ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
אני בדוק לחבר לגבי רכישת לפטופ עם מעבד אטום. יש איזה השוואת ביצועים של המעבדים הללו מול מעבדים למחשב השולחני הרגיל? (נגיד מול E8400) כי הבחור מתכנן לשחק במשחק שדי טוחן את המעבד ורצתי להבין איפה מעבדי האטום נכנסים ברשימות
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, הרצת תוכנות "כבדות" * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא כל כך מבין בזה... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? סביבות 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כ-6 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) יציאות HDMI, USB 2.0, USB…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בבקשה מפרטים אך ורק מ KSP, כיוון שאין לי חנות מחשבים מוכרת אחרת באיזור בו אני גר. לא משנה AMD או Intel. העדפה ל 2GB זכרון RAM, כיוון שכדיי לנצל 4GB אצטרך להתקין מ"ה של 64 ביט ואני לא מעוניין. שימושים משרדיים: אינטרנט, אופיס, משחקים בעלי גרפיקה קלה. בבקשה שהמחשב יכלול גם צורב. ויכלול חיבור לטלוויזיה מלוח האם. אם יש המלצה על מקלדת ועכבר (לא משנה אם אלחוטיים או חוטיים, העיקר שיהיה שימוש נוח בהם ואם אלחוטי שיהיה נוח לטעינה ולא מסורבל). טווח מחירים עד 1,700 ש"ח. אם תהיה חריגה קטנה לא נורא, בלבד שהמחשב יהיה טוב יותר משמעותית מללא חריגה. אם יש המלצה על מקלדת ועכבר, תוסיפו לתקציב עוד 200-300 ש"ח. (אפשר לשחק קצת עם המחירים, לא מוכרח שה-300 ש"ח יהיו מוקדשים למקלדת ועכבר ולא לחומרה …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של DELL. אחריות: Parts only warranty - שנה בלבד Base warranty - שלוש שנים. האחריות של שנה כבר מזמן הסתיימה. האחריות של שלוש שנים, Base warranty, נשאר לי מזה כשנה וחצי. המחשב הנייד שלי מאוד מתחמם לעתים קרובות, במנוחה הטמפ' של המעבד מגיעה ל70+ מעלות, ו- "במאמץ" בגלישה בדפדפן אינטרנט הטמפ' של המעבד מגיעה ל90-100 מעלות. השאלה שלי היא כזאת: האם יטפלו לי במחשב עם הבעיה הנוכחית עם ה- "Base warranty"?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אני מעוניין בצעה למשב בעלות שבין 3000 ל 3500 ש"ח , ההצעה אינה כרוכה ב מסך , cd . אודה על התייחסותכם
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
המחשב ישמש לגלישה באינטרנט,סרטים ומשחקים בינוניים כמו פיפא וכאלה. לא צריך צורב DVD מקלדת +עכבר ורמקולים יש לי כבר. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
צריך מפרט לגיימינג וOC ב5.2K גג מסקייפיסי בלבד! לא צריך ציוד הקפי. צריך: מעבד כפול ליבה טוב לOC לוח אם גם טוב לOC דיסק קשיח של 250 זיכרון 800MHZ לOC כרטיס מסך טוב תומך DX10 אוברקלוק מהיצרן יהיה טוב צורב SATA מארז מספיק גדול עם חלון שקוף וקירור טוב ספק שיספיק קירור טוב שיספיק לOC מכובד הרכבה אם יש משו לשנות שיהיה יותר טוב, תביאו הצעות בכיף... טוב יאללה בכבוד מי שמוכן לבנות אודה לו מאוד! (אני יודע שאולי קצת כבר בניתי לעצמי אבל אני רוצה לראות הצעות ממכם)..
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מדובר במחשב חדש מהניילונים שהגיע ללא מערכת הפעלה. לאחר התקנת WIN7 מתחיל התהליך המייגע של הורדה והתקנה של דרייברים מהאתר של לנובו.. אני לא מצליח להתקין דרייבר ע"מ להשתמש בכרטיס הרשת האלחוטי, וניסיתי את שתי האופציות שהיו באתר הרשמי. אם אני מחבר את המחשב עם כבל לראוטר אני כן מצליח להשיג חיבור לאינטרנט. נואשתי ואפילו ניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש וגם זה לא עזר. ב- Device Manager תחת Other Devices יש Network Controller (שאותו אני לא מצליח להתקין..) עם סימן שאלה. עזרה? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני יודע שלא קל לשדרג חלקים בלפטופ אני מאמין שבעוד שנים בודדות יותר תכנים באינטרנט ישדרו באיכות של HD 8K אז השאלה שלי היא איזה סוג של לפטפופ כדאי לי לקנות שיתאים בעוד שנים בודדות לשידור של סרטים של HD 8K במסך מחשב חיצוני.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שיניתי את המחיר, מעבד, לוח אם, זכרונות וכרטיס מסך מחשב בסיסי שיוכל להפעיל משחקים בצורה סבירה. קיימת חיה כזאת? תודה מראש, אור.
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
תקציב בערך 2500 שקל מחשב למשחקים- מתלבט בOC או רגיל צריך רק מעבד ,לוח אם,HD 500GB,כרטיס מסך,מארז עם ספק,זכרון ראשי כדאי לקנות E2200 ולעשות OC? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד עם הפרטים הבאים: מתאים לעבודה עם פוטושופ - (אני מניח שזה אומר מינימום 4GB RAM, לא יודע לגבי מעבד) מסך "15.6 משקל לא כל כך חשוב לי אחריות של שלוש שנים, עדיף כמה שיותר טובה (באתר הלקוח>איסוף למעבדה>במעבדה) התקציב שלי הוא בין 3,000 ל3,500. אשמח לשמוע המלצות או אפילו כיוונים שאוכל לחפש על פי הם. למשל: איזה מעבד מומלץ, כמה חשוב להוסיף RAM מעבר ל4GB, דגמים שיודעים שיש עליהם אחריות של שלוש שנים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 : "SLAWR" - BOX לוח אם : GIGABYTE GA-EP35C-DS זיכרון : KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 דיסק קשיח : SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS מארז : ANTEC NINE HUNDRED w/o PSU ספק כוח : OCZ STEALXSTREAM 600W : OCZ600SXS כרטיס מסך : TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT XT OC EDITION (CM COOLING) 512MB DDR3 - RETAIL קרור למעבד : ZALMAN 9500 LED
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? VM ולימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רוב הזמן עבודה עם שני מכונות וירטואליות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שום משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P (לפעמים יחובר למסך נוסף) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצ…
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות לקנות את המחשב הבא ב2700 ש"ח. המחשב בן חצי שנה ונמצא עדיים באחריות: Gigabyte K8N-SLI Athlon64 3200+ 939 Venice Core PowerColor x800gt 1 Gig mem Twinmos 2.5 250 GB HD Hec compucase 6A19 Midi Tower Lite-on DVD-R האם זה שווה?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
כרגע בשלבי תכנון אבל אם תוכלו לעזור לי כי מזמן לא התעסקתי במפרטים.. קודם כל השבלונה: 1. מה התקציב המקסימלי? 7 אלף כולל הכל ועדיף לחסוך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב מחשב גיימינג, רק גיימינג בלבד יש לי מחשב נייד לדברים אחרים. אני רוצה מחשב שיריץ בצורה נאה כל משחק שהוא בצורה חלקה לא חייב הגדרות סופר דופר אבל שירוץ חלק ובצורה נאה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים, אוזניות, פד לעכבר וUPS 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? שום אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/…
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי. אני מחפש מחשב נייד עם מסך 15.6 אינץ למטרה הבאה: גלישה באינטרנט ודיבור בסקייפ. עד 2000 שקל. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
המפרט צריך לכלול 160 GB לפחות זיכרון גבוהה קונרו 6400 וכל הדברים הקטנים צורב דיוידי כונן דיסקטים וכו'
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
חלונות 8 התומכת במסך מגע נראית לי די אטרקטיבית. יש פה שינוי קונספטואלי שיכול לגרות משתמשים רבים בקהילה. הראיה היא כמות הניידים החדשים שעונים להגדרות. למי שאין בעיית תקציב (עד סביבות ה5.5 אלף ש״ח), מה הייתם ממליצים? האם לדעתכם חלונות 8 והאפשרות למסך מגע ישנו משהו בשוק? יקרצו להרבה משתמשים? אם כן מהם הדגמים המומלצים בשוק? האם יש אפשרות לסקירה? מי אלוף כאן בהרמת כפפות? ףישר כח לעוסקים במלאכה ולאתר הכי מקצועי בשפת הקודש בתחום
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה לרכוש מחשב נייח לצורכי עריכת סאונד, יצירת מוזיקה ובין היתר גם תוכנות לעיצוב ועריכה של תמונות (פוטושופ ולייטרום) ככה שהוא צריך גם כרטיס מסך חזק עם זיכרון עבודה מספק. הדגש חייב להיות על מעבד חזק, זיכרון של 16 ומעלה וכונן SSD בלבד. אני יכול להרכיב את המחשב בעצמי ככה שאין צורך לשלם על הרכבה בנוסף. לגבי קירור, אפשרי קירור למעבד שהוא לא קירור סטוק אבל לא צריך להסחף עם קירור מים וכו'. לגבי המארז, אחד שלא יהיה שואב אבק וגם יקרר את המחשב ושימור על הרכיבים. ניסיתי להרכיב מפרט כזה בעצמי אבל הגעתי לסכום של 20 אלף שקל.. הסכום שאני יכול להשקיע הוא 6000 ש"ח עם אפשרות לחריגה עד 6500 תודה רבה חברים!
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי בעיות עם המערכת העריכה הראשית שלי, שוקל לקנות חדשה. בגלל שאני קרוב לשנה לא בקיא במפרטים החדשים, אשמח לעזרה וכיוון (למשל מה ההבדל בין 870 ל 930? / סוקט שונה ל I5 וה I7?) תקציב- 5 עד 5.5 (בשביל משהו טוב גם נשלם 6) מטרה- עריכת וידאו, אפטר. ללא ציוד הקפי, ללא מארז (מכניס הכל למארז נוכחי), ללא דיסקים קשיחים- רק אחד חדש למערכת הפעלה,רצוי יציב. דגשים חשובים: (ולא מענין אותי שיש "דומה בפחות כסף") : מעבד- רק אינטל, עדיפות I7. כ.מסך- לפחות ברמה של 5770 ומעלה,חברה ידועה, לפחות 1 גיגה (עדיפות ל 3 מסכים) זיכרונות- לפחות 4 או 6 לוח אם- רק אסוס. ספק- לפחות 650 ואט אמיתיים ויציבים. הקנייה תיהיה מלוגיק פיסי (יש לי הנחה קבועה שם). תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td]Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td]Biostar TP67+ H67 Chipset - B3 for 1155[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td]Lancool Midi Tower PC-K7B Black + FSP 700W Bronze 80 - בקניית מחשב חדש[/td][/tr][/table][t…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
אני צריך מארז מעבד לוח אם כרטיס מסך התקציב לכל זה הוא כ 2500 ש"ח וכל השאר יש לי כבר המארז שרציתי זה אחד משני אלא עדיין לא בחרתי שניהם ב 600 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6079 או את זה
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
המחשב שלי מסוג hp pavilion 2155dx היה מתחבר רגיל וזה ,אבל בימים האחרונים הוא הפסיק להתחבר לי לראוטר אבל לראוטרים של שכנים שלי הוא כן מתחבר ,ואגב המחשב שמחובר בכבל לראוטר כן מפעיל אינטרנט כרגיל. אז מה הבעיה לדעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-