ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
הפעם אני רוצה שיעזרו לי לבנות מפרט. המפרט לחבר, הוא לא חולה גראפיקה אבל רוצה לשחק במשחקים חדשים בהגדרות גבוהות. רוב הזמן המחשב יהיה לעבודה משרדית. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך כמה שאפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב עבודה משרדית (80%) ומשחקים (20%) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). רוב הזמן בדפדפנים ותוכנות אופיס. ב) במידה והמחשב מיועד גם למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? CoD Black Ops, Fifa , PES 2011, Medal of Honor וכו'. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניו…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני אקצר... זה המפרט http://img390.imageshack.us/img390/4138/newcomputer5xh.jpg אני קונה מקייאספי ירושלים... יש להם מחסור בכמה דברים ולכן רשמתי אם אין אז משהו אחר הצעות לשינויים יתקבלו בעניין כל עוד הן לא עוסקות בATI... התקציב היה 7000 יש חריגה קטנה חפיף מחשב מיועד להרבה עבודות, קצת סרטים, קצת משחקים והרבה תוכנות הוא סבבה לפי דעתי לא פצצה ולא יקר מידי אבל איכותי אני אכנס בצהריים מהעבודה לראות אם יש לכם משהו לשנות תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . חבר בעבודה ביקש שאני אעזור לו עם מפרט עבור גראפיקה , ואני פונה אליכם שמבינים יותר טוב ממני באספקטים מסויימים שתעזרו לי אז ככה , אני לא אלך לפי השאלון שבסטיקי כי תמיד כאשר חבר מבקש עזרה למפרט , לא מקבלים את כל הפרטים ממנו ;D אז אני פשוט ארשום את הפרטים והדרישות כמה שיותר מדויק . 1. אז התקציב הוא עד 3000 ש''ח ולהשתדל לא לחרוג , אלא אם כן יש איזה פריט שישפיע רבות לטובת המפרט ולביצועים שלו , אז אני אשמח לדעת מה וכמה , וכן , לנצל את התקציב , כי גם ככה נראה לי שהתקציב לא גדול מידי . 2. ציוד היקפי - אין צורך בשום ציוד היקפי , רק המארז ומה שבתוכו . 3. רמת שקט - נגיד שיהיה באמצע (5) בערך . 4. על איזה רזולוצייה יעבוד ? - גם כן לא ידוע לי , אבל אם זה קר…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מבקש עזרה בבניית מפרט לאדם שפחות או יותר לא מוגבל בתקציב מטרת המחשב למשחקים בלבד. אני כבר מחוץ לתמונה הרבה זמן אז אם יש היום בשוק משהו יותר טוב ממערך רייד.SLI אנא ידעו ותקנו אותי. אין צורך בציוד הקפי כגון מקלדת.עכבר.מסך.רמקולים. הדרישות הם כאלו: 1. מערך רייד לכונן הקשיח למיקסום ביצועים 2.מערך SLI (או המקביל של רדאון) לכרטיסי מסך בגדול הבן אדם רוצה שני כרטיסי מסך סוסים שיוכלו לכל משחק. ומוכן לחכות לכרטיסי DX10 (אנא תקנו אותי אם הם כבר יצאו או אם שווה באמת לחכות). שני הארד דיסקים ברייד מכובדים 7200 ולפחות 300גיגה כל אחד. מעבד כפול ליבה כמובן(המחשב לא יעבור אוברקלוק) יש דרישה גם למחשב שקט אבל בלי קרור מים בבקשה. אוויר בלבד + מארז איכותי. המחשב לא י…
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כרגע המפרט שלי הוא מה שכתוב בצד ליד הפרופיל שלי מעבד 1800 AMD פאלומינו זיכרון 256 מ"ב קורסאייר XMS PC3000 וכרטיס מסך ABIT TI4200 עם 64 מגה זיכרון. המקסימום שהצלחתי לסחוט מהמכונה הזו הוא 10,900 נקודות ב 3DMARK 2001SE. הזמנתי מניו-אג חלקים חדשים שיעזרו לי עם FarCry, PainKiller, UT2004 מעבד - AMD MOBILE 2500 266fsb זיכרון - עוד סטיק של 512 מגה, הפעם PC3200 והפנינה - Sapphire ATI 9800 pro כל הסיפור עלה 384.5 $ שזה שווה ערך לאותו יום ל 1734 ש"ח. אין TAX, המשלוח חינם (בתוך ארה"ב), ואפילו קיבלתי חולצה מתנה ... יש לציין שביצעתי זאת אך ורק מאחר שהתאפשר לי לשלוח אותה לבן דודי שמגיע בפסח לביקור ... :'( צירפתי תמונה של ההזמנה (המחירים לא ממש מעודכנים)
-
- 35 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
היי, אחרי שנים שאני מתעסק עם מחשבי עגלה, עדיין עובד על פנטיום1 200 וכל מיני פנטיום 2 ו פנטיום 3, החלטתי, שמכיוון שאני גם עובר לדירה חדשה, גם לקנות מחשב חדש, והפעם - לשם שינוי, מחשב טוב. המחשב יריץ לינוקס ולא ישמש למשחקים בכלל, אלא רק לצורכי פיתוח תוכנה ודברים כמו גלישה באינטרנט ואיי אר סי וכל זה. הדברים הכי מאמצים שהוא יעשה זה לקמפל ולהריץ הרבה מאד אפליקציות בו זמנית למשך הרבה זמן - כלומר, שלא יתחיל להתפרק לי עם פיירפוקס שפתוח עם 50 טאבים בזמן שהוא מקמפל איזה 3-5 דברים ומשמיע אוגגים... הממ, הדילמה העיקרית שלי זה אם לקחת איי אמ די או אינטל, מהקצת שקראתי כאן נוצרה תחושה כאילו אינטל יותר טובים באופן כללי ואיי אמ די יותר טובים למשחקים, או משהו כזה. העדפה שלי באופן טבעי ה…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הראשון(1) : Dell Inspiron 5010 Core i7 4GB 640GB כרטיס מסך עצמתי ATI Radeon Quad Core 1GB מחשב איכותי הכולל חיבור HDMI לאיכות צפיה מושלמת (במסכי LCD TV או פלזמות) זיכרון מהיר ביותר 4GB DDR3 1333Mhz מעבד החדש Core i7 740QM במהירות 1.73GHz כרטיס מסך עצמתי : ATI Radeon Quad Core HD 5650 עם זיכרון ייעודי 1024MB מסך איכותי "15.6 LED ברזולוציית HD דיסק קשיח ע נ ק בנפח 640GB אין סוף מקום לאיחסון קבצים, סרטים ושירים מחיר - 4,450 ש"ח מוואלה שופס( http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5010Ali74#shidrug ). השני (2) : Acer Aspire 5740G-624G Colur Blue Navy CPU Intel® Core™ i7-620M Processor, 2.66 GHz,4MB Cache,DDR3-800/1066 Memory 4GB DDR3 1066MH…
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גיימינג (שיוכל להריץ את דד ספייס החדש) * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נורמלי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא משנה * כונן CD/DVD? צורב?לא * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שיהיה אפשר לקנות אותו איפשהו שאיזור חיפה קריות תודה
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
הי חברים אשמח לקבל המלצה על מחשב לצרכים משרדיים מתקדמים. אין שום צורך בגיימינג או קולנוע בייתי אבל מאוד חשוב שהמחשב יהיה מהיר מאוד (מאוד) ושיוכל לעמוד בהרבה משימות בו זמנית כמו לדוגמא תוכנת פוטושופ + הרבה לשוניות בשני דפדפנים שונים + אקסל + וורד + סקייפ + PDF EDITOR וכו'. ראיתי את ההמלצה למפרט מחשב 113643 מחשב ביתי ומשרדי מתקדם – Core i5 שמופיע באתר אבל אני מנסה להבין אם הוא באמת יספיק או שכדי להשקיע טיפה יותר כדי לקבל משהו אפילו טוב יותר לצרכים שציינתי. כפי שהסברתי, מה שבעיקר חשוב לי זו המהירות ושיעבוד חלק לגמרי. תקציב רצוי 2800-3800 ש"ח לא כולל מסך ומערכת הפעלה. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב נייד מסוג LG F1-224 DE אשמח לקבל עליו ביקורות וחוות דעת תודה.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך... אשמח לגמור את זה ב-1,200 ש"ח או אפילו פחות, אם אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי שיש צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט (כולל צפייה בסרטוני HD), יישומי OFFICE ו... זהו. בקיצור, שימושים בסיסיים מאוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, נדרש מפרט מלא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם …
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אז המפרט שכרגע הגעתי אליו למחשב עריכת וידאו מארז-------antec p 180 black ספק כח------Corsair CMPSU-520HXEU 520W Modular Power Supply--- מעבד------Intel Core2 Quad 2.4GHz 8MB Q6600--- כרטיס מסך------Albatron 8800GTS 640MB PCI-e Video Card זיכרונות------Corsair TWIN2X4096-6400C5DHX 4096MB 2x2048 DDR II 10620 דיסקים-----WD Raptor WD740ADFD 74GB 10000 rpm 16MB S-ATA HDD 1 WD WD5000YS 500GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD WD WD5000AAKS 500GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII H קרור למעבד--------Thermaltake BigTyphoon VX CPU Cooler 2 מסכים 22" רחבים Samsung Syncmaster 226BW או של LG 2 צורבי DVD רמקולים Altec Lansing ATP 3-Piece System (2.1) נותרה השאלה איזה לוח אם וכרטיס …
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB, Life Time Warranty מעבד ASUS - 3 Years Warranty P5Q Deluxe s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 לוח אם DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channe זכרונות Western Digital - שלוש שנות אחריות 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II דיסק קשיח Sapphire - 3 Years Warranty HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיס מסך צורבים LG DVD±RW GSA-H55NK x20 Black - 2 Years Warranty Raidmax Raidmax SIRIUS ATX Mid Tower Black (No PSU) מארז כמו כן הייתי רוצה לדעת אם כדאי לי להוסיף עוד 150 שקלים ולשדרג ללוח אם X48-DS4 s775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, DDR2 1200, 2xPCI-E ?…
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
בניתי משהו מזיגזג נא חוו דעתכם המטרה:תכני FHD ללא קרטועים (פענוח חומרה??) המפרט בקובץ [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
צריך חוות דעת על המפרט שבניתי אגב אני לא צריך כרטיס מסך וספק יש לי תודה. 835 835 1 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box IE8400 623 623 1 לוח אם ASUS P5Q 31200 458 458 1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI F2-8000CL5D-4GBPI 335 335 1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB 5000AAKS 679 679 1 מארז ללא ספק Antec P180 Mini MINI-P180
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי חבר שמציע לי ASUS ux303u בשימוש של שנה בחצי מחיר. בדקתי באינטרנט וזה מחשב של 4800 שקל בערך. הוא שומר עליו במצב טוב. אני צריך אותו לשימוש כללי וגיימינג בינוני (רוקט ליג, WALKING DEAD ועוד). השאלה האם המחשב הזה בשבילי והאם הוא יעמוד בדרישות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב בתקציב הנ"ל. אין כיוון מסוים , זאת אומרת שיהיה מתאים למשחקים ולשימוש כללי. עדיפות לקונרו. (E6600 ???) , וכרטיס מסך איכותי עד כמה שאפשר. לגבי מסך , לא ממש מפריע לי איזה מסך , שלא יהיה דק מצידי - עדיפות למערכת המחשב (אבל שיהיה 19 אינצ'). תודה.
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מעוניין לקנות נייד לחלקים, המחיר בהתאם למי שיהיה כלול בפנים .
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח, קנייה בארץ * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תכנות, עבודות גרפיקה פשוטות (PHOTOSHOP) וצפייה בסרטים * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? עדיפות לרזולוצייה גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה, מסך מגע * משקל רצוי? קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל-1T עם SSD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - מסך מגע, Core I7, יותר מ-4GB זכרון תודה!
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אני מבקש שתיתנו לי חוות דעת על המפרט הבא : המחשב מיועד בעיקרו למשחקים כבדים crysis וכו האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב 2700 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. השימושים הצפויים של המחשב- עבודה משרדית, תכני HD, משחקים המחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis .call of duty.gta * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט .לוח אם,מעבד. 6. עד כמה השקט…
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
התלבטתי אם לפתוח את הנושא פה או ב"ציוד היקפי" אז אם לא טוב תעבירו... יש לי מחשב בגודל 15.6 הדגם A53S-i7 2630QM למרות שזה לא כזה משנה אני מחפש משטח קירור עדיף עם הגבהה, זול ושקט. מי שמבין בזה ויכול לעזור לי אני אודה לו
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה מחובר לטלוויזיה בסלון, שישומש לסרטים ומדי פעם גיימינג. הטלויזיה היא HDReady, אך משום שבהמשך תשודרג ל-4K, הייתי מעדיף כ. מסך שלא מיועד אך ורק ל-720p. לא מתכוון OC, לא צריך ציוד עקפי, מעדיף מפרט עם אפשרות לשידרוג עתידי, ולכן מתמקד בעיקר ב-AM4 שלפי הבנתי תשרוד יותר זמן מהתושבות של אינטל. התקציב בכותרת, עם נטיה לרדת במחיר כמה שאפשר (לא יותר ממה שמצורף כאן למטה), אך לא על חשבון החלפת חלקים איכותיים בג'ינרים. מבחינת המארז יש חשיבות לשקט, מאוורר ואיכותי. ברשותי כיום Antec Three Hundred שאני מבסוט ממנו מאוד ורוצה משהו דומה. כרגע זה מה שחשבתי, אשמח לשיפורים וחות דעתי: מק"ט …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש כבר מסך 19אינץ מקלדת עכבר... הדרישות זה למחשב משרדי אינטרנט אופיס וכדומה שהכל יעבוד חלק... ורמקולים2.1 טובים.. ומKSP המון תודה.
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מה ההתלהבות מהספק הזה הוא כזה טוב? די יקר בארץ וגם בחו"ל לא זול (70$) שווה לקנות אותו ? הוא רק 400W רציתי לקנות משהו טוב וזול בחו"ל ו ultra x-finity 500w קיבל ביקורות טובות מאוד... בכל מקרה זה ספק טוב למחשב למשחקים?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב חדש למטרות gaming, בעיקר Heroes of the storm ו- OverWatch תקציב של עד 1,500 (אפשר לחרוג עד 2,000 אבל עדיף שלא), אני מעוניין במסך 2K עם פאנל IPS, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-