עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אני מחפש מפרט למחשב חדש בעיקר לשימוש למשחק סימולאטור טיסה (FSXׂ) עד 3.5K ללא ציוד הקפי וללא מסך תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? עד K3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות עד 3.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה? משחקים ,בעיקר סימולאטור טיס (FSX א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב FSX . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by hodaya48,

בס"ד היי, אני זקוקה לסיוע בבחירת מחשב נייד. אני כבר מס' שבועות מחפשת בנרות מחשב מתאים לצרכיי. * מטרות המחשב? ישמש כמחשב שני בעיקר לנסיעות ולכתיבה בלימודים במכללה. כמו כן אני גם עובדת כעיתונאית והוא ישמש אותי בזמן ראיונות וכד' יהיה שימושי גם בזמן נסיעות להקלדת עבודות וכד' * גודל המסך? רצוי 12-13.3 אינץ'. אם יש גדול יותר במשקל שלא עולה על 2 ק"ג אז אני פתוחה להצעות * משקל רצוי? פחות מק"ג-1.5 ק"ג- במקרה שלך מסך גדול (14-15 אינץ') מוכנה להתפשר על 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כ5-6 שעות עבודה על אופיס, וורד ואינטרנט- אך לא עבודה מאומצת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין העדפה. * כונן CD/DVD? צורב…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי?4100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.ועוד משחקים חדשים כבדים call of duty battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום! לי כרגע יש מחשב שנקנה אי שם בדצמבר 2007 והיה חזק יחסית לזמנו: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40GHz 2GB RAM DDR2 340MHz 512MBGeForce 8800 GT (Gigabyte) על לוח אם ABIT IP35-E (Intel P35+ICH9R) (Socket 775) אני מתלבט כרגע בין קניה של מחשב חדש לבין שדרוג המחשב הנוכחי, כרגע אני רץ על מסך 19" עם רזולוציית 1024X1280 צנועה מאוד. במידה ואשדרג - אני מתכוון לקנות מסך חדש, במידה ואקנה מחשב חדש - לא בטוח שאוכל להרשות לעצמי גם מסך. האם כדאי לשדרג את המחשב הנוכחי? מה אפשר להוציא ממנו שיחזיק לתקופה? התקציב שלי לשדרוג הוא 1.5K-2K. התקציב שאוכל לפנות למחשב חדש עומד בערך על 4K, במידה ואכן אקנה מחשב חדש חשבתי על מפרט דומה לזה (שיצטרך להדלל מעט במחיר): מעבד Intel Core i5-2500 Tray לוח אם G…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  5. היי אני דיי noob בבניית מחשבים, אז רציתי לקבל את הביקורת שלכם על המפרט הבא: Antec One Mid Tower Gaming Black Case ללא ספק כוח, יחידות 1 ₪277 Enermax NAXN 500W , יחידות 1 ₪326 צורב LG GH24 GH24NS90 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪110 Westren Digital 3TB 64MB Green WD30EZRX, יחידות 1 ₪880 Intel Sandy Bridge Core i5 2320 Socket 1155 6MB 3Ghz 95W Tray, יחידות 1 ₪857 Asus P8H67-V B3 H67 CHIPSET Socket 1155, יחידות 1 ₪639 Kingston 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 1 ₪233 Scythe S-Flex SFF21D 120mm 800rpm\8.7dba, יחידות 1 ₪77 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366, יחידות 1 ₪129 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪3528 מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט \ צפייה בסרטים. ניסיתי …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני מוסיף עדכון בעריכה - תקציב הועלה לבין 2500-3000 ש"ח, מפרט מתוכנן כרגע בהודעה האחרונה שלום לכולם, לזוגתי שתחייה נמאס מהמחשב הישן שלה(P4) והיא רוצה לשדרג. מאחר והדרישות שלה מאד מינמליות אני שוקל לתת לה את המחשב הנוכחי שלי (מבוסס E4400) ולקנות אחד חדש. הדרישה העיקרית שלי היא שהמחשב יהיה התקדמות לעומת מה שיש לי כרגע ולא רק מחשב עם מעבד יותר מהיר (לכן לא מערכות מבוססות E6600) ועם חיבורים חדשים (SATA 3, USB3) שכנראה ישמשו אותי בעתיד ולפחות 4GB זיכרון. המערכת צריכה להחזיק כמה שנים כי אני לא מחליף מחשב כל שנה כמו שאתם מבינים. מסך וציוד היקפי כבר יש לי, לגבי כרטיס מסך אני מתכנן להעביר את ה 4850 GDDR5 שיש לי (גרסה מחוזקת של הכרטיס) עד שהוא יקרוס סופית ככה שאין צורך בכרטיס מסך. …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום לכולם, המחשב הולך לשרת אותי שנתיים וחצי (למעט הרכיבים שאגיד עליהם) להלן הדרישות מהמפרט: 1. מסך IPS לא לחסוך בעניין כי הולך לשרת אותי עד המוות... 2. מארז איכותי + ספק איכותי אמורים לשרת אותי גם כן עד המוות... 3. מעבד מתאים לOC + קירור סביר עד 200 ש"ח, היות והתקציב נמוך אני הולך לבצע OC בינוני. 4. כ"מ סביר לא צריך מטורף, אני לא הולך לשחק באיכותיות גרפיות מטורפות, אני לא חובב גרפיקה, יותר משחקיות אבל שיריץ משחקים חלק (מבחינתי בהגדרות הכי מחורבנות שקימות אבל חלק)... 5. חובה אופציה לחיבור לשני מסכים במקביל (כאילו שהם ממשיכים זה את זה). 6. בגלל ניסיון גרוע עם כ"מ אם אפשר עדיפות גם לכרטיס גרפי OB.- 7. רצוי שקט יחסית... תקציב עד 4000 ש"ח, נא להשתץדל לא לנצל את התקציב, עדיפות…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by guy2607,

היי לכולם! כמו בכל מחשב חדש שאני נדרש לקנות, אשמח לעזרה שלכם! שאלה לפני הכל: Intel הוציאה לא מזמן סדרת מעבדים חדשה, האם שווה לחכות ולראות כיצד זה ישפיע על השוק?(בצורה משמעותית?) AMD משיקה בימים אלו גם סדרת חדשה של כרטיסי מסך.(מקריאה פה), שוב? שווה באמת לחכות? אם שני התשובות הינם לא אז: 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג.תכני HD.משרדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -…

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by rona888,

שלום , אני צריכה המלצות למחשב נייד - ללימודים יש לי תקציב של 2000-2500שח ( -\+ 400-500 ש"ח רק ובמקרה וזה ישפיע המון על מפרט המחשב להוסיף את ההשקעה הזו , לטובה כמובן ) מה חשוב לי במחשב ? מקלדת -- שתהיה נוחה לכתיבה ( יש לי עכשיו נייד של ACER extensa5620Z ואני מאוד אוהבת את המקלדת שלו ) מבחינה טכנית , אני לא מבינה גדולה במחשבים , אבל חשוב שיהיה מחשב שיחזיק מעמד מס. שנים טובות תודה ,,

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. תקציב משוער- 4,000-5,000 ש"ח, רכישה בישראל, רצוי שתהיה רשת גדולה כמו BUG/Ivory * מטרות המחשב? לדוגמה: צפייה בסרטים/סדרות, משחקים כבדים, עבודה משרדית. * גודל המסך? לא גדול מידי אך לא קטן מידי- אשמח לעצתכם בעניין. 15-17 אינץ' לדעתי זה בסדר. * רזולוציית המסך? גבוהה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת עם Numpad. * משקל רצוי? לא כבד מידי, לדעתי בין 2.5-3.5 קילו זה בסדר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחשב שרוב הזמן יהיה בבית אך רצוי שהסוללה תהיה חזקה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB, HDMI, כל העסק. * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB יספיק. * כונן אופטי? או צורב DVD רגיל, או קורא בלוריי במידה והדבר לא יאלץ חריגה מהתקציב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייע…

11. שלום לכולם, בניתי מפרט, השימושים והתקציב מפורטים בהמשך. בגדול, ההתלבטויות כרגע הם: 1.בקירור המעבד, איזה קירור מ4 הראשונים( עד 65 ש"ח) יהיה הכי שקט http://www.tms.co.il/cat/107/22:1380 2. מארז+ספק, שייתנו את התמורה הטובה ביותר במסגרת התקציב. 3. HD מול SSD, ללא התייחסות לפקטור הנפח. *המפרט נועד להחליף מחשב בן 8 בערך עם HD מאותה התקופה (כנראה סביבות ה80G). 1. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לעבודה דיי בסיסית של אדם בן 50+ (אינטרנט וכד')אולי צפייה בסרטונים/סרטים דרך האינטרנט . 3. האם יש צורך בציוד …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Overlocker,

1035 ₪ - Intel Quad Core i5 4670 3.4Ghz LGA1150 475 ₪ - Gigabyte GA-H87M-D3H LGA1150 330 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1450 ₪ - *חדש* Sapphire R9 280X 3G DDR5 OC *חדש* 320 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 380 ₪ - CoolerMaster - Storm Scout 390 ₪ - M12II-620 620W Modular 90 ₪ - LG DVD-RW X24 מחיר סופי: 4470 ₪

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by shaftut,

מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפייה בסרטים fullhd 1080p כשהוא מחובר למסך טלוויזיה * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב מאחר ואני מתכוון לחבר אותו למסך של הטלוויזיה והוא אמור להיות רוב הזמן בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ג'יגה * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מצאתי את המחשב http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=835550 האם הוא יספיק לדרישות שלי? אשמח לקבל הצעות אחרות שעונות לדרישות. בסך הכל אני צריך מחשב שאוכל לחבר אותו למסך של הטלוויזיה בחיבור HDMI ולצפות דרכו בסרטים באיכות 1080P ולגלוש באינטרנט. תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by powerhorse,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים, * גודל המסך? "13.3 או 14" נדרש גם מגע (מודע לחיסרון של מבריק) * משקל רצוי? כמה שפחות, רצוי לא לעבור את ה2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (לא קריטי אבל יכול להיות נחמד) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ו רצוי גם VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? סטנדרטי, לא קריטי * כונן אופטי? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, אפילו עדיף שלא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מסך מגע, ומעבד שיספק "שקט" יחסי לשנים הבאות. (i5 זה לא תמיד טוב יותר מ I3? נכון?) ישנה גם עדיפות לHASWELL בגלל חיי סוללה וליבה גרפית מובנית טובה יותר.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by tzay,

אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב נייד בהתאם לדרישות הבאות: מטרות המחשב? לימודים (בעיקר אופיס למיניהן) ואינטרנט (גלישה וצפייה בטלוויזיה). יחד עם זאת, שיישאר רלוונטי לאורך זמן. מחיר? עדיף סביב 2,000 ש"ח (אפשר עד 2,500 ש"ח). גודל וציפוי המסך? עדיף 14 בגלל המשקל והניידות אבל אפשר גם 15.6 קל. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? נדרשת מקלדת מלאה (נומרית), עשוי להוות משקל מכריע. משקל רצוי? לאור מסך מינימלי של 14 (בגלל המקלדת הנומרית), אני מניח סביב ה- 2kg. האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע עשוי להספיק. כונן קשיח? ממוצע עשוי להספיק. לא מבדיל בין הסוגים. כונן אופטי? רצוי. אפשר להסתפק ברכישת חיצוני (במסגרת התקציב). מעבד? מבין שזה נתון משמעותי אבל לא מבין בזה. ראיתי כמה i3 ו- i5 במהירו…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום לכולם אני עורך וידאו כבר כמה שנים יש לי מחשב עם 8 ג'גה זיכרון ומעבד 2Quad Q9400 2.66Ghs כרטיס מסך ATI4800 עם 1 ג'גה זיכרון המחשב עובד מצויין עם וידאו SD אבל כאשר אני עובד עם וידאו HD הוא נתקע השאלה שלי היא, אם אני אחליף את הכרטיס מסך ל - EVGA NVIDIA GeForce 640GT 4GB DDR3 אתם חושבים שהמחשב יוכל לסחוב וידאו HD או שאין לי בררב אלא לקנות מחשב חדש? תודה רבה מראש

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by yopser,

שוב שלום, לפני חודש בערך קיבלתי מפרט מפה, הוא היה מיועד לרכישה באילת אבל זה לא הסתדר אז חיכיתי קצת ועכשיו אני אקנה במחיר רגיל, נתחיל עם הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הגעתי ל4300 שזה בסדר 2. מה שימושי המחשב: משחקים, פיתוח תוכנה בקטנה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5 באטמן הבא וכ'ו מסך 21 רחב (לא FHD אבל אולי בעתיד) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה- בינוני 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-5 אני תמיד אכבה אותו בלילה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by b3ta0,

שלום אני מחפש מחשב נייד עם דור המעבדים החדש של אינטל, דגם i5. עד 4500 שח, Laptop או Ultrabook. תנו לי אפשרויות ואם אפשר גם דעות אישיות ממי שיש לו מחשב נייד כזה. והאם שווה לחכות קצת עד שיצאו דגמי מחשבים ניידים יותר איכותיים? תודה.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Gray Druid,

שלום לכולם, קיבלתי אישור להזמין עבור שכנתי הגרפיקאית במשרד מחשב חדש. המחשב מיועד לעיבוד קבצים גרפיים ברזולוציות גבוהות (לדפוס) וכרגע המחשב הנוכחי (מבוסס Q6600) מתקשה לסחוב את העבודות האלה. הזמנתי בעבר בעצמי מחשב מצויין ש לפי המלצה פה בפורום והייתי מאוד מרוצה ממנו (הרבה תודה ליקיר!) ואני מניח שבטיבו המחשב אמור להיות דומה במפרט למחשב שהזמנתי לי (מלבד העובדה שהמחשב המדובר לא ישומש למטרות עריכת וידאו אז אני מניח שאפשר לרדת ברמת כרטיס המסך). אשמח לקבל פה המלצה ע"מ שאוכל לבצע רכישה חכמה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לצורך הלימודים שלי אני מעוניין להתקין האקינטוש. מסיבות כאלה ואחרות החלטתי ללכת בסופו של דבר על אקטינטוש ולא לקנות MAC רציתי לדעת איזה דגם הכי יתאים לי? חשוב מאוד שהמחשב הוא לצורך עריכה גרפית. תקציב עד 7אלף שקל. אשמח מאוד מאוד לעזרה אם אפשר ללכת על יותר כיון של DELL ו ASUS

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום, אשמח לעזרה עם מפרט בסיסי לסטודנט שעוסק בצילום עם שימוש לא אינטנסיבי ב Photoshop ו Lightroom 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל מקסימום, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט - אופיס, אינטרנט, סרטים. כמו כן שימוש בסיסי ב Photoshop ו Lightroom לעריכת צילומים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop ו Lightroom 3. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. דאם מתוכנן או…

22. Started by X-ShaY,

שלום, רציתי לדעת אם למחשבי DELL צריך לעשות אקטיבציה או דרך לדעת דרך האתר שלהם אם המחשב נידלק מתי שהו או שהוא חדש ולא מחודש וכו' ? ועוד שאלה, איך יש דרך לדעת איזה מחשב כן תומך ב16GB ראם ואיזה רק ב8?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא אלא אם יש סיבה ממש טובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, HD, משחקים ברשת, תכנות .NET א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Tanki Online -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 12 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. Started by karin202,

אני מנסה להבין מה ההבדל בין registers לבין cpu cache? אם מישהו יכול לתת לי הגדרה לכל אחד מהם ומה ההבדל בינהם זה מאוד יעזור לי ! תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6-6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עבודה בסביבות פיתוח שונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dog, FIFA, FPS's. בגדול משחקים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1776X1000 (טלויזיית LCD 36 inch) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות? כמה שיתאפש…

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים