ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
תקציב משוער: 5,000-8,000 ש"ח. נמצא באירופה (מינכן) בשבוע וחצי הקרובים - רוצה להספיק לקנות מחשב נייד חזק שיענה על הצרכים שלי. לפי מה שראיתי מהניידים של ASUS בארץ, רק ה asus n550jv הוא היחיד שמתקרב למה שאני מבקש אבל אני רוצה משהו מעט חזק יותר. מבקש שהמחשב יהיה ממעבדי haswell החדשים. * מטרות המחשב?- צפייה בסרטים/סדרות, משחקים כבדים, עבודה משרדית. * גודל המסך? באיזור ה-15 * רזולוציית המסך? עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי? שיהיה בגדר הסביר. לא אכפת לי - אבל שלא יהיה מהטנקים הכבדים שנראים רע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחשב שרוב הזמן יהיה בבית אך רצוי שהסוללה תהיה חזקה. (שיהיה ממעבדי haswell) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, HDMI - כל העסק. * Bluet…
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי כ 14 שנה של שימוש במחשב נייד, נראה לי שהגיע הזמן לעבור למחשב נייד. השימוש העיקרי יהיה משרדי - מספר חלונות אינטרנט, יישומי אופיס למיניהם וכדומה. עם זאת, חשובים לי המהירות ואורך חיי הסוללה. מהמחשב של החברה התרגלתי קצת לתכונת הטאצ' שהיא די נוחה אך לא יודע עד כמה הכרחית. חשוב לציין, היום, אחרי התייעצות עם איש המכירות ב IVORY הזמנתי את ה LENOVO YOGA 2 לניסיון בסניף על תקן מוחדש / מוחזר (המהלך עלה 100 ש"ח) והוא אמור להגיע בימים הקרובים כדי שאוכל לנסות אותו ואז להחליט אם לרכוש אותו או לא. המחשב מכיל דיסק קשיח SSD 128GB, מעבד INTEL CORE I5, מסך 13", FULL HD וסוללה 6 תאים. המחיר אחרי הנחה של כ 900 ש"ח (בגלל היותו מוחדש / מוחזר) 3,700 ש"ח. לסיכום, מצד אחד אני רוצה …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב ה-XPS 13 החדש של Dell זוכה לשלל שבחים מראה לנו את הפוטנציאל הטמון בשוק הלפטופים המבוססים חלונות. האם זה האולטרבוק שיציב רף חדש לכל שאר השוק? לכתבה: http://hwzone.co.il/dell-xps-13-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%a8%d7%91%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%98%d7%95%d7%91-%d7%91%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%9b%d7%99%d7%95%d7%9d/
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המחשב מיועד לסטודנט לפיסכולוגיה אז אין דרישות של MATLAB או דברים כאלה * מטרות המחשב? סרטים/אינטרנט/משרדי * גודל המסך? 14-15 מאט * רזולוציית המסך?FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כל משקל בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אפשרות ל6 שעות עבודה (יום לימודים) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וזהו * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB אבל אפשר להתפשר גם על 500GB * כונן אופטי? כדאי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * מסך מט כלומר ללא מגע תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרתכם מאוד. אחותי ואני קונים מחשב נייד לאמא שלנו * מטרות המחשב?שימוש ביתי, עבודות, חיבור המחשב לטלוויזיה וצפייה בסרטים/סדרות, אינטרנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 6'15. * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מזתורמת? HDTV, DVD, USB, כל השאר בונוס גדול. * משקל רצוי? אין חשיבות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין כל כך חשיבות, רוב הזמן הוא יהיה מחבור לחשמל. עדיף זמן סוללה ממושך כמובן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDTV, DVD, USB, כל השאר בונוס גדול. * Bluetooth? אפשרי. לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אך אני לא מוכן לקחת HP . נראה לי עדיף d…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה - לפני מספר חודשים שדרגתי לכרטיס מסך Radeon 7870. משום מה, אני מקבל ביצועים נמוכים משהייתי מצפה, ואני חושד שהמעבד יוצר צוואר בקבוק. המעבד הוא - amd Athlon x4 750k. הוא גם מתחמם לי בקטע הזוי, מגיע ל-90C ממש בקלות. החלפתי משחה תרמית, שיפרתי אוורור, למעשה ניסיתי הכול וזה לא עוזר. בקיצור - אני חושב להחליף לוח אם ומעבד, לשנות לאינטל. אבל שמעתי שעוד רגע יוצא דור חדש, ובתקציב שלי (כ1,000 ש"ח לשניהם) זה לא ממש משתלם כרגע ולא יהיה שדרוג ששווה את התקציב. אשמח לשמוע מהמומחים האם זה נכון, ואם לא - למה הייתם ממליצים לשדרג? תודה רבה! בן
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
צריך מחשב ללימודים , אני מתלבט בין שני מחשבי ניידים 1 מחשב של DELL - [h=1]מחשב נייד עם מסך מגע Dell Inspiron 13 7000 7348-[/h]Intel® Core™ i5*5200U Processor, 3M Cache, 2.2 GHz up to 2.70 GHz מעבד8GB Single Channel DDR3L 1600Mhz (1 x 8192MB), Up to 8 GB זיכרוןכונן קשיחHybrid 500GB (5400RPM) Sata + SSHD 8GBמודול מטמון ה*Flash מתוכנן להאיץ את תגובת המערכת ולא ניתן להשתמש בו כתוספת לקיבולת האחסון. לאניתן להסיר אותו ולמשתמש אין גישה אליו.תצוגה13.3 inch LED Backlit Touch Display with Truelife, Wide*Angle Viewing (IPS), and FHDresolution (1920 x 1080)מסך מגעIntel® HD Graphics 5500 גרפי מאיץכונן אופטי NoneHD (720p) capable webcam, Dual*Array microphone רשת מצלמתשמעHigh Definiti…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, לפני מס' חודשים עזרו לי כאן מאוד בקניית מחשב נייד. אני שוב חוזר לפה, רק הפעם עבור אחי - קצין קרבי שבא לו לשחק מדי פעם, בעיקר בסופ"שים. התקציב הוא בסביבות 4000-4500 ש"ח. כרגע הדגמים שראיתי הם Y50-70 ו-FLEX 2 של לנובו. לא יודע מי מהם עדיף. הערה חשובה: המחשב צריך להירכש באילת ביומיים הקרובים, אז אשמח להמלצתכם הדחופה * מטרות המחשב? משחקים כמו באטלפילד וכו'. אין צורך שיריץ בהגדרות Ultra high. הגדרות בינוניות-טובות יספיקו. * גודל המסך? 14" ומעלה, לא קריטי מבריק או מאט * רזולוציית המסך? 1920x1080 FHD אם ניתן * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות של פעילות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bl…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד שישמש לי לעריכה גראפית מדובר בעיקר בעריכת תמונות, כלומר המון LIGHTROOM, מדי פעם גם PHOTOSHOP, עריכת ווידאו בסיסית ב VEGAS בנוסף אני אשמח שהוא יוכל להריץ משחקים לא כבדים במיוחד, סטייל GUILD WARS 2 וכאלה ממש לא FPSים וגם אין צורך בהגדרות סופר גבוהות. הדגש בכל מקרה הוא על העריכה הגראפית. * מטרות המחשב? לדוגמה: בעיקר עריכה גראפית ועיבוד תמונות, לצורך מקצועי. * גודל המסך? עדיפות ל 15.6 לא קריטי היות וכנראה רב הזמן יחובר למסך חיצוני * רזולוציית המסך? FHD ופאנל IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אשמח למקלדת NUMPAD * משקל רצוי? אין צורך במחשב קל במיוחד, לא צריך אולטרה בוק, שהמשקל לא יבוא על חשבון המפרט. רב הזמן המחשב יהיה נייח למדי * האם נדרש זמן סולל…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך, אבל אין סיבה לא לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) -. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BF... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהוצ (מבחינת משחקים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נלחץ לי פעמיים, ויש דאבל בפוסטים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. חיברתי היום ssd samsung evo 840 במקום ההארד דיסק הרגיל, התקנתי עליו את הווינדוס. פירמטתי את ההארד דיסק הישן( בעזרת חיבור sata to usb) והרכבתי אותו במקום הצורב. בזמן שההארד דיסק הישן מחובר במקום הצורב הווינדוס נתקע במסך טעינה, אבל אם אני מנתק את ההארד דיסק מהמיקום שבו היה הצורב אז הווינדוס עולה כרגיל( מהssd). כאילו הווינדוס מסרב לעלות כשההארד דיסק מחובר. מה לא בסדר?
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה עם תוכנת matlab וצפייה בסרטי HD. בעתיד אני מתכנן להשתמש בו גם באוניברסיטה כך רצוי שהוא יהיה קל לנסיעה ועם סוללה שיכולה להחזיק מעמד מספר שעות. אני מחפש מחשב עם גודל מסך 15 אינצ' שיכיל גם numpad אבל אשמח לשמוע גם הצעות למחשב עם מסך 14. אני מחפש מחשב בטווח המחירים הבינוני עד בינוני גבוה. אשמח לשמוע הצעות וגם הצעות לחנויות שידועות בשירות טוב ואחריות טובה. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. פתחתי את המחשב והוצאתי את הפלט שמחבר בין ה trackpad לבין העכבר ובטעות הרסתי אותו. מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה דבר במיידי? באיביי אני יודע שאשר למצוא
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב אסוס A55V מדובר על מחשב עם מעבד i7-3610Q זיכרון 8G כ.מסך GT630 כשקניתי אותו התפרעתי במשחקים וכל מה שרק אפשר, הוא הרגיש מצויין עד שיום אחד קפץ לי פופ אפ כשחיפשתי קראק לאחת התוכנות והוא פשוט לא אותו הדבר מאז. פירמטתי אותו מספר פעמים מאז והיום אחרי 3 שנים הוא ממש מרגיש איטי. לצערי עכשיו הוא נותן מסכים כחולים כאשר אני מנסה לכבות אותו (הוא רוצה לעדכן קבצים במחשב אחרי פרמוט) כמה אנשים הציעו לי להחליף את ההארד דיסק שיש לי לSSD, אך אני לא מבין בדבר. יש טעם להחליף את הזכרונות (כידוע לי, מסך כחול = זיכרון בעייתי) כמה שאלות. יש לי כרגע מערכת פירמוט אוטומטית (מערכת תיקון או שיש לזה שם אחר) שנמצאת במחיצה נסתרת (כונן X במקרה שלי) אני מעוניין שיהיה לי אותו הדבר…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה רציתי להתייעץ בקניית מחשב נייד. אני כעת בניו יורק נכנסתי לאתר של B&H וראיתי שם כמה מחשבים מעניינים. רציתי לדעת מה הטוב מביניהם, המחיר שלהם זה בערך התקציב שלי והצורך הוא משרדי ומדי פעם גרפי אשמח אם תוכלו בבקשה לייעץ לי בנושא. http://www.bhphotovideo.com/c/product/1113254-REG/dell_i3543_000blk_inspiron_3000_i3_5005u_4_500gb_windows_8_1_15_6.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/1062493-REG/acer_nx_mpsaa_001_e557134ak_i34030u_8gb_1tb_windows8_1_64_15_6.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/1111402-REG/toshiba_pscn4u_01f002_c55d_b5241_a4_6210_4_500gb_windows8_1_15_6.html
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרתכם מאוד. אחותי ואני קונים מחשב נייד לאמא שלנו * מטרות המחשב?שימוש ביתי, עבודות, חיבור המחשב לטלוויזיה וצפייה בסרטים/סדרות, אינטרנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 6'15. * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מזתורמת? HDTV, DVD, USB, כל השאר בונוס גדול. * משקל רצוי? אין חשיבות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין כל כך חשיבות, רוב הזמן הוא יהיה מחבור לחשמל. עדיף זמן סוללה ממושך כמובן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDTV, DVD, USB, כל השאר בונוס גדול. * Bluetooth? אפשרי. לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אך אני לא מוכן לקחת HP . נראה ל…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר, סטודנט בכל מקרה... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים ומשחקים בבית בזמן הפנוי (fps וrpg פשוטים לא הכי חדשים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - דיאבלו 3 הרחבה, פרו, באטלפילד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 32 אינץ', רזולוציה שתרשה לי לעבוד עם כמה חלונות פתוחים בנפרד לסביבת עבודה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות עד גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מחשב ללימודים וגיימינג. אני לא ממש מבין בכל זה.איזה מעבד כרטיס מסך וכולי. בבקשה תעזרו לי זה דחוף. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר לחרוג עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הרבה ללימודים(כתיבת סיכומים,קריאה ועוד),משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כמו Team Fortress 2,פיפא וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל זה השאלון שמילאתי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא מבין בזה כל כך אבל אם אפשר לחסוך אז כמובן שעדיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני לא חושב שיש סיבה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס, גלישה עם הרבה טאבים, סרטי hd ישירות למחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק חדש שפועל היום ובעתיד. GTA V למשל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב Asus Q400A שלו הוספתי כונן SSD לפי המדריך שמופיע בנעוץ. בקצרה, הסרתי את הצורב ואת ה-HDD. את ה-HDD התקנתי במגירה ייעודית והכנסתי במקום הצורב. במיקום הישן של ה-HDD והתקנתי את ה-SSD. הפעלתי המחשב ושיניתי את הגדרות הביוס כדי שה-HDD יעלה ראשון, שמרתי והפעלתי מחדש, הכל עבד כשורה, כיביתי את המחשב וסגרתי את המכסה והבורג. בפעם השנייה שהפעלתי את המחשב המצב הסתבך ועכשיו המחשב רק מפעיל עצמו, אך לא ממשיך מעבר לכך, ז"א הוא לא מגיע אפילו למצב שהביוס עולה וגם לא נותן להיכנס לתפריט של הביוס! ניסיתי לחזור על כל התהליך בצורה הפוכה, אך זה לא עזר. הסרתי את ה-SSD והפעלתי רק עם ה-HDD שהוא במיקום המקורי שלו, אך גם כאן לא הייתה הצלחה. ד"א גם בלי שום דיסק מחובר הוא לא מסכי…
-
- 8 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אני נוסע בחודש הבא לארה"ב ומתלבט האם כדאי לי לשדרג כבר עכשיו חלקים במחשב (מפרט בצד) ולנצל את המחיר הנמוך של הרכיבים שם (הוא בכלל נמוך יותר??). המחשב למטרות גיימינג כמובן ואני תוהה אם לנצל את המחירים לשדרוג המחשב היחסית חדש שלי בשביל שיחזיק יותר זמן וכמובן כאשר אני עדיין יכול למכור את החלקים שלי במחירים טובים. 1. ההתלבטות הכי גדולה היא לגבי המעבד, האם שווה לקחת מעבד חדש (לא יודע אפילו איזה) ולמכור את שלי? עד 250 דולר 2. יש מה לקנות 8 ג'יגה נוספים? 3. והתלבטות אחרונה - האם לקנות GTX980 ולמכור את GTX780Ti שלי? 500-600 דולר פתוח להצעות אחרות לשדרוג כמובן (קונטרולר אלחוטי אולי, SSD גדול יותר וכיו"ב)
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
בס"ד היי, ראשית כל, תודה רבה לכם על זמן הקריאה וההשקעה. ובכן, אני מעוניין במפרט חזק למחשב לגרפיקאי, אשר יריץ תוכנות כדוגמת: Photoshop, illustrator, inDesign ומשחקים חדשים (מה לעשות..יש ילדים בבית ) כמו כן, אשמח לקבל חוות דעת והמלצות היכן לרכוש את המחשב, היות ואין לי חנות מועדפת כרגע. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה והחסכון אינו יפגע משמעותית, חסכו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) ?עריכה גרפית + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-