ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,397 דיונים בפורום זה
-
משחקים רגילים לא משהו חזק יותר מידי. הצעה שיש לי מ bug מצורפת . אני מעדיף את המפרט מiqpc [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 775 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box 1270 ¤ 1 GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY 685 ¤ 1 TWINMOS DDR2 512MB 667mhz CL5 355 ¤ 2 (2 סטיקים) WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 390 ¤ 1 LEADTEK WinFast PX7900 GS TDH PCI-E 1260 ¤ 1 ARCTIC COOLING Silentium T1 + 450W PS 530 ¤ 1 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3089 סה"כ: ¤ 4845 אני עוד מתלבט לגבי המארז ... כי אני צריך מארז שיהיה יפה קר לא מרעיש ופלוס ספק כוח איכותי ולא יקר ונראה לי שהמארז הזה דווקא מתאים לדרישות האלה.. ובקשר למפרט .. איך הוא מה אפשר לשפר? ואני צריך את כל הריכיבים מנועה קומפ... אז תשתדלו לא להציע לי מאתרים אחרים ... תודה שנה טובה
-
- 12 תגובות
- 816 צפיות
-
-
בלי מסך ובלי כרטיס מסך, משהו בסגנון גיגה ראם לוח אם שיתאים למעבד של AMD וגם מעבד של AMD (משהו חזק עם ה- 64 Bit) - פשוט אני ממש לא מתמצא במעבדים ולוחות אם של AMD. ד"א : Nforce 3 זה ל - AMD נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לפטופ מתנה והוא לא חדש, יש בו כל מיני דברים שממש אין לי שימוש בהם ואני רוצה לפרמט. הדגם של הלפטופ הוא IBM THINKPAD X40 ואין לו כונן אופטי, אז איך אני אפרמט אותו? יש לי הארדדיסק חיצוני אם אפשר לעשות איתו משהו. ואת כל הדרייברים כבר הורדתי מהאתר של LENOVO ושמרתי. אז נשאר לי הפרמוט, אז איך אני עושה את זה? תודה לכל המגיבים
-
- 12 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
היי חברה, מה שלומכם? חבר יקר ביקש את עצתי ברכישת מחשב חדש. המחשב הוא שאיפה רבת זמן שלו וכעת יש לו את הכסף לרכושו. התקציב, כאמור, עד 6.5 אלף שקל. אין צורך במארז, ללא ציוד הקפי. המטרה: משחקים. הקניה תתבצע בKSP. הנה המפרט שבניתי: מעבדי אינטל Price Units Total Core i7 920, s1366, 8MB Box 1450 1 1450 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS Price Units Total P6T s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E 1240 1 1240 זכרונות DDR III 1600Mhz Price Units Total 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel 720 1 720 כרטיסי מסך Sapphire Price Units Total HD 4850 Vapor-X 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E 695 2 1390 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 1TB 7200RPM,…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, עזרתם לי בעבר, בינתיים המשרד גדל וצריכים עוד מחשב עבודה לאדריכל אז מקווה שתוכלו לעזור שוב עם מפרט עדכני, כרגיל מנסים להוציא את המיטב מתקציב קצת מוגבל... תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אדריכלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד, סקצ'אפ, קצת רנדרים בVRAY לסקצ'אפ (שאינו משתמש בכרטיס מסך אבל עדיין כדאי שיהיה כרטיס מסך סביר בשביל תוכנות אחרות), אילוסטרייטור (פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציי…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב, עד 1600 ש"ח כולל מסך ( אני ידוע שזה קשה מאוד) בעיקרון המחשב רק לאינטרנט אז ככה שלא צריך זיכרון טוב ו כ.מסך טוב וכו'. סומך עליכם תודה
-
- 12 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לאחר חיפוש בגוגל מצאתי את הצעת המחיר הבאה על דגם DELL STUDIO XPS SX13-163B , עולה 6000 ש"ח - http://www.zol.co.il/Product.aspx?productid=270 מה שהבנתי זוהי בעצם הפצה קמעונית של הדגם Studio XPS 13 <ז"א אותו דגם>. הנה מפרט הדגם באתר דל ישראל http://www1.euro.dell.com/il/he/home/Laptops/laptop-studio-xps-13/pd.aspx?refid=laptop-studio-xps-13&s=dhs&cs=ildhs1 אני סטודנטית למדעי המחשב ככה שאצטרך מחשב שיוכל להריץ לי פרויקטים רציניים, ולשמש אותי באוניברסיטה לאורך זמן. עד כמה אתם ממליצים לי עליו בתמורה למחיר? ועד כמה האתר\חנות האלה אמינים? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מקווה שהפעם לא יהיו לי בעיות עם הרכישה והיא תתבצע כמתוכנן. אז ככה אני רוצה שיהיה בו ג'יגה זכרון איכותי ומעבד טוב, בין האחרונים רצוי. כל זה לא בשביל משחקים כי אני בקושי משחק, יותר תוכנות כמו פוטושופ וכל דבר אחר שמכינים בו משהו. בגלל זה אני לא צריך כ. מסך כ"כ חזק..אני לא צריך ציוד הקפי כמו מסך, מקלדת, עכבר וצורב אבל מה כן אני רוצה רמקולים טובים לא 5.1 אלא 2.0. זהו זה. זה הכל.תודה מראש. :] נ.ב. 4500 זה הגג. נ.ב.2 הייתי גם רוצה קירור טוב, BT למשל או יותר נכון BT כך שזה כבר מוריד מהתקציב.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני סטודנט שנה ג' להנדסת חשמל בבן גוריון , מחפש מחשב שקט (רמה 9 כלומר שקט מאד) בעל יכולת חישובת מהירה יחסית בשביל תוכנות לשימוש בתחום של CHIP DESIGN - QUARTOS,MODELSIM etc אני קונה את המחשב בתקווה שישרת אותי גם לאחר התואר למרות שאני לא יודע איזה צרכים יהיו לי אז... עיקר העבודה שלי עם המחשב היום היא: אינטרנט, אופיס, סרטים וכו' (דברים שבשיגרה ללא משחקים) ובנוסף התוכנות שצייניתי קודם. התכוונתי להשקיע במחשב בסביבות ה- 2000 שקל אין צורך בציוד היקפי כלשהו, בנוסף אשמח להמלצה למחשב הישן שלי שדורש החלפת ספק כוח והרחבת זיכרון ל2 גיגה (יש עליו כרגע 1 גיגה והוא קצת צולע עם WIN 7)... יש לו לוח אם של GIGABYTE - GA-G33M-S2, מעבד של אינטל - CORE 2 duo cpu e6550 2.3 ghz ושני ה…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין מאוד בנייד הבא: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1811 זה Dell Inspiron 6400, עם מעבד Core 2 duo T7200, ועם שדרוג זכרון ל-2 ג'יגה. אשמח לחוות דעת כללית על הנייד הזה. בגדול אני עדיין לא סגור עליו לגמרי, למרות שהוא היחיד שבנתיים מצאתי בתקציב של 8,000 וקצת שיש לו מעבד Core 2 Duo, שלוש שנות אחריות, 2 ג'יגה זיכרון, וצג לא מבריק. אני מאוד רוצה לראות את המחשב בעיניים לפני שאני קונה אותו, כדי להתרשם מאיכות הבניה בכלל ומאיכות המסך בפרט. לכן, אשמח מאוד אם מישהו שיש לו את הנייד הזה יאפשר לי לראות אותו ולהתרשם ממנו (חשוב שזה יהיה Inspiron 6400 חדש יחסית, אבל לא חשוב שהמפרט יהיה זהה). אם יש מישהו כזה מאיזור המרכז אשמח אם הוא/היא יצור איתי ק…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברה צהריים טובים, שמי יובל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 (התכנון להוציע פחות, נגיד 3-4 אבל אם חייב אז אפשר יותר) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטונים, לא משהו באיכות מטורפת (1080p); סרטונים קצרים באופן חובבני. פוטושופ, ושוב חובבני, משהו שיעמוד בעריכת תמונה בלי ליתקע. תכנות, אני full stack web developer, אבל את רוב התכנות שלי אני עושה בעבודה, מה שאני מחפש זה לפרוייקטים קטנים, שירוץ חלק ולא יתקע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן S…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי התלבטויות וחיפושים מרובים החלטתי ללכת על המחשב הזה: Fujitsu Siemens Amilo Pro V2045 http://www.pcdepot.co.il/product.asp?productid=641 לפני שאני קונה אני רוצה לשמוע מה דעתכם על הנייד. מה דעתכם על החברה? איך השרות שלהם בארץ? כמה זמן תחזיק לי הסוללה? יש כאן מישהו שברשותו הנייד הספציפי הזה? מה הם החסרונות שלו? יש דברים שלא שמתי לב אליהם? ורק אוסיף שהשימוש שלי יהיה לאוטוקאד, תוכנות תלת מימד, פוטושופ, אינטרנט, הורדות וסרטים תודה רבה לכם אנשי מחשבים גאונים יקרים.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* אה... ועוד משהו קטן - האם יש סקירה מסודרת על המחשב הספציפי הזה? גם עברית וגם אנגלית
-
- 12 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אהלן, Thermaltake ARMOR Extreme Edition full tower VA8004BNS 953NIS Thermaltake ToughPower 650W W0104 699NIS Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8mb BOX 1445NIS ASUS Striker NForce 680i SLI LGA 775 1612NIS Kingston 1GB DDR2 800Mhz PC-2-6400 CL5 x 4 450NIS XFX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 XXX 2290NIS WD Raptor 74GB 3.5 10000RPM 16MB SATA2 895NIS WD 500GB 3.5 7200RPM 16MB SATA2 x 2 1250NIS CoolerMaster Cool Drive 6 LHD-V06 x 3 949NIS ASUS DVDRW DRW-1814BLT x18 SATA BLACK 185NIS ASUS DVD-ROM x18 SATA E818AT 135NIS SAMSUNG 22 226BW 2Ms LCD WideScreen 1880NIS 3COM OfficeConnect Switch 5 Port 10/100Mbps 205NIS Logitech diNovo Edge Keyboard 1338NIS Razor DeathAdder Gamin…
-
- 12 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אוקיי אז כך... יש לי ספק כוח, מארז, וכרטיס מסך. מה שאומר שאני מעוניין במעבד + קירור, זכרונות, לוח אם, ודיסקשיח. עד 2000 שקל לחלקים הללו. המחשב ישמש למשחקים, עריכת מוזיקה ואוברקלוק. בנוגע לכרטיס מסך - יש לי 8500GT שאני יודע שזה כרטיס גרוע, אבל מאחר ואין לי תקציב להכל אני רוצה קודם לקנות את החלקים הללו ולאחר מכן לשדרג את הכרטיס מסך. מישהו יכול להרכיב לי משהו? תודה
-
- 12 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לרגל השחרור הקרב מצה"ל ויום הולדתי הורי החליטו לתת 40% להרכבת מחשב חדש. מספר דגשים: א. לרגל נסיעת אחי הבכור לארה"ב מעבד וזיכרונות ירכשו בארצות הברית. בחישוב עלויות המפרט קחו את זה בחשבון. ב. חובה לוח אם איכותי עם יכולת OC טובה. אכלתי הרבה חרא מלוחות אם זולים ולא אתן לזה לקרות שוב. ג. העדפה למעבד Intel. ד. התקציב קצת גמיש. ניתן לחרוג ב-500 ש"ח. ה. המחשב ישמש בעיקר למשחקים ברזולוציה 1440X900. (מסך רחב) הרכבתי מפרט ב-iqpc. מה דעתכם? לוח אם : GIGABYTE GA-P35DS3P ¤ 901 כרטיס מסך : LEADTEK GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT ¤ 1717 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤ 369 מארז : ANTEC NSK6000 SUPER MID TOWER CASE w/o PSU ¤ 429 ספק כוח : ENERM…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מומחים יקרים אני פונה אליכם לקבלת עצה לפרט שיכולל את הרכיבים הבאים מעבד+היטסינק (עדיפות ל AMD) לוח אם. כרטיס מסך. מארז+ספק. זיכרון כבר יש. (CMX256A-3200C2) כפי שכתוב כבר המחשב ישמש לישומיים כלליים וכמו כן למשחקים. (לא כ"מכונת משחקים רצחנית"). אבקש שתמליצו על מפרט עם חשיבה לעתיד (אולי אוברקלוק). ופונקציונליות. תודה מראש. מאור
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט למחשב משפחתי. כולל כל הציוד ההיקפי - מסך, רמקולים עם סאב, מצלמת רשת ומדפסת משולבת פקס (ניתן להוריד אותה ולהשתמש בתקציב של 3.2K) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 או 3200 ללא מדפסת משולבת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משפחתי, משחקים ברמה בסיסית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לפי המסך שיוצע - אני מניח 1920X1080 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימ…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך המלצה לנייד לסטודנטית , עד 4200 ש"ח .. ושלא יהיה כבד מדי במשקל ;D (בכל זאת .. סטודנטית ) תודה רבה !!!! בעית תקציב , אני צריך משהו עד 3000 ש"ח ..
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אסור 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?מסך לא כולל במפרט רזולוציה טבעית לא ידועה(אבל זה מסך 21 אינץ רחב * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כל הסוגים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, …
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי שלום אני חדש כאן וזה אחלה פורום שמבין בעניין החומרה אז החלטתי לשאול פה. טוב אני צריך מפרט כולל מסך, מיקלדת ועכבר [אם אפשר להכניס בתקציב רמקולים אז בכיף, אבל זה ממש בעדיפות אחרונה] טוב כמה דרישות: המסך לא יעלה על גודל 19" נפח הדיסק קשיח לא יהיה יותר גדול מ 250GB וגם זה יותר מידי, הכי טוב 160GB כרטיס המסך הוא של nVIDIA מחשב מבוסס על מעבד אינטל. רשמתי בכותרת בכוונה 7400 כי אתם תמיד חורגים מהתקציב, ואז זה יצא בערך 7500 שזה בידיוק כמה שיש לי בכיס.
-
- 12 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הלפטופ הזה יכול להריץ FIFA 14? http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=21501&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת מעוניין במחשב נייד עד 5.5K שישמש בעיקרון ללימודים ומשחקים פה ושם כמו פיפא מנג'ר ופרו אבולושן. הדבר עוד חשוב בו שהמשקל יהיה קל ולא כבד אם יש אפשרות שיכלול בו 4GB זיכרון זה יהיה מעולה תודה אליה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, נשמח להמלצה למחשב נייד לתלמיד תיכון במגמת מדעי המחשב/סייבר, 1. תקציב של 5500 שח (עם אפשרות לחריגה). 2. המחשב לצורך לימודי תכנות בתיכון, אם אפשר גם מעט גיימינג (מיינקראפט, וואלוראנט). לא יודעים כרגע לפרט יותר. 3. ציוד היקפי - אין 4. אין רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט 5. כדאי שיהיה שקט (לצורך לימודים בכיתה) 6. גודל/משקל - 14 אינץ, מחשב קל יחסית, נוח לנשיאה. 7. צריך מערכת הפעלה - windows 10 8. אין העדפה לחנות ספיצית, אזור המרכז יהיה נוח 9. הרכישה בימים הקרובים 10. חיבורים- אזניות 11. אין ציוד היקפי קיים לחיבור הרבה הרבה תודה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, שלום לכולם (: אני חדש בפורום, קוראים לי דניאל ואני בן 19 (עוד מעט 20). אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי, [הורדתי את הסעיפים שהיו לא רלוונטיים עבורי] 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך איפה שאפשר [עלות אל מול תועלת ] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ושימוש בתכנות כמו פוטושופ ו-וגאס (עריכת סרטונים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים מודרניים, פוטושופ ו-וגאס (עריכת סרטונים) : שימוש תדיר-כבד. ב) במידה והמחש…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-