ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מה לעשות והתגייסתי לגולני, כל הזמן בבסיס.. אני רוצה לקנות מחשב נייד להעביר את הזמן שיהיה לאינטרנט בעיקר ושיוכל להריץ משחקים כמו GTA: San Andreas ודומיו.. טווח מחירים רצוי : 2500-3000 גג: 3500 אם אין ברירה :4000 אני לא יודע אם יש חיה כזו או אין.. בכל מקרה, תתנו בבקשה הצעות של לפטופים בדרגות המחיר האלה גם אם יש לכם שתי הצעות אחת של לפטופ ב2700 והשני ב3800 .. תתנו את שתיהן ובסוף נחליט.. תודה :=)
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז אני צריך כאמור את חוות דעתכם על המפרט הזה למשחקים שבניתי בתקציב של 3000 שקל בערך : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤837 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Hitachi Deskstar 320GB SATA2 16MB ¤251 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar320S זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤213 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce PX8800GTS 512MB PCIe ¤901 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV387 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤123 כמות:1 http://skypc.co.il/prod…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אז התחדשתי במחשב נייד Dell Vostro 1220. אבל מסתבר שהעכבר מגע לא מגיע עם האפשרות לעשות SCROLL... האם יש תוכנה חיצונית או תוכנה של DELL שתגרום לו לעשות את הפעולה הפשוטה אך כה חשובה הזו? אגב אם תרצו אני מוכן בכיף לעשות פה סקירה למחשב...
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקציב: 10k ואפשר לחרוג... צריך שיהיה מחשב חזק, למשחקים כבדים בעיקר. צריך גם ציוד היקפי: מסך, משהו כמו 21-22 אינץ'...לא רחב. מקלדת ועכבר (משהו רגיל כזה..מולטימדיה אני יודע) בלי רמקולים. ולא מתוכנן OC... ומשהו אחד, אם אתם רואים שמישהו הביא מפרט דומה למה שאתם רוצים להביא אז אל תביאו גם, כי אחרי זה סתם אני צריך לשבור את הראש איזה מפרט לבחור...תשתדלו שאני לא אצטרך לבחור יותר מדי תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנה המפרט שלו: http://www.arcenter.co.il/Product.asp?Pid=VL055EA&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=17&aff=Zap〈=HE התקציב שלי זה עד 6000, ואני דיי סגור על HP. האמת היא שאהבתי מאוד את העיצוב שלו אבל משום מה נראה לי שהמפרט שלו דיי חלש ביחס למחיר. המעבד שלו מסדרת T שכמה שהבנתי הם מתחממים יותר וצורכים יותר סוללה מסדרת P. בעקרון הייעוד של המחשב זה לצורכי תיכנות, והפעלה של הרבה יישומים במקביל. מה דעתכם? יש הצדקה למחיר?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה עדיף מבין המפרטים הבאים אין לי צורך ב OC או במרובעי ליבות אך ורק משחקים ביצועים ושישמר להרבה שנים וכמובן ויסטה תקציב 6 המפרט הזה: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1079 לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3-RH ¤598 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2766 דיסק קשיח: SAMSUNG 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ¤265 זיכרון: TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 533MHz CL4 ¤620 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA ¤380 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤436 מחיר סופי: ¤6159 או המפרט הזה: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB …
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, צריך את העזרה של המומחים בבקשה: 1. מה התקציב המקסימאלי?7,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל עד תום. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 8,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בעיקר, וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שימוש כבד, אולי בעתיד יעלו עליו גם תוכנות וירטואליזציה אבל זה פחות קריטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל מה שחדש. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).הממ, לא זוכר את הספרות, אבל הFullHD -לאי…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אבקש מפרט למחשב לצורכי עריכת וידאו וצילומים כולל מערכת הפעלה חוקית עדיפות למחשב מותג עם אחריות ושירות עד בית הלקוח (לקוח עיסקי) - הכל הולך חוץ מ DELL תקציב: בסביבות ה-5000 ש"ח - ללא מסך תודה לכם
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש ר…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, ברצוני לחדש את המחשב הנייח שלי. את הדברים הבאים אני משאיר: מארז: CoolMaster Cosmos 1000 - http://www.coolermaster.com/case/full-tower/cosmos-1000/ ספק כח: CoolerMaster Real Power m700 - http://www.coolermaster.com/product/Detail_print/service/support/real-power-m700.html מסך 24" של DELL. כונני HDD:Sata II, כרטיס WiFi, וצורב DVD. ואת השאר אני מעוניין להחליף: לוח אמ(העדפה לג'יגהבייט), מעבד+קירור, כ. מסך, זכרונות. ולהוסיף זכרון SSD. שימושים עיקריים במחשב: בעקרון, אני מעוניין שהוא יוכל להריץ הכל. מבחינת משחקים, בעיקר Dragon Age : Inquesition. וכמובן, עם ראייה גם להמשך. מה שאני רוצה לייצר בעצם, זה את המפרט שהכי ישתלם מבחינת מחיר, ולאורך זמן. תקציב: 5,000+/-. פחות או …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי -6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך -לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- עדיף שלא אבל גג 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)- משחקים, המון טאבים בכרום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- CSGO, FIFA17, H1Z1- זה מה שאני משחק כרגע, אבל מעוניין לשחק גם במשחקים הכבדים יותר כמו COD, OVERWATCH וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- 1080P אולי בעתיד אשדרג ל 4K... …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך המלצה למחשב נייד ולא נייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי קבוע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה לא ממש רלוונטית (שיכנס בתקציב),מסך באזור 13+ אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד בקרוב בטכניון, ואני זקוק למחשב שישמש אותי גם במעונות וגם בבית. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסדרות/סרטים, משחקים עדכניים יחסית. אני גם רוצה להריץ עליו VM, אז כדאי שיהיה חזק מספיק. * גודל המסך? מט. 15.4 (אפשר גם קצת יותר קטן) * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? אין. עדיף לא כבד מדי, כי אני מתכנן לעשות איתו נסיעות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יהיה נחמד אם אפשר יהיה לחבר למסך אחר ו/או לקשיח חיצוני. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB. אם אפשר לשלב SSD למערכת הפעלה, זה יכול להיות נחמד. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה מחשב לאחותי הקטנה.. היא לא משחקת במשחקים כבדים (מקסימום gun bouand או איך שלא קוראים לזה...או heroes 3 .. דברים בסגנון הזה) היה לה מחשב ישן שהתקלקל... ככה שאני לא צריך ציוד היקפי יש לי מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, יש לי צורב DVD הייתי מעדיף שהמחשב יהיה עם רכיבים של חברות נורמליות ולא איזה חברות זבלה (נגיד, לוח אם של asus/gigabyte/intel או כל חברה נורמלית אחרת) אני נוטה יותר לכיוון מעבד של INTEL. הארד דיסק רצוי 160GB רצוי כמובן מחיר כמה שיותר נמוך... תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המפרט הבא שווה את המחיר שלו... Pentium 4 3.0 Ghz S-775 1M Cache DUAL-CORE 1-מעבד P5ND2SL DELUXE (Dual Core+NF4SLI+DDR2+SATA2)-לוח אם 512Mb 400MHz Corsair (XMS) CL2 -זכרונות RADEON X850XT DVI 256MB PCI-E -כ.מסך 120GB 7200/133 (8MB) DiamondMax Plus 9 הארד דיסק NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 HEC 475W (True Watts) 17'' 793 DF FLAT samsung MS Internet + MS Mouse Wireless Optical סה"כ 9450. האם המפרט הזה שווה את המחיר שלו? ועד כמה יש כאן דברים מבוזבזים שאני לא יוכל להשתמש איתם בעתיד הקרוב. בקשר למעבד ליבה כפולה עד כמה הוא יהיה שימושי היום? תודה לעוזרים!!
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב גיימינג תקציב עד 15K לא אכפת לי רעש יופי העיקר ביצועים שיריץ משחקים עד האיכות הכי גבוה עם FPS גבוה עם מסך של 360 HRZ ו240
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום וברכה מבקש המלצה למחשב נייד למטרת עבודה משרדית פשוטה מהבית וגלישה באינטרנט לא מתכוון לקחת אותו איתי, ישאר רק בבית חשוב שיהיה מהיר אמין ולטווח ארוך מעבד I5 8GB זיכרון SSD 15.6 ללא מערכת הפעלה תקציב סביב 2500-3000 ש"ח (לא יותר) הסתכלתי על שלושה דגמים Dell Vostro HP ProBook Lenovo ThinkPad E15 אשמח להכוון יותר ספציפי לדגם שמשתלם עבורי תודה מראש לעוזרים! ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בונה מחשב Mini ITX ויש לי כבר מפרט שלם, הדבר היחיד שאני מתלבט בו הוא המעבד. יש לי כרגע כמה אופציות עיקריות: מבחינת אינטל, אני יכול לקחת את ה i5-7500 או את הi5-7600, ומבחינת AMD את הRyzen 5 1600 שמעתי בהרבה מקומות שהרייזן יותר טוב מאינטל, אבל אני רוצה להתייעץ איתכם. אם אתם מעוניינים לדעת את המפרט המלא, אני אכתוב אותו כאן: AMD Ryzen 5 1600 AM4 BOX Gigabyte GA-AB350N-Gaming WIFI Corsair Obsidian 250D Mini ITX Case Corsair VS650 650W PSU 80+ Corsair DDR4 16G 2133 CMV16GX4M1A2133C15 ValueSelect Gigabyte GTX980 4GB DDR5 GV-N980G1 GAMING-4GD Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda Kingston SSD 480GB SSDNow UV400 SATA3 SUV400S37/480G …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למטרות גיימינג והבנתי שזה המקום לקבל עצות בנושא, אז לענייננו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי Blizzard בכלל ובעיקר Heroes of the Storm & OverW…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לביצוע חישובים ברשתות BlockChin שונות. לשם כך אני צריך 4 כרטיסי מסך, ומעבד שידע להתמודד עם העומסים הנובעים מהפעילות. בסופו של דבר המפרט שאני רוצה לקנות הינו: CPU: AMD Ryzen Threadripper 1950X - 930EUR Motherboard: ASRock X399 TAICHI - 350EUR CPU Cooler: Noctua NH-U14S - 80EUR SSD: Samsung PM961 NVMe - 256GB - 105EUR Memory: Kingston HyperX Savage - DDR4 - 208 EUR בארץ עולה בערך 840 ש"ח לאחד. GPU: MSI/ASUS GeForce GTX 1050 Ti 4GT OC X4 מכיוון שהמחיר בארץ של המעבד הוא פסיכי (5,000 ש"ח, שבאירופה עולה 900 יורו כ-3,800 ש"ח), אזי הזמין גם את הלוח אם (בארץ יש רק את הדגמים הנח…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?- 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- בבקשה לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- אין לי עוד כסף לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- PUBG/FARCRY 4/WITCHER 3/ RAINBOW SIX SEIGE וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-24אינץ', 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?- …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
nvidia geforce 8400m g 256 mb האם זה כמו כרטיס מסך במחשב נייח או שיש איזשהו הבדל(מבחינת משחקים וכדו') ואם יש הבדל כמו מזה שווה (בנייח)?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, במסגרת חיפושים אחרי מחשב נייד הנועד לשמש לצורכי לימודים תכנות וגיימינג קל, נתקלתי ב Lenovo z500 שלדעתי עונה על הצרכים שלי ומשתלם יותר בהיבט היחס חומרה-מחיר ליתר הדגמים/חברות בטווח מחיר זה. (אגב, אם יש לכם המלצה אחרת אשמח לשמוע אותה). ההתלבטות שלי היא בין שני הדגמים הנ"ל: http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=9893 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=10746 או בקיצור, גרסאת הtouch או הגרסה הרגילה. ההבדל במחיר פחות מ-300 ש"ח, הוא מבחינתי יותר זניח. ההבדל המשמעותי מבחינתי הוא הבדלי המשקל. 2.2 ק"ג למחשב ללא מסך המגע, 2.8 ק"ג למחשב עם מסך המגע- הבדל משמעותי שכן אני מתכנן לקחת את המחשב לחדרי ההרצאות ולמעבדות לצרכי תכנות (סטודנט להנדסת תוכנה) על בסיס יום יומי וכמובן שי…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מבררת בשביל חבר - הלך לו השנאי. דגם: HP PAVILION DV5000. האם רק שנאי מקורי יתאים? היכן מומלץ לקנות? מה טווח מחירים סביר? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, חבר מתחיל ללמוד עיצוב גרפי והוא מעוניין לרכוש מחשב המתאים למטרה בתקציב הנ"ל. אני אישית המלצתי דבר ראשון על DELL וראיתי את המחשב הבא: Dell Inspiron N5010-480464 בKSP בפחות מ3900. האם 4GB מספיק או שכדאי להרחיב ל-8GB? האם צריך כרטיס גרפי מיוחד או להסתפק בבילד-אין של אינטל?? תודה על כל תשובה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-