עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dp92,

חברה אני לא יודע מה לעשות קניתי את המחשב הנל לפני פחות משבועיים והוא רועש מאוד. הוא היה במעבדה מיום ראשון עד היום ואמרו שזה תקין. ביום ראשון אני אסע לשניידר לנסות החזיר. אבל נראה לי עבוד ללא אישור של dell אין שירות לקוחות של dell בארץ אלה רק תמיכה תכנית והתשובה שלהם היא שאין תקלה. למישהו יש את הדגם הזה? ואיך ניתן לערב את dell העולמית?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  2. אחרי 6 שנים המחשב הנייד שלי (ספציפית המסך) החזיר את נשמתו לבורא המחשבים. כעת מחפש תחליף.... קונה בארץ, לא באילת, תקציב של 5K אבל במקרה ממש מיוחד אפשר למשוך ל5.5. * מטרות המחשב? עבודה משרדית וסטודנטיאלית, גלישה באינטרנט (פותח המון המון המון טאבים בפיירפוקס), סרטים/סדרות * גודל המסך? 13.3 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף מסך מגע, נדמה לי שכל מסכי המגע מבריקים (לצערי). * רזולוציית המסך? FULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? מקסימום 2 ק"ג. אולטראבוק שמנמן לא מרתיע אותי . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר ארוך אבל כל דבר בסביבות 3 שעות ומעלה בא בחשבון. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר HDMI ,USB . * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג ש…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  3. היי, מאוד אשמח לקבל המלצות למחשב נייד עם מסך מט(עדיף 13", אבל אפשר גם 14 או אפילו 15.6). המחשב מיועד בעיקר לאופיס ולאינטרנט וכמחשב העיקרי שלי (סטודנט). מעדיף מחשב קל משקל (ללא DVD). מצאתי דגם של טושיבה (Toshiba Satellite Z30-A-1E9) שנראה כי מתאים לדרישותיי אבל איני מכיר את המחשבים של טושיבה ואשמח לקבל חוו"ד עליהם באופן כללי (איכות, שירות, טכנולוגיה וכד') ובאופן ספציפי למפרט הדגם הספציפי. בנוסף, אשמח לקבל הצעות לחלופות זולות יותר של נגיד DELL, HP ולנובו.... אני יודע שקשה כיום למצוא מחשב נייד עם מסך מט ומקווה שכאן אמצא סופסוף מחשב נטול השתקפויות שהוא גם טוב ועדכני (-: תודה מראש (-:

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה גרפית (מעט תלת מימד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.מגוון של משחקי תלת מימד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינצ' מקסימום אפשרי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by prager,

דגם לפטופ: Asus ZenBook UX32VD Core i7-3517U. מערכת הפעלה: Windows 8.1 64-bit. כשאני לוחץ על החץ השמאלי + W + D, הכפתור W לא מגיב (ניסיתי עוד קומבינציות, וגם חץ ימני + W + S - ה-W לא מגיב). קראתי על זה מעט, ואני מניח שהבעיה היא Keyboard Ghosting. אין מניח שזאת מגבלה בחומרה. בכל זאת אנסה, האם יש פתרון לבעיה דרך תוכנה? ז"א, האם ניתן לפתור ע"י הורדת דרייבר או משהו בסגנון?

• 1 תגובה
    • 3.9k צפיות
  6. אהלן, אני סטודנט להנדסה בשנה הראשונה בשנקר. חוזר הביתה כל יום. אני צריך מחשב חדש ללימודים ומתלבט בין נייד לנייח, בתכלס ממה שאני מבין עד עכשיו מהלך הרוח כמעט ואין שימוש בנייד בלימודים. ישנה אופציה לקנות נייד ולחבר למסך חיצוני אבל אני לא יודע עד כמה זה פרקטי, כי כנראה 90 אחוז מהזמן אני משתמש במחשב בבית. רציתי לשמוע דעות נוספות, אולי מסטודנטים שעשו תואר בהנדסה האם יש שימוש למחשב נייד שמצדיק רכישה ומה כדאי לרכוש. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי, אודה לעזרתכם בקניית או המלצה על מחשב נייד שבעיקר מיועד לתכנות אך גם למשחקי גיימינג כבדים. ראיתי 3 דגמים אך אם יש לכם המלצה על דגם שפספסתי או חנות מחשבים מומלצת באילת שהיא לא אייבורי או KSP אשמח. ראיתי דגמים כאשר התקציב הינו 4500 ש"ח עם חריגה קטנה של עוד כ-500 ש"ח: 1. http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=14657 - Lenovo IdeaPad Y50-70 59441005 2. http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=12868- 15.6 Asus N551JK N551JK-DM025H 3. http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=14994- "15.6 Dell Inspiron 5548 * מטרות המחשב? תכנות, סרטים ברלוזוציה 4K(יותר חשוב שכרטיס המסך יתמוך בכך ומשחקים כבדים כגון BF4 * גודל המסך? עדיפות ל15.6 או 14 אינץ אך גם 13.3 יכול להילקח בחשבון ועד…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  8. Started by shayh,

היי, אני מחפש כיסוי / נרתיק למחשב הנייד (בדגש על כיסוי ולא על תיק נשיאה). קשיח ועמיד למים. המטרה העיקרית שלי היא לשים את המחשב בתוך הכיסוי, בתוך תיק גב שיש בו גם בקבוק מים ולמנוע תאונות מצערות. המחשב הוא lenovo z50-70 בגודל 15.6" גר באיזור המרכז, מוכן להשקיע עד 400 ש"ח יש למישהו רעיון איפה ומה אפשר לקנות? שאלתי בכמה חנויות ואמרו לי שלא שמעו על משהו כזה.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. Started by nazgull,

1. מה התקציב המקסימאלי? שני מפרטים אחד עד 2400 השני עד 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד המקסימום 2400 או 2000 בהתאמה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס, גלישה עם הרבה טאבים, סרטי hd ישירות למחשב וגיימינג קל-בינוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by orirafael,

היי, נשמח לעזרה בבניית מחשב נייח למתכנת. דרישות: מעבד i5 או i7 של אינטל לוח אם שתומך ב-PCI Express 3.0 16 ג'יגה זיכרון DDR3 או DDR4 כרטיס מסך של NVIDIA (הכי בסיסי שיש אבל חייב להיות NVIDIA כדי שיתמוך ב-CUDA) 256-512 ג'יגה SSD מסך 24 אינץ אין צורך במערכת הפעלה אין צורך בצורב או DVD אם חייבים אז אפשר לחרוג בתקציב. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. הכל, מכבד לקל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מחפש מקלדת. שקטה יחסית ועם כפתורים שטוחים (כמו בלפטופים). אחת לא גימיקית או יפה משהו מיוחד אבל טובה למשחקים, עם קליק נעים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  12. Started by edi1233,

אני באמת מתנצל שאני לא עושה את הבקשות כי כבר התמקדתי על 2 דגמים על איזה מהם אתה יותר ממליצים lenovo y50 asus n550kj שני המחשבים בעלי i7 לפחות 8 גיגה זכרון ram הכרטיס מסך 850-860 המחשב ישמש למשחקים פוטושופ vm וגלישה וסרטים אשמח לשמוע את דעותיכם

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by BloFeR_16,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). After Effects 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? +SSD 150GB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש+- 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן תודה לכולם על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by hilushh,

היי אני סוף סוף קונה מחשב חדש והאמת שאני לא ממש מבין בזה אז אני אשמח לקצת עזרה תודה מראש מעוניין גם בדעה על מארז בשםantec 300 והאם אפשר לקנות אותו בתקציב הנוכחי. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:2500 • חריגה מקסימלית מהתקציב:חריגה של כ 800 -1000 בשביל מסך רמקולים ומקלדת • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק:HEROS OF THE STORM / GTA V / H1Z1/ HEROS OF NEWETH •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ב…

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא מבין בזה כל כך אבל אם אפשר לחסוך אז כמובן שעדיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני לא חושב שיש סיבה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס, גלישה עם הרבה טאבים, סרטי hd ישירות למחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא מיועד לגיימינ…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום, מבקש ייעוץ בבחירת מחשב נייד לצורכי לימודים בתקציב של כ-3500 ש"ח. תשובות לשאלות: * מטרות המחשב? לימודים, אופיס, אינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14'', מניח שעדיף מאט (?) * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך, מיועד לנשיאה יומיומית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא …

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by guuner,

היי הדגם הוא Lenovo IdeaPad G510 אני מעוניין לקנות אותו ממישהו,לדעתי הוא דורש מחיר גבוה. I5 4200M 500GB 4GB RAM Intel HD Graphics 4600 יש אחריות לעוד שנה. דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by vourt,

הי, יש לי מחשב סלוני המיועד למשחקים עם המפרט הבא: מעבד I7 3770K לוח Asus שלא סגור על הדגם זיכרון 8 GB SSD 256 כרטיס מסך MSI 780 TI מקבל בקרוב טלויזיה חדשה לסלון שהיא 4K והמחשב יהיה מחובר אליה, האם בשביל משחקים כמו: Battlefield Call of Duty Far Cry Raymen NBA Pro Evolution Soccer צריך שידרוג של אחד מהרכיבים? כרטיס מסך? הצעה של SLI לא תקפה כי זהו מארז Media Center והמחשב בסלון כך שיותר מדי מקום אין בפנים מה גם ש'רעש' יכול להוות בעיה. תודה רבה וחג פורים שמח :-)

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. הי , יש לי מחשב לנובו חדש FLEX 2 - שמכה שהוא קיבל בצד בזמן שהוא היה בתיק שלי שברה את המסך. האם האחריות מכסה את זה ? אם לא - יש מה לעשות (אולי אחריות מורחבת ) - ואם ממש אין מה לעשות יש למישהו מושג כמה זה עולה ??

• 14 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. Started by Fexor,

שלום, אני צריך מחשב לעבודה משרדית. הדרישות מינימליות, רק שיגיב טוב ומהר ולכן אני רוצה SSD למערכת ההפעלה. כמו כן יש כבר כמה רכיבים שאפשר להשתמש בהם מהמחשב הנוכחי: ספק מחשב Corsair VS350 2 כוננים קשיחים של WD לאחסון מידע, אחד IDE ואחד SATA (אפשר לקנות מתאם בעשרה שקלים ולחבר את הכונן IDE ללוח אם SATA נכון?) כרטיס רשת אלחוטי D-Link DWA-548 בחיבור PCI-Express X1 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (אופיס, גלישה באינטרנט, מיילים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיק…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by yannay,

שלום, אני זקוק למפרט למחשב לעבודה. אני מתכנת במגוון סביבות (רובן לינוקס, כלומר בעיקר טקסטואליות). התוכנות העיקריות שאני משתמש בהן הן ide (intellij, vim, etc), קומפיילרים, דפדפן וכאלה. התקציב הוא 2.5-3k שח אך ניתן לחרוג עבור תוספות מהותיות וכמובן שרצוי לחסוך. אין צורך ביכולות גרפיות או מדיה מתקדמות. אין צורך במסך, מקלדת ועכבר. אין צורך בדיסק, ssd של 512gb אמור להספיק. אני רוצה מקסימום זכרון, ומקסימום ביצועי מעבד. רצוי מארז קטן יחסית. אשמח לשקע ethernet נוסף (במהירות 100m או 1g) תודה, ינאי

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  22. *מטרה עיקרית של המחשב היא תיכנות, Eclipse, IntelliJ, Visual Studio לפעמים אני מתעסק קצת בפוטושופ (חובב לא יותר מזה) ויהיה נחמד (לא חובה) שיתמוך במשחקים כמו Assasin Creed, Prototype או אולי אפשרות לשדרוג עתידי שיתמוך בזה. *גודל מסך 14'-15' המחשב מיועד לנסיעה כך שאם יהיה גדול כנראה גם ישקול יותר... אני מניח שרזולוצית HD לא כזה יודע מה להגיד כאן... * יהיה נחמד למקלדת מוארת * קל כמה שאפשר * זמן סוללה ארוך (יום) * HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB * כונן אופטי? לא אבל שיהיה מקום בשבילו כדי שיהיה אפשר להכניס שם דברים אחרים כמו SSD או משהוא כזה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך לה…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך אבל חשוב לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאוד רק אם יש סיבה ממש טובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עיבוד תמונות, הרבה LIGHTROOM וגם פוטושופ ופוטומטיקס וכד' עריכת סרטים בסיסית יחסית בנוסף גם משחקים, לא משחקים כבדים במיוחד ואין צורך בהגדרות הכי הכי, יותר משחקי MMO וכאלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - GUILD WARS 2 ודברים בסגנון הזה, פחות SHOOTERS …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, אני מתלבט בין 2 המחשבים הבאים: http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=1570 http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=3417 במחשב הראשון יש מעבד i7 והוא מגיע עם זיכרון קשיח של 1T, ובמחשב השני יש מעבד i5 והוא מגיע עם זיכרון קשיח של 128GB SSD. מה עדיף לדעתכם? אמרו לי שאם אני קונה מחשב עדיף לקחת אחד עם SSD, אבל איך המעבד משפיע? בכל שאר הנתונים הם די זהים... ואם למישהו יש מחשבים ניידים דומים לאלו (8GB ומעלה זיכרון פנימי, מסך FHD, מגיע עם מערכת הפעלה, 3 שנים אחריות, מעבד i5 ומעלה וכד) בטווח מחירים הזה, אני אשמח לדעת! תודה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by jacobra19,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? 1366x768, אפשר גם מעל אם זה מתאפשר בתקציב (לא נראה לי) * משקל רצוי? באזור ה2.5 (לא יותר מזה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? באזור ה4-3 שעות ללא חיבור לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? כן עדיף ללא מסך מגע, עם קורא כרטיסים חשוב מאוד, i5 בלבד! המחשב שהכי קרוב למה שאני מחשב הוא HP 15-r208nj http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22189 אשמח לדעה על המחשב הנ"ל+המלצות למחשבים אחרים תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.