עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני רוצה לקנות לבת זוג שלי מחשב נייד, השימוש כנראה יהיה די רגיל: אינטרנט, אולי אופיס, סרטים ונטפליקס. חשוב לי שיהיה דק וקל ונעים לעיניים, אני לא מבין במחירים של מחשבים ניידים , האם 1300-1500 עם חריגה לכאן או לכאן זה תקציב ריאלי?

2. Started by wiz,

אוקי אז ככה. בשוטטות באחד מהפורומים מצאתי נושא ובו הצעה למכירה של מחשב משומש. חשבתי עוד מחשב משומש, בטח איזה משהו לפני 5 שנים, מסתבר שהבן אדם יש לו מחשב ממש כמעט כמו ה-מפרט שאני מתכנן לקנות, הכל זהה חוץ מה-כרטיס מסך. פלוס כמה בונוסים. המחשב חדש יחסית, והוא מוכר כי הוא רוצה לקנות מערכת AMD. הוא הראה תמונות של המחשב. הכי נראה תקין ומצוין (אני מדבר איתו אז ביקשתי עוד תמונות רק כדאי להיות בטוח). המפרט מדהים שימו לב: Abit IC7-Max3 Intel P4 3.0C Corsair PC4000 Pro Twinx 1gb 2x36G Raptors in RAID 0 Lite-On LDW-401S DVD-RW Asetek Waterchill Watercooling SB Audigy 2 ZS Plat. Pro Antec P160-WF Case Antec 430W TruePower כמו שאתם רואים, זה לא כולל כרטיס מסך (כי הוא לא…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by saarxee,

נקנה מלפני כמעט שנה. ב-27.12. INTEL CORE I3 2100 KINGSTON 4GB RAM X1 GT430 ABPOWER 500W HITACHI 500GB קירור סטוק למעבד, מאוורר לד כחול במארז. מארז לא ידוע - ג'נרי. המחשב נקנה כולל מסך ב-2800 ש"ח בסה"כ. FUJITSU 20 INCH

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by ziv_tt,

שלום לכולם, מחפש המלצות לתחנת עגינה ל dell vostro a840 לא ממש בקיא במחירים אז אשמח למגוון של דגמים כדי שאוכל לראות מה פחות או יותר מתאים ביחס עלות/תועלת. תודה, זיו.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by valleyzz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Farcry, Assassins Creed, BF, Tom Clancys, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FullHD, 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

6. Started by Sivan Franke,

שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למטרות גיימינג והבנתי שזה המקום לקבל עצות בנושא, אז לענייננו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי Blizzard בכלל ובעיקר Heroes of the Storm & OverW…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם, אני במחשבות לקנות מחשב גיימינג בעלות של עד 10K לא כולל מסך, מקלדת ועכבר. העיניין הוא שטכנולוגית אני לא מעודכן מאד בשינויים הקיימים בשוק ואני מנסה להבין האם יש כזה דבר "זמן נכון לרכוש מחשב?" אני לא רוצה להיות במצב שבו אני קונה מחר מחשב ובעוד חודש חודשיים יוצאת טכנולוגיה חדשה לגמריי. שלא תבינו לא נכון, ברור לי שכך או כך טכנולוגניות משתנות כערף עין אבל אני לא רוצה להיות ב "רגע האחרון" לפני שהטכנולוגיה משתנה. לכן, האם אתם חושבים שזהו זמן טוב לקניית מחשב גיימינג או שמה עלי להמתין מספר חודשים לטכנולוגיה חדשה? ובכלל, האם יש פורמולה ידועה של תיזמון לקראת רכישה טכנולוגית? אני מקווה שהשאלה שלי תעזור לעוד מספ…

8. שלום לכולם. אני מעוניין לשדרג את המחשב הישן למחשב חדש, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט מחשב. אני יענה על השאלון שבנעוץ. זהו נראה לי. כמובן להוסיף ספק כח (איכותי - המחשב פועל 24/7), כונן דיסקים, כרטיס רשת אלחוטי ושאר הדברים הסטנדרטיים שכלולים במפרט. אם עפתי על עצמי קצת.. וזה חורג מהתקציב, אז זה תלוי בכמה ולפי זה אחליט אם לוותר על חלק מהדברים. אשמח לקבל ממכם המלצה על מפרט מלא. (מחנות כלשהי כמו KSP, TMS או אייבורי) תודה רבה רבה מראש! וסורי שקצת חפרתי

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. מחשב נייד Dell Studio 1555 מחשב חזק במיוחד של DELL, בגודל 15.6 אינטש, עם מסך LED מקצועי התומך ברזולוציית Full HD ! תכונות מיוחדות: • מעבד חזק במיוחד מדגם Intel Core 2 Duo P8600 • כרטיס מסך עוצמתי של ATI מדגם HD 4570 עם 512 מגה זיכרון ייעודי • מסך המציג תמונה ברזולוציית FULL HD 1920x1080 • פונקצית זיהוי פנים (Facial Recognition) מפרט טכני: • מעבד: Intel Core 2 Duo Processor P8600 2.40GHz, 1066MHz, 3MB • מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium SP1 32-bit בעברית • מסך: ´´15.6 Widescreen Full High Definition (1920x1080) WLED with TrueLife • רזולוציה: 1920x1080 • זיכרון: 4GB DDR2 800MHz • דיסק קשיח: 320GB SATA 7200rpm • כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Batels,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 שקל, מתאפשרת חריגה קטנה, יש אפשרות לקנות באילת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות ולימודים בעיקר, שימוש בIDE למיניהם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? חשוב רק שהמסך יהיה לא קטן יותר מ14 אינץ'. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפ…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9,000 למחשב וציוד הקפי, ניתן לחרוג עוד ב 1,000 רק במידה והכרחי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מסחר בשוק ההון כולל שימוש בשני מסכים בשלב הראשון עם אפשרות להוספת מסך נוסף בעתיד. חשוב שהמחשב יעבוד מהר ויבצע פעולות ללא עיכובים. עבודה בתוכנות Trader Workstation ו- TD Ameritrade. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, שני מסכים, מקלדת ועכבר (רצוי אלחוטי),רמקולים ומדפסת משולבת עם פקס סורק 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5.…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ov,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? אינטרנט, יוטיוב, אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן CD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן. כולל מערכת הפעלה win10 והרכבת המחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? רצוי מארז קטן ככל הניתן ושיראה טוב …

13. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים צפיית וידיאו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש ? תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? ישלי כבר מסך 17 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי רשת * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צור…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום חברים, מזמן לא הייתי פה... יש לי Minix MINIX NEO Z64 בן כמעט 8 שנים שמחובר לטלויזיה "טיפשה" ומשמש כסוג של סטרימר - לצפייה בשידורי טלויזיה דרך אתרי אינטרנט וסרטים ותמונות בפורמטים שונים מדיסק חיצוני המחשב כמובן כבר לא סוחב - המעבד חלש מדי לגרסאות העדכניות של הדפדפנים והדיסק (32GB) מלא ולמרות כל מאמצי הניקוי, הולך ונסתם עם כל עדכון תוכנה )-: ברור שהגיע הזמן להחלפה. הטלויזיה גם היא זקנה ואני מקווה להחליף אותה בטלויזיה חכמה חדשה בקרוב ואת זו להעביר לחדר השינה - גם שם אצטרך סוג של סטרימר לצפיה במדיה ממקורות שונים. ההתלבטות היא כזו : יש אפשרות לקנות סטרימר אנדרואיד TV לדוגמה GoTV+ בפחות מ-300 ש"ח , האם סטרימר כזה ייתן מענה לצרכיי מעבר לצפייה בחומר שיש עבורו אפליקציות זמ…

15. Started by liran_elbaz,

יש לי מחשב נייד של HP שקניתי מחול בקיץ ואמרו לי שהוא מחשב תותח לסרטים ומשחקים יש לו יציאת HD כרטיס מסך של READON HD ו-8GB ראם והורדתי השבוע סרט HD באיכות 720P והוא קצת נתקע לי אני לא מבין למה מישהו יכול לעזור לי זה המפרט של המחשב : http://www.eritech.com/hp-pavilion-dv6-6145dx-amd-quad-core-a8-3500m-1.5ghz-8gb-ram-640gb-hdd-dvdrw-amd-radeon-hd6620-with-512mb-video-15.6-inch-754.ht אגב לא יודע שקניתי את המחשב היה רשום 2.2GHZ פה רשטן 1.5 לא יודע למה.. וגם ראיתי סדרה השבוע ב720P ולא נתקע לי אני חייב עזרה תודה !

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by orengore2,

שלום אני לא בעניין כבר הרבה זמן אשמח לעזרתכם מעוניין לרכוש מחשב חדש עד סכום של 7,000 ש"ח המחנות IQPC המחשב מיועד למשחקים . מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BF וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיו…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אהלן חברים לאחר האשכול הזה (שאפשר למחוק אותו מנהלים, מצטער) גיבשתי דעה לגבי המפרט. בחרתי בחלקים שמתאימים למק כי אני מתקין גם מק+וינדוס, אך גם אם לא אצליח להתקין מק כמו שצריך אשאר עם וינדוס.רציתי לשמוע חוות דעת בבקשה על המפרט לפני שאני קונה אותו עד מחר.התיכנון הוא לעשות OC למעבד למקסימום (האם כדאי לעשות גם לחלקים אחרים ?) CPU i7 2600K - 1490 KSP CPU COOLING Noctua NH-D14 - 310 KSP MOTHERBOARD Gigabyte Z68X-UD5-B3 - 1220 KSP MEMORY 4X4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 - 1160 KSP HARD DRIVERS Crucial SSD 128GB - Already owned DeskStar 2TB 7200RPM 64MB 6Gb/s SATA III - 790 KSP DeskStar 2TB 7200RPM 64MB 6Gb/s SATA III - 790 KSP VIDEO CARD PNY QUADRO 4000 2GB…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by wooper,

היי לפני כמה ימים קיבלתי את הנייד מ notebook club מחשב נייד ראשון שאלותי הם א.לפי האתר המעבד הוא Penryn 45nm ובדקתי ב cpu-z והמעבד שמופיע שם זה merom 65nm ב.איך מומלץ לעבוד עם המחשב שהוא מחובר לחשמל ונטען או מנותק ג.אם המחשב במצב sleep האם עדיין חשוב שהוא יהיה מאוורר ולא סגור בתיק למשל תודה

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. טוב זהו פעם אחרונה שאני מתחיל נושא כזה אני פשוט רוצה לקנות את המחשב שבוע הבא ואני צריך את דעתכם הכנה כמובן שיש מקום לשיפורים אבל חריגה מקסימלית תהיה עד 3100. שני המפרטים נלקחו מאגף המבצעים של KSP - המחשב אמור להחזיק 3 שנים ושיוכל להריץ משחקים בסבבה לא בהגדרות מטורפות - כמו כן כרטיס מסך חדש יגיע כשיצאו כרטיסי DX10. 1) מעבדי ?AMD Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB כרטיסי מסך Powercolor X550 EZ 256MB, TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Samsung SH-W162Z …

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום רב לכולם, אשמח להתייעץ איתכם. אני מתחילה ללמוד תקשורת חזותית שכוללת בתוכה לימוד תוכנות עיצוב של אדובי כמו פוטושופ וכו' ותוכנות שונות של איור ואנימציה. אשמח לעצות איזה מחשב כדאי לרכוש, הבנתי שהמרצים אצלנו ממליצים יותר על macbook ואם לומר את האמת אני לא אוהבת את אפל גם בגלל המחיר וגם בגלל ההגבלות המפגרות שלהם. בכל מקרה אני מחפשת מחשבת עם מעבד Intel core i7, 16GB , מהירות כונן קשיח SSD, וכרטיס מסך של NVIDIA מעניין אותי לדעת אם לדעתכם יש עוד משהו שחשוב שאבדוק על מחשב מלבד אלו. אם מישהו מכיר את המחשב הזה אשמח לדעת מה דעתכם עליו https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=1004150 ומה דעתכם על חברת לנובו? או כל מחשב נייד אחר שאתם…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכל חברי הפורום, אני מנסה לעזור לחבר לבחור מחשב נייד. ידיעותיי בתחום הניידים כמכלול הן לא גבוהות במיוחד ולכן אשמח מאוד לעזרה. אני לא ממש יודע אם דרישות שתארתי בכותרת ולהלן תואמות לתקציב. אם הן מוגזמות אודה אם תכוונו אותי לכיוון תקציב ריאלי יותר או לחלופין למה כן ניתן להשיג בתקציב הזה. עבודה משרדית וניגון מדיה. בעבודה משרדית הכוונה לגלישה ברשת, דוא"ל ועבודה עם תוכנות בורסאיות שלא זקוקות לכוח עיבוד רב, אבל כן לכמות זכרון יחסית גדולה, כך לדבריי החבר, אני מניח ש-4GB יספיקו, אבל אם יש דגם מחשב עם קצת יותר (6GB-8GB) באותו סדר גודל של מחיר סופי, אשמח לדעת. המחשב מיועד להוות תחליף Desktop ואחת הדרישות היא מסך 17" ומעלה. המחשב ינוייד בעיקר בתוך הבית כך שהמשקל לא משנה. לא,…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. תקציב: 6,000 האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: אם זה יהיה משמעותי- 1,500 האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: כל עוד זה יהיה שווה את זה- לנצל מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום) עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית -מעט מאוד | עריכת אודיו | עריכת וידאו - מעט מאוד | HTPC | תכנות | פיתוח אפליקציות במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: eclipse, Android Studio, Visual Studio מתי מתוכננת הרכישה: בשבועיים הקרובים האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: עדיף לנובו האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: צריך מערכת הפעלה גודל קשיח מינימלי: לפחות 250 ג'יגה האם לתת דגש למשקל המחשב: כן, אבל לא נורא לחוץ האם לתת דגש…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף כמה שפחות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צרוך לחרוג. התקציב מספיק. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש בMATLAB, שימוש בVM, ויז'ואל סטודיו ושימושים כלליים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך+מקלדת+עכבר. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? שקט מאוד חשוב. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (א…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by WaRez.,

1. מה התקציב המקסימאלי? [glow=red,2,300] 2000 ש"ח[/glow] . 2. מה שימושי המחשב: [glow=red,2,300]Facebook, YouTube, Office, סרטים וסדרות באיכות HD.[/glow] -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). [glow=red,2,300]המחשב יחובר לשני מסכים, 19'' של סמסונג וLCD 32''.[/glow] 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? [glow=red,2,300]אין צורך בכלל בציוד היקפי. [/glow] 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? [glow=red,2,300]שלא יהיה טרקטור, 5 נניח. -.-[/glow] 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by 11ido,

אני מחפש מחשב לזמן שאני בצבא, ושיהיה אפשר להריץ בו קצת משחקים במחיר יחסית זול מצאתי את זה: http://www.b-iai.co.il/Product/24253...7%93--i7-5500U מחשב נייד דל, N5558 Inspiron מעבד- 5th Generation Intel® Core i7-5500U Processor מסך - 15.6 inch LED Backlit Display with Truelife and HD נפח איחסון- 1TB (5.400 Rpm) Serial ATA Hard Drive זיכרון - 8GB Single Channel DDR3L 1600MHz כרטיס מסך גרפי- NVIDIA® GeForce® 920M 4GB DDR3 מערכת הפעלה - Windows 8.1 64 BIT אחריות- 3 שנים במעבדות DELL ישראל מחיר: 3,640 ₪ מה דעתכם? מתשלם? או שאפשר להשיג משהו יותר טוב באותו מחיר?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.