עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by b1yossi,

ברשותי שני מחשבים ישנים, ואני מעוניין לבנות את הקומבינציה הטובה ביותר מהרכיבים שלהם. המחשב המורכב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט. ואלו הרכיבים של המחשבים הישנים : לוח אם 1 לוח אם 2 מעבד 1 מעבד 2 כרטיס מסך 1 כרטיס מסך 2 זכרונות (שתי יח') 1 זכרונות (שתי יח') 2 אני מניח שיהיה מומלץ לשדרג את הזכרון ל- 2GB. באחד מהמחשבים ישנו HD SATA מהדגמים הראשונים שיצאו בזמנו בנפח 180GB. בכוונתי להתקין WINDOWS 7 HOME EDITION נשאר לי רשיון אחד פנוי.

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by dans41,

יש ברשותי מחשב נייד HP 530 ישן, רציתי להשמיש אותו במקום שהוא סתם ישכב באיזה ארונית. המפרט שלו דיי חלש איך אני יכול לתת לו שימוש בלי להזיק יותר מידי לכיס? עוד משהו הסוללה שלו דפוקה והוא נכבה כשמנתקים אותו מהחשמל. חשבתי להרחיב לו את הראם ואת הדיסק קשיח זה מהלך שכדי לעשות או שאין טעם בכך? השימוש החוזר לא חייב ליהיות כמחשב מבחינתי, אני חושב אולי להשתמש במסך שלו כמסך משני למחשב הנייח שלי זה אפשרי? אפשר רעיונות? מה אתם מציעים לעשות איתו?

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. היה לי ASUS P5Q ששירת אותי נאמנות במשך 5 שנים עד היום :'-(( לצערי הרב למרות שהמחשב עבד מושלם הוא נשרף בכל אופן, יש לי מארז (FULL TOWER) ספק כוח של NEXUS 600W כרטיס מסך NVIDIA GTX 650TI 2 הארד דיסקים 7200RPM מה שאני צריך זה מעבד -> לוח אם -> זיכרון השימושים: משחקים / מעבדות של שרתים אני אוהב בד"כ לקנות דברים שמחזיקים לפחות 5 שנים אם לא 10 שנים של ביצועים אני מבחינתי הייתי יכול להחזיק עם המחשב שלי עד שהוא היה מוכרז כעגלה ... אני מעדיף ללכת על INTEL ולא AMD בגלל שנכוויתי בעבר מ AMD ואין סיכוי שאני מתקרב לזה אני שם תקציב של 2000 שקל רק בגלל שאני לא ממש מכיר את השוק ... אם זה מספיק אשמח אם צריך להוסיף עוד קצת לא אמורה להיות בעיה. מה כדאי לי?

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. . מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים ביתיים סטנדרטיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקיפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9-10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך במע' הפעלה ואופיס (לא חובה אם מוריד משמעותית את הביצועים) 8. האם ישנה ה…

• 12 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. שלום לכולם . אז ככה , בעוד כחודש-חודשיים , אני רוצה לקנות לעצמי נייד , עבור עבודות משרדיות בסיסיות , גלישת אינטרנט , צפייה ועריכת תמונות , צפייה בוידאו ואולי גם קצת עריכת וידאו , ומשחקים בינוניים קלים , לדוגמא משחקי רשת ONLINE . עכשיו , כיוון שבעוד חודש-חודשיים זאת כבר תיהיה שנה לועזית חדשה , עקב כך האם צפויים איזה דגמים חדשים של ניידים לצאת לשוק שתמליצו לי לחכות להם או שזה בסדר כבר להתחיל לחפש עכשיו ממה שקיים בחנויות ? כעקרון הנה הדרישות שלי מהנייד פחות או יותר , תקציב עדיף עד 3K אבל אם יש משהו שווה הרבה יותר אז אפשרי גם לחרוג ל-3.5K , לא יותר . * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, …

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by roei86,

רציתי את דעתכם על מפרט שהרכבתי (נערך בהתאם לתגובתו של Klayton), רציתי לדעת אם כל החלקים יושבים טוב ואם המסך שבחרתי ינצל את זה. אני משחק ועובד במחשב. תודה רבה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪903 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪123 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪353 מארז: באנדל Core 3000 USB3 + Seasonic S12II-520W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪660 זיכרון: Corsair 16Gb Kit (4G X4) CML16GX3M4X1600C8 CL8 כמות: 1 - מחיר: ₪706 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by אייס,

הי, מבקשת מפרט עבור מחשב שמשמש אותי לבניית אתרים. מעבר לדברים הרגילים אינטרנט ושימוש די בסיסי, צריכה גם להפעיל שרת wamp, sql, פוטושופ, תוכנת כתיבה. לא יודעת מה עדיף- נייד או נייח, תקציב עד 3000 שח. תודה

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by morpheus211,

שלום לכולם, אני עוזר לידידה גרפיקאית לרכוש מחשב חדש לצרכי עבודה ופונה לעזרתכם בהרכבת מפרט מתאים 1. מה התקציב המקסימאלי? 10k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית למטרת פרנסה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe master collection- פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by EnerGy,

שלום, אני מעוניין במפרט הכולל מסך וציוד היקפי. הנה תשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שבת שלום. עבר הרבה זמן מאז רכשתי מחשב ועוד יותר זמן מאז בניתי מפרט. המחשב מיועד עבור דירתי הקטנה להיות מחובר קבוע למסך 46 אינץ FHD ובעיקר להישלט מהספה בעזרת סט מקלדת ועכבר אלחוטיים שכבר קיימים. השימושים העיקריים הם: גלישה, צפיה בסרטים בהבחנה גבוהה (1080), והורדות מטורנטים. הכי חשוב: 1. שקט. (הדירה קטנה מאוד וישמעו את המחשב מכל פינה שלה, לכן בחרתי בספק מקורר פסיבי, וקירור פאסיבי למעבד) 2. יציבות ואמינות הרכיבים. כאמור, את המחשב הנוכחי אני מחזיק כבר 6 שנים, ואת הקודם החזקתי 5 שנים. 3. תקציב: בסביבות ה 3k. 4. מקום פיזי - מוגבל מאוד. עדיף נמוך וצר ככל שניתן. 5. יש בידי crucial m4 128gb עבור מע"ה, כך שהכונן שצירפתי הינו לשמירת תוכן בלבד. תודה.

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. Started by lizer2121,

שלום יש לי מחשב נייד של ASUS X502C נשפך לי כוס מים על המחשב נייד. ניתקתי אותו מהחשמל פתחתי אותו ויבשתי אותו למשך יום שלם. הדלקתי אותו והוא עולה ישירות לביוס ללא תגובה. מה יכולה להיות הבעיה? ומה ניתן לעשות? תודה רבה על העזרה

• 12 תגובות
    • 8.5k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לייטרום מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחש call of duty, bf4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך 26 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by mojomj,

היי, צריך עזרה בהרכבת מפרט ב-1.5K מיועד בעיקר לשימוש ביתי פשוט 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - מקסימום 500 אבל באמת רק אם אין ברירה. התקציב כמובן אינו כולל מסך. 1500 רק למחשב וגם צריך מסך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה באינטרנט, אופיס ואני מניח שגם תכני HD אם יש אפשרות וכו'. משהו בסיסי, לא יותר מדי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080. מסך יהיה כנראה 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by b3ta0,

תקציב 2500שח או פחות אני מחפש נייד, מסך בין 10" ל 15.6" (טווח רחב אני יודע, אבל אני רוצה לראות את האפשרויות) חשוב שהמשקל יהיה מקסימום 3 קילו, עדיף פחות. אני מניח שעם דור המעבדים הקודם של אינטל, ולא Haswell. לסטודנטית, לעבודות Office, גלישה באינטרנט וצפייה קלה בסרטים. אם אפשר להתפשר על גודל המסך אך עם מעבד חזק יותר (אם בכלל צריך לצרכים שלי) אז עדיף, אבל אני רוצה לראות את כל האפשרויות. חיפשתי של Asus אך כולם יקרים מדי. איך זה: http://msi.com/product/nb/CR61-0M.html#?div=Specification (דגם i3 כי ה i5 כבר כמעט 3000 שח פה) ואפשרויות נוספות, תודה.

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by GOLD_BOMB,

שלום, לפני השאלון קצת היסטוריה. המחשב שיש לי עכשיו הינו כך I3-530 P55-GD55 7.1 MSI Radeon 5850 1TB sata3 7200 בלאק 2GB DDR3 1333mhz ספק 500W seasonic מארז 300 gaming antec גם היום חיה (עד כמה שאפשר להגיד היה בינוני אבל עדיין זורק כמעט על הכול על הכי גבוה). הבעיה שלי איתו זה שהוא נכבה מדי פעם והמעבדה לא יודעת למצוא לי מה הבעיה, החלפתי זיכרון קשיח לבקשתם ועדיין אותה התקלה ואני כבר מיואש. אם למישהו יש רעיונות אשמח לשמוע. אני מצרף פוסט מפה ששאלתי בעבר אך ללא פיתרון: http://hwzone.co.il/community/threads/539941-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%9B%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%A1%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%92%D7%99%D7%9F#.Uu1tZPkelik גם כאשר אקנה את החדש התחיל לשחק איתו בהחלפת ספק כוח, אחד…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by kostyaf91,

* גודל המסך? 14-15.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך יותר טוב כמובן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?נפח של 500GB מינימום, עדיפות גדולה ל-SSD בנפח יותר קטן (למערכת הפעלה) * כונן אופטי? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מסך מגע כמה הערות: 1. לא חייב להגיע לתקציב מקסימלי 2. אשמח שירץ גם משחקים אז עדיפות עם כרטיס מסך של Nvidia ראיתי בKSP כמה מחשבים שנראים לי בסדר,אם מישהו יכול להסביר לי על ההבדלים שלהם לעומק מאוד אשמח http://ksp.co.il/?store=ashkelon&select=.268..271.…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. במקור רציתי להבין מה ההבדל בין שני המחשבים האלו, מבחינת הרמה (לא המפרט). אח"כ, אני מחפש מחשב ללימודים: * מטרות המחשב? שימושים כללים, הורדות, סרטים, אינטרנט, לימודים. * גודל המסך? 12.5-14 (רק עם בציפוי מט) * רזולוציית המסך? לא רלוונטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא רלוונטי. * משקל רצוי? עד 2.1קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? המקס' שאני צריך הוא עד 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא.. רק שיריץ סרטי FHD * Bluetooth? לא רלוונטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? יש לי SSD שקניתי בנפרד, לכן לא משנה מה מגיע איתו. * כונן אופטי? כן, אל"כ זה מוריד משמעותית את המשקל (כשאין). * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא רלוונטי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא רלוונטי. * האם ב…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by andrei21,

לאחר כיבוי פיזי פתאומי של המחשב הנייד , הכרטיס קול נעלם לא מופיע במנהל התקנים enabled ב bios מדובר במחשב Asus Eee Seashell רעיונות מישהו ?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Raanan30,

שלום. הדל שלי שבק חיים והגיע הזמן להתחדש - אשמח לקצת עזרה במספר נושאים, אבל רק לשם הבהרה של מה שאני מחפש - אני סטודנט, לא גיימר ולא גרפיקאי, למרות שיכול לצאת לי פעם בכמה חודשים לשחק פה ושם או לפתוח פוטושופ פעם בכמה שבועות. אני בעיקר גולש, כותב, רואה סרטים, מוריד וכו', אבל כן חשוב לי שיהיה מחשב יציב, אמין, חזק, מהיר, שלא יתקע בכל פעם שאני פותח עוד חלון בדפדפן או עוד תוכנה קטנה ברקע. בנוסף, אני כן חושב שכדאי לי לקנות משהו שהוא קצת מעבר לצרכים הבסיסיים שלי, מכיוון שאני מתכנן שזה יהיה המחשב שלי ל3-4 שנים הקרובות, ובשנות מחשב זה הרבה. אז לשאלותיי: 1. SSD - אני מבין שמדובר ב-HD נוסף (שהוא לא ממש HD "פיזית"), שפשוט מותקנת עליו רק מערכת ההפעלה, וכך המערכת עולה מהר, וה-HD השני …

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודת עיבוד נתונים וDATABASE (postgresql) ותוכנות שהדרישות האופטימליות הן מעבד i5+ ו 8gb ראם ומעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות לא מוכרות בכלל אז רשמתי את הדרישות השימוש יהיה כבד בכל מקרה אם משהו מכיר PT3 בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים כבדים בכלל אבל רוצה שתהיה אופציה לשחק משחקים חדשים ועתידיים ברזולוציה ממוצעת + -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA PRO בעיק…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by danield51,

קניתי מערכת 5.1 ואין לי אפשרות להנות ממנה כי הלוח אם שלי לא תומך ב5.1 ,כל הPCI שלי מלאים ולכן אני צריך כרטיס זיכרון חיצוני שיאפשר לי להנות מהמערכת,למישהו יש המלצה שלא תשבור לי תוכנית חיסכון? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. אני שואל בשביל חברה שתוהה אם לקנות או לשדרג. המפרט הנוכחי מופיע בתמונה המצורפת. המטרה היא להריץ משחקי FPS חדשים. על פניו נראה שמספיק לשדרג כרטיס מסך, אבל אשמח לדעתכם. ואם לשדרג, אני אשמח להצעות מה לקנות. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. 1. התקציב המקסימלי: התקציב המקסימלי הוא 3000 ש"ח אם החריגה מ2000-2500 משפרת משמעותית את המחשב ונחוצה. 2. שימושי המחשב: השימוש העיקרי של המחשב הוא לנגן סרטים וסדרות (חלק בצפיה ישירה וחלק מהורדה) - חשוב מאוד שהם ירוצו חלק ולא יתקעו או יקפצו כל הזמן. כמובן שיתאים לגלישה באינטרנט אבל גלישה סטנדרטית יחסית - פייסבוק, ynet, ויקיפדיה וכו'. בנוסף, אני מתכנת מידיי פעם - רוצה שתהיה לי אפשרות לעבוד על אקליפס או להריץ VM פעם ב... (זה לא השימוש העיקרי אבל שהמחשב לא יקרוס ברגע שאני מריץ אחד מהם) 3. אין צורך בציוד היקפי! 4. צריך את כל הרכיבים 5. שקט לא קריטי במיוחד אבל שלא יעשה רעש של מפעל 6. לא יודע מה זה אוברקלוק אז כנראה שלא 7. לא צריך לכלול אופיס או אנטי וירוס וגם לא חייב לכלול מערכת…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד ואשמח לעזרתכם. ראיתי שההפרש לא גדול וחשבתי להשקיע כ2100₪ (או קצת יותר) במחשב i3 מהחדשים.. בעיקרון אני ארכוש את המחשב במרכז, אם יש משהו שקיים במלאי של KSP אני יכול גם להביא אותו מאילת ולחסוך את המע"מ. * מטרות המחשב? שימושים בסיסיים (תכנות בסיסי, אינטרנט, תוכנות קלות) * גודל המסך? 15.6 (אלא אם יש 14" ממש ממש משתלם) האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? לא קריטית. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט אין. touchpad תומך multitouch יהא נחמד אבל לא הכרחי. * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר נמוך, אבל ממש לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וVGA, כמו גם USB3. * Bluetooth נחמד, לא קריטי. * גודל מ…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by yogevzak,

מעבד: AMD Athlon II X4 651 Quad-Core Processor 3.00Ghzראם: Corsair Value 8Gb 1600Mhz Gddr3לוח אם: Asrock A75-Pro4-Mכרטיס מסך: Sapphire HD 6870 1Gb Gddr5ספק כוח: Corsair VS550קירור מעבד: Scyth Ninja 3מארז: Cooler Master Strom Strykerכונן קשיח: Wg 500Gbכונן אסאסדי: 180Gbמאוורים שבמארז: Corsair af140cooler master 120MM white led X2cooler master 200M

• 12 תגובות
    • 983 צפיות

דיונים חדשים בפורומים