עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב לא זקוק לדיסק קשיח, כוננים אופטיים, ציוד היקפי מכל סוג שהוא תודה מראש

• 12 תגובות
    • 932 צפיות
  2. התקציב מוגבל ל3700 מצאתי את 2 המחשבים האלו: Dell studio 1537 T3400 מעבד Intel® CoreTMDuo Processor T3400 2.16GHz ,667MHz FSB 1MB L2 Cache מסך רחב 15.4 WXGA WLED display Ultrasharp With Truelife רזולוציה 1280X800 כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD דיסק קשיח 250GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 2GBMB DDR2 667MHz אחריות שנה תצוגה בחנות אספקה מיידית תכונות נוספות מערכת הפעלה 2ללא מערכת הפעלה כרטיס רשת אלחוטי Dell Wireless 1397 (802.11 b/g) Mini Card כונן אופטי צורב DVD-RW +- With Dual Layer Technology קיבולת זיכרון קיבולת מקסימלית 4GB זיכרון כרטיס רשת 10/100/1000 network interface adaptor כרטיס קול Two channel high definition aud…

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני יקנה אותו כראה עוד חודש בערך, ללא ציוד היקפי ( לא צריך עכבר, מקלדת, סי די רומים, מסך, רמקולים) ואני רוצה מעבד AMD לא אינטל. התקציב הוא 7000 שקל, משהו שיפציץ במשחקי מחשב! (צרי ךכרטיס מסך חזק!) וגם תכלס מהיר... רק מה שחשוב שיהיה טוב! מצידי מארז מקרטון ומאווררים מעזה. תודה רבה לכל העונים!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אז ככה, כיוון שלוח האם שלי נשרף, החלטתי לשדרג ולקנות מעבד+לוח אם חדשים. תקציב: עד 1500 ש"ח. מה שכרגע יש לי זה: 1 ג'יגה זיכרונות sumsung 512MB 400 DDR x2 2 הארד דיסקים 40 ג'יגה כל אחד של WD (הארד דיסק גדול יותר אני אקנה בקרוב) כרטיס לכידת וידאו פשוט: avermedia avertv 007 fm plus כרטיס מסך ישן geforce 4 mx440 64MB (כרגע אני לא מתכוונת לקנות חדש כי כפי שראיתי בפורומים אם זה לא מינימום ה 6600GT אז אין טעם לקנות כרטיס מסך. והוא קצת יקר לדעתי) המארז וספק הכח לדעתי הם ג'נריים. לצערי לפני כשנה סמכתי על מישהו שיקנה לי מארז וספק כח, והוא קנה לי כנראה משהו פשוט וזול... אז בעצם לבינתיים מה שאני צריכה זה לדעת איזה מעבד ולוח אם יתאימו לי לצרכים + לשאר חלקי המחשב שיש לי, במחשבה…

• 12 תגובות
    • 905 צפיות
  5. יש לי 2 הארד דיסקים של 500 גיגה ביחד. אני רוצה מחשב למשחקים -כל החדשים שיצאו , עם כרטיס מסך מסדרת 8800 (נראה לי שהוא הכי טוב כרגע...), מעבד טוב ולוח אם. את כל שאר הדברים כמו מסך, כרטיס קול, מקלדת , עכבר, הארד דיסק, זכרונות, כבר יש לי. תודה

• 12 תגובות
    • 937 צפיות
  6. Started by cars racer,

'>http://www.2send.us/"] שווה? כדאי את ה4 ליבות

• 12 תגובות
    • 931 צפיות
  7. Started by xtract1,

אני מעונין במחשב לעבודה משרדית + גלישה באינטרנט לא יבוצע OC , אין צורך בכרטיס מסך מיוחד. מבקש ח"ד לגבי מחשב ACER ASPIRE 3628WXMI המפרט נראה מתאים , האים יש דברים מיוחדים שצריך לדעת לפני רכישה זו? מצאתי לינק שלו שתראו... הלוח תומך בDC? כי אני כנראה רוצה עוד סטיק של 512...והכ.מסך מובנה נכון?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Neo810,

היי, אשמח לעזרה בבחירת נייד למורה, בעיקר עבודה משרדית, רוצה מסך מגע ושיהיה קל ככל הניתן. עקרונית נראה לי אחד משלושת אלה, אשמח לעזרה בבחירה מה מהם וגם הסבר, ואם מסיבה מסויימת עדיף דוקא לא מסך מגע, אשמח גם להסבר ואפשרות. כמובן שעדיף שיהיה זול ככל הניתן, אבל אם נניח היקר יותר עדיף בצורה ניכרת ושווה להשקיע את ההפרש אז אפשרי, כמובן שאשמח גם להסבר. ואם יש לכם עוד רעיונות... https://ksp.co.il/m/uin/48783 https://ksp.co.il/m/uin/51595 https://ksp.co.il/m/uin/55342 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 4000 ש"ח, רצוי פחות, אפשרי חריגה קלה. 2. מה שימושי המחשב (…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by maor-a-,

שלום צריך עזרה בבניית מפרט המחשב מיודע לבית אני לא מחשיב את עצמי כגיימר כבד אך פה ושם אני משחק (לא משהו רציני) אבל מעוניין שהמחשב יהיה די חזק!!! 250GB מסך LCD 19 ( אם תיהיה אופצייה ל WIDE , אשמח ) איך זה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5889 ) ציוד הקפי (מקלדת עכבר ללא רמקולים) 2GB זכרון עכשיו ההתלבטות שלי היא AMD או INTEL אני לא יודע מה עדיףצריך פה תצטרכו לעזור לי! לא מתוכנן OC תודה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום רב, אנא עזרתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8500 +/- 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? SolidWorks, הרכבות כבדות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אי…

11. Started by snogoo,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי מה P4 1.4 הנוכחי למחשב קצת יותר נורמלי המחשב משמש בעיקר לצפיה בסרטים והורדות, וכמובן למשחקים אבל אני לא מתכנן להתפרע על כרטיס מסך. מבחינת המחיר: אני מתכנן להשקיע על הלוח אם בערך 600-750 ש"ח ועל מעבד תואם באיזור ה 700-800 ש"ח ועוד לעדכן את הזכרונות שלי מה SDRAM הישן בערך ב 200-300 ש"ח אני מתכנן לקנות כרטיס מסך 6600 ואני אשמח לדעת איזה מפרט כדאי לקנות כדי לעמוד בתקציב וגם כדי להתאים לצרכים שלי וליכולות של הכרטיס מסך. אני אשמח גם לדעת אם כדאי יותר להשקיע בסכומים האלה ב AMD או ב INTEL

• 12 תגובות
    • 993 צפיות
  12. Started by BlueLabel,

אני חדש אתר אז אפתח בבירכת שלום לכל החברים הנמצאים אני מעוניין לשדרג את המחשב למטרת משחקים ויש לי מפרט קטן ורציתי חוות דעת שניה לגבי החלקים וכן המלצות אחרות יתקבלו בשמחה. מעבד: Intel Core 2 Duo Desktop Processor E8500 קישור למפרט או Intel Core 2 Quad Processor Q9400 קישור למפרט ההתלבטות שלי היא למעשה שלמרות שאני יודע שהדו מספיק חשבתי אולי כדאי להוסיף עוד כמה מאוד ולשדרג למשהו יותר טוב וככה למנוע שידרוג נוסף בשנים הקרובות. רציתי לדעת אם לדעתכם זה בסדר או שזה מיותר לקחת QUAD לוח אם: (אני צריך לוח אם שתומך ב DDR3) Asus P5QC קישור למפרט חוות דעת תתקבל בברכה כרטיס גרפי: פה יש לי התלבטות הייתי סגור על כרטיס nVIDIA אבל לאחר חיפוש קטן במפרטים ראיתי שהביצועים של ATi דווקא יותר ט…

• 12 תגובות
    • 895 צפיות
  13. Started by firebirdrc,

חבר שלי שלא מבין כלום במחשבים הלך לקבל הצעה מחנות (שבכוונה לא אזכיר את שמה) וקיבל את ההצעה הבאה: מה דעתכם על ההצעה איך אפשר לשפר אותה ההצעה נראית לי מופרעת לחלוטין קבלו: 1כמות מוצרים סה"כ 1 Thermaltake Kandalf LCS Super Tower with Window - BLACK 1,751.52ש"ח 1 Intel Core 2 Duo 6750 - 2.66 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 1,029.00ש"ח 2 1GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Original 433.19ש"ח 1 GIGABYTE GA-P35-DS3P (P35) - ATX 770.88ש"ח 1 GIGABYTE GeForce 8800GTS 512MB DDR3 - PCX - retail 1,918.78ש"ח 1 WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 444.07ש"ח 1 PIONEER DVR-212BKx18 (BLACK) DUAL LAYER -SATA- BULK 193.05ש"ח 1 ASUS X18 DVD (E818A) WHITE/BLACK -SATA 114.79ש"ח 1 התקנת רכיבים/בד…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, ברשותי מחשב יחסית ישן (2.5 ג'יגה זיכרון פנימי, AMD 3000, כרטיס מסך 8600 ודיסק קשיח בנפח 120 ג'יגה). לצערי ובאופן די צפוי המשחקים שיוצאים היום כבר רצים בקושי על המחשב אם רצים בכלל (את GTA החדש אפילו לא ניסיתי) ואכזבה גדולה הייתה לי כש-Godfather 2 קירטע. בקיצור, אני שוקל לקנות מחשב חדש ולא ממש יודע מה טווח המחירים שאני נדרש להשקיע כיום. בגדול כשאני קונה מחשב אני כבר מעדיף להשקיע במשהו שיחזיק מעמד כמה שנים אבל מצד שני בלי להקצין, אני לא מוציא 10,000 ש"ח על מחשב. לכן אני מעוניין לדעת מה הרכיבים העיקריים המומלצים היום (כרטיס מסך, מסך, מעבד, זיכרון, ספק כוח) ומה תהיה העלות המשוערת של סך כל העניין. לצורך הדיון בוא נניח שטווח המחירים העליון הוא באזור ה-8000 ש"ח ואשמח לד…

• 12 תגובות
    • 798 צפיות
  15. Started by asaf556,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!3300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-150 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1680/1050 גודל 22 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?עד עכשיו לא היה לי מחשב מתאים אז אני רוצה לנסות את כל המשחקים החדשים המומלצים שיוצאים בין אם כבדים או קלים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/ג…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=176&CatCode=3

• 12 תגובות
    • 659 צפיות
  17. רצויי שיהיה עם ליבת I7 ועם דיסק קשיח ע-נ-ק וכרטיס מסך רציני וחזק! המפרט מיועד לקרוב משפחה אשר רוצה להתחדש! מה אתם אומרים על המפרט הבא?: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=651197 הבנתי שהכרטיס מסך לא משהו..... רצויי שהמחיר יהיה כולל ציוד היקפי ומסך ..... תנו הצעות למפרטים תודה מראש ;D

• 12 תגובות
    • 917 צפיות
  18. אני צריך מחשב שמיועד למשחקים ב5600 שקל+יחד עם צורב DVD וCD ROM רגיל והמארז שייהיה רגיל, לא מיוחד שיהיה מספיק גדול להכיל את כל החלקים ושיהיה מאוורר או שניים. מהחנות של KSP. TOMMYB1 אתה צודק... אבל אני יודע איזה מסך אני רוצה ואיזה רמקולים והשאר אני אקח משהו פשוט.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מעבד כפול ליבה לHDTV. כרטיס מסך למשחקים על המסך Dell2407WFP וספק שיחזיק את כל זה. תקציב 0 2K+-. תלוי בכמה אני אמכור את הלוח והמעבד הנוכחי- במפרט. מי שמעוניןן שיצור איתי קשר. זכרונות מה שיש לי עכשיו. אחליף בעתיד. אופציית אוברקלוק.

• 12 תגובות
    • 701 צפיות
  20. שלום לכולם, שבת שלום, שמי שי ואני חדש בפורום, אני מקווה לתרום כמה שיותר ולעזור לחברי הפורום בהתאם ליכולותי, בימים אלו אני אצטרך את עזרתכם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ואם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט מחשב לגיימר מקצועי, שכולל רק מחשב+מסך(לפי הבירורים שעשיתי ההמלצה היא על LG L1970HR2MS) התקציב הכולל הינו 9000 ש"ח כולל מסך. אני מעוניין להרכיב במחשב את כלל הרכיבים הטובים בשוק בהתאם למחיר שאני יכול להשקיע. בקשר לדיסק קשיח אני לא זקוק ליותר מ160GB, או שתמליצו לי אחרת על SATA2 אם ההבדל הוא משמעותי. בנוסף, שאלה לגבי כרטיסי מסך, מה עדיף במסגרת התקציב RADEON 1950XT או GF7900GS? ובנוגע ללוח אם, האם חשובה השקעה כספית גבוהה מאוד בלוח אם? כי לפי מה שהבנתי הוא גורם לא פחות חשוב מכר…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אהלן אני רוצה לקנות מחשב חדש לגיימינג בעיקר. המחשב מיועד למשחקים החדשים שיוצאים ושיצאו ושישוחק על הגדרות גבוהות. לא מתוכנן OC. אני רוצה להכליל גם ציוד היקפי: מסך רמקולים מקלדת ועכבר. התקציב הוא 5000 שקל ואם יש צורך אז חריגה של עד 300 שקל. עדיפות לחנות RSM שם אני מתכנן לקנות. וגם אני רוצה להוסיף למחשב הקודם שלי לוח אם ספק וזיכרון, המחשב הוא די ישן משהו כמו שלוש וחצי שנים. המעבד הוא pentium D 775 והכרטיס מסך הוא geforce 210. אז אם אפשר בבקשה גם המלצות למחשב הישן וגם מפרט חדש. אם אתם צריכים עוד משהו תגידו. אא התקציב לשלושת הרכיבים הוא בסביבות 600 שקל.

• 12 תגובות
    • 919 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני, כולל מסך בגודל 21-23 אינצ' עבור תוכנת העריכה AVID 5. הדרישות המינימליות של התוכנה, כפי שהם נכתבו באתר החברה נמצאים כאן: Computer: Avid-qualified Windows-based computer or laptop2 (see details)OS: Windows 7 Professional (64-bit), Windows XP Professional SP3 (32-bit), Windows Vista Business SP2 (64-bit), Windows Vista Ultimate SP2 (64-bit) Processor: Intel Core 2 Duo 2.33 GHz processor or faster Memory: 4 GB of RAM (6 GB of RAM recommended for Windows 7 and Windows Vista) Graphics Card: NVIDIA Quadro FX family3 (FX 560 or higher) Internal Hard Drive: Minimum 500 GB 7200 rpm hard disk מלבד זאת אני אצטרך גם: זוג רמקולים איכותיים כרטי…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. מחשב נייד 5000-8000 שח, לשיחות וידאו, אופיס וחלונות כרום רבים פתוחים במקביל, קריאה וכתיבת מאמרים. 15 אינצ' אבל לא כבד מדי - יסתובב בדרכים ולפעמים העבודה על הברכיים ולא תמיד על שולחן. מעדיפה מסך מגע אבל אין לי נסיון עם זה ואשמח לדיעה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-8000 שח (למשל מצא חן בעיני ה XSP של דל אבל נראה לי הרבה יותר מדי יקר לצרכי). אוכל להוציא גם 10000 אם יהיה צורך אבל לא נראה לי שיש צורך. בנוסף אני מבינה שיש גם תוכנות שצריך לשלם עליהן. אני פתוחה לכל חברה כל עוד המחשב אמין שאינו סובל מבעיות, ומקבל שירות טוב במקרה תקלות. (נפלתי בעבר במחשב 'זול' שנזרק לפח לאחר שנה של עבודה). 2. מה שימושי המחשב …

24. Started by NightFoxlz,

מטרות המחשב - המחשב יהיה גם ללימודים לתואר ראשון בהנדסת מחשבים, למשחקים בינוניים וצפייה בסרטים גודל מסך - 14-15 אינץ משקל - פחות קריטי לי אבל רצוי לא כבד במיוחד זמן סוללה - חשוב שיהיה לו זמן סוללה של לפחות 6 שעות (לא כשהוא מפעיל משחקים אבל כן כשהוא מפעיל אינטרנט ותוכנות כמו אופיס, matlab , codelock , וכו') גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - 128 SSD זה המינימום, אם יכנס בתקציב גם כונן HDD אז אחלה אם לא אני אשתמש גם בכונן נייד. כונן אופטי- לא חייב מערכת הפעלה - לא צריך אפשר לחרוג מהתקציב עד ה 200-300 שקל תודה מראש לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. מפרט שהרכבתי לצרכי עבודה גרפית דו מימד, יש צורך בשדרוג עתידי להוספת זכרון, וכ. מסך. אני רוצה להתאים לוח אם אמין, שיהיה בו חיבור S-video. דבר נוסף שאני רוצה להתייעץ הוא האם מארז גנרי יוכל לסחוב את המפרט, גם במצב שבו אני מוסיף כ. מסך סטייל 7300GF. תודה מראש. מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1050 1 1050 זכרונות‏ DDR II 667 Price Units Total 1GB Kingston 405 1 405 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 350 1 350 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black 180 1 180 מארזים‏ Price Units Total Vertigo-2 MIDI 400W Silver 125 1 125 Total price 2110 ₪

• 12 תגובות
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.