ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
אהלן, המחשב ישמש בעיקר למשחקים\סרטים, אבל מדי פעם יריץ תוכנות כבדות שאני כותב ולכן אני מעוניין ב-16GB זיכרון לפחות ומעבד חזק יחסית. מניסיון העבר, אני קונה מחשב פעם ב5-6 שנים ולא משדרג אותו, לכן אפשר להתעלם מאפשרויות שידרוג ולהתרכז בלמקסם עלות\תועלת עם רכיבים קיימים. אני מתגורר באזור חיפה ומעדיף להזמין מחנות באזור או לחילופין חנות שמספקת איסוף מבית הלקוח במקרה של תקלה כחלק מהאחריות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם אין יתרון משמעותי, אבל אין צורך בחיסכון אגרסיבי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, ת…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים מבקש את עזרתכם בסיוע בהרכבת מחשב לשימוש רב תכליתי בעיקר גיימינג ועריכת וידאו המחשב צריך להיות עם מעבד i7 , זכרונות מהירים,המארז חייב להיות שחור,שקט ובעל 3-4 מאווורים כיוון ויעבוד ברציפות ללא כיבוי בנוסף יציאות השמע מלוח האם חייבות להיות בתצורת 5.1 לחמישה רמקולים וחובה שמכרטיס המסך תהיה יציאת HDMI (כרגע ברשותי מסך מדגם Dell U2311) בנוסף מעוניין שמערכת ההפעלה תשב על כונן SSD 250 גיגה אין צורך כלל בציוד היקפי תודה! . מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכלתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות …
-
- 30 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי כולם מחפש לקנות מחשב נייד חיית עבודה, להרצת מלא תוכנות במקביל, סביבות פיתוח, מלא טאבים של קרום וכו עדיף ASUS או DELL (אמרו לי שהם הכי אמינים) גודל מסך לא קריטי מחובר למסך מחשב בבית (עדיף 15 אינץ) מסך לא מחזיר אור (מט), לא מתחמם מהר. לא יהיה בעיקר למשחקים אבל צריך להריץ כמו שצריך משחק חדש פה ושם, כן ישומש לסרטי HD. נפח זכרון גדול 1TB לפחות. זמני תגובה מצויינים. (צריך SSD?) אמור להרזיק לכמה שיותר שנים ולהיות עמיד וקשיח ולא נשבר בקלות. בטריה אמורה להרזיק כמה שעות בגלישה באנטנרט מישהו יכול להמליץ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסך טאץ 15.6 I7 8gb ram 740m מחשב בן שנה של לנובו עם וונדוס 8.1 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לבנות כאן מפרט בעצמי לצרכי גיימינג כבדים. ברשותי כרגע GTX 780 וSSD 850 EVO שאותם הוסיף למחשב לאחר הקנייה ולכן אין במפרט SSD או כ. מסך. המפרט נמצא כאן: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=21857 1. 3500 זה התקציב המקסימלי שאני מעוניין להוציא כרגע. אינני יכול לחרוג לא אתנגד אם זה ייצא קצת פחות. 2. כפי שאמרתי זהו מחשב גיימינג "כבד" אהיה מעוניין להפעיל עליו את המשחקים הכבדים ביותר כיום (בעתיד אשדרג ל GTX 980 ואולי כרטיסים מתקדמים יותר שיצאו). 3. הרזולוציה המקסימלית שאני בונה עלייה היא 1920 1080 ואין שום צורך בציוד הקפי. 4. מארז שקט הוא חשוב אבל לא הכרחי. (5) 5. אינני מתכנן אוברקלוק. 6. הייתי מעוניין בלוח אם שמאפשר SLI בעתיד…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקציב לא מוגבל, אך במטרה לא להתנפח מעבר לפרופורציות הגיוניות. מעוניין במארז קומפקטי עם דגש על שקט.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי SSD כדי להתקין אותו על נייד ישן Toshiba P200 שישב בארון שנה בערך. התחלתי את ההתקנה של וינדוס7 עד השלב של להפעיל מחדש את ההתקנה כדי לסיים אותה. המחשב הופעל מחדש, רואים את הסמל שלו וינדוס ו...המחשב נכבה! ניסיתי להתקין אובנטו ושם הוא בכלל לא הצליח להגיע לשלב ההתקנה ונכבה מעצמו. מישהו יכול לכוון אותי?
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? לא א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (סידרת BF סרטים הורדות וכו) עריכת סרטים קלה ומוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 בעיקר במשחקים חלק מהזמן אני רוצה לחבר את המחזה למסך טלויזיה גדול 47" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות גבוהות 3. הא…
-
- 22 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, fifa15 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש ר…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב כבר כמה שנים שפועל לא רע אבל מתחיל לעשות בעיות עם משחקים חדשים. המפרט של המחשב הנוכחי: מעבד: E8400 קירור מעבד: Scythe MUGEN 3 כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 560 Ti זכרונות: 4GB מארז: CM 690 + 5 Fans ספק: Thermaltake Toughpower 600W לוח אם: P35-DS3L דיסק קשיח: יושן כלשהו עכשיו לפני שתקטלו אותי עם המפרט הישן שלי אני מודע לזה שאני אצטרך להחליף את רובו. בכל זאת אני מנסה לחסוך בהוצאה. אני מקווה שאת הפרטים הבאים יהיה אפשר להשאיר: מארז, מאווררים, קירור מעבד, ספק. לגבי הכרטיס מסך אם אין משהו שאפשר לקנות ב400 שקל בערך עם הבדל משמעותי אני מעדיף לחכות עם הקנייה כי בינתיים הוא עושה רושם שהוא מחזיק. הראייה היא שאם אני אחכה קצת עם שדרוג הכרטיס אני אוכל לקנות בעתיד הלא מ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, התחלתי לשקול לקנות מחשב נייד גיימינג מאיביי. והשאלה היא כפי שכתוב בנושא: האם יש מס/מכס על קניית מחשב יד שניה מחו"ל (ebay)? קראתי את המדריך לקניה מחו"ל אך אין שם התייחסות לקנית מחשב משומש יד שניה אשמח לעזרה תודה!
-
- 14 תגובות
- 27.1k צפיות
-
-
עם השקתו של כרטיס המסך הנייד החדש-ישן GeForce GTX 960M, שותפותיה של NVIDIA מציגות מחשבים ניידים מעודכנים - לגיימינג ראוי במחיר אטרקטיבי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-nvidia-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93%d7%99-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%94%d7%97%d7%93/
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם, אני שוקלת לקנות לפטופ Lenovo IdeaPad U330p 5943-6117. המחשב הזה מגיע עם RAM של 8 ג'יגה וקראתי שזה המקסימום. עם זאת, הבנתי שלא תמיד המקסימום הוא באמת המקסימום... האם לדעתכם תהיה לי אפשרות בעתיד לקנות RAM של 16 ג'יגה ולהחליף אותו כך שהמחשב ירוץ בצורה תקינה? האם אתם סבורים שזה ידרוש שינויים נוספים כלשהם, או שזה אמור לרוץ בלי בעיות? שאלה נוספת היא לגבי הדיסק הקשיח. המחשב המסוים הזה מגיע עם דיסק היברידי - 500 ג'יגה + 8. לי יש בבית SSD בן חצי שנה של 128 ג'יגה ואני מתלבטת מה עדיף: להשאיר את הכונן במקומו ולמכור את ה-SSD, או להתקין את ה-SSD (ולהשתמש לצדו בכונן נייד של 500 לאחסון) ולמכור את הכונן ההיברידי. מה דעתכם? והתלבטות אחרונה: יש מחשב מאד דומה, שמגיע עם 4 ג'יגה RAM…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב לחבר (לאשתו הסטודנטית), אלו הפרטים שהוא הביא: מטרת המחשב: בעיקר כתיבה וגלישה. (ואולי קצת משחקים וסרטים לשעות השעמום, אז כדאי שיוכל להריץ משחקים, אבל זה חלק שולי) גודל המסך: 15.6". מבריק או מט: מבריק. רזולוציה: לא יודע. דרישות מיוחדת לאמצעי קלט: עדיף מקלדת עם numpad. משקל רצוי: לסטודנטית לכן עדיף כמה שפחות אבל כתלות במחיר. האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף ארוך כתלות במחיר, לא פחות משלוש שעות בגלישה ו/או צפייה בסרטים. יציאות מיוחדות: HDMI,VGA. bluetooth: לא חייב. גודל וסוג כונן קשיח: לא יודע. כונן אופטי: כן. תחנת עגינה: לא צריך. אחריות בינלאומית: לא חייב, מספיק אחריות בארץ. רישיון למערכת הפעלה: לא כלול במחיר. העדפה לחברה כלשהי: אין העדפה.
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? ניראלי 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניראלי שזה מספיק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס וסרטי hd ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd 22 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא רוצה טרקטור רועש, אבל לא צריך להגזים. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכ…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא להתקמצן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , קצת photoshop א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V ,CSGO ,משחקים חדשים שיצאו בקרוב, -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מסך , מבקש להוסיף למפרט מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהה שיש 3. האם יש צורך בצ…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רציתי לשמוע את דעתכם על המפרט הזה שהציעו בחנות בעיר שלי טוב לא טוב, יקר מדיי ?? בעקרון זה די עבר את התקציב שלי של 4500 אבל זה נראה מפרט טוב לגיימינג שזה מה שאני מחפש..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע מחשב I5 3570K 16GB DDR 3 1600 SSD 850 SAMSUNG 250 Gigabyte Nvidia GeForce 770GTX 4GB DDR5 (Display Port) אני רוצה לקנות משחק 4K יש לי מארז קטן יחסית רציתי לדעת אם יש אפשרות להריץ ב60HZ ב FPS נורמלי משחקים טובים ב4K השאלה אם המחשב מספיק כדי לעשות את העבודה או שאני יצטרך להחליף מעבד או לעשות SLI? ושאלה אם אני עושה SLI אני חייב את אותו כרטיס מסך? או שאפשר לשלב בסדרות? כמובן שבמקרה של SLI אצטרך להחליף לוח אם ומארז הספק שיש לי כרגע הוא 750W של CORSAIR
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, עבודה משרדית, תכני hd( מחשב לסלון) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf gtav combat csgo וכו... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב 23טינץ 1920X1080 (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5-7 הוא יהיה בסלון ככה שחשוב שיהיה די שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כב…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עושה רושם שהמפרטים שלהם זהים לחלוטין... אז מה ההבדל? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14033 http://ksp.co.il/?uin=24825
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח (לא לקפוץ,פרטים למטה בהמשך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, batalfild4, crysis… -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך סמסונג SyncMaster T220 1680x1050 אין כוונה להחליף מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מספר עצום של תוכנות עריכה וסאונד, החל מcubase ועד after effects ו flash א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מדובר במחשב שנבנה לצורכי עבודה של מעצבי משחקי מחשב, אז השימוש יהיה כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חשוב שהמחשב יוכל להתמודד עם משחקים כמו the witcher 3 -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
מחשב חדש של טושיבה.. פירוט מלא על הנייד לא מצאתי חוות דעת בגוגל... וגם רציתי לדעת אם מישהו כבר הספיק לקנות ולהתנסות...
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום מעונין לקנות מחשב נייד לאחותי. ללימודים.חשוב מעבד i5. * מטרות המחשב?, צפיה בסרטים, לימודים.גלישה * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי?2.3 חשוב לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (5 שעות אפשר גם יותר * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? GB 500-1000 * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה לי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell/ lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) שחור
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גוגל משיקה גירסה מעודכנת לכרומבוק ה-Pixel היוקרתי שלה. האם הפעם הצרכנים ישתכנעו להעדיף אותו על פני האולטרבוקים מבוססי החלונות? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%97%d7%96%d7%a7-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%90%d7%91/
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-