עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - עיצוב עם התוכנה DILIX 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - ללא ציוד הקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי אבל נחמד שיש 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by D.Apsentel,

מה עדיף לקנות? [table][tr][td] זה: מעבד: [/td][td] AMD X8 FX-8120 AM3+ (3.1GHz) - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1061 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] GIGABYTE GA-990XA-UD3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪700 [/td][/tr][/table]או זה: [table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1095 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] ASROCK Z68 EXTREME 4 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪903 או שזה: [table][tr][td]מעבד:[/t][/t][/t][/t] [/td][td] INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1095 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] ASROCK Z68 PRO3-M - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪644 ה…

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. הדגם של המחשב הוא: Compaq Presario 1500 processor Intel® Pentium® 4 2.2GHz standard memory 256MB DDR cache 512KB integrated Cache hard drive 30GB optical drive DVD/CD-RW Combo graphics ATI Mobility Radeon 7500 (32MB DDR SDRAM) modem Mini PCI 56K ITU (V.92) modem display 15" colour TFT XGA (1024 x 768 resolution) I/O Interfaces (1) Parallel port, (1) IEEE 1394 port, (1) PS/2 port, (1) S-video port, (1) VGA port, (1) Port Replicator connector, (1) Headphone/Line-out, (1) Microphone in, (1) AC power connector, (1) RJ-11, (1) RJ-45, (1) Infrared port, (2) USB 2.0 port security Features Power-on password, Re-enforce Security Lock compatibility/compliance Advance Configuration…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום חברי פורום, נעזרתי בשירותי חברי הפורום פה מספר פעמים בעבר, ותמיד יצאתי מרוצה. כעת אני מתכנן לרכוש מחשב ייעודי לגיימינג עבור אחי הקטן. להלן הפורמט המומלץ מחוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. ניתן גם להמליץ בנוסף על מסך בתקציב (נפרד) של עד 1000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח, במידה ומדובר בשיפור משמעותי. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות עיקריות, רק משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS חדשים, כמו Call Of Dut…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום! יש למישהו מפרט מלא של LG R380 שמביאים בחברת פלאפון? ומה דעתכם על הנייד הזה בכללי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. Started by cobmetal,

מה התקציב המקסימאלי? 2000+-. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה בסלון לצורך גלישה באינטרנט סרטים וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). צפייה בסרטים וסדרות באיכות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? סט מיקרוסופט bluetrack 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרגע אני רוצה מפרט ללא כרטיס מסך בסכום שציינתי, 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4-5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by chap123,

לדוד שלי יש מחשב משנת 2005\2006 של Lenovo Thinkpad R50e ואני לא יוד בדיוק איך לפרמט אותו. אני יודע שאמור להיות איזשהו כפתור backup שכאשר אני מעלה מחדש את המחשב (במסך שלוחצים F12 או F משהו בשביל הביוס) אני לוחץ על הכפתור הגיבוי הזה והוא אמור להתקין מחדש את ה windows כי הוא מובנה בנייד. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אני משדרג את המחשב המעפן שלי( duron 1200) למכונה של ילדים גדולים ,אני צריך "סה"כ" מעבד,לוח אם,זיכרונות,כ.מסך,מארז+ספק תקציב של 4000 ש"ח כאשר בשלב זה לא יתבצע OC (אני עדיין לא מכיר את התחום בכלל). המפרט שלי טיפה שונה לא יצא לי לפגוש כזה בפורומים לכן דעתכם חשובה לי אולי משהו חשוד בו: CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU [ ¤ 702 ] 1 Motherboards for AMD : Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0) [ ¤ 885.88 ] 1 Memory : Kingston DDR-RAM 256MB PC3200 Memory [ ¤ 342.54 ] 2 Video Cards : ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card [ ¤ 1297.26 ] 1 Cases : Enermax CS-3181L-S Case w/Neon Lighting (P/S not included) [ ¤ …

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום. המחשב שלי בן 7 וחצי סיים את הקריירה בכבוד. אין יותר כוח לתקן או רצון כזה, אז הגיע הזמן למחשב חדש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל =] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים וגם קצת כבדים, תכני HD, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. world of warcraft, משחקים קלים וגם קצת כבדים the witcher 2, לא משהו שלא רץ על המחשב הקודם.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקס…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by theunreal,

אני מתלבט בין 2 מפרטים: https://ksp.co.il/index.php?uin=31710&select=.269..52..8.#complist https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12353 השימוש הוא לעבודה. מה שחשוב לי בעיקר זה ה- SSD וה - i7. בכל השאר אני לא כ"כ מבין מה כדאי ומה עדיף שלא. אשמח לעזרה! לא מוגבל ל-2 המפרטים הנ"ל. תרגישו חופשי להציע הצעות שנראות לכם. שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K - 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קטנים, עבודה (תכנות) צריך מעבד חזק א) …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. חיפשתי וחיפשתי ברחבי הרשת ולא מצאתי משהו קונקרטי, רציתי לשאול אם מישהו יודע. גם נייד עם כניסת express יתאים למרות שאני לא רואה הרבה כאלה, אבל עדיף עם צ'יפ של Texas Instruments, אונבורד. אם מישהו מכיר\יודע אשמח לעזרה, תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by deso,

אממ, אחריי כמה עדכונים ומפרטים, אני מביא את המפרט האחרון שלי (מצטער ששיגעתי פה כמה אנשים).. אחריי שאתם מסיימים לקרוא, תגידו לי על כל דבר אם הוא טוב או רע,ואל תרשמו לי מפרטים אחרים בבקשה. לוח אם- P5LD2VM Asus chipset 945 690 ש"ח מעבד- Pentium 4 3GHz 64bit Intel 945 ש"ח כרטיס מסך- nVIDIA GeForce NX6600 128MB PCIe MSI 920 ש"ח זיכרון (1)- Kingston 1024MB DDR2 533MHz PC4200 620 ש"ח צורב DVD- LG X16 +- Dual Layer 4167 230 ש"ח ספק כוח- Thermaltake TR2 W0070 430W 24/20/6/4 Pin SATA 290 ש"ח מאוור למעבד- ZALMAN CNPS7700-AlCu 775/478/754/939/94 285 ש"ח דיסק קשיח- Western Digital 160GB WD2000JS 530 ש"ח. מקלדת+עכבר של Microsoft אלחוטיים- 200 ש"ח. ראוטר (עד…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by VIpERo,

היי חברים , 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? (אם יהיה צריך להוסיף אפשר קצת לחרוג לאזור ה 3900 במידה וההבדל באמת שווה את זה) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500גג ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים.. ועוד משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - תדיר מאוד. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמה שיותר כבדים בטווח מחיר הזה.. ביצועים וכמובן כמה שיותר תמורה לגרפיקה להריץ על הכי גבוהה שאפשר הכי חשוב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - רק מסך (ללא מקלדת רמקולים ועכבר) 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - מעדיף כבר לחדש הכל חוץ ממה שרשמת…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by itsik1231995,

תקציב 4600~5000 מבוסס מעבד I5-760 או אחד ממעבדי ה I7 (כמובן שעדיפות למעבד כמה שיותר חזק *ולא ה 6 ליבות של AMD ) כרטיס מסך 460GTX SLI2 (עדיפות לזוג כרטיסים מומהרים מהחברה) מארז http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=70 הניקיון והשקט בתוך המארז חשוב לי בגלל זה אני רוצה מארז עם פילטרים ושליטה על כול המאווררים בנפרד (המחשב לא צריך להיות חירשי , המחשב צריך להיות שקט ככה שלא ישמעו מאווררים חורקים וכול מיני צלילים מעצבנים) לא צריך ציוק הקפי חשוב לי לציין שמחשב שיכול להביא ביצועים טובים כבר יש לי (Q6600+HD4850) אני רוצה מחשב חזק יותר עם ביצועים עוצרי נשימה רזולוציות משחק מסך אחד 1680X1050 מסך 2 1920X1080 חנות מאזור חדרה וקיסריה בלבד אני עדיין מתלבט בין זה לבי…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by barak_gn,

שלום כולם, אני חדש פה, ורוצה לדעת האם המפרט הזה טוב למשחקים, כדי שיעבודו על איכות טובה. משחקים ברמת המודרן וורפר 3, באטלפילד וכו... המפרט: מעבד: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Thermaltake Slim X3 80mm CL-P0534 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI זכרונות: DDR3 1600Mhz 3x2GB G.Skill RipJaw Edition Triple Channel CL8-8-8-24 הארד דיסקWestern Digital Caviar Green 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS כרטיסי מסך: Zotac GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E מארזים: Sharkoon Sharkoon Vaya Value Black ATX Case (No PSU) ספקי כוח: Thermaltake TR2 RX 550W …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שם מוצר כמות מחיר מחק Thermaltake VA3000SWA Tsunami Aluminium Tower Case 1 740 ¤ LG DVD-R/RW+-R/RW GSA4163B 16x16x24x16x32 1 270 ¤ AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX 1 2300 ¤ Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler 1 240 ¤ LG 16/48 Bulk DVD-ROM 1 150 ¤ Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 1 55 ¤ Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 1 570 ¤ Logitech Cordless PS2 I USB Desktop LX700 Rus 1 690 ¤ DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard 1 875 ¤ Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3500 Memory 2 840 ¤ Thermaltake 460W 120mm APFC Power Supply 1 519.45 ¤ Computer Assembly 1 160 ¤ Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Car…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by tobos87610,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000, עדיף פחות, אבל אפשר לנצל הכל אם זה שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר ישמש לפיתוח תוכנה, בדרך כלל עם כמה מכונות וירטואליות (אז צריך כמות נכבדת של זיכרון). צריך תמיכה ב-TensorFlow. משחקים כדוגמת Call of Duty, Far Cry, Doom. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כבר כונן דיסק קשיח, אז לא צריך. אבל אני רוצה כונן SSD נוסף של טרה. …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by טאז,

שלום יש לי מחשב של חברת LG היה על המחשב אקספי ושם היה לי בלוטוס עובד תקין הכל מעולה החלפתי את מערכת הפעלה לוינדוס 7 התקנתי את תוכנת הבלוטס שהיתה לי באקספי היא עבדת הכל בסדר אבל שאני עשה קליק ימני על האיקון של הבלוטוס רושם לי שהוא לא יכל להפעיל אותו בתודה מראש

19. Started by Rockout,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין טעם לחסוך. אני רוצה מחשב שיחזיק הרבה. 2. מה שימושי המחשב? המחשב נועד להיות All rounder (כולבויניק) אבל השימושים העיקריים שלו הם עריכת אודיו וגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080P אבל השמיים הם הגבול. אם הוא יוכל לתמוך ב4K מה טוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ועוד פעם, השמיים הם הגבול. כמה חזק שמאפשר התקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? המחיר הוא למחשב בלבד מבחינתי, לציוד היקפי יש תקציב נפרד. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, אני בונה מחשב מ-0. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. טוב אז ככה, אחרי שבועיים של ניסיונות אני ניגש לקנות סופסוף את המחשב החדש ב-KSP (מה לעשות זה ממש קרוב לבית..) ורציתי לדעת אם יש איזה הערות או דברים שכדי לשנות ברגע האחרון לפני ההזמנה??? (אני די סגור על המסך אז פחות להעיר עליו כי הוא בדיוק מה שאני צריך... והדבר שאני הכי לא מבין בו זה אם הספק טוב מספיק??) : מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) (box) לוחות אם למעבדי ?AMD MSI K8T-FSR (s754),sata,GBL זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80GB SATA כרטיסי מסך Sapphir (ATI) RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB כוננים- FLOPPY Teac/SONY 1.44 כרטיסי קול 5.1 channel audio-out S/PDIF צורבים Combo MSI 48 x 24 x 48 + DVDx16 ציוד רשתות On Board 1000 …

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by elyaz,

שלום לכולם אני מתעתד ללמוד תכנות בקרוב, מחפש נייד עם מקלדת מלאה, שיהיה נוח להקלדות מרובות. שאר המפרט הוא מעבד i5, 16gb ram, ומסך "15.6 לפחות. ראיתי מספר דגמים של דל לנובו וHP אני מתקשה לבחור ביניהם. אשמח להמלצה. מילאתי גם את השאלון: . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח. אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי תכנות. שימוש משני צפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ל…

22. Started by cpu1783,

ראיתי מחשב עם 8 גיגה זיכרון וראיתי שהמקסימום הוא 12 ג'יגה זיכרון . יש בזה בעיה בעתיד? מינימום של 12 יספיק לזמן הקרוב או יש תוכנות שדורשות יותר מזה? כמה עולה להוסיף 4 ג'יגה זיכרון למחשב ואיך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: STARCRAFT 2,DIABLO 3, RPG -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי מסך 19 אינץ ברזולוציה מקסימלית של 1024X1280. אני מתלבט אם שווה להוריד באיכות המחשב כדי להכניס לתקציב מסך? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Bar Hermel,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך לא על חשבון הביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Virtual Studio 2017 , Mysql , V-rep וכל מיני קומפיילרים אחרים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: PUBG, FORTNITE, FAR CRY, TOMB RAIDER וכל המשחקים החדשים אני לא כל כך מכיר כי המחשב שלי ממזמן לא מריץ כלום. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. היי מה קורה? לדוד שלי יש בר-מצווה וסבתא שלי עושה לו הפתעה וקונה לו מחשב חדש {למרות שיש לו פנטיום 3 אבל הוא רוצה יותר}, המחשב צריך לכלול מדפסת חשבתי על ה-HP 3420 שעולה 490ש"ח והיא דיי טובה, ורמקולים 4.1 של Luxeon הם מאוד זולים והוא לא צריך יותר מזה אפילו אם הם יהיו עם רעשים, המחשב משמש רק לתוכנות לימודיות שמספיק להם פנטיום 2, אני לא רוצה להביא לו AMD בגלל שאולי יהיו בעיות ואני לא רוצה כזה דבר, ובכל מקרה המחשב לא יהיה למשחקים בכלל, ולא תוכלו לשכנע אותי לקחת AMD, אותי אישית כן, אבל אני לא יקח לדוד שלי AMD מסיבות שלי, זה המפרט שחבתי עליו: Celeron 1.8 Ghz (400 Mhz) 480 P-4S333 DDR ,sb 430 256MB Samsung 410 Techayon G9000Pro 64Mb,TV,DVI 550 40 GB 7200 ATA-100 Baracuda IV …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים