עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, מחפש מחשב ללא ציוד היקפי וללא דיסק קשיח (יש לי חדש ) בעיקר עבור משחקים בתקציב של עד 1700 ש"ח אם אפשר ללא חריגה. אני יודע שהסכום לא רב אבל זה לצערי מה שאולי יהיה לי אני צריך ממקום אמין באזור המרכז אם ניתן אפילו מ- skypc זה עדיף. תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by djgur,

שלום לכולם, לפני רכישה בבקשה, האם מחשב זה נחשב לטוב ומתאים למשחקים כבדים ולתוכנות גרפיות?? האם יש לו מחלות או באגים ? לינק למפרט : http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=7000

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by wiz,

אוקי אז ככה. בשוטטות באחד מהפורומים מצאתי נושא ובו הצעה למכירה של מחשב משומש. חשבתי עוד מחשב משומש, בטח איזה משהו לפני 5 שנים, מסתבר שהבן אדם יש לו מחשב ממש כמעט כמו ה-מפרט שאני מתכנן לקנות, הכל זהה חוץ מה-כרטיס מסך. פלוס כמה בונוסים. המחשב חדש יחסית, והוא מוכר כי הוא רוצה לקנות מערכת AMD. הוא הראה תמונות של המחשב. הכי נראה תקין ומצוין (אני מדבר איתו אז ביקשתי עוד תמונות רק כדאי להיות בטוח). המפרט מדהים שימו לב: Abit IC7-Max3 Intel P4 3.0C Corsair PC4000 Pro Twinx 1gb 2x36G Raptors in RAID 0 Lite-On LDW-401S DVD-RW Asetek Waterchill Watercooling SB Audigy 2 ZS Plat. Pro Antec P160-WF Case Antec 430W TruePower כמו שאתם רואים, זה לא כולל כרטיס מסך (כי הוא לא…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by waizman,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בקושי), צפיה בסרטים (בעיקר דרך HDMI). * גודל המסך? לא משנה כ"כ * משקל רצוי? לא משנה כ"כ * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה כ"כ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא משנה כ"כ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה כ"כ * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף, אבל בתאכלס לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף לא HP או MSI אלא אם יש משהו מיוחד ששווה את זה סה"כ מחשב בלי דרישות מיוחדות מלבד מקלדת מלאה (ז"א עם כפתורי המספרים בצד ימין). המחשב אמור לסחוב כחמש שנים אז ש…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by kokoki,

אני מעוניין לדעת את השווי של הכרטיס הנ"ל גם בגרסת ה-2g וגם בגרסת ה- 4g . תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by avielq5w,

שלום חבר'ה , המחשב המשפחתי הזדקן והגיע הזמן למשהו חדש , כתבתי מה אני מחפש לפי מה שכתוב בחוקי הפורום. תקציב - 1500, לנצל כמה שאפשר אפשר לחרוג ב100-150 , לא יותר המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים דרך האינטרנט, משחקים פשוטים פה ושם , ואופיס לפעמים יש כבר מסך ברזולוציה של 1440x900 , אינצ' 19 אין צורך בציוד הקפי מידת הרעש של המחשב לא משנה לא מיועד לעבור OC בעתיד לא מעוניין באופיס או מערכת הפעלה (אלא אם כן זה בחינם) עדיפות לחנות קרובה למודיעין-ירושלים 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?סוף שבוע הזה או שבוע הבא תודה רבה וחג שמח וכשר

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל הכל אבל אם אין בזה שום תועלת ואפשר לחסוך אז למה לא במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2002. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?תכני HD, תכנות(visual studio ובהמשך עוד תוכנות שקשורות לתכנות) , משחקים על מסך 19 ברזולוציה 1440X900 ומסך LCD ברזולוציה FHD, מולטיטסקינג. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).לימודים-visual c++ אבל בהמשך אני אעבוד עם תוכנות אחרות שאין לי מידע לגביהם כרגע. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי?8000 למפרט ועוד 1000 למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לפי דעתי זה מספיק אבל אני מעדיף לנצל אותו עד הסוף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים ביותר Metro/Crysis/Gta/Skyrim+ מודינג כבד לגראפיקה של כל משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900x1200 -לאילו הגדרות ג…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. קיבלתי את ההצעה הבאה: מספר המפרט 378955 (tms.co.il) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 וגמיש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משתמש ב-Solidworks, Keyshot, Premier, Solidworks Composer, Photoshop, תוכנות להמרת וידיאו מפורמט אחד לאחר, StableDiffusion ודומיו. אשמח כמובן אם המערכת תעבוד גם עם משחקי מחשב, לכן אני לא יודע אם אני מכוון לסדרת Quadro או דומיה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצ…

10. שבוע טוב, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי במחיר סביר של עד 6000 ש"ח. המחשב הוא בעיקר לצרכי לימודים וגרפיקה דו-מימדית. יש לציין להמחשב אמור ללוות אותי יום-יומית. הייתי רוצה שהמחשב יהיה קל יחסית למחשבים הקיימים - עד 2.2 ק"ג. יתמוך בתקנים של תקשורת אל-חוטית מהירה (G). והרדיסק בגודל סביר. לצערי כל המחשבים שבדקתי (מחברות "עם קבלות") מתחילים ממחירים של 8,500 ש"ח!! האם יש לי סיכוי למצוא מחשב שיענה על דרישותיי?? - אפילו מחשב משומש או מתצוגה! תודה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by VIpERo,

היי חברים , 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? (אם יהיה צריך להוסיף אפשר קצת לחרוג לאזור ה 3900 במידה וההבדל באמת שווה את זה) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500גג ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים.. ועוד משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - תדיר מאוד. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמה שיותר כבדים בטווח מחיר הזה.. ביצועים וכמובן כמה שיותר תמורה לגרפיקה להריץ על הכי גבוהה שאפשר הכי חשוב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - רק מסך (ללא מקלדת רמקולים ועכבר) 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - מעדיף כבר לחדש הכל חוץ ממה שרשמת…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. כרגע יש לי את המפרט הזה מעבד-E5200 לוח אם-BIOSTAR TP43D2-A7 זיכרון-4GB DDR2 800MHZ פנימי -1 TB ומשו כרטיס מסך 265GTX עם OC ווספק כח-ENERMAX 450W TOMAHAWK א. האם כדאי לשים על המפרט הזה את ה295GTX? האם הספק יספיק? ב. האם כדאי ביכלל להשקיע הזה או שעדיף למכור את הכרטיס הזה ביד2? ומה יהיה מחירו כיום? ג. אם בכל זאת עולה לכם איזשהו מפרט לראש אשמח לשמוע הצעות! תודה :+)

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by moshikseo,

היי, קודם כל רוצה להודות מראש לכל העוזרים: מעוניין לרכוש מחשב בתקציב 7-7.5K לגיימרים. כולל מסך מקלדת ועכבר. חשוב לי להשקיע במחשב שיתן מקסימום תוצאות למשחקים חדשים שקיימים היום ויהיה גם רלוונטי למשחקים בשנים הקרובות.. אם אפשר שיריץ את המשחקים ברזולוציה מקסימלית. כמו כן, צריך תמיכה אופטימלית לתוכנות עריכה וידאו ועיצוב גרפי - Premiere, After effects, Photoshop לא מתכנן לעשות OC מחשב שקט שלא ירעיש- חשוב מאוד. בהערכה רבה, מושיק

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by SkyCity,

איך המחשב? מיועד למשחקים כבדים. המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤923 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤454 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤363 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤202 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX9800GTX 512MB PCIe ¤1585 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV484 כרטיס TV ועריכה Gigabyte GT-PTV-AF-RH ¤174 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=17305 מארז ללא ספק Thermaltake Armor-Jr Black Window ¤522 כמות:1 h…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום. המחשב של סבתא שלי נכון להיום כבר בן בערך 14 שנים ולא עובד טוב. גם וינדוס 7 שכבר לא נתמך. אנחנו רוצים להחליף לה למחשב חדש, אפשר גם לרכוש באמאזון. משהו ממש פשוט עם וינדוס 11 , שיהיה כבר רלוונטי ל10 שנים הבאות וכמובן שלא יהיו לו בעיות (יכול להיות ש10 לא יהיה רלוונטי עוד כמה שנים). עם ווינדוס. ותמיכה בשפות, כנראה נחליף לה לרוסית. (אבל זה כבר משהו שניתן לעשות בווינדוס, רק רציתי לציין ליתר בטחון) עד 1000 ש"ח עם המשלוח (אפשרי גם בפחות). כל השימושים שלה זה גלישה באינטרנט,יוטיוב, שיחות סקייפ, בדיקת מיילים ומשחק סוליטר. חשבתי על מחשבי מיני שראיתי שהם לא ייקרים אבל אני לא מבין בזה ואם זה שווה את זה. אשמח להמלצה למה כדאי. תודה מ…

16. Started by cpu1783,

ראיתי מחשב עם 8 גיגה זיכרון וראיתי שהמקסימום הוא 12 ג'יגה זיכרון . יש בזה בעיה בעתיד? מינימום של 12 יספיק לזמן הקרוב או יש תוכנות שדורשות יותר מזה? כמה עולה להוסיף 4 ג'יגה זיכרון למחשב ואיך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Aloha-Boy,

אני מחפש לקנות נייד,יד שניה(לצערי אין כסף לחדש). מה הדבר הכי חשוב שאני צריך לשים לב אליו???? מצאתי מחשב נייד ,דגם Pentium 866Mhz 128MB RAM 15GB hrardisk שהדגם שלו זה Evo N600c הבחור רוצה 3500 ש"ח...זה הגיוני? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. האמת שכבר בקשתי פה מפרט וזה מאוד עזר לי לכוון את עצמי ועזרה מאוד גדולה מאתר קיבלתי מהמדריך של DR.NOOB ודרישותי מהמחשב הם משחקים כבדים, LCD אוברקלוק אופציונלי ו VISTA אופטימלי אני לא קונה מחשב לעיתים דחופות אז אני רוצה שהוא יחזיק זמן רב לכן אפשרתי לו מערך SLI ובעתיד אקנה את הכרטיס הנוסף אני מאוד מעריך את האנשים בפורום הזה ולכן לפני שאני קונה אני אשמח לשמוע את חוות דעתכם תודה המפרט בקובץ המצורף אם אפשר גם לקבל חוות דעת על המסך וגם על ה כרטיס מסך כי אני מתלבט בין EVGA ל וASUS GIGABYTE [attachment deleted by admin]

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. המפרט שהרכבתי (חלקית) הינו המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1066 מארז: חדש - מארז גיימינג מבית TMS - בלעדי לקוחות TMS - אפשרות עד 7 מאווררים כמות: 1 - מחיר: ₪335 זיכרון: 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE כמות: 1 - מחיר: ₪259 קשיח למחשב שולחני: Corsair 120G Force3 GT series 80K IO Sata3 כמות: 1 - מחיר: ₪944 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪523 כרטיס מסך: SAPPHIRE 7970 3GB GDDR5 HDMI RETAIL כמות: 1 - מחיר: ₪2374 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪93 הרכבה: הרכ…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by rtirti,

שלום, אני רוצה לקבל מכם חוות דעת על מפרט שקיבלתי עליו המלצה בפורום אחר. המפרט: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪928 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪531 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950201 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪289 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪858 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S5771GD5H צורב Sony Optiarc AD-7240S X24 SATA Black DVD ₪103 כמות:1 http://www.skypc.co.il/pro…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים כמה שנים קדימה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

22. ANTEC ATLAS 550W EPS 1100 (noa) ASUS P5B Deluxe WiFi-AP 1540 (noa) Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU 2050 (logic) Zalman CNPS9500 LED 92mm Fan Cooler for PIV/AMD 319 (pclogic) CD-ROM Asus x 52 88 (logic) EVGA e-Geforce 7950GX2 01G-P2-N592-AX 1024MB DVI Video Card 3770 (logic) Creative X-Fi Xtreme Music Retail Sound Card 740 (logic) Seagate 250GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ S-ATA II HDD 560 (pclogic) זה בגדול המפרט חסר לי זכרונות כדי שאני אוכל לעשות OC למעבד כדי שיגיע ל- 3GHZ... מה אתם ממליצים בנוסף אם משהו לא נראה לכם מהמפרט אנא הפנו אותי לחלופה אחרת...

• 38 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. הפרטים הנוספים צבועים באדום , תודה רבה על העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? (2000 שקל) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחסוך, חשוב לי שיענה על הצרכים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעקרון משחקים + עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אח שלי בעיקר משחק משחקי רשת כגון leagueoflegends , fifa12 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יח…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by maya fisher,

אני אשמח לעזתרכם לרכישת מחשב ניד ללימודי תקשורות חזותית . מה התקציב המקסימאלי?6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג חריגה של500 שח 2. מה שימושי המחשב : עריכת ווידאו עריכת תמונות שימוש בתוכנות אדובי למנהם ואנמציה כמו מאיה ו זיבראש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב במקור לא מיועד לגיימניג אבל אם יוכל להריץ משחקים זה יכל להיות נחמד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מעדיפה שהגודל יהיה 15 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא ממש יודעת…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by strifer,

שלום אנשים צריך המלצה למחשב נייד תקציב : עד 5000 שימושים: צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט ואופיס. לא למשחקים /גרפיקה. חשוב: זמן סוללה ארוך ודיסק קשיח כמה שיותר גדול עדיפות למסך קטן 12.1/13.3 במשקל של עד 2 ק"ג לא חשוב: מעבד מהיר, כרטיס מסך מתקדם מתכנן להריץ XP אז רצוי מאוד בלי מע' הפעלה / XP מותקן ואם אפשר ביקורת ספציפית על w251U של ג'יגהבייט תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים