עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by booli123,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, מוזיקה, תוכנות למידה, * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6. פחות קריטי אם מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 אם זה לא פוגע משמעותית במחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? פחות מ2.5 ק''ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 0.5T * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * תקציב: 3אש"ח אבל אם יהיה הבדל משמעותי אני מוכן להשקיע אפילו 1000 שק…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]שאלת זריזה מה לדעתכם ישתלם יותר ויתן תמורה טובה יותר בתחום הגיימינג? מחשב נייח בסכום של 2.5K או מחשב נייד בסכום של 4.5K? אני צריך מחשב נייד ללימודים, אם העדיפות למחשב נייד, הייתי מוכר את המחשב נייד שיש לי כרגע ( i7-3720qm intel, 2.6Ghz, זכרון ראם של: 8.00GB. וכרטיס מסך: nvidia nvs 5200m) ב2000 שקל ומוסיף את 2500 שחסכתי וקונה מחשב נייד יותר טוב. הרי אני לא צריך שני מחשבים ניידים. אך אם עדיף נייח, יש לי רק את ה2500 שחסכתי, אני לא יכול למכור את הנייד כי הוא משמש אותי ללימודים. אוכל לפזול לכיוון ה3K או 5K בנייד. אולי קנייה מחו"ל תפתח דלתות? תודה לעוזרים[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. תקציב: עד 3800. (א) לנצל את כל התקציב (ב) בבקשה לא לחרוג רק אם זה חוסך כסף לשדרוג קל של עוד 3 שנים שימוש: משחקים, אני לא גיימר מתורף אין צורך שזה יעוף. משתמש גם בתוכנות של אוטדסק כמו ריבט, אוטוקד, רובוט סטרקצ'ר. (יש לי כבר כרטיס גרפי AMD Radeon HD 7700 Series) לא רוצה לקנות חדש מעדיף להשתמש בו אבל אם אתם יודעים משהוא שאני לא בבקשה תגידו ציוד הקפי: אין צורך רכיב שאין בו צרוך: כרטיס גרפי, צורב ומסך שקט: 4 או 5 אוברקלוק: לא יודע מזה בדיוק מערכת הפעלה: אין צורך ,הרכבה בחנות. קונה ב KSP אבל אם יש מקום יותר טוב אשמח לדעת אני גר באזור כפר סבא הקניה מתוככנת בשבוע שבועיים הקרובים חיבור מיוחד : USB 3 רק שתרוג המחשב: רק לכרטיס הגרפי בעוד שנתיים ככה הרכבתי מחשב בעצמי ב KSP (אין לי י…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. לוח אם: ASUSTeK Computer INC. M2V מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4800+ זיכרונות: שני סטיקים של Kingston PC2-5300 1GB DDR2 (333 Mhz) 667Mhz דיסק קשיח: WD Caviar SE16 320GB 7200RPM כרטיס מסך: Nvidia GeForce 8400GS 512MB מערכת הפעלה: Windows 7 64-bit אני לא מבין הרבה בסה"כ, ולכן פונה אליכם. אין לי הרבה דרישות מהמחשב. הוא מאוד איטי וכל מה שאני רוצה זה שיעבוד בצורה חלקה יחסית במה שעושים בו, שזה בד"כ לא יותר מגלישה בכמה לשוניות בו זמנית וצפייה בסרטי HD. אין תקציב ספציפי, רק שיהיה מינימלי ככל האפשר כדי לתת ביצועים סבירים למטרה לה נועד. זה לא אומר לקנות זבלה של רכיבים. כלומר אני מוכן לשלם קצת יותר עבור מוצר שיתן תוצאה טובה יותר. אני די בטוח ש-2GB זיכרון זה מעט מדי, אז…

• 20 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. היי, אני מחפש נייד זול שיתאים לסטודנט, ודי ננעלתי על Lenovo S310, ניתן לראות באתר של לנובו ישראל או בזאפ. הבעייה היא שאני לא מצליח למצוא עליו ביקורת בשום מקום, אני חושב שאולי הוא נמכר תחת השם הנ"ל רק בארץ\מזרח תיכון ולכן קשה למצוא עליו ביקורות. חיפשתי דגמים של לנובו עם מפרטים דומים, אבל לא מצאתי אחד שהייתי בטוח לגביו שהוא המקביל הנוכרי. לשאלתי - האם מישהו התנסה עם המחשב הנ"ל ויכול לחוות עליו דעה? שאלתי באחת הזולות בזאפ לגבי אחריות והתשובה שקיבלתי הייתה "האחריות של יצרן - שנה איסוף והחזרה" - האם למישהו יש ניסיון עם השירות של לנובו? אני לא מחפש המלצה למחשב אחר, די יודע מה אני רוצה ובכל מקרה בתקציב שלי אני מאוד מוגבל. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by xpc234,

היי איך המפרט שבניתי: http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=54fff34f64c64 המחשב מיועד בעיקר לשימוש משרדי אך גם לגלישה באינטרנט, סרטים וגיימינג קל מאד. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מסך לפחות 13 אינץ, רצוי מעבד i5, ורצוי שיהיה עליו כניסת CD יש לכם דגם מומלץ שעולה בראש? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by raviv1989,

אני פשוט חייב להזמין את המחשב אז שמתי מארז וספק שאני חושב שהם הכי נורמלים למערכת שבניתי: http://www.tms.co.il/preview/cart אם אפשר לתקן פה משהו אשמח שתעזרו, במיוחד בעניין הספק והמארז. לא מצאתי מארז שנראה נורמלי בכל האתר אז הזמנתי את זה. http://www.tms.co.il/preview/cart - - - תגובה אוחדה: - - - [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 15%]4160T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪601[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF] UCACO-AP111-GBB01SI[/TD] [TD=width: 55%, bgcolor: #F7FCFF]בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Coolin…

9. שלום לכולם!!! אשמח לקבל עזרה מהמומחים שיש פה.... דרישות (לפי המקובל בפורום) 1. עלות עד 2500 אפשרי גם פחות וניתן לחרוג עד 500 2. שימוש ביתי בלבד, תמונות, אופיס, בעיקר עבודה של מורה. לא יהיה שימוש במשחקים בכלל! 3. ניתן להוסיף בנפרד מקלדת ועכבר אבל לא קריטי... 4. לא נראה לי 5. חשוב השקט אבל המחשב לא יהיה בהרצאות וכאלה אז לא הכרחי, סולם 5 6. לא 7. עדיפות כבר לרכוש מערכת חלונות ואופיס כך שבמידת הצורך אוכל לאפס את המחשב מידי פעם אבל ניתן לרכוש ביחד (אפשר לקבל הצעה בנפרד) 8. עדיפות לקנות בבאר שבע 9. בשבועיים הקרובים 10.11. לא 12. לסיכום מחשב קליל לא לשימוש כבד בכלל, לצורכי עבודה של מורה, וורד ומצגות, שמירת תמונות וגיבוי, וגלישה באינטרנט באתרים רגילים. תודה רבה כל מי שמתייחס ו…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  10. שלום , ברצוני לרכוש בימים הקרובים מחשב מדגם Y50-70 4K עם SSD מרשת אייבורי באילת (מחיר 5500 ש"ח) , לאחר חיפוש ברשת מצאתי הרבה תגובות על הלפטופ , הרבה חלוקים בדעותיהם, בגלל זה אני רוצה לדעת האם מישהו כאן ניסה את הגרסה של ה 4K עם SSD הדגם המדוייק : מחשב נייד "15.6 Lenovo IdeaPad Y50-70 59433108 256GB SSD לגביי ה SSD הוא מסוג סמסונג PM851 אמנם הוא פחות טוב מה MX100 או EVO 840, אבל הוא לא כזה רחוק מהם , לכן אני לא חושב ששווה לי לקנות בנפרד SSD ולבצע החלפה לדגם עם ה 1TB 5400rpm. * מטרות המחשב - משחקים תכנות קצת פוטושופ ועריכת וידאו (משחקים כמו סטארקרפט 2 , דיאבלו 3 , WOW , ופה ושם COD\BATELFILED). * רזולוציית מסך- כאן אני דיי בהתלבטות , אני לא יודע כמ…

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. שלום רב. אני מעוניין לקנות / לבנות מחשב שיהיה מספיק חזק הן לתוכנות והן למשחקי מחשב. התוכנות גרפיקה שאני משתמש בהם עיקרן 2D, כולל אפטראפקטס שזו תוכנה מאוד כבדה. משחקי מחשב - אני לא מחפש את הצעקה האחרונה בכרטיסי המסך. אני פשוט רוצה מחשב שיהיה מספיק טוב ומכובד להפעיל את כל המשחקים היום על ביצועים טובים ושהוא יהיה עמיד מספיק בפני תוכנות Adobe. בנוסף אני רוצה,אם אפשר לצרף, שיהיה מסך למחשב וצורב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך איפה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב: גרפי ומשחקי מחשב. גרפיקה חבילת adobe בדגש על אפטראפקטס (אומנם 2D). משחקים - רוצה שהמחשב יהיה גיימינג ברמות בינוני גבוה. כלומר, שכל המ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by xxsender,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמובן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות עריכה כבדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). fullhd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by haveri,

אהלן, שאלתי כאן כבר שאלה על הצעה למפרט אבל בינתיים כבר קיבלתי הצעה מחנות ורציתי לשמוע את דעתכם על המפרט הבא: 1. Intel core i7 5820k 2. CPU FAN: Noctua NH-L9i Cpu cooler 3. Motherboard: MSI X99SLI Plus LGA2011-3 4. RAM: G.Skill Ripjaws-4 4x8GB DDR4 2400Mhz 5. Grapihc Card: MSI GT620 1GB DDR3 DX11 VGA DVI HDMI 6. SSD Drive: Intel 530 Series ssdsc2bww120a401 120Gb SSD sata III 7. SeaSonic 620W Active Pfc Modular 80+ Bronze M12I EVO PSU 8. Crosair Caribde 300R Windowed Compact PC no PSU אין פה הארדיסק חוץ מהSSD כי יש לי כבר כונן קשיח של Western Digital Black 3T אשמח מאוד לשמוע מה דעתכם על הלוח, סוג הזיכרון, המארז הספק כוח וכו' תודה!

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. תקציב משוער: 5,000-8,000 ש"ח. נמצא באירופה (מינכן) בשבוע וחצי הקרובים - רוצה להספיק לקנות מחשב נייד חזק שיענה על הצרכים שלי. לפי מה שראיתי מהניידים של ASUS בארץ, רק ה asus n550jv הוא היחיד שמתקרב למה שאני מבקש אבל אני רוצה משהו מעט חזק יותר. מבקש שהמחשב יהיה ממעבדי haswell החדשים. * מטרות המחשב?- צפייה בסרטים/סדרות, משחקים כבדים, עבודה משרדית. * גודל המסך? באיזור ה-15 * רזולוציית המסך? עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי? שיהיה בגדר הסביר. לא אכפת לי - אבל שלא יהיה מהטנקים הכבדים שנראים רע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחשב שרוב הזמן יהיה בבית אך רצוי שהסוללה תהיה חזקה. (שיהיה ממעבדי haswell) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, HDMI - כל העסק. * Bluet…

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. שלום לכולם, אחרי כ 14 שנה של שימוש במחשב נייד, נראה לי שהגיע הזמן לעבור למחשב נייד. השימוש העיקרי יהיה משרדי - מספר חלונות אינטרנט, יישומי אופיס למיניהם וכדומה. עם זאת, חשובים לי המהירות ואורך חיי הסוללה. מהמחשב של החברה התרגלתי קצת לתכונת הטאצ' שהיא די נוחה אך לא יודע עד כמה הכרחית. חשוב לציין, היום, אחרי התייעצות עם איש המכירות ב IVORY הזמנתי את ה LENOVO YOGA 2 לניסיון בסניף על תקן מוחדש / מוחזר (המהלך עלה 100 ש"ח) והוא אמור להגיע בימים הקרובים כדי שאוכל לנסות אותו ואז להחליט אם לרכוש אותו או לא. המחשב מכיל דיסק קשיח SSD 128GB, מעבד INTEL CORE I5, מסך 13", FULL HD וסוללה 6 תאים. המחיר אחרי הנחה של כ 900 ש"ח (בגלל היותו מוחדש / מוחזר) 3,700 ש"ח. לסיכום, מצד אחד אני רוצה …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. מחשב ה-XPS 13 החדש של Dell זוכה לשלל שבחים מראה לנו את הפוטנציאל הטמון בשוק הלפטופים המבוססים חלונות. האם זה האולטרבוק שיציב רף חדש לכל שאר השוק? לכתבה: http://hwzone.co.il/dell-xps-13-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%a8%d7%91%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%98%d7%95%d7%91-%d7%91%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%9b%d7%99%d7%95%d7%9d/

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by TheReaper,

המחשב מיועד לסטודנט לפיסכולוגיה אז אין דרישות של MATLAB או דברים כאלה * מטרות המחשב? סרטים/אינטרנט/משרדי * גודל המסך? 14-15 מאט * רזולוציית המסך?FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כל משקל בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אפשרות ל6 שעות עבודה (יום לימודים) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וזהו * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB אבל אפשר להתפשר גם על 500GB * כונן אופטי? כדאי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * מסך מט כלומר ללא מגע תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by hardgore1,

הי 1. האם זה מזיק לסוללה שהיא נשארת כל הזמן בטעינה? 2. יש אפשרות להגדיר שהסוללה לא תטען, למרות שהיא מחוברת? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום חברים, אשמח לעזרתכם מאוד. אחותי ואני קונים מחשב נייד לאמא שלנו * מטרות המחשב?שימוש ביתי, עבודות, חיבור המחשב לטלוויזיה וצפייה בסרטים/סדרות, אינטרנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 6'15. * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מזתורמת? HDTV, DVD, USB, כל השאר בונוס גדול. * משקל רצוי? אין חשיבות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין כל כך חשיבות, רוב הזמן הוא יהיה מחבור לחשמל. עדיף זמן סוללה ממושך כמובן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDTV, DVD, USB, כל השאר בונוס גדול. * Bluetooth? אפשרי. לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אך אני לא מוכן לקחת HP . נראה לי עדיף d…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכולם, אז ככה - לפני מספר חודשים שדרגתי לכרטיס מסך Radeon 7870. משום מה, אני מקבל ביצועים נמוכים משהייתי מצפה, ואני חושד שהמעבד יוצר צוואר בקבוק. המעבד הוא - amd Athlon x4 750k. הוא גם מתחמם לי בקטע הזוי, מגיע ל-90C ממש בקלות. החלפתי משחה תרמית, שיפרתי אוורור, למעשה ניסיתי הכול וזה לא עוזר. בקיצור - אני חושב להחליף לוח אם ומעבד, לשנות לאינטל. אבל שמעתי שעוד רגע יוצא דור חדש, ובתקציב שלי (כ1,000 ש"ח לשניהם) זה לא ממש משתלם כרגע ולא יהיה שדרוג ששווה את התקציב. אשמח לשמוע מהמומחים האם זה נכון, ואם לא - למה הייתם ממליצים לשדרג? תודה רבה! בן

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  21. Started by Chelseaa,

צריך מחשב ללימודים , אני מתלבט בין שני מחשבי ניידים 1 מחשב של DELL - [h=1]מחשב נייד עם מסך מגע Dell Inspiron 13 7000 7348-[/h]Intel® Core™ i5*5200U Processor, 3M Cache, 2.2 GHz up to 2.70 GHz מעבד8GB Single Channel DDR3L 1600Mhz (1 x 8192MB), Up to 8 GB זיכרוןכונן קשיחHybrid 500GB (5400RPM) Sata + SSHD 8GBמודול מטמון ה*Flash מתוכנן להאיץ את תגובת המערכת ולא ניתן להשתמש בו כתוספת לקיבולת האחסון. לאניתן להסיר אותו ולמשתמש אין גישה אליו.תצוגה13.3 inch LED Backlit Touch Display with Truelife, Wide*Angle Viewing (IPS), and FHDresolution (1920 x 1080)מסך מגעIntel® HD Graphics 5500 גרפי מאיץכונן אופטי NoneHD (720p) capable webcam, Dual*Array microphone רשת מצלמתשמעHigh Definiti…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by tando,

היי חברים, לפני מס' חודשים עזרו לי כאן מאוד בקניית מחשב נייד. אני שוב חוזר לפה, רק הפעם עבור אחי - קצין קרבי שבא לו לשחק מדי פעם, בעיקר בסופ"שים. התקציב הוא בסביבות 4000-4500 ש"ח. כרגע הדגמים שראיתי הם Y50-70 ו-FLEX 2 של לנובו. לא יודע מי מהם עדיף. הערה חשובה: המחשב צריך להירכש באילת ביומיים הקרובים, אז אשמח להמלצתכם הדחופה * מטרות המחשב? משחקים כמו באטלפילד וכו'. אין צורך שיריץ בהגדרות Ultra high. הגדרות בינוניות-טובות יספיקו. * גודל המסך? 14" ומעלה, לא קריטי מבריק או מאט * רזולוציית המסך? 1920x1080 FHD אם ניתן * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות של פעילות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bl…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. היי, אני מחפש מחשב נייד שישמש לי לעריכה גראפית מדובר בעיקר בעריכת תמונות, כלומר המון LIGHTROOM, מדי פעם גם PHOTOSHOP, עריכת ווידאו בסיסית ב VEGAS בנוסף אני אשמח שהוא יוכל להריץ משחקים לא כבדים במיוחד, סטייל GUILD WARS 2 וכאלה ממש לא FPSים וגם אין צורך בהגדרות סופר גבוהות. הדגש בכל מקרה הוא על העריכה הגראפית. * מטרות המחשב? לדוגמה: בעיקר עריכה גראפית ועיבוד תמונות, לצורך מקצועי. * גודל המסך? עדיפות ל 15.6 לא קריטי היות וכנראה רב הזמן יחובר למסך חיצוני * רזולוציית המסך? FHD ופאנל IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אשמח למקלדת NUMPAD * משקל רצוי? אין צורך במחשב קל במיוחד, לא צריך אולטרה בוק, שהמשקל לא יבוא על חשבון המפרט. רב הזמן המחשב יהיה נייח למדי * האם נדרש זמן סולל…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by eriv4u,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך, אבל אין סיבה לא לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) -. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BF... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהוצ (מבחינת משחקים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. נלחץ לי פעמיים, ויש דאבל בפוסטים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.