ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ושבוע טוב, אני מחפש לשדרג את המכונה הישנה שלי ולמחשב החדש בעיקר בגלל שהמכונה הישנה מפסיקה לעלות בכלל. עניתי על השאלות ב FAQ אשמח אם תעזרו לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כל המשחקים החדשים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני, כולל מסך בגודל 21-23 אינצ' עבור תוכנת העריכה AVID 5. הדרישות המינימליות של התוכנה, כפי שהם נכתבו באתר החברה נמצאים כאן: Computer: Avid-qualified Windows-based computer or laptop2 (see details)OS: Windows 7 Professional (64-bit), Windows XP Professional SP3 (32-bit), Windows Vista Business SP2 (64-bit), Windows Vista Ultimate SP2 (64-bit) Processor: Intel Core 2 Duo 2.33 GHz processor or faster Memory: 4 GB of RAM (6 GB of RAM recommended for Windows 7 and Windows Vista) Graphics Card: NVIDIA Quadro FX family3 (FX 560 or higher) Internal Hard Drive: Minimum 500 GB 7200 rpm hard disk מלבד זאת אני אצטרך גם: זוג רמקולים איכותיים כרטי…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב חדש, אשר מלבד לשימושים יומיומיים כגון אינטרנט\אופיס, יתאים גם לעבודה עם תוכנות לעיבוד נתונים כגון PASW aka SPSS וSIGMASTAT מעט פוטושופ בסיסי. הדגש העיקרי הוא על שימוש בתוכנת ה-MATLAB. המחשב ישמש להרצה של סימולציות כבדות בתדירות של כפעם בשבוע כאשר ברצוני להיות מסוגל להמשיך לעבוד עם המחשב בזמן שהסימולציה רצה. מבחינת תכני HD\ מוזיקה, ברשותי מערכת ביתית, והמחשב ישמש כספק משני לתכנים אלו, כך שהדרישות לא חייבות להיות גבוהות. לא דרוש ציוד היקפי ו\או תוכנת הפעלה. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר. התקציב גמיש, כל עוד יחס העלות\תועלת משתלם. בתודה מראש למשיבים
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בניתי את המפרט הזה בRSM רציתי לדעת כיצד אני יכול לצמצם במחירו בלי לפגוע במערכת כולה. המפרט מיועד לגיימינג כבד ולמשחקים FPS בגרפיקה הגבוה ביותר מתוכנן OC בינוני בעתיד Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪1058 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366, יחידות 1 ₪107 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=247 Gigabyte GA-Z68MA-D2H Z68 CHIPSET + 8GB (4GBx2) DDR3 1333Mhz, יחידות 1 ₪826 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3090 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪285 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 ThermalTake V9 Black Edition 2x230mm 2x…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לשימושים רב תכליתיים (ללא גיימינג) וכולל מעט עריכה גרפית, מעט סימולציות נומריות, מטלאב, אופיס , גלישה איטנסיבית (המון טאבים עובדים בו זמנית), תכני HD כולל חיבור ל LCD חיצוני. מתוכננת עבודה בעתיד על שני מסכים במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המ…
-
- 12 תגובות
- 943 צפיות
-
-
ממש מתסכל לראות איך מעלים מחיר של כונן מ - 230 לפני חודש ל - 437/474 (תלוי חנות) עכשיו..
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. המפרט של המחשב שלי עכשיו הוא: Q8200 2..33GHz 9500GT 500GB ספק כוח- ezcool 12 cmf 450w real זיכרון- 2gb ddr2 800mhz kingston סטיק אחד של 2GB WINDOWS XP 32 BIT לוח אם- אסוס p5ql pro p43 רוב השימושים של במחשב הם גלישה באינטרנט ומשחקים כמו פיפא, מנג'ר, פרו וטיפה NFS ניסיתי להפעיל פיפא על המחשב וזה עבד גרוע אז החלטתי שכדי לשדרג את המחשב. התקציב הוא באיזור 1000 ש"ח. אשמח אם מישהו יוכל להציע לי הצעות איך לשדרג את המחשב תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות 2 מחשבים (אחד לי ואחד לאחי) - פתחתי שירשור נוסף עבור המחשב השני האם יש סיכוי לקבל איזושהי הנחה עבור 2 מחשבים או שהמחיר של שניהם ביחד נחשב נמוך מידי להנחה? 1. מה התקציב? 4000-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך, אם ניתן לבנות מפרט שייענה על הצרכים בפחות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? צריך מסך ח…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב הישן שלי, שהבאתי לאחיות שלי, נדפק לגמרי, והגיע הזמן להחליף אותו. השימושים העיקריים הם: ICQ, מסנג'ר, משחקים פשוטים, גלישה באינטרנט וכו'. אני רוצה מחשב שיספק את הצרכים האלה ברמה טובה במחיר הכי זול שאפשר למצוא. אני מחפש משהו זול ויחסית אמין. אלו המפרטים שחשבתי עליהם: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7063&CatCode=1 http://www.skypc.co.il/pl_product~sky407~88~0.htm http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&comp=31 בהתחלה חשבתי לקנות מחשב ב-800 שקל, אבל לפי מיטב הבנתי, מעבדי Dual-Core מאוד לא מומלצים ומתחממים מהר. מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, בניתי מפרט למשחקים ב3K ללא ציוד היקפי, אני רוצה לשחק על מסך 24' (1920X1080) אשמח לשמוע מה אתם חושבים עליו. מעבד AMD Phenom II X4 955 Black Edition Box ₪725 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ955FBGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 ₪398 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495E כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪189 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Team DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 Elite ₪110 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=MM-TM-2GB1333 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD6850 1024MB DDR5 PCIe ₪870 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אסור 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?מסך לא כולל במפרט רזולוציה טבעית לא ידועה(אבל זה מסך 21 אינץ רחב * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כל הסוגים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, …
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט בכ-2000 ש"ח קוספא בלבד+תוספת של כרטיס טלויזיה. אני גר בתל אביב ואשמח שהמפרט יורכב מחנות אמינה באיזור תל אביב עד ראשון לציון. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל, לנסות לא לחרוג גג 150 שקל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? השימושים הם אופיס, אינטרנט, קצת סרטים, קצת תכנות במטלב (סטודנט להנדסת חשמל). המשחק הכי מורכב ששיחקתי הוא angry birds, לכן נראה לי שמספיק כרטיס מסך on board. * אם המסך לא כלול במפרט? אין צורך במסך. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך בכרטיס טלויזיה, אני רואה טלויזיה במסך של המחשב. 4. האם יש רכיב בו אין צורך…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רק אם ממש כדי אז עוד 100-150 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?crysis ,cod וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא מבין בזה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב אני מעונין לרכוש מחשב שולחני חזק למשחקים לגיימר בינוני ומגוון שמושים אחרים. אבקש מכם הצעת מחיר סופית במחירי מזומן למחשב לפי המפרט הבא. המחשב צריך לשמש למיגוון מטרות כגון גרפיקה ווידאו ברמה ביתית חובבנית, משחקים, אופיס, סרטים . ארצה להשאר בהשקעה של עד 3500 ₪ על המחשב כולו. רשמתי מפרט עקרוני עם שאלות ליד כל רכיב אך אם יש המלצה לחלופה במחיר דומה אשמח לשמוע. חשוב שהמחשב יהיה שקט אך שיכול לעבוד במאמץ עבודה מתמשך עם ספק כח איכותי ומארז איכותי מאוורר היטב. מאידך איני רוצה להשקיע יותר מדי במארז ובספק מעבר למשהו אמין וטוב. אשמח לשמוע הצעה למארז טוב ברמת מחיר סבירה כרטיס מסך – אמור לשמש למשחקים ברמה בינונית אך ארצה להשאר ברמה של עד 500 ₪ לא ארצה להשקיע מעבר לזה בכרטיס. רשמת…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מה 7K לא מספיק 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? רק למשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך כלול במפרט אני צריך מסך טוב לגימינג וחשוב שהוא יהיה "23 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כמו crysis 2/call of duty black ops. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך טוב…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , הייתי מעוניין לקבל הצעת מחיר למפרט מחשב עד סכום של 3500 ( אם צריך לחרוג אז נחרוג , עדיפות שלא..). אני לא מבין גדול במחשב כלל , אבל מה שחשוב לי אלו הדברים הבאים: 1.מארז מאיכות טובה- ושקט. 2מעוניין במחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו , על מנת שעוד שלוש שנים אני לא יצטרך לקנות חדש אלא פשוט לשנות/להוסיף חלקים.(לדוגמא עדיפות של 4 סלוטים לזיכרון) 3.לא בטוח לגבי כרטיס מסך אבל אני יעדיף מחשב שיוציא hd. 4. מסך לפחות 22 אינץ של חברה עם אמא ואבא... 5.יציאה של usb3, שעוד יומיים וחצי ,שנצטרך יציאה כזו אז היא תהיה לי זמינה.במארז כבר. 6. זיכרון עם עדיפות לסטיק אחד. ( 4g ומהירות מקסימלאית בהתאם ל mb) 6.רמקולים 2.1 (נראה לי החברה של ALTEC). 6. מקלדת ועכבר איכותיים , עדיפות לאלחוטי תודה רבה…
-
- 12 תגובות
- 895 צפיות
-
-
המחשב יהיה למשחקים כבדים בהגדרות גבוהות התקציב הוא 3100 שקל ללא חריגה אין צורך בציוד היקפי המסך שלי 22" 1920*1080 אני לא יעשה OC והשקט ממש לא חשוב (עכשיו יש לי קירור BOX של AMD ולא מפריע הרעש בעיקר בגלל שהוא יהיה מכובה בלילה) בעוד כשנתיים בערך (או אפילו פחות תלוי מה יהיה בעתיד) אני ירצה להחליף כרטיס מסך ולכן המעבד ששמתי הוא "מבוזבז" אבל ככה הוא לא יהיה צוואר בקבוק בעתיד הנה המפרט שהכנתי : Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪821 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 MSI H61M-E23 B3 H61 CHIPSET מוצר חדש באתר - במלאי, יחידות 1 ₪329 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2585 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Co…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לשימוש ביתי ממוצע (אינטרנט, תוכנות קטנות, אופיס וכד'), ניתן דגש לעבודה (אופציה לעתיד) עם תוכנות קצת כבדות (וירטואליזציה לדוג') אבל לא בצורה משמעותית כרגע, זה לא יהיה השימוש העיקרי של המחשב, לא כרגע לפחות. יש לציין שכרגע גם לא נדרש מהמחשב להריץ שום משחק כבד או אפילו בינוני+, משחקים בסגנון counter strike ו- age of empires זה פחות או יותר מה שירוץ עליו (אולי קצת יותר, אבל לא משהו רציני). מארז SOHO 1 IKONIK ספק כח A.PFC 550W FAN12 Ci-POWER CWT לוח אם H61MU-E35 B3 HDMI USB3 7.1 1GLAN MSI מעבד 3.1GHz 3MB CORE i3 1155 2100 INTEL זכרון 2x KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח F3 1TB SATA2 7200 32MB SAMSUNG צורב AD7260S SATA SONY-OPTIARC DVDX24 DL המחשב נקנה מר…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מטרות עיקריות : CAD , אדובי למניהם , ריינו ותלת מימד נוספים . מסך : נראה לי ש 15.6 אלא אם כן מישהו למישהו יש הצעה למסך גדול יותר ( קטן יותר אני לא רוצה ) כרטיס מסך : חזק שיתאים לתוכנות ושיהיה אמין בנתיים המתמודדים העיקריים הם LEVONO W520 והDELL XPS 15 החדש , מה אתם אומרים ? למישהו יש עצה ? יש מחשב יותר טוב / משתלם שעלי לשקול , בבקשה תעזרו אני רוצה להזמין ! תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, אני בעוד כחודש עובר לאיטליה ומתחיל ללמוד שם רפואה אני אצטרך מחשב שישמש אותי כסטודנט לרפואה (פחות גרפיקה או תוכנות כבדות כאלה או אחרות) אך גם מחשב שישמש אותי לתקשורת עם הבית (ואולי אפילו לצפות בטלויזיה דרכו כדי להיות בקשר עם הארץ) אלה השימושים העיקריים ביותר. ולכן רצוי שיהיה לו חיי סוללה ארוכים משקל נמוך (זה בונוס אבל אני לא "כוסית") ומסך לא גדול מדי אבל גם לא פיצי - משהו באמצע - סביבות ה13 גג 14 אינץ אני חושב שיהיה אחלה משהו מאוד נחמד שיכול לעזור (אך לא חובה!) זה כניסת USB3 שימו לב שכרגע התקציב פחות משנה לי ויש לי אופציה לרכוש אותו באירופה ואפילו דרך ארה"ב (במידה ואני מוכוון על דגם ספציפי!) ככה שאם יש מחשב יותר טוב שאפשר לרכוש באירופה\ארה"ב בתקציב של כ1100 $ או …
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט למחשב חדש-מאחר ואני לא בתחום כבר לא מעט זמן אני מבקש חוו"ד נוספת. המחיר הוא לקופסא בלבד, אין צורך בציוד היקפי, המשחקים הם משחקים כבדים, סטייל battlefield, crysis ודומיהם. דגש חשוב מאוד למחשב הזה הוא שאני רוצה להשקיע במחשב שישרוד כמה שנים יפות בלי צורך לשדרוג או החלפה של חלקים מתים. ולכן חלק נכבד מהתקציב מוקדש למארז וספק שיחזיקו את המערכת, כי אפשר בכיף להחזיק כמה שנים עם משחקים על הגדרות לא מקסימליות אבל אי אפשר לשחק משחקים עם כרטיס מסך שרוף לי אישית יש ניסיון מצויין עם החנות skypc.co.il אז הרכבתי מפרט משם אבל אם יש לכם חנויות אחרות שיש לכם ניסיון טוב איתן (שירות לקוחות, הזמנה, אתר) באיזור כפר סבא אני אשמח לקבל גם משם. המפרט שאני…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מתעניין בקניית מחשב נייד לאבי. כרגע הוא עם HP בן בערך שנתיים. בינתיים המחשב עדיין בסדר, אבל כבר חושבים הלאה. הגענו למסקנה משותפת שאנחנו לא כל כך מרוצים מ HP בעיקר בגלל כל התוכנות שמותקנות אוטומטית עם המחשב ובאמת מרגישים את HP יותר מדי, וזה דיי מציק ולא פשוט להפטר מזה. מה שאני מחפש זה מחשב חזק, בעיקר מבחינת כח עיבוד ופחות גראפית. המחשב הוא לצורך משרדי ועסקי, לא צריך להיות סופר חזק אבל שכן יהיה מהיר ויעיל. מבחינת גודל מסך, לא כזה קריטי אבל נראה לי באזור ה14' אולי גג 15.6'. המחשב לא יהיה סופר נייד, כלומר שגרת השימוש שלו תהיה בבית, אבל בכל זאת חשוב שתהיה אפשרות ניידות נוחה מבחינת משקל וזמן סוללה. מבחינת המסך, רצוי משהו שלא משתקף יותר מדי אבל זה לא שיקול דרמ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני סטודנט שנה ג' להנדסת חשמל בבן גוריון , מחפש מחשב שקט (רמה 9 כלומר שקט מאד) בעל יכולת חישובת מהירה יחסית בשביל תוכנות לשימוש בתחום של CHIP DESIGN - QUARTOS,MODELSIM etc אני קונה את המחשב בתקווה שישרת אותי גם לאחר התואר למרות שאני לא יודע איזה צרכים יהיו לי אז... עיקר העבודה שלי עם המחשב היום היא: אינטרנט, אופיס, סרטים וכו' (דברים שבשיגרה ללא משחקים) ובנוסף התוכנות שצייניתי קודם. התכוונתי להשקיע במחשב בסביבות ה- 2000 שקל אין צורך בציוד היקפי כלשהו, בנוסף אשמח להמלצה למחשב הישן שלי שדורש החלפת ספק כוח והרחבת זיכרון ל2 גיגה (יש עליו כרגע 1 גיגה והוא קצת צולע עם WIN 7)... יש לו לוח אם של GIGABYTE - GA-G33M-S2, מעבד של אינטל - CORE 2 duo cpu e6550 2.3 ghz ושני ה…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לבנות מחשב חדש בתקציב של 5000 ש"ח (חריגות אפשריות). המחשב מיועד לעבודות פיתוח, עיבודים מתמטיים והרצת מכונות וירטואליות לשימוש יומיומי ועל כן הדגש הוא על ביצועים וריבוי משימות. חייב זיכרון 8GB. אין צורך בציוד הקפי או כרטיס גרפי (בעתיד אוסיף כרטיס NVIDIA חזק לניצול CUDA Cores). אני מתכנן לבצע OC קל/בינוני בשלב ראשון לשיפור ביצועים. אם אפשר לשלב כונן SSD במפרט זה יהיה נהדר. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה שלומכם? אני חדש כאן ולא כל כך מבין בכל המפרטים והדברים הטכניים של המחשב וכו... ראיתי שישנם מספר מפרטים מומלצים למחשב, המחשב הולך לשמש אותי בעיקר למשחקים אך בנוסף למעט עבודה בPhotoshop, אבל בעיקר למשחקים - 95%. ראיתי את המפרט המומלץ הבא: מעבדAMD Athlon-II X3 450 3.2Ghz גרסת BOX390 לוח-אםGIGABYTE GA-MA78LMT-S2280 זכרונות1x4GB DDR3 1333Mhz/1600Mhz מחברה מוכרת220 כונן קשיחSAMSUNG F3 500GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD502HJ190 כונן אופטיBasic DVD-RW, SATA100 כרטיס מסךATI (Sapphire Xtreme) HD5830 1GB GDDR5600 מארזHEC 66RC190 ספק כחEnermax NAXN 450W220 עכשיו זה מפרט מומלץ ב2200 למחשב משחקים - האם המפרט אכן טוב או שאפשר לשפר / להחליף משהו לפי הצרכים שלי?…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-