עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hardgore1,

מה נחשב לטוב ועמיד לאורך זמן? ממה להתרחק? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by rotem_o,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף כמובן לחסוף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 800 2. מה שימושי המחשב : עריכה גרפית ,רנדור א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ CS6 ו CC פרמייר מאיה After effects cs6, cc פרמייר cs6, cc Indesign cs6, cc Illustrater cs6, cc FreeHand cs6, cc AutoCAD 3D Max Studio 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה …

3. Started by Nirurshon,

החלטתי לקנות XPS 15. עכשיו יש לי התלבטות בנוגע לקנייה. בארץ הכי זול זה באילת : http://ksp.co.il/?uin=21448 בAMAZON או בחו"ל זה יוצא כמעט אותו דבר, בסביבות ה2000$. עכשיו רציתי לשאול כמה זה בטוח לקנות בEBAY ? וכמה צריך להוסיף מכס ? http://www.ebay.com/itm/DELL-XPS-15-...item56728cfce6 http://www.ebay.com/itm/DELL-XPS-15-...item234cfbf0ea http://www.ebay.com/itm/DELL-XPS-15-...item51cd64debb

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by tsvi,

שלום, מה שלומכם? תודה מראש על העזרה! העניין הוא כזה, אני עכשיו לא צריך מחשב גיימינג מטורף, אלא רק מחשב חזק עם מעבד וחזק וזיכרון טוב, מבחינתי שיהיה עכשיו כרטיס מסך לא הכי טוב שיש היום בשוק, כי רק עוד בערך שנה אני אקנה כרטיס מסך יותר טוב לגיימינג. כי רק עוד שנה יהיה לי זמן לגיימינג. אבל כעת אני צריך מחשב חזק לעבודה רציפה ושיהיה מספיק זיכרון ומעבד חזק שכאשר אני מריץ VMs ברקע, אז כולם ירוצו לי מהר. לכשיתפנה לי זמן, אני ארצה לקנות כרטיס מסך טוב. כי המחשבה שלי היא, מכיוון שאין לי זמן עכשיו (רק עוד שנה בערך) לשחק במחשב, אז לא כדאי לקנות כרטיס מסך טוב עכשיו, אלא רק כשאני באמת אוכל לנצל אותו וזה יהיה עוד שנה, ובנוסף לכך, עוד שנה יהיו כרטיסי מסך יותר טובים וכו'. כמו כן, אני חושב שכ…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Nirurshon,

שלום אני רוצה להתייעץ לגבי רכישת מחשב נייד. יש לי אופציה אחת בארץ ועוד 2 בחו"ל. בארץ מדובר ב DELL 5548 : http://ksp.co.il/?uin=25983# ובחו"ל : ACER V15 NITRO http://www.amazon.com/Acer-Aspire-VN7-591G-74SK-15-6-Inch-Laptop/dp/B00NJNG2DO/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1424769145&sr=1-1&keywords=Acer+Aspire+V15+Nitro MSI GS60 http://www.amazon.com/MSI-GS60-GHOST-003-9S7-16H212-003-15-6-Inch/dp/B00IQ4H7E4/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1426017733&sr=8-3&keywords=GS60 העניין שאני מתלבט זה לגבי המעבד, אני מפחד שהמעבד עם ה-U לא מספיק חזק. * מטרות המחשב? לימודים (גם ליצירת/עריכת מוזיקה אלקטרונית בעתיד), צפייה בסרטי FHD 1080P, ומשחק Counter-Strike Global Of…

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. אם מישהו פה יצליח לפתור אותה יבורך http://forums.amd.com/game/messagevi...hreadid=178028

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. Started by kokoki,

אני מעוניין לדעת את השווי של הכרטיס הנ"ל גם בגרסת ה-2g וגם בגרסת ה- 4g . תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by kvodi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכמה שצריך כדי לקבל מחשב מצויין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 , 24 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by shvebish21,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6 וחצי אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~200 500 2. מה שימושי המחשב ? משחקים ושימוש כללי לסרטים מוזיקה וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אין תודה מראש לעוזרים

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. צריך המלצה לסטודנט למחשב. בעיקר למטרות תכנות גלישה וצפיה בסרטים. תקציב 4.5K עם חריגה של 200 ש"ח לא יותר. * מטרות המחשב? תכנות , גלישה , עבודה עם כמה תוכנות במקביל. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא חשוב * משקל רצוי?לא משמעותי מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSat מינימום טרה * כונן אופטי?לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...…

• 18 תגובות
    • 4.7k צפיות
  11. Started by Bentel,

שלום רב, קניתי SSD כדי להתקין אותו על נייד ישן Toshiba P200 שישב בארון שנה בערך. התחלתי את ההתקנה של וינדוס7 עד השלב של להפעיל מחדש את ההתקנה כדי לסיים אותה. המחשב הופעל מחדש, רואים את הסמל שלו וינדוס ו...המחשב נכבה! ניסיתי להתקין אובנטו ושם הוא בכלל לא הצליח להגיע לשלב ההתקנה ונכבה מעצמו. מישהו יכול לכוון אותי?

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by eyal1506,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית+משחקים קלים כמו FIFA + סרטים FHD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף 13" אבל אפשרי גם 15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לפחות FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל.... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - עדיפות ליותר מ 4-5 ש…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by shimonta,

היי, לאחרונה מופיעה לי הודעה ״פנה אל השירות בקשר לסוללה״. מדובר בmacbook air 2012 שהופעל ב29.08.2012 סוללה בת שנתיים וכמה חודשים. אני מתכוון לקנות סוללה בקרוב ככל הנראה בebay אך ממה שאני רואה באתר ifixit יש 2 סוגי סוללה שתואמים: יש מישהו שיצא לו להרכיב במחשב שלו את הסוללה החדשה? או שמדובר בטעות בכתיבה באתר שלהם ? 1. הסוללה הרגילה Model #: A1405 Power Rating: 6700 mAh : https://www.ifixit.com/Store/Mac/MacBook-Air-13-Inch-Mid-2011-Mid-2012-Battery/IF188-070-1 2. הסוללה החדשה שמגיעה בדגמי 2013/2014 Model #: A1496 Power Rating: 7150 mAh https://www.ifixit.com/Store/Mac/MacBook-Air-13-Inch-Mid-2013-Early-2014-Battery/IF188-086-1

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by kvodi,

אני רוצה לקנות מחשב גיימינג ואני צריך את הטופס שממלאים ואני לא מוצא. תודה.

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K (אבל אני חושב ש 6K אמור להספיק) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים מוזיקה ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד (הרבה שעות על המחשב כל יום) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הרבה משחקים, רוצה שהמחשב יריץ witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by CyberBot,

מ 2012 של חבר הוא מציע לי אותו למכירה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by הגיימר,

יש לי אפשרות לקנות מעבד משומש במחיר הזה . שווה?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום לכולם מה דעתכם על המפרט הבא (מבוסס על I7 כי אני לא הולך לשדרג אותו בשנתיים\שלום הבאים) כרטיס מסך שיש לי כרגע הוא : RADEON HD7950 3GB מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770 3.4Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1578 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪45 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪385 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד SilverStone Redline 04 Black USB3.0 + FSP 650W Raider כמות: 1 - מחיר: ₪520 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪329 קשיח למחשב שולחני: Crucial SSD 128G MX100…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרות העיקריות הן אינטרנט, ומסמכים. אך לפעמים אריץ עליו ויז'ואל סטודיו ופוטושופ. מתכוון לחבר אותו למסך נייח עם HDMI וללסט מקלדת עכבר אלחוטיים (USB) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13'' מתלבט בין אלה: Toshiba Satellite Z30-A-1D2 במלאי https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=2440 מחשב נייד Lenovo ThinkPad X250 20CM001XIV http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=15438 מחשב נייד Asus UX32LN-R4016H אסוס http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-ux32ln-r4016h-%D7%90%D7%A1%D7%9…

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  20. תקציב לא מוגבל, אך במטרה לא להתנפח מעבר לפרופורציות הגיוניות. מעוניין במארז קומפקטי עם דגש על שקט.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד): מקלדת ועכבר לא יזיקו, דגמים פשוטים ומשרדיים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? SSD, כרטיס מסך שאינו מובנה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (א…

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  22. Started by SyRenity,

מחפש לשדרג חומרה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P "22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by eviatar,

בנו לי את מפרט הזה: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 290X TRI-X OC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 מארזים: מארז ללא ספק Antec GX500 Window Black Steel 1 הרכבה: הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע מחיר החבילה: 4179 שקל מה דעתכם על המפרט? אני מעדיף לקנו…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום לכולם, מחפש מחשב טוב ובעיקר אמין לפיתוח וגרפיקה דו-מימדית. ראו בקשה מסודרת. תודה! 1) מה התקציב המקסימאלי? 3800 ₪. a) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. b) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 800 ₪. 2) מה שימושי המחשב: גרפיקה דו-מימדית, פיתוח, הרצת מכונות וירטואליות, הרצת Hackintosh, גיבוי נתונים (מעתיק לכונן נוסף ובמקביל מעלה לענן). a) תוכנות עיקריות: חבילת תוכנות אדובי (פוטושופ, אילוסטרטור וכיו"ב (פרנסה), VMWARE (פרנסה), Visual Studio (פרנסה), VLC (תדיר). 3) ציוד הקפי: אין צורך (קיים: שני מסכי EIZO) 4) עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8: 7. 5) האם מתוכנן אוברקלוק (OC): לא. 6) מתי מתוכננת קניית המחשב: ח…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום אנשים, אני בקרוב מתחיל ללמוד ניהול רשת בקורס מקצועי. אני מעוניין לקנות נייד ללימודים, להלן הטופס: תקציב: 4.5K, אפשר למתוח את התקציב ל5K. מטרת המחשב: כתיבה בשיעורים, עבודה בבית, והרצת מספר מכונות וירטואליות בו זמנית. גודל המסך: 15.6" - 14" מבריק או מט: לא קריטי. רזולוציה: מקסימלית? דרישות מיוחדת לאמצעי קלט: אין משקל רצוי: עד 3 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך: כמה שאפשר, בכל זאת צריך להספיק לכמה שעות טובות של לימודים. יציאות מיוחדות: HDMI,VGA. bluetooth: לא חייב. גודל וסוג כונן קשיח: חובה SSD. כונן אופטי: לא. תחנת עגינה: לא צריך. אחריות בינלאומית: לא חייב, מספיק אחריות בארץ. רישיון למערכת הפעלה: לא כלול במחיר. העדפה לחברה כלשהי: אין העדפה. אשמח לעזרתם, תודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.