ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
מחשב נייד מסוג LG F1-224 DE אשמח לקבל עליו ביקורות וחוות דעת תודה.
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך... אשמח לגמור את זה ב-1,200 ש"ח או אפילו פחות, אם אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי שיש צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט (כולל צפייה בסרטוני HD), יישומי OFFICE ו... זהו. בקיצור, שימושים בסיסיים מאוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, נדרש מפרט מלא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם …
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אז המפרט שכרגע הגעתי אליו למחשב עריכת וידאו מארז-------antec p 180 black ספק כח------Corsair CMPSU-520HXEU 520W Modular Power Supply--- מעבד------Intel Core2 Quad 2.4GHz 8MB Q6600--- כרטיס מסך------Albatron 8800GTS 640MB PCI-e Video Card זיכרונות------Corsair TWIN2X4096-6400C5DHX 4096MB 2x2048 DDR II 10620 דיסקים-----WD Raptor WD740ADFD 74GB 10000 rpm 16MB S-ATA HDD 1 WD WD5000YS 500GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD WD WD5000AAKS 500GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII H קרור למעבד--------Thermaltake BigTyphoon VX CPU Cooler 2 מסכים 22" רחבים Samsung Syncmaster 226BW או של LG 2 צורבי DVD רמקולים Altec Lansing ATP 3-Piece System (2.1) נותרה השאלה איזה לוח אם וכרטיס …
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB, Life Time Warranty מעבד ASUS - 3 Years Warranty P5Q Deluxe s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 לוח אם DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channe זכרונות Western Digital - שלוש שנות אחריות 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II דיסק קשיח Sapphire - 3 Years Warranty HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיס מסך צורבים LG DVD±RW GSA-H55NK x20 Black - 2 Years Warranty Raidmax Raidmax SIRIUS ATX Mid Tower Black (No PSU) מארז כמו כן הייתי רוצה לדעת אם כדאי לי להוסיף עוד 150 שקלים ולשדרג ללוח אם X48-DS4 s775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, DDR2 1200, 2xPCI-E ?…
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
בניתי משהו מזיגזג נא חוו דעתכם המטרה:תכני FHD ללא קרטועים (פענוח חומרה??) המפרט בקובץ [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
צריך חוות דעת על המפרט שבניתי אגב אני לא צריך כרטיס מסך וספק יש לי תודה. 835 835 1 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box IE8400 623 623 1 לוח אם ASUS P5Q 31200 458 458 1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI F2-8000CL5D-4GBPI 335 335 1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB 5000AAKS 679 679 1 מארז ללא ספק Antec P180 Mini MINI-P180
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי חבר שמציע לי ASUS ux303u בשימוש של שנה בחצי מחיר. בדקתי באינטרנט וזה מחשב של 4800 שקל בערך. הוא שומר עליו במצב טוב. אני צריך אותו לשימוש כללי וגיימינג בינוני (רוקט ליג, WALKING DEAD ועוד). השאלה האם המחשב הזה בשבילי והאם הוא יעמוד בדרישות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב בתקציב הנ"ל. אין כיוון מסוים , זאת אומרת שיהיה מתאים למשחקים ולשימוש כללי. עדיפות לקונרו. (E6600 ???) , וכרטיס מסך איכותי עד כמה שאפשר. לגבי מסך , לא ממש מפריע לי איזה מסך , שלא יהיה דק מצידי - עדיפות למערכת המחשב (אבל שיהיה 19 אינצ'). תודה.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מעוניין לקנות נייד לחלקים, המחיר בהתאם למי שיהיה כלול בפנים .
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח, קנייה בארץ * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תכנות, עבודות גרפיקה פשוטות (PHOTOSHOP) וצפייה בסרטים * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? עדיפות לרזולוצייה גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה, מסך מגע * משקל רצוי? קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל-1T עם SSD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - מסך מגע, Core I7, יותר מ-4GB זכרון תודה!
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אני מבקש שתיתנו לי חוות דעת על המפרט הבא : המחשב מיועד בעיקרו למשחקים כבדים crysis וכו האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב 2700 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. השימושים הצפויים של המחשב- עבודה משרדית, תכני HD, משחקים המחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis .call of duty.gta * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט .לוח אם,מעבד. 6. עד כמה השקט…
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
התלבטתי אם לפתוח את הנושא פה או ב"ציוד היקפי" אז אם לא טוב תעבירו... יש לי מחשב בגודל 15.6 הדגם A53S-i7 2630QM למרות שזה לא כזה משנה אני מחפש משטח קירור עדיף עם הגבהה, זול ושקט. מי שמבין בזה ויכול לעזור לי אני אודה לו
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה מחובר לטלוויזיה בסלון, שישומש לסרטים ומדי פעם גיימינג. הטלויזיה היא HDReady, אך משום שבהמשך תשודרג ל-4K, הייתי מעדיף כ. מסך שלא מיועד אך ורק ל-720p. לא מתכוון OC, לא צריך ציוד עקפי, מעדיף מפרט עם אפשרות לשידרוג עתידי, ולכן מתמקד בעיקר ב-AM4 שלפי הבנתי תשרוד יותר זמן מהתושבות של אינטל. התקציב בכותרת, עם נטיה לרדת במחיר כמה שאפשר (לא יותר ממה שמצורף כאן למטה), אך לא על חשבון החלפת חלקים איכותיים בג'ינרים. מבחינת המארז יש חשיבות לשקט, מאוורר ואיכותי. ברשותי כיום Antec Three Hundred שאני מבסוט ממנו מאוד ורוצה משהו דומה. כרגע זה מה שחשבתי, אשמח לשיפורים וחות דעתי: מק"ט …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש כבר מסך 19אינץ מקלדת עכבר... הדרישות זה למחשב משרדי אינטרנט אופיס וכדומה שהכל יעבוד חלק... ורמקולים2.1 טובים.. ומKSP המון תודה.
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מה ההתלהבות מהספק הזה הוא כזה טוב? די יקר בארץ וגם בחו"ל לא זול (70$) שווה לקנות אותו ? הוא רק 400W רציתי לקנות משהו טוב וזול בחו"ל ו ultra x-finity 500w קיבל ביקורות טובות מאוד... בכל מקרה זה ספק טוב למחשב למשחקים?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב חדש למטרות gaming, בעיקר Heroes of the storm ו- OverWatch תקציב של עד 1,500 (אפשר לחרוג עד 2,000 אבל עדיף שלא), אני מעוניין במסך 2K עם פאנל IPS, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אחרי שסיפרתי לחבר שאני צריך לקנות לאשתי נייד לעבודה הוא ביקש עזרה במציאת נייד שיתאים לעיסוקו בתקליטנות (DJ) - די חובבני ולא אינטנסיבי מדי.. תקציב 2000-2500 .. ומיכוון שאני די בור בניידים ולא יודע בדיוק על מה להמליץ לו אשמח לקבל הצעות/המלצות. חשבתי על I3 כלשהו עם 4GB RAM ... מה אתם חושבים ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עדיף שיהיה מחשב שקט יריץ משחקים לעשות OC. ללא דיסק קשיח או צורב מסך 19
-
- 6 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש (כרגע אני עם ABiT NF7 + AMD Barton 2500 + 1 GB DDR) לצורך עריכת וידאו ותמונות, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים והאזנה למוסיקה. התקציב הוא 3,000 ש"ח , באשראי, עם אפשרות למזומן (במידה והחנות באיזור השרון). מטרות המחשב, כאמור, עריכת וידאו ותמונות, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים והאזנה למוסיקה. אין צורך בציוד היקפי - רק מארז ורכיבים פנימיים אין צורך בצורב DVD (אעביר מהמחשב הנוכחי). אין העדפה לחברה מסויימת. נושא עיצוב המארז אינו חשוב כלל, אך חשוב מאוד נושא השקט, איני סובל מארזים רעשניים ולכן מבקש בכל לשון של בקשה קירור טוב ושקט במיוחד. אין צורך במערכת הפעלה. ברשותי Windows XP עם רשיון. יש צורך ביציאה אופטית בכרטיס קול. יש צורך …
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניראלי לנצל הכל.... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? "23 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני רוצה לשחק בהגדרות הטובות ביותר בלי תקיעות. 3. האם יש צורך…
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל ללמוד באוקטובר הנדסת תוכנה והייתי רוצה לרכוש מחשב שישמש אותי גם ללימודים וגם לגיימינג. יש אפשרות לרכוש 2 מחשבים נייח ונייד אם זה לא יחרוג בטירוף מהתקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני והרצת תוכנות של הלימודים שאני לא יודע כל כך מהן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, גיימינג בינוני (שיריץ משחקים שיצאו עוד שנתיים או…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מעבד 1.5 MHZ ולוח אם תומך AGP*4 רציתי לדעת אם אני יוכל לשים כרטיס מסך של AGP*8 ואם כן אז איזה הכי משתלם למחיר 400 והאם הכרטיס יוכל לנצל את עצמו עם המערכת שלי עד 100% ואם לא אז כמה מהניצול? תודה לכל העוזרים זה דחוף לי
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אז ככה, יש מארז מחשב ישן, יש דיסק קשיח חדש, ועכשיו צריך לשדרג. המחשב לשימוש בסיסי, אופיס ואינטרנט בעיקר. לכן אני מניח שזה יבוסס על מעבד אינטל בסגנון g4400 ולוח אם בסיסי (אם יש לו חיבור firewire, מה טוב). זיכרון אני מניח גם שיהיה בכיוון של ddr4 8g. אולי אפשר לדחוף איזה ssd קטן בשביל הכיף במהירות. אשמח להמלצות. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים זה המחשב כפי שכתבתי, מה שקורה זה שהמסך פתאום כאילו נכבה אבל רואים עדיין תמונה רק בלי אור כלל, לא נראה כבעיית חשמל/מגעים/מסך לא תקין, לא ברור מדוע זה קורה, למשל שהפעלתי עליו GHOST הוא עבד ברצץ ולא הייתה שום תקלה, מכאן שאני חושב שיש בעייה בדריבר של המחשב, יש למישהו מושג? מישהו נתקל בתופעה התקלה לא מופיעה לאחר איזו פעולה ששמתי לב אלייה, באופן אקראי זה קורה..הפעלה מחדש פותרת את זה תודה!
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הנה המפרט של שניהם מה לדעתכם יותר טוב? dv7-1261wm - http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=11038077 dv7-1273cl - http://www.compusa.com/applications/searchtools/item-Details.asp?EdpNo=4677955&sku=M975-170035&srkey=dv7-1273cl אם יש לכם הצעות על לפטופים אחרים באותו רמה בבקשה תציעו. שבת שלום
-
- 11 תגובות
- 814 צפיות
-