג בסביבות ה3 אלף מפנדה השימושים הם קולנע ביתי מתחבר לlcd 32 חיבור hdmi בונוס רציני עבודה כללית וקצת משחקים לא צריך ציוד היקפי אבל אם אפשר לדחוף מסך חדש בגודל 20 יהיה אדיר תודה

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.