ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט, צפייה בתכנים 1080P. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים האחרונים FPS למינהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?: התקציב המקסימלי הוא 5500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: ניתן לחרוג עד 6500 ש"ח מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: שימוש: משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: המשחקים שישוחקו יהיו בסביבות ה-borderlands החדש league of legends, guildwars2. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).: יש לי 2 מסכים, אחד 1440x900 השני: 1920x1080 (הראשי זה הגדול) לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?: המחשב מיועד להגדרות גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.gomobile.co.il/akai-ak8460 המפרט המדויק למי שמעוניין: מעבד: Allwinner A10 1.1 GHz ARM Cortex-A8 כרטיס מסך: Mali-400 MP גרסת אנדרואיד: 4.0.4 מצלמה אחורית: 2MP, ויש גם מצלמה קדמית ל סקייפ וכו' המסך הוא 7 אינץ' ברזולוציית 800x480 עד 5 אצבעותיש ג'ירוסקופ יש חיבור HDMI, וחיבור USB רגיל (כלומר לא צריך מתאם, חיבור USB כמו במחשב), יודע להיטען מUSB וממטען רגיל (חיבור נפרד) ממה שבדקתי, לא בדקתי משחקים, אבל MX PLAYER מריץ 720P ללא בעיה, לא שזה משנה ברזולוציה הזאת, רק מציין מה ניסיתי להריץ עליו, המכשיר ניתן לי במתנה, כי לא היה בו שימוש, היה זרוק כמה חודשים במגירה עצל קרובת משפחה, המצב כמו חדש, ויש אפילו נרתיק מקורי, בהתחלה חשבתי להביא לאמא שלי, או להשמיש ששלט XBMC, אבל …
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אז אחרי ששיחקתם אותה עם המפרט שבניתם לי לפני 7 שנים, החלטתי שהגיע הזמן לחזור לפה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח, במידה וזה ממש יהיה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עבודה על גוגל כרום עם הרבה טאבים פתוחים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V ו-AC: Unity כשיצאו, Watch Dogs, Saints Row IV, Skirim, Dishonored, Crysis 3, Mass Effect 3... בקיצור, משח…
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אהלן, אני כותב כאן עבור מכר שמעוניין בנייד. הנה פרטי הנייד שהוא מחפש: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית ואולי גם צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינטש (אין לי עדיפות לגבי מאט או מבריק) * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר). HD מספיק טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף ל touchpad (touchpad * משקל רצוי? בין קילו וחצי לשניים. *…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתחילה ללמוד השנה ומחפשת מחשב נייד- מטרות המחשב? לימודים (גם לקחת את המחשב איתי ללימודים וגם לבית), סרטים, קצת משחקים, דברים בסיסיים.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13'-14' * רזולוציית המסך? אין לי מושג.. * משקל רצוי? לא יותר מ1.7 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף.. או לפחות לא קצר במיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לSSD 256GB * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? האם כדאי? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חושבת.. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן …
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
*מטרת המחשב? לימודים, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, אחסון ועריכת תמונות. * גודל המסך? בינוני * רזולוציית המסך? כמה שיותר טובה במחיר הנוכחי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא מתמצאת. * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) -כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) -חיבור למסך הטלויזיה * Bluetooth? לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?כמה שיותר * כונן אופטי?לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?מה זה? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?ל…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? מעדיף שהתקציב יהיה כמה שיותר נמוך אך אם יש צורך רב אז עד 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשב מיועד לגיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. middle earth shadow of mordor , The Evil Within -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ רזולוציה- 1920/1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מסך asus vg248qe g-sync. מסך ללא פיקסלים מתים כמו חדש עם G-Sync של nvidias.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מחשב דק ככל האפשר, אולטרה-בוק עם ביצועים טובים ולצערי לא מוצא במחיר שפוי. רציתי לשאול כמה עדיין טוב המחשב הנ"ל : [h=1]http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=21654[/h] ועוד שאלה, מה לגבי חברות מחשבים ניידים שאין בארץ, כמו ACER או CLEVO או ONE או GIGABYTE ? יש להם כמה דגמים דקים ללא כוננים קשיחים ועם כרטיס מסך די טובים, מישהו יכול לתת המלצה לגבי המחשבים האלה ?!
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! הגיע הזמן להשתדרג ולקנות מחשב חדש אחרי חמש שנים ואשמח לעזרתכם. בניתי מפרט לאחר שקצת עברתי קצת בין הדיונים השונים והצלחתי לבנות מפרט ב5000 ש"ח אבל התקציב שלי הינו 4500, אשמח לעזרכתם איפה אפשר לקצץ קצת.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וסרטים.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Battlefield 4,Watch Dogs, GTA 5, The Witcher 3 - בקיצור כל המשחקים הכי חדשים -מהי …
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המחשב שיש לי יש לו קיבולת של4000mAh אני חושב , ותכלס לא יצאתי בחיים עם הנייד בחוץ אני רק יכול לדעת ששעתיים מינוס בחוץ לא יספיקו בכלל . המחשב מחזיק לי שעתיים פחות או יותר (זה ביטוי,אבל האמת בלי יותר) וכל זה בשימוש סביר של גלישה יש לי עוד שאלה , אני חושב שאני יודע שאחריות על המחשב שלי היא של 3 שנים אבל על הסוללה יש לי שנה , האם ככה זה? אם כן יש לי את המחשב 10 חודש , האם עליי לנצל את זה לפני שהאחריות על הסוללה תגמר במידה והיא דפוקה? או שיש עוד X זמן שיתפלו בי אחרי שהאחריות תגמר ,כולל החלפת סוללה לחדשה . ידוע לי שעל מוצר אלקרטוני יש עוד X זמן אחרי סיום מועד האחריות . ד"א הגיוני שמצב חסכון הוא פשוט גורם למחשב לעבוד מעפן? הגלישה באינטרנט פחות טובה פחות מהירה (גלילת הדפדפן מל…
-
- 12 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אז ככה, חקרתי לא מעט על LENOVO Y50 ומסתבר שזה מחשב סבבה אבל ברמת גימור די נמוכה (פלסטיקה, חם\רועש, מסך לא הכי איכותי). לעומת זאת אני רואה ביוטיוב כל מיני REVIEWS שהם למעשה צילום של משחק כגון CRYSIS ונראה שהמחשב אוכל את זה בלי מלח. גם רוב חוות הדעת באמאזון חיוביות. נוסף על כך יש למחשב 16GB RAM, מה שמאוד מאוד קורץ לי כי אני בדר"כ מבטל את ה PAGING FILE בווינדוס כדי למנוע SWAPPING, דבר שממש מגביר את הביצועים (אך דורש כמות RAM לא קטנה). LAST BUT NOT LEAST, צלצלתי לאחת החנויות אשר משווקות את המחשב הזה, ממש רציתי להזמין, אבל לא יכלו לענות לי על שאלה פשוטה: האם המסך הוא ANTI-GLARE!! המוכר אמר שהוא לא יודע, ושיש את הפרטים באתר. מה שיותרררר מצחיק זה שב ZAP ובאתר לנובו יש מפרט X, בז…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, ותודה מראש. שחר 1. מה התקציב המקסימאלי? אזור ה 4000-4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לבזבז הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4500-4600 אם ההבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים, ושירזיק כמה שנים קדימה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי הוא פיליפס 222el אני מאמין שזה אומר שהוא 22 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-150 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בעיקר, עבודה משרדית וסרטים כזה ברגיל כרגע. בעתיד הוא עשוי לשמש ללימודים ושימוש בתוכנות למיניהן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כרגע לא.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF4,FIFA15 וכו' כו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 21" וטלויזיה 42" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, מה דעתכם על המפרט הבא למשחקים כמו לדוגמא BF4. [TABLE] [TR] [TD]קטגוריות[/TD] [TD]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1027[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪124[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי מחשב לפי מפרט שהציעו לי בFXP ותכננתי אחרי כמה זמן לשדרג טיפה. המפרט כפי שהוצע וקניתי אותו. מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪858 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-PH67-DS3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪394 מארז: SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪540 זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 1 - מחיר: ₪103 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪444 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מח…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחליף את המחשב הקיים של ההורים שלי היות והוא כבר לא סוחב את השימושים היומיומים בעיקר אינטרנט על סביבת וינדוס 7... לא יודע אם זה כבר עייפות החומר או זה שיש לו 2GB זיכרון (או 4GB לא זוכר). המחשב עצמו הוא duel core כל שהוא מלפני 5 שנים. בגדול אני מחפש מחשב שיחזיק להם מעמד לפחות עוד 5 שנים ושיעבוד מהר. חשבתי על i5 במפרט מוכן מראש של ivory (מתחיל ב 1850) ולשדרג ל 8GB זיכרון + כונן 1 טרה (לא חובה) + ספק כוח חזק יותר. לאחר מכן נזכרתי שאינטל שחררה את הדור החדש של ה NUC ויש להם גם i5. ב KSP ה NUC i5 4250U נמכר ב 1895 ש"ח ועל זה צריך להוסיף זכרונות + דיסק קשיח של מחשב נייד עכשיו לשאלה: האם מחשב NUC i5 לשימושים ביתיים של אינטרנט בעיקר ולעיתים רחוקות עריכת וידאו ותמונות (…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, באופן מסורתי, כל 5-6 שנים אני מתבקש לקנות מחשב חדש להורים שלי. מסתבר שהזמן רץ כשנהנים, ו 5-6 שנים חלפו להם ממש לא מזמן. הדרישות, בקצרה, הן פשוטות וקלות. המחשב צריך להיות: א. זול ב. קטן (פיזית) ג. מהיר כמה מסובך זה כבר יכול להיות? בסוף ההודעה אמלא את השאלון המפורט. בינתיים, כיוון כללי כפי שנראה לי: חשבתי ללכת על NUC או מחשב מבוסס לוח אם mini itx. יש בפלונטר את ה NUC הזה: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BOXDN2820FYKH0-Kit-120&cart=1397374509145720345〈=heb ואני שואל: א. האם הוא מספיק טוב עבור שימושים ביתיים? ב. האם אפשר למצוא NUC זול יותר שיעשה את העבודה? (מעבד חלש יותר, לאו דווקא החלפה לכונן "רגיל") ג. האם אפשר להרכיב מחשב מבוסס min…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, לאבא שלי נמאס מהמחשב הישן שלו ומחפש להחליף אותו. כשאני לרוב קונה מחשב, אני הולך ל High-End מאחר ואני משחק הרבה, ולכן אני קצת מבולבל בקשר למפרט שהוא צריך. הוא מחפש מחשב בסביבות ה 1500 ש"ח (סטייה של 200 שקל לפה או לשם תהיה בסדר), והשימוש המרכזי שלו זה גלישה, קצת עבודה ב Office ומדי פעם צפיה בסרטים של עד 720P. עוד דבר, המחשב צריך להגיע מורכב, אז ככה שחשבתי משהו שמגיע מ KSP או Ivory עם אחריות סבירה? (או רשתות אחרות שיש להם מחשביםמוכנים במלאי). תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, צריך עזרה בבניית מערכת לחבר - משתמש ב-MATLAB לחישובים מורכבים, ולכן ביקש שהמערכת תכלול SSD. כמו כן, הוא עובד עם 2 מסכים במקביל - צריך שמערכת תהיה מסוגלת לעשות זאת (האם אפשרי ללא כ. מסך חיצוני?) האם הבקשות הללו רלוונטיות למגבלות תקציב של כ-2,000 ש"ח? תודה לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? MATLAB, עבודה משרדים, אינטרנט וקצת סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב? צריך צורב 5. עד כמה חש…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התעניינתי בקניית מחשב נייד. רציתי מחשב וביקשתי המלצות פה, נתנו לי אחלה של המלצות למחשבים עד 4000 ש"ח. הסתכלתי קצת ביד 2 וראיתי מחשבים ניידים מאוד חזקים במחירים מאוד זולים - המוכרים טוענים שהם היו בשימוש חודשים ספורים. לאחר שבדקתי את מחירי המחשב בזאפ ראיתי שהמחירים שלהם נעים בין 7000 ל-8000 ש"ח, לדוגמא - dell latitude 6230u ultrabook, מעבד i7 3687u, הארד דיסק SSD 256GB. הצלחתי להוריד את המוכר למחיר של 3900 ש"ח. האם זה שווה את זה? הוא טוען שיש אחריות בינלאומית של דל ל-3 שנים. בנוסף, ראיתי שהמעבד 3687u לא קיבל ציונים כל כך טובים. מה דעתכם עליו? מה דעתכם על הנושא? האם שווה לקנות? איך אפשר לבדוק באמת שהמחשב באמת כמו שרשום והחלקים מקוריים? תודה רבה לעונים!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים לעיתים רחוקות: משחקים בסגנון דוטה 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 7000 אם חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תוכנות בורסה כבדות, מלא דפדפנים פתוחים, מלא תוכנות פתוחות וסקייפ עם 10 אלף אנשים שעד היום כל מחשב שהיה לי בקושי אחזיק אותו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סקייפ ממש ממש כבד עם מלא אנשים והודעות כל שניה, תוכנות בורסה שמאבדות מלא נתונים והרבה דפדפנים שמפעילים JAVA ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גרפיקה בהגדרות הגבוהות BF4, WATCH DOGS, משחקי הדור הבא -אילו משחקים לדוג…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלפטופ הזה יכול להריץ FIFA 14? http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=21501&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-