עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by pavlo,

שלום מחפש מפרט עד 10000 ש"ח ללא מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים. שיהיה בו לוחות מבוססי INTEL 925XE מעבד לשיקולכם (גיימר כבד) זיכרון 2x512MB לפי בחירתכם כרטיס מסך - GEFORCE 6800 ULTRA 256MB PCI-E איזה חברה הכי כדאי ? כרטיס קול, וכונן קשיח כמובן. תודה רבה לכולכם, חיכיתי ללוחות האלו וסוף סוף אני קונה מחשב חדש.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אז ככה מפרט למשחקים עד 6000 ש"ח ( ללא מסך ללא צורב וללא רמקולים) גמיש במחיר 500 ש"ח פלוס\מינוס !!! תודה מראש למגיבים דימטרי.

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. המחשב נועד בעיקר לגלישה ולתכנות, מריץ הרבה תוכנות במקביל, מעט מאוד משחקים אם בכלל, אך מעדיף שיהיה מעבד חזק והרבה זכרון. יש צורך בהרבה יציאות להארד דיסקים, צריך לפחות 4, יש צורך בצורב DVD אין צורך בציוד הקפי: מסך, מקלדת ועכבר מעדיף גם שיהיה ספק כח איכותי, כמעט תמיד אני נתקל בבעיות בספק שגורמות לשאר המחשב להיות בעייתי, לא צריך להסחף ולהביא את הטופ, אבל ספק חלש ויציב מחברה מוכרת. מעדיף גם שיהיה שקט, העדפה די גבוהה למען האמת, ושתהיה הרכבה בחנות(אבל שפתיחת המארז לא תגרום לביטול האחריות או דבר דומה) תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by afar,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות, בפרט בתוך מכונה וירטואלית (שמריצה Ubuntu). פה ושם גם משחקים, אך מעט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע, מסך 16:9 סטנדרטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות? 3.…

5. חג פסח שמח ותודה על העזרה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, חריגה עוד 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, עבודת אופיס, סרטים ומוזיקה ואחסון קבצים (מחשב דלוק 24/7) - המחשב לא יכבה בכלל. בגלל החום בארץ כנראה צריך מערכת קירור טובה וכמה שיותר שקטה. וספק כח איכותי שלא יתחמם ויתקלקל בקלות. חשוב גם כן העברת נתונים בקצב מהיר USB 3.2 או יותר מהיר. המחשב יתממשק גם לדיסקים חיצוניים/ניידים ושישמש כגיבויי וגם כן לשליפה/אחסון נתונים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Nachum987,

שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בבניית מפרט למחשב, שעיקר שימושו יהיה למשחקים, צפייה בסרטים ועבודות משרדיות שוטפות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין העדפה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודות משרדיות סרטים ב-HD וצפייה בסרטים באמצעות מסך טלוויזיה שיהיה מחובר למחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן ביישומי אופיס, שימוש שוטף בBS.Player ודומיו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed IV Black F…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Jeka90,

היי. חיכיתי להורדת המחירים של AMD כדאי לקנות מחשב והירידה הגיעה ואני רוצה כבר להזמין את המחשב עוד כמה ימים זה מפרט: Arctic-Cooling Highend Low Noise (AMD 64) Freezer 64 Pro לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 147.57 ש"ח AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 979.79 ש"ח 512MB TWINMOS DDR II - 667 - TWINMOS Original X2 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 665.95 ש"ח ASUS M2N-E (nForce 570 Ultra) - ATX 700.00 ש"ח LEADTEK - PX7600 GT TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail 1,098.98 ש"ח WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II - קירור לדיסק הקשיח לא תודה 386.10 ש"ח NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 2…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Vidati,

אין מקלדת ועכבר וגם רמקולים כי זה דברים שוליים ולא כל כך חשובים! המפרט צריך להיות לגיימרים! 763 ABIT INFINITY NF4 SLI 1911 AMD Athlon 64 3800 939 BOX VENICE 816 1G (512Mbx2) KIT PERFORMANCE CL-2-3-3-6 OCZ 616 Western Digital 250Gb SATA 2369 Geforce 7800GT 256 mb VIVO Retail GIGABYTE 252 NEC-3540A x 16 DUAL LAYER BLACK 616 THERMALTAKE XAS…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אהלן כולם לפני חודש קניתי מחשב מארצות הברית ואני מעוניין לצרוב עליו אותיות בעברית. מישהו מכם מכיר היכן אפשר לעשות את זה באיזור המרכז. אני מראש העין אם זה עוזר אודה אם אוכל לקבל גם הערכת מחיר לכל העסק תודה מראש =)

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by hezy,

איך המחשב אני קונה אותו השבוע אבל תציעו לי איזה חלקים להחליף ותגידו איך המחשב מעבד- INTEL P-4 2.60GHZ 800MHZ FSB HP 1164ש"ח לוח אם- ASUS P4P800 DELUXE P-4 DUAL CHANNEL DDR 3Y 852ש"ח זיכרונות-2* DDR KINGSTON 400MHZ 256MB CL2.5 678ש"ח כרטיס תצוגה-SAPPHIRE ATI RADEON 9800PRO 128MB 2264 ש"ח מסך-VIEWSONIC FLAT TUBE 17' G75F 1117ש"ח מקלדת-CHICONY BP9885 MULTIMEDIA USB BLACK 80ש"ח עכבר-MICROSOFT OPTICAL MOUSE BLUE 154ש"ח רמקולים-CREATIVE INSPIRE 2500 2.1 350ש"ח כונן תקליטונים-CITIZEN BLACK FLOPPY DRIVE 1.44MB 75ש"ח דיסק קשיח-MAXTOR 80GB S-ATA 7200RPM 8MB BUFFER 3Y 582ש"ח צורב-LITEON LTR-52327S 52*32*52 BLACK OEM 2Y 270ש"ח מארז-Compucase HEC CI-6A19 MIDI ATX BLACK 30…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום לכולם, מחפש מחשב טוב ובעיקר אמין לפיתוח וגרפיקה דו-מימדית. ראו בקשה מסודרת. תודה! 1) מה התקציב המקסימאלי? 3800 ₪. a) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. b) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 800 ₪. 2) מה שימושי המחשב: גרפיקה דו-מימדית, פיתוח, הרצת מכונות וירטואליות, הרצת Hackintosh, גיבוי נתונים (מעתיק לכונן נוסף ובמקביל מעלה לענן). a) תוכנות עיקריות: חבילת תוכנות אדובי (פוטושופ, אילוסטרטור וכיו"ב (פרנסה), VMWARE (פרנסה), Visual Studio (פרנסה), VLC (תדיר). 3) ציוד הקפי: אין צורך (קיים: שני מסכי EIZO) 4) עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8: 7. 5) האם מתוכנן אוברקלוק (OC): לא. 6) מתי מתוכננת קניית המחשב: ח…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by priimo,

שלום לכולם, אבקש לקבל מפרט למחשב נייח לשימוש ביתי (סרטים, מוזיקה, גלישה, אופיס וכד'). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי- כאמור לעיל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אני רוצה לשדרג את את הפנטיום 3 של אבא שלי מה שחשבתי להעביר למחשב החדש זה צורב ,כרטיס מסך ( AGP ATI RAGE 128) מקלדת, עכבר ומסך ההתלבטתות היא קודם כל לגבי המעבד - Celeron D, Athlon XP או Sempron תודה לכל העוזרים

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by CRT,

חיפשתי זכרון לנייד 2GB. ומצאתי בנועה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4730 השאלה אם הוא מתאים לנייד? עוד מהתרד Fujitsu Lifebook AH530-4 - סקירה קצרה בעמוד 2 זכור לי שהזכרון שמגיע איתו הוא 1333 DDR 3 אבל הוא עובד רק על 1066. הנה תמונה של הזכרון מהתרד הקודם. (התמונה לא שלי אבל אני די בטוח שזה אותו זכרון לסדרה הזאת). זה קישור יצרן http://www.gskill.com/products.php?index=143 כמה תכונות: CAS_Latency 7-7-7-20 Speed DDR3-1066 (PC3-8500) est_Voltage 1.5 V PCB 6 Layers Registered/Unbuffered Unbuffered Error_Checking Non-ECC Type 204-pin SO-DIMM Warranty Lifetime מה אתם אומרים יהיה FIX [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום קניתי מחשב לאחי עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם, ומתברר בסוף שהכרטיס לא מספיק חזק בשבילו אני מבקש המלצה לכרטיס מסך לא חזק מידי, אבל גם לא חלש כמו מה שקניתי שיוכל לדוגמא להריץ GTA4 חלק אבל לא על ההגדרות הכי גבוהות התקציב גמיש זה המפרט של המחשב שקניתי מעבד AMD Athlon II X4 640 Box קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 310 Blue ספק כח Chieftec Green Angel 500W מומלץ מאוד כרטיס שנמצא בKSP או באייבורי כי הם נמצאות ליד הבית שלי (אשקלון) תודה על העזרה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by GmaRa,

אהלן אהלן, יש לי נייד compaq nx7400 שלא נדלק (בטריה חדשה, וגם כשהיא בחוץ המחשב לא נדלק). אין לי כ"כ ניסיון ביידים, זה הראשון שלי שיש לו בעיה. זה מן הסתם ספק כוח, נכון? אם כן, איך אני מחליף לו? אני אמור לקנות אחד שמתאים לדגם שלי ספציפית? תודה רבה רבה, איתמר

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אחרי התלבטות ארוכה ועזרה על-ידכם, גיבשתי 2 מחשבים סופיים : 1. Samsung ATIV Book 8 2. Dell XPS 15 http://ksp.co.il/?uin=19206 ההתלבטות שלי היא כזו. אני צריך מחפש מולטימדיה לא למשחקים. לראות סרטים FHD ושהמחשב לא יקרטע, אינטרנט ולמשחק מאוד ספציפי Counter Strike Global Offensive וסביר להניח שגם לעריכת מוזיקה בעתיד. אני כן מצד אחד רוצה מחשב מתקדם כמה שאפשר ובלי להתפשר על ביצועים, ואני לא ישקר חשוב לי שהוא יהיה קל משקל ושגם יראה טוב. (בגלל זה אני לא הולך על האופציה של LENOVO), מה גם שאני מעדיף בכלל ללא כונן אופטי (אין לי צורך בו), אבל אפשר להתפשר במחשב ה-DELL מאחר והוא יחסית קל משקל. ההתלבטות בין 2 המחשבים, היא מצד אחד ה-DELL מאוד יקר - ולא ברור לי למה, הייתי שמח אם הייתי מקבל …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש מחנות באזור המרכז עדיפות ל- skypc (קניתי מהם בעבר) - המחשב ישמש למשחקים כבדים והרצת תוכנות עבודה כגון visual studio וכו. אני מעוניין בדרישות הבאות אם אפשר כרטיס מסך חזק כמה שאפשר, מעבד אינטל i5 אם אפשר אז i7, זכרון 4 גיגה DDR3, הארד דיסק 1 טרה של WD, מסך 22 רחב לפחות אם אפשר יותר גדול אז יותר טוב. אין לי צורך כרגע במקלדת ועכבר כי יש לי. רצוי מצלמת רשת טובה עם מיקרופון מובנה (לשיחות בסקייפ). וכמובן רמקולים שיהיו גם טובים. מחשב שיהיה שקט, יראה טוב, יעבוד חזק! חריגה בתקציב היא עד 500 ש"ח שזה אומר תקציב המחשב הוא 4500

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. מבקש את אישורכם/ברכתכם למחשב סרבר בסביבות ה-1800 דולר. המחשב מיועד ללימוד עצמי של ווינדוס סרבר 2003 ויחליף את המחשב העלוב הנוכחי שלי שיהפוך ל-Linux Box ניסיוני (לא נגעתי במערכות מבוססות יוניקס כבר איזה 6 שנים). שימושים עיקריים מעבר לזה יהיו: שרת קבצים, באופן שבועי המרה אל דיו איקס, ואולי שעה של משחקי מחשב בשבוע. ללא צורב (יש לי כבר DVD+RW של PLEXTOR) ללא מסך (יש לי כבר 19 אינץ' CRT של MITSUBISHI) ללא הרד דיסקים (יש לי כבר 5 רובם 200+ גיגה) ללא מדפסת/סורק (אני סורק+מדפיס בעבודה ללא הגבלה על מדפסת לייזר צבעונית) :-) אני גר בארה"ב אז המחירים בדולרים לפי שער PRICEWATCH. אבקש דעות/אזהרות/המלצות קונטרא על הבחירות שלי: $274 Pentium 4 3.0GHZ 800FSB Socket 478 512K CPU Retail with…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. רוב הזמן המחשב ישאר בבית, ורק פעם ב... הוא יסתובב בתיק. המחשב מיועד לאינטרנט ואופיס בלבד, אין חשיבות לסרטים / משחקים וכו'. מצאתי את המחשב הזה:Lenovo ThinkPade Edge NUE89IV עם מעבד AMD http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2303 מה שמושך אותי בו במיוחד זה שהוא כולל מערכת הפעלה, ואחריות מורחבת לשלוש שנים. בנוסף, הוא לא כבד מדי, ובעל מסך לא קטן מדי (12"). מישהו מכיר את המחשב, יצא לו לעבוד עם המחשב הזה? מה היתרונות והחסרונות שלו? האם יש חלופות טובות יותר? בתודה מראש....

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכולם, למערכת שבנדון מגוון שימושים : שרת-קבצים (בפרוטקול CIFS בד"כ), מארחת מכונות-מדומות (כ-1-2 שמהן ינבע בד"כ עומס קל עד בינוני), ושימושים אחרים - לפי הצורך. הערות : תת-מערכת האיחסון הינה בתצורת RAID-1 (שיקוף), וייתכן כי לגבי חלק משטחה תופעל הצפנה שקופה בזמן-אמת בתוכנה (למשל באמצעות FreeOTFE בחלונות או LUKS בלינוקס - תלוי במה שאחליט להתקין שם). ייתכן מאד שאפעיל את המעבד רוב הזמן ב-Underclocking, לחסכון באנרגיה. כל הציוד החדש, למעט פתרון-הקירור למעבד, נרכש ויובא ביבוא-אישי מארה"ב. המפרט המחודש : מארז (JSP M-100A μATX - 2x120mm-Fan (GlacialTech GT12025-HDLA1 (קיים) ספק-כוח FSP FSP300-60HCN 300W 288W@12V (קיים) לוח-ראשי Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 (חדש) מעבד-ראשי…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום חברה, צריך את עזרתכם בגדול אני בונה לחבר מפרט למחשב כאשר פרט לשטויות העקריות רוב העבודה תהיה בתוכנות AUTOCAD ו ARC+ (זה העבודה שלו) ויכול להיות שיותר טוב להם P4 אבל אני לא יודע, בנוסף הוא רוצה גם לשחק אבל לא ללכת על פי המשחקים בהרכבה אלא רק לאפשר הרצה סבירה של משחקים. פרט לכך מאד מאד חשוב המסך כי רוב היום הוא מול המסך ולכן לא להתפשר שם. המחשב צריך לכלול צורב DVD ומסך LCD ,מארז טוב ומאוור, אבל מארז סולידי (בלי חיזרים אורות טראנס ושאר פרפראות) ספק אמין כמובן, במידה ולא נכנס בתקציב מסך נורמלי ניתן להתפשר על CRT אבל רצוי שלא. התקציב הוא בין 6000 ל7000 שקל אבל רצוי לכיוון ה 6000. אינ מקווה שיש פה חברה שמכירים את התוכנות מבחינת דרישות וידעו לעזור לי אשמח לכל יעוץ. The Z-Gu…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. בבקשה תעזרו לי אני צריכה המלצה למחשב שיהיה למשחקים הכי חדשים עכשיו זה הדברים העיקריים נכון ? אני יכולה להביא נייר רשום עם החומרה הבאה בלבד וכל השאר שהוא יסדר נראה לכם בסדר? AMD ATHLON 512 mb ram Geforce 5 128 mb 120 gb 3ghz איך נראה לכם?? בבקשה תרשמו לי המלצה או תיקון למשהו מה יותר טוב .... מה פחות טוב... בבקשה עזרה... :s05:

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. היי חברה, אני רוצה לבנות מחשב עם ביצועים טובים (עריכת וידאו/גרפיקה/קצת משחקים). אני מתלבט לגבי לוח של (ASUS (A8N-E או DFI , גם לגבי הזכרונות של Corsaire , Samsung, PQI . מארז של Thermaltake או Comucase, גם לגבי ספק? חשבתי על כרטיס מסך עד 1000 שקל (לא יודע של איזה חברה) . דיסק אני מניח של SATA2 WD. לא צריך כונן DVD או CD. ללא מקלדת/עכבר. ללא מסך. בקיצור קופסא עם קירור טוב, מעבד טוב, לוח טוב, זכרונות טובים ואם אפשר גם כרטיס מסך טוב . אני מעדיף מפרטים מניסיון אישי אבל לא חייב. תודה מראש,

• 38 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Rinkadink,

אני צריך מחשב למישחקים נקודה. הכרטיס מסך הוא 7800GTX 512M של ליטק. זה קבוע. כל השאר לפי בחירתכם... לא צריך עכבר ומיקלדת. לא צריך רמקולים. עדיפות ל AMD כמובן. מה שצריך זה : לוח אם ,דיסק קשיח,זיכרון,מסך,מארז,ספק טוב,מעבד ו צורב דיוידי. תחסרו את עלות כרטיס המסך מהתקציב. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים