עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מפרט: מארז:Gigabyte Aurora 570 Black ספק: Corsair 450W קירור למארז -3 מאוררים של זלמן לוח אם: Gigabyte P35 DS3L קירור למעבד: typhoon VX Thermaltake זיכרון- 4 סטיקים של גי'גה כל אחד חברת OCZ דיסק קשיח של 500 ג'יגה של WD הארד דיסק נוסף של 2 טרה שנקנה לפני שנתיים כרטיס מסך: gigabyte 8800GT 512MB 2 כונני דיסקים וכונן דיסקטים שלא קשור לעולם. מסך T220 של סמסונג שנקנה לפני שנתיים בערך. אגב בזמנו המחשב עלה לי 6 וחצי אלף לא כולל מסך אשמח להצעה מחיר על כל המחשב כולו ולא בחלקים. כי ממש אין לי כוח למכור חלק חלק. מעדיף במכה אחת וזהו תודה מראש

• 12 תגובות
    • 28.6k צפיות
  2. שלום אני צריך עזרה בהרכבת מחשב לחבר שמיועד בעיקר לגיימינג . 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר FPS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בטאלפילד 3ו4 שהולך לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FullHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בי…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. המחשב ישמש בעיקר לעבודה שוטפת ביום יום ולא מעט סרטי 1080P, גיימינג יהיה חלק חשוב אבל לא הכי חשוב... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות להגיע ל 4500 דווקא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לעבור 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית קלה, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מאמין שטומבריידר באטלפילד קרייסס וכאלו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך הדל ה…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אני מעוניין במחשב למשחקים אבל לא מפוצץ במיוחד ... ראיתי כרטיס מסך של 1GB DDR5 הכולל קירור פסיבי אני מעוניים גם שיהיה SSD רק למערכת ההפעלה (אני חושב שזה מספיק,תקנו אותי אם אני טועה)אז כנראה 30 GB לעניין ההארד דיסק מספיק לי גם 500 לא חייב טרה. המסך 27 אינץ' חייב להיות בעל פאנל IPS הבנתי זה הכי יפה (תקנו אותי שוב אם אני טועה) המחשב חייב להיות שקט לא רוצה לשמוע את המאווררים בכלל ,אני רוצה שלא תהיה לי אפשרות לדעת אם הוא דלוק או לא מרוב שהוא שקט. אני גם טיפה גמיש במחיר (אם זה קצת יותר לא נורא) אני מעוניין שהמחשב יהיה מסוגל להריץ משחק נורמלי (כגון CAL OF DUTY) ב FHD... לא צריך יותר מזה... המארז אמור לשבת על מדף ברוחב 20 אינץ' ושלא יהיה גבוה מידי ..

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Silverstone Sugo SST-SG07B + 600W Intel Core i5 S1155 2500 3.3Ghz Asrock H67M-ITX B3 Kingston 4096MB DDR3 1333MHz X 2 Schyte Kozuti Hitachi 1TB Sata3 Palit GTX560TI 1GB GDDR5 שימו לב מארז SFF בזמנו עלה כמעט 1000 שקל ואופציה למסך של DELU221 אבל אם המחשב יהיה שווה סכום יפה אין לי בעיה לתת גם את המסך וכמה שאלות נוספות ברשתוכם: 1. איפה הכי טוב לפרסם? 2. האם יש שוק למחשבים יד שניה? 3. אם אחליט לא למכור עכשיו את המחשב אלא רק בעוד חודשיים שלוש, כמה צפויה להיות הירידת ערך? תודה רבה מראש

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by Tapeworm,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך- אשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות בפוטושופ, סרטי HD, תכנות מדי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג, אבל זה יהיה נחמד אם יוכל להריץ Simcity 5 בהגדרות בינוניות או נמוכות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by saarxee,

זה: http://www.tms.co.il/preview/spec/1npqdm72 או זה: http://www.tms.co.il/preview/spec/wyelvk63. השימושים הם גיימינג כבד (משחקים מודרניים של היום, כדוגמת BF3), ועריכות גראפיות בפוטושופ ועריכת וידאו בסוני וגאס. (העריכות יהיו ברמה חובבנית). כלול מסך חדש בשניהם, דרישתו של הקונה הייתה מסך של 23 אינץ'. מה לדעתכם עדיף? גם כשמדובר בעריכה חובבנית, NVIDIA עדיפה על פני AMD, לא?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מטרות המחשב : לימודים (יישומי Office) סרטים (באיכות גבוהה - 1080p) עריכת תמונות (PhotoShop) מוזיקה באיכות גבוהה (FLAC, בהמשך גם DTS עם כרטיס קול חיצוני - במידת הצורך) שימושים בסיסיים נוספים (גלישה, הורדות וכו') גודל המסך : 13-14" משקל רצוי : קל ככל שניתן זמן סוללה : ארוך ככל הניתן (לא פחות מ-5 שעות) יציאות מיוחדות : יציאה כל שהיא למסך (mini DP, VGA , DVI) , HDMI לא חובה - יציאות לרמקולים 5.1 Bluetooth : נחוץ גודל מינימלי של כונן קשיח : 500GB כונן : צורב DVD כונן BluRay : לא רלוונטי אחריות בינלאומית : לא נדרשת מערכת הפעלה כלולה בתקציב : לא העדפה לחברה כל שהיא : לא תקציב : עד 6000 ₪ עם עדיפות לפחות (ובלי חריגה מעל הסכום שנקבתי) חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ככל האפשר על מנת שי…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. טוב, אני רוצה להרכיב מחשב לעבודה משרדית (אופיס אינטרנט ועוד כמה תוכנות). הדרישה מהמחשב היא מהירות. מחשב עם תגובות מהירות. בהדלקת המחשב, פתיחת קבצים, וחיפוש. אתייחס לרכיבים שעליהם אני מתייעץ בלבד. לוח - Z68 gigabyte או אסוס. יהיה הבדל? מעבד - i5 -2500 זכרונות - 2 סטיקים Hyper X KHX1600C9D3/4G SSD למערכת הפעלה - OCZ RevoDrive 3. SSD נוסף - OCZ Agility 3 240GB. כרטיס מסך - אם לא יתן לי כלום - לא צריך. זה נכנס לי בתקציב. התקציב - בסביבות 8000. יש הצעות לשיפור? דברים מיותרים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. באמת שאין לי זמן אני רוצה לבצע כבר את ההזמנה כי מחר אני לא יכול לקנות את המחשב וביום ראשון אני חזור לטכניון ובלי מחשב שם השבוע רציתי למות הכל זה על המחשב!! זה עניין רק תעזרו לי בין כמה דגמים זה הכל: פשוט תגידו A B C A: E230 B: ASUS U31SG/SD C: VOSTRO שאלה פשוטה. קחו דגם של אחד מהם, קחו את הדגם המקביל בחברה השנייה, ותגידו לי מה יותר טוב. עזבו מחיר, עזבו כל מיני פיצ'יפקס. רק איכות לפי הדגם המקביל. אני כמובן סטודנט אני רוצה חיי סוללה ארוכים. תודה ואני מתחנן לתשובה ב10 דקות הקרובות אולי אני אספיק להגיע לחנות שאני רוצה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אז ככה ישנם דרישות מאוד פשוטות: המעבד חייב להיות i7 עם יכולות לוירטואליזציה לפחות 8גיגה זיכרון ראם (ddr3) הארדיסק בנפח כמה שיותר גדול אבל חייב להיות 7200rpm כרגע ssd לא בא בחשבון כרטיס מסך לא כל כך מעניין אבל אף פעם לא מזיק המחשב אמור לשמש לשתי מערכות הפעלה win 7 ו win serrver 2008r2 שתי מערכות ההפעלה כמובן 64bit המחשב ניקנה בארהב והתקציב הוא עד 1100 גג1200 דולר אשמח אם תעזרו ל כמה שיותר מהר תודה . גיל.

• 12 תגובות
    • 866 צפיות
  12. Started by rubberDucky,

לאחר מחקר יותר מעמיק והעובדה שיש סיכוי לגיטימי שהלפטופ יקנה בארה"ב מצאתי את הלפטופ שנראה לי הכי מתאים לצרכים שלי (תכנות, משחקים, סרטים ושימוש בסיסי). הסתכלתי על הקונפיגורציה הזאת: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dncwdp2&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=xps-l502x מצד שני יש את הקונפיגורציה הזאת: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=mndodq3&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=xps-l502x שתכלס השוני הוא מסך עם רזולוציה שאינה HD, הארדיסק מעט יותר קטן וזכרון יותר קטן שנראה לי לא כזה רלוונטי. מה דעתכם באופן כללי על המחשב? האם הוא יענה לצרכים שלי (מספיק לי שהוא יריץ SKYRIM בהגדרות בינוניות חלק)? והאם שווה ל…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by Jiddu101,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft 2, BF3, Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by omerbiran,

מצב נוכחי: כרטיס מסך 3850HD מעבד Intel® Pentium® Dual Core CPU 2.80GHz לוח אם: G41MT-S2PT זיכרון: 2GB Ram DDR3 ספק כח: TR2 420W אני רוצה לשדרג את המפרט של המחשב על מנת שאוכל להריץ משחקים כגון: Diablo 3, Mass Effect 3 ו Prototype 3 לשם כך אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל : Gigabyte HD6570 (GV-R657OC-1GI) PCI-e 1024MB DDR3 Retail Video Card השאלה האם המחשב שלי יצליח להחזיק את הכרטיס מסך הזה? ואיזה כרטיס מסך אתם ממליצים בתקציב של עד 500 שקל שאלה נוספת: האם הכרטיס זיכרון הזה: Kingstone HyperX 4GB 1600Mhz DDR3 יתאים למפרט וישפר ביצועים?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ronf6,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 ש"ח, ללא חריגות. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יכול להיות שיחובר ל17 אינץ' ויכול להיות ל19. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות, מיועד לעבודה משרדית. 3.…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by lessismore,

טוב, שלום לכולם (: אני חדש בפורום, קוראים לי דניאל ואני בן 19 (עוד מעט 20). אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי, [הורדתי את הסעיפים שהיו לא רלוונטיים עבורי] 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך איפה שאפשר [עלות אל מול תועלת ] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ושימוש בתכנות כמו פוטושופ ו-וגאס (עריכת סרטונים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים מודרניים, פוטושופ ו-וגאס (עריכת סרטונים) : שימוש תדיר-כבד. ב) במידה והמחש…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אהלן חברים, היום קרה משהו מוזר למחשב, הוא לא נדלק. בכדי להדליק אותו אני צריך לחבר אותו לשקע בעזרת המטען שלו ואז הוא נדלק ללא בעיות, רק הנורית של הסוללה מהבהבת בכתום + לבן. יש למישהו מושג מה זה, למה זה ומה אפשר לעשות? בנוסף, הסוללה נמצאת במצב מלא 100% במחשב. *מדובר במחשב נייד של Dell Inspiron N5110 תודה רבה לעוזרים. ארקדי

• 12 תגובות
    • 11.9k צפיות
  18. Started by arigo,

שלום רב, אני בחנתי את המפרטים שמופיעים למחשב משרדי שאתם מציעים באתר: מעבדIntel i3-2120- Tray550 פתרונות קירור למארזArctic Cooling Alpine 1165 לוח-אםAsrock H67M-GE520 זכרונותCrucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3120 כונן קשיחSamsung/WD/Hitachi/Seagate 1000GB SATA2/3550 כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסךמובנה מארזNZXT Source 210 Black/White220 ספק כחHec Cougar-RS 400W220 הבעייה שאני מחפש מחשב שיהיה פיזי קצת יותר קטן ניתן לקבל מחשב כזה ?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום רב לכולם שמי אבי ואני בן 26 מהמרכז. קודם כל אני חדש בפורום נכנסתי להמון נושאים בפורום קראתי הרבה ואני רואה שיש כאן המון מקצוענים בתחום ואני שמח שהגעתי למקום הנכון ובכן, אני עובד עם לפטופ סטודנט ב4 שנים האחרונות , לא קניתי PC כבר קרוב לעשור, החלטתי להתפנק במחשב גיימרים בתקציב של 8000 ש"ח (לא כולל מסך וציוד היקפי). נקודות חשובות: קראתי המון ואני מעדיף מעבד IVY BRIDGE במחשב, אני תמיד מעדיף לקנות חומרה חדשה. חובה SSD שעליו אתקין מערכת הפעלה + תוכנות חשובות ומשחק. לגבי כרטיס מסך, כאן אני לא מבין הרבה, המליצו לי עלGTX 580 ו 680 כל אחד טוען שהאחר טוב יותר לגיימינג. חשוב שבעתיד הרחוק אני אעשה OC למחשב כדי להימנע משדרוג עתידי. המחשב צריך להריץ משחקים על הגדרות ה…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אהלן אני מחפש מחשב נייד * מטרות המחשב? לצורכי לימודים בעיקר * גודל המסך? 11.6 * משקל רצוי? ... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? lenovo זו חברה ששמעתי עליה דברים טובים, אבל אני לא מקובע אני יודע שהמחיר מאד גבוה יחסית למחשב שאני צריך, אבל זה בשביל לא להגביל את עצמי. כי אני לא רוצה מחשב קטן שכל שניה יתקע תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. קראתי פה ושם וראיתי שיש פה אנשים שקצת מבינים יותר מה"מומחים של FXP" לכן קפצתי להתייעץ איתכם את התיעצות האחרונה שלי [= דגשים... לא הולך לעשות OC למעבד אבל לשני הכרטיסי מסך כן התקציב שלי לא יעלה על 4100 (לאחר הנחת המזומן) והמפרט חייב להבנות עליידי tms כי כבר הזמנתי אבל יש לי יומיים לשנות חלקים שאני רוצה המטרה העיקרית של המחשב היא למשחקים כבדים להרצה מקסימלית כמובן ומשחקי רשת כבדים הנה המפרט ובסוף 2 שאלות... מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪851 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪614 מארז: Fractal …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לסטודנט לפסיכולוגיה הרבה מאמרים ולכתוב הרבה. * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, כ-6שעות כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא כל כך חשוב אבל HDMI * בלוטות?לא חשוב אבל רצוי שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? לא יודע שיהיה מספיק מקום לכל החומרים שלי * כונן CD/DVD? צורב? רצוי מאוד * כונן Bluray?לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?רצוי מאוד * האם יש לכם העדפה לחברה כ…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by psybrain,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) העבודה תהיה בנייד : גלישה יום יומית, סרטים HD, משחקים ממש בקטנה כמו FIFA .. לא ממש אני הולך לשחק עליו משחקים ובטח לא כבדים.. CUBASE פה ושם .. מוזיקה , והורדות .. אפשר להגיד נייד מולטימדיה. * גודל המסך? רק 15.6 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב אבל תמיד טוב שיהיה * האם בתקציב צריך …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. בתמונה

• 12 תגובות
    • 999 צפיות
  25. שלום, אנחנו רוצים לקנות מחשב . המפרט שהרכבתי לפניכם. אשמח לעזרתכם- אני חובבנית. התקציב של המחשב הוא עד 3000 ש"ח ולשימוש ביתי, סרטים ואופיס. מעבד[/r] Intel® Core® i5 3450 3.1GHz Ivy Bridge כוללמאווררArctic Cooling Alpine 11 Rev2 לוח אם Gigabyte דגם GA-H77-DS3H צ'יפסט H61 זיכרון Kingston / Ceon 4GB DDR3 1333MHz דיסק קשיח Western Digital 500GB SATA3 7200RPM 16MB Buffer מאיץ גרפי מאיץ גרפי מובנהבמעבד Intel® HD Graphics 2500 כולל יציאת HDMI עם סאונד כונן אופטי צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 ספק כח SeaSonic 520W 80i מארז מארז Thermaltake דגם VM20001W2Z כולל מאוורר 20 ס"מ ושני מאווררי 12 ס"מ כרטיס מסך כרטיס מסך Gigabyte דגם NVIDIA GeForce GT52…

• 12 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים