עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תקציב למחשב 7000 ₪. תקציב למסך LCD 37 " 3000 ₪. אני צריך עזרה לפני קניית מחשב חדש לשימוש ביתי רב תכליתי מורכב. למחשב יחוברו שני מסכי LCD באופן קבוע , אחד " ברזולוציה 768 X 1366 ללא חיבור HD עם חיבור PC 15 פין, ישמש כמסך טלוויזיה לצפייה בסרטים שיורצו מהמחשב.(ממוקם בביסמנט), ומסך שני LCD 37" FULL HD (לפני קניה תקציב נפרד מהמחשב), ישמש כמסך עבודה למחשב. על המחשב יעבדו באופן קבוע שני מכונות ורטואליות של WIN XP , למכונות ייגשו על ידי שליטה מרחוק מתחנות פנטיום 4 - 2.4 MHZ על התחנות מותקן WIN XP . על המחשב אני רוצה בנוסף לבצע עריכת וידאו ב SD ו HD אני עובד עם תוכנות עריכה Adobe Premiere , ,Ulead pinnacle , העריכה היא לצרכים אישיים בתיים, משחקים באיכות מכסימלית, OFFICE בעיקר ממס…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1350 פחות או יותר . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי דפדפן ומשחקי מחשב קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 /1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Aloha-Boy,

אני מחפש לקנות נייד,יד שניה(לצערי אין כסף לחדש). מה הדבר הכי חשוב שאני צריך לשים לב אליו???? מצאתי מחשב נייד ,דגם Pentium 866Mhz 128MB RAM 15GB hrardisk שהדגם שלו זה Evo N600c הבחור רוצה 3500 ש"ח...זה הגיוני? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. קניתי מחשב במחיר 3100 בדיוק. המפרט: מארז Antec Gaming 200, שחור. ספק כוח HEC 14CM FAN COUGAR-550 CM 550W. לוח אם Gigabyte GA-MA785GM-US2H AM2 AMD (הוא תומך ב-AM3, בדקתי בחנות). מעבד AMD Athlon II 620 Quad-Core AM3. זיכרון Ceon 2GB DDR2 800Mhz (שתי יחידות, סה"כ 4GB). כרטיס מסך MSI ATI Radeon 5750 1GB GDDR5. צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS. מה דעתכם? הוא יריץ לי משחקים חדשים כמו Assisan's Creed 1/2, Call of duty 6 mw2, וכל שאר החדשים...? הולך להתחבר מסך 19 אינץ' עווה, בהמשך מסך דק 22 אינץ'.... *** ערכתי את התוכן, כי שיניתי את המפרט והתקציב. *** כבר הזמנתי את המחשב. תודה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 4000 זה בסדר גמור ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גראפית דו מימדית ושימושים רגילים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר עבודה עם [h=3]Adobe Photoshop[/h]ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא כל כך ישמש למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD מה שנהוג היום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במקלדת עכבר …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. התקציב כרגע עד 6-7K קונה בארץ (לא באילת) רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב: ללימודים אקדמאים מקצועות ההנדסה בנוסף משחקים קלים כגון פיפה וכו'... * גודל מסך: 14-15.6 אינץ' מבריק או מאט לא ממש יודע את ההבדל * רזולוציית מסך: FHD בלבד (לא 4K או 2K) * דרישות מיוחדות: NUMPAD ומקלדת שנלחצת באופן חלק ונוח * משקל רצוי: עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, 6-8 שעות ללא חיבור לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI קורא כרטיסים וUSB3 * Bluetooth: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 1 טרה בייט ו SSHD 8GB לפחות * כונן אופטי: רק חיצוני אך לא חייב בכלל * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא, אבל אחריות מבית הלק…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Alex Golovov,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 לא כולל המסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מהם שימושי המחשב? א) תוכנות ואופן השימוש: גלישה באינטרנט מאט עריכת מוזיקה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב, 1920X1080, מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות לא מיועד למשחקים אלה לשימוש ביתי בלבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן HD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אני צריך מפרט למשחקים(לא משהו עצבני) ב 4000 תודה לעוזרים מחשב עים צורב בלי מסך ,רמקולים, מקלדת ,עכבר אני חושב על AMD 2000

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שבוע טוב, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי במחיר סביר של עד 6000 ש"ח. המחשב הוא בעיקר לצרכי לימודים וגרפיקה דו-מימדית. יש לציין להמחשב אמור ללוות אותי יום-יומית. הייתי רוצה שהמחשב יהיה קל יחסית למחשבים הקיימים - עד 2.2 ק"ג. יתמוך בתקנים של תקשורת אל-חוטית מהירה (G). והרדיסק בגודל סביר. לצערי כל המחשבים שבדקתי (מחברות "עם קבלות") מתחילים ממחירים של 8,500 ש"ח!! האם יש לי סיכוי למצוא מחשב שיענה על דרישותיי?? - אפילו מחשב משומש או מתצוגה! תודה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. מחפש במחשב נייד גיימניג בארץ או בחו''ל עד 5000 שקל מה הכי טוב שיש היום או בתקופה הקרובה שאפשר לקנות אמזון בסט ביי מה המחשב הכי טוב למשחקים שיש היום

11. אספר בקצרה: הלוח אם התקלקל והבנתי שעדיף לי כבר לקנות את הרכיבים הבסיסיים (לוח אם, מעבד, ספק, מארז) והשתמש ברכיבים שעדיין תקינים (זכרונות וכרטיס מסך) יש לי כרטיס מסך ATI RADEON HD3850 זכונות 2GB RAM של 667Mhz ספק EZCOOL 400W חדש וכנראה שאני יכול להזדכות עליו. להשאיר אותו? יש לי HDD 80GB והוא כבר לא מספיק לי. איזה לקנות? המחשב מיועד לשימוש ביתי בסיסי, לרוץ עם Win7 Home Basic 32-bit, ולאינטרנט בעיקר. אני צריך להתאים לוח אם, מעבד, ספק, מארז והארד דיסק (ושאר ירקות באם יש צורך) לחלקים שציינתי לעיל. תקציב לחלקים: כ1,500 ש"ח האם כדאי לקנות מחשב חדש וזהו? אשמח לעצות, תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום לכולם המפרט הנוכחי שלי הוא i7 2600k לוח gigabyte p67a-ud4-b3 16gb זכרון 980ti כרטיס מסך מסך asus pg27a כוננים samsung evo 850 500gb wd gold 10tb wd gold 12tb wd red 3tb ספק seasonic 860w platinum המחשב התחיל לגמגמם לאחרונה ולקרוס והאמת שהתחיל להימאס לי לעשות כל חצי שנה פורמט ולהתקין הכל מחדש אז החלטתי שבמקום פורמט הגיע הזמן להתחדש. חשבתי על המפרט הבא מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 10700K / 1200 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1730 קירור למעבדים: Noctua NH-D15S CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 343 לוחות אם: Gigabyte Z490 AORUS PRO AX…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. טוב אז ככה, אחרי שבועיים של ניסיונות אני ניגש לקנות סופסוף את המחשב החדש ב-KSP (מה לעשות זה ממש קרוב לבית..) ורציתי לדעת אם יש איזה הערות או דברים שכדי לשנות ברגע האחרון לפני ההזמנה??? (אני די סגור על המסך אז פחות להעיר עליו כי הוא בדיוק מה שאני צריך... והדבר שאני הכי לא מבין בו זה אם הספק טוב מספיק??) : מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) (box) לוחות אם למעבדי ?AMD MSI K8T-FSR (s754),sata,GBL זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80GB SATA כרטיסי מסך Sapphir (ATI) RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB כוננים- FLOPPY Teac/SONY 1.44 כרטיסי קול 5.1 channel audio-out S/PDIF צורבים Combo MSI 48 x 24 x 48 + DVDx16 ציוד רשתות On Board 1000 …

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Oren Harel,

שלום טכנולוגים מדופלמים אז ככה, כמו שהכותרת מציינת, אני מתלבט בין שני מחשבים כאשר המפרט כבר פחות או יותר די ידוע מבחינתי. נייח: Intel i5 4590 לוח אם GH-A81M, אני לא ממש צריך יותר מ2 סלוטים לזיכרון פנימי... בפועל כול 4-5 שנים גם ככה הכול משתנה. דיסק קשיח: 1 טרה 7200 RPM, ועוד אחד SSD 128 GB זיכרון פנימי: סטיק אחד של 8 ג'יגה. כרטיס מסך:3GB ,Raedon R9 280X, מע' קירור x vapor. יחד עם ספק כוח 600W ועוד כמה קשקושים, אני מגיע ל4500 ש"ח + - עכשיו, האלטרנטיבה היא laptop של Lenovo, Ideapad Y50-70 15.6 אינץ'. בגדול: i7-4710HQ 16 ג'יגה זיכרון פנימי דיסק קשיח 1 טרה משולב 8 SSD כרטיס מסך Nvidia GTX-860M 4GB הפער במחירים עומד על כ700 ש"ח לטובת הנייח. על פניו, המעבד …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום רב, לפני 5 שנים נעזרתי מאוד בפורום להרכבת מחשב שבינתיים קצת התיישן. אני כעת מעוניין להחליפו. הדרישות שלי הם מחשב שיריץ היטב סרטי 1080p מהמצלמה, השימושים העיקריים הם אינטרנט, אופיס. לעיתים נדירות אני משחק אולם זה משני ביותר... לא זקוק למדפסת, עכבר, רמקולים, מקלדת. לא זקוק גם למסך שאני ממשיך עמו (DELL 2407WFP-HC) ברזולוציה 1920X1200, שאני כמובן מעוניין בכרטיס מסך שיתמוך בו. אני זקוק לדיסק קשיח בנפח גדול לשמור את התמונות והסרטים (כיום יש לי 320GB וכונן חיצוני של 1TB). חשוב שהמחשב יהיה שקט (אני לא יודע מה הסטנדרט היום של עוצמת הרעש, ויכול להיות שזה מספיק אבל מצד שני לא רוצה להשקיע מאות שקלים רק בשביל המטרה הזו). חשוב שיהיה מארז איכותי, ספק איכותי כמו שיש לי היום. לגבי הת…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Dima323,

HP DV6411EJ סוג מעבד מעבד intel® pentium® dual core processor t2130 ‎1.86 ג´יגה הרץ, זיכרון מטמון של 1‎ mb ברמה 2 מערכת הפעלה מותקנת גירסה מקורית של windows vista® home premium זיכרון סטנדרטי ‎1,024 mb זיכרון מרבי תומך בזיכרון ddr2 של עד 2gb‎ מערך הזיכרון ‏(‎2 x 512 mb‏) כונן דיסק קשיח פנימי ‎120 gb sata hard disk drive 5,400 סל"ד סוג הכונן האופטי super multi dvd writer ‏(‎+/-r +/-rw) עם תמיכת double layer (שכבה כפולה) מאפייני המערכת מודם מודם 56k במהירות גבוהה ממשק רשת ‏ממשק רשת משולב אתרנט 10/100bt טכנולוגיות אלחוט 802.11b/g wlan יציאות קלט/פלט חיצוניות 2 יציאות usb 2.0‏, יציאת vga אחת, מחבר מודם rj11 אחד, מחבר אתרנט rj45 אחד, יציאת s-video tv‏, יציאה א…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Itaybe,

שלום רב אני מחפש מפרט למחשב אשר ישמש לצפיה בסרטים + גלישה מול הטלויזיה בסלו, כמובן שמדובר בסרטים ב full HD אין לי בעיה לקחת מכשירים כמו gaida או xtreamer אפילו, רק אני רוצה להבטיח שהסרטים ירוצו כמו שצריך ושאוכל לגלוש (ב xtreamer שראיתי אין אפשרות לגלוש לכל האתרים רק לאתרים שמוגדרים במכשיר) תודה רבה איתי[br]פורסם בתאריך: 9.03.2011 בשעה 15:24:56 ועוד סוגיה:אני מתכנן לקנות xbox360 עם kinect האם הוא יכול למלא את הצרכים בנושא סרטים וגלישה ? או שאני באמת חייב גם מחשב וגם xbox ? תודה מראש על העזרה איתי

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by kokoki,

אני מעוניין לדעת את השווי של הכרטיס הנ"ל גם בגרסת ה-2g וגם בגרסת ה- 4g . תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Hydr0,

מה קורה ? בשעה טובה ההורים שלי החליטו לקנות מחשב חדש הבייתה כי הישן (מלפני 8שנים הלך) אז אני אקבל את המחשב החדש והמחשב שלי יעבור להורים שלי. אז ככה.. התקציב 400 ש"ח כולל מסך. לא חייב להיות מסך ממש טוב העיקר שיעבוד ויראו בו טוב כי ההורים שלי ישתמשו בו והם עיוורים חחח רמקולים עכבר ומקלדת לא צריך. אבל חשוב שיהיה בו כרטיס רשת וצורב DVD. אני רוצה מחשב חזק למשחקים ושיהיה קר כי תמיד היו לי בעיות של חום ! אני מודע לכך שאי אפשר לעשות מחשב בתקציב הזה מושלם למשחקים אבל שיהיה כמה שיותר טוב בבקשה.. לא מתכנן OC.. תודה רבה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by rtirti,

שלום, אני רוצה לקבל מכם חוות דעת על מפרט שקיבלתי עליו המלצה בפורום אחר. המפרט: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪928 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪531 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950201 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪289 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪858 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S5771GD5H צורב Sony Optiarc AD-7240S X24 SATA Black DVD ₪103 כמות:1 http://www.skypc.co.il/pro…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by BD1,

ככה זה מה שהציעו לי זה המפרט : *עריכה: מצטער לא ראיתי שאני בפורום הלא מתאים, אם אפשר להעביר זה יהיה טוב. מארז : HEC CI-6AR6. Silver-Black ספק כח: Topower TOP-550P5, 550W מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 לוח אם: Intel DP35DPM זיכרון: Transcend 4GB DDR2 800MHz (2x2GB) כרטיס מסך: Sapphire // HIS ATI Radeon HD4850 x16, 512MB DDR3 256-bit כונן: NEC // LG // Philips DVDRW x20 דיסק קשיח: Seagate 500 GB רמקולים: Creative SBS 2.1 A300. Black מקלדת ועכבר: Set Logitech® Cordless Desktop® 660 Hebrew MultiMedia keyboard and Optical mouse USB סה''כ: 4750 מה דעתכם על המחשב? מה אפשר לשפר ד''א מבחינת הלוח אם אני לא סגור על השם אני מקווה שלא טעיתי. ייעוד למשחקים התקציב הוא עד 6000 ש''ח לא ר…

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום קניתי מחשב לאחי עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם, ומתברר בסוף שהכרטיס לא מספיק חזק בשבילו אני מבקש המלצה לכרטיס מסך לא חזק מידי, אבל גם לא חלש כמו מה שקניתי שיוכל לדוגמא להריץ GTA4 חלק אבל לא על ההגדרות הכי גבוהות התקציב גמיש זה המפרט של המחשב שקניתי מעבד AMD Athlon II X4 640 Box קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 310 Blue ספק כח Chieftec Green Angel 500W מומלץ מאוד כרטיס שנמצא בKSP או באייבורי כי הם נמצאות ליד הבית שלי (אשקלון) תודה על העזרה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by zaprodil461,

שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות אבל אם זה שווה את זה אפשר לחרוג טיפה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר,אבל גם גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: mafia3 bf1 cod gta -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p 24inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום, אני מחפש מחשב חזק (גם אם הוא יהיה חזק ממה שאני צריך). חשובים לי הדברים הבאים: 1. מעבד i7. 2. זכרון 16GB. 3. כונן SSD. 4. סוללה נשלפת(!) 5. תאורה אחורית למקלדת. 6. לא MAC, רק מחשבים עם WINDOWS. 7. גודל מסך - בעבר הייתי עם LATITUDE E6400 עם מסך "14 והיום עם LATITUDE 7370 שבו המסך "13 (אבל כמעט ללא שוליים). אז משהו בטווח של שניהם. כיום ברשותי מחשב DELL LATITUDE 7370 אחלה מחשב עם מסך מגע, כונן 512GB SSD, זכרון 16GB, מעבר m7 (טעות שלי!!). למחשב יש מספר בעיות - 1. המעבד לא משהו, עד שעולה הדפדפן לוקח יותר מדיי, לא ידעתי בזמנו שמעבד M ממש לא שווה באיכותו למעבד מסדרת i. 2. אם אני מקלי…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by maya fisher,

אני אשמח לעזתרכם לרכישת מחשב ניד ללימודי תקשורות חזותית . מה התקציב המקסימאלי?6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג חריגה של500 שח 2. מה שימושי המחשב : עריכת ווידאו עריכת תמונות שימוש בתוכנות אדובי למנהם ואנמציה כמו מאיה ו זיבראש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב במקור לא מיועד לגיימניג אבל אם יוכל להריץ משחקים זה יכל להיות נחמד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מעדיפה שהגודל יהיה 15 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא ממש יודעת…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים