עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by דובי770,

יש לי אפשרות לקנות עם EPP מעבד 4930K ולוח אם 2011 האם שווה לקנות עכשיו או להמתין ל2011-3? האם יהיה הבדל ביצועים רציני? כמו כן, במידה וכן: איזה לוח אם מומלץ באיזור ה250-300דולר? לוח X79 אין דרישות מיוחדות. כרגע אני עם 4670K במפרט שבצד אך יש לי אפשרות לקנות את המעבד הנ"ל בEPP מאינטל. הלוח אם היחיד שיש להם שם זה ASUS X79 DELUXE והוא יקר (311 דולר), עדיף לי לקנות ROG מאמאזון או משהו כזה לא? האם לחכות ל2011-3 או לקנות עכשיו? לא נראה לי שDDR4 יהיה זול.

2. Started by buffalo soldier,

קודם כל מנהלים לא מצאתי תאשכול הקודם אשמח עם תשאירו תאשכול פתוח [חד פעמי ] טוב אנשים אני מתכוון לעשות הזמנה עוד יומיים אספתי מידע מהפורום וגם מהאנשים שעזרו לי בבחירת מפרט מעבד : Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray קירור : Scythe Yasya זיכרון : G.Skill RipJaws-X 8GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBXL כונן : LG GH24 SATA x 24 Black מארז : ANTEC Nine Hundred 900 Two Gaming ספק כוח : Enermax Pro82+ 625Watt 80Plus Bronze כרטיס מסך : GigaByte GeForce GTX560Ti 1024MB GDDR5 GV-N560OC-1GI הרד דיסק : WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 AADS WD5000AADS לוח אם : Gigabyte GA-PH67-UD3-B3 H67 CHIPSET סה''כ : 5007 טוב כעיקרון אני מעוניין בחוות דעת בל…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by פתח הדביר,

בתקציב של 4000+- מחשב נייד של איזה חברה הכי כדאי לרכוש : Dell, Lenobvo או Asus? מהי הסדרה המובילה של כל אחת מהחברות הנ"ל? כדאי לרכוש את המחשב הנייד הבא בגרנד אדוונס בראשל"צ? איך המחירים? האם הם אמינים? תודה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by eNtro,

. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך בלי פגיעה בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.הדוגמא הכי קיצונית כרגע watch dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).18 אינצ' D: -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by nirNN,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1K נוסף - מעדיף להימנע 2. מה שימושי המחשב ? תוכנות תלת מימד ורינדורים בעיקר גם עריכה גרפית 2D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solidworks adobe cs6 autocad 3ds max vray keyshot blender שימוש כבד במחשב, זקוק למכונה שתוכל לעבוד הרבה שעות ברציפות (ו\או חומרה שתקצר זמני רינדור ועבודה על מודלים תלת מורכבים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משמש לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של סמסונג syncmasterP2770hd שוק…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Scumpo,

אהלן חברים, אחותי התחילה ללמוד אנימציה במכללה הישראלית לאנימציה בתל אביב. היא זקוקה למחשב שיתאים לעבודה עם ADOBE ומאיה, ובכלל שיתן עבודה למשך כל שנות הסטודנטיה ולא יתכלה לאחר שנתיים.. לכן צריך פה משהו "זול" מצד אחד - סטודנטית בכל זאת, לא עורכת מקצועית עם פרויקטים ודדליינים - ואיכותי מצד שני - שיתן עבודה טובה למשך כשלוש שנים. לגבי מאק, אל תמליצו בבקשה, הם עובדים שם במכללה עם ווינדוס ונאמר להם במפורש לרכוש I7. בסיור שלי באינטרנט נתקלתי בחנות הבאה: http://www.pcpower.co.il/ משהו מכיר ויכל לתת חוות דעת? האתר נראה מקוצעי מאוד, מה שתפס אותי במיוחד שם הוא העניין שללקוחות החנות יש אשכרה תמיכה טכנית בטלפון, כמו ללקוחות HP למשל. השירות הזה יכול להיות סופר אפקטיבי לסטודנט שנ…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום לכולם, למערכת שבנדון מגוון שימושים : שרת-קבצים (בפרוטקול CIFS בד"כ), מארחת מכונות-מדומות (כ-1-2 שמהן ינבע בד"כ עומס קל עד בינוני), ושימושים אחרים - לפי הצורך. הערות : תת-מערכת האיחסון הינה בתצורת RAID-1 (שיקוף), וייתכן כי לגבי חלק משטחה תופעל הצפנה שקופה בזמן-אמת בתוכנה (למשל באמצעות FreeOTFE בחלונות או LUKS בלינוקס - תלוי במה שאחליט להתקין שם). ייתכן מאד שאפעיל את המעבד רוב הזמן ב-Underclocking, לחסכון באנרגיה. כל הציוד החדש, למעט פתרון-הקירור למעבד, נרכש ויובא ביבוא-אישי מארה"ב. המפרט המחודש : מארז (JSP M-100A μATX - 2x120mm-Fan (GlacialTech GT12025-HDLA1 (קיים) ספק-כוח FSP FSP300-60HCN 300W 288W@12V (קיים) לוח-ראשי Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 (חדש) מעבד-ראשי…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by פתח הדביר,

בתור סטודנט אני שוקל לקנות אותו מה דעתכם? יש לו יתרונות/חסרונות בולטים? איך הוא לעומת מתחריו/מקביליו?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Zyabra,

האם מישהו מכיר את הדגם הנ"ל? המסך שלו IPS? http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-inspiron-5558-in-rd09-8911

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום! יש למישהו מפרט מלא של LG R380 שמביאים בחברת פלאפון? ומה דעתכם על הנייד הזה בכללי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. היי, מעוניין לרכוש מחשב שישמש ב-80-90% מהזמן לעבודה משרדית וביתרה למשחקים. כאשר אני משחק אני מעוניין שההגדרות תהיינה על המקסימום האפשרי. המחשב יחובר למסך (נפלא) של Dell ברזולוציה של 1600x200 שכרגע לא מתוכנן לו כל שדרוג. אין צורך לכלול בעלות: * רמקולים * מקלדת + עכבר * דיסק קשיח * מע' הפעלה 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל במלואו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 10% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? כאמור 80%-90% משרדי והיתרה משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס/אינטרנט ברוב הזמן כאמור …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by ro,

היי חברה, הנה המפרט שחשבתי עליו תגידו מה אתם חושבים... דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN 950 ¤ 1 Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 Ultra 939 880 ¤ 1 PQI DDR 512MB 400MHZ 320 ¤ 2 SEAGATE 160/7200 SATA 8MB NCQ 650 ¤ 1 POWERCOLOR RADEON X800XL VIVO PCI-EXPRESS 256MB 2190 ¤ 1 LG GSA-4163B BULK 380 ¤ 1 ANTEC SLK2650-BQE 570 ¤ 1 מקלדת מולטימדיה+עכבר אופטי 135 ¤ 1 ZALMAN ZM-F2 90MM 60 ¤ 1 כאמור מחשב למשחקים וגם למוזיקה וסרטים. חשוב שיהיה שקט כמה שיותר.

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. היי! אני מחפש מחשב נייד לאשתי. גודל מסך 13.3 אינץ' ומשקל באזור ה1.5 ק"ג (כמובן עדיף פחות, אפשר טיפה יותר). קניה מחו"ל כי אני כרגע בלימודים בארה"ב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 900$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך אז הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לשימושים משרדיים עם קצת עריכה גרפית וstreaming. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אני משדרג את המחשב המעפן שלי( duron 1200) למכונה של ילדים גדולים ,אני צריך "סה"כ" מעבד,לוח אם,זיכרונות,כ.מסך,מארז+ספק תקציב של 4000 ש"ח כאשר בשלב זה לא יתבצע OC (אני עדיין לא מכיר את התחום בכלל). המפרט שלי טיפה שונה לא יצא לי לפגוש כזה בפורומים לכן דעתכם חשובה לי אולי משהו חשוד בו: CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU [ ¤ 702 ] 1 Motherboards for AMD : Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0) [ ¤ 885.88 ] 1 Memory : Kingston DDR-RAM 256MB PC3200 Memory [ ¤ 342.54 ] 2 Video Cards : ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card [ ¤ 1297.26 ] 1 Cases : Enermax CS-3181L-S Case w/Neon Lighting (P/S not included) [ ¤ …

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מעוניין להתייעץ פה בנוגע לרכישת לפטופ לעסקים (אני עו"ד במקצועי). הצרכים העיקריים הם כתיבת מסמכים ואינטרנט כך שחשוב שיהיה נוח לכתיבה ושהמחשב יהיה חזק כי אני נוהג לעבוד עם מספר רב של חלונות שפתוחים בו זמנית. כמו כן מכיוון שאני יוצא לפגישות חשוב שיהיה נייד מבחינת משקל ומבחינת חיי סוללה, אם כי זה שיקול משני מבחינתי ואני מוכן להתפשר על זה. גודל מסך שיהיה לא פחות מ-13 אינץ'. אני רוכש אותו בארה"ב דרך מישהו שנמצא שם. התקציב שלי הוא 400-500 דולר, מניח שמכיוון שהקנייה שם זה יעזור לי למצוא דגם טוב במחיר הזה. חשבתי על דגם asus vivobook e403sa שבאמאזון נמכר ב-379 דולר בלבד. מה דעתכם ולחלופין אילו ד…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by skullfacer,

אני כבר הרבה זמן לא בעניינים של החומרה החדשה וכו אז אני צריך תעזרה שלכם יש לי אולפן בבית שאני מפיק איתו מוזיקה והמחשב הקיים כבר לא עומד בעומס ואני מבקש אם תוכלו לעזור לי לבנות תמפרט הכי טוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב לנצל הכול אפשר לחסוך זה עדיין מחשב לאולפן לא למשחקים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) . כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by avipaz,

מעוניינת לקנות נייד בסביבות 4k רצית חוות דעת על לנובו z70-80 FG004KIV i7/i5 וכן על השירות של לנובו ודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by gil_k,

מתלבט בין כמה מחשבים נידים בתקציב של 3500 ש"ח: HP DV6: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2188&products_id=26703 intel T4200, 2GB DDR2, AMD 4530 512MB מחיר 3650 ש"ח Lenovo G550 2958-K3G: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5694 intel T6500, 4GB DDR3, nvidia 105M 512MB מחיר: 3570 ש"ח Acet 5738ZG: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Ho9TPowCWcTgKwLCw5cimeC:12bbi68k5?id=4193074&pr=QJ5&N=2%2031488%2030215&sgID=10 intel T4200, 4GB DDR3, nvidia 105M 512MB מחיר: 3300 ש"ח FUJITSU SIMENS 6545-3: http://www.bestbuy.co.il/homepage.aspx?FolderID=189&ProductID=18253&VariantID=18254〈=he intel P7350, 2…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by yoavbd123,

1. מה התקציב המקסימלי? התקציב הוא סדר גודל של 2000 שקל. במידה ויש צורך בחריגה למען שיפור משמעותי מבחינת עלות תועלת, שדרוגים עתידיים וכד' ניתן לעלות לאזור ה2200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? שימוש משרדי יומיומי אופיס גלישה באיטרנט וכד'. סרטי HD לעיתים נדירות, לא מאוד משמעותי, אבל תוספת נחמדה... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך הכל 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 2-3 , לא ממש קריטי, ובכל מקרה מפרט מסוג כזה לא אמור להיות רועש במיוחד אז זה ל…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. * מטרות המחשב מיועד לסטודנט, כלומר גלישה סרטים של HD, תוכנות סרטוט וגרפיקה(אילוסטריטור) * גודל המסך כ13" בלי חשיבות למט או מבריק * רזולוציית המסך? HD ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא אבל (HDMI יהיה נחמד * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חסר חשיבות כל מה שמעל 100GB יעשה את העבודה. * כונן אופטי? בפירוש לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף לרכוש ללא מערכת הפעלה כלל. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אין העדפות צבע למכשיר, ואין שום רצון במ…

21. Started by TechnoCat,

אני בונה מחשב Mini ITX ויש לי כבר מפרט שלם, הדבר היחיד שאני מתלבט בו הוא המעבד. יש לי כרגע כמה אופציות עיקריות: מבחינת אינטל, אני יכול לקחת את ה i5-7500 או את הi5-7600, ומבחינת AMD את הRyzen 5 1600 שמעתי בהרבה מקומות שהרייזן יותר טוב מאינטל, אבל אני רוצה להתייעץ איתכם. אם אתם מעוניינים לדעת את המפרט המלא, אני אכתוב אותו כאן: AMD Ryzen 5 1600 AM4 BOX Gigabyte GA-AB350N-Gaming WIFI Corsair Obsidian 250D Mini ITX Case Corsair VS650 650W PSU 80+ Corsair DDR4 16G 2133 CMV16GX4M1A2133C15 ValueSelect Gigabyte GTX980 4GB DDR5 GV-N980G1 GAMING-4GD Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda Kingston SSD 480GB SSDNow UV400 SATA3 SUV400S37/480G …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by jcdenton1,

אוקי הגיע הזמן להחליף את הדרעק שעומד אצלי על השולחן בבית למשהו נורמלי. אני מאוד אשמח אם התקציב לא יעלה מ-5500 ש"ח כי זה לא ממש אפשרי. הדרישות הן כאלה: מעבד AMD 64 שכנראה יהיה ה-3000. לוח אם מסויים ל-939. ג'יגה זכרון כלשהו. כ.מ נורמלי (X800XL כנראה?). צורב DVD (כנראה ה-NEC?) מארז כלשהוא שלא יהיה מכוער מדי כי בתאכלס לא איכפת לי. מקס' נעשה מודינג אח"כ. ספק כלשהוא שיחזיק את המערכת. חשבתי על ה-COMPUCASE-HEC אבל אני לא חושב שהספק יחזיק את מערכת כזו. עניין אחרון: אני אקנה את המפרט ככל הנראה מזיגזג אז בבקשה לא לדחוף לי רכיבים שלא קיימים בחנות. אני יודע שאלה יותר מדי דרישות ובינתיים יצא לי מפרט די נחמד כמו שציינתי לעיל רק שיצא 5800~ ש"ח. בבקשה הציעו לי הצעות לשפר כך שהמחיר ירד קצ…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אנחנו מאוד משתדלים לעדכן ואם משהו נשאר רלוונטי אז הוא נשאר... ניסו לפרסם פה בעבר את דפי המבצעים של באג ו-RSM אבל זה לא לעניין לדעתי. כאן עובר הגבול הדק בין פרסום חינם ולא ענייני לבין שירות צרכני. לפחות לטעמי. אחרת, באותה מידה היינו צריכים לפרסם את כל דפי הפייסבוק של כל החנויות למשל ואולי גם את אתרי המכירות הפומביות כי "אולי יהיה שם דיל? מי יודע?" אין לזה סוף. פה אנחנו משתדלים לתת לינקים למוצרים משתלמים במיוחד ואם אפשר נותנים כמה לינקים ממקורות שונים.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by canonnn,

שלום חברים שאלתי פה לפני כחודש חודשיים לגבי מחשב נייד, עכשיו אני צריך להחליף את המחשב הנייד שלי תקציב: 7500 בשביל מה אני צריך אותו: עריכת תמונות PS עריכת סרטונים AVID (רק למקרים נדירים כגון פעילות בשטח וכו') עיקרי השימוש: עריכת תמונות בשטח, מחליף את המחשב הרגיל בנסיעות בחו"ל מה חשוב שהיה בפנים: 1. הרדיסק SSD 60GB ומעלה (לא חייב הרדיסק נוסף זה בעיקר מחשב עבודה שאני בשטח, חבל על הכסף והמשקל) 2. מסך 15.6 אינץ (קטן מזה לא נוח, גדול מזה כבד ומצריך תיק בנפרד) 3. מעבד I7 לפחות 4. 8 גיגה זיכרון לפחות 5. יציאות USB3 חובה 6.מקלדת מוארת (לעבודה בחושך) 7. כרטיס מסך 2 גיגה עדיפות ל NVIDIA אשמח לעזרתכם העדכנית

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by 1337Din,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? העדיפות היא לבנות משהו בסביבות ה5000 ש"ח, אם צריך לחרוג ולהוסיף חלק שמשדרג משמעותית את המפרט תציינו את זה בקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000 בלי חריגות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים הכי חדשים! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 5. עד…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים