ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים,תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). solid-works, mat-lab, office באופן מזדמן פעם בחודש ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך כלול * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? שיהיה מסוגל להרצית Fallout New-Vegas בלי למצמץ וגם משחקים כמו Call of Duty B…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אבקש מה דעתכם על המפרט שהרכבתי. תקציב 3000-3200, ללא מע׳ הפעלה או הרכבה. קנייה בשבוע-שבועיים הקרובים. שימוש: מחשב מיועד להורים, יעמוד בסלון ויחובר עם hdmi לטלוויזיה, השימוש העיקרי יהיה יום יומי- כגון אופיס, יוטיוב, אחסון תמונות, גלישה. בנוסף חשובה היכולת להתמודד בקלות עם וידאו hd- צפייה בנטפליקס, במיוחד שמדובר בשני מסכי hd (אולי בעתיד הטלוויזיה תהיה 4k). השאיפה לשימוש חלק ב2 מסכים במקביל, שהמחשב לא יתחמם ויתאמץ- גם בצפייה בווידאו. השקט די חשוב, 5-6 מתוך 8. צריך לכלול כונן אופטי dvd, לוח אם עם חיבור usb c. מעדיף מאוד גודל microATX. עדיין לא בחרתי מארז, אני מתקשה למצוא מארז מתאים (למה לכולם בימינו יש פתח רשת למעלה? זה מכניס מלא אבק), מקציב לו 300…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה. חבר המליץ לי לבוא ולשאול פה את כל השאלות שיש לי לפני שאני קונה מחשב בעוד חודש +\- אז ככה, אני בן 14, דיי מבין במחשבים. משתמש במחשב דיי חלש שכבר עשה את שלו במשך השלוש שנים האחרונות. אני מחפש מחשב חדש.. חשבתי על ההצעה הזאת:http://ivory.co.il/product.asp?productid=313&CatCode= של אייבורי בתוספת כל השידרוגים שמוצעים שם של כרטיס מסך+מעבד+עוד סטיק של זיכרון קינגסטון 1 GB 667 - 2 GB בסה"כ חבר אמר לי שאייבורי הם חברה שמרמה אנשים, מוכרים חלקים פגומים וכו'. אני יודע שאייבורי קיימים כבר הרבה זמן ויש לי חבר אחר שקנה מחשב טוב יחסית ובינתיים מרוצה ממנו (שנה עברה). קראתי תגובות באינטרנט אבל הגעתי למסקנה שאצל כל חברות המחשבים הגדולות (IVORY,KSP,PANDA) ישנם מקרים של…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, ביקשו ממני המלצה למפרט מחשב כולל ציוד היקפי שהשימוש העיקרי שלו יהיה משחקים כבדים. הוא צריך לכלול ציוד היקפי(מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך) והתקציב הוא עד 7.5Kש"ח עם אופציה לחריגה ל8Kש"ח. אודה להמלצות, אריאל
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לשדרג מחשב קיים כאשר הרכיבים שאני מעוניין להשאיר בם: מארז compucase 6a19+ מאוורים ספק seasonic350W צורב DVD , מקלדת עכבר וכו ואולי לבחון הישארות עם דיסק קשיח קיים WD130GB SATA לאור ההצפות של תאילנד 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינוניים, אינטרנט, HD ,עבודה משרדית (בסוף זה רב תכליתי לכל בני בית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
intel haswell cpu i7 extreme(i7-4990X) overclocked asus x79 successor motherboard (asus rampage v extreme) corsair dominator platinum ddr3 16gb ram(2800mhz, 4 cards with xmp , overclocked) OCZ RevoDrive 3 X2 PCI-Express SSD 960gb asus gtx690 (x2 sli,overclocked)(nvidia keplar) Corsair H100 CPU liquid cooling seasonic Platinum 1000W psu (80 Plus Platinum) 2x seagate barracuda 3TB HD 7200rpm (with raid 1) (liteon/pioneer/asus) bluray drive nzxt phantom 410 case(white / blue) microlab m880 speakers Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD / Sound Blaster ZxR / Asus XONAR ESSENCE STX blackmagic design intensity pro (hdmi capture card) razer mamba mouse/lycosa mirror keybo…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש''ח אפשר לחרוג ב500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרט לרבות הורדות סרטים יוטיוב וכו'. מדי פעם עריכת מצגות לעבודה ועבודה משרדית מהבית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אם כי המחשב לא מיועד לאולפן הקלטות. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אז התחדשתי במחשב נייד Dell Vostro 1220. אבל מסתבר שהעכבר מגע לא מגיע עם האפשרות לעשות SCROLL... האם יש תוכנה חיצונית או תוכנה של DELL שתגרום לו לעשות את הפעולה הפשוטה אך כה חשובה הזו? אגב אם תרצו אני מוכן בכיף לעשות פה סקירה למחשב...
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברה, הנה המפרט שחשבתי עליו תגידו מה אתם חושבים... דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN 950 ¤ 1 Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 Ultra 939 880 ¤ 1 PQI DDR 512MB 400MHZ 320 ¤ 2 SEAGATE 160/7200 SATA 8MB NCQ 650 ¤ 1 POWERCOLOR RADEON X800XL VIVO PCI-EXPRESS 256MB 2190 ¤ 1 LG GSA-4163B BULK 380 ¤ 1 ANTEC SLK2650-BQE 570 ¤ 1 מקלדת מולטימדיה+עכבר אופטי 135 ¤ 1 ZALMAN ZM-F2 90MM 60 ¤ 1 כאמור מחשב למשחקים וגם למוזיקה וסרטים. חשוב שיהיה שקט כמה שיותר.
-
- 30 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את את הפנטיום 3 של אבא שלי מה שחשבתי להעביר למחשב החדש זה צורב ,כרטיס מסך ( AGP ATI RAGE 128) מקלדת, עכבר ומסך ההתלבטתות היא קודם כל לגבי המעבד - Celeron D, Athlon XP או Sempron תודה לכל העוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום 🙂 אשמח לייעוץ עבור רכישת מחשב נייד שישמש לעבודה שוטפת עם תוכנות גרפיות,לרבות פוטושופ, לייט רום, אילוסטיירייטור ואין דיזיין. המחשב ישמש אותי לעריכת תמונות באיכות גבוהה (קבצים גדולים יחסית) ולעיצוב גרפי דרישות בסיס- 100% SRGB גודל 14"-15" 1TB SSD עדיפות ל-4K כרטיס מסך ומאיץ גרפי מתאימים עדיפות למשקל נמוך יחסית האופציות שהתמקדתי בהן- LENOVO YOGA. LENOVO LEGION, DELL XPS 15, ASUS ZEN BOOK כמובן שאשמח להכוונה לכל יצרן\דגם אחר. התקציב הראשוני שלי עמד על 5000-6000 ש"ח, ככל שאני קוראת יותר נראה שמה שאני מכוונת אליו עולה יותר (מתכנת להגיע לאילת לרכישה) מה המלצתכם למחשב אופטימלי לעבודה שציינתי? מה הם הפרמטרים שהם MUST…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, מחפש משהו במיוחד לגיימר-דגש על כרטיס מסך טוב ומעבד חזק שיוכל לסחוט הכי טוב במחיר הזה, עדיפות על DELL...זה מה שמצאתי בנתיים: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-5048664-5062471.html http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=627993445&sog=c-pclaptop
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה להזמין חלקי מחשב ולשדרג את מה שיש לי כיום: I7-4790K asus maximus vii ranger geforce GTX 970X samsung evo 840 250GB ssd SeaSonic S12ii 16GB ram crucial ballistix אשמח לשמוע את המלצתכם 1. התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת תיכנות/ מכונות וירטואליות/ אינטרנט / פה ושם משחקים/ סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן פוטושופ, vmware תדיר, …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התוכנה, בשם \"Superfish Visual Discovery\", מחליפה את תעודת האבטחה שנשלחות מכל אתר שהמשתמש גולש אליו ובכך היא מסוגלת לעקוב ולפענח מידע מאובטח לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%99%d7%99%d7%a9%d7%a8-%d7%9e%d7%94%d7%9e%d7%a4%d7%a2%d7%9c-%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%96%d7%93%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%a0/
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב למשחקים אבל לא מפוצץ במיוחד ... ראיתי כרטיס מסך של 1GB DDR5 הכולל קירור פסיבי אני מעוניים גם שיהיה SSD רק למערכת ההפעלה (אני חושב שזה מספיק,תקנו אותי אם אני טועה)אז כנראה 30 GB לעניין ההארד דיסק מספיק לי גם 500 לא חייב טרה. המסך 27 אינץ' חייב להיות בעל פאנל IPS הבנתי זה הכי יפה (תקנו אותי שוב אם אני טועה) המחשב חייב להיות שקט לא רוצה לשמוע את המאווררים בכלל ,אני רוצה שלא תהיה לי אפשרות לדעת אם הוא דלוק או לא מרוב שהוא שקט. אני גם טיפה גמיש במחיר (אם זה קצת יותר לא נורא) אני מעוניין שהמחשב יהיה מסוגל להריץ משחק נורמלי (כגון CAL OF DUTY) ב FHD... לא צריך יותר מזה... המארז אמור לשבת על מדף ברוחב 20 אינץ' ושלא יהיה גבוה מידי ..
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למה המחשב הזה טוב ? ( בהנחה ש G2020 עגלה ) * מאמץ יתר / כל תוכנה גורמת למעבד להגיע בקלות לאיזור ה 100% . קיבלתי הצעה לרכישה . 10W מדהים זה מעבד של מחשב נייד , קריר ברמות מטורפות יכול לעבוד 24/7 .
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שח . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta, fallout, doom, משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p 23 אינץ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב מיועד כרגע לעעבודה בתוכנת pinnacle studio 14 עם מסך אחד. יכול להיות שבעתיד אעבור לתוכנות כמו premiere או אדיוס ואוליי אצטרך להוסיף עוד מסך. אני לא מתכוון לעשות oc כי אני לא מבין בדברים הללו מה שכן חשוב לי שהלוח יתמוך בהתקנים חשובים לעתיד כמו פיירוויר usb3 ו esata (לא מבין מה זה נותן ה- esata) כרגע הרכבתי מפרט והגעתי לסכום של 5554 ש"ח ללא רמקולים כלל אני מתכוון ללכת על רמקולים איכותיים של altec lencing ב400 ש"ח בעתיד. העניין הוא שאני רוצה את חוות דעתכם והאם יש מקום לשיפור או חיסכון שגם יהיה טוב לשיקולכם: דגם מחשב: iSB3 מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Fr…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך מחשב למטרות גימינג החנות מקומית אז המחיר הכללי יהיה 500 שקל פחות
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקרוב להחליף את המחשב שלי והייתי רוצה המלצה למפרט טוב, יש לי לוח אם ומעבד שאני משיג בזול: INTEL® DH67BL Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray אשמח גם לשמוע דעתכם על המעבד והלוח אם שבחרתי אם אתם ממליצים לוח אם אחר אז העדפה ללוח אם של אינטל כי יש לי הנחות שם כל התשובות לשאלות הבאות הם ללא חישוב לוח אם ומעבד כי אני מביא אותם בניפרד כלומר ה 3500 שח תקציב זה תקציב לכל שאר החלקים. מבחינת קופסא, אם אפשר לשים את הכרטיסי מסך החדשים עם הקופסא הזאת (Silverstone precision black) אני יעדיף אותה אלא אם כן יש לכם המלצה למשהו יותר טוב באותו מחיר 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 (אם ההמלצה שלכם היא עם לוח אם שונה ומעבד שונה אז התקציב הוא בין 4500 ל 5000…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2200-2500 בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? טיפה משחקים,שימוש משרדי ותכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
HP DV6411EJ סוג מעבד מעבד intel® pentium® dual core processor t2130 1.86 ג´יגה הרץ, זיכרון מטמון של 1 mb ברמה 2 מערכת הפעלה מותקנת גירסה מקורית של windows vista® home premium זיכרון סטנדרטי 1,024 mb זיכרון מרבי תומך בזיכרון ddr2 של עד 2gb מערך הזיכרון (2 x 512 mb) כונן דיסק קשיח פנימי 120 gb sata hard disk drive 5,400 סל"ד סוג הכונן האופטי super multi dvd writer (+/-r +/-rw) עם תמיכת double layer (שכבה כפולה) מאפייני המערכת מודם מודם 56k במהירות גבוהה ממשק רשת ממשק רשת משולב אתרנט 10/100bt טכנולוגיות אלחוט 802.11b/g wlan יציאות קלט/פלט חיצוניות 2 יציאות usb 2.0, יציאת vga אחת, מחבר מודם rj11 אחד, מחבר אתרנט rj45 אחד, יציאת s-video tv, יציאה א…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1350 פחות או יותר . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי דפדפן ומשחקי מחשב קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 /1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשתף אותכם במפרט שעשיתי לבסיס של מחשב שמיועד לעריכה ומשחקים שאני מעוניין לקנות אני לא מומחה וניסתי להתאים חלקים האם אתם רואים בעיות במפרט ? האם יש רעיונות אחרים יותר טובים במחינת לוח אם ומעבד בעיקר ? הייעוד של המחשב הוא עריכה (תחביב) ומשחקיי VR בעתיד ... (על כרטיס מסך עוד לא החלטי ובינתיים אשתמש בGTX ישן יחסית....דיסקים גם יש מהמחשב הישן) תודה לכולם מעבדים - Intel Socket LGA1151 Intel - i7-7700K Kaby Lake Quad core CPU - 4.2 GHz - Max Turbo Frequency 4.5 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 95W TDP - Tray..l לוחות אם - Intel LGA1151 PRIME-B250M-A - ASUS - 1151 - B…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי אז ככה. בשוטטות באחד מהפורומים מצאתי נושא ובו הצעה למכירה של מחשב משומש. חשבתי עוד מחשב משומש, בטח איזה משהו לפני 5 שנים, מסתבר שהבן אדם יש לו מחשב ממש כמעט כמו ה-מפרט שאני מתכנן לקנות, הכל זהה חוץ מה-כרטיס מסך. פלוס כמה בונוסים. המחשב חדש יחסית, והוא מוכר כי הוא רוצה לקנות מערכת AMD. הוא הראה תמונות של המחשב. הכי נראה תקין ומצוין (אני מדבר איתו אז ביקשתי עוד תמונות רק כדאי להיות בטוח). המפרט מדהים שימו לב: Abit IC7-Max3 Intel P4 3.0C Corsair PC4000 Pro Twinx 1gb 2x36G Raptors in RAID 0 Lite-On LDW-401S DVD-RW Asetek Waterchill Watercooling SB Audigy 2 ZS Plat. Pro Antec P160-WF Case Antec 430W TruePower כמו שאתם רואים, זה לא כולל כרטיס מסך (כי הוא לא…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-