עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yoni_r,

אני מחפש מחשב קומפלט כולל מסך בתקציב של עד 3000 ש"ח זהוא מחשב לאחי הקטן, הדרישות הן לא רבות מידי אך עדיין שיחזיק לו לזמן רב. אני מעדיף לא לבנות לו מפרט....כי זה כבא אני ניסתית והגעתי למחירים גבוהיים מדי אלה רציתי לשאול ...ואני יודע שזה יעצבן חלק מהאנשים גם אני הייתי נגד בהתחלה מה עם המחשבים המוכנים שמפורסמים בעיתונים ובאינטרנט וכו.... כגון אלה של איבורי וכו.....???

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. המפרט הראשון הוא: Amd Athlon 64 3500 BOX AM2 Gigabyte GA-M55SLI-S4 nForce 4 SLI AM2 G.Skill 1GB Kit DDR2 PC5400 667MHZ 4-4-4-12 F2-5400PHU2-1GBLA Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS Gainward Bliss GeForce 7600GT 256MB PCI-e NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black RAIDMAX Scorpio Deluxe 868 Black 400Watt No Window LG LCD 17 L1719S Logitech® Deluxe Keyboard Black Oem Logitech® Value Optical Mouse Black SBF90 Logitech S100 White הרכבת המחשב+בדיקה היקפית במעבדה-150 ש"ח מחיר:5407 שקלים-אבל תראו,זה כולל הכל! דרך אגב,המחיר של המחשב כולל הרכבה ב-150 שקל,אז בלי הרכבה זה 5257 שקלים! המפרט השני שאותה אבא שלי מכיר היטב וסומך עליהם ב-100%: AMD Athlon 3800 DUA…

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by yossi harel,

אהלן חברים א-אם זהו לא המקום הנכון..מתנצל מראש ! ב-אני מתכנן על רכישת מחשב נייד חדש ואני פונה לעזרתכם. *הקצבה של עד 5K יש לי מספר שאלות ואשמח אם תוכלו לענות לי אליהם. *סליחה מראש על מספר השאלות הגבוה 1-נשארתי עם Dell ועם Lenovo בגדול..איזה חברה יותר מומלצת מבחינת נקודות כמו : איכות (על כל המשתמע) , אמינות, אחריות בארץ (מבחינת טיפול ושירות..) *** השימוש שלי הוא נטו - עבודות + סרטים + גלישה ברשת. לא גרפיקה לא עבודות ולא משהו נוסף 2-האם החברות Lenovo וחברת iBM הם אותן החברות ? 3-בתור משתמש למען מה שצויין לעיל + הקצבה של 5K ..הייתם ממליצים על מחשב מחברה אחרת ? תודה לעונים מראש בברכת כל טוב יוסי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by royy14,

שלום אני צריך מפרט למחשב ב3500 שכולל מסך(לא דק) מקלדת ועכבר אם אפשר מעבד של אינטל וכרטיס מסך של NVIDIA תודה

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  5. 1. מה התקציב? 1800 שקל ואפשר לחרוג עד 100 ש"ח אבל לא חובה (מזומן). 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא, לא זקוק 4. האם יש דבר ספציפי שאתם צריכים במחשב עצמו? צורב DVD זול וטוב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא אין העדפה (אבל שהמחשב יהיה בנוי באתר KSP.Co.iL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא, לא זקוק לקירור (רק למעבד וכמה ומאוורים ולסרקולציית אוויר טובה) ושיהיה מארז בצבע שחור ולא ענק 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת המחשב+בדיקת תקינות 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שהמחשב יחזיק מעמד ל+5 שנים ושיוכל להחזיק כמה תוכניות ומשחקים באותו הזמן וש…

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  6. שלום רב, אני צריך מפרט למחשב לישומי אינטרנט ב-1500 ש"ח ללא מסך וראיתי שלאחר ירידת המחירים של החודש שעבר לא התעדכנו המפרטים המומלצים אשמח אם יוכלו לתת לי מפרט. תודה רבה רבה, מראש. ליאור.

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  7. שלום רב, אני מתכנן לקנות את הלנובו S10E או MSI WIND. אני לא זקוק למחשב כלל למשחקים אלא רק ללימודים וגלישה. ההבדל במחיר הוא 400-300 ש"ח לטובת הלנובו, ל-MSI יש מעבד N280 וללנובו N270, לפי דעתי זה די זניח, או שאני טועה? ה-MSI מגיע עם 2GB והלנובו מגיע עם 1GB. כידוע המחירים של הזכורונות של הניידים הם די זניחים ולכן לא תהיה בעייה לשדרג את הלנובו ועדיין הוא יעלה פחות צה-MSI. לשניהם שנתיים אחריות וסוללת 6 תאים. יש לי עכשיו לנובו בן שלוש שנים ואני מאוד מרוצה ממנו ומהשירות שקיבלתי במסגרת האחריות. המליצו לי מאוד על ה-MSI ובגלל זה אני לא בטוח מה לקנות... האם מישהו מכיר קשיי לידה שיש למחשבים האלה? כאמור, אשמח לקבל כל עזרה ועצה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  8. התקציב שלי הוא 4.0-5K - אשמח לא לבזבז הכול לכן הצעה זולה יחסית תהיה רלוונטית המחשב מיוחד לצורך פיתוח וגיימיניג - הפיתוח כולל הרצה של מספר VM-ים ולרוב כמה אינסטנסטים של VS2015 הגיימינג כולל CS:GO , LOL , REDALET3 - פחות סילקרווד וכו' תחת הגדרות בנוניות - טובות - תלוי מה ירוץ חלק רזולוצית המסך שלי היא 1920X1080 ובעתיד יכנס מסך נוסף ברשותי עכבר גיימניג (MX512) אין צורך לכלל HD - אני אשתמש באחד שיש לי כרגע אין צורך לכלל מסך עכבר מגלדת וכו'. רמת השקט שתהיה סטנדרטית , אני לא פריק של שקט מיוחד לWIN7 אבל אני אתקין לבד. אני נעול על כך שיהיה במחשב I7 , SSD , 16G Ram וכמובן יציאות VGA DVI HDMI …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. יש לי בין 6K ל7.5K לקנות מחשב חדש פלוס G5 תראו בצד מה אני קונה בSOON הכ. מסך אני ישמור כסף לDX10 ובנתיים אני יקח את של אחותי (GF6200) חשבתי לשמור 2.5K-3K אלה החלקים שאני קונה מעבד AMD 4600+ X2 1400 ש"ח http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=27_40_839&products_id=6258 ------------- GIGABYTE GA-K8N-SLI (S939) NFORCE4 SLI SOUND LAN SATA II 520 ש"ח http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=328&category_id=0cbf2ee66da94ae4dac67ea4f4abfbca& ------------- ?WD2500KS? 430 ש"ח http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2478 ------------- Sunbeam Transformer BLUE 320 ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643 ------------- Enermax Libe…

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  10. מחפש מחשב נייד למטרת לימודים ומחקים ברמה בינונית (לא גיימר). מסך 14" או 14.1" שיהייה core 2 due לפחות 1 גיגה זיכרון. תודה : )

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  11. שלום אנשים, אני צריך עצה בנושא הנ"ל. ידידה שלי רוצה נייד והציעו לה את השניים הנ"ל: Lenovo IdeaPad G560 M274NIV Fujitsu LifeBook AH530-12 למעט העובדה שזה KSP, מה יהיה מומלץ והאם יש אופציה טובה יותר? אני לא יודע איך FUJITSU אבל על הנייר המפרט יותר טוב והמחיר יותר גבוה ויכול להיות שבמחיר הזה עדיף משהו אחר בכלל. אודה על תשובתכם המהירה - היא צריכה לרכוש כמה שיותר מהר.

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  12. Started by Kzer-Za,

הי, אני חושב לעשות כמה שינויי חומרה ותוהה כמה אוכל לקבל עם הלוח והמעבד הבאים: לוח: MSI H55M-ED55 מעבד: Intel Core i5-661 3.33GHz 4MB אם כחבילה או אם בנפרד. לשני הרכיבים יש אחריות של עוד כ-6 חודשים. ויש בכלל מה לנסות למכור את הספק הבא: INWIN 450W PowerMan?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by h_yoav,

1.אפשר להפעיל את המחשב הנייד כמו רגיל נגיד לא לכבות אותו וכאלה או שמומלץ שלא? 2.יש לי מצלמה מובנת ואני לא מצליח להפעיל אותה זה אומר לי שיש כבר תוכנה שמשתמשת בה יכול להיות שהיא לא מתאימה לויסטה? תודה יואב

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by lior1917,

מעוניין לקנות לפטופ חדש אך רק עם uefi זהו תקן חדש תחליף לביוס שגורם לתוכנת הפעלה לעלות תוך 3 שניות לערך מישהו מכיר דגם ספציפי בנושא ? תודהמראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  15. שלום לכולם! הגיע הזמן אחרי 5 שנים לקנות מחשב חדש לבית. השימושים של המחשב יהיו גלישה אינטרנט, עבודה שוטפת על המחשב, ובעיקר עבודה בAUTOCAD העבודה בתוכנה היא ברמה בינונית עד גבוהה לא ברמה מקצועית כחלק מהלימודים סטודנט להנדסה).......... תודה לכל העוזרים!. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!. תשובה: 6500 ש"ח! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? תשובה: מה שנראה לכם לנכון.. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תשובה: אין לחרוג מ התקציב! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תשובה: עבודה משרדית, ובעיקר עבודה על תוכנת AUTOCAD. (ללא משחקים כלל!) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יע…

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  16. שלום לכולם. אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד לשימוש ללימודי עיצוב גרפי. התוכנות שהולכות להיות בשימוש הן: Photoshop, Indesign, Illustrator. התקציב הוא בערך 3500 אבל אם אפשר פחות אז עדיף כי זה כבר לחוץ. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. תגידו לי איזה מפרט מבין הבאים הכי כדי לי לקנות המחשב יהיה לאינטרנט סרטים מוזיקה וגם הרצת משחקים כבדים וחדשים מאוד כמו Crysis Assains Creed וכל החדשים הכבדים מפרט 1: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5K ¤553 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31100 כונן קשיח Hitachi Deskstar 320GB SATA2 16MB ¤278 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar320S זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤388 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤958 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4856DD צורב Pioneer DVR-115D Black X20 DVD …

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  18. ישנם דגמים שפשוט מגיעים בלי מערכת הפעלה בתור ברירת מחדל ומציעים אופציות משתלמות (למשל LG RD510-S.AD35E, שמציע גם שנתיים אחריות וגם מעבד וכרטיס מסך חזקים במחיר משתלם יחסית של 5000 ש"ח)- אני מניח שלחומרה של ניידים יש דרייברים ייעודיים, ועל אף העובדה שניתן למצוא אותם באתר החברה, האם הדבר מקשה בנושא תאימות, או בנושאים כמו התקנת SATA, או שהתקנת מע' הפעלה בניידים היא זהה לנייחים? תודה מראש, שחר

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לצורכי משחקים כגון call of duty 4 ודברים בסגנון.. שיעבוד מהר כמובן וכל הדברים הבסיסיים.. המחיר 4000 ש"ח הוא לא כולל מסך. ובנוסף לזה אני רוצה גם מסך בתקציב עד 1200 שקל שיהיה איזה 21 אינץ' אם זה הגיוני למחיר.. רציתי לקבל מפרט שהוא מומלץ לפי דעתכם למחיר הזה, והאם במחיר הזה אפשר לקנות משהו שיחזיק מעמד ויהיה מחשב טוב גם למשחקים כאלה.. תודה רבה רבה לעוזרים , יום טוב! נ.ב אם יש לך חנויות אמינות וזולות אני ישמח לקבל גם, תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  20. Started by mmw,

אשמח להמלצה למחשב נייד עד 4200 ש"ח, עם אפשרות לטיפה התגמשות (למרות שעדיף אפילו פחות מ-4000) מטרות המחשב? מחשב חזק שיתאים לעריכת סרטים, להרצת תוכנות כבדות (עדיף למחשב שיוכל להריץ כמה תוכנות כבדות ביחד), לצפייה מעולה בסרטים (אם נכנס בתקציב FHD יהיה מעולה) * גודל המסך? 15.6 אינץ' * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיפות לWIDI, HDMI * בלוטות? עדיף אך לא חובה * גודל מינימלי וסוג של ? לפחות 500 (עדיפות ל-7200) * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא - * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי…

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  21. שלום אני לא כלכך מבין במחשבים ניידים רק בנייחים וגם זה קצת. עכשיו ככה אני רוצה לקנות לאחי מחשב נייד במחיר של 3000 עד 3500 שקל. המחשב לרוב יהיה מחובר לטלוויזיה. משחקים ליג אוף לג'נד CS וסרטים. חשוב מחשב חזק כמה שאפשר כי במחשב שיש לו עכשיו יש נפילות FPS. דרופים. הוא משחק עם עכבר ומקלדת משלו שהוא מחבר לבד. מסך 14 זה סבבה . התקציב הוא סבבה כי אני לא מבין בזה האם שחכתי משו? גר ליד נתניה. אז חניות אופצונליות הם TMS KSP IVORI גם BUG ומה שמשתתף במבצעים מצידי גם לנסוע לקנות עכשיו לא משנה בתכלס חנות העיקר שתהיה לי אחריות. אפשרות גם קנייה מחול אמזון לדוגמה עם יש מבצע ממש שווה. תודה רבה לעוזרים אני יושב על המחשב ומחכה להודעות שלכם בג…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by THE-MASTER,

מעוניין במחשב של 2500 שקל כולל מסך וכולל כל שאר הרכיבים. המחשב ישמש לעבודות כמו וורד ראיית סרטים וכיוצא בזה.

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  23. Started by orninyo,

לצרכי גלישה מרובת טאבים באינטרנט, ועבודה אינטנסיבית עם אופיס. חשיבות גבוהה לאיכות הרכבה, משקל וזמן סוללה (אסוס?). רמקולים איכותיים יכולים להוות יתרון לא HP. תקציב: עד 3500 לא חשוב מאיזו חנות, אפשר גם מאתרים בינלאומיים. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Dor-Lu,

שלום לכולם, א. אני משתמש חדש בפורום (אף על פי שאני מכיר את הפורטל מזה שנים..), אז נעים מאוד להכיר. ב. ככה, אני מתחיל ללמוד הנדסה בפברואר והחלטתי להשתדרג הייתי מעוניין לקרוא את דעתכם טרם הרכישה. ASUS K56CM–X0209H מפרט : http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999913357&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he תודה מראש לכל מי שינסה לעזור, דור.

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  25. שלום, אני צריך מפרט למחשב, תקציב עד 4500 ש"ח מטרת המחשב: משחקים, תוכנות לעריכת וידאו ועיבוד תמונה. הערה חשובה: המעבד חייב להיות INTEL המחשב צריך לכלול מסך 19" כרטיס מסך טוב, 2 גיגה זכרון, הרדיסק של לפחות 250 גיגה תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.